Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint benézek egy percre,manócska most szopizott és békésen szunyálnak Apával a franciaágyon,Bogi is alszik még,úgyhogy nagy csend van a házban.Tegnap voltunk csavarogni,Anyukáméknál és olyan szépen sütött a nap,hogy kiraktuk Liliánát a mozesba levegőzni,hát úgy elájult,hogy alig tudtam szopira felébreszteni pedig így is ráhúzott bő egy órát a szokott idejére.Bogi nagyon aranyos rögtön szalad ha a kicsi megnyikkan,simogatja vígasztalja.Remélem így is marad és nem lessz féltékeny.Minden szopiztató anyukának kitartást,tényleg nem könnyű dolog,én is sokszor bizonytalan vagyok,hogy eleget evett-e a kicsi,ilyenkor leteszem és ha nagyon méltatlankodik adok neki pótlást,eddig nem kellett sűrűn remélem így is marad.
Császárosok!Lenne egy kérdésem,nektek is becsomósodott a hasatok a vágás fölött,vagy csak nálam van ilyen tünet?Olyan érdekes feszítő érzés,de nem elviselhetetlen.Ha nem múlik azért rákérdezek a dokinál,hogy normális-e.

Dia!

Nagyon szorítok,és sokat gondolok rád remélem eljött végre a nap amit annyira vártál.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Hali Csajok!Kép
Juj,úgy örülök,hogy hiányoltatok!Kép
Egész nap tiszta ideg voltam mert nem tudtam feljönni a netre.KépSajna még egyben vagyok.Egész nap nem volt semmi,aztán most olyan 6 órától ÚÚÚGY fáj a derekam és 9percesek jönnek.Nem hittem volna,hogy valamikor ennyire fogok örülni a derékfájásnak.KépSzóval szorítsatok,hogy még az éjjel menjünk a kórházba!Kép
Gigi!Kép
Annyira de annyira örülök,hogy reggel felhívtál!KépOlyan jó volt hallani a hangod.Én is sokszor gondoltam rá,hogy fel kellene hívni,de nem tudom mikor tudnánk dumcsizni egy kicsit."Nem akarlak zavarni."Persze,lehet,hogy lesz olyan,hogy hívlak majd,hogy SOS!Kép

Barbi!Kép
Jobbulást!Neked nincsenek fájásaid?Gyere gyakrabban!Mostanában nagyon eltűntél.Kép

Mica,Sofka!Kép
Veletek mizus?Fájások vannak??KépKi lesz a következő szülő?KépÉn abban bízom"ha ma nem megyünk",hogy szerdán a vizsgálatnál úgy ki leszek nyílva,hogy megkapom az oxitocin infúziót.Kép
Mert mi van,ha úgy járok mint Gigi és nem is jönnek azok a NAGY fájások a tea és a bogyók miatt???Na mindegy,majd lesz valahogy.Kép

Saxi,Anikó!Kép
Titeket is puszillak!Kép
Szóval mindenkinek sok sok puszi!KépDia 38+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Minden új kisbabához szeretettel gratulálok,a finiselőknek nagyon szorítok!

Dia!
Neked külön is!Kép

Saxi!
Nekem nincs olyan csomóm.

Patriknál eddig bevált az igény szerinti szopi.Igaz,elég fárasztó,amikor óránként kéri a cicit,de így még nem kellet pótlást adnom és egyenlőre nem szedek semmilyen tejszaporítót.
Jó lenne,ha ez így maradna.Kép
Fejni nincs időm,se lehetőségem.
Raul örül a tesójának és mindenkitől óvja,még tőlem is,ha szerinte kínozom,pl.a pelenkacserével.Kép
Most is,mint anno Raulnál,egyik mellből szoptatok,míg a másikból kb.50 gr tej kifolyik a tejgyűjtő kagylóba.
Ezt le szoktam fagyasztani,már tele van egy egész polc a kis poharakkal.
Ha másra nem,legfeljebb majd az első főzelékek hígítására jók lesznek.

Majd igyekszem a szülésről is írni,ami nem volt rossz,de a jótól azért messze esett.Kép
De utána jött csak az igazi fekete leves:a gyermekágyas osztály kritikán aluli volt,még most sem tértem magamhoz.
Mesélek,ha kicsit több időm lesz.

Remélem legalább olvasni tudlak Benneteket.
Hiányoztatok ám!!!Kép

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!!!
Drukk!KépDrukk!KépDrukk!Kép

Nekem is drukkolhatna valaki, hogy legyen végre vége ennek a terhességnek!Kép Október végén arcüreg gyulladásom, torokgyulladásom volt. Közben elkezdtem vizesedni, minden éjjel olyan fájdalmasan zsibbad a kézfejem, hogy megőrülök, közben, a cicim alatt gombás lett a bőr, bár már elmúlt, Coli baci van a hüvelyemben amire egyetlen egy gyógyszer van és az magyarországon hiánycikk, erre van egy tök új is.
Kezdődő tüdőgyulladás+torokgyusziKép Kiszakad a tüdőm a heléyről úgy fáj, pláne, amikor köhögök... és azt pedig szinte folyamatosan.
Emelett meg kell említenem, hogy soha életemben nem voltam beteg. A kötelező gyerekbetegségeken átestem, de közben még egy influenza vírust se nyeltem be sose, évente 1x 3 napig vagyok náthás... most meg.

