Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Le vagyok döbbenve, hogy egész nap sehol senki!Kép
Mégiscsak kihal ez a topik.Kép

Rita, merre vagy???

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Itt vagyok, itt vagyok. Kép Csak most voltam setalni Lilivel egy jo masfel orat. Kép Gyonyoru az ido!! Kép Te nem voltal setalni?
Gergo nagyon edi a kis ruciban. Mi is szoktunk turkizni. Kép Lili legtobb ruhaja onnan van.
Ugy latom mar csak mi ketten tartjuk a frontot a forumonb. Kép Hova tuntek a tobbiek?
Videokamera. Kép
Es egyel ami jolesik!! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Hihetetlen, hogy nincs senki! Mi tortent?? Nyitottatok egy zart forumot?? Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Rita,Orsi!

Dehogy nyitottunk zárt fórumot! Részemről teljes az elhavazódás így karácsony előtt, + most van Nóra szülinapja is. Kata meg ma oltást kapott, eddig nincs semmi utóhatása, remélem már nem is lesz!

Pussz nektek:
Szilvi

És a képek Liliről + Gergőröl nagyon aranyosak Kép
lino

Haliho,

igazoltan voltam tavol, a sajat hülyeségem miatt. Meg a szolgaltato is barom egy kicsit, aprilisban nem fizetettem be egy szamlat (két egyformat küldtek és én csak az egyiket fizettem be, kiderült, hogy nem is volt olyan egyforma...), szoval mindenféle felszolitas nélkül letiltottak a netröl... Bezarodtam, mint a hercegnö a toronyba, mostmar virtualisan is...Kép

Sajna Andriska is és én is nathasak vagyunk, egész nap rajtam log, szo szerint, a kendöben.

A krumplis répa egyre jobban csuszik neki, egyelöre még nem adom fel, nem kap mast. Arra még nem jött ra, hogy ezzel jol lehet lakni, igy ha éhes, par kanal utan követeli a cicit, ha meg nem éhes, akkor hamar megunja. DE: nem köpi ki és tatja a szajat a kiskanalnak. Szerintem mar ez is vmi.

Vszinü, hogy mostmar az utazasig én is el leszek havazva, Nyügös Andras mellett még rengeteg az elintéznivalom és 16-an utazunk!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést,
Zitanak a linkeket,
gyogyuljon meg minden nathas,
vasaroljatok ügyesen sok ajandékot,

(ja és egy csomo emilt igy utolag sem kaptam meg, ha valaki irt volna az elmult héten, SENKITÖL NEM KAPTAM SEMMIT! Ezért nem tudok valaszolni sem!)

Bocsanat, hogy most nem irtam mindenkinek, a képek édesek, megnéztem!

puszi
Süncsi

UI: remélem nem hozott virgacsot senkinek a Mikulas!Kép
süncsi

Bocsi,

megint én vagyok:
a december 2 és december 7 között küldött emileket nem kaptam meg és ugy néz ki, hogy mar nem is fogom megkapni öket.

puszi
Süncsi
süncsi

SziasztokKép

Na, én is idejutok ismét.Kép

Rita
Mi is sétáltunk 2 órát, csak ma elcsúszott, mert Gergő a tegnap éjszakát érdekesen adta elő és 4 után reggel 7-kor is szopizott, úgyhogy csak fél 2-kor indultunk sétálni és fél 4-ig odavoltunk.Kép Szuper szép idő volt, annyira boldog vagyok, hogy ilyen szép volt az ősz és a tél is így kezdődik!!! Olyan jókat sétálunk!Kép Nem is tudom mi lesz, ha beszorulunk a 4 fal közé?Kép

Lino
Katának lázmentességet, Nórának meg boldog szülinapot!Kép

Süncsi
Jó, hogy újra netközelben vagy! Remélem tudsz majd jönni gyakran!Kép
NáthátokKép Jobbulást!

Képzeljétek vissza kellett vinni a videókamerát, mert tök sz... volt.Kép Tegnap este miután Gergő elaludt nagy örömmel nekiálltunk nézegetni, erre kiderült, hogy olyan hangos a motorja, hogy belehallatszik a mikrofonba, így volt egy állandó alapzaj.Kép Karcsi tök ideg volt, így ma is felkerekedtünk és visszavittük. Megnéztünk egy másik ugyanilyet is és az is ilyen volt, tehát ez típushiba! Így nem kértük, de szerencsére volt egy másik, az Sony (ez Canon volt) és annak már ok volt mindene, semmi zaja, így azt hoztuk el helyette. Most azt próbálgatjuk.Kép

Megyek is videózni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hat ez az ejszaka nem volt tul rozsas. Lili
este kilenckor elaludt, de 10-kor felsirt, visszaaltattam, majd 11-kor ujbol felkelt, de akkor szopizott is egy picit, majd felkelt 3.30-kor es reggel 5.30-kor is. Mindketszer szopizott szinten egy picit, de mindig visszaaludt utana. Igy tulajdonkeppen reggel 8-ig aludt. De en reggel 6-kor mar nem aludtam vissza, igy volt idom festeni is. Hat vannak ilyen ejszakak is.
Most ezen a heten itt van az anyosom, igy rengeteg szabadidom van. Imad Lilizni. Sokat festek. Kép

Szilvi: Orulok, hogy azert bejelentkeztel. Kép Noranak Isten eltessen!! Kép Szurinak volt utohatasa? Vagy kapott kupot utana?

