Új privát üzeneted érkezett!

Manó
aha kocsival. Nekem így 15 perc, tömegközlekedéssel meg kb 1 óra lenne.
Amúgy itt teli van favonattal, hegyek vannak rakva belőle középre, bár nem néztem épp melyik részlete

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Ma Gyurci se ment bölcsibe. Hőemelkedése volt reggel, és elkezdett köhögni elég rondán. Ráadásul valamilyen mély hörgés is jön szegénykémből. Ő még sosem köhögött eddig, és igazából nem tudom mit csináljak vele. Nem akarom ab-vel tömni, igy a dokinak csak akkor szólnék, ha lázas lenne. Jó lenne valami homeopátiás készitmény, de én ehhez olyan béna vagyok. Az előbb eltört a Drágám egy poharat, "csak" 3 helyen sikerült megvágnom magam a feltakaritása közbenKép. Ez a mai valahogy nagyon nem az én napom. Ma délután szülői is lesz, ilyenkor miről van szó?

Barack
Gyere bátranKép!

Rit
Én nem vagyok ám akkora szaktudorKép, igy továbbitottam a kérdést az uramnak. Azt mondja, hogy ilyen valami nem létezikKép. Kinai? Mert azokat szokták igy megcsinálni az elmondása szerint. Szóval Ő 2 dolgot mondott: az egyik, hogy cseréljetek bringátKép (tudom, nagyon rendesKépKépKép), a másik, hogy kereket cseréljetek kontrásra. Ez kb. 3-4 ezer ft, szerinte nem éri megKép, meg az se biztos, hogy be lehet szerezniKép. De talán esélyes.

Kataa
KösziKép, aranyos vagy. És ti mikor vágtok bele? Nálam is igy kezdődött....Kép

Manó
Anyósodnak megy a drukk. Sópipáról jöhet majd a beszámolóKép

Gumicukor
Danidnak is jobbulást!

És az összes többi betegeskedőnek is jobbulást!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!

Háát, az túlzás hoyg nem drága, DM-ben a sópipa 6000 Ft, nálunk 4500 volt. A sószipka az 3000 DM-ben, de az csak rövidebb ideig elég hatóanyagot tartalmaz meg arra nem lehet illóolajat csöpögtetni. Ez az air wolf márkájú, de gyógyszertárban már láttam elefánt alakút is, csak az nem tudom mennyi volt. megvettem, kipróbáljukKép

Halacska!

Hát annyival nem lett olcsóbb, mert 3600+Áfa, így 4500 Ft. persze ennyiért tudok bárkinek bármikor, nagyker ár+áfa. Nem tudom mennyi a gyógyszertárban, kiváncsi lennék, a DM-nél olcsóbb.

Rit!

Hát igen, én ezért nem jutok el a Budaörsibe, nem vezetek, a férjem meg mindíg a közelebbibe megy, ami Pesti út vagy Erzsébet, max fogarasi út, bár azt nem szeretem annyira.

Gumicukor!

Jobbulást Daninak.

Anyósom sajnos évek óta rákos, és most műtik 3x. Sajnos most ez nagyon veszélye sműtét, mert egy hasi főeret cserélnek ki, amihez egy időre műszívre teszik. és sajnos még más kérdéses dolgok is vannak, hogy sikerüljön a műtét.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Banyóci!

Köptetőt elkezdhetsz neki adni, pl fluimucil, én ha köhécsel rögtön szokatm, neki adni nehogy nagyon letapadjon a váladék és hörghurut legyen. Igaz én a tavalyi kruppgynaú óta különösen óvatos vagyok a köhögésel. Jó még köhögésre a párásítás.

Manó

KépKép
manó

na, nézelődtem a neten, ott is oylan 4500-5500 Ft ért adják, a különböző kis gyógyászati boltok meg ilyesmik, meg a neten ismeg lehet rendelni + postaköltségért, Úgy látszik a Dm azért kihasznája rendesen hogy sokan oda járnak, eszébe sem jut az embereknek ilyenért gógyászati segédeszköz boltba menni.

Lehet hogy hülye vagyok vagy szakmai ártalom, de én úgy szertnék egy inhaláló készüléket, csak sajnálok rá 20-30 e Ft-ot, vényr emeg csak annak adják aki pl kruppos és már többször befulladt, akkor is nehezen írják fel. Pedig azzal lehet pl fluimucil oldatot inhalálni, és pillantok allatt feljön az a váladék, amivel sokszor hetekig kűszködünk száraz köhögés formájában, a szájon át bevett köptető meg sokszor nem sokat ér.Kép

manó

KépKép
manó

Lányok
Könyvelőt vagy gazd. ügyintézőt (hozzáértőt!!!) keres a cégem.
Ha tudtok valakit e-mailben: koltai@pestesely.hu

Majd még jövök Kép
dec8

Manó!Kép Sajnálom, hogy ennyire beteg az anyósod.

Rit! Most volt időm tüzetesebben megnézni a Télapó buliról készült fotóidat. Le a kalappal, nagyon vagány a kis csajszid!!!!Kép
Én szívesen kipróbálnám magam ilyen extrém helyzetekben, de apacicám olyan "vaskalapos". Na, mindegy, ha gyerkőcök nagyobbak lesznek elviszem őket egyedül mindenfelé.Kép

Mi szoktunk járni Budaörsre, de most karácsony előtt kerülöm a nagy bevásárlóközpontokat.

Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Manó!
Köszi a tippet. Pillanatnyilag nincs itthon Fluimucil, majd az urammal hozatok. Viszont rosszul emlékszem, hogy Acc-t is lehet adni fél tasakkal? És a Fluimucilt hogy kell adagolni?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

lehet adni ACC-t is fél tasakkal, az is jó, csak Emma nem szerti az ízét, ezért jutott ezsembe a fluimucilKép Sőt, én még abból is a kanalas változatot szoktam adni neki, mert abból csak 1 kanállal kell bevenni, nem kell meginni fél pohár löttyöt, és azt jobban beveszi, így gyorsababn hat.

Manó

KépKép
manó

Manó!

Reméltem, hogy még a közelben vagyKép, köszi a gyors választ. Akkor szerintem én is ezt a kanalas változatot hozatom, igy valóban egyszerűbbnek hangzik. És hányszor kell neki adni 1 nap? Csak egyszer? Már baromi rondán szól szegénynekKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

csics
Es adsz immunerositot Imikenek?

Rit
Hat ezt mondtam hogy oda csak azzal eri meg kirajrni,marmint idoben nem penzbenKép

Banyoci
Koptetobol en a gyogynovenyest adom:Elixirium thymi compositum a neve.
Homeos bogyokbol meg szaraz kohogesre a Drosera 9es jo napi 2*5 golyo.Hurutos kohogesre meg Cephaelis Ipecacuanha 15-s napi 2*5 golyo.
Alex kohogoeses ezektol par nap alatt elmult a mult honapbanKép
Szuloin csak altalanossaban beszelnek a dolgokrol,nekunk jauarban leszKép
Hat azert mega belevagasnal nem tartunk,majd jovoreKép

Mano
Hat en ugy emlekeztem hogy 2000 korul van,de akkor rosszul,az elefant alakut lehet itt is kapniKépKivancsi vagyok hogy valik beKép

Alex ma tiszta nyugi,mondjatok hogy az idotol mert mar most kivagyok.....Nem enged semmit,mindenert nyafog,mondja hogy ehes de a fesorolt 10 variaciobol semmi nem kell nekiKép
Na megyekKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali
milyen takony idő vanKép
dedek meg alszanak, mit lehet ilyenkor csinálniKépKép
Betegeskedőknek jobbulást.

