Új privát üzeneted érkezett!

Witch!

Így már könnyebb lesz! :D
szaszagabi
Budapest

Sziasztok!

Witch, szaszagabi: sikerült végül a találkozó? :)

Szaszagabi: Újvári doktor milyen benyomást tett rátok? Nálunk kicsi fura volt, mert egyetlen egyszer sem nézett ránk ... háttal ülve köszönt, háttal ülve kérdezett és háttal ülve magyarázott.

Mi holnap megyünk a BMC-be, ha esetleg akkor is jön valaki, akkor én meg vele fogok találkozni. Egy kedves, türelmes és kék szemû pasit keressetek ... na az vagyok én. :wink:

Remélem, holnap sikerül megtudni, hogy mennyit romlott az eredményem 2 év alatt. Aztán jöhet megint egy randi a kémcsõvel.

András
redy22
Szolnok

Sziasztok!

Sajnos nem találkoztunk Witch-csel. Annyira sasoltam pedig, de nem láttam barna táskás, lila dossziés, világos kabátos lányt! Még az ajtóból is visszamentem még egyszer szétnézni, de semmi! Telefonszámot kellett volna cserélnünk!

Túl vagyunk az első alkalmunkon. Eredetileg azt mondták, hogy hideg élelemmel készüljünk, mert nagyon sokat kell várni. Ehhez képest olyan pörgős volt az egész, hogy mire észbe kaptunk, már kint is voltunk. Fél 9-re értünk a recepcióra, elmentünk mosdóba, leültünk, és már 9:05 körül szólítottak a recepción. Elkértek mindenféle iratot, kaptunk egy szép számot, majd várnunk kellett kb negyed órát. Ezután kellett felmennünk az első emeletre a főorvos úrhoz. Aki egyébként tényleg olyan volt, mint ahogy redy22 írta, hogy háttal ült nekünk, de nekünk nem háttal ülve köszönt, mert kijött az ajtón, hogy beszólítson (egyébként egy jó kis Fekete özvegy játékot zavartunk meg a látogatásunkkal), humorosan fogadott bennünket, szerintem nagyon kedves volt. Tényleg háttal ülve dolgozott az elektromos írógépen, de az eredményekért odafordult mindig felénk, meg a végén is kedvesen elköszönt tőlünk és sok szerencsét kívánt. Majd időpontokat kellett kérnünk vizsgálatokra, és 10-kor már a villamoson ültünk!

Annak nagyon örülök, hogy az áprilisi petevezeték átjárhatósági vizsgálatomat elfogadta, nem kell megismételni. Nekem két vérvételt meg egy nőgyógyászati vizsgálatot rendelt. A páromnak pedig egy vérvételre és két mintavételre adott beutalót. Most már csak a ciklusomnak kell úgy alakulnia, hogy a karácsony ne szóljon közbe a vérvétel esedékességébe. Majd ha minden eredmény meglesz, akkor kell visszamennünk. Remélem, januárra kapunk is időpontot. Tényleg, amikor készen lesznek a vizsgálatok, és kell időpontot kérni a konzultációra, akkor is egy hónap várakozással vesznek majd bennünket sorra, vagy az már gyorsabb lesz?

Redy22,
Ti most mentek vissza az eredményekkel a konzultációra, ugye? Mikorra lettek meg az eredmények, és mikor kaptátok a holnapi időpontot?

Szóval, ahhoz képest, hogy mennyire riogattak bennünket a sok várakozással, nagyon hamar végeztünk, így egy csomó mindent el tudtunk még intézni ma! :)

További szép estét Mindenkinek!
szaszagabi
Budapest

Szaszagabi, szerintem számold ki hogy nagyjából mikor lesznek meg az eredmények és már most kérjetek időpontot konzira.
ann74

Sziasztok,
sajnálom, hogy nem jött össze a találkozás.

Szaszagabi
szerintem is kérj már most időpontot előre, max.átíratod máskorra, ha mégsem úgy alakul.

Witch,
mit mondott a doktornő?
Miért emlékeztem én arra, hogy Sz-hez jártál?
A fenti rendelőben találkoztam anyukáddal is anno, lehet ez "zavart"be.
Mikor kell menned újra?

Redy,
reméljük jók lesznek az új eredmények!

