Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőm a babásodóké. Nálunk még mindig nincs tervben a tesó. Talán egy év múlva.
vicky79
Budapest III. kerület

Witch drága,
becsüllek a döntésedért, amit meghoztál.
Annyi erő és szeretet van benned, hogy jut még bőven a kis tesónak belőle! A betegséged miatt pedig sokat nem várhatsz, így itt a Te időd újra! Nagyon szorítok!
A lakás nagysága nem számít, én kisebben nőttem fel és úgy érzem jobban össze is kovácsolja a családot, mintha négyszer ekkorában nem is találkoznak!
Már én is szúrom 3 hete a gonapeptylt és hétfőn átestem az első ciszta leszívásomon, ami nem lesz a kedvencem az tuti! :?

Szaszagabi,
megvan a lista ki mikor tartja az előadást!Nem felejtettem el!
Kép
Remélem elolvasható, mert le kellett nagyon kicsinyítenem!
Ha nem, akkor szólj és leírom! vagy ha küldesz priviben egy email címet, elküldöm oda!
Orsi
orsiborsi

Witch!

Sok erőt kívánok az előtted álló hetekhez!!!
Nem tudom megkérdezhetem-e, hogy mi lett a pároddal? Igazából azt sem értem, hogy így hogyan lehet lombikod. De szólj, ha nem rám tartozik. Teljesen megértem.
Szorítok, hogy minden úgy sikerüljön az életedben, ahogyan eltervezted!!!

Kép

Kép
vevikk

orsi! Köszönöm a szavaid, én is szorítok nektek, megérdemelnéd már te is azt a kis manócskát, akit oly rég vártok...:-)

Vicky!
Nekem szerencseém van, h anyuék tudnak segíteni. Nélkülük én sem tudnám mit tegyek...

Vevik!

Jaminál sem volt párom, donorral van... A törvények adnak arra lehetőséget, h ha a betegséged olyan, vagy elmúltál 40, donorral lehet babád... Nekem a betegségem olyan, h lehetett... Maradt két fagyi manóm, értük megyek vissza....

Ha vmit nem jól irtam bocsi, telorol irok..

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Hahó!

Én is a legjobbakat kivánom mindenkinek, ugy ahogy eddig is tettem, és szorítok nagyon mindenkinek.

"Korelnök" lévén, csak egy pár dolgot mondok.

Nagyon fontos a testvér. Nálunk is tényleg nagyon kellett volna másik gyerek, főleg hogy most ez az egy van és még sincs ( a részleteket inkább hagyom), DE:

Annak idején após és felesége nagyon mondták: segítenek mindenben, csak legyen másik. Nem ezért nem lett, és sajnos após is elment makk egészségesen egy baleset miatt.

És egybeszoba vagy külön szoba: egy ideig lehet együtt, de ha nőnek - minden gyereknek kell egy külön helyiség

üdv kispatak
meer
Aba

Vevikk: Hogy vagy? Hogy érzed magad?
vicky79
Budapest III. kerület

Meer!

Igazából szerencsém van, mert jövőre tervben van a költözés ahol legalább egy szobával szeretnénk többet, de ha lehet kettővel :)
A szakmám is olyan, amit itthonról űzhetek (könyvelek), és én osztom be az időm. TÉny, most is a gép előtt ülök, és vágok neki a munkának így Zumba után, de bírom, ha elfáradok lepihenek...
Sajnálom amit a gyermekedről írtál, remélem nem az van a háttérben amire gondolok...
Egyébként nekem is megfordult a fejemben, ha nem lesznek anyuék hogyan oldom meg, de az élet kegyes hozzám, és mindig minden megoldódik. Én olyan ember vagyok, aki úgy viszonyul a dolgokhoz, hogy ha állandóan attól félek hogy mi lesz, akkor félelemben és magányosan élném az életem. Tudom közhely, de igyekszek pozitívan állnai mindenhez, és mindenben meglátni a jót... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

orsi! Köszönöm a szavaid, én is szorítok nektek, megérdemelnéd már te is azt a kis manócskát, akit oly rég vártok...:-)

Vicky!
Nekem szerencseém van, h anyuék tudnak segíteni. Nélkülük én sem tudnám mit tegyek...

Vevik!

