Sziasztok!
Én is úgy vagyok most már Benedekkel éjszaka, mint Te Bibi
Már végre este nekünk is van egy hosszabb alvás, aztán éjfél körül kel valamikor és utána még 2 -2,5 óránként szopi, aztán már napközben szintén vannak hosszabb 3-4 órás szopi szünetek. Szerencsére tejcsi van bőven, eddig mindig volt annyi amennyi neki kellett, eddig a rekord 180 volt, mondjuk ez 2 órás maratoni szopi összessége
na azért nem teljesen folyamatosan kell elképzelni, közben van tisztába rakás, böfiztetés - csak hát anya reménykedik, hogy most alszik el, most már tényleg elalszik, ez a kis kópé meg minden altatás próbálkozásnál lazán 30 akat rászopik
Túl vagyunk az első szurin - szerencsére zavartalanul lezajlott
Már még jobb az altatás-alvókája bár nagyon rapszódikus. Van hogy kint se alszik van hogy 3 órát alszik a levegőn - tologatás nélkül!!! csak ha megébred akkor kell kicsit tologatni a kocsit. Volt hogy kint egyedül tologatás nélkül elaludt, pedig olyan nagyra volt nyitva a szeme, hogy megesküdtem volna nem lesz alvás, aztán térültem fordultam és már aludt
Bent hasonló a helyzet, ha időben elkapom, akkor tök gyorsan elaltatom (pár másodperc és alszik) de ha túl megy már egy ponton olyan nyűgös lesz, hogy már nagyon nehéz álomba ringatni.
Titta - nem semmi a "kis" hölgy neki is van evőkéje! Szép súly! Benedek is már 5 kiló - uh tényleg ma kellett volna mérni, na majd reggel
Irigyellek az éjszakákért, remélem nálunk is hamar eljön ez az idő. Nagyon ügyesek vagytok!
Bár tudom ez még változhat, ügye
Bibi Kitartás, csak eljön nekünk is a jóvilág
DD
Nekünk a hasfájásra nagyon bejött az a bizonyos Gynex (gyógynövény tinktúra) egy csepp a köldökébe, bemaszírozom a köldöke körül a hasába én pedig iszok napi 2 adag édeskömény teát és így mi tök jól elvagyunk, tudnak távozni a szelek, már nem bántják annyira, nincs az a szenvedés már napok óta, ügyesen kinyomja magából, kaki nálunk még jó sok van, de ez is változó - szerencsére éjjel már nincs, így nem kell éjszaka tisztába tenni.
Tényleg Ti mit tudtok, mitől zöld a széklet ill. mitől fosik. Felváltva fosik ill. zöld a széklete, ill. most egy pár napja már nem zöld és néha fosik. Nekem többen azt mondták a fogcsíra ahogy jön attól van, és hajlottam rá mert nagyon tömködte a szájába a kezét és nyűgös volt. De a védőnő meg azt mondta (Benedekre nézve
) hogy esetünkben a túl evéstől fosik, ti hallottatok erről valamit vagy tapasztalat?
Ildikó nem semmi mennyit eszik Anikó már a kezdetektől! Örülök, hogy van tejcsid! Valószínű nekem azért se kellett soha fejnem és mégis volt elég, mert a fiatal úr éjjel-nappal 2 óránként megcsapolta 2 hónapon keresztül
Az elmúlt időszakban összesen talán 2szer 3szor fordult elő, hogy megijedtem nem lesz tejem a köv. szoptatásra, de mindig volt, akkor pont aludt egy hosszabbat és mire kellett újra feszültek a cicik
De mostanában azt veszem észre hogy már nincs az az irtózatos feszülés mint régen, csak néha néha, tudom írtátok már, hogy ha beáll a kereslet-kínálat akkor ez lehetséges. Ildikó nálatok milyenek az éjszakák?
Bibi Emma már jobban van? - remélem igen!
Jót nevettem ezen: "Csak heverészik,és várja az adományokat"
DD
Katka - nagyon sajnállak titeket, remélem hamar lesz megoldás, szörnyű mikor az ember tehetetlen és nem tud segíteni a csöpségnek, meg hát te is ki lehetsz purcanva - szegénykém
A kiütésekkel kapcsolatban, Benedeknek is volt jó sokáig, nekünk a védőnő már rögtön az első találkozáskor mondta hogy kenegessem az arcát anyatejjel mert nemsokára jönni fognak a kiütések a tejcsitől, jöttek is és nekünk az anyatej be is vált, aztán igen volt hogy máshova is "átterjedt".
Sajna nekünk is száraz a bőrünk (most tényleg szó szerint többesszámban
) Nekem a tejtermékektől, pedig nagyon-nagyon-nagyon keveset ettem, de azt se bírjuk
( Benedeknek már lettek ilyen ekcémás sebecskéi és a füle mögött is elég csúnya volt mire észre vettük (ki a fene nézegeti a füle mögét
) de a fürdető krém (gyógyszertári) nagyon jó rá. Én nem váltottam ki eddig csak most hogy a doktornéni határozottan állította, hogy abban nincs semmi káros anyag (kőolajszármazék stb.) úgyhogy most azzal kenjük a kis testét - meg lopunk belőle magunknak is
Benedek is szépen fejlődik, csajok én most kezdek fellélegezni végre egy kicsit, eddig nagyon strapás volt az életünk. Már sokat el van egyedül is a játszószőnyegén, meg mi most kezdtük el használni az autósülést, de még mindig csak kispárnával - nagy ellenzője vagyok, ugyanis a még ülni nem tudó csöppségek, csak gémberednek benne és nagyon nem jó szerintem a gerincüknek, nah mindegy ez az én véleményem, ezért mi nem tesszük bele még most is csak kispárnával, mert így szinte fekszik és nem terheli a gerincét. Amúgy már 5 hetes kora óta nevet ránk, hihetetlen dumás, rengeteget "beszél", jár a keze-lába folyamatosan, alig lehet tisztába tenni, lesz vele gondom, ha majd már mászik