Anikó
Az éjszaka elég jó volt. Igaz csak éjfélkor aludt el.Gondoltam,hogy hajanlig aludni fog, de nagyokat pukizott és kétszer is meg kellett etetni. Viszont talán ha negyed órát szopoizott és utána visszaaludt. Mondjuk az öt órai szopi után már mellettem maradt, mert nyűgös volt a hasfájástól. Így egyszerübb volt simizni.
Eddig úgy tudtam, hogy a fiúk hasfájósabbak. De látom, hogy a lányokat is utoléri a baj.
Törpikém meg nem egy nagy kakibajnok. Végre ma kakilt péntek óta. A védőnő és a gyógyszerész is azt mondta, hogy nagyon jól hasznosítja a tejet ezért nincs neki sűrűn. Meg a könyvemben is olvastam, hogy ez nem gond, kamilla teát kell neki adni és a kúpozás nem javasolt. Azért felhívtam a gyerekorvost, erre ő meg azt mondja, hogy kétnaponta tegyek fel neki kúpot. De én ezt nem akarom, mert aztán majd nem tud magától kakilni.
Én is tartom a három óránkénti kajálást. Mondjuk nekem szerencsém van, mert nem sír a picurkám. Max este, de akkor is húzom két és fél óráig. A pocinak is jó meg én is tudom legalább, hogy evett rendesen. Mert az állandó cicizéskor fogalmam nem volt, hogy azért sír mert már nem jön semmi, vagy valami más a baj. Most édesdeden szunyókál.
Én is terveztem, hogy sétálunk mert olyan szép idő volt, de vártam a védőnőt. Na erre nem is jött!!! Mérges voltam rá!
Márti
Nagyon édi a kis druszám
De csak a nevünk azonos. Nekem nincs ilyen nagy fekete loboncom
Az én kisfiamnak pici szőke pihe van a buksiján, olyan furcsa volt látni egy ilyen kis hajasbabát
Barbarának sok kitartást kivánok. Szonja már nem bírt a kakival
Az én törpikém megvárta, hogy kibújjon és rámtegyék, abban a percben lekakilt és lepisilt
Dia
Figyeld meg, hogy jövőhéten már te is anyuka leszel. Látod a Barbinak is azért indúlt be hamarabb, mert már a kiscsajszi nem érezte bent jól magát. Örülj neki, hogy Dominak semmi baja. Éjszakázhatsz még eleget és veled lesz egész életedbe, úgyhogy lesz időd megismerkedni vele
Addig élvezd ki a függetlenséget.
Puszi mindenkinek
Gigi és Olivér