Új privát üzeneted érkezett!

igeeeeen :)
menjünk almára
az nekünk időben tökéletes :!:

Kattkat

Kép
kattkat

hát ezt nagyon unom, hogy mindig én vagyok a laptetűűűűűűűűű

Kattkat

Kép
kattkat

miért is? mit jelent amit írsz?
szilvi35

Tiva pajtásnak boldog névnapot.

Tlindi

Kép
tlindi

Tivának boldog névnapot!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tivának boldog névnapot!

wf

Kép
wf

Tiva babának boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Tiva mindenkinek köszöni szépen!!!
Boldog napja volt ma is :-)
szilvi35

Szilvi!
laptetű=laptető
már az előző oldalon is az én hszemet kellett néznem a lap tetején, amikor beléptem és irritál

Tivának itt is boldog névnapot!

Kattkat

Kép
kattkat

Tivának utólag is boldog névnapot!

Lilypie Third Birthday tickers

Tivának boldogat utólag is! Eszemben volt ám, de nem volt netünk 2 napig... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mint ma kiderült ezek a tetvek kikapcsolták a netünket, mert a tulajnak volt valami tv előfizetői tartozása és egyúttal kikapcsolták a mi netünket is(nekünk nincs is tv-k). Rohadékok, még jó h telefonáltam, hogy ugye most nem épp ez történt, mert akkor bepipulok... De mit is tudhat egy szerencsétlen telefonos ügyintéző... Na, bocsánat... Kiakadtam... És jó szar napom is volt... Áááá ...
Anyós tegnap közölte mégsem vigyáz Hubára, oldjuk meg, amíg én Uh-ra megyek... Kösz b.meg! Egy nappal előtt szól??? De utálom, hülye munkamániás.... :evil: :evil: :evil: Na, mind1. Apum feljött vidékről, vigyázott rá, még el is altatta, megetette, és felszerelte a szekrényekre a kinyitó akadályozót, amit a férjem laza 4 hónapja halogat.
Hubának kimaradt a délutáni alvás, mert hol a net szerelő jött, hol a lemaradt Angelcare pelustartót hozták meg (még jó h megrendeltem, kifizettem, de csak az utántöltőt küldték elsőre... :-S) Hol meg a faxxxxxxxx se tudja mi keltette fel szegény gyereket. Már én sajnáltam a végére... Egész délután üvöltött, meg este mit szenvedtem vele, h aludjon... Áááááááá...

BOCSÁNAT! Most kifakadtam... :-S
Remélem szebb napotok volt! Jó éjt mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

biztos a telihold!
sokan panaszkodtak ma, hogy zizi volt a gyerek
Domó szerencsére nem :)

mondtam már, hogy imádom ezt a kiskrapekot?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kattkat

Kép
kattkat

Akkor nem csak az enyém volt megkattanva tegnap délután. Hanna se akart aludni sehogy se, pedig tiszta fáradt volt, négytől fél hatig próbálkoztam mindenhogy a végén már fejen álltam, de még így is üvöltött vagy 50 percet, ha felvettem ha letettem, a végén már hagytam had üvöltsön, de azt hittem sosem fárad el. Nekem is pattanásig feszültek az idegeim a végére szaranyának éreztem magam, alkalmatlannak. Hogy kezeljem az ilyen helyzetet? Hagyjam kicsit üvölteni, mert néha arra van szüksége, vagy tutujgassam, megynugtassam, dehát az se volt jó. Dehát én is sík ideg voltam, na és akkor mikor nagy nehezen elaludt, hívott anyám, ő meg frankón kioktatott, hogy ez biztos nem normális, hogy nem alszik éjszaka, nem alszik napközbe, ordít, meg hasonlók, és hogy valamit biztos rosszul csinálunk, ha ez van, meg hogy felesleges így mégegy gyereket vállalni ha ezzel az eggyel se tudunk zöld ágra vergődni. Persze ezt nem akartam neki mondani, hogy utólag annyira könnyű okosnak lenni, de nyilván én nem így emlékszem, hogy ő olyan nyugodtan kezelte volna a mi dolgaikat.20 év múlva biztos én is ilyen okos leszek. De most egy rakás kakinak érzem magam, és attól félek, hogy a gyerekem utálni fog. Bocs hogy így kifakadtam.

