Új privát üzeneted érkezett!

Értem én Csipet. Nozóda. Nozóda a Nibiruról és kvarkok az elemi részecskéi..... aha..... és Te nem tudsz a katasztrófavédelmi "gyakorlatról".....hiszi a Piszi, de én nem!!!!!

Tréfa félre: oltásról azt gondolom, hogy nem gondolkodom rajta, mert kötelező. Nincs opció. Beoltatom és sajnálom milyen szarul van tőle és próbálom enyhíteni a kórságot.

Bettidorcsi! Írj magatokról, hogy megismerjenek.

Titi monnya, hogy nem, jaj és mama. Szép tisztán. És tud forogni :-) a 3. kör után elesik, hihi. Mást nem csinál, mint felmászik mindenre. Remélem azért egyszer értelmes dolgokkal is el tudja magát foglalni. Ez a felmászás kéééééééééééééész!
szilvi35

én lettem a tetü
szilvi35

Sziasztok!

Huba ilyeneket mondogat, hogy: nem-nem, déééédi, tata (ő az apum), dádá (ez az elfenekelés).
Ezen kívül nem akar babakocsizni, folyton lábon jönne, a kockákból tud már 5-6-ot egymásra tenni, simogat ha kedve tartja és pá-pát is int, ha úgy gondolja, hogy hajlandó megtisztelni valakit a köszönéssel. :o :) :oops: És folyton öltözködni akar, de nem ám akkor mikor menni kéne, neeeeem, dehogy, amikor neki kedve szottyan.
Ja, nem is írtam, 1 éves státusz: 10kg, 79cm, 6 fog (még mindig). Átalussza az éjszakát (persze közöttünk), oltást kapott, de nem lázasodott be. Ez volt az egyedüli oltás ami nem kötelező, de beadattuk. Köv oltás, az MMR (ha jól írtam) a 15 hós oltás.

Hogy telik Advent első vasárnapja?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szilvi, mi csak az allergia miatt nozódázunk, amúgy nem is hallottam volna róla, egyébként tünetet is enyhít, de csak annak aki hisz benne :)
Pörgő-forgó Titi :) Nagyon menő az overállja, ahogy néztem :)

Huba nagyon ügyes!!! Mennyi mindent tud már!!

Hubából divatdiktátor lesz, Ákosból meg chéf azt hiszem...képzeljétek most rákapott a "főzőcskére"! Szépen terít (pohár, tányér, villa, kanál - kése nincs), majd kavargat, és főzi a borsót, végül kínál mindenkit (specialitása a paradicsomos narancs és a szederpuding). Frakknak és a Kisvakondnak van a legnagyobb étvágya, őket több kanállal is esznek :) Nemrégóta takarít is, amikor rájön (elég sűrűn), van egy szivacsa, azzal megy végig a lakáson (nem kis örömömre, mert valóban hatékony segítség ;) ) Ma egész nap tornyot épített. És a labda a minden, mindenféle méretű, állagú jöhet :) Lépegetni is úgy lépeget, hogy mindkét kezében egy labda :) A legjobban azt szeretem, amikor érzelemkifejez: simiz, ölel, puszil, vagy éppen vicsorít, ha olyan kedve van (utóbbi nem biztos, hogy a szeretet jele :) . nagyon szereti a kutyákat (vauvau), macskákat (mia) és az autókat, repülőket (brr). Vízimádó mivoltából adódóan tegnap mondta először, hogy víí. Inkább azért megfigyelő, mint dumagép, de nagyon sok mindent ért már, és mutatja őket, ha kérdezem, vagy mutatja, hogy mondjam.

