Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszta, Eszterkenek nagyon boldog szulinapot kivanunk!!!Kép (Szerintem mar ehet mandarint.)

Nina, jo fej Vandi. Kép

Gabomamo, nekunk is huminonk van, de most nem hasznlajuk. Lehet bele tolot is venni? Csak mert tescoban mostnaban nincs.

Karmen, meg 1 koszi, valahogy kimaradt az a sor.

Gabi, a Brendon mogott van a bolcsi, vegyes csoportok vannak. 1 heten 1x lehet menni az ujaknak.

Ma ejjel nem szoptattam meg Kristofot, mind a 2x Toni ment be hozza. Eloszor volt vagy 20 perc siras, de masodjara mar semennyi.
Megyunk ma bolcsibe, ha vegre meltoztatik felkelni. Kép

Agi
agi77

Kriszti!

Én is boldog szülinapot kívánok az Eszternek!
Szerintem is ehet mandarint.Narancsot már 7 hós korától ehet,akkor gondolom,hogy mandarint is.

Ildi
tfildiko

Agi,

igen persze van utantolto, mi mindig azt veszunk.
2 db van 1 csomagban.
Nyar ota nem szoptatom meg Simont en sem ejszaka azert alszik kozottunk sajna....

g.
gabomamo

Kriszti:

Boldog szülinapot Esztinek!!!

Gabomamo:

Nem tudod áttenni a saját ágyába? vagy nem is akarod? Nagy francok ezek a kölkökKép

Ildi:
Még annyit az alváshoz, hogy ha véletlenül van egy jó éjszakátok, akkor ne dícsérd meg itt a fórumon, mert akkor a következő éjszaka tuti gáz leszKépKép
Igaz GabomamoKép

csajok! Nem látatok véletlenül valahol fenyőgirlandot? De zöld színűt, nem azt a fehéret.
A tesco hirdette elég baráti áron, persze igy darab nem volt .
Nina
nina74

Nina!

Jó,nem dicsérem meg többet,ha jól alszik.
Nem láttam fenyőgirlandot,igaz,hogy nem is néztem szét a díszek között.

Ildi
tfildiko

Karmen!

Hol is vettél patentot?
Nina
nina74

Sziasztok!

Nekünk épp bedöglött a porszívónk. Viszont mostanában sűrűn használom, mivel Edi mászkál mindenfelé. Venni szeretnék sürgősen egy jó minőségű, erős szívóhatású esetleg vízzel is tisztítós porszívót. Tud valaki valamilyen jó fajtát ajánlani?

Karmen, a tiétek mit tud? Az, hogy állatszőrre van, azt valami extra? Nekem csak az a lényes, hogy jó erős legyen (a mostani ugyanis alig szív), akár állatszőrre való, akár nem.

Sok szó esik most a párásítókról. Nekünk nincs, de gondolkodunk rajta. Egyelőre páratartalommérőt+hőmérőt akarunk venni (férjem kérte karácsonyra), de én még azt sem tudom, hogy mennyi az optimális páratartalom. Szerintetek?

Mikor Edi náthás volt, a dokinénink azt ajánlotta, hogy jó párásító a teregetés. Mosni úgyis mosok szinte minden nap egy gép ruhát, és szétrakom a szobákban a nedves cuccot, így párásítok. Mit szóltok?

Aranyosak a fotók!
Mi is e-puszival köszöntjük Eszterkét.

Üdv. Mindenkinek!

Gabici és Edi
gabici

Apropó, narancs!
Hány hónapos kortól adtátok? A könyvek ugyanis nagyon eltérően írják.

Edi kapott egy mandaringerezdet szopogatni. Ízlett neki, semmi baja nem lett tőle, ígaz ez csak nagyon kis mennnyiség. Én fogtam a gerezdet, ő meg úgy szopizta, mit egy cumit.

