Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi...mire a sok smile..? Mit írtam..? :shock: :D

Chloe gyönyörűűűű és mekkora csibész

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hűha laptető :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Laptető :lol: :lol: :lol:
Nem itt írtad.... :wink:
DE... nem mondok semmit, csendben drukkolok! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:oops: 8)

evilany

Hello!

Claire: tudom, hogy addig jó míg semmi különös nincs. Azért írtam csak, hogy nincsen semmi gáz, szimplán csak időhiányom van. Pedig van már saját laptopom is....

Évi laptető :lol:

Nagyon bodog születésnapot kívánok neked!

Ircsi: idő itt sem jobb.....Katus édes, mint mindig :)

Limo kitartást neked, mindig csak ijesztgetik az embert....
Áront az esetek többségében zuhanyoztatom csak, mikor nyugit szeretnék akkor vannak bevágva a kádba :D 8)

Megyek tanulni míg alszik a gyerek....

királylány

Évi! :D

Fürdés: ha úgy jön ki as lépés, vagy nincs kedvük, akkor zuhi, de van néha nagy pancsi, a nagyobbak közül 1-1 beül velük, összevesznek, h ki :lol: , és persze van, h csak ők ketten.

Használt cucc: sztem nagyon nem mindegy, h honnan van, és ki használta, akármilyet én sem adok rájuk, főként nem cipőt, de amit a tesója hordott, és néha ez azt jelenti, h alig volt a lábán (főként pl ünneplő cipők), azt simán ráadom a kisebbre. Én a cipőket jól kimosom, belülről is, és befújom fertőtlenítővel. (van olyan cipő, ami a mosógépet is bírja). Ezt egyébként is megejtem néha a cipőikkel. mert usziba járnak, tornaöltözőkbe, stb.
Mellesleg ahogy nőnek, egyre kevésbé örökölhetőek a cuccok, (kivéve pl a nagy orkán overalok),és főként a cipők, azt elhordják, többnyire. Viszont ilyen kicsi gyerekrucikat olyan jó látni most rajtuk, és emlékezni rá, h milyen volt benne a nagyobb tesó :)
(nekünk pl az nagyon jó, h az orkán cuccokat, síruhákat öröklik, meg mi is tovább adjuk, azt nem is közvetlenül a testén viseli, alig van rajta egy szezonban, viszont tök drága!)
na, nem ragozom tovább, értitek.

Páromékat ma berendelték dolgozni
:evil: , tök potyára. Itthon a gyerekek már egész tűrhetően vannak, próbálunk úrrá lenni a háztartáson, metg haladni, pl mas előszpoba pakolás a műsor, téli kabátok már elől vannak, ma csizma, bakancs próba, lássam kinek mit kell vennem!

Tényleg, szerintetek a picik fognak már idén hótaposót használni, és havazni?

C
claire

Claire
Én vettem hótaposót Chloenak
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Cuki, és jó melegnek látszik! Hányas lábakon jár a kisasszony? akkorát vettél, vagy egy kicsit nagyobbat?
Én nem szeretek nagyobbat venni, de hótaposóból a passzentos sem jó.
Mondjuk Nonó lábára csak nagyot kapok, az tuti, most nőtt a lába, talán már 17es :lol: .

Gyönyörű haja van a lányodnak, és milyen sok!!! (irigy, irigy
:lol: )

claire
claire

Sziasztok!

Ircsi jó ez a hótaposó Katusnak. :)

Claire: 17-es :?: :shock: Hát nem él nagylábon a leány az biztos :D

Áronnak a héten vettem csizmát bundásat, 23-as, elég lett volna a 22-es is, de a lábfeje magas és nem ment bele. Így is alig kaptam a lábáravalót.

Használruha: én járok turiba és szeretem isezenkívül rávisz a kényszer, mert a bababolt qrva drága, és csak turi meg kínai van, én meg Pestre nem szaladozok ruháért). Megnézem milyen ruhát veszek meg, de sokszor még a címke is benne van. Vettem én már olyan nadrágot (nem is egyet) Bencének ami még senkin nem volt. Áron sokmindent örököl a nagyobbtól, de miután az évszak üti egymást, meg valahogy Áron "nagyobb", mint Bence ilyenkor volt, így van amit neki is megveszek. Naná, hogy megveszem. Nem is nagyobb, hanem erősebb, zömökebb vagy hogy is mondjam....Beszéln az istennek sem akar. Mindent megértet, mindent megért (kivéve, hogy nem szabad), de nem mond semmit. Se azt hogy ugat a kutya, se baba, se mama, semmit. Bence ugyanígy volt. Aztán mióta elkezdett beszélni na azóta nem lehet lelőni.....