Magdi
Köszi, akkor jól csináljuk mi isKép Bár a bábozást még nem vetettem be, de jó ötletKép Haladunk, rögtön szól, hogy anya segíííííts és már csak pici megy a ruhájába, a többi a bilibeKép Én se erőltettem egyébként, sokkal kényelmesebb volt, míg pelus volt rajtaKépKépcsak kedvet kapott múltkor a vendég kissráctól, aki már bilizett javában. Viszont kezd visszaélni a dologgal, ha épp nem vele foglalkozom, pl. telefonálok, akkor vaklármát rendez, rohanunk a bilihez, aztán semmiKépKép És jól kiröhög. Jó programKép

Kataa
Gergő ezt simán előadja, akár esik, akár fújKépKép

na lépek
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Conti,
Szomorúan olvastalak. Remélem, rendeződnek a dolgok, vagy ki fog alakulni valamilyen elfogadható megoldás...

Solymesz is taknyol, de szerencsére egyéb baja nincs - Cebion, orrszívás.
Ha köhög, én Rhinatiol szirupot szoktam adni köptetőnek, azt legalább boldogan beszopja. A tasakos izéket sajnos nem issza meg.

Forti, Gumicukor,
Mielőbbi gyógyulást a fiúknak!

Kataa,
Én is elég nyügi vagyok Kép. A gyerekeknek is lehetnek rossz napjaik. El fog múlni.

Köszönöm minden szervezőnek a mikibulit!! Nagyon jól éreztük magunkat! A fotók is szépek!

Zita
parazita

Forti
Hát igen tavaly óta kicsit hosszabb lett a hajam. még nem tudom, mi legyen vele, pont féúton van, így legtöbbször csuriban hordom. Kép
én is pár arcon gondolkodtam. Contit pl. nem is láttam, csak Bettit a szép hosszú hajával.

Banyóci
Tényleg egyébként nem látni a pocidat, csak egy icipici úszógumiszerűség, de aki nem tudja, hogy babás vagy, annak nem is tűnik fel. szerintem csini voltál.

Rit
Ha jövőre összejön, akkor elmegyünk ilyen barlangászós mikipartira, a képek alapján tényleg kedvcsináló.

Kataa
a dokinéninkkel nincs semmi probléma, csak szerintem Dani már tök régen volt, azért reagálta le így.
éjjel a lázmérőt nem akarta megengedni, hogy a hóna a lá tegyem, aztán mikor végeztünk, akkor mondta, hogy jó volt, reggel már simán tartotta a hónalját.

Hát teremügyileg én tudnék egy tornatermet Kőbányán a Kápolna téren. Apósom ott a sporttitkár és már egyszer felájánlotta, de ilyenor télen nem túl meleg. műanyag padlós terem, bordásfalak, labdák stb. ott viszont egy darab játék nincs, azt vinni kell, meg esetleg plédet, amire ülni lehet, bár már a gyerkőceink csak jönnek mennek. nem egy nagy szám a toranterem, de akár még ingyé is meg tudnám szerezni. a klotyó mondjuk szerintem elég tré...

Banyóci
Stodal homeos szirup jó a száraz, mélyről jövő ugatásra, fincsi. ja, de azt 5éves kor alatt nem lehet adni, bocs. de a patikában kérdezz rá, többféle van.
A fluimucil tényleg jobb, narancsos az is, de nincs keserű mellékíze, mint az ACC-nek. nekünk anno 100 mg-osból kellett napi fél tasakot meginni. dani úgy itta, mint a vizet Kép
meg amit Kataa írt, köhögésre homeo bogyók, azok is jók.

cupp, húzok haza

KépKép
KépKép
gumicukor

Kedves Anyukák,

Nagy érdeklődéssel, s nem kevés derültséggel olvastam novemberi eszmecseréteket a körülmetélés előnyeiről-hátrányairól.

Két lányom van, de a dologban ennek ellenére érintett vagyok, mivel én magam körülmetélt vagyok, 35 éves korom óta, a saját döntésemből. Mivel régesrég foglalkoztatott a dolog, ezért jó alaposan utánaolvastam, mielőtt belevágtam (velevágattam!), s azóta is többé kevésbé figyelemmel kisérem, mi történik ezen a fronton.

Nálunk a dolog még valóban nem elterjedt szokás, de azért egyre jobban terjed. Részben a külföldi-magyar vegyesházasságok miatt (mint Kataa és Móni), részben egyébként is ... Mivel a dolog a férfiasság jelképét érinti, elég szenvedélyes viták dúlnak a körülmetélés, különösen pedig az újszülöttek rutinszerű körülmetélése (RIC = Routine Infant Circumcision) körül. Mig a 80-as években az orvosi divat inkább a körülmetélés ellen volt (legalábbis az USA-ban), ma megfordulni látszik a tendencia, s egyre többen újra elismerik a mielőbbi körülmetélés egészségi előnyeit. (Pl. kiderült, hogy a körülmetélés valamennyire véd a HIV-től is. Egyszerűen a körülmetélt pénisz bőr erősebb, kevesebb a kis láthatatlan sérülés rajta, amin keresztül a virusok utat találnak a szervezetbe. Hasonló előnyei vannak az emberi papilloma-virus és más kórokozók terjedésének megnehezitésében.) A 80-as évek körülmetélés-ellenes divatja azonban a tényleges amerikai számokon keveset változtatott, az arány, legalábbis a nem-latin amerikai lakosság körében csak kicsit változott, a nagy különbséget az egyes régiók (mondjuk a nyugat és a középnyugat) között a bevándorlás mértéke adja. Az első generációs latin-amerikai bevándorlók általában körülmetéletlenek, mig a második generáció már csatlakozik az amerikai trendhez. (Hasonló a helyzet a délkelet-ázsiaiakkal is.)

Ha fiunk lenne (s ha esetleg még lesz), akkor csináltattunk volna körülmetélést. Én is azt hiszem, hogy minél előbb, annál jobb. Egy csecsemőként körülmetélt kisfiú másmilyen kukit el sem tud képzelni, így nincs problémája a dologgal. Nem értek egyet a szülőknek nincs joga dönteni a gyerek helyett véleményekkel, hiszen rengeteg mindenben döntenek a szülők a gyerek helyett, annak javára, pl. felnevelés, iskoláztatás, vallásos nevelés, stb.

Őszintén szólva, nem hiszem, hogy Alexnek (vagy az amerikai unokatesóinak) csak részleges körülmetélést csináltak. (Egyébként is ritkán csinálnak, mert ugyanolyan műtét, mint egy teljes, csak annak az összes előnye nélkül!) Csecsemőknél / kisfiúknál sokszor olyan kicsi a pénisz, hogy a még megröviditett bőr is betakarja a makk egy részét. A növekedés során azonban "belenő" a bőrébe, s mire iskolás lesz, addigra látszik majd a teljes körülmetéltség.

Üdvözlettel:

A.
agy_andras

Sziasztok

korulmeteles

nem tudok hozzaszolni a temahoz, bar en is vegyes hazassagban elek.Kép

Talihelynek en is a Recseire szavazok, bar az Allatkertiben meg nem voltam. Szerintem is ki kellene berelni csak nekunk a Recseit, a jatekok tok jok, ujak, es a belso szobaban szerintem lehet szoptatni.(AgiKép, meg a tobbi picibabas anyuka)
Ma ismet nagylany lettem, erdekes, hogy Emike utan is 6 honap mulva jott meg eloszor.

Ilke

Megkaptam a melt, koszi szepen. Jol bevasaroltatok jatekbol!Kép Szepek a fiad meretei.Kép

Banyoci

Jobbulast a fiadnak!Kép

Kataa

Foszervezo.Kép Jo lenne a gyakoribb buli.
Nem jon Alex foga? Vagy mar mind kint van? En egy ilyen nyafka napon elkezdtem turkalni Emi szajaban es akkor ereztem az ujjam hegyevel, hogy bujnak a felso ragofogai.Kép

Rit

Nem semmi kalandos eletet eltek, mindig elcsodalkozok es irigykedek a sok-sok energiaert.Kép

Gumicukor

Jobbulast Daninak is.
Kuldod a szamlaszamodat?