Most kitaláltam, hogy a maradék IKEA-s kartonokból készítünk neki babakonyhát. Van neki berendezve egy kisasztal a szükséges eszközökkel és hozzávalókkal, így nemsokára sütőlapja is lesz. Kartonból már van garázsa a duduknak, de úgy nézem bővíteni kell :)

Kaja terén nagyon válogatós lett, de a kenyér kenyérrel az megy. Meg a hús hússal. Esetleg párolt brokkolirózsa, karfiol, banán és körte, sültalma. Más éteknek esélye sincs lejutni a pocakba, de még a garatba se. Úgyhogy zöldséget úgy szokott enni, hogy megcsinálom krémlevesnek, és kap bele ilyen gyöngyöket. Ha nincs gyöngy a kanálon, nem is kér. Egyre ügyesebben kanalazik, de mellémegy még elég sok, ha nem figyel, vagy ha már jóllakott. Villával is szépen tud enni, ha felszúrom rá a falatot :) A kajadobálás szerencsére már nem annyira jellemző, régebben mindig eldobta, ha már tele volt, mostanában a főzőcske-játékon felbuzdulva inkább odaadja a falatot nekünk, ha ő már nem kéri. Rengeteget szopizik még (más kaját csak napjában 3x kap, illetve kér), néha már szimplán ettől lefáradok, de nem akarom neki korlátozni. Nagyon szeretem, amikor hozzámbújik, és láthatóan ő is :)

Persze azért rosszcsont is, tud toporzékolni ezerrel (emellett ellentmondást nem tűrően tudja mondani, hogy NEM!), ha valami nem úgy van, ahogyan ő azt szeretné, szóval vannak jobb napok és rosszabb napok, de alapjában véve szuper minden! ;)

Az éjszakát átalvástól még mindig nagyon, de nagyon messze vagyunk :roll:

Advent első vasárnapja nagyon jól telt, annak ellenére, hogy nem sikerült bejutnunk Bp-re (a Lehel térre mentünk volna misére). annyira nyúlós idő volt, hogy csak a boltig meg a közeli terepig jutottunk. :(

Kép
Kép
csipetnyusza

:) :) :) :) tegnap kértem dobozt a boltból és csináltam Tivának konyhabútort, pontosabban mosogatót :)
sajna nem jön be, túl könnyű. mozgatható, nem csukódik profcsón az ajtaja..stb. de! ez lett az első számú kincsgyűjtő!!! még kaját is rejtett bele.
szilvi35

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!

Ennyi rendes kispasit! :D Komolyan mondom ezt imádni fogják a csajok!
Kukták, Chéfek, Divatdiktárokok! Nem semmi!

Mondjuk ez érdekes nálunk is Csabika szeret a konyhában tüsténkedni és szereti a rendet is nagyon Úgytűnik a fiúk ilyenek! Tartsák meg jó szokásukat!

Ja elkezdtünk Csanád babával eszegtni almát, banánt, sütőtököt! Nagyon ügyi és még pofákat sem vágott az új ízekhez! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

HUbamami! Majd lefotózom a mienket!
szilvi35

Hubamami, nekem a székből készült csoda tetszik a legjobban :) Állati jó! Azt hiszem elnézegetek még itt este :)

Csanád ügyii! :) Tartsa meg jó szokását, ne is legyen válogatóóós!

Kép
Kép
csipetnyusza

Szilvi, várom a képet!

Csanád gyerek nagyon ügyes, ne is legyen válogatós. :D Ildóca, ki is váltottatok egy étkezést pépesre? Vagy csak tápi mellé kapja? Huba 5 hósan már (ha jól emlékszem) pépest kapott uzsi helyett... Na mind1, csak kérdezem... :lol:

Csipet, nekem isaz az egyik kedvencem. :wink:

Szép napot mindenkinek... Bár esőre áll felénk... :?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Azon filózom mit vegyünk Hubának Karácsonyra. Ti mit vettetek kb 1 éves korukra? Valami játékra gondoltam. Fejlesztősre vagy logikaira... Kerestem a neten is, de szinte semmi nincs 1 évesnek, inkább olyan 2-3 és efölötti gyerekeknek találtam.
Ötleteltek, ha szépen kérlek benneteket?
:wink: Légysziiiii... Kifogytam az ötletekből.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

Hát majdnem, hogy kiváltottuk a tízórait pépesre! Próbátam még egy kis tápit de nagyon minimálisat evett csak belőle! Max. annyit, hogy a szomját oltsa és kész!