Gabici
gabici

párásítás: sztem ez a kérdés is túl van lihegve a közvéleményben. Ahol rendben van a páratartalom (általában rendben van), ott nem kell párásítani pluszban. Az sem jó.
Ha valaki azt veszi észre, h alvás után regglere, kapar a torka, és száraz, köhögnie kell, vagy fáj, akkor kell párásítani.
Ha nem tudja valaki eldönteni, akkor be kell mérni.- Én nem tudom Gabici mennyi az optimális érték, de biztos benne lesz a tájékoztatójában.
Ha szükség van párásítóra, akkor hideg párásító kell, mert a meleg "vizes" levegőben terjednek a baktérimuk. Ha mégis csak ilyen van (mint Nekünk), akkor kell bele tenni citromolajat, ami fertőtleníti a levegőt.
A hideg párásítókból méreg drágák is léteznek, nem értek hozzá, de túl sokat biztos nem költenék rá egészséges gyerek mellett. (egy asztmás, vagy kruppos, vagy ygakran beteg gyereknél természetesen más a helyzet). A lényeg, h hideg vizet permetezzen, és a szoba nagyságához mérten, megfelelő mennyiségű vizet porlasszon szét.

.:Angi:.
angiszeged

Jaaa, és Eszterkének természetesen nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! KépKépKép

angiszeged

Eszternek boldog szülinapot Kép

Most jöttünk haza a karácsonyi vásárból és ittam egy pohár forralt bort. Hát lányok vérré vált bennem. Annyira kívántam már és olyan jól esett! Aztán rányomtan egy diós kürtös kalácsot és alig fértem fel a villamosraKép! Tiszta extázis ez a karácsonyi hangulat ezek az illatok....hmmmm imádom. Nagyon jól vagyok ma Kép
Még a fényképezögép sem tud felidegesíteni, de délután visszaviszem a tecsóba megkérdezek egy szakit, hogy mi van! De ezer százalék, hogy elküldenek majd 20 helyre és senki sem fogja tudni megmondani, hogy mi baja! De nem izgat, most valahogy semmi nem izgat olyan jól érzem magam Kép
Na ledölök Bogi mellé a nagyágyba és pihenek egyet!
Szép napotKép Sziasztok!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nina! Rövidáru boltokban lehet kapni, én találtam a Mérei u-ban a patika mellett van, A nagyá emeletén és a Csermákkal szemben a Burdánál. 15db van egy csomagban, a Burdánál drágább.

Gabici! A mienknek a szivóereje 330W, ez már elég erös. Nem vizesproszivo, de a turbokefe miatt nagyobb a szivóereje azzal. Az van az állatszörre. Anyuék porszivója még erösebb, 400W szivóteljesitmény (ez nem ua. mint a készülék teljesitménye az 1800W) azt ajánlanám mi is azt akartunk elöször venni, Electrolux Oxygen, ez sem olcso, na halk és erös szivóhatásu. Azt hiszem tavaly 40e vették. Mi csak azért nem emellett döntöttünk mert állatszörre kevésbé hatásos. http://www.electrolux.hu/node35.asp?ProdID=27092

nekem doktornéni azt ajánlotta párologtassak Orsi szobájában kamillát, erre azt a kerámiát használom ami mécsessel müködik.

Kriszta! Boldog szülinapot Esztinek!! Milyen tortát kapott?

Enikö! Férjem kezében több gép is volt ami hasonlo hibát produkált, ott a kártya volt a hibás, lassu volt a memoria. Szerinte oda vidd ahol van a garanciális szerviz.

Én meg azt akartam kérdezni hogy mikortol adhatok Orsinak fokhagymát? Védönéni szerint mehet a kajába, de sehol sem találom mikortol lehet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Kép

Ne haragudjatok, hogy csak igy bepofatlankodok, de mint ex-szegedi lenne egy kerdesem hozzatok. Jelenleg kulfoldon elek es babat varok. Szeretnek hazamenni szulni, ha minden jol megy. Karacsonykor otthon leszunk es jo lenne a vedonohoz is elnezni. Meg tudnatok mondani, hogy mik kellenek ehhez? Beutalo, idopont, stb. Ja, es hogy hova kell menjek. Az allando lakcimem Ujszegeden van, nem tudom hogy ez szamit-e... Koszonom elore is a segitseget!