Nem akaromKép Én szóltam nyaffKép

sashaKép

Kép
sasha

Sziasztok lányok!

Hát azt hiszem eljött a mi napunk. Reggel arra ébredtem, hogy talán bepisiltem, de rájöttem, hogy ez nem az. Azóta is szivárog a magzatvíz, indulunk a kórházba.
Remélem nem vaklárma.
Szurkoljatok nekünk!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok Csajok!
Hát úgy néz ki én tényleg örök terhes maradok!KépMár megint semmi.Tegnap a derékfájás már nem múlt el amíg ébren voltam.Bealudtam rajta.KépNAGYON IRIGY VAGYOK BARBIRA!!KépOlyan jó lett volna együtt lenni a kórházban."Már Giginek kisírtam magam."Gigi köszi,hogy meghallgattál!KépNa mindegy,holnap megyek CTG-re és meglátogatom Barbit.KépDEE a táblázatban most már tényleg én jövök!Kérem szépen ne tessék beelőzni!!KépPuszi nektek!Dia

UI:Kata!
Annyira örülök,hogy jelentkeztél!KépSok sok puszi.

Kép
Kép
lldicsi

SashaKép

Kitartás!!! Együtt érzek veled. Olvastam a Kismamában amit írtálKép

MártiKép

Mire a géphez kerülök már azt sem tudom, hogy fiú vagyok vagy lány, úgyhogy bocsi, ha keverlek az AnikóvalKép És Anikótól is bocsiKépKépKépKép

Barbinak sok erőt a nagy melóhozKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Barbi!
Drukk megy neked. Kép

Dia!
Én is azt hittem, örök terhes vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy ami bement, ki is jön. Nálad is így lesz, majd meglátod Kép

Gigi!
Semmi gond, értettem én, hogy nekem szólt a hozzászólás Kép

Mi ma reggel 8 óta nem tudunk aludni, nagyon nyűgös kis manó. Most letettem a kiságyába, hátha ott végre elalszik, mert nagyon álmos szegénykém.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Márti!
Nektek milyen volt az éjszakátok? Nekünk egészen tűrhető, szopi után fél óra múlva már alvás volt Kép
Gigi!
És nektek milyen volt?
Puszi mégegyszer, Anikó
pancsa2

Sziasztok!!!!

Barbi!
Szorítunk neked, és irígykedek.

Jelentem az éjszaka tökéletes volt, nálunk is szopi 3 óránként, letettem utána már aludt is.
Bukás sem volt éjjel, szóval HURRRRRÁÁÁÁ, jó éjszaka volt.
Délelőtt 8-10 ig kissé nyügi volt, de végül csak elaludt.
Lehet, hogy tényleg beigazolódik a párologtató használata. Vasárnap vettünk egyet mert itt a panelban szörnyen száraz a levegő, azóta mintha jobban aludna, nem csak többet hanem nyugodtabban is.
Képzeljétek, hogy jártam, tejcsi szaporító homeos bogyót szedek, hétvégén új dobozt kezdtem, tegnap mondom mintha más szám lenne ráírva, 15ch, megnéztem s kiderült elapasztásra
való, na szépen vagyunk én itt mindent megteszek, hogy több legyen, cici cici cici s kiderül a bogyóm ellenem dolgozik.
Remélem nem lesz baj, egyenlőre úgy látom ismét beindult a tejci.
Gigi most békésen alszik, cici után.

Ha valakit érdekel pár kép Gigiről
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3913

További szép napot
Márti
márti05

Sziasztok,

Barbi,
Hatalmas drukk neked, lehe, hogy mar babazol, mire en gephez jutottam? Kép

Dia,
Dehogy vagy orok terhesKép Most gondolt el, mi lenne, hogyha elefantok lennenk valojaban? Azok, ha jol tudom, 2 evig hordjak terhuket..Kép
Neked meg egyre kozelebb van a kiirt datum, tehat igy, vagy ugy, de kozel a celKép

Sasha,
Jajj, ezt vegigolvasni is fajdalmas volt, nemhogy atelni.. hat ezek utan kivanom, hogy mostmar minden baj elkeruljon!

Puszi,
Mica

Ui: majd jovok meg, csakmost melo ezerrel..
mica

Márti!
Nagyon szép a babád. Kép
Örülök, hogy neked nem nyűgös a babád. Nekem egész nap az, összesen egy órát tudott eddig aludni, most is üvölt, de egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Ölben is üvölt, letéve, cumit is próbáltam adni már neki, egyszerűen semmi nem vigasztalja meg. Ilyenkor legyen okos az ember lánya.

Anikó
pancsa2

Lányok!
Most írt Barbi,hogy 1,5cm-re van tágulva,Szonja belekakilt a vízbe,ma csak Ctg-zik és valószínű,hogy csak holnapra lesz baba.Szóval még utol érhetem.Kép

Mica!
Hát tényleg jó,hogy nem vagyok elefánt"bár úgy nézek ki"mert belehalnék a 2 évi terhességbe.KépKép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Barbara!
Nagyon drukkolok Neked és a kis Szonjának!Kép
Lehet,hogy már babázol?