Nyugi Bejja! Nem vagy szar anya. Szerintem mindenki ezt érzi ilyenkor. Én is. Hubának sem volt jó sehogy. Se tutujgatva, se békén hagyva. Még a figyelmét sem lehetett elvonni semmivel. Neki bőgni kellett... Az tuti, h sokáig bírják... Remélem ma jobb napunk lesz. De inkább a holnaptól tartok: egytől keresztelő, majd étteremben kajálunk, Huba délutáni alvási idejében. Remek lesz. Remélem nem kell ki magából, mert akkor apósommal hazavitetem, majd remélem anyum pesztrálja. Mert az milyen már, hogy odacsődítjük a családot aztán én lelépek a gyerekkel... De még lehet ez lesz, mert anyósom képére nem vagyok kíváncsi...

Szép napot, hétvégét mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szerintem a gyerek pont jó arra, hogy lelépjünk vele, hihi.

Tivának semmi baja nem volt tegnap..... Inkább a melegfrontra érzékeny.

Ma viszont elmentünk overált venni, kétrészeset. Újabb +3 év a homlokomon ráadásul: LEJÁRT A NYOMORULT BANKKÁRTYÁM ÉS AZ ÚJAT NEM AKTIVÁLTAM MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TITIT ELHOZTAM AZ ÚJ OVERÁLBA (ha már egyszer ráadtam a sok próbálgatás után) a régit meg ottmaradt az összes személyes iratommal. Most alszik, kaja és irány vissza. Ennyit a mai Kolompos konszertrű :(
ÉN BAROM!!!
A gratulációkat köszönöm, virágokat az öltözőmbe kérem.
szilvi35

Sziasztok

Szilvi, ehhez tényleg csak gratulálni lehet, de legalább van overál. Mi még a vásárlás előtt állunk. Biztos lesz néhány ősz hajszálam, mire veszeek neki.

Bejja, dehogy vagy szaranya. Tanáccsal nem szolgálhatok. Én se tudtam kezelni az ilyen helyzeteket, szerencsére már régen volt ilyen nálunk.

Huba, én simán leléptem a gyerekkel a keresztelőről. Az istentiszteletet kihagytam, mert Szonja végigdumálta volna.

Szilvi, Kattkat

Akkor megyünk Almára???

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Szilvi!
Milyen virágot szeretnél :D Remélem az irataid meglesznek még, mert a mai világban :roll: Nyilván nem vigasztal, de talán megmosolyogtat: mióta 2 gyerekünk van apa átlag hetente hagyja itthon az iratait, vagy a telefonját. Kocsikulcsot óvodában. Riasztót a kínai boltban. Ott ültünk a parkolóba a gyerekekkel, míg egy kocsival rendelkező ismerős elhozta a pót kütyüt. Van úgy, hogy térben időben annyira nem orientált, hogy azt sem tudja mit hol hagyott. És mikor ordítok vele, mindig közli, hogy persze, mert elvettem az eszét :D Mert erre van esze :D

Hát én is simán otthagynám a keresztelőt.
Anyósomnak az volt a mániája, miután megszülettek a gyerekek és hozzá mentünk, hogy óra percre mondjuk meg, hogy mikor érünk oda. Azt tudjátok, milyen egy gyerekkel útra kelni, azt meg megtudjátok milyen lesz kettővel. A készülődésre szánt időt bátran megszorozhatjátok kettővel, a kihulló hajszálak számát tízzel. Mikor másodjára hívogatott végig az úton, hogy hol vagyunk, kértem a férjem, hogy szépen magyarázza el, hogy azért ez nem úgy megy ám, majd nyáron, mikor sokat volt nálunk, sok mindenre rájött magától és mondta is, hogy húú, hát azért nem irigyel minket. És azért most már sokat csiszolódtunk egymáshoz, ő is, én is, meg én egyébként is szerettem, mert pl. soha nem uszította a férjemet, meg ilyenek, sőt sokszor mellém is áll, és egy csomó dologban meglepően értelmes, és nem olyan nyanyás. Mondjuk azért vannak dolgai. Persze nyilván nekem is.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szilvííííííííííííííí!
Boldog nívnapot!

Kattkat

Kép
kattkat

...majd 2 nap múlva :lol: :lol: :lol:
most mondhatnám, hogy azért ma írtam, mert 2 nap múlva lehet, hogy elfelejtem, de csak Ltévesztettem :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Drága Kattkat!
Gondoltam ma rád én is :wink: :D :D :D
... és köszi a köszöntést!
szilvi35

Huba Baba nagyon boldog 1. szülinapot.

Tlindi

Kép
tlindi

Isten éltessen kicsi Huba!!!
szilvi35

Hubbabubbának boldog első születésnapot kívánok! És jó murit mára :)

Huba baba!

Sok boldog szülinapot!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Huba! Nagyon boldog első születésnapot kívánok!

wf

Kép
wf

Sziasztok!

