Carezza!
Na azért ne úgy képzeld el a dolgot, hogy bepattansz a kocsiba aztán száguldás, mint állat!
Ahogy hallottam, az a legritkább. És a kis lurkók is azért nagyon beletudnak választani a szülés kezdetébe, szóval szerintem ritka az, hogy pont dugóban és pont száguldani kelljen!
Szerintem.
Fincsike! itt a babanetes topicok között van egy olyan is, hogy "magzatok/gyermekek kor szerint", ott is találsz biztosan februári babásokat!
Johanna! Én augusztusban szültem Tóth dokinál, akit csak dícsérni és magasztalni tudok. A kórház szerintem teljesen profi. Végül császárral szedték ki a manót. Nem tudom mire gondolsz azzal, hog már nincs a toppon, max. azt tudom elképzelni, hogy most már a szülészeten elég nagy a leterheltség, és ezt néha meg lehet érezni. Különben szerintem kulturált volt nagyon, azokhoz a kórházakhoz képest, ahol a barátnőimet látogattam a szülés után. Vannak fizetős alapítványi szobák, ha extra jó elhelyezést akarsz, azok is szépek nagyon, ott a fürdő még egy fokkal szebb. A személyzet is nagyon rendben van, a műtő és a kórtemek felszereltsége (a császáros szoba távírányítós ágyait volt szerencsém 3 napig próbálgatni) elég volt ahhoz, hogy rendben zajlódjon a szülés még sürgősségi császárral is. Szóval nem tudom, de szerintem jó hely. Persze, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie..
Ha van további kérdésed a profilomban levő címre nyugodtan írj e-mailt, szívesen válaszolok úgy is!
Ime az én lassan 16 hetes kis tündérem!
Ilyen /pontosabban ehhez hasonló/ lesz előbb-utóbb nektek is!
Temesvári Lili: