Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket!

Ann
3.-ra sikerült
Februárban első lombik 6 petesejt 5 termékenyült meg 2 vissza 3 fagyi.
Április fagyis beülti 3 fagyiból egy ébredt fel.

Július stimus lombik 4 petesejtből 4 termékenyült meg 3 kaptam vissza mind 3 megtapadt! :-)

Én nem a fizikai pihenést tartom fontosnak, hanem a szellemit. A 3. lombiknál már az elejétől nem dolgoztam és leadtam a munkáimat, pedig vezető ként nagyon nehéz volt a pörgésből a "semmibe" lépni. Én leköltöztem vidékre szüleimhez, se internet, se munka, bográcsozás, séta, pihi. Nálam ez vált be.

Noci
Üdv itt közöttünk.
Sajnos egy idő után be kell látnia az embernek mi a fontosabb, nem biztos hogy a ciklusod kellene a munkához igazítanod! Ne haragudj, hogy belemagyarázok, de a tervek és a tények gyakran eltérnek egymástól. Én például azt terveztem ha teherbe esek visszamegyek dolgozni, erre a sors 3 babót adott a pocakomba egyszerre így a tények miatt munka stornó akár milyen nehéz is anyagilag és pszichésen! Még egyszer ne haragudj meg, ez csak tanács sokaknak sikerült megfeszített munka mellett is a babó!

Mindenkinek szép napot!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia aranyos vagy, de ez egy hosszab dolog, nekem nagyon jó a munkám és a főnököm is és kellék ide!!!!
meg az én munka nem egy egetbevero munka:) csak ulnom kell most is dolgozom:)
Nem haragszom:)

Zsuzsi nem budapesti vagyok, csak a módokon a székesfehérváron ajánlott egy ultrahangos atjarhatosagit!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Kicsit indiszkrét lesz a kérdésem :oops: De mi még nem voltunk ilyen helyzetben és tudni szeretnénk, hogy még is, hogy működik a sperma minta leadása. annyit mondtak előtte 4 napig nem lehet szex. És ott kell produkálni.
Ennyi.
Be megy a férjem egy szobába. Én kint meg várom!vagy bemegyek(he esetleg nem sikerulne neki)bemehetek vele? :oops:kap egy kis üveget? Mikor tudjuk meg az eredményt?
Köszönöm a segitseget
:oops: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci, a sp vizsgálatot legjobban András tudná neked elmagyarázni csak most valamiért nem jön közénk. Biztos elfoglalt.
Szerintem nagyon ügyes lesz a férjed, meg fogja egyedül oldani, de ha mégsem akkor bemehetsz vele. Én nem kellettem oda és eddig akit hallottam hogy bement segíteni nem lett jó az eredményük. A csaj már nagyon rég nem járt erre de náluk kétszer volt segítős próbálkozás és harmadjára egyedül csinálta a párja és akkor nem lett bacis. Eredményt majd a doki fog mondani. Annyit elmondanak a recepción hogy bacis vagy nem mert akkor kell kérni receptet gyógyszerre. Poharat is kap. De olyat is hallottam hogy otthonról vitte a csaj. Azt hogyan lehet nem tudom, azt csak a doki tudja megmondani vagy itt valaki ha csinálták így.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hali!

Noci

Nekem párom folyton azzal poénkodott utána, (ami egyébként teljesen igaz), hogy kémcsőbe kell csinálni, ráadásul valamikor 2-be és nagyon nehéz a végén e miatt összpontosítania.
Vannak benn újságok, amik segítenek, de elég régiek érdemes bevinni olyat, ami bejön. Otthonról behozott spermát akartunk vinni, de nem engedték. Egyébként ha minden igaz a kémcsöves történet csak beavatkozás(lombik, inszem) előtt van, sima vizsgálatnál nem kell annyira összpontosítva célozni elég a pohár!:-)

Eredményt nekünk a minta adástól számított 3. naptól mondtak, de úgyis a következő konzultáción beszélitek át!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Koszonom :lol:

Még mindig nem tudja valaki, hogy szombaton van-e vv?!?!?!? :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci

szombaton csak akkor van ha munkanap,egyébként minden munka nap dolgoznak és 4 vagy 3 napos ünnepek esetén be szoktak menni csökkentett létszámmal 1-1 napra, hogy 2 napnál több ne maradjon ki, tehát általában nincs szombaton vv!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Túl vagyok a méhtükrözésen... Aki azt mondta, hogy ez fájdalommentes, hazudott... Bár, eléggé hátrahajló a méhem ( A kacsa merőleges volt a pocakommal), de akkor is fájt. Pedig valami hiper szuper ultravékony csővel csinálták... Na, mindegy. A végeredmény 3-4 perce tompította a fájdalmat :)
Szóval minden oks, jövő héten csütörtökön lesz jelenésem Szűcs dokinál és indulnak a hormonok :):):)

Mia, ez a pocak.... :) irígylésreméltó. De komolyan. :) Gratula és vigyázz magatokra.