Jaminál sem volt párom, donorral van... A törvények adnak arra lehetőséget, h ha a betegséged olyan, vagy elmúltál 40, donorral lehet babád... Nekem a betegségem olyan, h lehetett... Maradt két fagyi manóm, értük megyek vissza....

Ha vmit nem jól irtam bocsi, telorol irok..

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Most látom, a telóm elküdte mégegyszer :)
Na én is csak álcának vagyok barna :) :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicky!

Köszi jól vagyok. Alig várom a jövő keddet a 12 hetes UH-ot.
Ma volt a vérvétel és az EKG.
Igazából nincsenek tünetek, csak nagyon fáradékony vagyok, de az majd elmúlik, ha nem kell Crinone-t szednem.

Már nincs kötelező Down-szűrés, csak UH. 9000 Ft, ha akarunk kombinált tesztet. Még nem döntöttem el.

Kép

Kép
vevikk

sziasztok lányok!!!

ha nem sértek meg vele senkit, feltennék pár képet az ördögömről :D vicky az asztal tetejére jelentem magától mászott, mert ő ilyen :D Barbus is ilyen lesz?

Kép Vasi Ádija Kép Kép vasi, vasi, etna, ádi Kép Kép téliesített boti

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Nagyon kis ügyes. És süt a gazemberség a szeméből. Barbussal jól megértenék egymást, úgyis imádja a kiffiúkat. Igazi csaj. :)

Vevikk: A 12 és a 18 hetes uh-n elég jól szokott látszani a baba, de azért én lehet hogy a kombinált tesztet is megcsináltatnám.
vicky79
Budapest III. kerület

Én Lilivel is megcsináltattam a kombi tesztet és Ketteskével is megcsináltatom. Inkább a véremet adom, mint hogy a gyerek "uszodáját" csapolják meg... (igaz, abból kiderülne tutira, fiú-e vagy lány) :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat, ennek megfelelően járt el.:-)

Kakti! Gratulálok az új terhességedhez.

Hármasikres élet? Hát jellemző rá, hogy egy hét kell, hogy válaszoljak. A csajok szuperek imádom őket. Az első évben sokat jártunk Dévény tornára, de mára minden rendben van velük. Sajna én már 3 napot dolgozom egy héten és bébiszitter vigyázz rájuk, akit szerencsére nagyon szeretnek a lányok. Januárban kezdjük a bölcsit és én megyek vissza a taposómalomba. Zita és Lili megérteti magát szavakkal és mutogatással, Kata már mondatokban beszél, énekel, mondókát mond. Lili imád szerelni és mindent tüzetesen megvizsgál. Zita igazi csajszi, imád fésülködni, szép ruhát hordani stb.
Nem unatkozunk mellettük, mert hárman háromfelé szaladnak. Napi 1,5 órát alszanak délután, de még mindig sokszor vagyunk fent éjszaka. Háromból egynek tuti fáj a foga, fázik, szomjas vagy valami baja van :-)
Sajna nem lehet állandóan háromfelé figyelni, így a múltkor a kertben a Lilivel gereblyéztünk még a másik kettő nagy csigabiga kiáltások közepette nézeget valami. Jönnek és Kata hozza a kezében a valamit, mondja: Anya nézd csigabiga. A gyereknél egy döglött egér volt. Szóval van némi árnyoldal, de nem panaszkodom.

Kép
tigriske1978

Vicky: tényleg mintha a minap lett volna, főleg hogy most a barátnőmmel újra "átélem" az egészet.

Kép
tigriske1978

Hali!

tigriske örülök hogy hallok felőled, Én is 3 ikreket várok, Te mennyit híztál? Engem lecseszett a védőnő, hogy sokat hízom most járok 15 kg-nál a 21. héten, de semmim sem hízott csak a pocak, nem is értem ezt a sok kilót!
Nekem 2 fiam és egy lányom lesz, hanyadik hétre szültél??????????????????????

Puszi

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!

Írtam privit.

Kép
tigriske1978

Kecsmary!
De jó hogy írtál!
Én egy babóval szenvedek,minden elismerésem a tiéd.A kilókkal mindíg paráztatnak.Én Sománál 31 kilót híztam. :oops: :oops: :oops: Minden ok volt mindkettőnkkel.persze valószínű már akkor is inzulin rezisztens voltam.Most tartok 4 kilónál a 18 .hetet keztem.Szigorú cukor,fehér liszt diétával.