Orsi: Seta. Kép Szerintem is csodalatos ido volt. Kép Remelem ma is az lesz. Videokamera. Kép van ilyen. Tenyleg fontos a marka. Erdekes, a Canon pedig elvileg jo. Legalabbis nyomtatokban.

Suncsi: orulok, hogy ujbol itt. Hat ez nem semmi, hogy elvettek a net-et toletek. Kép En is egyszer igy jartam, igaz nem a net-el, hanem a telefonnal es azota minden csekket alaposan atnezek. Kép
Krumplis repa. Kép Elarulod, hogyan csinalod? Nekem most minden ilyen pepes sargarepa, krumplis, sutotokos etelek receptjere szuksegem lenne, mert januarban en is elkezdem Lilivel ezeket.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!Kép

SuncsiKép
A sajat hulyeseg igazolt tavolletnek szamit mar?Kép

RitaKép
Most miket eszik Lili? Csak almat? Es a levet csak vagy pepet? Kaptal uveg almareszelot? Nekunk elokerult az anyu kamrajabol egy...

OrsiKép
KameraKép Ez jo, fel lehet majd venni vele az elso lepeseket meg az ovodai szerepeket...De hol van az meg? Hihetetlennek tunik most, hogy egyszer Balazst megyunk megnezni, ahogy belesul a versebeKép Bar, az is hihetetlen, hogy mar lassan 5 honapos...

JerryKép
Milyen az, mikor repulozik? Brummog? Mi meg mindig 2 beture korlatozodunk:h es g. Bar ezeket mar kombinaljuk is:HaaaagggggKép
Milyen a fejed pillanatnyilag? Mar lkehet festetni, vagy meg mindig kozel az elozo?

LinoKép
Na, ugye nem lett semmi az oltas utan?

Bazsi ma reggel az asztalrol (ott ult hordozoban) tobb jatekot kidobott es kiabalt utana. Szerintetek ez mar a tudatos "erositsuk szuleink derekat" cimu kidobalos jatszadozas?Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok,

először is hadd köszöntsem a 3.féléves apróságot, Lujzika EszterkéjétKép
Sok boldogságotKépKépKép

Orsi,
videóKép melyik fajta Sonyt vettétek meg? Én is mostanában szántam rá magam, a soproni túránk előtt, amikor a fényképezőgépünk már egy hónapja a szervízben csücsültKép de még most sem jutottam oda, hogy rákapcsoljam a számítógépre, és nekiálljak szerkeszteni, másolniKép

Rita,
éjszakátokKép Dorka ma negyed 6-ig aludt, ez egészen emberiKép
majd mindenképpen mutass képeket a lámpáról és egyebekről, amiket festeszKép
Tegnap bőrgyógyásznál voltam Budán, és a környéken találtam egy óriási hobby-áruházat, a Margit-hídnál, annyira szép dolgok voltakKép egy kicsit beruháztamKép

Süncsi,
a krumplis répára először "krumplis tésztát" olvastamKép
Sajnálom a náthátokat, gyógyuljatok meg hamar. Szagoljatok hagymátKépKépKép
A derekad-hátad még jól bírja a kendőzést? Nagy ritkán még én is előveszem, de csakis itthon. Így nagykabátban eléggé macerásnak érezném az utcán.

Szöszi,
hát akkor erősítsd a derekadatKép ha közben még kajánul vigyorog is, biztosan téged akar fogyasztaniKép
Akarod tudni, mennyit mutatott alattam a mérleg tegnap...?KépKép

Jerry,
és hogy bírtad a hétvégét, nagyon hulla lettél? én is egyedül maradok jövő héten 5 napra, bár apu itt van a szomszédban, de az mégsem ugyanazKép
Hogy van a zsiráf torka?!

megyek befejezem a sütit, egy kedves Tyúkanyót és csibéit várjukKép

puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!Kép
NEM, NEM, NEM ! Te az a kategoria vagy, akinek nem akarom tudnia sulyat!Kép Sot, szegyeld is magad! Aki nem 7-es kezdodik ide ne merje irni!Kép
Ezek szerint ZitaKép-nak sutsz? Udv neki(k) is!
szoszi
szoszi

Sziasztok,
kicsit zűrös napjaink vannak,de legalább nem vagyunk betegek.Én is a karácsonyi bevásárlást inézem amikor csak tudom,hihetetlen mi van még hétköznap délelőtt is a bevásárló központokban,nem dolgozik senki???Kép
Mára vártuk a doki nénit a Maya szurijával,de lemondta,mert már 2 órája vergődik át Budára a XVI.ker-ből.Őrület,hogy mennyire nem lehet közlekedniKép
Maxikának a Mikulás meghozta az első fogacskát.Észre sem vettem,csak amikor itattam pohárból odakoccant a kis fogijáhozKép

Volt valaki valamelyik most megnyílt Outletbe?Érdemes kimenni???