Üdv,Orsi
orsiborsi

Szaszagabi: mi október 24-én voltunk elõször és ma voltam a 2. mintaadáson. Az elsõ és a második mintavétel között kb. 1 hónapnak kell eltelnie. A páromnak vannak még vizsgálatai hátra, így mi is januárra szeretnénk majd elsõ igazi konzultációra menni.

Egyébként az eredményeimet nem adták ki, ezért majd csak januárban tudom meg, hogyan is teljesítettem már 2x.

Viszont a kémcsõvel ma összetegezõdtünk, immár pertunak nevezhetõ a kapcsolatunk ... nem hiába, az intim viszony közel hozott egymáshoz bennünket. :wink:

András
redy22
Szolnok

Sziasztok

Szeretnék hozzátok csatlakozni.

Magamról egy pár sor. Most kezdjük az 5.-ik lombikot.Már van egy 4-éves iker párom,ök is itt a BMC-be Zeke doktorúr segítségével lettek. Most nagyon szeretnék egy kistestvért nekik. Szeptemberbe volt egy fagyis beültim ami sajnos nem sikerült. Most hosszú protokoll kezdődik, páromnak még hátra van egy sperma vizsgálata amitől egy kicsit tartok,mivel az összes minta adásnál volt bacija,akkor csúszunk egy hónapot.

witch26-tól szeretném kérdezni, hogy a Gonapeptylt 21.-ik naptól kell szúrni 1egészet, viszont azt mondták,hogy ha megjön akkor csak felet szúrjak azt,hogy csináljam, mármint az előre töltött fecskendőt,hogy használjam újra? Fú ez érthető volt? Illetve hány napig kell szúrni a Gonapeptylt?

Köszönöm a választ Napsi

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

Napsi:
én sosem szúrtam ezt a cuccot, de szerintem ilyen esetben a másik fele megy a levesbe. Ezek steril tűk, kétszer nem igazán okos dolog használni őket. De majd azért az okosabbak megmondják. :)

Én túl vagyok a genetikai tanácsadáson, a genetikai UH-n és a kombinált teszten is. A kis Dugó pörgött, mint a rigalánc... De nagyon cukker volt. :) Az eredményeink egyelőre tökéletesnek tűnnek, és a dokibácsi szerint bár most még semmi sem biztos, de jelenleg semmi fiús nem látszik rajta. Elvben még idén majdnem tutira megtudhatjuk, mi lesz belőle - ha Ő is úgy akarja... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Napsi, az én lombikjaimnál is volt olyan, hogy csak fél Gonapeptylt kellett szúrnom.
Nekem azt mondták, hogy adjam be a felet és maradékot nyugodtan tegyem a hűtőbe és másnap felhasználhatom.
A Gonapaptylt végig kell szúrni (én ezt utáltam a legjobban,mert marhára csíp) egészen a tüszőrepesztő napjáig, de ezt majd a dokid úgyis elmondja.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

Orsi!

Már szedem az estrot, ettől elég szőkenős és hisztis vagyok :)
6.án megyek megint, és már 4 mm a mny-ám, és azt mondta egész szép, sztem 16-20 között lesz a beülti :) De még semmi sem biztos. Azon nevettem, ha 16án lesz, akkor 30.a a vérvétel, a lányom szülinapja :) Remélem kistesóra kap ígéretet ajándékba :)
Anyu puszil és szorít neked :) Én W dokihoz jártam, sé most Skriba Dr.nőhöz :)

Napsugáreperke!

Nekem egészet kell szúrni, így nem tudom. De Kakti sztem jól mondta, ilyenkor kuka a másik fele... De sztem kérdezd meg a dokid :)

Rendy!

Tetszik ahogy felfogod a dolgot, sok pasi nem áll ilyen jól hozzá...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok lányok!

kakti!
gratulálok a kiscsajhoz :D ha semmi fiús nem látszik ,akkor gondolom megelőlegezem, h kiscsaj lesz :D és a hozzáállásodhoz is, h minden vizsgálatot megcsináltatsz, mert sajnos sokan nem számolnak azzal, h maga a lombik is már egy kockázati tényező állítólag. és ezeket a vizsgálatokat minden lombikosnak meg kellene csináltatnia, kortól függetlenül. szóval dupla gratula érte!!!! és már így megy az idő, nemrég csatlakoztál és már genetika, elájulok. :D

andrás!
kezdetnek boldog névnapot, folytatásnak meg csak biztatásként, lesz majd még szebb élményed is, mint a háttal való beszélgetést. nekem is volt, amikor konkrétan lehülyéztek, de hát én tudtam, h akit én választok dokit ilyen stílusa van. de azt hittem ez csak mende-monda, de nála nem az volt :D szóval ha kedvességet akarsz, akkor majd megmondom, h kit ne válassz! amúgy az eredményeid miért romlottak volna? a vitaminoktól pontosan javulniuk kell és tuti fognak is!! szóval hajrá!!