Noci, nekem a párom mindig poénkodik, szerintem így neki is könnyebb. A múltkor pl megkérdezte tőlem, hogy mennyire vagyok büszke rá, amiért nyilvános helyekre jár maszturbálni... :D

Mi próbáljuk a mókás oldalát nézni a dolgoknak, így nem tűnik olyan nehéznek és nem görcsölünk rá mindenre. Nem egyszerű... és sokszor csak azon kapjuk magunkat, hogy agyalunk,hogy mi lesz ha nem sikerül, vagy mi lesz ha találnak még valami bajt. De olyankor jön az erőltetett mosoly, aztán valahogy úgy maradunk :)

Pussz:
Évi
szaboevi27
Biatorbágy

Mia: Nagyon szép a pocakod. Lehet, hogy már írtad, de vannak már nevek? Megmondom őszintén, hogy nem irigyellek a három pici miatt. Bele is bolondulnék, ha Barbusból lenne még kettő. Nem semmi meló lesz, de erről Tigriske tudna mesélni.

Noci: Üdv közöttünk. Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogyha a munkahely nem partner a meddőségi kezelésekben, akkor nagyon nehéz a dolog. Stimuláció alatt 1-2 naponta ultrahangra kell mjd járnod. És ott aztán tényleg nem tudja neked a doki figyelembe venni nagyon a melót, mert egy nap alatt is túl lehet stimulálni az embert. Legalábbis szerintem. Szóval ha olyan rendes a főnököd, akkor talán meg fogja érteni. Ha jó korán odaérsz (mondjjk 3/4 7 körül), akkor hamar lehet végezni. De én voltam úgy bent, hogy egy 5 perces vizsgálatért vártam 5 órát. 7 körül voltam ott és bőven dél már elmúlt, mire eljöttem a bmc-ből. Tudnak odabent a szándékaidról? Nem divat közölni a főnökökkel a terveinket, de nekem óriási segítség volt, hogy támogattak.

Ann: Örülök, hogy megint belevágtok. Drukkolok.

Szaboevi: Nem is tudom téged üdvözöltelek-e már, de haa nem akkor most megteszem. Ez a méhtükrözés nagyon nem hangzik jól. Szerencsére nekem nem volt. Most már indul a mandula.

Etna: Hajrá tesóóó!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Megvannak a nevek.:-)

Dávid, Márton, Lili, mert úgy tűnik 2 fiú és 1 lány!
Remélem, mivel az elejétől együtt lesznek, megszokják Ők is meg Mi is és nem lesz nehéz, Én most azt szeretném, ha legkorábban február közepén egészségesen kibújnának, többi majd alakul!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Évi, nekem altatásban végezték a hysterot, így nem fájt. Sőt... inkább azt mondanám hogy k_rva jó volt a cucc amivel altattak. :lol:
Noci+Vicky, szerintem fontos közölni a főnökökkel hogy milyen programban veszel részt mert így védve vagy. Köteles segíteni és nem rúghat ki a munkahelyedről. Most nem tudom megmutatni a törvény hanyadik cikkében van, de már néhányszor belinkelték ide a csajok. Én is itt tudtam ezt meg, ezért is mondtam el a munkahelyemen.
Mia, csodaszép neveket választottatok. A végefelére szerezz be egy járókeretet szerintem mert nem lesz egyszerű a közlekedés még a lakásban sem. De kemény csajnak látlak, ki fogod bírni a cél érdekében.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lili nagyon jó név! :) Én már csak tudom! :D

Szombaton nincs vv. De ha a hétvége miatt belefér a +/- 1 nap, akkor beleférhet a munka miatt is. Szóval ha hétfőre, szerdára, péntekre esne a 3. nap, akkor is mehetnél szerintem kedden vagy csütörtökön. :)

Velünk minden OK. Ma este is mocorgott a kisdugó. :)
Csak gyorsan bejelentkeztem amúgy, mert holnap babauszira megyünk Lilivel és még rendbe kell tennem magam, hogy emberi megjelenésem legyen. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Noci, Vicky: A munkával kapcsolatban (HR-es vagyok) valóban véd a Mt. A lényeg annyi, hogy írásba kell adni a főnöknek, hogy lombikprogramban veszel részt, minden alkalommal igazolást kell kérni és ezek a távollétek ráadásult igazolt, fizetett távollétnek minősülnek, vagyis nem kell betegállomány feltüntetni a jelenléti íven és ugyanazt a bért kapod, mintha dolgoznál. A program ideje alatt védett vagy, nem rúghatnak ki. De abban az esetben, ha a program ideje alatt kórházi ápolásban részesülsz, és utána lábadozni kell (mint nálam volt a műtét) arra az időre betegállomány jár.