Most nem tudok többet írni,megyünk anyuékhozKép
puszi,Nanda
nanda

SziasztokKép

Rita
Sajnos arra nincs pénzünk, hogy 3-400 ezerért vegyünk kamerát és ezért a pénzért a Canon csak olyat tud adni, ami ennyire zúg.Kép Csak azon csodálkozom, hogy ez másokat nem zavar? Mert még senki nem vitte vissza ezzel, csak mi. Mindenesetre a Sony ok, ennek is van egy kis hangja, de egyáltalán nem hallatszik bele a mikrofonba. Már vettük is Gergőt, megörökítettem, ahogy megfogja a macit, amit rákötöttem a Dadoo-ra.Kép Ez egy másik maci, csörög és jobban meg lehet fogni, mint a Dadoosat.

Szöszi
Atért az ovi előtt is videózzuk Gergőt, van belőle rendesen, csak ez a kamera még jobb, mint a hagyományos, mert be lehet vinni a számítógépbe és cd-re írni.Kép

Bori
A kamera:TRV255E Persze nem egy drága fajta, pontosabban drága, de nem fél milkó, sajna annyi pénzünk nincs. Azért azok gondolom igazán profik, de nekünk ez is nagyon jó lesz itthoni használatra.Kép

Nanda
Jó, hogy már nem vagytok betegek.Kép

Most mennem kell, Gergő nagyon hív!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Anitabori!

Nagyon szépen köszönjük KépKépKép Íme a kép egy féléves hóemberkéről:
Kép

Puszi, Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mi még mindig betegen, és tápos baba lesz Edina is. ÉS leszoktam az alvásról Kép

Lujzika: gratula nektek a fél évhez!

Nanda: a Hugimék szombaton, és állítólag nem lehet megközelíteni a bevásárlóközpontokat! 7 közben talán! Bécsben is tiszta gáz minden Kép
Gyerekek Kép

Szöszi: mi egy kategóriában vagyunk Kép

Lino: köszike Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Csak néhány mondatra van időm, de remélem nem veszitek ezt zokon.

Alina is hasrafordult tegnap magától!!! KépKépKép A kedvenc tevékenységünk most a láb masszírozás illetve szájba vétel. Nagyon szeretik csinálni. Néha fürdés előtt hagyom őket bodyban játszani, nagyon élvezik.

Tegnap megvettem a karácsonyi ajándékukat, egy rugós hintát. Persze nem birtam ki és össze is szereltem, kipróbálásra. OLTÁRI NAGY SIKERE VOLT!!! Mind a két gyerek élvezte, a másodszori beültetésnél már tudtak irányba is mozogni vele, akkorákat nevettek, visítoztak, rugóztak, folyton néztek rám, hogy látom-e mit tudnak csinálni. Sajna így nem tudom mit teszek a fa alá, de majd kitalálok még valamit, mindenesetre megérte kibontani, kár lett volna várni vele karácsonyig.

Jó éjszakát!!!

Vali
cvali

Egy kép
Kép
cvali

Sziasztok,

Vali,
fotóKép hogy bírod egyedül? férjed mikor jön haza?

Orsi,
jó kamerázástKép a miénk sem félmilliósKép

Nanda,
mi voltunk kint múlt héten az első outletben, a Schiesser boltban tudtam csak vásárolni, bezzeg a párom az AdidasbaKép
Baba-gyerekbolt csak egy van (ha jól emlékszemKép), Benefit, nekem teljesen áttekinthetetlen volt, szinte mindenből csak egy darab volt.
klassz, hogy nem vagytok betegekKép mi is kifelé a takonyból végreKép
Jackpot nulla voltKép

Rita,
merre jártál ma? nem láttalak...

Zsuzsa,
sziaKép legyen ma jobb éjszakátok

én is megyek aludni

puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak ez a karácsony előtti bevásárlás felemészti minden energiám na meg időm. Nandához hasonlóan én sem értem, hogy nem dolgozik senki munkaidőben???KépKépMég itt vidéken is tömve vannak az áruházak meg az utca emberekkel...

Anikó! Annyira örülök a híreknek a tesódról. Lehet, hogy nem is kellene feszegetni, hogy eddig hogy volt, mint volt, csak örüljetek innentől egymásnak na és a picúroknak, szerintem. Esetleg már találkoztatok is azóta újra?

Orsi! Neked meg Ritának továbbra is kijár a topikfenntartók érdem érme!Kép Ne tessék lemondani erről a jó szokásról! Képek nagyon aranyosak!