A kis hős már durmol. Kifáradt a mai napon. Köszönjük a köszöntéseket. :wink:

A keresztelőjét végigvigyorogta. Nagyon tetszett neki, hogy minden róla szólt. Aztán jött az éttermi "buli", ott meg bealudt vagy 35 percre, pont, hogy nyugodtan megettük a főételt, aztán tortavágásra ébredt ez a kislurkó... :D Majd teszek fel képet. Meglepő módon nem akart belemászni a tortába, pedig ezt vártam volna, viszont behamizott majdnem egy teljes szeletet. Ízlett neki. :lol: :lol: :lol:

Na, most én is kidőlök. :-D
Jó éjt nektek is!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Tyűű, Hubának boldog szülinapot, Tivának utólag, Anyukájának előre boldog névnapot! :)
Élünk-virulunk, csak a 2,5 hónapos digitális szellemi termékem sutty eltűnt az éterben (köszi freeblog - remélem visszaállítják majd, perszeee én is mentegethettem volna), és most kicsit le vagyok törve, de nem adom fel a harcot!
Ákossal jövő héten már készülünk az adventre, és beindítjuk az sk-gyárat.
Újabban nagyon szeret gyurmázni, a kukacnyújtás már megy :)
Jövök, ahogy tudom, csak renoválok meg varrok meg stbstb...

Kép
Kép
csipetnyusza

...nem is tudom, hogy mit elégedetlenkedem a kicsimmel. Most aludt el, de ez annyira kuriózumnak számít. Jellemzően 20:30-ra durmol... szóval el vagyok kényeztetve. Vásárolni is kényelmesen lehet vele (kivétel, ha neki veszünk valamit)játszani is ügyesen játszik.... mosolyogva kel és szépen elalszik este (cicin) ... tényleg nem értem az elégedetlenségemet.
A fegyelmezések miatt gyakran úgy érzem, hogy bizti nem szeret....
Meg azért is van ilyen érzésem, mert mindig együtt vagyunk és azt hiszem, hogy az agyára megyek...
Nekem sokszor nem akar szót fogadni, nem hallja ha neki beszélek, nem figyel rám, nem fogadja meg amit mondok neki...... sőt, van amikor akarattal bosszant (pl.földet eszik...)....
Tele vagyok kétségekkel, viszont ahogy a kicsim működését látom, megerősít..... úgy tűnik boldog, kiegyensúlyozott, értelmes....

sejtettem, hogy Ákos már a csigáknál tart.... no és házakat rajzol e már?
:wink: :-)
szilvi35

Az 1 éves nagy legény Hubának én is sok boldogságot kívánok! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Szilvi

Boldog névnapot!

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvi!
Tuti, hogy Te vagy a legfontosabb a kisfiadnak, és biztosan nem mész az agyára! Csak próbálgatja, mit lehet... :) Legalábbis szerintem!
Amúgy meg boldog névnapot kívánok!

wf

Kép
wf

Sziasztok!
Hubának boldog szülinapot!
Szilvi! Boldog névnapot!
Nyugi, nem mész az agyára. És ha még 3-an laknának veled, azoknál is megenné a virágföldet. És azért, mert korlátokat szabsz neki, nem vagy sz@r anya, szerintem az a sz@r anya, aki nem szab és csakúgy hagyja nőni, mint a gazt. És ez biztos vigasztalni fog: az enyémekkel semmit nem lehet vásárolni, mi kb. 5 éveket öregszünk, ha négyen megyünk be a boltba. De azért időről időre elmegyünk mondjuk 1 kg kenyérért, hogy szocializálódjanak. Tehát miért is vagy elégedetlen? Mit láttál, hallottál?

Hát ahogy Balázsnak az első két foga kijött, úgy jönnek a csont fogak is. Az alsó kettő 4,5 hónapos korába jött ki, a kettő egyszerre, észre se vettük. Most mozog a másik alsó is. És ahogy nézegetem neki, hát a másik helyén már simán kinn a csont foga és már görbe is, mert nagyobb, mint ami kiesett, és azon az oldalon, ahol még nem mozog, nem fér el. A múlt héten könyörögtem a férjemnek, hogy jelentkezzen be fogászatra :twisted: Ha most miatta csálé lesz a gyerek foga :twisted: Igaz, a fene nem gondolta, hogy egy hét alatt foga nő.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

Balázs nagyon belehúzott az új fogak növesztésébe, nagyon sűrgős neki :) Akkor elvileg már a 6-os fogai kijöttek? Asszem azok jönnek elsőként a maradó fogak közül.