Dia!
(Az örök terhes)Kép
Egy darabig engem illetett ez a cím,aztán már a harmadik hetet tapossa Patrik.Kép
Meglátod,hamarosan Domi is kibújik!
Kitartás!

Patrik is eléggé nyűgös ma,végre elaludt,de déltől kínlódott.
Úgy vettem észre,a Konakiontól megfájdul a hasa.

Aki pótlásra kényszerül:
van egy nagyon jó kis szerkentyű,SZOPTANIT a neve,a tápszert egy ki csövecskén át kapja a baba,amit a mellbimbóhoz kell tenni.
Én nem használtam,de aki igen,az nagyon dícsérte.

Puszi mindenkinek!

KataKép

Kép
Kép
ruszlána

Dia, fel a fejjel, hát hol van még a 15-e? Bár néha én is azt hiszem, ez az a terhesség, ami sosem ér véget. Azért jósolni jósolghatok bőszen, kizárólag, ha alszanak, így lehet elérni a végkimerült állapotot.

Barbit nem irigylem, szeritnem azért jobb otthon vajúdgatni eleinte. Szonja, bújj ki gyorsan, hadd örüljön édesanya!

Kata, konakionnal nekem is votlak hasonló tapasztalataim. Hogy mi a megoldás? Fogalmam sincs. Kép

Sasha, előző terhességnél hasonló volt a helyzet, de megszületett a babó, és elfújták. Igaz addigra sikerült a lábtörés, a vasaktól meg közel egy évig tartott még az ekcéma, de ma már mindez a múlté. )

Jajj, néha már azt sem hiszem el, hogy baba lakik odabent. Valahogy hihetetlen, hogy megint lesz kis billegő-fejű, szuszogó csomagunk. És hogy négyen lesznek.
sofka

Na itt volt a dokinéni, éppen amikor a legjobban sírt szegény csöppségem. Megvizsgálta, és megállapította, hogy a hasa fáj, azért sír ennyire. Persze sejtettem, mert délelőtt óránként kéredzkedett cicire. Ez a probléma, azt mondta a doktornéni, hogy ne adjak neki cicit csak 3 óránként, és 20 percnél tovább ne engedjem szopizni. Úgyhogy most bekeményítek.
Egyébként most voltunk lent majdnem 1 órán át sétálni, nagyon jó volt. Remélem, még egy órát alszik most maszatka, bár a mai napot nézve reményem sincs rá...
Mondom én. már kiabál is, úgyhogy megyek, kiveszem Kép

Anikó
pancsa2

AnikóKép
Az éjszaka elég jó volt. Igaz csak éjfélkor aludt el.Gondoltam,hogy hajanlig aludni fog, de nagyokat pukizott és kétszer is meg kellett etetni. Viszont talán ha negyed órát szopoizott és utána visszaaludt. Mondjuk az öt órai szopi után már mellettem maradt, mert nyűgös volt a hasfájástól. Így egyszerübb volt simizni.
Eddig úgy tudtam, hogy a fiúk hasfájósabbak. De látom, hogy a lányokat is utoléri a baj.Kép
Törpikém meg nem egy nagy kakibajnok. Végre ma kakilt péntek óta. A védőnő és a gyógyszerész is azt mondta, hogy nagyon jól hasznosítja a tejet ezért nincs neki sűrűn. Meg a könyvemben is olvastam, hogy ez nem gond, kamilla teát kell neki adni és a kúpozás nem javasolt. Azért felhívtam a gyerekorvost, erre ő meg azt mondja, hogy kétnaponta tegyek fel neki kúpot. De én ezt nem akarom, mert aztán majd nem tud magától kakilni.
Én is tartom a három óránkénti kajálást. Mondjuk nekem szerencsém van, mert nem sír a picurkám. Max este, de akkor is húzom két és fél óráig. A pocinak is jó meg én is tudom legalább, hogy evett rendesen. Mert az állandó cicizéskor fogalmam nem volt, hogy azért sír mert már nem jön semmi, vagy valami más a baj. Most édesdeden szunyókál.
Én is terveztem, hogy sétálunk mert olyan szép idő volt, de vártam a védőnőt. Na erre nem is jött!!! Mérges voltam rá!

MártiKép
Nagyon édi a kis druszámKép De csak a nevünk azonos. Nekem nincs ilyen nagy fekete loboncomKépKép
Az én kisfiamnak pici szőke pihe van a buksiján, olyan furcsa volt látni egy ilyen kis hajasbabátKép

Barbarának sok kitartást kivánok. Szonja már nem bírt a kakivalKép Az én törpikém megvárta, hogy kibújjon és rámtegyék, abban a percben lekakilt és lepisiltKép

DiaKép
Figyeld meg, hogy jövőhéten már te is anyuka leszel. Látod a Barbinak is azért indúlt be hamarabb, mert már a kiscsajszi nem érezte bent jól magát. Örülj neki, hogy Dominak semmi baja. Éjszakázhatsz még eleget és veled lesz egész életedbe, úgyhogy lesz időd megismerkedni veleKép
Addig élvezd ki a függetlenséget.