Rita! Ti is nagyon szépek vagytok!KépAnyukád fogja Lilikét? Nagyon helyes a nagymami is -amennyiben jól tippelek a hölgy kilétére-.KépMi is minden nap sétálunk még mindig olyan másfél-két órát, nálunk nagy alvás csak így van nap közben.Kép De jó, mert ennyit legalább én is levegőzök. Kutyák hogy vannak? Együtt viszitek őket Lilivel?

Süncsi! Jó készülődést nektek és hasonlóan jó utazást kívánok, mint a múltkor, de főleg gyógyuljatok meg mind ketten! Olyan jó lenne ha a hozzátápiról részletesen beszámolnál, hogy mit hogyan, mennyit, mikor csinálsz, adsz stb. mert lassan mi is megkezdjük.

Rita és minden már hozzátápláló anyuka, a fenti kérés felétek is irányult, legyetek szivesek osszátok meg az első lépéseiteket, tapasztalataitokat velem, velünk első babásokkal!!!

Vali! Ez a hinta nagyon szupi! Hasra forduláshoz gratula! Nálunk is most megy a talpikával szájban való ismerkedés.Kép Hogy birod apa nélkül?

Szöszi! Csatlakozom hozzád: én sem akarom tudni Anita súlyát!KépKépKép Legfeljebb ha mellé állítjuk még Karcsit is esetleg...Kép Tegnap Botond is hasonló direkt dobálós játékot játszott, emlegettem is neki Bazsót rendesen...mindig vigyorgott rám és csak arra az oldalra ugyanazzal a hanyag csuklómozdulattal hajította el a játékot, hát ez bizti hogy tudatos volt.Kép

Jerry! Még lógsz egy képpelKép Levente viselkedése meg tényleg felháborító.KépKépKép Törpiről nincs újabb képed?

Betegeknek további jobbulást, mindenkinek jó vásárlást, babázást és készülődést az ünnepekre!

Visszamenőlegesen -meg van azért akinek a napjánKép- de boldog hófordulót kívánok a hónap elejei topikos babáknak: Timiéknek, Chellóéknak, Annikóéknak, DzsCsigáéknak, Lujzikáéknak, Jerryéknek, Panóéknak, Anikóéknak.Isten éltesse a babákat és a mamákat is!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Orulok, hogy vegre egy kicsit tobben vagyunk. Kép
Mi jol vagyunk. Tegnap nem volt idom irni se, mert anyos vigyazott a Lilire en meg addig festettem es csinaltam az ajandekokat. Kép Lasd alul. Kép

Szoszi: Csak almat eszik es pepet, nem a levet. Lili mar ismerte a levet, mert amikor en ettem almat, mindif hagytam neki, hogy megnyalja. Nagyon elvezte. Csak ugy szivta a levet. Ma mar napi egy kisebb almanal tartunk a 11 oras szopi elott, de a szopit ugyanugy kivanja. A vedoneni mondta, hogy majd adhatok bele egy pici banant is. Majd januartol szeretnem bevezetni a sargarepat, tokot, krumplit es szep lassan leszokik a delelotti szopirol. Kép
Sajnos nem kaptam uveg almareszelot, de muanyagot igen es nekem az nagyon jol bevalt. Kép

Anita: Igen, ismerem azt a hobby hazat ahol voltal. Kép Ejszakatok nektek is jok. Kép Bar ma ejjel 2-kor azert felkelt Lili, de utana reggel 8-ig aludt. Kép
Ki az a kedves Tyukanyo? Kép Es milyen sutit sutottel?
Te mikor kezded Dorcinal a hozzatapit? vagy mar elkezdted?

Nanda: Gratulalok a fogacskahoz!! Kép Lilinek meg mindig nem akar kibujni. Talan neki fog legkesobb a topik babai kozul? Kép

Orsi: Nekunk sincs olyan draga kamerank, es megse zug. Kép De a Sony jo.

Kriszta: Gratulalok a fel evhez! Kép A kep nagyon edes! Es van mar fogacskaja?

Zsuzsa: Miert szoktal le az alvasrol? Mi a gond? Teljesen elment a tejed, vagy hasonlo a helyzeted mint Kisdioe? A lenyeg, hogy Edina kiegyensulyozott legyen! Kép

Vali: Hasrafordulas! Kép Hol vetted a hintat? En is ilyet szeretnek venni, es mennyi volt?
Kep tunderi. Kép