Na mentem tanuni míg egyedül vagyok itthon, majd még jövök. De érdekes, hogy mikor jövök akkor hirtelen mindenki eltűnik :lol: :lol: :lol:

királylány

Szia!
Jó tanulást!
Igen, ez az évszakos dolog beüt néha, meg tényleg mások alkatilag a gyerekek, de azért Jonónak van 3 bátyja, meg itt a házban 3 unokabátyja :wink: . Hát azt hiszem 6 gyerekre nem menne mindenből a vadi új, vagy akkor olyan dolgokra nem futná, amitr fontosabbnak tartok, pl különórák, hangversenyek, stb.
Egyébként a mi gyerekkorunkban olcsóbb volt a ruha, de mi így is örököltünk, meg varrtak nekünk sok mindent, no az jó volt. Meg örököltünk a szüleimnek egy svájcban élő ismerősééktől, abban menőztünk :lol:

Lábméret: nyáron vettem Nonóra egy ilyxen benti textil kiscipőt , a 0-3hós volt rá jó :shock: OK, el volt számozva szerintem, de azért Jonira kellett a 6-9hós így is! Ő most bent egy 19es cipőt hord, csizmából biztos kell 20-21, de sztem még 18-19 csizma se nagyon van! Cuki nőies lábméret :lol: (nem tőlem örökölte :lol: ).

Beszéd: szavakat mondanak, bár pl az "ana", az Joninál mindenféle kérésre vonatkozhat :lol: , de feltűnően kevésbé beszélnek, mint ennyi idősen anno a nagyobbak, akármelyik.
De magyaráznak egymásnak rendületlenül
:D !

Advent első vasárnapja......
Koszorúnk még darabokban...de legalább a fejemben kezd összeállni, az is vmi :D

Ti hogy álltok az ajándékokkkal és a készülődéssel?

Annak örülök, h a párom ajándéka már megvan, kivételesen :oops:

No, meg szülinapok is lesznek, anyámnak 70.!!!, (dec30.)Dávid 11,(dec 28.) Ábel 13, (jan 2.) szóval van mire készülni.

Ja, és még persze előtte Mikulás, amikor az enyémek ilyen adventi naptár féllét szoktak kapni, minden napra vmi apróság....

Meg dec 13án a suliban Luca napi vásár, amikor ők árusíthatnak....

Elleszek:D

Most a párom van gyanúsan, de ő még nem hányt, meg Joni sem. Ha Jonónak csak ennyirer hasmenése lenne, mint most, ráfognám a sok antibigyóra :roll: _Remélem ennyivel abszolválja a dolgot.

Anyósoméknál ebédelünk, többiek templomban, kicsik szopiznak-szundítanak az ölemben, mosogatógép halkan dünnyög....
ergy kis vasárnapi csend :D

Szép vasárnapot mindenkinek!
Claire
claire

Claire
Általában 21-es cipőt vettem Chloenak, a hótaposó 22-es. Olyan nagyon nagyobbat nem akaratam, hogy tudjon is benne menni... és bízom benne, hogy nem sokáig kell :wink:

Dia
Jó tanulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát ha szép hó van, azt nem bánom, itt a kertben nem is lesz olyan hamar koszos, ronda, mint lent a városban, csak attól tartok, h még nem nagyon fogják élvezni, mert nem nagyon tudnak menni benne. Ahhoz, h a nagyok húzogassák, vagy hogy babakocsiban üljön, ahhoz meg vaajon kell-e csizma, van a babakocsba ilyen orkánból varrt csizma, + a lábzsák. Hát még nem tudom, majd meglátom.
Jonira is ilyesmi kell sztem, 21-22max. Amennyire a számozásnak hinni lehet, a legkisebb csizmánk 20. Nonóra baromi nagy :shock: kap bele sízoknit :lol: . Mindegy, a legnagyobbal úgyis kell mennem cipőboltba, majd szétnézek minifronton.
Bocs a hangos gondolkodásért.
claire

Sziasztok,

hat, Claire, ti tenyleg nem unatkoztok. :D :D
Vegul en is vettem hotaposot Botinak, 22est, mert neki is magas a labfeje es a 21est nem tudtam felhuzni, bar itt nem igen van ho, de az legalabb jo meleg, bundas, mert bakancsbol/telicipobol csak olyat lattam ami nem beleses. Ja es vizallo, ami ugye nem art errefel. :roll:
Benti ciponek pedig rendelek egy szandit arrol az oldalrol, amit multkor feltettel, supycipo, koszi. :D

Karacsonyi keszulodes, hat, csak ugy komotosan... Mar vettem Botinak 1-2 aprosagot, (fa epitokockat, mert mostanaban tornyot epitunk es leboritjuk es nagyokat kacag kozben) meg olyan is volt, hogy vettem valamit, de aztan odaadtam neki... :oops:
De egyelore a mikulast varom, van itt egy magyar kisiskola es jon a Mikulas a gyerekeknek. :lol:

Dia, jo tanulast! Nem semmi, hogy tudod csinalni, :shock: nekem sokszor arra sincs idom/energiam hogy az emailjeimet elolvassam...

Tunde, nalam most nincs ilyen lefagyos gond.