Kép
Kép
ritabmc

Hali!

Rita akkor csak 3 héttel vagy fiatalabb! :-))))))
Anyukám velem 28 kilót hízott és 2 kilóval többet hízott erre a terhességi hétre mint Én 3 babával! Hozzáteszem nem vagyok kívánós, nem zabálok mindent össze, nem is lehet mert Én is IR-es vagyok! Graham kenyér light sajt stb stb...............
Múltkor mértem haskőrfogatot közel 110 cm az egyik ismerősömnek a 32. héten volt ekkora a pocakja egy babával, igaz bennem 3 vannak és ugyan úgy fejlődnek hál Istennek mint egyke társaik! :-)))))))))))))))

Kívánok neked is és minden kismamánknak probléma mentes várandóságot!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vicky!

Úgy döntöttem, hogy nem csináltatok kombinált tesztet.
Lehet, hogy van aki szerint ez felelőtlenség, de még 30 sem vagyok. Ha valami baj van, szerintem a dokim észreveszi uh-on, mert baromi alapos. És a vv eredmény sem 100%. Sok olyan ismerősöm van, akiknek rossz lett az eredmény, de semmi oka nem volt, csak idegeskedtek egy csomót.

Kép

Kép
vevikk

Nálam sem lenne baja kajálkással,csak én szteroidot szedek,és attól állandóan ölni tudnék a kajáért.
Vevikk!

Ez nem felelőtlenség,mindenkinek a saját döntése.Én azért csináltattam meg két helyen is,mert ha viszont az uh mutat v.mit,már csak a magzatvízvétel marad.Én ezt 4 vetélés után mindenképpen el akartam kerülni.
Sajna már a legolcsóbb is 9000.-,De ha túl mész a heteken,már nem lehet hozzá vért venni.

Kép
Kép
ritabmc

Kedves Orsiborsi!

Írtam privát levelet, köszönöm, hogy megnézted nekem az előadásokról a kiírást!

Köszönöm:

Gabi
szaszagabi
Budapest

Vevikk: Szerintem sem felelőtlenség. Nekem Barbussak volt kombinált tesztem, de csak azért mert meg tudtam csináltatni ingyen. Már nincs ilyen lehetőség? Akkor is csak bizonyos kórházakban csinálták meg ingyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vevikk!

Nem szeretnék bele szólni, de családi tapasztalat, hogy ha nem csináltatod meg a szülésnél érhet meglepetés, de ez téged kerüljön el..., szívből kívánom...
Az unoka nővérem nem csináltatta meg, tény ő 34 éves volt amikor szült, de a kisfia sérült lett, amit viszont az Uh nem mutatott ki... (3ad fokú halmozottan sérült) Nem könyű az unokanővérem élete most a beteg manóval, csoda hogy járni tud szegényke... MOndjuk náluk ez felelőtlenésg volt, mert apa részéről voltak gondok, nálad nem az... De én lehet azért mert mindig parázok, megcsináltattam Jaminál az IStenhegyin a dokimnál... A tesókánál is meg fogom az tuti...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Szörnyű lehet egy sérült gyerekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Szegénynek az, minden energiáját és pénzét abba öli, hogy hátha tudnak rajta segíteni. Megértem, szerintem minden anya ezt tenné... Van egy egészséges kislánya (aki már 14 éves), igaz másik apától, de most a kisfia beteg. Még a tévében is voltak, mert egy különleges kezelést kap. Neki azt mondták, hogy járni sem fog tudni a gyerek és láss csodát, megy a gyerek, nem túl stabilan, de megy, és ez a lényeg... Tény, elmúlt 3 októberben, és még nem szobatiszta, és nem beszél, de szépen kommunikál, és a többi majd jön magától, az én lányom is csak most kezd érthetően gagyorászni :) Én már értem, más még nem igazán. Amúgy egy imádni való kópé a kisfiú, annyira aranyos :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vevikk
Nekem választási lehetőségem sem volt, mert ikreknél nem mutatna semmit a vérvizsgálat, nálam genetikai uhut csináltak az Istenhegyin és számoltak rizikófaktort a korom és a babák méretei alapján.
Az egyik ismerősömnek kimutattak valami rosszat a véréből és magzatvízvizsgálatot javasoltak, az meg nem mutatott ki semmit!