witch!
neked is hajrá, de ezt tudod, h drukkban vagyok!

viszont amiért megint itt vagyok, kéne egy kis segítség, mert dokkert nem érek utol. ma lett meg a 21 napi progesteron eredményem és 46 lett, a tavalyi 25 után. az sztkás doki szerint volt egy erős peteérésem és ez jó, de lehet cisztától is :shock: ami nem jó. most akkor jó vagy nem jó? ha most meg emiatt halasztják majd el a lombikot kua :evil: leszek. valakinek ebben tapasztalata?

kérek gyors választ, mert nagyon izgalomban vagyok!!! :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

witch, mi már előbbre járunk az időben még 15:54 van és mi már 16:"25 kor szóltunk hozzá, tehát fél órával előbb hozzászóltunk :D ez a mátrix? :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

András: Boldog névnapot! Drukk a januáriakhoz.

Witch: Remélem szülinapi ajándék lesz a tesó.

Én a merionálból tettem el fél adagot másnapra, de az nem előre töltött volt. Doki mondta, hogy lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek! :)

Az alábbi 3. napi hormoneredmények a lombik esetében szerintetek a nõ részérõl megfelelõek lehetnek?

TSH: 2,72
FSH: 7,8
LH: 2,4
Prolaktin: 114,2
Progeszteron: 1,88
Öszt.: < 71,5
HCG: < 1

etna: Úgy néz ki, hogy csak az elsõ igazi konzultáción tudom meg az eredményeimet. De persze fel a fejjel!
redy22
Szolnok

Etna:
Köszi! :)
Közben ma meg is lett a kombinált teszt eredménye, ami alacsony kockázatot mutat (Down-kórra 1:5600, Edwards-kórra kevesebb, mint 1:50000). Szóval ezügyben (is) béke és nyugalom van. :)

És persze Andrásnak boldog névnapot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

andrás!
én totál laikusként annyit tudok, hogy az fsh, lh arány 1:1 szokott lenni. és az fsh ilyen értéke esetleg utalhat arra, h kicsit nehezebben stimulálható (talán 6 felett szokták mondani) a többihez meg aztán totál nem értek. de szerintem ha gond lett volna, úgyis mondják.
de nem akarok hülyeséget írni, biztos vannak lányok, akik jobban értenek hozzá.

kakti!
hú de jó, h minden ok, tünetek? fáradékonyság, stb Lilit emelgeted?

vicky!
meddig volt rossz mikor elkezdte Barbus a bölcsit és te a melót? nekem 1 hónap és vége a szép éveimnek, kezdődik az ovi és a meló. :( én bevallom nőiesen, hogy elég sokat pityergek, ha erre gondolok. néha már úgy érzem, h golyós vagyok, h ennyire nehéz az elválás, holott fiú gyereket pont el kell engedni, elvileg. mindenki azt mondja, h lesz egy kis időm magamra és nyugalom lesz, mondjuk boti mellett ebben nem volt részem túl sokban :) de inkább választanám a nyüzsit botival, mint a nyugalmat nélküle. hát igen, rossz országba születtünk, itt nincs választás, menni kell és kész. mondjuk azért örülök is, h felnőttek között leszek, de nekem tök jó lenne, ha lehetne mondjuk 6 órába mennem, de mivel olyan cégnél vagyok, csak 8 ba mehetek vissza, tehát minimum napi 9 órát nem láthatom botit :(