Ircsi, Chloe nagyon edes, de ezt ar biztos "unod" hallani. :wink:

Limo, mi ujsag a furdessel?

Evi, sok sok boldogsagot kivanok szulinapod alkalmabol! :)
Tunetek nalunk is ugyanezek (marmint amit a blogban irtal) es kb az ejszakak is, eredmeny detto: 2 uj fogacska 2 napon belul. :) Mikor komasan kimaszok az agybol reggelente, akkor arra gondolok, hogy mar tobb mint a fele megvan. :wink: :lol: :lol:

Woody, hogy alltok a konyhaval? Kerunk majd "telelos" kepeket. :)
Ilyen megabloks-a van Botinak is, szereti. :D

Pecsiek, Maresrol es Gergorol nincs valami hiretek. Jol eltuntek. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

sziasztok
Claire,karácsony,mi egyre kevesebb embernek veszünk,lassan már csak magunknak,minekutána anyám is pl vagy 1 hónapja sz*rja le a fejünket,na de egyéni szoc probléma...Mikié megvan már egy ideje,Tomié is,xilofont kap,buszt,és egy dudálós brümmögős kormányt.Meg mesekönyvet.

Maresék megvannak,FB-n beszéltem velük,dec.lesz Pécsett,remélem találkozunk

Tominak kijött a két alsó 2-es,megszenvedtünk érte,ennek kapcsán dőlt a nyála,orra,ami mostanra már sárga,kis láza,oltás tolódik megint....orrszívás ezerrel...

evilany

Halihó!

Kezdem magam Janikovszky hősnek érezni: velünk mindig történik valami.....Berci lehet lenyelt egy nagy gyöngyöt :oops: :cry: :shock: Megkaparintott egy fülbevalót és nem emlékszem, hogy mennyi gyöngy volt rajta....Felhívtam az ügyeletet: ...mivel nem akadt el a nyelőcsőbe, majd kijön, ahol ki kell. Szóval most matatok a kakiba.

Fürdés: Berci győzött, kiköltöztünk a fürdőből. Ott tök mindegy hová teszem a kádat, nem ül le, de most már ha meglátja, hogy odamegyünk fürdeni, az ajtóból visszafordul. Így most a konyhában fürdünk, ott persze semmi gond, sőt azért van hiszti, ha ki akarom venni. Mindegy, várunk kicsit, aztán majd próbálkozunk újra....számára biztos nyomós oka vannak ennek.

Én imádok turkálni, akkor is rendszeresen jártam turiba, amikor sokkal jobban ment a szekér, most meg nem is engedhetnénk meg magunknak, hogy mindenből újat vegyünk.

Karácsonyi készülődés: mindig akkor jut eszembe, hogy nincs új gyertya, amikor már gyújtani kellene. Van egy alap koszorúm, azt szoktam felújítani. Ajándék: Bercinek vettünk egy ugrálós zebrát, szamarat vagy valami ilyesmi állatot (sárga) és még biztos, hogy kap egy új buszt, mert a szülinapit teljesen leamortizálta, a többi még bizonytalan.
Az a baj, hogy alig bírom ki, hogy ne kapja meg a zebrát, főleg, hogy tudom, hogy karácsonykor annyira el lesz halmozva, hogy majd azt sem tudja mihez nyúljon.
limo73

Helló!

Gyors kukk....

Nklari: jahh, a mailjeimet én sem olvasom :lol:

Ajándékok: még senkinek, semmi, majd ha lesz időm akkor kitalálom. Nagyszülőknek: fényképek, naptár, Gábor kapott egy quadot, én laptopot, úgyhogy magunknak ennyi, max valami jelképes apróság, gyerkeknek mesekönyv, társas, lego, slussz....

Limo ha már turkálsz a kakiban hátha szerencséd lesz :lol:

Ööööö.....most csak ennyire futotta, délután 2 dolgozatot is írok, kéretik szorítani.....köszönöm :)

Majd jövök....

királylány

Én is vagyok, csak a végelgyengülés fázisában. Regöt ma engedték haza a kórházból, Dödö szörcsög, de nem kezdtem el adni az antibiotikumot, nekem meg ismét mellgyulladásom van és iszonyatosan szarul vagyok, csak nehezen tudom ellátni egyedül a bandát, párom az építkezésen, ez van.
Velünk nem nagyon áll szóba egyik család se, így nem kell nagy ajándékozást csapnunk. Egymásnak se szoktunk, illetve én szoktam apróságot a páromnak. A gyerekek állnak a középpontban.
Mennem kell, ázik a népem egy része, Dödö felébredt. :(