Szombaton megyunk az angol nagyszulokhoz par napra. Kicsit izgulok, hogy milyen lesz az ut ket picivel. Emi valszeg mar elvezni fogja, a kicsi szajat meg majd bedugom a cicivel, ha nyafizik.KépMar a nagyszulok is biztos izgulnak, mert Dannyt meg csak keprol lattak, es Emit is 8 honappal ezelott.

De elotte a parom meg gyorsan lelep Becsbe 2 napra, pentek keso este jon haza.Kép
Ja meg egy szosszenet, tegnap jatszunk, kozben megy a tv-ben a szombati orszagos rtl-klubos vetelkedo reklamja .Mire a lanyom:
"Nezd csak anya, egy masik Vago bacsi!"Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Haat a nyugosseg egy kicsit elmult,mert jott a baratnom es az lekototte a figyelmet,de amint elment folytatodott,es bar majd elajult a faradtsagtol meg elalvasnal is nyafogott,pedig nincs mar ilyen jo idejeKépNa minta most mar csend lenne odabent vegreKépSzerintem a faradtsagtol volt ez,bizots nem aludta ki magat a bolcsiben.

Conti
Jol vagy?????

Judy
Nagyon ugyi Gergo es Te is hogy igy telen van turelmed a prozedurahozKépKép

Parazita
Szoval akkor nyugi nap van maKépNem baj mar lassan vegeKép

Gumicukor
Continak uj frizkoja van es en is csak Bettirol ismertem megKépKépKépSzerintem neked ez a haj sem rossz,de a rovid vaganyabbKép
Koszi a teremfelajanlast,de ha szerinted is sok a nem tul jo tenyezo,(pl:hideg ,nincs jatek,mellekhelyiseg,)akkor inkabb passzolnamKép

Andras
Te voltal aki irtal nekem par honapja maganban?
Vaggy rosszul emlekszem?

Nyuszika
NagylanyKépKép
Igenis vettem talira vonatkozo igenyt es orommelKépRajtam nem mulik.Akar januarban is lehet marKépA berles asszem 3500 korul van,de ha most nem llsz ugye ajandek akkor majdnem ott leszunk anyagilag,mint a Mikibulin ugyhogy tamogatom az otletet.
Jo utazast nektek szombatraKép

Vagorol jut eszembe lanyok,hogy a szombat esti Evismetlo izen az RTL-n a batyam is ott lesz es az Olimpikonok csapatat erositiKépKépKép
Na kivancsi vagyokKépAz mar nem ujsag hogy latjuk a tv-ben csak meg ilyen musoron nem volt,mindig csak a Telesportban Kép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa, köszi, megvagyok. Ma elég jól sikerült a látogatás, remélem így megy majd tovább, reménykedem még.
Mindenkinek puszi, conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Az állítkerti játszóházban nagyon sokan szoktak mostanában lenni főleg iskolai szünetekben. Akkor borzalom.
Minden betegeskedőnek - így a Lányomnak isKép- jobbulást!
Shasa hol vagy? Egyben még???

Üdv Picus
picus

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, megyünk a dokihoz Kép. Reggel fölkeltünk időben, de Ádám annyira köhög, hogy nem viszem bölcsibe, szóval úgy néz ki, hogy egy héttel hosszabb lesz a téli szünetünk.

Ma már nem tudok jönni, mert Noémit vitte a férjem ovioba, így anyunál alszunk, hogy érte tudjak menni délután.

Ha van még beteg, akkor mindenkinek gyors jobbulást!!!

Panda

panda
Halásztelek

Én is minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Tegnap ismét lent voltunk a dokinál a köhögés miatt, tartotta magát ahhoz, hogy hétfőn mehet bölcsibe. Úgyhogy hétfőn megyünk, aztán meglátjuk hogy meddig jutunk!

Manó
Nem szólnak bent semmit, tudják hogy pici gyereknél ez előfordul és ők alapból úgy készültek, hogy valszeg többet leszek itthon mint bent! Nekem rossz egy kicsit, mert a melóm elég összetett és így egy hét kiesés után mire összeáll a kép, hogy mivel mit kell csinálni, addigra lehet hogy ismét itthon vagyok Levivel! De a kolléganőimmel sokszor már csak röhögünk amikor kezdem előlről a szortírozást! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Banyóci!

Már gondolm késő, d azért leírom hogy napi 2x kell adni, reggel és délben, lényeg hogy délután 4 után már semmiképp, mert akkor éjjel fog köhögni.

Stodal: nekem nem jött be, én próbáltam mikor most beteg voltam de nem szakított fels emmit.

Az elixir thimit nekem is ajánlották már de nem próbáltam még.
Rhinatiol mellett egyik ismerősünk gyereke simán hörghurutos lett, pedig időben elkezdték adni. Én csak azt tudom hogy pl kruppnál csak és kizárólag fliumuci vagy azzal megegyező hatóanyagút ajánlanak (pl ACC) mert azok a legygorsabbak, leghatékonyabbak. Én ezért nem si próbálgatok mást. nekem volt olxna hogy épp csak köhögött emma, de biztonságból elkeztem nekia fliumucilt és 2 nap múlva annyi váladékot szedett fel neki, hogy tök hurutosan köhögött. Így meg lehet úszni hogy mélyebbre menjen a betegség.

Nálunk sajna semmi jó hír nincs, el is vagyok kenődve rendesen, anyósom csak felnyitották, bevarrták, nem tudnak rajta egíteni. Mindnez Ct és 3D Uh után, ennyit erről, jobb lezs ha a 3D Uh-ot csak babák nézegetésére használják, mert egyébre úgy tűnik nem jó. Még valamennyi fájdalmas, leépülős időszak van neki hátra, eléggémegviseli a családot. Én meg önző módon olyankon gondoljodom hogy milyne szemétség hogy a gyerekem nem tud majd menni hozzájuk nyralni ha nagyobb lesz, hogynki is kimarad ez az életéből mint nekem annak idején. meg hogy amjd hogy mondom el egy 2-3 éves gyerekenk hogy mi történtKép mÚgyhoyg nem is offolnám a topikot ezzelKép

A férjem is nagyon rosszul van, tegnap visszament orvoshoz, kapott másik antibiotikumot, nem dolgozhat, d eha hétfőig nem javul kivizsgálásra küldik, tüdőröntgen, labor stb. remélem emma nem kapja el, bár eddig jól bírjaKép

Én meg ma elaludtam és csak 3/4 8-ra értem be,n emszólalt meg aaz óra.

manó

KépKép
manó

Most hívott a férjem, hogy apósom is későbbi vonattal jön cska, mert elaludt, nem szólat meg az órájaKép Úgy tűnik am ilyen nap vanKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Köszi lányok a tippeket, szorgalmasan jegyzeteltem, meg be is szereztük mindetKép. Pont egy pár hete jegyeztem meg, hogy milyen érdekes, hogy mig a tesó, gyerekei (6 és 3 évesek) állandóan betegek, szinte mindig köhögnek (nagyon csúnyán), addig Gyurci még egyszer sem köhögött eddig. Úgy látszik kár volt megszólalnomKép, elkiabáltam a dolgotKép. Szóval tényleg ezért vagyok ilyen béna gyógyszerfronton, mert eddig másmilyen jellegű betegségekkel volt módunk megismerkedni.
Gyurci már estére sokkal jobban volt, ma már "csak" köhög. Nagyon szépen felszakitotta a köptető ezt ugató mély hörgéstKép. Kataa által ajánlott golyócskákat is adom neki, remélem nálunk is hamar rendbeteszi a gyereket, mert a jövő héten már szeretném bölcsibe vinni. Lesz 2 szülinapos+karácsonyzozás, jó lenne ha nem maradna ki belőle.

Kataa
Gyurcinak is vannak ilyen napjai.