Zsuzsa: engem nem altattak, mert magánklinikára mentünk, és ott pont az volt a lényeg, hogy olyan vékony a cucc, hogy nem kellett altatás. Viszont a múltkori Lintner dokis mókánál szedáltak engem is rendesen.. Az osztály talán azóta is azon röhög amit ébredés után mondtam: Olyan éhes vagyok, hogy így a télapó sem fog nekem gyereket csinálni.... :D

Hát igen... ez vagyok én :D
szaboevi27
Biatorbágy

Évi, én olyan jót nevettem. Nem semmi egy nő vagy. De hát abból a kómából való ébredés sokaknak produkált vicces emlékeket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!

Én is üdvözlöm az újakat (bár még én is elég új vagyok).

Vasikáé: örülök, hogy hiányoltál ... :) Ennyi nõ közé kicsit félénken közelítek és mivel a legtöbb esetben fõleg nõi dolgokról beszélgettek, ezért hülyeségeket nem szeretnék gyakran írogatni. A hozzászólásokat persze próbálom követni, ha már ennek a kis csapatnak a tagja lettem.

Mi most átmeneti idõszakban vagyunk. A páromnak megvolt a 3. és 22. napi vérvétel, jövõ héten jön az átjárhatósági vizsgálat, utána még egy EKG és a mammográfia.

Január közepére kértünk és kaptunk idõpontot, mi Skriba doktornõt választottuk. A múlt hét kedden õ tartotta az elõadást és nekem nagyon szimpatikusnak tûnt.

Ja igen, a spermavételrõl (illetve a spermaadásról) én tudok a legtöbbet mesélni. :lol:

Nekem a leghátsó kis szobába kellett bemennem, ott várt rám a feladat megoldása. Elõtte 4 napig nem lehetett szex, de a biztonság kedvéért én bevállaltam a 6 napot is. Hiába, tud a férfi önfeláldozó is lenni.

A szobában volt egy heverõ, rajta kb. 8-10 újság. Mindegyik elég réginek tûnt. 2 évvel ezelõtt a II. sz. nõgyógyászati klinikán már voltam hasonló vizsgálaton, az ottani újságokat még a rendszerváltás idejében szerezhette be a kórház, mert még NDK-s lányok is voltak bennük és a borotválás, mint intim esztétika eléggé ismeretlen volt ... legalábbis az újságok alapján. Vagyis a BMC kínálata még nem is olyan vészes.

A baj az volt, hogy én már az 1. alkalommal végiglapoztam az összes újságot, így a 2. alkalom már semmi izgalmasat nem tartogatott.

A kémcsõ dolog igaz, valóban kémcsõben "realizálódik a gyönyör". Elõször meg is ijedtem, met nagyon vékonynak tûnt a kémcsõ, ezért féltem, hogy nem fog összejönni a dolog. Aztán meg milyen ciki lenne, hogy "nõvérke, elszámítottam magam, jöhetnék megint 4 nap múlva?"

Az engem ott irányítgató laboránsok egyébként kedvesek és segítõkészek voltak.

Nekem nem ajánlották fel, hogy bejöhet a párom is, de ezt én nem is szerettem volna. Õ szépen megvárt kint engem.

Ami meglepett:
- A legtöbb pasi egyedül ment és várakozott az ajtó elõtt. Vajon a feleségük nem akarta elkísérni õket vagy õk érezték volna kellemetlennek, ha ott az asszonyka is?
- A szobában az elõttem próbálkozó pasik elég sok idõt töltöttek bent. Átlagban 15-20 perc is volt. Én a 2. alkalommal 2 perc után szívem szerint végeztem volna, de tartottam attól, mit gondolnak rólam a még kint lévõk. Ezért elhúztam még 10 percig a dolgot, hogy maradjon a statisztikai átlag.

Nekem egyik mintaadás után sem adták ki az eredményt, meg kell várnunk meg az elsõ igazi konzultációt.

Noci, szerintem érdemes helyben elvégezni a mintaadást, fõleg akkor, ha vidéken laktok.