Barbi
maass

Látom a használt ruha a téma. Mi gyakorlatilag csak használt ruhában nyomjuk, csak fehérnemüt és zoknit veszek újat, harisnyából nem feltétlenül, alsóinget is használtan. Mivel mindent pamutból veszek (kivétel a harisnya, mert abban más is van) és legalább 60, fehérnemüt 90 fokon mosok, nem számítok fertözésre emiatt.
Nekem nagyon jók a tapasztalataim, szép és újszerü márkás cuccokat tudok nekik venni, amiket egymás után hordanak és még utánuk is ugyanúgy néznek ki, mint amikor megvettem.
A cipöt ha kifogom akciósan, akkor úgy veszek elöre, vezetek egy listát minden gyerekre, minden méretre és írom, hogy mi van. Eddigi tapasztalataim alapján elég pontosan be lehet a csizma és a szandál méreteit is évekre elöre löni, félcipö meg minden évszakban kell, egyszerü. Néha belebotlok bazárokon újszerü cipökbe, amin látszik, hogy nem vagy max. 1x volt használva. Ebböl is teszek raktárra. Legutóbb vettem Regönek jövö tavaszra fantasztikusan szép olasz félcipöt, vadi új, benne az ára, 90 Euro és fizettem érte 6-ot. Tényleg nagyon szép! Olyan klasszikus sötétkék mokaszín. :)
Egymás után hordanak gumicsizmát, mert az fehér holló sürüségben van csak rajtuk, így nem használódnak el, illetve papucsot. Elöfordul, hogy a raktárkészletemböl nem kerül adott gyereknél minden bevetésre, azt örökli a következö, tehát nem a tesója használtját, hanem a tesónak vett, de nem használtat. :)
Ez az én módszerem és eddig nagyon bejött. Gyerekcipök amúgy iszonyatosan drágák, ha nem müanyagok. Én elvböl börcipöket veszek, kivétel ezalól a téli csizma.

Barbi
maass

Maas kórház megint :( mi volt a gond?
Nagyobbak hogy vannak?
Család kérdés kezd ismerőssé válni :(
Ruha,cipő:ügyesen csinálod!!

evilany

Sziasztok!

Beeee, mint elveszett bárányka béééégetek :D

Ma egye fene jó kedvem van, mert 4es lett az első ZH-m, még kell egy ZH-t írni, egy beadandót, egy szóbeli, és akkor már meg is van a jegyem ebből a tárgyból! pfff, alig kell valami hozzá! :)

Néha olvaslak benneteket, de hát Ti már nagyok vagytok, Gergő meg azért még csak a haladás elején van...

Használt ruha: én imádom! nem csak Gergőnek, magamnak is :) Nővérem meg Pécsen már törzsvásárló az egyik ilyen butikban :) ... Itt Keszthelyen van két hely, oda járok, sál 100ft, kord naci sztem vadiúj C&A 350 t, sapi 350 ( na ez drága volt :twisted: ).... ilyen árakért szoktam, meg persze a TESCO olcsó részlegét veszem mindig célba, ott múltkor 750 ft volt egy új téli kabi Gergőnek!

Limo: bakker, lenyelte? faxa.... az nem semmi lehet kakiban turizni, meg hát a riadalom!

Kari ajándék: húúú, hát amit kinéztem közös mindenkitől ajándékot Gergőnek az most 14 ezer, szóval az nem lesz, 7,5 ezer volt októberben de akkor nem vettem meg hülye fejemmel!

Nklári: talán úgy vagyok az ajándékokkal , mint te, mindig megyek, aztán veszek ezt-azt... persze mindig Gergő kap :D

Claire: szegényem, betegség , fúúúúj :( nekem most a novemberi sulizás után volt arcüreggyuszi, meg Gergő is beteg volt, na az elég volt nekem, én ugyan már nem lehetek beteg, akkor ki viszi a dolgokat??? :)

Pár kép:

Kép --> ELCSÓRTA AZ ALMÁT AMÍG ÉN KIPAKOLTAM A 7VÉGI HAZALÁTOGATÁS UTÁN ( TALÁN RÉKUS ETTE ÍGY A KÖRTÉT HA JÓL EMLÉKSZEM EGY KÉPEN)

Kép --> kukucsolja a tv-t, amit ő kapcsolgat nekem...

Kép --> amíg én teregettem lepakolta a pelenkázó alját és felmászott oda, mikor megláttam, majd szívbajt kaptam!

Kép --> így szokott aludni a kis büdibogaram.... ( feneket ne tessék nézni, mert nagy! :D)

Kép --> locsizni voltunk és kipirult a drága

Kép --> kis drágáim, a vízimádók :D

na pefogom a számat és olvasok , meg tanulok .....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares beeeee-engedünk,beeee :D
azta milyen szép nagy fiú Gergő!
Mi lett volna az ajándék?