Gumicukor
Nekem meg pont most tetszik jobban a hajadKép. Röviden is jó volt, de most még jobbKép. Szerintem nafyon jól állKép. Na jó, nem udvarolok továbbKépKépKép.
Na pont ez, amit irtál, ez nekem a bajom. Hogy rakódik rám a hájKép. Azzal vigasztalom magam, hogy egy pár hónap múlva a nagy kerek hasam mellett, ez nem lesz feltünőKép.

Nyuszi
Köszi. Jó utazást nektekKép! És meddig maradtok?

Panda
Jobbulást Ádámnak isKép!

Manó
Dehogy késő, kösziKép. Pl. nekem magamtól eszembe se jutott volna, hogy estére ne adjak. Most beraktároztam a köptetőkből, van itthon 3 féle.
Anyósodat nagyon sajnálomKép, gondolom milyen nehéz lehet most nektekKép. Férjednek is jobbulást!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Minden kis betegnek jobbulást kívánok!

Manó!Kép Nagyon át tudom érezni, hogy min mentek most keresztül. Én az anyukámat elvesztettem a rák miatt, hasonlóan az anyósodhoz őt is felnyitották, de már nem csináltak semmit. Amikor meghalt, és azóta is sokszor azzal vigasztalom magam, hogy neki már jó, nem szenved tovább.
Szeressétek nagyon és legyetek sokat vele.
Annyira igazságtalan az élet.Kép

A többiektől bocs az OFF-ért, de ez nekem a mai napig egy nagyon fájó pont, és néha muszály beszélni róla, pláne, ha más is hasonló helyzetben van.

megyek kisírom magam, aztán jövök egy kicsit vidámabban is
Magdi

Magdi
mléna

Kataa!

Igen, csak nem válaszoltál!

A.
agy_andras

Magdi!

Köszi az együttérzést!

Jó esik, komolyna. sajnso nem az első a családban és az ismerősi körben akivel ez történik, így sajnos tudjuk mire számíthatunk nagyjából.
Egyébként már az is csoda hogy eddig jól érezte magát, mert 3 éve azt mondták hogy hónapjai vannak hátra, ehhez képest eddig teljes életet tudott élni és jól volt. Neki 2 műtét már sikerült, de sajnos újr aés újtre előjött, és most elkéstek. nagyon összetartó családja van, 5 testvére és a férjével is nagyon jól élnek, úgyhoyg biztos vagyok benen hogy mindneben fogják támogatni és mindnet megtszenk hogy jól teljenek a napjai.

manó

KépKép
manó

Hali!

Hát ma éjjel is ingajárat volt a galéria és gyermekem között. 8kor már aludt, elég kis fáradtka volt,napközben is csak 1 órát aludt, így hamar kidőlt. kicsi hőemelkedése volt még este, arra már nem mertem lázcsillapítót adni. de éjjel nem volt láza. 1/2 1től 4ig nem aludtam semmit, mert hol vizet kért, hol orrotfújni akart. pedig orrot már ügyesen fúj, oda is volt készítve neki a zsepije, de én kellettem neki hozzá. persze nem jött az orrából semmi, nincs is bedugulva, bár egy kicsit orrhangon beszél. vedelt, mint egy gödény. apa 4kor kelt, mert reggel indultak Ausztriába, holnap jön haza. még jó, hogy éjszakai ügyelet volt részemről, mert különbenlazán elaludt volna, ha nem keltem, annyira húzta a lóbőrt. biztos jó fáradt lesz holnap, mert oda vissza ő vezet, prezentál ma délben, este meg karácsonyi bulin lesznek az osztrákokkal.

Nyuszi
Elküldtem a holtmailedre a számlaszámot!

Lányok
Tud valaki jó rövidáru boltot? aho választék is van és a belvárosban vagy itt Zuglóban van?

Kataa
Igen a terem mégsem jó, én is úgy gondolom, pedig kár, mert ingyen lett volna, de nem reszkíroznám meg, hogy valaki esetleg megfázzon.
a bátyád olimpiai bajnok?
Olyan fura, hogy egy csomó játék van, és meg sem hírdetik, hogy hogyan lehet bekerülni, nem? gondolom ez a háttérben zajlik.

Mondjuk a Megasztár az más, tegnap nagyon tetszett. kár, hogy nem 8 évvel ezelőtt indtották el, mert akkor én is megpróbáltam volna. akkor még énekeltem is, tanárhoz is jártam, imádtam. a Pély Barna egyik tanítványa tanított. Muris volt, mert vol 2 kutyája a csajnak, egy ír szetter és egy tacsi, akik ha jöttem, akkor betelepedtek a kanapéra, fotelbe és végighallgatták az énekórát Kép. szunyókáltak közben, pedig nem kis hangzavar volt, főleg, amikor nehezebb számokat tanultunk. Kép egy-egy alkalommal a tacsi is énekelt Kép van is felvételem magamról, Daninak is lejátszottam már, és felismerte a hangom, pedig nem mondtam neki előtte, hogy én vagyok, meg úgy már nem énekelek otthon, max. dúdolok. kicsit sajnálom, hogy kárbavész a hangom, de 30 éves fejjel már nem akarok színpadon bohóckodni.

Manó
Sajnálom anyósod, kívánok neki fájdalommentes lefolyást, és szerető, bajban is támogató családot.
Én elmondanám Daninak ha meghal valaki, a gyerekeknek is tudni kell. mivel ők közelebb vannak azokhoz a dolgokhoz, amiket mi már nem látunk érzünk, máshogy fogják fel. fájdalmas nekik is, de mégsem érzik becsapva őket. pl. a cicánkat lehet hamarosan elaltatják, mert a veséje kezdi már feladni a szolgálatot, de mielőtt elviszik, Danival elbúcsúzunk tőle. nem nagyon tudom leírni, hogy hogy gondolkodom erről az egész dologról (jövünk, és elmegyünk) így inkább nem írok róla, talán a sorok között lehet olvasni. A lelke jó helyre fog kerülni, és ez a lényeg!!! Ezt Emma is meg fogja érteni, a gyerekek okosak és sok mndent tudnak, amit mi nem.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Conti
Na orulokhogy kicsit jobban vagyKépNagyon szoritok neked!!!

Picus
Jobbulast Andinak!Tudod hogy Sz.Zsofinak jon a 3.baba???Egutt dolgoztal a ferjevel ugye?

Panda
Adamnak is jobbulastKép

Mano
Nagyon sajnalomKép
Hat nem egyszeru ez senkinek,plane egy kisgyereknekKépAlex meg nem volt 2 eves amikora nagymamam nyaron meghaltKépAzota is keresi es emlegeti,pedig O nem is az igazan kedvenc dedije volt.A masik 2 nagyszulomet egyenesen imadja sot en is,nehez belegondolni hogy ez nem tart sokaig.
En is ilyen onzo vagyok ,mert anyosom nem is ismerte Alexet,pedig olyan jo lenne ha nem csak egyik oldalon lennenek nagyszulei.Aposom meg mivel messze lakik,meg amugysem Kép
Ferjednek jobbulast!

Banyoci
Es te dolgozol meg?Rmeelem Gyurcinak is bejon a homeos cucc es jovo heten meg elvezheti a bolcsis kalandokatKép

Magdi
SajnalomKépGyerek miahamarabb jokedvuenKép

Andras
Akkor nem rad gondoltam,mert en valaszoltam valakinek,de akkor az nem Te voltal,bocsiKép
De itt ha beleolvastal ugyis mindent tudsz marKép

Gumicukor
Hat nem bajnok ,CSAK 9. lett az atlantain,de erre is nagyon buszkek vagyunk. 20ev kemeny sport utan mar abbahagyta par eve ,azota O a magyar birobizottsag elnoke birkozasbanKépDe ez csak a hobbijaKép
Felhivtak,mert hat nem igen talaltak jelenlegi esszel is biro birkozot a felkeresreKépKépSoha nem neztem egy ilyen musort sem,de most van ra okKépKép
A Megasztarban is vannak csalados csajok,na be sem kerulnek,tudod ebbe a szingli vilagba ez mar nem menoKépUGyhogy ha ugy erzed sosem kesoKépKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Holnap megyunk Recseibe delutan.Csatlakozik valaki???Kép
Napok ota mondja ,hogy Anya menjunk jatszohazbaKép
Hat tud elni az biztosKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa! Hány óra körül mentek? Nem ígérek semmit, de lehet, hogy mi is elugrunk. Minden attól függ, hogy Márkot le tudom-e adni valahova. Ilyen trutyi időben őt nem szívesen vinném, pláne, hogy a fogzás nagyon megviseli, most még egy baci bekapása nem hiányozna.