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Hát ha az én lelkiállapotom szempontjából kérdezed, akkor én már vártam hogy menjen Barbus bölcsibe. Én tudtam, hogy már kevés vagyok neki, nem tudom lefoglalni itthon. A bölcsiben meg jól érzi magát a többi gyerekkel. Szóval nálam nem ment olyan nehezen az elengedés, bár mostanában nagyon furcsa, hogy nem vagyunk egész nap együtt. Hiányzik a drágám, bár elég sokat itthon vagyok vele betegen. Na ebben még mindig nincs beszokás. 2 hetet jár, 2-t nem. Most egy napig járt s megint itthon vagyok. Nem tudom mikor lesz már végre, hogy egybefüggően legalább 3 hetet járna. Ha a gyerek szempontjából kérdezed, akkor szerintem most novemberben volt már az, hogy reggel nem sírva megy és szépen eszik-alszik a bölcsiben. Ez olyan 2 hónapig nem így ment azért. Eleve 2 hét volt a beszoktatás, a 3. héten még szabin voltam, így azt is rá akartuk még szánni, de akkor került kórházba. Utána 2 hétig betegen voltunk. Visszament a bölcsibe és 1 hét alatt teljesen beszokott. Csak hát mindig van valami betegeskedés és utána mindig rosszabb vinni, mert mindig elszokik tőle egy kicsit. De alapvetően eljutottunk mára odáig, hogy szeret bölcsibe járni és én is el vagyok odabent nélküle. Csak azt sajnálom, amit te is mondasz. Én előző este elköszönök tőle és mivel reggel korán megyek, így már nem is találkozunk. Délután fél4-4 körül megyek érte. Szóval ha nem itthon dekkolunk, akkor én is alig látom. Most apától digitális képkeretet kértem az asztalomra karácsonyra, mert annyira jó lenne nézegetni. Persze ha a munka engedi. Én is 8 órásban vagyok egyébként, csak nekem még van 1-1 óra kocsikázás oda meg vissza. Végülis mégsem 2,5 mint bkv-val, úgyhogy csak ne szóljak semmit. Szóval kitartás és csak keményen. A gyerek nem érezheti meg, hogy te bizonytalan vagy, mert annál nehezebben szokja meg. Nehéz, de csak így működik. Bár Boti már nagyobb, nem biztos hogy nála is nehéz lesz. Ő már megérti ha elmagyarázod neki, hogy el kell menned.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna:
tünetek nincsenek. Vagyis annyi van, hogy hamarabb kifulladok. És természetesen emelgetnem kell Lilit hisz épp most van abban a korban, hogy ha elfárad séta közben, elém áll és emeli a karját, hogy vegyem fel. Meg itthon is kell neki az anyázás. Nem mondhatom neki azt, hogy nem veszlek fel.
De olyan édes, mert puszilgatja, meg simogatja a hasam és mondogatja neki, hogy baba-baba... :)
Ezen túl semmi problémánk nincs.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ahogy nézem a régiek közöl Vicky és talán Etna emlékszik rám.
Szeretném megosztani Veletek hogy sok sok küzdelmes év után sokadik lombikra ... 11. 03án megszületett kislányunk Panna Luca :-) 3250 gr és 53 cm

(volt nekünk minden Pco, IR, alacsony spermaszám és még írhatnám tovább de sikerült... mert nem adtuk fel) Pü ha valakinek van kérdése nyugodtan írjon.

Sok sikert és mielőbbi babázást kívánok.

Szeretettel Andi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: Persze, hogy emlékszem rád, nagyon gratulálok. Ilyenkor azt mondja az ember, hogy minden szenvedés és kínlódás megérte.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Kisborsó: nagyon gratulálunk, de azért kérnénk fotókat ám! És ha esetleg egy szül.történet is érkezik, szerintem mindenki meghatódva fogja olvasni.

Jó egészséget és sok-sok tejcsit

kispatak
meer
Aba

Kisborsó! Hatalmas gratula Panna Lucához!!! És boldog első hónapot hiszen holnap lesz egy hónapos a drága. Láthatjuk is? Teszel fel nekünk egy fotót? Léccike!!!
Sok sok egészséget és boldogságot kívánok nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Ádám is már 3 hónapos múlt, repül az idő. Te is hozhatnál képet a királyfidról, biztosan sokat nőtt. Mi újság veletek? Hogy vagytok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Remélem tud valaki segíteni. Múlt hét hétfőn volt a petesejtleszívás (5 tüszőm volt), és csütörtökön a transzfer. Viszonylag jól voltam, néha azóta fájdogált kicsit a hasam, de most két napja iszonyatosan elkezdtem puffadni, már aludni is alig tudok, és se alul, se felül nem jön ki semmi.
Szerintetek összefügg ez valamivel?
Irjatok

Köszi
kalmanka

Hali!