Eniko Kép

Forralt bor, kurtoskalacs... nyami. Nagyon jol hangzanak... Mar most haza akarok menni!!! Kép

Gyöngyi

bgy

Gabici!

Azt olvastam,hogy 7 hós kortól lehet narancsot adni.

Enikő!

Örülök,hogy jól érzed magad.Pihenj sokat!
Én is szeretem a k.kalácsot.

Kármen!

A hozzátápis melléklet 1 éves kortól írja a fokhagymát.

Gyöngyi!

Szia!Gratulálok a babához.Mikorra várod?Most hol élsz?
Azt kell megtudnod,hogy melyik körzetbe tartozol.(Fontos,hogy hol laksz.)Ha ezt megtudod,akkor kell jelentkezni a kiskönyvért a védőnőnél.És ő majd mindent elmond,hogy mikor és hova kell menned vizsgálatokra.Én az SZTK-ban kérdeztem meg,hogy hova is tartozom.

Ildi
tfildiko

Ildi Kép

Koszi szepen a valaszt, akkor felhivom az SZTK-t. Most a 12. hetben vagyok, Irorszagban lakunk. Ha minden igaz jun. 23-ra leszek kiirva, ha 1x vegre lat egy doki... Kép

Gyöngyi

bgy

Kármen!

Már 8 hótól lehet főzve.1 éves kortól pedig nyersen.Most néztem meg jobban.Bocs!!!

Gyöngyi!

Orvost már választottál?Vagy a körzetihez akarsz járni?Szerintem jó,ha az embernek van saját magánorvosa.

Ildi
tfildiko

Ildi Kép

Hat, az a helyzet, hogy a kiutazas elott mar egy ideje Pesten eltem, es ott van orvosom. Megyek hozza a ket unnep kozott, es ha elvallal, akkor Pesten szulok. Ha nem, akkor marad a kerdes, hogy itt Irorszagban, vagy otthon Szegeden. Szegeden viszont egy orvost se ismerek, szoval akkor lehet hogy megint zaklatni foglak titeket... Kép Viszont mindenkepp maganorvoshoz mennek.

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Először is Boldog Szülinapot Eszternek!

Mandarint én is szoktam adni neki, szintén lehártyásítva, mert úgy jobban csúszik:-) Annyira jól csúszott neki a hétvégén, hogy a pelusba "találtam" néhány nem kidurrant "mandarinbogyót":-)). A narancs levét(facsartat) én kakamanó lazításra használtam, ez lágyította meg és ha sokat iszik belőle a mai napig meghajtaja egy picit.

Enikő, örülök, hogy jól érzed magadat, gondolom a forralt bor után Boró is jót alszik a pocakodba:-))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ildi! köszi, Én a kismama táblázatban kerestem ott nem találtam. Fözve akartam és nem sokat adni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én is megnéztem a fokhagymát:8-9 hós sütve vagy főzve.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gyöngyi!

Nem zaklatsz,szívesen válaszolunk.
Vigyázz magadra!
Mi lesz a baba neve?Meddig maradsz Írországban?Mit csinálsz ott?Bocs a sok kérdésért.

Ildi
tfildiko

Szia Gyöngyi! Fewltétlen hívd fel a körzeti védőnőd még most, mert a barátnőm, aki Franciaországból költözött haza 16.hetesen majdnem nem kapott kiskönyvet. Az a szabály, h 12.hétig jelentkezni kell terhesgondozáson. Azért annyira ne ijedj meg, biztos lesz könyved, csak sztem telefonálj oda, h várjanak Téged.

angiszeged

Angi!
Köszönöm szépen a videókazit, visszavittem a boltba!
Lara
lara

Jajdejó Enikö, hogy mondod, én is megyek inni bort:-))) Legalább Bercel jobbat alszik majd a boros tejtölKép
Lara
lara

Angi Kép

Koszi, hogy szoltal. Igyekszem minel elobb bejelentkezni, de sajna nem talalom a matav tudakozoban az SZTK telefonszamat...

