Sziasztok!
Én is úgy vagyok most már Benedekkel éjszaka, mint Te Bibi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Már végre este nekünk is van egy hosszabb alvás, aztán éjfél körül kel valamikor és utána még 2 -2,5 óránként szopi, aztán már napközben szintén vannak hosszabb 3-4 órás szopi szünetek. Szerencsére tejcsi van bőven, eddig mindig volt annyi amennyi neki kellett, eddig a rekord 180 volt, mondjuk ez 2 órás maratoni szopi összessége
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
na azért nem teljesen folyamatosan kell elképzelni, közben van tisztába rakás, böfiztetés - csak hát anya reménykedik, hogy most alszik el, most már tényleg elalszik, ez a kis kópé meg minden altatás próbálkozásnál lazán 30 akat rászopik
Túl vagyunk az első szurin - szerencsére zavartalanul lezajlott
Már még jobb az altatás-alvókája bár nagyon rapszódikus. Van hogy kint se alszik van hogy 3 órát alszik a levegőn - tologatás nélkül!!! csak ha megébred akkor kell kicsit tologatni a kocsit. Volt hogy kint egyedül tologatás nélkül elaludt, pedig olyan nagyra volt nyitva a szeme, hogy megesküdtem volna nem lesz alvás, aztán térültem fordultam és már aludt
Bent hasonló a helyzet, ha időben elkapom, akkor tök gyorsan elaltatom (pár másodperc és alszik) de ha túl megy már egy ponton olyan nyűgös lesz, hogy már nagyon nehéz álomba ringatni.
Titta - nem semmi a "kis" hölgy neki is van evőkéje! Szép súly! Benedek is már 5 kiló - uh tényleg ma kellett volna mérni, na majd reggel
Irigyellek az éjszakákért, remélem nálunk is hamar eljön ez az idő. Nagyon ügyesek vagytok!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bár tudom ez még változhat, ügye
Bibi ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kitartás, csak eljön nekünk is a jóvilág
DD
Nekünk a hasfájásra nagyon bejött az a bizonyos Gynex (gyógynövény tinktúra) egy csepp a köldökébe, bemaszírozom a köldöke körül a hasába én pedig iszok napi 2 adag édeskömény teát és így mi tök jól elvagyunk, tudnak távozni a szelek, már nem bántják annyira, nincs az a szenvedés már napok óta, ügyesen kinyomja magából, kaki nálunk még jó sok van, de ez is változó - szerencsére éjjel már nincs, így nem kell éjszaka tisztába tenni.
Tényleg Ti mit tudtok, mitől zöld a széklet ill. mitől fosik. Felváltva fosik ill. zöld a széklete, ill. most egy pár napja már nem zöld és néha fosik. Nekem többen azt mondták a fogcsíra ahogy jön attól van, és hajlottam rá mert nagyon tömködte a szájába a kezét és nyűgös volt. De a védőnő meg azt mondta (Benedekre nézve
) hogy esetünkben a túl evéstől fosik, ti hallottatok erről valamit vagy tapasztalat?
Ildikó nem semmi mennyit eszik Anikó már a kezdetektől! Örülök, hogy van tejcsid! Valószínű nekem azért se kellett soha fejnem és mégis volt elég, mert a fiatal úr éjjel-nappal 2 óránként megcsapolta 2 hónapon keresztül
Az elmúlt időszakban összesen talán 2szer 3szor fordult elő, hogy megijedtem nem lesz tejem a köv. szoptatásra, de mindig volt, akkor pont aludt egy hosszabbat és mire kellett újra feszültek a cicik
De mostanában azt veszem észre hogy már nincs az az irtózatos feszülés mint régen, csak néha néha, tudom írtátok már, hogy ha beáll a kereslet-kínálat akkor ez lehetséges. Ildikó nálatok milyenek az éjszakák?
Bibi Emma már jobban van? - remélem igen!
Jót nevettem ezen: "Csak heverészik,és várja az adományokat"
DD
Katka - nagyon sajnállak titeket, remélem hamar lesz megoldás, szörnyű mikor az ember tehetetlen és nem tud segíteni a csöpségnek, meg hát te is ki lehetsz purcanva - szegénykém
A kiütésekkel kapcsolatban, Benedeknek is volt jó sokáig, nekünk a védőnő már rögtön az első találkozáskor mondta hogy kenegessem az arcát anyatejjel mert nemsokára jönni fognak a kiütések a tejcsitől, jöttek is és nekünk az anyatej be is vált, aztán igen volt hogy máshova is "átterjedt".
Sajna nekünk is száraz a bőrünk (most tényleg szó szerint többesszámban
) Nekem a tejtermékektől, pedig nagyon-nagyon-nagyon keveset ettem, de azt se bírjuk
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
( Benedeknek már lettek ilyen ekcémás sebecskéi és a füle mögött is elég csúnya volt mire észre vettük (ki a fene nézegeti a füle mögét
) de a fürdető krém (gyógyszertári) nagyon jó rá. Én nem váltottam ki eddig csak most hogy a doktornéni határozottan állította, hogy abban nincs semmi káros anyag (kőolajszármazék stb.) úgyhogy most azzal kenjük a kis testét - meg lopunk belőle magunknak is
Benedek is szépen fejlődik, csajok én most kezdek fellélegezni végre egy kicsit, eddig nagyon strapás volt az életünk. Már sokat el van egyedül is a játszószőnyegén, meg mi most kezdtük el használni az autósülést, de még mindig csak kispárnával - nagy ellenzője vagyok, ugyanis a még ülni nem tudó csöppségek, csak gémberednek benne és nagyon nem jó szerintem a gerincüknek, nah mindegy ez az én véleményem, ezért mi nem tesszük bele még most is csak kispárnával, mert így szinte fekszik és nem terheli a gerincét. Amúgy már 5 hetes kora óta nevet ránk, hihetetlen dumás, rengeteget "beszél", jár a keze-lába folyamatosan, alig lehet tisztába tenni, lesz vele gondom, ha majd már mászik
![Kép](http://vonalzo.picibaba.hu/15156.jpg)