Ki tudja milyen vizsgálat a helyes és jó!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

witch: Nekem Barbus egész szépen beszél, meg lehet érteni. Vannak dolgok, amikre más szót talál ki, de ha tudja az ember mire gondol, akkor már nincs gond. Pl. már a bölcsiben is tudják, hogy a Sziszike az a nyuszija. Ő találta ki ezt rá és azóta mi is így hívjuk. Vagy a cumira azt mondja, hogy cuci. De egyébként szépen beszél, aminek azért örülök nagyon, mert féltem hogy majd a bölcsiben nem tudja megértetni magát. De egyelőre nincs gond. Leszámítva, hogy megint benyelt valami vírust és megy a hasa. Anya meg itthon van vele.
vicky79
Budapest III. kerület

Anno Lilivel én is megcsináltattam a kombitesztet. Most, tesókával is megcsináltatom. Már csak azért is, mert 37 leszek, mire megszületik. Én sem leszek már 25. Szóval úgy gondolom, nekem megéri az a 9000 Ft, hogy egy fokkal nyugodtabb legyek.
Ugyanakkor nem tartom felelőtlennek azt a szülőt, aki nem csináltatja meg. (Mint ahogy azt sem, aki nem oltatja be a gyerekét rota vagy bárányhimlő ellen - bár ezt sulykolják a reklámok: szaranya vagy, ha nem oltatod be, nem veteted le az őssejtjét.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!

Nálunk is vannak gyártott szavak :) A cumi nálunk a mot... nem tudom miért meg egyéb nyalánkságok :)
Jobbulást Barbusnak, szegény ki lehet... A lényeg, hogy sokat igyon...

Kakti!

Én beadattam a rotát és a himlő ellenit is, de ezt mindenki maga dönti el, mennyire parás vagy sem, illetve a körülmények is számítanak.. Semmivel sem rosszabb aki megteszi vagy aki nem...
Az őssejtet sajna nem vetettem le, de most kell a tesónál (remélem sikerül a beültim, nagyon izgulok már), mert Jaminak szüksége lehet rá...
A kombináltat én is megcsináltattam, pedig csak 26 voltam mikor Jami született, és most is megfogom, sajnos az ismeretségi körben többektől is hallottam már, hogy huszonéveseknek is születik sérült babája, én nem kockáztatok... De ez az én meglátásom, én agyon parázom magam :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch
nem tudom emlékszel-e rám,mindegy is, csak annyit, hogy szorítok, hogy sikerüljön a beülti, nekem sikerült a tesó beülti elsőre, pedig a kisfiammal kínlódtunk hatszor, el sem akartuk hinni, hogy elsőre is sikerülhet....de a tesó jött gyorsan, ezt kívánom neked is!!!! Minden jót nektek! Ja, és még nem bújt ám ki, még van hátra talán egy hetem:))
És én is csak ajánlani tudom a kombi tesztet, biztos, ami biztos, bár én is paramama vagyok:)
Mindenkinek szép napot!

Kép
baby.81

Baby!

Hogyne emlékeznék rád :) Gratulálok a kistesóhoz :) Kislány lesz, vagy még egy fiúcska?
Köszönöm,hogy szorítasz, én is abban reménykedek, hogy a tesó össze jön, tudod nekem ez az utolsó esélyem...

Puszi nektek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Én azért csináltattam meg a kombinált tesztet, mert anyunak volt egy nyitott hátgerinces kisfia, akit 20 hetesen meg kellett szülnie. Szóval én nagyon féltem ettől és csak a 18 hetes, Istenhegyis genetikai uh után nyugodtam meg. De én pl. sem a rotát sem a bárányhimlős oltást nem adattam be.
vicky79
Budapest III. kerület