Nahát,Csibike babát vár-aki olvassa,tudja ki az. Hű de jó!!!!
(irigy irigy kicsit)

evilany

Dia: ezerrel szorítás a dolgozatokhoz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares: :lol: de jó, hogy jelentkeztél. Gergő mennyit nőtt: :shock: Nagy kópé, látszik a szemén :lol:
Gratulálok a zh-dhoz, ügyes vagy. Tényleg alig valami kell egy jegyhez :shock:

Köszönöm a drukkokat, tegnap megkaptuk az etika dolgozatot, maximális pontszámmal 5 :P és egészségnevelésből is 5 :P Hurrá :!:
Újra írtunk egészségnevelésből, remélem jó lesz és írtunk szervezetek működését károsító tényezőkből (SMK) is. Hát az utóbb nem volt egyszerű. A felét nem is vettük. A tanár nem hitte el, keveri kinek mit adott le. Azért segítőkész volt, remélem jó lesz az is.

Barbi hogy nálatok is mindig történik valami.......basszus.....jobbulást meg kitartást!

Tanulnom kellene de a kisebbik gyerekem ezt másképp gondolja.... :roll:

királylány

Sziasztok!
Visszatértünk a telelésből. (nem is volt igazi telelés, mert nagyon szép időnk volt).
Még nem tudtam visszaolvasni (tegnap este jöttünk haza), de bejelentkeztem, hogy még élünk. :lol:

És 2 kép, utána megyek és pakolom ki a ruhákat és indul a mosás! :wink:

Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mares
Milyen nagy már Gergő :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartást neked a tanuláshoz!

Barbi
Nm unatkozol... nálatok mindig van valami történés... :oops: :?

Limo
Gyöngy majd kijön... fémpénz, gombelem rizikósabb... :?

Dia
Ügyes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Lili is megnőtt :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

kicsit eltűntem, szüleimnél voltunk pár napot Korinnámmal :) Kiruccantunk Ausztriába, bevásároltam élelmiszerekből és tejes nasikból, nyamma. Barátnőztünk is (3 héttel idősebb az ő lánya, szintén augusztusi babó) és február első napjaira várja ketteskét, szép nagy a pocija már. Csajok cukik voltak együtt.

nklári: köszi az érdeklődést, buli jó volt, premier előtti vetítésre leptek meg a barátnőim mozijeggyel. Film után beültünk sütizni, kávézni, adtunk a kalóriáknak rendesen :oops: Jó volt nagyon, epekedem a folytatásért.

Barbi: sajnálom a betegségeket :( jobbulást Nektek!

Évi: boldog születésnapot kívánok Neked utólag :oops:

Mares: eltűnt lány... Mekkora lett Gergő :shock:

limo: gyöngy :shock: Remélem mielőbb kijön. Munkakeresés hogy áll?

Dia: gratulálok a jó jegyekhez

woody: nagyon helyes Lili a képeken. Hóhoz mit szólt?

Ajándékok: nálunk a nagyja már a szekrényben csücsül, apraja hiányzik már csak (éljenek a net-boltok). Idén elég sok kézműves dolgot vásároltam, meglátjuk lesz-e sikere.

Használt ruha: eljött az a nap amikor rá kellett jönnöm: GYED-ből képtelenség használt ruhát nem venni. Mostanság egyre többet kapunk barátnőktől kölcsön, én is odaadom a kinőtt rucikat, így sokkal költséghatékonyabb. Cipőknél viszont nincsen ilyen kompromisszum. Anyukám is hozott használt cipőket, dobtam is fel vaterára őket azonnal.

Korinna legújabb tudománya: ad puszit! :D Igazi cuppanós-nyálas-teli szájjal vigyorgós boci puszi. Olvadok tőle :)
Mosolygós Korinna:
Kép
bettinyo

Woddy: Lili is milyen nagy, és gyerekek már nem babák :)

IRcsi: hát igen, Chloé édike , mint mindig

Betttttinyom :) na igen, megkerültem... bár most is tanulni kéne, hiszen api horkol-Gergő is talán alszik végre... de akkor meg ide nem jutok Korinna szemei valami igézőek!!!

Annyi szép baba van itt!!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti,hát nem tudok mást mondani,tündéri!!! :) :) :roll: percekig vigyorogva néztem a képet (ne fossz meg minket hosszan ilyen élményektől)

Woody,Lily is nagyon édes!örülök h jól sikerült!Ház kész?(konyha)

Béviékkel mi lehet...

evilany

Mares Kép eccere írtunk :)
Most lett vége a Harry Potter 5-nek(végigolvastuk a könyveket,most mozizzuk :) )

evilany

Jó reggelt!

Betti
Tündéri Korinna :lol:
Aranyos lehet a puszilkodása :lol: :lol: :lol:

Évi
Harry Pottert mi is olvastuk, láttuk :wink:

Ezeket ismeritek?
http://onlinefilmekaneten.blogspot.com/
http://filmekaneten.blogspot.com/
http://mesekaneten.blogspot.com/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!