Esetleg valaki meg tudna adni nekem?

Ildi Kép

Nyugodtan kerdezz. Szoval meg min. 2,5 evig leszunk itt, es tanulunk a parommal (doktori kepzes). Nevrol sok otletem meg nincs, mar torjuk a fejunket, de meg nem jutottunk megegyezesre... Kép

Gyöngyi

bgy

Én a 14. héten jelentkeztem a védönönél, nem volt semmi gond hogy nem elöbb.

Ildi,Nyúlanyó! Köszi, akkor izesitek vele.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Akkor lehet Karmen, h a barátnőm védőnője volt csak ilyen...

SZTK: 62/421-021

Á gi! Mi volt a bölcsiben? Jó volt?

angiszeged

Gyöngyi!

Én a Vasas Szent Péter utcai Szakorvosi Rendelőben kérdeztem meg.Tel.szám:574-400 és gondolom innét majd kapcsolnak oda,ahol ezt megmondják.Remélem,hogy sikerül megtudnod,hogy hova tartozol.Mikor jöttök meg?

Ildi
tfildiko

Angi!

Akkor lehet,hogy rossz telefonszámot néztem?

Ildi
tfildiko

Angi Kép Ildi Kép

Koszonom a telefonszamot, kozben raleltem a korzeti vedono telefonszamara - hihetetlen okossaggal kikovetkeztettem, hogy valoszinuleg az ujszegedi szekhelyu lesz az... Kép
Mar beszeltem is veluk, nagyon kedves volt a holgy, bar en mashoz tartozom, de azt igerte hogy visszahiv a kolleganoje.
Vicces volt, mert emlitette hogy neki is volt Franciaorszagbol kismamaja... Lehet hogy pont o volt akit Angi emlegetett? Mondta is hogyha 12 hetes vagyok, akkor epp ideje volt bejelentkezni... Kép
Koszonom a segitseget!
Csak kozvetelenul karacsony elott erunk haza, elvileg dec. 23-an szeretnek menni a vedonohoz, biztos fog nekem orulni igy az unnepek elott... Kép Mi tortenik egyebkent ott?

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi: Kitöltik a kiskönyvet. Kikérdeznek volt-e valami betegség a családban valakinek, neked van-e volt valami bajod, súlyt mérnek, vérnyomást, kiszámítják mikorra várható a baba és a védönö lát el kétmillió beutalóval, amikkel órákat kell majd sorban állnod és várnod a dokiknál. Elküldenek vérvételre, vércsoportmeghatározásra, teljes vérkép és vizeletvizsgálat....stbstbstb. Ilyesmiket. Írországban, ez hogy müködik???

12 hetes korban nézik a nyaki redöt, hogy megnézzék van-e valami genetikai rendellenessége a babának. Ha most vagy a 12. hétben, akkor én a helyedben kerítenék egy ultrahangos dokit és megnézetném a nyaki redöt (Nuchal scan), biztos ami tuti alapon Kép

Én is nagyon imádom a forralt bort, és annyira kívántam. Én nem tudom miért, de annyira biztos vagyok abban, hogy amit az ember lánya kíván az nem árt a babának!! Érzem, hogy neki is jót tett Kép Végül is nincs benne olyan sok alkohol és olyan Isteni íze volt.....hmmmmm még mindig érzem az ízét a számban Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Ja, lányok pont ma vagyok 30 hetes Kép Még "csak" 10 hét van hátra.
El sem hiszemKép
Enikö

