Sziasztok!
Orulok, hogy vegre egy kicsit tobben vagyunk.
Mi jol vagyunk. Tegnap nem volt idom irni se, mert anyos vigyazott a Lilire en meg addig festettem es csinaltam az ajandekokat.
Lasd alul.
Szoszi: Csak almat eszik es pepet, nem a levet. Lili mar ismerte a levet, mert amikor en ettem almat, mindif hagytam neki, hogy megnyalja. Nagyon elvezte. Csak ugy szivta a levet. Ma mar napi egy kisebb almanal tartunk a 11 oras szopi elott, de a szopit ugyanugy kivanja. A vedoneni mondta, hogy majd adhatok bele egy pici banant is. Majd januartol szeretnem bevezetni a sargarepat, tokot, krumplit es szep lassan leszokik a delelotti szopirol.
Sajnos nem kaptam uveg almareszelot, de muanyagot igen es nekem az nagyon jol bevalt.
Anita: Igen, ismerem azt a hobby hazat ahol voltal.
Ejszakatok nektek is jok.
Bar ma ejjel 2-kor azert felkelt Lili, de utana reggel 8-ig aludt.
Ki az a kedves Tyukanyo?
Es milyen sutit sutottel?
Te mikor kezded Dorcinal a hozzatapit? vagy mar elkezdted?
Nanda: Gratulalok a fogacskahoz!!
Lilinek meg mindig nem akar kibujni. Talan neki fog legkesobb a topik babai kozul?
Orsi: Nekunk sincs olyan draga kamerank, es megse zug.
De a Sony jo.
Kriszta: Gratulalok a fel evhez!
A kep nagyon edes! Es van mar fogacskaja?
Zsuzsa: Miert szoktal le az alvasrol? Mi a gond? Teljesen elment a tejed, vagy hasonlo a helyzeted mint Kisdioe? A lenyeg, hogy Edina kiegyensulyozott legyen!
Vali: Hasrafordulas!
Hol vetted a hintat? En is ilyet szeretnek venni, es mennyi volt?
Kep tunderi.
Swen: A kepen nem az edesanyam van. O az anyosom huga. Ugyanugy nez ki mint az anyosom.
Kutyakat nem mindig viszem Lilivel egyutt, mert attol fugg, hogy merre megyek setalni. De altalaban igen. Amugy sokszor kulon viszem oket. Nem is irtam nektek, hogy Lili egyszeruen imadja oket. Mikor meglatja a kutyakat az ablakon keresztul hihetetlenul hangos kacagasba kezd. Tunderi ilyenkor.
Hozzatapi: En almaval kezdtem. Mivel Lili mar ismerte az izet, ezert egyenesen peppel kezdtem. Az elso nap csak 1-2 kanal, es noveltem, oly mertekben, hogy ha osszeadom a kanalakat, akkor kb. 3 nap alatt megevett egy egesz almat. Onnantol kezdve minden nap megesz egy egesz kisebb almat. Lili nagyon szereti. Ha eloszor kikopi, az nem biztos, hogy azert van mert nem izlik neki. Lehet, hogy meg nem tudja mit kezdjen vele. Adni kell neki ujbol es ujbol es hagyni, hogy rajojjon, hogy le kell nyelnie. Imadnivalo az elso fintor.
Most mar tatja a szajat oriasira ha meglatja a kanalat es gyonyoruen eszik.
Anita, Munkaim:
Ez az uvegfestes ami a feher papiron fekszik egy lampabura lesz. Mogotte meg lesz vialgitva. Ennek most csinalom a parjat, ahol a babu maskepp van.
Ez pedig egy kis ekszeres doboz szalvetatechnikaval es mogotte Lili kepkerete a furdoszobai csempenk mozaikdarabkaival.
Puszi mindenkinek Rita