Nincs ám rossz kedvem, csak amikor valami miatt eszembe jutnak a szüleim, néha annyira intenzíven gondolok rájuk, hogy muszály bömbizni egyet, mert különben úgy érzem, hogy megfulladok.

Gumicukor! Szerintem tök jó lenne,ha elindulnál a Megasztáron, az biztos, hogy hatalmas szurkolótáborod lenne (itt a csjok tuti, hogy drukkolnánakKép).
Miért gondolod, hogy egy 30-as családos anyuka bohócot csinálna magából???
Egyébként a válogatásokat figyelve elég gáz emberek hatalmas önbizalommal elindultak, Te meg tök csini vagy, bármelyik kis 20-as csajszit lazán lepipálod.
Na,Ez a Te hetedKép, most már aztán tényleg körbeudvaroltunk a Banyócival Kép Kép Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok
Banyoci
nálunk a szülöin csak azt mesélték el hogy mi miko lesz medig tart a bölcsi és ki mit csinál hogy szokot be a bölcsibe. én inkább dokira biznám a gyogyitást és ha antibiotikumot ir fel az sem baj föképp ha nem havonta kapja ugyhogy ne félj anyira az antibiotimtol inkább az mint esetleg a korház Ne homeos bogyokal akarj meg gyogyitani höemelkedéses köhögös gyereket mert ide már az nem Elég Vidd inkább ORVOSHOZ.

Banyoci
nekem is van olyan kerékpárom ami nem kontra fékes és nem kinai én joban szeretem a nem konrafékes bicikliket bár a konra fékesen is megtanultam biciklizni ,kénytelen voltam mert a kontra fékes biciklivl járok dolgozni mostmár mindkétt biciklit szeretem .

Kataa
iminek imunerösitönek polyvitaplex juniort adok meg CEBION cseppet +vasat +D vitamint mást nem adnék neki Béress cseppet is ha lene 10kg de még nincsen anyi sajna Kép .

Lányok
képzejétek az otp ma reggel már küldte is az sms hogy megjött a fizum söt ma megjött a családi is .Kép És ma voltunk dokinéninél megvizsgálta imikét és már javult még ma és holnap adok antibiotikumot aztán nem kell elméletileg mehetne bölcsibe de már nem viszem csak jövöre .

Pusz csics
csics

Gumicukor
Én is nagyon szivesen megnéznélek a MegasztárbanKép.

Kataa
Most nem dolgozom, betegállományban vagyok. Nem csak Gyurci miatt, hanem a baba miatt. Volt minden bajom, aztán a dokim úgy látta jónak, ha táppénzre megyek é sokat pihenek. Jövő héten megyek megint hozzá, akkor lesz a 12. hetes uh. is, utána elvileg ha nincs gond, akkor dolgozhatok. Mi sajna holnap még biztos nem tudunk csatlakozniKép, majd talán a jövő héten.

Csics
Szerintem én talán kicsit jobban látom, érzem, hogy a gyerekemnek mire van szüksége! Amikor szükséges volt, akkor kapott is ab-t, sőt sajnos olyan is előfordult, hogy nem lett volna rá szükség. Én nem vagyok hive annak, hogy állandóan gyógyszerrel tömjem a gyereket, ha van más mód is a gyógyulásra. Mintha néhány napja még azt mondtad volna, hogy nem ismered a homeopátiát, igy nem tudom mi alapján itéled meg, hogy az nem elég! Kerékpárral kapcsolatban pedig kifejezetten a pici gyerekbiciklikről volt szó, nem pedig arról, hogy amelyik nem kontrás az kinai lenne. Elnézést ha indulatosan fogalmaztam, nem áll szándékomban vitatkozni.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Manó
Sajnálattal olvastam a rossz hírt.Pláne hogy a hetekben Anyukámról is kiderült.Nagyon félünk!
Ami miatt írok mégis,hogy nem tudom mennyire rossz az állapota,de feltétlenül nézd meg ezt az oldalt: www.codtea.oditech.hu.
Az országban egy helyen lehet kapni,idén tudták csak behozni az országba.Mi már beszereztük.Ha érdekel,írj privátban!

Aput ma bevitték az Istvánba,mert annyira legyengítette a tüdőgyuszija.
Mi jön még.....?!

Hab a tortára:
Ma összekülönböztem egy Anyucival a Játszónkban.
Égedelem eleven kisfiát hozta (értsd:szófogadatlan,erőszakos, stb),ami magában nem baj,csakhogy Anyu bevetette magát egy sarokba és onnan nem mozdult.Az óvónéni és én terelgettük gyerkőcöt.Mikor távoztak,kértük az Anyukát,hogy kicsit többet figyeljen a gyerekére,mert mi nem ezért vagyunk és így az óvónéni más gyerekkel nem is tud foglalkozni.Ha egy szófogadó,nyugodt gyerek lenne,akkor megérteném,hogy leül és nem foglalkozik vele,de így??!!Anyuci persze megsértődött és mondta a magáét.
Mit lehet ilyenkor tenni????

Kataa
Alex csak néha ilyen???Mátéba belebújt a kisördög kb. egy hónapja.Én az első dackorszaknak vélem.Nagyon nehéz most vele,csak egy-két sétálós hozzászólásomból is kiindulva Kép
Ráadásul most aztán semmi segítségem,hogy kiengedjem a gőzt...

Na pusz
aja

Banyoci
engem nem zavar az indulatos megnyilvánulásod legalábis most Kép bocsánat ha megbántotalak nem volt szándékomba természetesen te tudod hogy mi a jo kisfiadnak én csak a véleményemet irtam le meg hogy én mit csinálnék .Homeopátiárol meg azért kérdeztem hogy mi van bene mert kiváncsi vagyok mert még mindig nem tudom mi van benük mert ha biztosan tudnám hogy használ akor én is adnék a gyerekemnek pl tudom hogy jo a bérres csepp tudományosan is igazolt hatása van és látom a nagyobbik fiamon ö nem lett beteg anyira most hogy adok neki béress cseppeket .MÉGEGYSZER BOCSI HA megbántotalak BANYOCI Kép

csics
csics

Hali
Ma megvettük az ajándékok nagy részét, már csak apróságok hiányoznak. Szerencsére Gelért végig aludt a babakocsiban, Gergővel volt nehezebb. de csak az elején. a favonatjához kap kiegészítőket, meg Grimm meséskönyvet, gyurmát és ugrálólabdát. Még egy állványos rajztáblán is gondolkodunk. A kicsinek rugikat vettünk. a rokonságot is letudtuk nagyjából. Nagyszülők lábmasszírozót kapnak, plusz vettünk szép sütisdobozokat, majd sütök bele meglepit, meg fénykép+naptár unokákkal. Még a sólisztgyurmáskéz-láblenyomaton is gondolkodom nekik. Tesók könyvet kapnak, plusz szintén sütit, a gyerkőceik meg játékokat.
Magunknak dvd-lejátszó lesz a meglepi, plusz kaptam egy dzsekit, párom meg pulcsit.
Nálunk 24-én már reggel jönni fog a Jézuska, mert 25-én utazunk haza, így előtte éjjel díszitjük a fát. Még a menün gondolkodom, nálatok mi lesz? Asszem maradok a halnál.