Kalmanka ez túl stimunak tűnik, irány az orvos még rosszabb nem lesz!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kecsmary!
Találtál dokit?

Kalmanka!
Én biztos dokihoz mennék,mert ez komoly is lehet.Igyál sokat,és egyél sok fehérjét,de ez nem helyettesíti a dokit.

Velünk minden ok.H.Krisztina mindent rendben talált,már csak növekednie kell a pici Mayának.Minden további vizsgálatot megúsztunk.

Kép
Kép
ritabmc

Hali!

Rita találtam dokkert a Jánosban fogok szülni a Molnár dokinál!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok

Most látom, hogy lehet hogy rosszul irtam, de nem ezen a héten volt a transzfer meg a leszivás, hanem az előző héten, tehát 12 napja a leszívás, és 9 napja a transzfer, viszont a puffadás csak most két napja kezdődött.

Egyébként milyen orvoshoz lehet ilyenkor elmenni?
kalmanka

Hahó!

Kalmanka: én nem akarok innen a zugból belekotyogni, se vészmadár lenni, de jól irták a lányok, hogy orvos, méghozzá sürgősen, mert tulstimu lehet. A korábbi beírásokban említették, hogy bármi van arra azt mondják, hogy János kh nőgyogyi ügyelet -ott éjjel nappal vannak, aztán gondolom ha máskor nem hétfőn BMC. A legjobbakat!!

Vasikám: igy van a lányok már velem együtt reklamálják a fotókat a hercegedről, meg sem ismerjük már!!!

Mia: remélem még sokáig élvezheted az otthon nyugalmát, és biztos csak jó kezekben vagy/leszel a Molnárnál. Szültek itt már páran nála, én rosszat nem hallottam róla. De ezt már más is megirta neked gondolom. Pocakfotó? És milyen amikor 3 baba mocorog odabenn???

A legjobbakat mindenkinek

üdv kispatak
meer
Aba

kalmanka: Én holnap felhívnám a nőgyógyászat ügyeletét. Ott megmondják mit tegyél. Mondjuk nekem nem volt lombikom, se túlstimulációm, de szerintem annak vagy rögtön ki kellett volna jönnie, vagy egyáltalán. Lehet, hogy csak a baba/ák helyezkednek. Mikor kéne menned vérvételre?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kálmánka, remélem már oda értél a dokihoz és már minden rendben van. Majd gyere és írd meg a pozitív teszt eredményét.
Mia, János kórház jó választás. Én is ott szültem csak én Z dokinál. Nagyon vigyázott ránk. Nagyon tetszett a szülőszoba és aranyosak a szülésznők.
Rita, nagyon örülök hogy minden rendben van veletek. Csak így tovább. Hogy repül az idő. Ti is hozhatnátok néha egy-egy uh képet. Szerintem nagyon örülne mindenki.
Vicky, hoztam fotót. Nagyon frisset, tegnap készült. Nagymaminak örül ennyire. :D

Kép

Cukor pofa nagyon. Ma már hahotázott amikor megettem a pociját. Ha a combomon ültetem akkor már fel áll. Vigyáznom kell mert szerintem még korai. Igényli nagyon a törődést, de néha elvan magában is a plüss állatokkal dumcsizik meg a kezével ismerkedik. Én olyan de olyan boldog vagyok hogy ez már hihetetlen. Mindenkinek kívánom átélni ezt az érzést. Puszika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ádám nagyon kis édes, milyen szép szeme meg szempillája van. Ilyenkor már olyan aranyosan játszanak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem vagyok túl aktív, inkább csak olvasgatok és tanulok a sok okosságból. Most már láthatónak tűnik a vége, szóval izgulás indul...
Lintner Tanár úr kivette a petevezetékeimet,szerdán méhtükrözés, aztán jövő hét csütörtökön indulnak a hormonok Szűcs doki keze alatt, a 2 ünnep között pedig leveszik a petéket :):):)

Kérhetek egy kis drukkot? ;)

Boldog Mikulás bácsit mindenkinek

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

Szia Évi!

Szorítunk ezerrel. Majd izgulás közben tájékoztass minket is hadd segítsünk izgulni. Vagyis majd mi izgulunk te meg csak pihenj. Puszi.