András
redy22
Szolnok

http://www.youtube.com/watch?v=JISv5FxfQR4

Aki meg akarja nézni az én picinyke fiacskám van rajta. Ma kaptam le hogy jó sokáig eljátszikált a zörgővel amit Kispatak-tól kapott.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

András, nagyon szépen köszönjük a beszámolót. Ilyen részletesen még a párom sem mesélt. Úgy vettem észre hogy kicsit ciki volt neki ámbár amikor kérdeztem akkor azt mondta hogy nem igaz, nem volt gáz.
Én olyan jókat nevettem miközben olvastam a beszámolódat. Nem kinevetlek hanem veled nevetek mert annyira lazán fogod fel pedig gondolom nem is annyira könnyű. És nem csak laza vagy hanem nagyon jó fej is. Már alig várom a következő írásaidat. :lol:

Noci, még soha senki nem kapott ilyen részletes tájékoztatást ezen a fórumon. Érezd magad megtisztelve. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kedves Évi!
Bocs, hogy beleszólok, de a kezelésekre valóban el kell engednie a munkáltatónak, viszont fizetés erre az időre nem jár!

Itt egy hasznos cikk:
"A Munka törvénykönyve két kedvezményt biztosít azok számára, akik a várva várt gyermekáldás elmaradása következtében orvosi segítséggel próbálnak meg teherbe esni:

- egyrészt felmondási védelmet biztosít az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés időtartamára,
- másrészt mentesíti az abban résztvevőket a kezelés teljes időtartamára a munkavégzési kötelezettség alól.
A munkavállalónak írásbeli orvosi igazolással kell igazolnia, hogy ilyen kezelés alatt áll, a munkáltató pedig köteles a vizsgálatok időtartamára felmenteni a munkavégzés alól (fizetés nem jár erre az időre.)"

Vasi,
gyönyörű a kisfiad!

Vicky,
Barbus is csodálatos!

Mia,
örülök, hogy nem sokára Anyuka leszel!

Zugban olvaslak Benneteket! :)

gigibp

Gigibp, nekem igazolt-fizetett távollét volt minden alkalom...
Bár, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy munkáltató esetleg megegyezés függő.
Mindenesetre köszi :)
szaboevi27
Biatorbágy

andrás!
a nap fénypontja volt a beszámoló :D a 2 perc alatt végeztem volna duma.. :D biztos a 6 nap aszkéta életmódnak köszönhető :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

András!
Az én férjem,azt mondta nem volt borzalmas,de az újságokról tényleg ő is ezt mondta amit te.
Nálunk a laptop jött be!Lenémítva! 8) 8)
Mia!
Nekem csak picit kisebb a hasam,pedig nálunk egy babó van.
Még csak 5kg hízásnál tartok,de az inzulinom változatlanul rossz ha megszületik a kislányunk,megeszek 3 dobostortát. Ez Biztos! :wink: :wink:

Kép
Kép
ritabmc

Hali!

Rita

Te mennyi idős terhes vagy? Nem látom a vonalzód!
Én már közel 20 kg.-ot híztam és még nem néztek inzulint, pedig IR-es vagyok, Én bizony az elmúlt 1-2 hétben sokat vétkeztem! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem azt mondta a doki, hogy majd 22.-én megbeszéljük mikor legyen a terheléses cukor!
A félelmetes az, hogy közel csak a pocakra híztam, hétvégén próbáltam terhesség előtti nacikat és mind ugyan úgy jó combban meg fenékben csak ugye a pocaknál a cipzár nem akart feljönni, Ugyan miért?????
:D :D :D :D :D :D :roll: :roll: :roll: :roll:

Vigyázz magatokra!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Rita, akkor a dobos torta lebegjen a szemed előtt. :lol: :lol: :lol: Eleinte én sem híztam de a második felében...... :oops:
Gigi, köszönjük a dicséretet.
András, neked még akartam írni csak leragadtam a sztoridon és a sok nevetéstől el felejtettem mit akartam. Most eszembe jutott. Nos, Skriba dr.nő nagyon jó választás. Én is nagyon szimpinek találtam és voltam is nála nem is egyszer. Egyébként ő csinálta meg a beültetésem amiből Ádám született mert épp egy szombati kötelező munkanap volt és csak ő volt bent meg a főorvos. A főorvos csinálta a saját pácienseit és Skriba dr-nő pedig az összes többit. Annyian voltunk mint bármelyik másik hétköznapon beültetésen és inszemen.
Ennyit akartam, asszem. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hahó!

Vasikám! Nagyon köszi a videót, és hogy még engem is emlegetsz! De a főszereplő, a te gyönyörűséged! Aj ha kaphattunk volna korábban is ilyeneket!!!!????

Gigi: kit nem látni itt? Azért látom másik fórumba irogatsz néha. Most hogy állnak a dolgaid???

Mia: lesz még itt pocak, de nagyon helyes és szépek a nevek is!

Redy: gratula a bátorságért! Asszonyfórumon és még a 2 perces story. Apukák hőse leszel!???