Gumicukor
Nekem is jobban tetszik a mostani frizud, nagyon jól állKép

Banyóci
Én mndtam is Neked, hogy semmi nem látszikKép
Egyébként nekem a 2.-nál nagyon jöttek a kilók, hiába próbáltam figyelni, szerintem azért is, mert kevesebbről indultam. Sajna maradt is rajtam pár, remélem csak átmeneti vendégKépKép

Manó
SajnálomKép Nekem a nagymamáim voltak így, tényleg borzasztó dologKép

Aja
AnyukádKép Nem néztem meg az oldalt, ez vmilyen tea? Mert a férjem nagybátyja vmi teára esküszik, és tényleg jól is van, pedig komolyan beteg ő is.

Csics
Az indokolatlan ab több kárt okoz mint hasznot! Pl a hasznos bacikat is kiirtja a bélrendszerből. Csak indokolt esetben szabad bevenni.

Kataa
A férjem tutira ismeri a bátyádat, ő nagy sportrajongó, az első dolga reggel a Sport újságért elszaladniKépKép
Nekem sajna roszz a kocsim, nem tudunk most menniKép

Magdi
Remélem már jobb a kedvedKép

Egyébként jól haladunk a bilizéssel, az éjszakai pelus és a mai vásárláskor ráadott is majdnem száraz volt és jó adagokat termel a bilibe.

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Magdi
Kb fel 4-kor erunk odaKép
Hat igen elhiszem,ilyenkor jo hogy van tetvere az embernekKép

Csics
En is ab ellenes vagyok,pont latom Zalankan hogy azert gyengult az immunrendszere mert rogton azt szedtekKépA doki meg is mondta hogy az eves adagjat mar megkapta,legkozelebb mar nem kaphat egy bizonyos ideig,mert tobbet artana mint hasznalna.
Annyi homeopatias honlap van es a gyogyszertarakban is van ingyenes ismerteto,olvass utana ezek csak termeszetes szerek.Persze van hogy kel az ab de nem rogton egy kis kohogeses megfazasra.Egyebkent bar nem votl beteges de en kopteton kivul sosem adtam mast amig nem homeoztunk.A dokink szerint ha 2-3 hetig elhuzodik valalmi akkor kell esetleg gyogyszer .Addige vedekezzen a szervezetKép

Banyoci
Na akkor legalabb a munkara nem volt gondod a rosszulletek miatt,egy gyerek mellett mar nehezebb ez is gondolomKépVissza akarsz meg mindenkepp menni?

Aja
Szegeny TeKépSajnalom anyukadat,es meg apukad is a korhazban.Annyi ismerososm szuleirol derul ki mostanaban,hogy latszik ez nalunk nepbetegseg.
Szerintem igazad volt,meg a jatszohazban is kell terelgetni a gyereket,sajnos vannak ilyen emberek,ezen kar idegeskedni(Persze konnyen mondom)legalabb valaki megmondta neki hogy is keneKép
Hat igen O eleg szofogado,aztan pont azert nehezebb ha rossz passzbanvan,mert nem igazan tudom hogy hogyan is kell egy hisztigeppelKépmindent megprobalok de soxor az is kevesKépma megint jo napja vanKép

Judy
UGyik vagyto ka vasarlassalKépEn meg egy utolso rohamot tervezek holnap a baratnommel delelott,aztan keszKép
Mi iden is anyueknal leszunk 24-en ,25-en jovunk visszaKépUgyhogy apukam lesz a szakacs(eredeti szakmaja is az,csak nem szereti,de ilyenkor kenytelen : ) )en meg max teritek a vacsihozKép Kép

Marika itt van ugyhogy nemi szabadidot kaptam,most jottunk meg a setabolKép

kataa
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Aja!

Sajnálom. De csak hogy bíztassalak az én anyukám is beteg volt, neki a mellében volt gond, és 10 éve gyógyult, szóval azért ilyen is van. Anyósomnál az az igazság h ogy elszúrták még az elején, amikor még jóindulatú volt észrevették de nem evtték ki csak az egyik petefészket, mondván hoyg a másikon nem volt semmi. na abból a semmiből lett 1 év múlva a gond. Ha akkor másképp dönmt az orvos, ma sincs semmi baja. Anyukámnál ugyanilyen helyzetben másképp döntöttek és azzala területtel nem is lett gond.

Köszi az oldalt, meg fogom nézni, bár bevallom neked az utóbbi 3 évben mi már szinte mindent kipróbáltunk, és én hiszek is benne hogy azért lett a 3 hónapból 3 éve és még ki tudja mennyi.

Banyóci, Csics!

Szerintem mindneki eljut egy idő után arar a szintre agyerekkel hogy meg tudja állapítani hogy mikro kell ovoshoz rohanni. Én pl ha hőemelkedése van akkro viszem, ha csak köhög, náthás én kúrálom mert már tudom az orvos mit szokott javasolni. én személy szerint ekkor adok neki homeopátiás cuccot is, cofrizáliát, ami orrfolyásra, sima náthára nekünk nagyon bejött. Ha már komolyabbnak látszik akkor viszont nem homeopátiást kap, akkro jön az orvos. De a mi orvosunk nem szokott rögtön antibiotikumot írni, ha vírusra gyanakszik akkor pl cataflan cseppet szokott adni, ami állítólag jó gyulladáscsökkentő.
Ha viszont antibiotikum kell akkor én bifiduszos tápszert itatok vele, legalább egy dobozzal, az rendbe teszi.

Karácsony: Teganp léptem innen 2-kor é elmentem vásásrolni, az eredmény hogy kb az ajándékok felét sikerült megvennem, csak nem tudom mikro lesz időm folytatni. Ugyanis a drága kislányom tegnap is fel volt háborodva hoyg a férjem memnt érte, követelt engem. Azért ha sikerül mai s próbálok kettőkor menni és 4-ere megyek érte a bölcsibe. Akkro lesz kb 1 órám még vásárolni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Egy kicsit sikerült visszaolvasnom Kép.

Kataa!
Abba az oviba, ahol én dolgozom, csak mozgássérült gyerekek járnak, így Noémit semmiképpen nem tudnám oda vinni.

Banyóci!
Akkor nem tévesztettelek össze senkivel Kép. És hol van az a rengeteg kiló rajtad????? Mert én ugyan se pocakot, se kilókat nem láttam.

Manó!
Te hol dolgozol, hogy ilyen gyógyászeti segédeszközöket vagy miket (mint ez a sópipa is) árultok?

Magdi!
Nincs albumunk a Babaneten, talán van valami kép tólam a gépünkön, de nem biztos, mert ált. csak agyerkőcökről tesszük fel, akkor berakom a profilomba Kép. Ha elküldöd a képet Ádámról, azt nagyon megköszönöm!!!

Ajándékok
Én még SEMMIT nem vettem Kép. A férjem is dolgozik a hétvégén, így szombaton is egyedül kell mennem, ráadásul tömegközlekedéssel, szóval olyan sok dolgot nem is vehetek, mert cipelnem kell Kép.
Nem tudja valaki, hogy melyik ruhaüzlet (felnőtt) ad ki vásárlási utalványt? Mert a férjemnek szeretnék pár új cuccot, de arra gondoltam, hogy inkább utalványt adok, hogy azt vegyen, amit ő akar, és a szín és méret is stimmeljen Kép. Nadrágot nem merek egyedül venni, és arra lenne a legnagyobb szüksége, mert a mostaniak már nagyon rossz állapotban vannak. Így biztos ruhára tudja csak költeni, mert ha pénzt kap, mint pl. anyósoméktól, akkor mindenféle másra elmegy a pénz. Szóval, tud valaki valamit????