Swen: A kepen nem az edesanyam van. O az anyosom huga. Ugyanugy nez ki mint az anyosom. Kép Kutyakat nem mindig viszem Lilivel egyutt, mert attol fugg, hogy merre megyek setalni. De altalaban igen. Amugy sokszor kulon viszem oket. Nem is irtam nektek, hogy Lili egyszeruen imadja oket. Mikor meglatja a kutyakat az ablakon keresztul hihetetlenul hangos kacagasba kezd. Tunderi ilyenkor. Kép
Hozzatapi: En almaval kezdtem. Mivel Lili mar ismerte az izet, ezert egyenesen peppel kezdtem. Az elso nap csak 1-2 kanal, es noveltem, oly mertekben, hogy ha osszeadom a kanalakat, akkor kb. 3 nap alatt megevett egy egesz almat. Onnantol kezdve minden nap megesz egy egesz kisebb almat. Lili nagyon szereti. Ha eloszor kikopi, az nem biztos, hogy azert van mert nem izlik neki. Lehet, hogy meg nem tudja mit kezdjen vele. Adni kell neki ujbol es ujbol es hagyni, hogy rajojjon, hogy le kell nyelnie. Imadnivalo az elso fintor. Kép Most mar tatja a szajat oriasira ha meglatja a kanalat es gyonyoruen eszik. Kép

Anita, Munkaim:
Ez az uvegfestes ami a feher papiron fekszik egy lampabura lesz. Mogotte meg lesz vialgitva. Ennek most csinalom a parjat, ahol a babu maskepp van.
Kép

Ez pedig egy kis ekszeres doboz szalvetatechnikaval es mogotte Lili kepkerete a furdoszobai csempenk mozaikdarabkaival. Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Ha minden igaz, alszik az utod es gyorsan irhatok par sort.

ZsuzsaKép
Na, csak idekeveredtel!Kép
Jo lenne, egy "kategoriaval" lejjebb menni, nem?Kép Bar nalunk "a 6-os" szoval a 6-os szamu korhazat, elmegyogyintezetet emlegetik...Kép

SwenKép
De minimum Danit kell meg melle allitani, ha jol tippelem Dani van vagy 20 kg, akkor pont annyi lenne BoriKép, mint en...Kép

ValiKép
Jaj, de jo ez a hinta, meg nem is lattam ilyet. Es ezzel ha elrugja magat a foldtol, akkor rugozik? Gondolom, ehhez az kell, hogy a gyerek mar biztosan uljon, nem? Felve kerdezem: ara???
Jol latom Tomika laban cipo van????

OrsiKép
Mivel most nincs penzunk kamerara, arra gondoltam, hogy jo hogy Ti megvettetek, en meg majd elkerem kolcsonbe, ha kellKép

Eszakon mi ujsag?Kép Ildiko? Soraya?

En is grat a hofordulosoknak, foleg, ha felevet unnepelnek!

Magunkrol: a gyerek ma akkorat rottyantott reggel, hogy a bodyn keresztul a torolkozo es a parna is kakis lett a hordozoban. Ez a mai 2.-ik kaka volt (azota meg volt 1). Ezek utan mikor kibontottam lepisilt engem + a szonyeget, majd eves utan osszehanyta (bukott) a mi agyunkat. BEcsszo valami mososzergyarto penzeli a kolykot...Kép

szoszi
szoszi

RitaKép
Macska harapja meg, lassan komplexusos leszek, nagyon szepeket csinaltal! En bezzeg csak a kakit mosomKép. Legkozelebbi talin legyen kezmuves foglalkozas, ahol mindenki engem probal megtanitani valamire...
Nagyon ugyes vagy!!!
szoszi
szoszi

Rita!

A hölgy így is nagyon helyes, meg mertem volna esküdni, hogy a te családodból való.Kép Almás etetést köszi.Kép A munkáid tényleg nagyon szépek, nagyon ügyes vagy!Kép

Szöszi!

Bazsó ilyen nagy mosószer meg pelus fogyasztó?Kép Mi az hogy te mosod????Valld be azért a mosógép csak besegít...most gondold el, amikor nem volt eldobható pelus...Kép Kézműves foglalkozásra én is benevezek, bár nekem nemcsak kézügyességem, hanem türelmem sincs ilyenekkel foglalkozni.KépKép Akkor rakjuk Bori mellé mindkét pasiját, úgy még jól is érzem magam mellette! Na nehogy már "csak" annyi legyen, mint mi!Kép

Vali! S a hintának jól látom, hogy külön állványa van? Vagy hová függeszted? Azt hiszem nincs több kérdésem ezzel kapcsolatban.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SwenKép
Szerintem kampot lottek az ajtokeretbe...legalabbis a normal hinta a tesomeknal ugy volt.
Lassan megbeszeljuk a dolgot magunkkalKép

Mosogep segit, persze, de a salakos anyagot Kép elotte le kell obliteni.Es vasalogepem meg nincs...Kép
szoszi
szoszi

Swen, Szoszi: Koszonom a dicseretet. Kép Imadok uveget festeni. Sok munkam van, de a terhesseg alatt abba kellett hagynom, mert en oldoszeres festeket hasznalok. De most ujrakezdhettem es ahhoz kepest, hogy tobb mint 1 evig nem festettem eleg jol ment elsore. Kép
Szoszi: En szivesen megtanitalak. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Köszönjük a köszöntőket Kép

Rita!
Nagyon szépek a munkáid KépKép Látszik ám rajtuk, hogy szívesen csinálod őket Kép
Fogacska: elől alul már van kettő Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

szöszi: én 4-es lennék szívesen. Csak az út a 6-on át vezet...