Kincső egyévesen karácsonyra kapot sütibödönt ami zenél is meg formák vannak hozzá és azokat kell belerakni a megfelelő hejre! Az pl: nagyon szereti még most is hurcolja és sokat játszik vele!
Meg építő kockát kapott olyan puhát amire ha rá is esik a gyerek nem üti meg egyáltalán Clemmy a neve . A játékszigetes boltokban lehet venni azt tudom. Nekünk ez van. És most is szereti ezt is! Könnyű összerekni és szétszedni is meg szines is és puha is!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nekünk ez van! Kép

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Mi megvettük neki a fisher price tanuló asztalkáját már vagy 2 hónapja, nagyon tutkó, persze már alig bírjuk kivárni hogy odaadjuk :) Szülinapjára meg (csakmert nekünk olyan jó, hogy ilyen közel van a szüli a karácsonyhoz :)) megvettük szintén FP tanuló kutyusát. A kincses bödön nekünk is megvan, mostanában kezdi el nézegetni hogy jé a lyukakba illenek a formák, és próbálkozik a bedugdosással, a kupakot mindenesetre már tökéletesen rá tudja illeszteni. Építőkockát mi is szeretnénk többfajtát is néztem, de majd elválik, úgyse mostanában lesz, de ami még nagyon megfogott, és szerintem valamelyik nagyival megvetetem az ez: http://www.mixmarket.hu/jatek-mix/geoma ... ba-geomag/ Mostanában nagyon nyomatták ezt de tegnap a férjem küldött egy linket erről, és megtudtam mi is ez. Szerintem marha király, fejlesztő, nem nyeli le, építős, tök jó.

Lilypie Third Birthday tickers

Igen ilyen Geomagunk is van egy pár darab karácsonyra is meg aztán szülinapjára is kapott Kincső! Szereti ezt is sokat előszedi!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tyű a Klemmy-kockák nagyon jóóók, Ákos is szereti, de nekünk nincs, egy barátnőjénél szokott vele nyomulni :) Anno vettem Duplo Primot a neten, abból épít tornyot, de csak nemrég óta, addig csak rakosgatta őket. 1 éves szülinapra Ákos Montessori-tornyot és vonalvezetőt kapott, de bármelyik formabedobó is tutijó! És a képes mesekönyvek, ha szereti :)

Bejja, nem is tudtam, hogy ennyire kicsiknek is van Geomag, gondoltam magunknak veszek egyet, olyat, amit nagyobbaknak kínálnak :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Bejja!
Sztem tuti jó ez a baba geomagos cumó. Én pont a múlt héten nézegettem ezt, csak nemigen jöttem rá, hogy hogy műxik, de most meglestem a videót. Még az is lehet, hogy én is kérek a Jézuskától Domónak, mert tutkó szeretné.

Domó tavaly karácskor (10 hós volt) szintén bödönkét kapott meg Fakopáncsos tologatós játékot (mint a csattogós lepke) meg Montessori tornyot, meg egymásba rakható kockákat (ez is Fakopáncs) másmilyen formabedobót, könyveket, homokozó szettet, plüss állatot is. Még mindig játszik mindegyikkel.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Húúúú, jó ötleteket adtatok. A geomag tuti meglesz karácsonyra, mert nagyon tetszik.
Montessori tornyunk van, Hubát nem igazán érdekli már, régebben pakolgatta, de ma már csak dobálja a karikákat... :?
A Clemmy kockák is tetszenek, vennék is neki, de nemrég kaptunk FP fejes kockákat, azt nagyon szereti Huba. Meg a férjem akkor már Lego Duplóra szavazna. Mondjuk én a világ összes játékát képes lennék megvenni. :) Főleg, hogy ezek jó minőségűek és Violának is hasznos lesz szerintem. :-)
Amit a férjem határozottan kitiltott a lakásból az a beszélő kutyusok, stb, tehát semmi ami beszélős, mert szerinte ő is szépen megtanult beszélni, artikulálva, és nem volt ilyen (szerinte) idióta beszélgetős játék laptojap, plüsse, meg könyvei. Azt mondta inkább olvassak sürűbben a gyereknek. :-D :-D
Nagyon köszi az ötleteket! Olyan jó, hogy ti tapasztaltabbak vagytok! :-D
Szívesen várom ám az ötleteket!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Én is képes lennék amúgy megvenni mindent a gyereknek, de szerintem csak most élem ki a második gyerekkorom, már látom hogy később még sokat fogunk veszekedni a gyerekkel a játékain :)
Örülök hogy bejön a geomag, szerintem eszméletlen ötletes valami, én is elgondolkodtam hogy olyan nagyobbaknak valót mi is beszerzünk magunknak, meg Hannának is a kicsit, aztán nincs vita :) FP fejes kockáink nekünk s vannak, építünk belőle tornyot, ő meg ledönti, bár néha már próbálkozik az egymásba rakosgatással ő is. Azt hisze.m kezdi felfedezni a formákat. Ja, nem is mondtam hogy Hanna már megtesz néhány lépést kapaszkodás nélkül vasárnap óta, csak úgy egyik pillanatról a másikra elindult, amikor hívtam magamhoz. Szóval lassan de biztosan ő is elindul.