Betegség
Szerencsére nincs még semmi komoly, Fluimucilt kell adnom Ádámnak, meg Sterimarral fújni az orrát. Se antibiotikum, se "komoly" orcsepp. A mi dokinénink szerencsére nem megszállott antibiotikum-mániás. Tegnap tök hülyeséget csináltam, a délelőtti adagot fél 12-kor adtam be, szegénykém meg alig tudott aludni ebéd után a köhögéstől Kép.

Most várom a férjem telefonját, hogy mi lesz a munkahelyével. Mert a mostani cég nagyon bizonytalan, el akarják adni, a jelenlegi vezetőséget nem nagyon érdekli semmi (van mindenkinem sokkal jobban jövedelmező vállalkozása is), szó nálkül rugdossák ki az embereket Kép. Ő 2 hete elment egy állásinterjúra, és mondták, hogy hamarosan visszaszólnak, de tegnapelőttig nem tették, ő meg már azt hitte, nem kell. Pedig ott azt mondta apasi, akivel tárgyalt, hogy őt akarja felvenni, de az anyagiakat meg kell beszélnie a főnökséggel, mert annyit nem valószínű, hogy tud ajánlani, amennyit a mostani munkahelyén keres. Nem egetrengető összeg, csak most a support csoprtvezetője, és az új helyen csak sima beosztott lenne, ami kevesebb bérrel jár. Remélem, hamarosan hív, mert fél 8-ra ment, eddigre már végeznie kellett!!!

Na, megyek, mert már tök rég itt ülök a gép előtt, és főzni, mosni, vasalni, takarítani kell!

PAnda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Csics
Nem bántottál meg egyáltalán. Az egyik gyenge pontom, hogy elég hirtelen természet vagyok. Ezért is irtam oda, hogy elnézést, ha indulatos voltam. DE! Te nem azt irtad, hogy ezt vagy azt csinálnád, hanem hogy csináljam. És itt a különbség. De mindegy, abszolút nem haragszom. Mint ahogy Manó is irta, egy idő után valóban eljut az ember arra szintre, hogy el tudja dönteni, hogy kell e az orvos, vagy nem. A mi dokink (erről már többször is irtam itt) általában mindenre ab-t akar adni a gyereknek, volt, hogy 1 hónapban 2-3-szor isKép. Én ezt nem tartom helyesnek. Az ab-nek megvan a maga rendeltetése, és amikor kell, akkor be is adom a gyereknek. De nem minden orrfolyásra. Manó által irt Coryzaliat én is használom, mert nálunk is bevált. Természetesen ha komolyabbnak látnám a dolgot,én is orvost hivnék, hisz mint mindenkinek, nekem is az a legfontosabb, hogy egészséges legyenKép.

Judy
Nagyon ügyesek vagytok az ajándékokkalKép, mi még sehol swem tartunkKép. Minden évben eltervezem, hogy időben elkezdem a készülődést, aztán mégis az utolsó pillanatra maradKép. Tavaly pl. 23.-án délután vettünk meg mindent...
Én is kevesebbről indultam most, lehet hogy tényleg ez az oka. Az utóbbi fél évben nem csináltam semmit, mégis folyamatosan fogytam.

Kataa
Nem tudom, hogy vissza akarok e menni. Talán kéne, de még meglátom. 1-2 hónapot még illene bevállalnomKép.

Zsuzsa
Szerintem nem volt nagyon komoly, "csak" elég sokat görcsölgetett a hasam, meg az egész napos rosszullétek. A dokim féltett, nehogy baj legyen a görcsölésből.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

PandaKép
Derék, has, csipő, máshova nem ment (még). Én sem tudom mikor jutok el vásárolniKép. Amikor tudnánk menni, akkor mindenhol tömeg van. Férjednek drukkolok munkaügybenKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Megasztár
KépKép
Köszi a bíztatást, de már nem vállalom ezt a szereplést. Igazából kellene legalább 1 év hangképzés, hogy újra a régi legyek. Meg ahogy némelyik csajt elhallgatom, bazi jó hangjuk van, ami nekem sosem lenne. meg már zenekar sincs mögöttem, már rutinom sem lenne a színpadon. ilyenkor mindig fáj a szívem, de már nem. majd, ha a gyerekeim szeretnének, akkor mindenben támogatom őket. anyukám is énekesnő szeretett volna lenni, nagyon jó hangja van!, a suliban összecsavart kottafüzetbe énekelt énekórák végén Kép
meg igazából Mo-on nem sok jövője van a zenészeknek, pláne nem az újaknak, akik csak eléneklik, amit írtak nekik. bizonytalan pálya.
De azért köszi a bíztatást! Elképzeltem, ahogy a topikunk Gumicukor transzparensekkel őrjöng a nézők sorai közt KépKép KépKép

Csics
szerintem nem is mered a homeopátiát. Sokkal régebb óta létezik, mint az antibiotikumok. az abk legtöbbje mesterséges vegyület, a homeos szereké pedig természetes növényi, éllati eredetű. míg az antibiotikum, ha nem megfelelőt írnak fel árthat, míg a homeos, ha nem az, nem árt, és maximum nem használ/nem csökkenti a tüneteket. az ab-nek vannak mellékhatásaik, a homeosoknak nincs. a homeos szerektől nem lesz fülzúgés, fejfájás, nyomott érzés, gyomorfájás, és nem ütik ki más gyógyszerek (pl. fogamzásgátlók) hatását, szoptatás és terhesség alatt is alkalmazhatók, míg az antibiotikumok nem. nem népszrűsíteni akarom a homeopátiát, csak vázolom a különbségeket. nem azt mondom, hogy nem jók az antibiotikumok, mert sajnos súlyos eseteknél tényleg kellenek (de ne haragudj, Gyurcié egyáltalán nem az!) de ha nem muszáj, akkor ne használja az ember. pláne egy pici gyereknél, akinek még éretlen az emésztőrendszere. és félre ne érts a homeopátiás szerek nem csodaszerek, de nem nyomják le a szervezet természetes védekezőképességét, mint az antibiotikumok.
És ha elolvastad volna a múltkori ezerféle homeopátiás linket, amit küldtem neked, akkor tudnád, hogy igen lehet köhögést és hőemelkedést is homeopátiával gyógyítani. sőt, nekem Dani 2 hetes korában kezdődő mellgyulladást is homeopátia hozta rendbe, és akkor nekem 40 fokos lázam volt. 3 nap alatt enyhültek a tünetek és nem került ab a gyermekembe.
Én is fenntartásokkal voltam először a homeopátia iránt, amíg meg nem ismertem. azóta csak előnyeit látom. meg a gyerek is könnyebben beveszi az édes golyócskát, mint vmi bazi nagy keserű bogyót, vagy löttyöt.
még annyit az ab-ről: egyzser felfáztam és felírt az üzemi orvos vmi ab-t. nem javult rá 1 hétre sem, sőt rosszabb lett. aztán elküldtek urulógushoz, aki felírt egy másikat, még rosszabb lett, mivel a 2 gyógyszer felborította a természetes flórát, a nőgyógyinál kötöttem ki jó erős folyással... ő ajánlott egy másik szert (gyanítom vmi homeos lehetett) ami rendbetett. szóval lehet dönteni ki melyik mellett voksol. én csak végszükség esetén az ab mellett. a fogibogyót is utálom szedni, bár semmi panaszom nincs tőle, de mégsem természetes.

Ajándékok
Én még ma megyek a Tesco-ba délben végzek és elhúzok. 2 xszemes batyu már készen van, még kell 4. egséz jól haladok, mert mivel kicsi mintát kell hímeznem, 1-2 este alatt készen van. ehhez akarok venni szalagot, meg fonalat a varráshoz. a Daninaptárhoz fotopapírt (tavaly a tesco gazdaségos nagyon bevált!). a fényképeket kell még este megrendelnem a neten, amit ide hozatok ki a melóhelyre. az ikeás képkeretek már megvannak pár hete. ahová még mennem kell majd az a feng shui bolt, de ott nem szotak ezren lenni, meg azt is tudom már mit szeretnék ajándékba. dani és anyuék ajándéka már megvan november óta.

na eldugulok, rohadtul ráérek ma, rám is fér,mert tegnap kihajtottam a belem...