Vicky, köszike. Barbusnak boldog névnapot kívánok. Ti sem panaszkodhattok mert csodaszép szemei vannak Barbusnak. Puszilom a kis drágát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hálás vagyok a tehermentesítésért Zsuzsa, köszönöm :)

Majd jelentkezem az eseményekkel, és a kimondhatatlan nevű injekciókkal.

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

évi!
én mindenképp drukkolok, engem meg a kis lintner műtött, meg withcet is, szóval egy család vagyunk :D

vicky!
barbusnak boldog névnapot!

vasi!
ádámnak egyem meg a száját. azt a vigyorgósat. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kisborsó!

Gratulálok a babóhoz :)

Kalmanka!

Hogy vagy? voltál orvosnál?

Vasi!

Csoda szép a kislegény:)

Évi!

Drukkolok :) Ahogy Etna írta, mindket a "kis" Lintner műtött, én a lányomat is nála szültem, nagyon sokat köszönhetek neki... Nagyon profi, biztos volt kitől tanulni :lol:

Vicky!

Barbusnak boldog névnapot :)

Lányok!

Köszönöm a szurkolást, ma voltam S. dn-nőnél, és 5,5 mny-ám. Most 3*1-el nyomom az estrot... nem túl szép a dolog, de még ha nő szépen, beférek dec 20 előtt :). Ha 13. án vagy 15.én nem lesz jó, leállunk, és újra kezdjük... Légyszi szurkoljatok, hogy nőjön akkorára amekkora már jó... Nagyon izgulok... :shock: Jaminál is kellett a 3*1... Más behal tőle, én bírom :) Csak szerintem nagyon nőcis hormon, mert igazi hisztis p...a lettem :) Magamat is nehéz elviselni, hátmég másnak engem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
szorítok továbbra is, szerintem meglesz a beülti 20-a előtt és Jamika kistestvért kap karácsonyra. ;-)
Én most nem érzem magam hisztisnek a estrotól pedig 3*2 szedek végig, most csökkentette Sz 2*2-re.
Én is W-nél kezdtem, azért emlékeztem egy dokihoz jártunk, mert így is volt!
Anyukádat puszilom és köszönöm, hogy drukkol, rám fér minden biztatás!

Puszi,Orsi
orsiborsi

Köszönöm csajok a névnapi köszöntéseket. Mennek a drukkok mindenkinek.
vicky79
Budapest III. kerület

Orsi!

Elég sok a 3*2... Fagyis beülti? vagy te miért kapsz ilyen sokat? Ha gondolod írd meg privibe :)

Puszi, és átadom anyunak

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Küldök pocakfotót! Egyenlőre még nem rossz a 3 baba, nagyon kis nyugisak, de néha elég viccesen néz ki a hasam mikor 3-an 3 felé mennek jobbra balra! :-)

MINDENKINEK SZÉP ESTÉT!

Kép pocak

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok Csajok!!
Kisborsó én emlékszem rád!! Sokat olvastalak, a legutóbbi beültinél összevetettem a teáltalad érzetteket az én érzéseimmel és tutira azt gondoltam sikerülni fog, de csak félsikerszerűség lett belőle :(
Szívből gratulálok a kislánykádhoz, Panna Lucához!!!
Azért jó hallani hogy nektek is mennyi bajotok volt, és mégis sikerült, így természetesen én is nagyon bizakodom.
Mia nagyon klasszul néztek ki a fotón!!!! Kívánom, hogy végig jól érzed magad és ne legyen terhes az áldott állapotod. Végülis hányadjára sikerült?

Kálmánka, írj hogy vagy? Végül elmentél dokkerhez?

Zsuzsa, nagyon édes a picurkád, jó hogy néha néha hozol róla fotót, és hogy nem felejtessz bennünket, és hogy szorítassz továbbra is itt mindannyiunkért.

Kisborsó, még mindig nyomatod a gyógyszereket? Lehet az, hogy már vagy 1 hónapja hogy elkezdted? Írtózatosan szorítok, legközelebb csakis akkor vagyok hajlandó találkozni veled a bmc-ben amikor éppen pocakos uh-ra mész!!!! Írj majd facén is kérlek, hogy mi a helyzet a melóhelyeddel!!

Szabó Évi, millió drukk!! Ha minden iga, holnap lesz a méhtükrözés, ugye? Biztos minden rendben lesz. Írj majd, ha már otthon vagy.

