Sziasztok Csajok!!
Kisborsó én emlékszem rád!! Sokat olvastalak, a legutóbbi beültinél összevetettem a teáltalad érzetteket az én érzéseimmel és tutira azt gondoltam sikerülni fog, de csak félsikerszerűség lett belőle
Szívből gratulálok a kislánykádhoz, Panna Lucához!!!
Azért jó hallani hogy nektek is mennyi bajotok volt, és mégis sikerült, így természetesen én is nagyon bizakodom.
Mia nagyon klasszul néztek ki a fotón!!!! Kívánom, hogy végig jól érzed magad és ne legyen terhes az áldott állapotod. Végülis hányadjára sikerült?
Kálmánka, írj hogy vagy? Végül elmentél dokkerhez?
Zsuzsa, nagyon édes a picurkád, jó hogy néha néha hozol róla fotót, és hogy nem felejtessz bennünket, és hogy szorítassz továbbra is itt mindannyiunkért.
Kisborsó, még mindig nyomatod a gyógyszereket? Lehet az, hogy már vagy 1 hónapja hogy elkezdted? Írtózatosan szorítok, legközelebb csakis akkor vagyok hajlandó találkozni veled a bmc-ben amikor éppen pocakos uh-ra mész!!!! Írj majd facén is kérlek, hogy mi a helyzet a melóhelyeddel!!
Szabó Évi, millió drukk!! Ha minden iga, holnap lesz a méhtükrözés, ugye? Biztos minden rendben lesz. Írj majd, ha már otthon vagy.
Velem semmi extra, nyomatom a tornát, diétát hébe hóba, az utóbbi 2-3 napban beesett palacsinta vagy kinder tejszelet, de valami miatt majd megőrültem, hogy egy kis tiltott étket egyek. Járok rendszeresen hastáncolni is és iszonyat mód imádom...
Most úgy néz ki, hogy kapok pajzsmirigyre gyógyszert, mert igaz a tsh-m 2,69, de e T4-es elég alacsony, és ezt föl akarja a dokim tornázni, mert teherbeesés szempontjából az mindenképpen jó.
Hiszterót amúgy milyen sűrűn szoktak csinálni? Nekem múlt év januárjában volt, azóta 2 lombikom volt. Bár igaz, hülyeséget is kérdeztem, a köv. sikerülni fog, akkor minek is hisztero.
Amúgy a legtöbbet csak azon szoktam agyalni, hogy majd beülti után mit csináljak. Mennyit feküdjek, ne feküdjek, bemenjek-e dolgozni a 2. héten, vagy egyáltaán mi a fene lenne a legjobb?? Mindenki mást mond. ez azért van valyon mert egyénfüggő, hogy kinek mi a jó, tényleg nem ezen múlik? VAn aki teljes 2 hét fekvést javasol, van aki semmi fekvést, van aki meg a 2 között vhol..nna így legyen okos az ember...