Puszi mindenkinekKép Gigi és Olivér

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Barbi most írt,hogy 2 perces fájásai vannak,elvileg éjszaka szül.Juj de jó neki!Kép

Én reggel megyek CTG-re és vizsgálatra.Szorítsatok,hogy már benn tarsanak!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Kicsit irigykedem, hogy neked csak esténként sírogat. Én most már nagyon kivagyok, bevallom őszintén. Reggel 8 óta talán ha 2-3 órát aludt, a többit végigüvöltötte szinte. Mostmár odaadtam az apjának, hogy próbáljon ő vele csinálni valamit, mert én már itt bőgök, és nem tudok mit csinálni. Egyszerűen kikészültem.
Na megyek is, és igyekszem összeszedni magam.
Anikó
pancsa2

Anikó!

Mikor nyugodott meg a babó?
Nagyon rossz érzés,mikor csak sír és nem tudsz neki segíteni,pedig mindent megteszel.
Most tudom,hogy nagyon nehéz,de elmúlik hamarosan ez az időszak.Kép
Már én is nagyon várom!Kép

Gigi!
Nálunk majdnem minden pelusban van kaki,ez jelentheti,hogy csak keveset hasznosít a tejcsiből?
Most elgondolkodtattál.
Nem mértem még,amióta hazajöttünk,jövő hétre terveztem.
Nem tudnám megoldani,hogy betartsam a 3 óránkénti etetést,Patrikkal nem lehet bírni,ha éhes nem segít semmi,csak a cici.Kép

Barbara!
Drukk-drukk!!!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Éppen most, 10 órakor sikerült neki elaludni. Úgyhogy megyek is aludni, hogy kicsit pihenjek a következő menet előtt. 14 órán át szinte végig ez ment. De én is így vagyok vele, előbb-utóbb túlleszünk ezen az időszakon is. Már alig várom.
Puszi, Anikó
pancsa2

Sziasztok!!!

Anikó
remélem az éjszakátok már nyugodtabban telt.
Hát nem irigyellek, nekunk is volt már egy ilyen napunk, estére már én is totál kibuktam, ráadásul a papa későn jött aznap este haza így közel éjfélig nyüglödött szegényke, már úgy aludtunk, hogy mellém fektettem és simiztem közben. De másnapra jobb lett a helyzet.
Éjszaka nagyon szupi volt, 1/2 8, hajnal 1 és reggel hatkor volt szopi. Hozzánk ma jön a doktor néni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Anikó
Nem csodálom ha kész vagy már idegileg. Egyedül vagy vele egész nap? Nekem ma éjszaka akarta azt csinálni mint neked a kiscsaj. Evett visszatettem az ágyba de nem akrt aludni. Hiába simiztem. Úgyhogy éjjelíkettőkor rád gondoltamKép
Mivel ma reggel mentünk a kórházba nem akrtam sokáig nyüglőni, úgyhogy magam mellé vettem.

Kata
Az elején minden kaja után kakilt. Csak egyre fejlődik az emésztésük. Úgyhogy ne aggódj!Kép

Voltunk ma a Heim Pálba csípőszürésen. Nevetséges volt. A doki rám sem nézett, csak lenyomta a combjait és kész. Kb. 10 másodpercet foglalkozott vele. Minden rendben.
A köldökére meg tettek lápiszt amitől le fog neki száradni. Egy hét múlva megint menni kell.

Puszi

Hírek:
Barbit tegnap éjjel megcsászározták mert nem tágúlt. Szonja baba 50 cm-es 3200 gramm.Jól van. Barbi el van kenődve a császár miatt.

Dia: Az elöbb hívott a vajúdólabdárólKép Reggel vizsgálat közben elment a magzatvíze.Szépen tágúl. Ma már babázni fog. Kép

Barbinak nagy gratula.Kép

KépKép
gigi28

Na letettem törpét!

Szóval Barbinak nagy gratula. Sajnálom, hogy el van kenődva a császár miatt. Ezt a Diától tudom aki a szülőszobáról tudosítKép
Ma reggel ment ctg-re és ahogy megvizsgálta a doki, elkezdett szivárogni a magzatvíz. Hat-nyolc órát jósolnak neki mégKép Aztán végre belevetheti magát az anyaságbaKép

A Heim Pálba meg a törpére nem nézett a dokiKép Engem nem kell nézegetni.

Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Woww, milyen hirekKép

Barbi, Hatalmas gratula! Kép Ne legy elkenodve, biztos, hogy oka volt, hogy csaszar lett a vege.

Dia, az orok terhesnek pedig HAJRAKép Vegre eljott az o napja isKépKép

En ma voltam pp-s vercukron (ami kiderult, hogy rossz lett, mehetek holnap vissza, reggel ehgyomri cukor nezes es seta a dietasnoverkehez..), meg volt UH (96mm-es BPD) es flowmetria, amire azt mondtak, hogy jo.

Udv,
Mica
mica

BArbi, hát biztos oka volt, hogy a rövidebb utat választotta a kisasszony. És nagyon nagy gratula Nektek.

Diának a legjobbakat. Csak bejön neki a korábbi szülés. Csak én maradok örökre terhes?