Nem is tudom, merjek e írni, olyan régen nem voltam :oops: Azért néha olvasgattam a fórumot. :) Minden baba gyönyörűűű :D

Röviden rólunk, még 2 in 1 vok/vunk :D Holnap kell befeküdnöm a kórházba, és ha minden igaz legkésőbb hétfőn meglesz Lorci. Nem bánnám, ha már pénteken meglenne, és a hétvégét nem "feleslegesen" tölteném bent.
Fiúk jól vannak, most pár napig anyósomnál lesznek, este visszük őket. remélem minden ok lesz.
Máté 11 hós kora óta jár, most kezd szavakat mondani (apa, baba, szia, anya, mama, tetó-tesó), inkább még halandzsázik, viszont mindent megért.
Mivel nem leszünk itthon jövő héten, így hozzánk ma jött a télapó. Öröm a köbön :D
Mit írjak még?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca!Emlegettelek!Kerestünk.

evilany

Szamóca: hajrá, hajrá, hogy már pénteken baba legyen! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Ircsi: köszi a linkeket, az onlinefilmek-et épp ismertem. A másik két oldalon is van időkorlát ha filmet/mesét nézel?

Évi, Mares: köszi, arik vagytok :) Apuka mondja is mikor viszi a lányát, hogy lassan már készítheti a puskát :lol:

szamoca: hát kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod. Gyors és problémamentes szülést kívánok. Egyébként meg olllllllllyan irigy vagyok, emlékszem még az én kis meleg, jó illatú csomagomra, amikor oda hozták megmutatni. Most meg már mekkorák a babáink :)

Mikulás: nálunk lesz szombaton, vasárnap és kedden miki-parti. Szombaton apuka viszi a kosárcsapat miki ünnepségére, vasárnap kettesben megyünk a helyi művházba mikiváró partira és kedden meg barátnőmékhez jön a mikulás, megyünk oda is, legalábbis így tervezzük. Kicsit azért tartok tőle, hogy minden rendben legyen, mert Korinna ma kapja meg a 15 hós oltást + a bárányhimlő ellenit.
bettinyo

Köszi, hogy hiányoltatok. Majd megpróbálok gyakrabban írni. Igazából úgy folytak egybe a napok, hogy fel sem tűnt. Múlt héten nem volt bent a dokim, és aki aláírta az nst-s papírt közölte, hogy 39 hetesen be kellene majd feküdnöm, hát akkor tudatosult, hogy eltelt az idő, és a kocsiba elsírtam magam apának hogy jövő héten meg lesz a babánk. Még csak most teszteltem. :shock:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Betti,nem hízelgés,nagyon szép kislány!!!Őszinte,igazi mosollyal.Ez irigylésre méltó tőlük

Mikulás,nálunk szerdán,szakszervezeti.

Szamóca,én is irigy irigy.

evilany

Minden baba, de inkább már gyerek eszméletlen szép és aranyos.

Bocsi, hogy ritkábban jöttem, de ez konyha átrendezés kicsit zűrős volt. Sokáig nem tudtam főzni sem, mivel férjem meggondolta magát főzőlap ügyileg és ami már itthon volt új azt vissza vitte és rendelt egy másikat, persze az nem volt raktáron így várni kellett. De a lényeg, hogy készen van a konyha.
Ja és persze közben elromlott a kazánnak a víz része, így nem volt melegvizünk pár napig. És ezekért nem is voltunk itthon napközben szüleimnél „éltünk”, csak este jöttünk haza. Persze ez jó volt, mivel anyu minden nap csinált fini hamikat nekünk.

A kirándulás Ausztriába nagyon jó volt. :lol: Már 2 éve voltunk itt, de akkor csak 3 a kutyával. Most már 4-en érkeztünk (a kutya a negyedik még). :wink: Imádom azt a helyet 1000m-en van a házikó és csak a tiéd a hegy oldalában. Sehol senki csak a fák és az állatok. :D
Az autózástól féltem egy kicsit, mivel Lili nem bírja az autót, be van kötve az autós ülésben és gyűlöli. De szerencsénk volt és jól bírta azt a 450km-et. Na jó egy kis homeos kúp is segített.
Ott sokat sétáltunk játszottunk és Lili élvezte, hogy a kutyánk bent van a házban és tudta a fülét húzni. :lol:

Én meg ma kapom meg az eredményt, hogy folytathatóm-e már az inszemet. Nagyon izgulok. :oops: Annyira rossz, hogy ismét átkapcsolt az agyam, nagyon akarok babára. Régen is ez volt, és nem akartam ezt ismét. De egyszerűen nem tudok parancsolni a gondolataimnak. Persze tudom, (fel tudom fogni) hogy örüljek nekem legalább Lili ott van, mások még most is küzdenek pedig együtt kezdtünk, de akkor is valahogy fura a nő ha egyszer elgondol valamit, (főleg ezt) akkor nem tud leszakadni a témáról. :oops:
És hát nálunk ugye fogalmam sincs, hogy mikor sikerül, és rohan az idő. Főleg úgy, hogy már csak minden 2. hónapban lehet próbálkozni, mivel nem kap az intézet annyi támogatást az államtól. Na abba is hagyom a siránkozást….. :(

