Sziasztok!
Gigi!
Diáék jól vannak ezek szerint.
Barbarát is láttad?
Féééérfiak!Elolvastam páromnak amit írtál a férjedről.utána mondtam Neki,hogy ezt nem én írtam,pedig úgy hangzik,mintha Róla szólna!
Bár ma nagyon fincsi ebédet főzött.
Patrik,ha fáj a hasa húzgálja a lábait,nyögdécsel és "fájdalmas"az arckifejezése,látszik,hogy szenved.
Van,hogy a cicin is vonaglik,tekereg,kiköoi,újra szopizik...na,ilyenkor a hasa fáj,nem a tejcsi kevés.
Anyatejen kívül Patrik semmi mást nem kap.
Anikó!
Ez a hasmenés hogy néz ki?
Hányszor van egy nap?
Teljesen folyékony,semmi "túrós"nincs benne?
Milyen a színe?
A doktornővel nagyon nem értek egyet,persze nem akarok okoskodni,de ha valakinek hasmenése van,akkor nem az a megoldás,hogy korlátozzuk a folyadékbevitelt.Ráadásul egy pici babát korlátozni abban,hogy mennyit szopizzon?????
Ez csupán a magánvéleményem.
Patrik is kap cumit vigasztalónak,aztán kiköpi,ha már nem kell neki.
Nálunk az van,hogy -mint az első gyerek -nehezebben fogadja el az egyik mellet,így nekem is azon jár az eszem,hogy egy mell képes-e annyit tejet termelni,hogy sokáig elég legyen.
Aztán végül is,ahol ikrek vannak,ott is általában egy cici jut egy gyereknek,ezzel vígasztalgatom magam és nem hagyom,hogy nagyon hanyagolja a "nem fincsi"mellet.
Bringa!
Mivel egyik cicin általában csak bohóckodik,egy idő után megkínálom a másikkal is.
Voltatok már sétálni?
Patrik nehezen keveredik ki a náthából,sokat kell az orrát szívni.
Csütörtökön mértük,a kórházból 25.-én 3940gr-mal jöttünk haza,most 4550gr.
Mondjuk sokszor óránként is cicizik.
Hannától tud aludni a baba?
Saxi!
Elég fárasztó a baba-mustra.A húgom a fiával bejelentkezett Karácsony előttre,köszöntem,de megkértem,hogy talán majd januárban jöjjenek.És emiatt nem vagyok hajlandó rosszul éreznei magam.
Szépen lassan csiszolódunk össze,most hosszabb vendégség nem hiányzik.
Puszi mindenkinek!
Kata