Mica, te mikorra vagy kiírva? Vércukor brrr.

Különben is ma van a férjem szülinapja, hát nem ezt kapja ajándékba?
sofka

Sziasztok!

Gigi, Márti!
Tudom, mindenkinek vannak ilyen napjai, de szörnyen kétségbe voltam esve. Igen, egyedül voltam, estére jött csak apukája haza.
Végül az éjszakánk nagyon jó volt, fél3-kor kelt csak fel, szopott, fél óra nyűgi és visszaaludt. Aztán csak negyed8-kor kelt fel. Szóval nagyon fáradt volt.
Ma 10 után volt kis nyűglődés, kicsi sírás, meg foglalkozásigény, végül most kéne szoptatnom, és most aludt el Kép Egyékbént a doktornéni mondta, hogy adjak neki teát az étkezések között, ha nagyon kéri már a cicit, valami gyógynövényes teát ajánlott. Úgyhogy most ezt próbálom.
Egyébként ti ma leviszitek a babátokat sétálni? Elég hülye idő van, de Krisztikém imád sétálni. A doktinéni meg azt mondta, hogy -5 fok alatt max 10 percre vigyem le, -10 alatt ne vigyem ki egyáltalán, max levegőztessem az erkélyen.

Barbi!
Gratula! Kép Ne légy elkenődve, gondolj arra, hogy van egy aranyos kis babád. Nekem ez sokat segített.

Dia!
Nem maradsz már örök terhes Kép Mindent bele!!!!

Mica!
Nem irigyellek a vércukor miatt. Akkor mostantól szigorú diétára fognak fogni? Jajjj

Puszi mindenkinek,
Anikó és a kis nyűgös Krisztikéje Kép
pancsa2

Sziasztok,

Sofka,
Kiirt idopontom januar 3, ugyhogy meg tudnak kinozni addig..Kép Hacsak gyorsan meg nem szulokKép
A szivargo magzatvizet mirol lehet eszrevenni, hogy az? Kép

Aniko,
Hajajj, en is attol tartok.. bar eddig se vittem tulzasba az edesseget, mert nem is kivantam, szinte nem is ettem... Najo, meg ennyit se fogok enni, mint eddig Kép

Mica
mica

Sziasztok!

Barbi
GRATULÁLOK!!!!
A császárt is ki lehet heverni, a végeredmény a produktum ugyanaz, babázhatsz.

Anikó, fogalmam sincs ki vigyem-e ma a manót, mindjárt jön a doki néni majd kikérem a tanácsát.
Tegnapi séta után kissé rekedtes volt a hangja a picinak, szóval majd eldöl mi lesz.
Gigi is délelőtt nyűgizett, 9-12 ig szórakoztattuk egymást.

Tegnap képzeljétek el hogy jártunk!
Délután tiszta pelus,kaja, tele a poci, letettem az ágyikójába, el is kezdett játszani a forgójával, na akkor én irány ki a dolgomra, egyszer csak elkezdett nyüszizni, egyre jobban, bementem fölvettem és tiszta pisi volt a háta. Akkor mondom pelus és ruha csere, na erre kiderült kaksi is van rendesen, totál tele volt a pelusa. Milyen okos, hogy szólt anya gond van, gyere segíts!!!!
Arra gondoltam akik hagyják sírni a manójukat azoknál ilyen esetben nagy baj lehet.

Szörnyű lehangoló a mai nap. PFÚJJJ

Maricáról még mindig nem tudni semmit?
Nagyon eltünt, szülés óta.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

AnikóKép
Ma tuti nincs séta, mert most kell majd ébredni, kajci aztán meg már sötét van. Na meg az idő is olyan undorító, hogy nem igaz. Mit csinálsz Krisztivel ha sír egész nap? Cipeled?

MártiKép
Légyszi azt is kérdezd meg a dokitól, hogy verőfényes de hideg időben (repkedő mínuszokkal)mennyit lehet kint. Mert mi csecső korunkban egyik szopitól a másikig kint aludtunk a teraszon. Csak az orrunk látszott ki a nagy batyu alól. Bárcsak Olivér is ilyen kaksis lenneKép
Maricáról nem tudok semmit. Valamikor írtam neki sms-t,hogy mi újság , de nem válaszolt.Kép

Reggel tiszta idegbeteg voltam. Ugyi mentünk a kórházba. Na már tegnap óta azon paráztam, hogy hogyan oldom meg a kajálást. Azt nem tudtam elképzelni, hogy előkapom a cicit és megetetem. És természetesen egy gyerekkórházban miért is lenne szoptató helység??
Na felkelt negyed hétkor. Próbálom etetni. Kb. szívott kettőt-hármat. És semmi több. Na elfogott a harctéri idegesség. Lerhantam és a fagyasztóbol kivettem egy adag tejet. Persze fogalmam sem volt, hogy kell kiengedni, meg mi lesz ha menet közben kihül a tej..... Ja és fejni sem tudtam. Teljesen kész voltam. A villanytüzhelyen melegítettem vizet amiben kiengedtem a tejet. Mikor végeztem, nem vettem észre, hogy nem kapcsoltam le. És lazán rátettem a sterilizáló tetejét. Ami ugyi műanyagKép A férjem vette észre, hogy szépen olvadozik. De azért még használható.
Én teljesen kész vagyok ettől az eszik, nem eszik témától. Önbizalom már a múlté....