Dejóóó!! Hanna nagyon ügyes!!!

Hódít a Geomag :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Vízimádó csemetéknek ajánlanám:
http://www.partylufi.hu/en/shop.html?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=6

Nálunk nemrég debütált, teljes sikerrel :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Hannának gratulálunk! :-P Üdv a járkálók között. :-)

Ez a halacskás játék is tetszik. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Mondjuk a pecabot még nem érdekli, csak tapasztja a halakat a csempére :)

Kép
Kép
csipetnyusza

már kérdezni sem mertem, hogy Ákos már pecázik? :D :D a tapasztható halakon elgondolkodtam ám én is, nagyon tetszik

ROHADTUL ELEGEM VAN A FOGAKBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még mindig a bal alsó rágóval küzd szegény gyerekem, már az egész látszik a ínye alatt, de alatta van még. ennek sosem lesz vége basszus!!!! ja és dackorszak ezerrel. mindenkinek mindent megcsinál, de nekem inverz üzemmódban van :cry: :cry: :cry: mindenkinek odaadja vagy kukába dobja a szemetet, szöszt, nekem MEGESZI! ...STB.

írni sincs kedvem, energiám, hangulatom ....

... és itthon rohadunk...

... el akarok költözni innen!!! ki akarok menni a szabadba ólommérgezés nélkül!!!
szilvi35

Szilvi, megértem, hogy kivagy, de ennek is végelesz egyszer,a fogak kibújnak, és a dackorszak is elillan! Ahogy Vekerdy bácsi mondja: nyugi, túl lehet élni, csak persze baromi idegölő. Nyugtasson, hogy Titi nagyon is tudja mit kéne csinálni, csak éppen nem mindig akarja! Ha szabad levegőre vágysz, gyertek hozzánk! Várunk bármikor!

Kép
Kép
csipetnyusza

Köszi Csipet, rendi vagy! Titivel egyelőre tuti nem buszozom.... szétkapná, meg engem is............ meg lustika is vagyok. De gyertek Ti :-) Beszervezzük Bogit és Domót is (ha tudjuk).
szilvi35

Sziasztok!

Hát mi történik itt? Senki sehol? Semmi téma?
Szonja? Wf? Ildóca? Csipet? Bejja? Kattkat? Többiek? No, hát remélem minden rendben és csak a karácsonyi készülődés miatt nem értek rá ide írni. :shock:

Tegnap összecsomagoltuk Huba Miki ajándékát. Mikire csak csokit, édességet, gyümit kap, Karácsonyra majd játékokat is. :wink:

Ugye a Miki az, aki a gyümit, meg édességet (+ virgácsot) hoz? Legalábbis én ehhez szoktam. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba!
Szerintem sem érdemes eldurrogtatni az ajándékötleteket Mikura, nálunk is csak nasi lesz a csomagban (meg egy BMW :lol: )
Mert annyira oda van a béemvékért (bíjjjámmi) és szinte csont nélkül felismeri az utcán őket (most már a Volvót is és néha a Saab-ot), hogy nem bírom ki, hogy ne adjam oda neki. :oops: :D

Ja! Volt alkalmam megnézni élőben a baby geomagot. Vagyis csak a dobozát, mert nem volt pofám kibontani. Háááát...
Csak a minit árulták ott, ami 4 darabos :arrow: egy tejes doboz méretű dobozt kell elképzelni, amiben lötyög a cuccos. A nagyobbaknak valók azok kafák voltak, olyat majd tutkóra veszek, ha felnő hozzá a gyermek.