Szilvi

Nyugi, kell a gyereket fegyelmezni, vagy legalább próbálkozni. Te vagy Tivának a MINDEN. Szonjának is szelektív a hallása, beszélek hozzá és úgy csinál, mint aki nem hallja. Ha olyat akar csinálni, amit nem szabad, rámnéz és közben csinálja tovább.

Vettünk tegnap overált és nem is öregedtem közben. Nagyon rendes volt a gyerek :D

Voltunk ma az Alma koncerten. Nem egészen úgy sikerült, mint ahogy terveztem :cry: Az 1. 10 percet végig táncikálta Szonja, nagyon cukker volt, aztán megindult felfedezni. Szilvivel is találkoztam, még beszélgettünk is vagy 2x1 percet és Kattkattal is találkoztam, de csak vagy fél percig. Szonja nagyon fáradt volt, megmásztuk a lépcsőt vagy 50x és kb. ennyiszer mozgólépcsőztünk is. Igazán érdekes program volt. Azt hiszem még kicsi a koncertekhez.

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvi köszöni a köszöntéseket....
szilvi35

Ja!
Szilvi én vagyok :-)
Köszi mindenkinek, egészen megfeledkeztem a nevem napjáról...
Alma koncert k...ki volt. Óriási tömeg!!!! És még annál is nagyobb. Mozgólépcsőzés, lépcsőzés nálunk is elmaradhatatlan :-) Ma Titi 40 percet aludt, este már csukott szemmel sírt szegénykém :( :( :( A szívem megszakad ilyenkor, napközben többször próbálkoztam, de nem akart lepihenni.

Balázs szuper fognövesztő, átsugározhatna ide is egy kis szuper-fognövesztő erőt!!!
szilvi35

lécci! mikor és hol lehet visszanézni neten a vévét! ide írtam kiszavazáskor, csak szegény zokogó Eszterre lettem figyelmes :( :(
szilvi35

Szilvi!

Kicsit megkésve!
Sok Boldog Névnapot! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi! Boldogat, így utólag! Ja, és VV itt:
http://www.rtlklub.hu/most/25785_valovi ... eccs_volt_
Csak regisztrálni kell. :-)
Azért sírt, mert kiválasztott lett megint. 5 jellel. :-D De tudok mindent... :-P :-D

Ma megyünk 1 éves státuszra, és kapunk oltást is. Remélem jól viseli, mert bkv-val megyünk és apja nem lesz velünk... Így is szívok majd az alacsony padlós járművekkel, legalább a gyerek legyen jókedvű... :)
Mondjuk most aludt el, de 11.10-kor indulni kell... És még ennie is kéne meg öltöztetés stb... Biztos elkésünk. :(

Szép hetet mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

köszi a névnapit!

köszi a vévét :oops:
szilvi35

Sziasztok!

Küldtem g-re egy levelet, ha valakit érdekel gyerekvilág kiállítás pénteken-szombat-vasárnap!
www.gyerekvilagkiallitas.hu

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! És mizu a tinivel???
szilvi35

Sziasztok!
Most aztán rendesen be vagyok tojva. Balázsnak a mozgó foga mellett jön a második csont foga. Vagyis már nincs mozgó foga, mert kihúzta. De könyörgöm: normális ez, hogy 2 nap alatt fogak jönnek??? Csálé már most mind és akkorák! Ha ilyen tempóba jönnek, hova fog elférni ennyi fog, mikor még olyan kicsi az állkapcsa. Hétfőn hívtuk a fogászatot és a jövő hétre akartak időpontot adni, de erőszakosak voltunk, mondtuk, hogy fogzási vészhelyzet van. Így csütörtökre kaptunk időpontot. De nem gondoltam, hogy már 2 csálé, lapát nagyságú csont foggal megyünk! Hát persze, majd lesz fogszabályzás, ha meg bírjuk fizetni. De addig? Olyan, mint egy egérke, de az én egérkém és kénytelen leszek laposra verni, aki csúfolja.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ugyan Szonja! Szerintem egy édes egérfog még cuki is ehet. Egyébként a fogszabályzásról nekem mindig Noémi barátnőm jut eszembe, akinek a szülei kemény pénzeket szántak a fokaira, és folyton csúfolták az általánosban, hogy vasfogú, meg ilyenek, aztán leérettségizett, levették közben a fogszabályzót, (az utcsót 430e tették fel) és kiderült szart sem ér az egész mert elkezdett nőni a bölcsességfoga, oszt össze is nyomta a fogsorát, tehették fel neki újra... Kb 3 hónapot volt fogszabályzó nélkül szegény. Ilyenkor úgy érzem ezzel is csak a szülőket b@sszák át, mert egy rohadt bölcsességfog is tönkre vágja...
Na, mind1.
A laposra veréshez felajánlók egy lapátot, ha gondolod! :P