Velem semmi extra, nyomatom a tornát, diétát hébe hóba, az utóbbi 2-3 napban beesett palacsinta vagy kinder tejszelet, de valami miatt majd megőrültem, hogy egy kis tiltott étket egyek. Járok rendszeresen hastáncolni is és iszonyat mód imádom...
Most úgy néz ki, hogy kapok pajzsmirigyre gyógyszert, mert igaz a tsh-m 2,69, de e T4-es elég alacsony, és ezt föl akarja a dokim tornázni, mert teherbeesés szempontjából az mindenképpen jó.
Hiszterót amúgy milyen sűrűn szoktak csinálni? Nekem múlt év januárjában volt, azóta 2 lombikom volt. Bár igaz, hülyeséget is kérdeztem, a köv. sikerülni fog, akkor minek is hisztero.
Amúgy a legtöbbet csak azon szoktam agyalni, hogy majd beülti után mit csináljak. Mennyit feküdjek, ne feküdjek, bemenjek-e dolgozni a 2. héten, vagy egyáltaán mi a fene lenne a legjobb?? Mindenki mást mond. ez azért van valyon mert egyénfüggő, hogy kinek mi a jó, tényleg nem ezen múlik? VAn aki teljes 2 hét fekvést javasol, van aki semmi fekvést, van aki meg a 2 között vhol..nna így legyen okos az ember...
ann74

Sziasztok.
Szertnék én is hozzátok csatlakozni, ha lehetseges :D

A multamrol csak annyit, hogy 2 éve szertnenk babát a férjemmel, és mind 2 terhesség missed ab végződött, így most a BMC be Dr.S. Járok öt ajánlotta az volt orvosom.

Tegnap voltam a rákszűrés leltemért ami negatív így meg kaptam az engedélyt az átjárhatóságira.
Ha meg jönne végre a mensim akkor be is jeletkezem Székesfehérvárra magánba.
Az lenne kérdésem, hogy szombati napon van vv a BMC ben van csak h-p csinálnak 3 és 22 napi vv???A vv ott van abban az épületben ahol a recepciós ott a folyosón?sperma vizsgálat is ott van?

Köszönöm a segítséget!
noci85
Budapest XIII. kerület

Szia Noci85,
először is sok sikert kívánok!
A vérvételi szoba azon a folyós van, ahol belépsz a recepció előterébe, szemben veled balra a második ajtó.A fiús vizsgálat pedig ugyanazon a folyosón van leghátul a mosdóknál.Szerintem csak hétköznap van vv, kivétel ha bedolgozós szombat van és dolgozik mindenki.
De +/- 1 nap eltéréssel mehetsz a vérvételre.

Ann,
már hat hete nyomom a szurikat és bogyókat.
Tényleg nagyon hosszú, de pénteken transzfer!
Rajta vagyok, hogy csak pocakos uh-n találkozzunk újra, de akkor Te is igyekezz.
Az eredményeid szépen alakulnak, nagyon biztató!
:)
Mikor kezdesz?

Orsi
orsiborsi

Mia,
ez aztán a gyönyörű pocak!Gratulálok és jó egészséget kívánok!
Köszönjük a motivációt!
:D
orsiborsi

sziasztok lányok!

jelentem küzdök az időpontokért győrben, de valszeg január végén kezdem szúrni magam, ha a jóisten és a győri dokik is így gondolják. képzeljétek megint történt egy hasonló eset, mint amit nemrég olvastunk, h 14-es bhg-vel leállítottak mindent a barátnőmnek és nem akart megjönni neki, ezért elküldték vérvételre és 1600-as a bhg-je. hát szóval csodák vannak.

ezt csak azért írtam ann, h a kérdésedre válaszoljak, az én verziómban. én fekvés párti vagyok, bár nagyon nagyon nehéz a két hetet végigfeküdni, de szigorúan csak az első héten kell feküdni, utána kicsit fel lehet kelni. a barátnőm az első kisfiával is végigfeküdte, meg most is és látod 14-es bhcg lett belőel, utána már egyáltalán nem feküdt, élte az életét simán és mégis emelkedett a szint. szóval gyakorlatilag ugyanott vagyunk, mint a kérdés elején, h fogalmunk nincs melyik a jó :D botinál végig feküdtem és itt van, a legutóbbi lombiknál is végigfeküdtem és 0 bhc- szóval ezt csak odafönt tudják :wink: de szerintem dolgozni semmiképp nem menj, lombik veszélyeztetett terhesség, amivel jobb sokat pihenni. idézem a dokkert, minek állni, ha ülni is lehet és minek ülni, ha feküdni. ez régi lombikos duma, de jó.