Domó ma du. fog találkozni a Mikulással.
Jajj nekem még sütnöm is kell...

Kattkat

Kép
kattkat

Ákosnak egy pár téli Trixi-könyvecskét, aszalt gyümit és sk szaloncukrot hoz a Mikulás :) még nem vagyok készen velük, de van még egy napom :D Ma voltunk a Vörösmarty téren, Ákosnak nagyon tetszett az ünnepi kivilágítás! teljesen lenyűgözte :) A szaloncukro osztogató Mikulás nem is érdekelte :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Wf! Nagy a csend felőled! Csak neeeeeem???? Remélem akkor Ildóca hozza majd a híreket.

Hubának megy a hasa. De nem lázas meg semmi. Tök jókedvű. Remélem csak a foga miatt. Mondjuk nemigazán engedte meg, hogy benézzek a szájába...

Szép hetet nektek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

bookline 43%-os akciók gyerekkönyvekre! az összes rumini is , sírja vagy nevessek.... bogyó és babócák is minegyik...stb..
szilvi35

Sziasztok!

Vagyok ám én is! Csak kicsit zűrösek mostanában a napok! December! Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!
Mé a két lánynak vannak vizsgái a héten, meg még a jövőhéten két koncert, meg egy csomó rohangálni való, meg..............

Wf még egyben! :D De ha van valami hír felőle úgyis írom nektek mindjárt, azzonnal, sebtibte! :D

Kincső találkozott már a mikulással! Még beszélgetett is vele! Tisztára boldog volt, hogy kapott almát is tőle! :D
Sőt még a mikulás félbe is vágta neki, hogy megtudja enni! :D
Ja és van, hogy mondatokban beszél!
És sokszor tíz fiú veszett el benne olyan kis roszcsont!
Nem mondom volt kitől tanulnia! :? És mint tudjuk a hülyeség ragadós!
Valamelyik nap kiszedtem a halakat az akváriumból át egy kissebb méretű akváriumba mert csiga írtás kellett végezni a nagyban! Persze felmászott az ágyra és elérte a pulton a halacskákat és már csak azt vettem észre, hogy könyékig benne a gyerek az akváriumba és kevergeti a halacskákat! :shock: :roll: :? :x :oops:
Egy biztos, hogy még a karácsonyfát is vagy tíz helyen ki kell majd kötni, hogy ne borítsa fel!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Egyben vagyok még, csak pakolászok... Nagyon arra számítok, hogy szerdán már be kell feküdnöm a kórházba, úgyhogy igyekszem mindent előkészíteni. Már amennyire lehet.
Ildócának mindenképp szólni fogok! :)

Olyan jó Nektek, hogy már így lehet készülni a Mikulásra meg a karácsonyra! :)

Huba-mami! Reméljük, tényleg csak a fogak... Egyébként a babócával mi újság?

Ildóca! Kitartás!

Szilvi! Jobban vagy(tok) már? Ja, és köszi a tippet!

Bejja! Hannának gratula!

wf

Kép
wf

Sziasztok, vagyok én is. Hétvégén anyáméknál voltunk és tartottunk egy első körös szülinapi bulit Hannának. Nagyon aranyos volt, majd teszek fel képeket g-re ha lesz erőm. Anyum nagyon finom tortát sütött (amúgy is nagyon finomakat süt), gesztenyekrémeset, Hanna imádta. Szóval elég jól sikerült, most hétvégén meg az itteniekkel ünneplünk. El se hiszem hogy milyen gyorsan elment ez az egy év. Hanna egyébként egyre többet jön megy, nagyon bátor. Mi nem adunk még idén neki mikucsomit, majd jövőre, anyám küldött egy csomó gyümit, most inkább még azt egye. Hétvégén kapott először mandarint, nagyon ízlett neki, de amúgy mindent megeszik, legalábbis most még, ennek örülök, hogy nem válogatós, bár az gondolom később alakul ki.