Sok drukk mindenkinek

kispatak
meer
Aba

Kispatak,
velünk semmi extra, ezek szerint olvastad, hogy mik történtek velünk. Összegezve: semmi különös. Két fagyis ET, egy sima, de baba... na az nincs!
:(
Remélem te jól vagy, ahogy a szépséges orchideáid is! Nekem a nyáron tönkrement egy és sztem még kettő felfogja adni a küzdelmet. Azt hiszem, hogy megsütötte őket a Nap, hiába voltak u.ott évek óta, ez a 40 fok betett nekik vagy egyszerűen elöregedtek...
Bárányka jól van???

gigibp

Hahó!

Gigi: akkor nem felejtettél el?
Kivánom, hogy mielőbb teljesüljön a te szived vágya is!
Olyan jó volt ma látni Vasika tündér-hercegét, kezében azzal, amit vettem neki. Remélem, mást is - esetleg téged is mehetek látogatni hamarosan. Egy valakit biztos, de az legyen titok, majd biztos jelentkezik idővel.

Az orchidat sajnálom, nem szeretik a tűző napot. Egy pár nap mulva hozok egy szépséget vigaszul!

Az elveszett bárányka, időnként jelentkezik, már járt a nagyinál pár hete - hát reménykedünk, mert feladni soha sem lehet! Ez teszem már 4,5 év óta - hihetetlen.

De ti se adjátok fel a reményt, mert az hal meg utoljára.

üdv kispatak
meer
Aba

Vasi: Mindjárt megyek megnézem a videót.

András: Én is nagyon élvezem, amikor írsz. Kicsit olyan a felfogásod, mint a páromnak. Szerintem jobb ezeket így megélni.

Évi: Én is adtam le papírt annak idején és el is engedtek, de le kellett dolgoznom. Szóval nem fizették.

Kispatak: Örülök, hogy megint nyugi van ezen a fórumon. Sokkal jobb így jönni. Orchid tényleg gyönyörű, szép a képen amit küldtél. Pedig ott még nem is volt teljesen kinyílva.

Gigi: Remélem azért lassan te is jó hírekkel jösz.

Kakti: Most azért egy kicsit irigyellek, de mi várunk egy pár évet. Remélem nem kell majd megint sokat várni.

Mi jól vagyunk. A mai bankos bulinkat kihagytam. Pont ma van meg a legjobban és kedvem sem volt nagyon hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajnos nem lett jó az IR eredményem, úgyhogy még nem tudom mi lesz. A januári kezdésünk már biztos, hogy csúszik :-(
Egy doki véleményét már hallottam, a héten megyek Tűű dokihoz is. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog mondani.

Luca
luca4

Sziasztok!

Vasikáé: köszönöm az észrevételedet Skriba doktornõvel kapcsolatban. Remélem, hogy hasonló pozitív tapasztalatban lesz részünk.

Etna, vicky, meer: köszönöm :)

Ritabmc: jó ötlet, legközelebb talán laptoppal és mobilinternettel megyek ... felajánlanám az egyenes online közvetítést is webcamon keresztül, de gondolom, ez már azért túlzás lenne. :)

Egy kérdés: az átjárhatósági vizsgálatról milyen tapasztalatotok van? Hallottunk már olyat, hogy fájdalmas, mások szerint inkább kellemetlen, megint mások szerint nem is vészes. A vizsgálat után mire kell számítani?

Szép napot!

András
redy22
Szolnok

András!
Én rettenetesen féltem az átjárhatóságitól. Rettegtem, hetekig nem aludtam :) , de nem kellett volna, mert szinte semmit nem éreztem belőle :)
Esküszöm a póz volt a legkellemetlenebb, ahogy feküdtem:)
Bár nekem átjárható volt mindkettő. Akinek nem az, annak fájhat. Amikor én voltam, öten voltunk egymás után, ebből 1 csajszinak fájt egyedül. Neki nem volt átjárható, és többször próbálták a kontrasztanyagot átjuttatni.
De túl lehet élni természetesen, kb 5 perc az egész.
Utána volt vérzés, meg még órákig jött a kontrasztanyag, de nekem már másnapra nem volt semmi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