Rita: nem tudom, mi van Kisdióval, de én asszem Salla-Ildivel azonosulok! Kép

Anita: a szurkolás nem jött be... Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Lefenykepeztem Lilit ahogy fordult. Kép Es a jatszoszonyeget. Kép Bocsanat a sok kepert.
Puszi Rita
Kép
Kép
Kép
Kép
Es a kedvenc jateka! Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Szia Zsuzsa!

Hat akkor Passsz. Nem tudom mi tortent Ildivel. Kép
De azert minden jot, remelem azert jol vagytok.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita:
Salla: Elküldve 2004 November 21 vasárnap - 11h 31

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

Koszi! Mar ertem. El is felejtettem, hogy Ildikonak elfogyott a teje amiota megjott. Neked is ugy tortent? Nincs mar semmi tejed? Akkor en szerencsesnek mondhatom magam, hogy a menstruaciom nem volt kihatassal a tejre?
Nem kell errol irnod, ha nem szeretnel. De kivancsi lennek, hogy most hogyan illetve mivel eteted Edinat. Velunk is barmikor elofordulhat, igy jobb felkeszulni.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita:

Nem bánt már annyira... Azaz evvel győzködöm magamat.
Az első alkalommal nekem sem bánta a tejem, de most a 2. alkalommal nagyon. ÉS ami van, az sem kell neki, kortyol, majd fintorog! Kép
Hála van még a frigóban egy jó adag, így napi 2 alkalommal csak anyatejet kap (reggel-este). Szoptatok, ha hagyja, és utána üvegből. Idén tuti kitart.
Ezen kívül kap egy gyümit és most 2-3 tápszert (BEBA HA), mert amióta beteg, nehezebben viseli a kanalazást, de kajaugrása is van. Pár napja 6-szor eszik egy nap.Ja, és a folyadék is kell neki. Amúgy 2 anyatej, egy tápszer, és 2 pempő a menetrend.
Ki akarom majd próbálni nála a HA tejpépet is.

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Jo ez igy is. Kép Es mennyit not mar Edina? Zsofi jol van? Oviban eszik mar rendesen?

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Rita:

Nem tudom mekkora Edina, mert 4 hete betegek vagyunk. Edinát asszem 6 hete mérték, így sajna nem tudom mekkora.
Zsófi nem jár oviba. Most is betegecske, hétfőn sem megy még. 4 hét alatt 4 napot volt.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nagyon ügyes voltam, nem fizettem telószlát, kikapcsolták a netet, aztán nem voltam itthon, most már sikerült visszakapcsoltatni. Ha nincs időm egyszerre befizetni a csekkeket, akkor folyton elfelejtem őket. Nemtom mit találjak ki.

Írtam 4 zh-t, kettőt ezen a héten, kettőt múlt héten, de a mainál már sztrájkoltam, nem tanultanm rá semmit, nem érdekel, fáradt vagyok.Kép

Bendi átalussza az éjszakákat (kopp-kopp), vagy csak egyszer kel, viszont iszonyú anyás, és semmi pénzért nem maradna egyedül, nem játszik egyedül, nem csinál egyedül semmit, csak velem, meg esetleg fél óráig Csabával, vagy Anyával.

Kimostam a pulcsijaimat(nagyjából mind gyapjú),60 fokon, így most Bendiméretűek. Most van 2 db normális pulcsim, de nincs időm boltba menni.

Most visszafelé olvasok és még nem értem a végére, úgyhogy bocs, ha kihagyok valakit, pótolom.

Szilvi, köszi, én megkaptam a mailt, bár még nem néztem meg a honlapot!

Kisdió,az Aptamil is elég rossz ízű, szerintem, de Bendi megeszi. Remélem, sikerült elérni valamit babócáddal kapcsolatban. mÁrmint a súlyával.

Rita, Anyósodat sikerült kivizsgálni? Remélem, minden okés.

Nanda, én vettem játszószőnyeget, Chicco-t. Ez nagyjából takaró méretű, nagyon színes és különböző anyagból vannak rajta állatok, amik csörögnek, zörögnek, leszedhetők (de rá vannak egy szalaggal kötve), van rajta egy kutyaház kinyitós ablakkal, meg ilyesmi. Falra is fel lehet később majd tenni, mert a tetején van két fül. Képet nem tudok feltenni, a hülye suli miatt még pulcsit sem bírtam venni magamnak.

Mindjárt folytatom
nyinike

Jo reggelt!Kép
Beugrom egy abszolut aranyra!

ZsuzsaKép
Hat, azert en 4es nem szeretnek lenni, de az 59 versenysulyom lenne...Most a szules elotti 62-63 is elerhetetlen alomnak tunik...Kép

KingaKép
Nem jottel vissza...Ilyen hamar ujra kikapcsoltak a netet?Kép

SwenKép Labam nyomaba sem ersz...Persze, ide ne merd irni, hogy Te meg ilyenkor alszol, mert leharapom a fejed!