Még a köldökzsinór vérhez akartam hozzászólni: mi nem vetettük le, pedig szerintem jó lett volna. Csak miért ilyen rohadt drága? Ha ez annyira megkönnyíti majd a gyerekeink gyógyítását, akkor miért nem támogatja a tb? A hpv-s oltással is így vagyok, azt szeretném majd beadatni, bár ki tudja 10 év múlva is javasolni fogják-e, vagy esetleg addigra ingyenes lesz. A rotás és a bárányhimlős oltások reklámjain meg mindig felhúzom magam. Szemét dolog, hogy a lelkiismeretemmel akarják kihúzni a zsebemből a pénzt, mikor nekünk meg is mondták legutóbb a kórházban, hogy nem rotája volt Barbusnak. Akkor meg minek is, ha így is infúzióra került?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Sajnos ilyen a világ, én minden oltást ingyenessé tennék ami a gyerekek védelmében van... Nem igazán értem, miért fizetős. Én beadattam a rotát, mert neke jönnek mennek az ügyfeleim, igaz csak az irodáig, de akkor is...
Az őssejt valóban drága. Mire kinyögtem a lobmikot, arra már nem maradt pénzem. MOst össze raktam annyit, hogy futja a lombikra és az őssejtre is, de igazán támogathatná a TB... Nem értem azt sem, hogy itthon miért nem csinálnak szerveket őssejtből, miért csak külföldön. Kegyetlenség, mert így sokan várják a donort, aminek ára van, morbid úgy ülni a gyermeked mellett, hogy egy másik gyermeknek meg kell halnia ahoz, hogy a tied élhessen. Holott őssejtel megoldható lenne. Csak egy kis szív és logika kellene...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch: Igazából a rotán mi is gondolkoztunk, de Barbus olyan sokat bukott vissza, hogy a doki nem javasolta. Azt mondta, ha nem marad benne, akkor feleslegesen kidobott pénz. De most amikor a hányással a Bethesdában voltunk, akkor azt mondta a doki, hogy mivel hasmenése nincs, ezért tuti hogy nem rota. De attól még bent voltunk 3 napot. Kicsit szégyeltem magam, hogy a gyerekem azért került a kiszáradás szélére, mert annó nem kapta meg a rota elleni oltást, de mikor ezt mondta a doki néni, akkor kicsit megnyugodtam. Azóta csak egyszer volt hányás, de akkor hamar el is múlt és lehetett itatni is, úgyhogy az szerencsére nem lett kórház.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

SOS kérdés: Gonapeptyl mellett megjöhet? Elkezdtem vérezni... a 21. naptól szúrom a gonát, és most vagyok a 30. napon... Jó ez így? hétfőn megyek vissza, és sztem onnantól kapom az estrofemet...

KÖszi

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicky!

Jami is bukós volt, 40 db. szakállkával nyomtuk :), mégis beadta a dokinénink, nagyon ügyi volt :) De ha nem rota volt nálatok a gond akkor nincs mint aggódni.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
persze, hogy megjöhet és meg is kell neki, most ez az egyszer.
Aztán 9 hónapig ne jelentkezzen! :)
Puszi,Orsi
orsiborsi

Orsi!

Köszi, remélem úgy is lesz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Bevenni biztosan bevette volna, de ő képes volt az evés után 2 órával is bukni. Mindegy, most már tudjuk, hogy a kórházat is túl lehet élni. Azért jobban örültem volna, ha ez kimarad.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem azt mondta a doki, hogy amíg nem jár közösségbe, vagy nincs nagytesó, aki jár és hazahozhatja, addig felesleges a rota. Tesókának valószínűleg beadatjuk.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Érdekes amit a dokitok mondott, mert az első rotát 6 hetesen kell megkapnia a másodikat 6 hónapos korig... :) ha jól emlékszem...
Tesókának tényleg érdemes beadatni, mert Lili haza viheti a bacikat..., és tapasztalat, hogy a bölcsi, ovi tele van mindenféle csúnya bacival...

Lányok!

Ennyi volt a mensim... Hiába, egy klimaxos csak örüljön ha ennyi van :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Helló Vevikk!!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK DONINAK!!!
Mintha tegnap lett volna mikor született. Nagyon elrohant az idő.
Sok puszi és gratula a kistesvérhez.

Zs

Kép
Kép
colin

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne Hozzátok! Holnap megyünk az első adatfelvételre. Állítólag ekkor az egyik orvos, akihez kerülünk, elmondja, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnünk. Ez az orvos lesz a későbbiekben a mi orvosunk, vagy mindig máshoz fogunk kerülni?