Sziasztok!
Vagyok, csak sok dolgom volt. Úgy konkrétumot nem tudok írni :D de rohadtul elment az idő.
Ádinak múlt héten torokgyuszija volt, úgyhogy az antibogyótól ment a hasa. De már legalább nem fáj a torka és eszik.
Mondjuk ma este csak csokit meg édességet ettek. Illetve Ádi csak bontogatta és dugdosta a szánkba. Szegény apa volt a legönfáldozóbb :D bánatos arccal ette a csokikat

Nem tudom, hogy én mit csinálok a karácsonyfával, hogy bombabiztos legyen. Múlt héten díszítettünk...csomókba hullott a hajam.

Ádi már nálunk is mondd egyszerű mondatokat: apa hol van, ott a cica, ilyeneket. Meg összetetteket is, csak nem tudjuk lefordítani :D Persze nem mindent mondd tisztán pl: cipő=pipe, elem=emem, sapka=kapka. És énekel dalokat is. A boci boci tarka a kedvence, de tudja a nyuszi ül a fűben első két sorát is, meg a csiga biga gyere ki sorait is. Ne gondoljátok, hogy mondjuk egybe elmondja. Ő elkezdi, én mondom a következő sort, aztán megint ő. Ettől nagyon boldog vagyok, mert Balázs ezeket nagyjából 1,5 éve tudja éshát eléggé kétségbe voltunk esve, hogy valamit nagyon, de nagyon elizéltünk. De most, hogy már Ádi is nyiladozik, látszik, hogy mennyire más egyéniségek.
Most már Balázst is le lehet ilyenekkel kötni. Gyurmázik, játszik a memória játékkal, puzzlezik. Néha rajzol is. De az nagyon durva. Nagyjából a pont, pont vesszőcske szintje. Hogy lesz ebből írás :shock: Persze, lehet, hogy hónapok múlva erre kap rá. Most pl. legózik. Amiben az a vicces, hogy már kb. 1 hóanpja megvettük a kari ajándékokat és a játéboltba nézegettük a legót. De el is vetettük, mint ajándékötlet, mondván, hogy úgyse játszik vele. Aztán valamelyik este lehoztam azokata a lego szerű, de nagyobb építő kockákat. Majd az összes többi ilyet. Azóta nincs megállás. Apa szokott is cikornyásat káromkodni, mikor a sötétbe rálép egy legóra.

Ildóca!
Kincső nálunk is illene a csapatba :D ezek ketten a tengeri malacot szokták nyúzni.

Húú, Wf a finishben! Nagyon izgi! Nekem ilyenkor már a tököm tele volt a pocakkal, amit nem lehetett lecsatolni és csak útban volt. Meg kiborított, hogy sose tudtam a keményedéseknél meg josló fájásoknál, hogy most szülünk, vagy nem. Minden rohadt fájásnál néztem az órát. Aztán elfolyt a magzatvíz, ez legalább egyértelmű volt, úgyhogy indultunk. Igaz volt egy kis káosz.

Betegeknek jobbulást!
Tlindi?

Kép
Kép
Kép
szonja77

na!
most akartam 1-2 könyvet keresgélni, hát mit látok?! a 45%-os akció 25% lett.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
szilvi35

Sziilvi, én is így jártam, de nekem 15 helyett 25 lett...úgyhogy örültem! Ki milyen könyvben gondolkodik? Rendeltem pár Naphegy Kiadós böngészőt, Trixiket meg Kreatív játékokat. Meg Apának a Steve Jobs életrajzát, mert szerette volna. Fura volt a figura..pedig csak belelapoztam :)

Ma készítettünk 130 db szaloncukrot :) egy ideig elég lesz 8)

Wf, hajrá, nemsokára babázol! Meg Hubáék is, nagyon izgi!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hahó,

mi is vagyunk,csak lassacskán...