sziasztok lányok és andrás! :D

holnapra végre kaptunk időpontot sperma vizsgálatra, győrben ezt hba teszttel együtt végzik, ami sajnos fizetős, 20 ezer, de kicsit több infót ad a spermáról mint a hagyományos vizsgálat. pl másnapi mozgás, női sejtfalhoz való tapadás, stb. annyira dühít, h ilyen vizsgálatokat miért nem lehet tb-sre tenni? :evil: nem jobb lenne az eü rendszernek, ha mondjuk az első lombik sikerülne mindenkinek, mert alaposabb kivizsgálás jutna? :roll: pl bmc-ben z doki kezet fogott az urammal az eredményétől, közben meg hiába volt jó a mennyisége és a mozgása, ha minőségre sajnos majdnem a nullával volt egyenlő és a sejtek lepasszolják. valószínűleg ez lehetett az embrióval is, h hiába termékenyítették meg a biológusok, ha az immunrendszerem kilökte, ugyanis 98% ban fertőzöttként kezelte. én javasolnám mindenkinek ezt a vizsgálatot, akinél több lombik nem jött össze és esetleg a párjánál van hiba. pesten csak egy helyen csinálják ezt a vizsgálatot, de sima vitaminokkal orvosolható a probléma és lehet, h utána több eséllyel indul a lombik. mert ugye vitamindús sperma és petesejt bika erős embriókat eredményez :D bár én nem szedek semmit, mert az összes magzatvédő vitamintól étvágyam lesz és szerintem az inzulinomat is megbolygatja. de ha már végre meglesz a lombik időpontja, akkor előtte mindenképp valamit muszáj leszek szendi.

szóval holnapra kérek drukkokat és andrásnak üzen az uram, h győrben nagyképernyős plazma tv-n több film közül lehet választani, friss újságok, szóval a bmc után kész kánaán, ja és pohár van, nem kémcső :wink persze neki meg jó lesz, nekem meg vérvételem lesz, hát ez a női sors! ráadásul nekem nem valami csini félmeztelen pasi veszi le a vért, hanem egy mogorva nőci :D aztán ha ennyi vitamin után sem javul a helyzet, akkor el kell gondolkodni a hogyan továbbról, mert így még a lombik is kérdéses. de remélem azért a 137 millából már ki fognak tudni halászni valamennyi jót. (igen széles eredményei vannak, de eddig a bmc-ben volt a legjobb, ott volt 137 millió)
csütörtökre lesz eredmény, addig nem alszunk az izgalomtól.

az átjráhatósági közül nekem volt hsg- az fájt, eléggé, de a sima átjárhatósági enyhe mensis görcsként lezajlott. de ez a fájdalom küszöb magasságától és mint írták a lányok előttem az összenövés mértékétől függ. pedig én kicsit össze voltam nőve, de semmit nem éreztem pluszban!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nekem azért fájt a hsg, de tényleg hamar túl van rajta az ember és szükség van rá. Velem eljött a párom és nagyon jó is volt. Nagyon leizzadtam és jó volt egy üveg hideg innivaló és a támogatás is. Nekem a máv kórházban csinálta a saját dokim. Papíron engem is befektettek, de délután már a városban mászkáltunk. Valami görcsoldó jól jöhet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.12.12 20:16-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Átjárhatósági:
Cáfolnom kell Donoka írását. Nekem tökéletesen átjárható volt mindkét petevezeték, mégis elájultam az asztalon a fájdalomtól. Ez nyilván sokmindentől függ. Nekem pl. nincs túl magasan a fájdalomküszöböm. A párom kint ült a folyosón. Azt mondta: hallotta, hogy artikulátlanul üvölt valaki, de nem ismerte meg, hogy az az én hangom... Különben bejött volna. :D
De túléltem. Nekem a Jánosban csinálták, az akkori orvosom csinálta meg és a Koncz tanár úr jött megnézni az eredményt. Utána papíron befektettek, kellett is az ágy, mert elég carul voltam. De délután hazajöhettem. :)
Drukkolok, hogy nálatok fájdalommentes legyen a beavatkozás.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

András: én is a fájós hsg-sek közé tartozom! Általában aki nagyon görcsöl mensi előtt az nem szokta érezni olyan vészesnek. (Nekem akkor már nem volt spontán mensim 1 éve...) Mi hárman voltunk, nekem fájt a legjobban, a többiek szinte meg sem érezték. Persze, hogy ne legyen olyan gyors a folyamat nálam, a röntgen géppel volt valami bibi, és így nekem tovább tartották bent a folyadékot, a röntgenes ki-be szaladgált... De túléltük! :) Mindent a cél érdekében!!! :)

Etna: drukkolok holnap nektek! Remélem, hogy lesz eredménye a Győrbe járkálásnak!

Üdv Mindenkinek!!
nyulacs82
Szolnok

Etna: Mennek a drukkok egész csütörtökig!!!!! Írnál kicsit részletesebben erről a hba tesztről. Pesten hol csinálják ezt a vizsgálatot? Köszi előre is.

András: Én nem tudok nyilatkozni az átjárhatóságiról, mert nekem nem volt.