Köszönöm a válaszokat előre is!
szaszagabi
Budapest

Szaszagabi,
már rég volt, hogy ebben a cipőben jártam, de a következőket szoktam látni és hallani, amíg várakozok.(és sok minden változott azóta)
Az új párok első adatfelvételét és a vizsgálatok kiírását Újvári doktor úr szokta végezni.Ő egy idősebb, de nagyon kedves doktor. Szokott beavatkozást is végezni, ha szabadságolások és orvoshiány van.(nekem is volt hozzá szerencsém)
Azt, hogy őt lehet választani nem tudom 100%-ban, de szerintem nem. Nagyon ritkán szoktam kint látni a mappáját a recepción.
Kezelőorvost utána szoktak választani, ha megvannak a leletek és első olyan konzultáció indul, amikor eldől a protokoll és kezelés fajtája...
Addig érdemes nyitott szemmel járni, mert jönnek mennek a dokik és beszélgetsz másokkal is és eldönthetitek még kihez szeretnétek tartozni.
Ha nem kéred magad senkihez, akkor valószínűleg ahhoz kerülsz, akinél akkor a legkevesebb kezelt "beteg" van.

Milyen volt a keddi konzultáció?
Elmentél végül?
Sok sikert kívánok!

Üdv,Orsi
orsiborsi

Szaszagabi!

Én is holnap megyek, ha van kedved és látsz, beszélhetünk, míg várunk, márha ugyan akkor megyünk :) Terveim szerint 9 ig szeretnék oda érni... hatalmas barna táskámról, és a lilás lefűzös dossziémról megismersz :)

Egyébként én is azt láttam legutóbb, hogy az idős doktor úr volt a "felvételis", illetve egy esetben Kanyó dr.nőhöz is ment valaki...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vevikk, Colin: Gratula mind a két nagy fiúhoz, boldog szülinapot a hétvégi 2 éveseknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Orsiborsi:

Köszönöm a sok infót! Akkor ezek szerint több, mint valószínű, hogy holnap megismerhetem Újvári doktort. Akkor most csak a szükséges vizsgálatokat fogjuk megtudni, és majd ha a következő alkalommal megyünk, akkor tudjuk már, hogy milyen jövő vár ránk.
Ja, egyébként igen, kedden voltam a tájékoztatón, amit dr. Zeke József tartott. Igazából azt mondta el, hogy milyen fajtái vannak a meddőségnek női és férfi oldalon. Megdöbbentett az arány, amit mondott:
Régen:
A meddő párok 40%-ánál a nőnél volt probléma, 40%-ánál a férfinál, és 20%-uknál a pár mindkét tagjánál.
Most:
A meddő párok 20-30%-ánál a nőnél van a probléma, 50-60 %-ánál a férfinál és 20%-nál a pár mindkét tagjánál. (Mi az utóbbi csoportot "erősítjük")

Szóval a meddőség eseteit ecsetelte jó hosszan, majd a folyamatról mondott néhány dolgot, milyen vizsgálatok szükségesek, hogy meg lehessen biztosan állapítani egy emberről, hogy meddő. Ja, és az egészet jó sok latin kifejezéssel tette színessé. Majd láttunk egy kb 6 perces kis filmet arról, hogyan választják ki a spermiumot, hogyan juttatják be a petesejtbe, hogyan vékonyítják el a burkot. Arra mindenképp jó volt a tájékoztató, hogy így megtudtam, hova kell menni, így holnap már nem kell keresni a helyet. Beszélgettem a recepción az egyik asszisztenssel (Irénke), aki nagyon aranyos volt. Elmondta, hogy holnap úgy számítsunk, hogy nagyon sokat kell várni, és a férjnek nem is muszáj jönnie, mert a férfiak úgyis türelmetlenek. Ezt elmondtam itthon a páromnak, aki gondolkodás nélkül azt mondta, hogy így is-úgy is elkísér! :)

Witch26:

Igen, mi is 9-re kell, hogy odaérjünk! Örülnék, ha tudnánk beszélni! Remélem, nem sok barna táskás, lila lefűzós dossziés csajszit látok! :) 9-re megyünk, és sok türelmet viszünk a várakozáshoz!
szaszagabi
Budapest

Szaszagabi!

Valószínüleg farmerban és de legalábbis vajszínű dzsekiben leszek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?