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Dia!!

Drukk-drukk-drukk!!! Ezerrel szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!!!!!!!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Barbara!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!KépKépKépKépKépKépKép
Én is el voltam kenődve kicsit,hogy ismét császáros lettem,de már elmúlt,hiszen a baba a lényeg!Kép

Dia!
Neked pedig nagyon szorítok!De jó,ma már Te is babázol!Kép

Gigi!
Köszi a híreket!Kép
Hát,második gyerkőc ide,vagy oda,az önbizalom nálam is hullámzó.Kép
Észrevettem,hogy sajnos sok helyen,ahol babákkal foglalkoznak(pl.UH)nagyon barátságtalanok.Kép
Cegléden az újszülöttes nővérek többsége is boszorkány volt.Kép
Kaksi-ügyben megnyugodtam.Kép

Márti!
Mit mondott a doktornő?
Én sem tudom sokáig hallgatni,ha Patrik sír.
Ő még mindig inkább két-,mint három óránként cicizik.
Már nagyon várom,hogy többet aludjon,mert ez éjjel is így megy.

Sofka!
Látom megörökölted a címet Diától.Kép
Férjednek boldog szülinapot!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Barbi, gratula!Kép Majd mesélj!

Dia, neked meg drukk. Hát ti tényleg jól összeszerveztétek!!!Kép
Meg úgy látszik, itt a neten mindenki megszül minimum egy héttel előbb (kivéve Anikót talán). Ez a nettől van? Mert akkor kezdhetek én is reménykedni??

Vica, aki sose szül előbb, mint illeneKép
mvica

Gigi!
Tegnap például szinte egész nap az ölemben volt, mikor a hasa fájt, nem is tudtam tőle semmit csinálni. Azokat 10 perceket leszámítva, mikor elaludt. Mikor már később nem azért sírt, mert fáj a pocakja, akkor letettem a kiságyába, és leültem mellé, simiztem, meg olvastam neki, próbáltam lefoglalni. Kevesebb sikerrel, be kell hogy valljam. De túlvagyunk azon a napon is. Ma meg már fél2-kor kajált, és azóta alszik mint a bunda. Kép
Egyébként én is azon töröm a fejem, mit fogok csinálni, ha dokihoz kell mennem, hogy fogom megetetni. Kinek van ötlete? Mert én képtelen vagyok szerintem idegen emberek előtt elővenni a cicimet és megszoptatni. Te végül hogy oldottad meg az etetést?
És kitartás, nekem is mindig ezt mondják, rendeződni fog ez az evés dolog.

Kata!
Elég fárasztó lehet 2 óránként szoptatni éjszaka is, minden tiszteletem a tiéd. Remélem, minél hamarabb eltolódik ez az egész, és végre tudsz majd egy jót aludni. Kép

Ja, még egy kérdés. Azt hiszem, begyulladt a mellem. Annyira fáj, mikor szoptatok, meg mikor nem akkor is, hogy már néha kínomban sírok, mikor ebből kell szoptatnom. De nem a bimbó, hanem alul az egész mellem. Mit csináljak vele? És jó, ha ebből szoptatok?

Vica!
Igen, én vagyok a kivétel, aki még túl is hordta, mégis kicsike babát szült Kép
TE most hanyadik hétben vagy?

Anikó
pancsa2

Anikó!

Tényleg elég fárasztó így a dolog,ráadásul alig alszik a gyerkőc,még azt a két órát is rajtunk csüngve tölti általában.
Jajj,ez a mell-fájdalom elég rosszul hangzik!
Nekem nem volt ilyen,ötletem nem sok van,viszont ma kaptam egy tippet:A www.lll.hu -n vannak telefonszámok,ahol segítséget kérhetsz.
Szerintem próbáld meg.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Ancsa,
én még ráérek, ez talán a 33. hét, de már nem is tudom. Talán 32+néhány. Hol vasárnapi, hol szerdai fordulóval. Teljes káosz. Valamikor január végén-február elején szülök.
Bár jó lenne egy héttel előbb túlesni rajta, mert elég nyavalygós vagyok. De hát hol van az még!...
mvica

Sziasztok!

Barbara

Nagyon-nagyon nagy gratula!!! Kép Kép Kép És az a lényeg, hogy már babázol, a kijöveteli út, az szinte nem is számít! Biztos így volt a jó, gondolj erre! Nagyon sok boldogságot nektek! Kép Kép

Dia

Te aztán nem vagy semmi! Kép Nagyon irigyellek ám! Sok-sok puszi! És sok boldogságot kívánok a babához!