Üdv.: Luca
luca4

Etna, rettenetesen szorítok nektek holnapra és természetesen csüt-re az eredmény hirdetésre. Minden rendben lesz meglátod. Puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

MIvel többen azt mondták, hogy "gyönyörűűűűű", megmutatom nektek is a tündérkémet!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Etna, holnapra egy nagy nagy talicskával!!

András, nálunk is a lenémított laptop jött be...
Az átjárhatóságival kapcsolatban pedig sajnos én csak rosszat tudok mesélni, számomra szörnyűséges volt, pedig akkor még be sem engedték a kontrasztanyagot. Komolyan azt hittem ott halok meg. A rossz szerintem az benne, hogy ez egy olyan jellegű fájdalom amit még nem érzett soha az ember és nem tudja mire számíthat. De ez valóban mindenkinél másképpen zajlik. Anno négy lány közül ketten akartunk elájulni, a másik két lánynak meg meg sem kottyant.. Remélem párod az utóbbiak közé fog tartozni. Ráadásul nekem a hsg után 1 hónapig hőemelkedésem volt és méhgyulladást kaptam.. :-(((

Luca, várom nagyon a fejleményeket!!

Én már megint nem bírom tartani a diétát :(( Ma palacsinta, hétvégén sütizés, krumplievés...á nem is folytatom a sorolást. Pedig nagyon nagyon muszáj vigyáznom. Remélem hamar átlendülök ezen a bűnözős időszakon és újra keményen nyomom.

Kakti, pici lánykád tényleg egy Tündér!!! :))
ann74

köszönöm lányok a drukkokat, egész éjjel nem aludtam, már komolyan néha azt hiszem dilis vagyok, h mindenen ennyire aggodalmaskodom. :oops:

az átjárhatósági témához írnám, hogy nem mindegy mit csinálnak. a ha hsg-t kérnek az fájdalmas, de tb alap megy. van egy fizetős, aminek nem tudom a nevét, de ugyanez mint a hsg, az egyáltalán nem fáj, viszont zsebbe nyúlós. nekem hatalmas fájdalom küszöböm van, ezt már többen orvos mondta, de ha azt mondanánk, h menjek még egy hsg-re, szerintem meggondolnám. ezért nekem 2x fizetőset csináltak, ami nem fáj. ez is egy rohadt dolog, h ha nincs pénzed, akkor szenvedj.

kakti!
édes a kiscsaj. igazi kis angyalka, szőke haj, göndör és kék szem.

a többieknek üzenem, h minden lombikos és inszemes kölök csodaszép, tehát főleg érdemes türelemmel bírni. remélem mindenki minél hamarabb teszi fel a babafotókat. én eszküszöm, ha egyszer meglesz a tesó, soha többet nem fogok napokat számolni, nőgyógyászhoz járni és sperma vizsgálat sem lesz a heti időtöltésünk. sőt, egyáltalán nem fogok orvoshoz járni, hanem az erre költött pénzt elutagzatjuk. bár most is utazgatunk győrbe, de az nem az igaz. :D

nyulacs!
hogy vagytok? megszoktad az otthoni létet? szobácska? uh kép? valamit kérünk már!

ann!
szerintem ne görcsölj a diétán, mert annál jobban fogod kívánni a dolgokat. koncentrálj a karácsonyi előkészületekre és nem lesz időd bűnözni. ez is sokat számít, de nekem pl botinál a kutya nem nézte az inzulinomat, pedig már akkor pco-s voltam és mégis itt van. pedig csokis kekszen nőtt fel a hasamba, mert két pofával zabáltam az édességet és még a szteroidot is kaptam, ami ugye ir-eseknek tilos!!! most meg tartom a diétát kapom a meforált és mégsincs tesó :cry: :D

luca!
hba teszt lényege, h a spermát megvizsgálják úgy ahogy mindenhol nézik az alakját, nozgázást, stb de ami + nézik a kötődésüket a te sejtedhez. tehát tőled vért vesznek és azt keverik össze a spermával. meg nézik az összetételét is. van olyan, h elfolyási idő, karentia idő, ph, volumen, stb. ugye nálunk az eredmény meglepetés lett, mert a férjemnél soha sehol nem mondták, h baj van. most meg kaptunk egy ilyen eredményt!! priviben küldöm az intézmény nevét, mert itt a moderátor kitörölné szerintem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Köszi az infót és mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Kakti: Tényleg gyönyörűséges a kiscsaj. :D

Luca
luca4

Luca!