Apropo fej, az enyem mar megint iszonyuan faj. Frontok vannak mostansag allandoan?

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Hat elegge pang megint a forum. Kép

Nyinike: Orulok, hogy irtal. Gyapjut mostal 60 fokon?? Kép Hat az hogy lehet? Pulovernel mindig meg kell nezni a cimket, hogy hany fokon es hogyan kell mosni. Kép Koszi, anyosom jol van. A vesei rosszak. 4-es fokozaton 2-3-as fokozaton mukodnek, ami nem olyan jo. Elete vegeig dietaznia kell. Meg van szabva mennyi feherjet ehet naponta, es rengeteg gyogyszert kell szednie. Kép De ettol fuggetlenul jol van. Kép

Szoszi: Az en fejem nem faj. Kép Lili ma reggel 7-kor kelt. Kép

Eltuntek! Azert irhattok egy mondatot is legalabb, hogy eltek-e meg. Kép
A vegen mar olyan kihalt lesz ez a forum, hogy teljesen el fogjuk vesziteni a kapcsolatot. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Ezt az üzenetet tegnap kezdtem el írni, aztán el kellett mentenem, úgy olvassátok.

Gergő nyűglődik, így menem kell, majd még próbálok jönni.Kép

Swen
KösziKép
Nálunk is csak akkor alszik hosszan Gergő, mikor sétálunk, amúgy max. 3/4 órát.Kép Ez van.Kép És Ő még éjszaka is kel!Kép Próbálom vidáman felfogni, igaz sokat megadnék egy végigaludt éjszakáért!Kép

Rita
Nagyon szépeket csinálsz! Én is festek üveget, mikor van időm, ami ugye mostanában nincs.Kép Tetszik ez a lámpafestés, áruld el, hogy csinálod! Egy üveglap, vagy több van összeillesztve?

Szöszi
KameraKép
Mosószergyártó: Kép És már nem hiszi, hogy pelenkagyárosok vagytok?Kép

Kinga
PulcsikKép
ÉjszakátokKép Nálunk meg romlik a helyzet.Kép

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

De jo, hogy jottel! Kép Miert romlanak az ejszakatok? Felkel Botond?
Falikarra csinalom a festett uveget. Korbe lesz keretezve. Szoval ugy nez ki mint egy doboz, de a doboz egyik oldala ki lesz vagva es oda lesz rarakva a kep, majd a doboz belsejebe pedig a vilagitotest. Es igy a falra.
Te milyen uvegeket festesz? En rajottem, hogy csak ugy van idom, ha reggel akkor kelek amikor a ferjem es Lili felkeleseig meg van masfel-ket oram. Vagy napkozben amikor delelott alszik 1 orat es delutan kettot es este miutan o lefekudt.
De most ezen a heten itt van anyosom, igy rengeteg idom van es volt. Gyorsan bepotoltam a lemaradottakat.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jaj, elfelejtettem írni!Kép

Rita
Tündériek a képek Liliről!Kép Nagyon ügyesen fordul már! Gergő még csak kezdi felfedezni az oldalrafordulást, kíváncsi vagyok mikor fordul meg teljesen.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita
Most látom, hogy majdnem egyszerre írtunk.Kép
Éjszakánk: Gergő(Kép) mostanában felkel éjfél és 2 között valamikor és aztán 4 és 6 között valamikor.Kép Tegnap elég gáz volt, mert 3/4 12 után 3 és 6.Kép Nem nagyon értem miért van ez, mert nap közben meg lazán kibírja a 4 órákat! Másoknál javul a helyzet, nálunk meg romlik.Kép Ki érti ezt?
Üvegfestés: én sem matricásat használok, nem is próbáltam soha. Van hígítós festékem is, meg víz alapú is és kint Portugáliában vettem nagyon sok csillogó festéket, szóval van mit variálni.Kép Én általában rendes üvegeket festek, nagyon szeretem a tormás üveget, mert abba bele tudom tenni a sablont, nem kell szabad kézzel, mert az nehezebb. Nagyon szeretem csinálni, csak ugye most nincs időm, meg ha lenne, akkor is a hímzéseimet kéne befejeznem. Majd teszek fel én is képet, valahol vannak a munkáimról, csak meg kell kérnem Karcsit, hogy keresse meg.

PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsa, Vali

Képzeljétek most vettem észre, hogy a Nektek szánt üzenetrészt nem másoltam át ide, így az kimaradt.Kép Bocsánat, most pótolom, pedig Veletek kezdtem tegnap az elmentett üzenetemet.

Zsuzsa
Táp: hogyhogy? Nincs már tejcsi? Na azóta olvastam, amit Ritának írtál. De az a lényeg, hogy Edina szépen fejlődik!Kép Jó, hogy újra itt vagy!Kép
Betegség, éjszakaKép Remélem jobb lesz!