sok sikert mindenkinek!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!!
De jó hogy előkerültek a rég erre járók is. :D

Mia, csodaszép a pocakod. Nagyon jól áll neked a kismamaság. Ha most ilyen nagy akkor mi lesz majd a végére??? Jújj! Biztosan nagyon cukik lehetnek ahogy mocorognak. Majd fognak jobban is hamarosan. További kellemes babavárást kívánok, drága.
Vitch, én is szedtem az estro-t, 3*1-et, de mellé kaptam még vér hígítót is napi 1-et. Annak már nem tudom a nevét de biztos sokat segített hiszen 12mm volt a nyálkahártyám egy héttel a beülti előtt. Utána már nem is nézte mert megfelelt. Én is nagyon jól bírtam és én még hisztis sem voltam. Igaz, én valahogy éreztem a sikert és akkora nyugodtság vett körül hogy az hihetetlen. Szorítok ezerrel hogy meginduljon vastagodni nálad is.
Orsi, én is meglepődtem a 3*2-n. Tényleg soknak találom de nem lett tőle bajod. Gondolom szépen alakul a tied is azért vette vissza Sz az adagod. Mekkora most a nyh-d mert azt nem írtad.
Ann, annyira örülök hogy jöttél. Köszönjük a dicséretet, annyira jól esik. Büszkék is vagyunk rá nagyon.
Ez a beülti természetesen sikerülni fog. Az hogy mit tégy vagy ne tégy azt te döntöd el. Igaz, a sok tanáccsal meg bezavarodsz. Tényleg sikerült már így is meg úgy is. Tehát, szerintem (hogy tőlem is kapj egy kis tanácsot :lol: ) azt tégy ami jól esik. Ne menj vissza dolgozni a második héten, maradj otthon tp-en és tégy azt ami jól esik. Persze ne takaríts és ne tornázz hanem csak olvass, nézz filmeket meg ilyesmi. Egyél ami jól esik.... ebben a két hétben nem teszel hú de nagy kárt magadban ne aggódj. Néhány napig próbálj feküdni, az biztos hogy nem árt. De persze laza séta nyugodtan mehet hiszen a tapadás már az első órában elkezdődik és nem csúszik ki onnan csak úgy.
Mikorra várhatjuk a kezdést?
Noci, fehérvári vagy? Nagyon szorítok neked is és gyere továbbra is mert szívesen szorítunk neked is helyet ebben a kis cuki csapatban.
András, rég nem írtál. A legutolsó hsz-od nagyot ütött. Én olyan jót nevettem. Nagyon kellettél te ebbe a csapatba úgyhogy gyere csak és mesélj bármiről. A csajoknak jót tesz a szöveged.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Értem köszönöm, orsiborsi, tudom, hogy lehet 2,3,4 cn menni, csak nálam az a baj, h-sz-p reggel 7-tol este 10 -ig dolgozom, és nem tudom meg oldani, hogy más legyen helyettem :cry: Szóval az a 3 nap kiesik és ha hétvégén szombat, vasárnap nincs vv akkor eléggé kevés nap azaz pontosan, a hetfő, kedd, szerda, szombat, vasárnap jó ha meg jönn. Nagyon remélem, ha ma nem jönn meg, akkor lekozelebb csak szombaton jönn meg :roll: Mert mennek vv már és múltkor is pont pénteken volt meg először :(
noci85
Budapest XIII. kerület

És ha még a 21 napi vv is veszem akkor csak a hetfő, kedd, szerda mensi kezdés lenne jó nekem :oops: :?
noci85
Budapest XIII. kerület

Vasikáé,
sajnos hiába a brutál adag ösztrogén, így sem nőtt megfelelőképpen a nyálkahártyám. Hétfőn volt 8 mm és akkor indult a progeszteron. Sz szerint attól fog még nőni, de majd beülti előtt megkérem nézze meg nekem csak hogy tudjam.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még emiatt kell aggódnom.

Csodaszép a kisfiad, nagyon sok örömöd és boldogságod lehet benne!:-)

Üdv,Orsi
orsiborsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?