Itt volt a miki..hozott túró rudit,narancsot meg egy duplo tyúkot karámmal meg nénivel..
Bogi egész délelőtt a tyúkkal hintázott...:)))

A Télapóban az a jó,hogy este apa cipőjébe is dugdosok csokikat meg narancsot..reggel meg mikor felébredek levél vár a konyhában,mert munkába indulás előtt ír nekem örülös levelet..:)))

Bogi is mondd már rövid mondatokat,meg mondókákat,énekli a hull a pelyhest a maga módján...
Szombaton neki esett a komód sarkának,faszán lehorzsolta az egyik arcát,lett rajta egy 2-3cmes seb.
Most Sebhelyesarcú...:)

Hajrá finisben lévő kismamák!

Kép
kata35

Úúú, egyik bookline rendelésem megjött, de most akciósabb, szerintetek lehet újrarendelni az akciósabb áron, és elállni a régi rendeléstől? Ezen töröm az agyam...

Kata, de jó, nagyon ügye Bogi!! Tyúúúk :)

Sajnálom a komódos esetet :(

Kép
Kép
csipetnyusza

Felhívnám őket telefonon.
szilvi35

jó, de holnapig akciósak a cuccok, vagyis holnap meg rendelhetek, vagy csak ma éjfélig? persze holnap felhívok én mindenkit :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Én holnaptól lelépek, be kell feküdnöm a kórházba. :(
Elvileg a jövő hét végéig meglesz a fiam... Drukkoljatok, hogy ne kelljen olyan sokat várni! Meg jöhetne éppen normál úton is... :)

wf

Kép
wf

Wf, gondolunk Rád! Remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Wf! :-) Szombat este megyek ctg-re a Péterffybe! Vigyek neked valamit? Komolyan kérdezem. Olyan 7 és 8 között megyek, akkor lesz benn Évi (szülésznőnk).
Ne izgulj! Minden rendben lesz, bár én Hubával csak 1 nappal hamarabb feküdtem be mielőtt megindították, de tiszta lelki beteg voltam...
Szóval, semmi baj, jön az a babuci hamarosan, és a KARÁCSONYT már otthon töltitek! :lol: :wink:

Na, rohanok, mert hulla vok, Huba most aludt el, kb 10 perce... Durva.... Rég volt fenn eddig... :-S

Szép estét!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Köszi lányok!
Talán én sem maradok annyira sokat, hátha meggondolja magát ez a kisfickó! :)
Huba-mami! Akkor lehet, hogy összefutunk... :)

wf

Kép
wf

Jajj, de izgi Wf, karácsonyra már te is babázhatsz :) Amúgy miért kell ilyen korán befeküdnöd? Arra emlékszem, hogy talán mondtad, hogy cukorbeteg, vagy terhességi cukros vagy, de még csak a 37. hétben vagy. Na persze az orvos jobban tudja, csak csodálkozom.
Bogi arcának jobbulást. Szerintem ezek a lurkók direktbe gyűjtögetik a háborús sebeket, hogy az oviban majd legyen mivel dicsekedni :)

Bejja ez jó! Én is gondoltam már rá :) Mármint a háborús sebekre, mint státusz szimbólum :)

Wf, mennek a drukkok, nagyon ügyesek legyetek!!!

Bookline simán ment, lemondtam telefonon a régit :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Hubának vasárnap óta megy a hasa. De eszik rendesen, iszik normálisan, nem lázas, nem hisztis, sőt jókedvű. Mintha írtátok volna, hogy volt olyan babuci, akinek így jött a foga, mármint csak az volt a tünet, hogy fosott.
Az létezik, hogy jön a foga ugye?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Igen,Boginak is ment a hasa fogzáskor...

Húúú,WF!
Hajrrááááá!

Bogi sebe szépen gyógyul...
Képzeljétek,jönnek ki az anyajegyei...!
Cuki,mert az arcán is lesz,mint apának...:)
Én meg vakartam ma le vizes szivaccsal,azt hittem kosz...:)

Kép
kata35

Sziasztok!

Felénk minden okés! Bár a holnapi nap meg a jövőhét már baromi húúúúúzós lesz. De csak túl leszünk rajta!
Olyan volt nálunk is, hogy ment a gyerek hasa fogzáskor!

Wf ma befeküdt a kórházba, de hétvégére hazajön, persze ha addig nem történik semmi! Egyenlőre ennyit tudok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?