Vali
Klassz a hinta, édesek lehettek az ikrek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Most vettem eszre, hogy elfelejtettem beirni, hogy Botondos kerdes az Swen-nek szolt. Kép De azert orulok, hogy te is megirtad az ejszakatokat. Kép

Ejszakak: Lilivel is sokszor volt ilyen. O valojaban 5 honapos kortol aludta at az ejszakat, de most is van olyan, hogy felkel. Gergo is majd valtozni fog. Addig is turelem. Kép Persze konnyu mondani. Kép
En is festettem sima uvegeket, meg befottes uvegeket, de nekem sokkal izgalmasabb kepeket festeni. Kép
A portugaliabol hozott festekek erdekesek lehetnek. En Lefranc & Bourgeois festeket hasznalok.

Ja! El is felejtettem. Tegnap megvolt a masodik hajvagasa Lilinek. En csinaltam neki egy rovid frufrut, mert mar nagyon belelogott a szemebe. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Kérésedre: Élek. Csak két napja a reggeltől estig nem voltunk itthon. És hétvégén meg egyáltalán nem leszek.

Addig is legyetek jók mindnyájan! Az éjszaka nem alvóknak kitartás! Az idő ez ügyben is mindent megold.

Üdv:

Zita
pzita

Rita, Zita
Köszi a nyugtatást, én is tudom, hogy idővel jobb lesz, legalábbis bízom benne! Csak ahogy most romlott a helyzet egy kicsit elbizonytalanodtam.Kép De imádok szoptatni, úgyhogy nincs gond, az alvásigényem meg már rendesen lecsökkent ez alatt a 3 és fél hónap alatt.Kép

Rita
Én meg azt hittem lebotondoztad Gergőt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szöszi! Még nem is említetettem volna? Mi már kilenc-tíz körül szoktunk felkelni, akkor is Botond az, aki ágyba hozza a reggelimet, majd kimegy és felteszi az ebédet főni...KépKépKép Elárulom neked, hogy én mindig fél hatkor kelek, amikor a párom is és én indítom útnak.Kép Botond baba egyébként háromnegyed hétkor ébredt, viszont rögtön egy reggeli popsimosással indítottunk, gondolom sejted miért.Kép

Zsuzsa! Jobbulást neked meg a lányoknak is és boldog fél éves szülinapot Edinának!Kép A szopitól meg ne légy ennyire elkeseredve, nagyon szép ez így is!!!!

Kinga! Még mindig le a kalappal a tanulásért! Minden letett vizsgádért hatalmas elismerésem!!!! Én erre biztos képtelen lennék a baba mellett, úgyhogy legyél büszke magadra!!!!Kép PulcsikKépKép Kapcsolódj ki egy kicsit és vitesd el magad Csabával vásárolni.Kép

Orsi! Te se légy ennyire magad alatt Gergő éjszakái miatt, bár gondolom milyen fáradt lehetsz, de azért az nem igaz, hogy te vagy az egytelen akinél romlik a helyzet. Szerintem mindannyiunknál előfordultak ilyen hosszabb-rövidebb időszakok, még azoknál is, akiknél egyébként alszik a baba éjszaka! Sok-sok kitartást nektek!!!!

Rita! Nálunk nincsenek gondok az éjszakákkal hála az égnek.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen
Köszi!Kép
Örülök, hogy nálatok minden ok.Kép

Lányok
Elfelejtettem írni. hogy tegnap mázsáltuk Gergőt és 8150 gramm volt!!!Kép Lehet, hogy ezért kel mos éjszaka? Növésben lenne megint? Olyan bicepszem lesz lassan, hogy az csak na!!!Kép

Mennem kell, kis császárom mozogni akar az én vállamon.:o

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Az éjszaka egy hajszállal jobb volt. De még mindig köhögés ellen begyógyszerezett csajokkal...
Bár Edina így is köhög, Kép

Swen: köszi. Büszke nem vagyok, de ez van!

A fél éves:
Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa: Gratulalok a fel evhez!! Kép Csak most jutott eszembe. Kép Lilinek is ugyanolyan ragokaja van mint Edinanak! Kép Imadja o is. Kép
Kepen Edina gyonyoru! Rengeteget valtozott! Megnott a haja is. Kép
Fogak vannak mar?

Zita: Azert varunk vissza. Kép Koszi, hogy irtal. Kép

Orsi: Egyszer majd visszasirod ezeket az idoket. Kép Meretek!! Kép Huha! nem semmi! Kép Gratulalok! Kép

Swen: Ejszakak. Kép

Ujbol kepek. Ne haragudjatok, de nem birtam kihagyni. Kép
Ez az ujabb szokasa, mindenhol a labat ragja. Kép
Kép
Ez az uj frufruja:
Kép
Es igy kacag: Kép
Kép

Jo ejt mindenkinek! Rita

Kép
Kép
trita