Sziasztok!
Etus, nagyon sajnálom, és őszinte részvétem. Ölelés!
Erikam, rossz a halasztás, az ember rákészül lelkileg, aztán derült égből... Ismerem, de az a lényeg, h a vége jó legyen, és polip nélkül az is lesz
Agnyes, hogy vagy? Dec.5. már kevesebb, mint 1 hét! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bodzássüti, szép lett a vásár a Bazilikánál, nagyon örülök neki, és ott van a sárkányárusom is
A bögre a Vörösmartyn azért szebb, de sebaj. Holnap mindenképp hurkázom egyet! Hajrá- hajrá, mindjárt kezdtek!
Holnap délután mindenképp be kell ugranom, mert anyukámnak nagyon megtetszett a 100%-os shea vaj, így nekiadtam. Holnapnál tovább én sem bírom nélküle
Dóri, nagyon várom én is már, h gyertek!
Bari, mi még hordozóban vagyunk, mert azzal férek be a liftbe. Nem tudom, mi lesz majd a lejutási technikám a sportrésszel, egyelőre még nem tudom, de dolgozom rajta, és ha megvan, akkor jöhet a sportülés. Arra már gondoltam, h ha apa is jön, akkor sport, ha nem, akkor hordozó, amíg be tudom őket préselni. Egyelőre még beférnek anorákostól, mondjuk nem tehénkedhetnek, és lelóg kicsit a lábuk, de az nem baj, a fej a lényeg
Mellszívóm volt kézi is meg elektromos is, meg fejtem kézzel is. A koraszülött osztályra le kellett adni a tejet, amit ha frissen fejt az ember, akkor nem pasztörizáltak, ezért van az anyukáknak egy "tejkonyha", ahol lehet fejni. Na, ezt csak azért írom, mert sok anyukával találkoztam ott, és a lényeg az, h általában mindenkinek más jön be. Volt akinek otthon porosodott az elektromos, mert ő kézzel jobban tudott. Ikres lévén viszont sokat kell fejni, így szerintem az elektromos a nyerő. Második helyen nálam is a kéz van, de szerintem az ínhüvelygyulladás garantált, még jó technikával is ikrek esetén.
Hú, de hosszú voltam megint
Jó éjt!
P!