Hali!
Hát ma éjjel is ingajárat volt a galéria és gyermekem között. 8kor már aludt, elég kis fáradtka volt,napközben is csak 1 órát aludt, így hamar kidőlt. kicsi hőemelkedése volt még este, arra már nem mertem lázcsillapítót adni. de éjjel nem volt láza. 1/2 1től 4ig nem aludtam semmit, mert hol vizet kért, hol orrotfújni akart. pedig orrot már ügyesen fúj, oda is volt készítve neki a zsepije, de én kellettem neki hozzá. persze nem jött az orrából semmi, nincs is bedugulva, bár egy kicsit orrhangon beszél. vedelt, mint egy gödény. apa 4kor kelt, mert reggel indultak Ausztriába, holnap jön haza. még jó, hogy éjszakai ügyelet volt részemről, mert különbenlazán elaludt volna, ha nem keltem, annyira húzta a lóbőrt. biztos jó fáradt lesz holnap, mert oda vissza ő vezet, prezentál ma délben, este meg karácsonyi bulin lesznek az osztrákokkal.
Nyuszi
Elküldtem a holtmailedre a számlaszámot!
Lányok
Tud valaki jó rövidáru boltot? aho választék is van és a belvárosban vagy itt Zuglóban van?
Kataa
Igen a terem mégsem jó, én is úgy gondolom, pedig kár, mert ingyen lett volna, de nem reszkíroznám meg, hogy valaki esetleg megfázzon.
a bátyád olimpiai bajnok?
Olyan fura, hogy egy csomó játék van, és meg sem hírdetik, hogy hogyan lehet bekerülni, nem? gondolom ez a háttérben zajlik.
Mondjuk a Megasztár az más, tegnap nagyon tetszett. kár, hogy nem 8 évvel ezelőtt indtották el, mert akkor én is megpróbáltam volna. akkor még énekeltem is, tanárhoz is jártam, imádtam. a Pély Barna egyik tanítványa tanított. Muris volt, mert vol 2 kutyája a csajnak, egy ír szetter és egy tacsi, akik ha jöttem, akkor betelepedtek a kanapéra, fotelbe és végighallgatták az énekórát
. szunyókáltak közben, pedig nem kis hangzavar volt, főleg, amikor nehezebb számokat tanultunk.
egy-egy alkalommal a tacsi is énekelt
van is felvételem magamról, Daninak is lejátszottam már, és felismerte a hangom, pedig nem mondtam neki előtte, hogy én vagyok, meg úgy már nem énekelek otthon, max. dúdolok. kicsit sajnálom, hogy kárbavész a hangom, de 30 éves fejjel már nem akarok színpadon bohóckodni.
Manó
Sajnálom anyósod, kívánok neki fájdalommentes lefolyást, és szerető, bajban is támogató családot.
Én elmondanám Daninak ha meghal valaki, a gyerekeknek is tudni kell. mivel ők közelebb vannak azokhoz a dolgokhoz, amiket mi már nem látunk érzünk, máshogy fogják fel. fájdalmas nekik is, de mégsem érzik becsapva őket. pl. a cicánkat lehet hamarosan elaltatják, mert a veséje kezdi már feladni a szolgálatot, de mielőtt elviszik, Danival elbúcsúzunk tőle. nem nagyon tudom leírni, hogy hogy gondolkodom erről az egész dologról (jövünk, és elmegyünk) így inkább nem írok róla, talán a sorok között lehet olvasni. A lelke jó helyre fog kerülni, és ez a lényeg!!! Ezt Emma is meg fogja érteni, a gyerekek okosak és sok mndent tudnak, amit mi nem.
g