Nagyon sok boldog névnapot!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Etna van igazság abban amit írsz. Mára meglett az IGF értékem is ami tökéletes, úgyhogy megnyugodtam. De azért figyelni fogok, és nem eszem nyakra főre a tiltott kajákat, ha már elértem a jó eredményt igyekszem meg is tartani. Amúgy a dokker is azt mondja, hogy enni KELL, mert ha túl kevés a cukor a szervezetben több felesleges inzulin marad, így az inzulin értéke emiatt is nőhet, és ezért rosszabbodhat inzulin érték, ha túlságosan vissza van szorítva a ch. Szóval nem agyba főbe kell enni a cukrot, de normális lassú ch-t kell is enni.
Etna, ha nekem is lesz már végre gyerkőc, legalább 2, akkor én is le fogom nagy ívből tojni az inzulin, tsh, prolaktin, igf, d vitamin és sorolhatnám továbbértékeim... Igazad van, most belevetem magam a karácsonyi készülődésbe, legalább érezzük már jól magunkat!!
Amúgy normális, ez hogy izgulsz, na aggódj. Legalább emiatt ne, hogy normális-e ez az idegeskedés:-))

Orsiborsi, mi a helyzet Veled??
ann74

Sziasztok!

Szerintetek milyen érték számít magas vérnyomásnak a terhesség alatt?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kecsmary!

Nekem 147/94 -re már elájult a dokim... gyógyszert is kaptam rá. Dopegytet...

Etna!

Szorítok!

Kakti!

Csodaszép a kis drágát. (őszintén megvallva örülök, hogy nem csak az én lányom kis kerekded, a tied sem egy fogyókúrás csirke :), én mindig azt mondom, hogy egészséges gyerek kinézete van :))

Lányok!

Ma voltam dokinéninél, és 7,5 mm a mnyám, napi 4 estro megy mától, és jövőhét kedd vagy szerda belülti, de még pénteken megyek vissza... Nagyon izgulok már :)
A lánykám eddig azt mondta a kistesóra, hgoy memsó (nem kér tesót), de mikor elmondtam, hogy az kisbabát jelent, akkor annyit mondott auka só pe hát (anyuka tesó, persze hát). Bár azt hogy pe hát honnan vette?!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mia: Köszi szépen :D A vérnyomásban sajna nem tudok segíteni.

Ann: Jól beszélsz, ami a kaját illeti. Egy-egy palacsinta és csoki simán belefér én is azt mondom.

Luca
luca4

Sziasztok!

Kakti, csajszika csodaszép és gyönyörűűűűűű!!!! Imádom. Láttam ám az uszis képeket is marha jók lettek. :wink:

Etna, csak most értettem meg miért is kell annyi sp vizsgálat nálatok. Jó alapos magyarázatot adtál, a csajok örülhetnek mert eddig ezt nem olvastam itt a fórumon. Már alig várom a csütörtököt hogy jó hírekkel gyere.

Mia, nekem azt mondták hogy 140 felett ne legyen és a per pedig 90 fölött ne legyen.

Boldog Luca napot!!!

Witch, nem értem miért nem vastagszik az a nyh. Szedj mellé egy kis aszpirin protektet, nem árt.

Ann, egy kis huncutkodás nem hiszem hogy nagy kárt tesz benned. Az sem jó ha nagyon megvonod magadtól a finomságokat mert akkor meg ideges vagy.

Mi most nem alvós időszakunkat éljük, fáradt vagyok mint a fene. Gyerkőcnek már fáj az ínye. Hugim fogorvos és ő mondta hogy hiába csak 3 hónapos, attól még fájhat neki. Kicsit korán kezdjük a szenvedést.
Mindenkinek megy a drukk, tavaly ilyenkor én is izgultam ezerrel és most meg nem alszunk hála Istennek. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann: Örülök, hogy ma találkoztunk egy kicsit. Jó volt beszélgetni. 2-kor már léptem is haza, még elvittem apát a dokihoz. Köszi a kávét.

Witch: Mennek a drukkok.

Etna: Nyugi jön az a tesó. Majd babázhattok együtt Witch- csel.

Tényleg gyönyörűek a gyerkőcök. Mi meg vagyunk, igaz hogy ma apának durrant be a térde. Csütörtökön megy uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vasi: Nekem is azt mondták, hogy rendeződnek a fog csírák az ínyben és ez kellemetlen lehet a babóknak.

Luca: Boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!!!!

Etna: Minden rendben ment ma?

Luca
luca4

megvolt győr, részletesebben majd csütörtökön! remélem így már boldog az aki priviben felháborodva elhordott minden primitívnek. jelzem a szabad fórumozás abból áll, h az ember kötöttségek nélkül írhat bármit, még akár azt a szót is h szar. ha ez valakit zavar, akkor ne olvassa az én írásaimat, mert abban még csúnyábbak is szoktak lenni. de mivel most karácsony van, ezért leszedtem a sztorit, de közlöm, h ezentúl is lesznek tárág szavak az írásomban, kedves anonim.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etna33 2011.12.14 13:01-kor.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?