Ui: Nekem egész délután jósló fájásaim voltak, kb 2 órája maradt abba... Már megijedtem... Nagyon korán lenne még szülni... :-S

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

na pont ez történt velem is a nyáron
egyszercsak azt vettem élszre, hogy harminciksz évig eléldegéltem egy igencsak szemmel látható réssel a felső első metszőim között és most meg tökéletesen összezártak a fogaim
egy fogszabályzó sem csinálhatta volna szebben.
nálam is a bölcsességfogak teszenek épp újabb szánalmas kísérleteket a kinövésre, de most egyszerre 3 is
remélem itt megállt a folymat és nem kezdenek el rövid időn belül egymásra torlódni a fogaim

de Balázs még mindig nagyon durván nyomja a fognövesztést
kíváncsi vagyok mit mond majd a fogdoktor

Hubanya
nem fog hamarabb kibújni ketteske és kész :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Szilvi!
A tini hol rózsaszín fellegekben jár hol meg nem és bőgés van! Magyarul a szerelem szerelem szerelem. Hol van hol nincs!
Most behívtak a suliba egy párunkat mert lázadnak töri órán és ezek mind lányok! A lázadás oka, hogy másik tanár tanítja őket ebben a félévben mert az iskolánk oktató iskola is, leendő tanároknak, és teljesen kész vannak ettől a gyerekek. Persze megértem, hogy jobban szeretik az eredeti tanárt, na de akkor sem lehet ezt csinálni amit ők csinálnak! Szóval Jaj! De beszélhetsz ezeknek a gyereknek. Csak fújják a magukét, hogy mekkora egy kis árulkodós pöccs ez a tanár és minek rohan mindjárt árulkodni István bácsinak. Na szóval zajlik az élet.

Hűha! Balázs tényleg jól belehúzott a fogakba! De fogszabályzót csak akkor fognak adni amikor mindegyik kint van! Legalábbis én így tudom. És ha ez megnyugtat Szonja akkor nálunk is Csabának sokkal nagyobbak a csont fogai!
Meg a lányoknak is nagyobbak lettek a csontfogak mint a tej fogak voltak!

Huba tesónak még sok ideje van odabent! Maradjon csak még szépen! Tényleg mi van a méhszájal?

Na nekünk is megvolt az első fejre esés amivelszépen fel is dagadt Kincső szeme!
Ja és fogak. Úgytűnik lassan egész fogsorral dicsekdhetünk!
Alul kettő, felül kettő alul bal kettes még bújik és felül is két rágót is növesztünk jelenleg! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Ildóca, a méhszájam remélem nem nyílt tovább, 22-én megyek dokihoz, akkor kiderül. Hacsak nem kell korábban meglátogatnom... :( Ma reggel is fáj a pocim, de csak a bal oldalon. Ez most nem fájás, hanem passz... Pedig tegnap meg sem erőltettem magam... :S A férjem már reggel azt kérte hívjam a dokit, totál pánikolt, én meg elküldtem dolgozni, addig is csendben van, és ha fájok nyilván doki lesz a vége... Örülnék, ha Viola még 4 hetet benn maradna szépen...

Kincső szemére gyógypuszi, reméljük mire olvasod már el is múlt...
Tényleg, hogy bírod Ildóca ennyi kölyökkel?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Balázs szépen belejött. Reméljük nem lesz gond, majd írd meg, mit mondott a fogdoki! Azért furcsán néznétek ki a sürgősségin fognövesztési krízissel :wink:

HUba mami tessék orvoshoz menni. Semmmiféle fájdalom nem lehet még egyelőre. Nehogy baj legyen. Egy bekukk nem árt meg szerintem.

Ildóca, hát ezek a kistanárok :-) Kipontozzák őket a tinik, hihi. Akkor nem tanárnak való, kezelje a helyzetet... nem a zsülőket kell ugráltatni. Szerintem a tanárnak nem csak az a dolga, hogy leadja a leckét.....

Ezt találtam:
http://56pizsama.postr.hu/
szilvi35

Szilvi! Én ezt az oldalt már linkeltem. :-) Senki nem reagált rá.
Egyébként tök tetszik. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Megnéztem az oldal alján az összesített videót. Csúcszuperkirályság :-)
szilvi35

tényleg kva jóóó :D

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?