Zsófi
mzsx

sziasztok
Barbi
Hatalmas nagy gratula a kis Szonjához, legyetek boldogok!!! Kép))

Anikó
Én is pont ma hívtam az egyik tanácsadót, hívd fel őket, segítenek. Együttérzek a nyügiző babák anyukáival Kép

bringa
bringa

Anikó, midnenképpen szoptass, bárhogy fáj, de váltogasd a pozíciókat. (Hónaljtartásban, baba fölé hajolva.) Itt a bneten volt egy ilyen topik, hogy szoptatási pozíciók, a keresővel biztos meglesz. És meg kellene próbálni szoptatás előtt forró vízzel zuhanyozni, nagyon óvatosan felmasszírozni a csomókat, ha vannak. Mindig a tej folyásirányában, azaz a bimbó felé. Esetleg érdemes fejni, ha tudsz. Az avent isis a legtutibb, nálam legalábbis az jött be. Ha lázad is lesz, keresd meg a dokidat. Kép Veled érzek.

Jól tud segíteni Pele is, a szopi-topikból.

Diáról semmi?

örökterhes Sofka
sofka

Kata!
Akkor én nem is panaszkodom, az én babám azért legalább éjszaka megpróbál aludni, néhány esettől eltekintve. Remélem, hamarosan nálatok is rendeződik kicsit a helyzet, és tudtok majd pihenni.

Mindenkinek köszi a segítséget, most 3 óránként fejem, ha nem szopik éppen, meg persze néha Krisztikém csak 5-6 óránként kéredzkedik a cicire, ilyenkor is ezt fogom tenni. De ha nem múlna el a meleg meg a masszír meg a fejés hatására, akkor felívom az LLL-t. Múlt héten már én is beszéltem velük Kép Most olvastam a honlapjukat, azt írják, hogy úgy is érdemes szoptatni, hogy négykézláb a gyerek fölé helyezkedni. Jó murisan fogok kinézni, ha elképzelem magam Kép

Csatlakozom Sofkához. Diával vajon mi lehet????

Anikó
pancsa2

Sziasztok csajokKép

Megszületett Dia kisfia, Dominik, 2930 grammal és 50 cm-el.Kép
Sok puszi nekik. Majd valamikor bemegyek hozzájuk a kórházba és lefényképezem őketKép

AnikóKép
Nálatok nincs front? Ma egyszer aludt egy jót, azóta nyüglődik. Most épp a férjem kezében alszik.
Délután egy csomó járkálás után nagy nehezen elaludt, gondoltam leülök vele. Erre hallom,hogy a kutya valahol messze ugat kétségbe esve. Úgyhogy le kellett tennem. A hülye kutya átszökött a szomszédba és nem tudott visszajönni. Persze ez alatt Olivér felébredt az ágyábanKép
Ja végül úgy csináltam a kajálás dolgot, hogy mivel nyamnyogott csak, felolvasztottam egy adag tejet, jól megmelegítettem és a kocsiban elnyamnyogta mig beértünk a kórházba. Így kihúzta az időt mig ott voltunk.
Nekem is fájt már a mellem. Eldugultak a tejcsatornák. Én is massziroztam a mellem és szivattyúzta pedig majd betojtam. És mindenképp szoptass belőle mert a kicsi tudja a legjobban kiszívni. Tudom, hogy fáj, de ha bagyullad a melled az még rosszabb.
Most megyek is, csak a Dia miatt jöttem

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Dia!
De jó,hogy benéztem!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!!KépKépKépKépKépKép

Gigi!
Ma nekünk is nyügi napunk volt.Kép
Remélem az éjszaka majd nyugodtabb lesz.
Tudsz részleteket Diáékról?
Add át légyszi az üdvözletemet.Kép
Nagyon várom a képet.

Anikó!
5-6 óránként ciciztek?!
Irigy-irigy!:Kép
Két és fél óra nyugalom után már olyan furcsán érzem magam...Kép
Remélem hamar elmúlik a cici-fájás!

Bringa!
Hogy vagytok?Kép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Üdv Kismamák!
Itt Dominik apukája.
Mindketten jól vannak. Küldök gyorsan egy fényképet
az első pillanatokról. Holnap új képekkel és hírekkel jelentkezem.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Kép Kép Kép

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Nagyon édes a picúr! Nem csodálom, hogy ennyire vártad, hogy megszülessen, tényleg tündéri. Jó babázást, aztán, ha tudod, akkor írd meg légyszi, hogy milyen volt a szülés...tudod...számított valamit az a förtelmes tea, amit iszogatunk? Kép
Még 1* sok boldogságot!

Puszi, Zsófi
mzsx

Dia, nagy-nagy gratula, és gyönyörű ez a kicsi legény.Isten hozta ezen a földi világon!
sofka

Sziasztok!!!!

Dia
GRATULÁLOK !!!! Nagyon aranyos a pici, minden minden jót kívánok nektek.

Gigi
Doki nénitől szinte semmit sem kérdeztem ugyanis Gigi ezerrel üvöltött, pont aludt amikor jött, és nem vette jó néven a macerát, és persze enni is szeretett volna nagyon. Szóval alig vártuk mind hárman, Gigi doki néni és én is, hogy elmenjen és ehessünk.
Ti melyik kórházba voltatok csipőszűrésen?
Mi is megyünk jövő héten, előre félek én is a kajától és az öltöztetéstől is. Mit adjak rá?
Mennyire vetköztessem ott le?
Milyen volt a vizsgálat?
Az éjszakai szopik nálad hogy alakulnak?
Szerencsérre nekem megoldódott a dolog, ritkábban is kel fel és nekem is kezd elég lenni végre a tejci.
Nem kéne rácsörögni Maricára, hátha valami baj van és nem jelentkezik pl küszködik valami tejci vagy kaksi problémával és nem jelentkezik, pedig esetleg mi tarthatnánk benne a lelket.
Nem tudom aggodom miatta.