A jó dolog viszont az, hogy a december hamar elrepül. Már várom a karácsonyt, mivel nővéremék mégis jönnek haza. :lol: :lol: :lol: Nem volt tervben, mivel szüleim most voltak kint, anyósáék most vannak ott, de férje itthon akar karácsonyozni és 3 hétig itt lesznek! Már alig várom!!! :D Megyek csomó helyre a nővérem lányával színház (Szépség és a Szörnyeteg, most ez a kedvence) és Disney On Ice. Csak a nagynénivel. :wink:

Hát ezek történtek velem, Lili eszméletlen aranyos. Imádom naponta min. 1000 alkalommal mondom el és adok neki puszit. Viszont hisztis a lelkem. Képes valamiért lefeküdni a földre és ott toporzékolva sírni hason. Nagyon durva. Ja és néha amikor valamit tilosat csinál és elviszem onnan felemelem, akkor néha üt a kezével. Hát remélem hamar kinövi ezt a korszakot. De azért közben meg egy angyalka is. Imád könyvet olvasni, most is maga lapozgatja. Persze azért a legjobb, ha egész nap olvasok neki. Már magamnak vásárolom ezeket a keményfedelű könyveket, mert unom a régieket. Na és most a formabedobó és a karika torony építő a legjobb. De még mindig az első a FP zebra folyamatosan azon ugrál. (legalább elfárad) :D

Mi ma megyünk céges mikulásra. Az Elevenparkot bérelték ki, mivel jó sok gyerek van a cégnél (nagy multi). Lesz ám ott mivel játszani…. :lol:
Majd kedden otthon is a mikulás. (2 mikulásos könyvet és egy játék kulccsomót kap) ja ezt azért, mert mindig a miénket szedi el szerencsére nagyon olyan, mint az eredeti :D

Na most már elég belőlem megyek, játszom egy picit vele is…. :wink:

woody

Szamoca, már most szülsz. Eszméletlen! Nagyon drukkolok! :lol:

woody

Kincseztünk délután

Kép

visszaszámlálás indul...

Kép

evilany

Sziasztok!

Szamóca, örülök, hogy írtál. Lorci milyen névnek a beceneve?

Dia, Mares, szuper, hogy tudtok tanulni. Én egyelőre csak autodidakta vagyok :roll:

Ircsi, eleinte én is azt gondoltam, hogy nem kell használt ruha. Többek között ezen a téren is változott a véleményem, mióta megvannak a fiúk. Anyagi vonzata van és tulajdonképpen van sok olyan ruhánk, ami abszolút "alig használt" kategória, akkor meg minek pazaroljunk?

15 hós oltás: Bálint ma kapta meg, nagyon ügyes volt. Kristóf is jött velünk, ő is dicséretben részesül. Meg persze a doktor néniék is nagyon klasszul csinálják!

Kristóf ma hasmenést produkált, mondtam is neki, hogy a múlt heti hányós vírus után már csak erre vágytam... :oops: Kíváncsi vagyok, hogy ez is végigmegy a családon? :?

Gergő nagyon drága, Korinnától meg irigylem ezt a felhőtlen tekintetet, bárcsak még én is tudnék így... :oops:

Woody, továbbra is drukkolok nektek!

Megyek, még várnak a feladatok.

bekri

Bekri!
A hasmenés még lehet a múltheti vírus utóhatása :(! Nálunk volt, akinek így folyt le.

Szamóca! :shock: tényleg fantasztikus! Én is drukkolok!
Lorci=LOretta?

Woody! sok örömet az új konyhában! És remélem egyre több személyrs kell majd ott főznöd :wink: :D !

Évi! Olyan nagyon tud figyelni!

Mares :D jó, h jöttél, és szépek vagytok!

Gratulálok a tanulóknak! nem könnyű gyerkóc mellett, mert nem lehet belemélyedni rendesen. Az előző ikrek voltak ilyen kicsik, amikor próbáltam befejezni a doktorimat.. :roll: hát, nem volt egyszerű...

Gyerekek! A tieitek hogy alszanak napközben, és mikor fekszenek este?

claire
claire

Claire,hát a napközben,az OK...általában 12-2-ig alszik,de van hogy tovább. Most pl fél 1 óta durmol...de este,az jól kitolódott,evéstől,fürdéstől független,már próbáltunk mindent,mégis legtöbbször fél 10,10 mire aludni megy.Reggel persze 6,fl7kor már énekel.Egy időben olyan szépen ment aludni 8-kor,jobb volt mert előttünk az este ugye,fürdés,házimunka,pihenés,na most ez megborult.Jó ideje.Bíztam az óraállításban de semmi változás.

evilany

Sziasztok!

Bekri jobbulást!

Bettinyo azta! Milyen szép ez a lány!

