Minden baba, de inkább már gyerek eszméletlen szép és aranyos.
Bocsi, hogy ritkábban jöttem, de ez konyha átrendezés kicsit zűrős volt. Sokáig nem tudtam főzni sem, mivel férjem meggondolta magát főzőlap ügyileg és ami már itthon volt új azt vissza vitte és rendelt egy másikat, persze az nem volt raktáron így várni kellett. De a lényeg, hogy készen van a konyha.
Ja és persze közben elromlott a kazánnak a víz része, így nem volt melegvizünk pár napig. És ezekért nem is voltunk itthon napközben szüleimnél „éltünk”, csak este jöttünk haza. Persze ez jó volt, mivel anyu minden nap csinált fini hamikat nekünk.
A kirándulás Ausztriába nagyon jó volt.
Már 2 éve voltunk itt, de akkor csak 3 a kutyával. Most már 4-en érkeztünk (a kutya a negyedik még).
Imádom azt a helyet 1000m-en van a házikó és csak a tiéd a hegy oldalában. Sehol senki csak a fák és az állatok.
Az autózástól féltem egy kicsit, mivel Lili nem bírja az autót, be van kötve az autós ülésben és gyűlöli. De szerencsénk volt és jól bírta azt a 450km-et. Na jó egy kis homeos kúp is segített.
Ott sokat sétáltunk játszottunk és Lili élvezte, hogy a kutyánk bent van a házban és tudta a fülét húzni.
Én meg ma kapom meg az eredményt, hogy folytathatóm-e már az inszemet. Nagyon izgulok.
Annyira rossz, hogy ismét átkapcsolt az agyam, nagyon akarok babára. Régen is ez volt, és nem akartam ezt ismét. De egyszerűen nem tudok parancsolni a gondolataimnak. Persze tudom, (fel tudom fogni) hogy örüljek nekem legalább Lili ott van, mások még most is küzdenek pedig együtt kezdtünk, de akkor is valahogy fura a nő ha egyszer elgondol valamit, (főleg ezt) akkor nem tud leszakadni a témáról.
És hát nálunk ugye fogalmam sincs, hogy mikor sikerül, és rohan az idő. Főleg úgy, hogy már csak minden 2. hónapban lehet próbálkozni, mivel nem kap az intézet annyi támogatást az államtól. Na abba is hagyom a siránkozást…..
A jó dolog viszont az, hogy a december hamar elrepül. Már várom a karácsonyt, mivel nővéremék mégis jönnek haza.
Nem volt tervben, mivel szüleim most voltak kint, anyósáék most vannak ott, de férje itthon akar karácsonyozni és 3 hétig itt lesznek! Már alig várom!!!
Megyek csomó helyre a nővérem lányával színház (Szépség és a Szörnyeteg, most ez a kedvence) és Disney On Ice. Csak a nagynénivel.
Hát ezek történtek velem, Lili eszméletlen aranyos. Imádom naponta min. 1000 alkalommal mondom el és adok neki puszit. Viszont hisztis a lelkem. Képes valamiért lefeküdni a földre és ott toporzékolva sírni hason. Nagyon durva. Ja és néha amikor valamit tilosat csinál és elviszem onnan felemelem, akkor néha üt a kezével. Hát remélem hamar kinövi ezt a korszakot. De azért közben meg egy angyalka is. Imád könyvet olvasni, most is maga lapozgatja. Persze azért a legjobb, ha egész nap olvasok neki. Már magamnak vásárolom ezeket a keményfedelű könyveket, mert unom a régieket. Na és most a formabedobó és a karika torony építő a legjobb. De még mindig az első a FP zebra folyamatosan azon ugrál. (legalább elfárad)
Mi ma megyünk céges mikulásra. Az Elevenparkot bérelték ki, mivel jó sok gyerek van a cégnél (nagy multi). Lesz ám ott mivel játszani….
Majd kedden otthon is a mikulás. (2 mikulásos könyvet és egy játék kulccsomót kap) ja ezt azért, mert mindig a miénket szedi el szerencsére nagyon olyan, mint az eredeti
Na most már elég belőlem megyek, játszom egy picit vele is….