A hónalj tartásban való szopit tegnap mi is kipróbáltuk tényleg nagyon jó, mindenkinek ajánlom, s állítólag ez a leghatékonyabb szopi.

Amióta inkább ciciből eszik a drága nem is fájdogál a pocija. kopp kopp

Másik nagyon fontos info babázóknak és babát váróknak.
Mi a Bajcsyban szültünk, van az országban 2 db hallás vizsgáló készülék amely ilyen pici korban kiszűri a rendellenességeket, az egyik a Bajcsyban van. Állítólag hamarosan kötelező szűrővizsgálat lesz, de ma még csak magán szorgalomból nézetheted meg a picit. esetleg gondoljátok végig és menjetek el. jövőhéten csütörtökre kaptunk időpontot, majd beszámolok róla.

Anikó
tényleg a cici ürítése a legfontosabb, etetés, fejés, masszírozás, melegvizes zuhany közben masszírozás. S a váltott pozíciós szopi. Kitartás!!!

Szép napot mindenkinek
Márti
márti05

sziasztok
Dia
Gratulálunk!! Sok tejcsit és boldogságot kívánunk!

Kata
Hát azt hiszem, jobbra számítottam, így a második palántával Kép, de azért sokkal könnyebb, mint Hannával volt. Sajna Berni is hasfájós kicsit. Hanna imádja, azzal nincs gond, inkább, hogy sokat van cicin és kézben, s olyankor nehezebb a Hannát lefoglalni. Éjszaka nem túl jó, nehezen alszik vissza a helyén, inkább kézben lenne, vagy mellettem. Sokat vagyunk apa nélkül, mert hát dolgozik, s az elég húzós, főkétn éjjel, ha mindkettő egyszerre randalírozik Kép
Egyébként egy tünemény baba, sokat mosolyog (persze még nem tudatosan). Mi sétálni még nem voltunk, csak az erkélyen. Ti? Nehezen szánom rá magam, mert félek, Hanna nem akar majd félóra múlva feljönni Kép

bringa
bringa

TamásO:

Gtatula a kissráchoz. Nagyon aranyos. Diát puszilom.

Márti
A Heim Pálba voltunk. Derékig kell levetkőztetni a picit. Mi kocsival mentünk, úgyhogy nem nagyon öltöztettem be. Body, meg egy plüss rugi +zokni. A babaülésbe vittük be, a buksira húztam egy hó meleg sapkát, meg betakartuk egy meleg takaróval. Nem szabad nagyon beöltöztetni, mert bent meleg van és a vizsgálat futószalagon megy, nincs idő harisnyázni.

Eddig miből evett törpi, hogy írod, hogy már nem fáj a poci?
Kiváncsi lennék erre a vizsgálatra. Mindenképp írd majd meg, hogy mi volt.

Ma elég rossz napunk van, de szerencsére volt kaksi. Mondom én, hogy nem kell a hülye kúp.
Most a karomban alszik,le se teszem, mert ilyenkor bejelez neki a vízszintjelző és jön a balhéKép

Éjszaka háromkor magam mellé kellett vennem mert úgy fájt a poci. Olyanokat pukizott ami egy felnött ember becsületére válna.
Maricának majd írok sms-t. Hátha válaszol....

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!
Nekünk tegnap végig alvós napunk volt szinte, a délelőttöt leszámítva. Szegény tegnapelőtt annyira kifáradt, hogy nem is csodálom. De most elég nyugtalan napunk van. Éjszaka is többet szopizott már, mint szokott. REggel 8 óta meg szinte végig nekem is az ölemben van, mert mikor leteszem, rögtön felkel. Szerintem most is a pocija fáj neki is. De már nagyon éhes voltam, letettem a kiságyába vagy 10 perce, persze sírt, de nekem is ennem kell. Aztán 5 percen belül bealudt. Remélem, a következő szopiig durmolni fog, 2-ig. Bár tudom, hiú ábránd.

Dia!
Gratula! Nagyon szép a kissrác. Érdemes volt várni rá Kép Sok-sok tejcsit kívánok, és nyugis babát Kép

Puszi,
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Dia es Tamas!
Hatalmas gratula a legenykehez, nagyon tunderKép Remeljuk, hogy jol vagytok es minden rendben leszKép

En vegre megjartam a hadak utjat, vervetel volt reggel, holnap kell eredmenyert erdeklodni, talalkoztam a dietasnoverkevel, tablazat hegyeket kaptam, eljen a 150g szenhidratos dieta. Jovohet szerdan be kell fekudni egy napra, hogy ellenorizzek a cukor-allast.. eljen..
Az is eljen, hogy a 4 anpig tarto joslozas eredmenye egyenlore nem eszlelheto, teljesen zart belso mehszajrol szamolt be a dokim. Lurko nagyon jol erzi magat odabent, ugy latszikKép Hat akkor novesztgetem meg..Kép

Puszi,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?