Clire: Áron napközebn változó mennyit alszik, de dél és egy között szokott lefeküdni, attól függ hogyan jön ki a lépés. Kb 2 órát alszik, de ez is lehet 1 és 3 is. Este általában 8, fél9, esetleg 9, de akkor már napközebn sokat aludt.

Tanulás: hát nem egyszerű, de a nagyszülők sokat segítenek. Gábor ki is akadt valamelyik este: "ez most már mindig így lesz, hogy te minden este tanulni fogsz? "
Ráadásul érdekel is, pedig el nem tudtam volna magam képzeli egészségügyben....

királylány

Akkor már minden gyerek csak 1x alszik naponta? enyémek, ha úgy jön ki a lépés, akkor hajlamosak délelőtt is húnyni egyet, délutáni alvás így később van, 2 után, mondjuk este nagy itt az élet, nem mennek korán aludni, még ha fáradtak, és vinnénk őket, akkor sem.
Reggel 7kor kelnek a nagyok, és még ha csendesek is éppen, akkor is rövid időn belül felébrednek a kicsik, főként Joni, de van, h ő előbb is kel, mint a nagyok. Pl hétvégén, amikor a sulisok ugye már hajlamosabbak tovább aludni-heverészni.

claire
claire

Nálunk 1 alvás van napközben. Kb. 13:30 ebéd és 14:00-től alvás 1,5 v. 2 óra. (de volt már több is ma is 2,5).
Este fürdetés 20:30 és alvás 21:00-tól fél 9-ig! :wink:
(nincs éjszaka ébredés, max felsírás fogak miatt, de akkor sem kell bemenni visszaalszik magától) :D

woody

Sziasztok!

Claire, doktornéni azt mondta, 2-3 nappal a hányós betegség után lehet befejezésképpen hasmenés. De nekünk az már több, mint egy hete lezárult :shock:

Bálint is egyszer alszik ebéd után, általában. Azért autóban könnyen el tud szunnyadni, szinte akármikor...

Jaj, mai nagy bánatom: óvodából jövök ki a két gyerekkel és bent hagytam a kocsiban a táskámat... :? és igen, ellopták ... :evil: nem zavarta őket a riasztó, nem zavarta őket, hogy a fél környék otthon tesz-vesz a ház körül, nem zavarta őket a fóliázott ablaküveg, amivel rendesen meg kellett küzdeni, nem zavarta őket a két gyerekülés... És nekik abszolút nem érte meg, teljesen le vagyunk pukkanva anyagilag az építkezés miatt, alig volt nálam valami pénz, abból is a sógoromnak a születésnapjára szerettem volna ajándékot vásárolni... :?
Kicsit le vagyok ezen most akadva... :roll:
Az összes lakcímkártyánk, taj-kártyánk (gyerekeké is), vezetői engedély, ilyen-olyan kártyák, ráadásul a táskát a páromtól kaptam, még amikor csak "udvarolt"...
Szerintetek?

bekri

sziasztok

jaj Bekri nagyon sajnálom :( ez nagy kiadás meg utánajárás..legalább az iratokat visszaküldhetnék...:( őrület,milyen bátor emberek vannak :(

Polc.hu-n 30% gyermekkönyvek,lapozók,ingyenes házhozszállítással.

evilany

Bekri!
Nagyon sajnálom! :cry: Abszolút együttérzek. Én amikor a kicsiket vártam, akkor jártam uígy, 3 percre ugrottam be az usziba a gyerekekért. Nekünk is minden cuccunk bennevolt....stb.Ja, és elloptak egy gyerek ülésmagasítót is! egy kopott, vacak izét!
A kocsi forgalmiját visszaküldték egy papír zúzdából. Jó mi?
(ja, a rendőrségen mondták, h tudják, h egy banda ott ebben utazik, jó)
Remélem, ti jobban jártok! Nagyon durva, így karácsony előtt különösen!
Kell, h vmi jó is történjen veletek karácsonyig!

Claire
claire

sziasztok!

Bekri sajnálom! :( ez olyan bosszantó!!!

Claire Zoé már 10 hónapos kora óta 1x alszik... ha nagyon akartam volna, akkor el tudtam volna altatni délelőtt, néha meg is történt, de akkor a délutáni alvás miatt este csak 11 körül aludt el, és az nagyon fárasztó volt...
most optimális helyzetben este 9-től reggel 7-ig alszik és dél- fél 1-től egyszer másfél órát... nem nagy alvó!

Woody szuper lehetett a telelés! :) milyen homeos bogyót adtál neki az utazáshoz? én nem merek elindulni vele városon kívülre, mert 15 percnél tovább nem nagyon bírja az autózást...

Betti majd írd meg mit szólt a Mikuláshoz, és képeket is kérünk! mi ma megyünk cégesre, hát kíváncsi vagyok!!!

csütörtökön mi is megkaptuk a 15 hós oltást, hát annyira üvöltött, hogy még levegőt is elfelejtett venni... szegény, úgy sajnáltam... a sírás határán voltam én is...
:oops: :oops:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?