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa! Tegnap este lebeszéltem anyósommal, hogy vigyáz a Márkra, erre ma reggel tiszta náthásan ébredtem.Kép Mondjuk szerintem csak allergia, de így mégse merek gyerekek közé menni.
Nagyon sajnálom, már csak a Nóri miatt is, tegnap olyan boldog volt, hogy megyünk játszóházba.Kép

Aja! Kép Nem lehet most könnyű neked. Sajnálom, hogy mindkét szülődért aggódnod kell. Anyukáddal kapcsolatban igaza van Manónak, ha hamar észreveszik a bajt 100%-os gyógyulás remélhető.

Ajándékok: Nagyjából én megvagyok velük, majd még jövő szombaton lesz kimenőm (megyünk színházba a tesómmal), akkor elintézem a maradékot.
Minden évben a férjem a legnehezebb. Mindene van, eléggé műszaki beállítottságú, autók, barkács kütyük stb... Na, ezekhez a dolgokhoz én nagyon hülye vagyok. Az illatszer nagyon snassz, én nem szoktam neki venni ajándékba. Egyszer vettem neki egy gatyát, az se lett jó rá, úgyhogy valami bolondos kis hülyeséget veszek neki. + kap egy cipőt, de azt együtt vesszük meg.

Judy! Nagyon ügyes a Gergő, hogy így vissza tudja tartani. Nóri is így kezdte, nagyon közel vagytok a szobatisztasághoz.Kép

Panda!Kép Küldöm a fotót a mai nap folyamán.

Sasha! Hogy vagy? Pocak?????Kép

ValakiKép, BesztiKép, ha van időd felteszel 1 táblát??? Olyan rég nem volt, és egy kis képzavarban vagyok a neveket és életkorokat illetően.

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok én épp most vettem meg még egy adag kari ajándékot. Mondjuk könnyen beszélek, megoldottam munkaidőben. Dodinak is vettem még egy tetováló készletet - mostanában teljesen odáig van az ilyesmiért Kép

Viszont most jöttem rá, hogy nekem csak ez az egyetlen 7végém van, így most kell sütögetnem. Segítsetek, mert a tavaly közzétett szupi jó mézeskalács receptet keresem, sikeresen elkevertem valahova Kép

Banyóci
na én megint egy sikertelen hónapot zártam, ez már a 4. teljesen el vagyok keseredve. KépKépKép
olyan jó neked!

puszma
Rit

rit

anemona7

Rit
Nyugi, a krácsony a ti időtök, ahogy egyszer mondtad! Akkor nyugi van, pihi van, mehet a szex ezerrel Kép azért drukkolok!!!!

jó hétvégét mindenkinek!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

SziasztokKép

Nemreg ertem haza a vasarlasbol,A barinommel a Savoya Parkban voltunk Budafokon.Alexnak vettem Mega Blocks kockakat+emeletes garazsszettet kisautokkal.Ja es magamnak egy csini pizsitKép
Kepkerektek kellenek meg a bolcsis fotohoz amit adunk a csaladnak,es akkor kesz vagyokKép

Zsuzsa
FutesKépIgen sinbol sosem eleg, ez igazKépJo hogy kozel kotoztok, a segitseg megmarad de megsem egy hazbanKépNalunk meg babytaxi orulet van,mega motort nem engedem behozni mert leverne falatKép

Mano
Hat igen,eloszor en is mindennel vittem dokihoz,de most hogy bolcsis mar nem,a doki is mondta hogy inkabb eloszor hivjam telcsin es megbeszeljukKépUGysem adna semmi mast amint ami itthon is vanKép

Panda
Igy mar ertem.Hat nem elhet konnyu a munakd,de jo hogym ar ilyen is van.
Ferjednek drukkKép
Ajandekutalvanyt legrosszabb esetbe ugyis adnak hogy felirjak a bolokkra hogy meddig valthato beKépEn mar vettm ilyet a Saxooban(az a kedvenc markaja)

Magdi
KarKépBar nagyon kedvem az nincs menni,meglatjuk hogy mit mond majd a fonok bolcsi utanKép
Igen mindig a ferj a legnehezebb:Iden vetunk mar neki egy bor aktatasakat,az eleg huzos volt,ugyhogy mar csak kicsit kapKép

Rit
A fenebeKépPont akratam kerdezni a telcsin,szoval karikor hajraKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
Ne legyél!!! Az első pár hónapban és is nagyon ki voltam, millió tesztet csináltam, és totál magamba voltam zuhanva amikor megjött. Amig az ember nem éli át, nem igazán tudja elhinni, de tényleg igy van: ha nem gondolsz folyton rá, nem görcsölsz rajta, sőt eszedbe se jut-na akkor fog sikerülni. Én nyár végéig adtam időt magamnak, de az utolsó hónapban (aug.) már úgy voltam vele, hogy csak ne most (esküvő miatt). Utána meg a meló miatt nem foglalkoztam már az üggyel. Gondoltam, ha eddig nem jött össze, akkor most már csak jövőre kezdek el foglalkozni a témával. Na erre mikor jött össze...KépKépKép? Ja, és valóban olyan szinten nem foglalkoztam már a dologgal, hogy negyvenvalahány napra csináltam csak tesztet.
Bringával mi újság? Amúgy szerintem amint ráérez Dodi arra, hogy hogy kell rendesen tekerni, már nem lesz ebből probléma. Abszolút nincs elkésve semmiről, állitólag 2,5-3 éves korban érnek meg erre. De tudod, ez is ugyanolyan változó, mint bármi más egy gyerek fejlődésében. Pl. a barátnőm lánya márciusban lesz 3 éves, és gőze sincs a tekerésről (csak az előre-hátra mozdulat megy neki), mig Gyurci már rég gyönyörűen teker és száguld (és teszi tönkre az anyja idegeit ezzelKépKépKép).

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Akrtam meg irniKép
Lattatok a Szuloszobat?
MEgint lefikaztak a SOTE-t,mert nem kaptak forgatasi engedelytKépHat arrol nem a korhaz tehet hogy nincs parkolohely es fizetni kell, hanem a varosvezetes.MEgjegyzem en mindig kozel tallaok helyetKépVan mar erzekem a helyvadaszathoz a belvarosbanKépKép
Ja es az a kisse etnikum anyuka aki fel 6-tol allt sorba delutan 2-igKépJo hogy csak reggel 8-tol van rendelesKépBizti ugyeleteshez jar,mert en meg 2 oranal tobbet sosem vartam,akkor is csak azert mert szuleshez hivtak a dokimKép
A picurik nagyon edik voltak 3-anKépAz en keresztfiaim is ennyit nyomtak annoKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Banyóci, Gumicukor
hát már én is jó sokáig vártam. a 41. napig. megcsináltam, persze ma reggelre megjött. letörtem, mint a bili füle, da papa most megvígasztalt, még mindíg a híres karácsonyt emlegeti. Hát most úgy néz ki, hogy mivel így eltolódott, pont akkoriban esedékes a pé. Ráadásul ha úgy sikerülne, akár egyszerre szülinapozhatna Dodival Kép

a bicit azért kérdeztem, mert én tudom, hogy létezik az a bigyuszka, ez agy fém alkatrész, még azt is tudo, hogy néz ki, csak kevés helyen kapni. de amúgy igazad van, a bölcsis biciklit tekeri rendesen, mert az direkt hajtású. ha alőre teker előre megy, ha hátra, akkor hátra. csak a sajátjával szórakozik így.

semnkinek sincs receptje?? mindjárt lejár a munkaidőm. .. akkor megyek a netre keresni, csak a tietek az olyan fincsi lett tavaly!

rit

anemona7

Kataa
én sosem tudok olyan sokáig ébren maradni, pedig úgy megnézném!!

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?