ceniko
Szeged

Eniko Kép

Hat erzekeny pontra tapintottal... Itt nagyjabol semmit nem csinalnak. Osszesen 1 db UH van a terhesseg alatt (utana mar csak ha tulhordtad), en jovo het penteken megyek, akkor leszek 13+2. Nem mernek semmit ami genetikai betegsegekkel van osszefuggesben... mivel itt tilos az abortusz, ezert nem is szurnek semmire... Vagyis genetikai betegsegekre nem. Kép Vervetelem volt, de pl. nogyogyasz kozeleben se voltam eddig. Itt a korzeti orvoshoz kell jarni havonta, illetve par alkalommal a korhazban vizsgalnak.
Huu, te mar nagyon a finish-ben vagy! Tudod a baba nemet? Nevek? Bocs, ti mar valoszinuleg megtargyaltatok ezeket...
Ja, es csak ugy elmenni UH-ra se lehet... 1 db helyet talaltam, ahol penzert megcsinaltathatom, de 150 euro, es sajna nem fussa az osztondijbol...

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Angi: Meg van az autónk! Nagyon tuti. Csak fura vezetni a swift után, tök magas, mintha teherautóban ülnék. Bátor hátra költözött Flóra mellé. Majd kell új ülés venni neki.
Pontosan azért szeretnék párásítót, mert reggelente néha kapar a torkom, meg nálunk elég meleg van. De szerzek valahonnan valami páramérőt.

Kriszti: Boldog szülinapot Esztinek! Nyugodtan adhatsz már neki mandarint.

Ildi:Azt hiszem én túl óvatos vagyok a déligyümikkel, megvárom míg Bátor 10 hós lesz, akkor fog banánt is és narit is kapni.

Tünde: Ki a gyerekorvosotok? HOmeopátiával hogy áll? Jobbulást Tomikának!

Nina: Nagoyn édi Vandi szövege és ő maga is!

Gabó: Téged csak csodálni tudlak, hogy ép ésszel még meg vagy. Én már kezdek megőrülni néha. Pedig nem olyan rosszak az éjszakánink. De a nappalok néha borzalmasak.

Gyöngyi: Üdv! Csak zargass minket. Egyel több kismama, hátha valaki kedvet kap...ÉN még most nem. Kép Jó hely lehet Írország így a messze távolból. Elmennék szívesen. Azért az az egy UH kicsit kevés, de magyarországon sztem tök sokat zargatják a kismamákat és a pocaklakójukat.

Enikő: ÉN is elmennék már végre a karácsonyi vásárba, de ezen a héten semmi esélyem, talán hétvégén.

Képzeljétek, míg vártuk az autót, elkaptam egy kajaszállítót, és jövő héttól házhoz jön a kaja. Végre nem kell órákat tölteni azzal, hogy elmenjünk a kajáért. És végre talán Bátor is akkor fog aludni, mikor kellene.

Bedugulok.

Gabi3
inecsg

Enikő!

Az a 10 hét gyorsan elrepül.Nemsokára drukkolhatunk neked.

Gyöngyi!

Csak egy ultrahangot csinálnak?És azt hányadik héten?Én nagyon örülök,hogy több volt,és többször láthattam az én kicsi lányomat.A négydimenziós ultrahang pedig maga volt a csoda.Láthattam az arcát is.

Ildi
tfildiko

Gabi Kép

Tenyleg nagyon szep hely... bar gyereknevelesre nem a legalkalmasabb - az arak miatt... meg csak 14 szulesi szabadsag jar, ja nekem semmi, mert diak vagyok...

Ildi Kép

Valtozo hogy melyik heten, nekem a 13-on lesz, mert kertem hogy minel korabban legyen. Van aki a 17. heten megy... van aki a 20-on. En is szeretnem mar latni a kis lurkot... Kép Neha mar nem is tudom, hogy ott van-e meg, mert mar minden terhessegi tunetem elmult... vagyis 1 nem, minden nap verzik az orrom...

Gyöngyi

bgy

Gabi!

Örülök,hogy megérkezett az új autótok.
Én még nem adok déligyümit.Mi még nagyon kevés mindent eszünk.Ma kóstoltattam meg vele a zöldborsót,héj nélkül,de kiköpte.Holnap újra próbálkozom.(A védőnő mondta,hogy most már adjak neki a krumplin,tökön és a répán kívül mást is.Pl.cékla,saláta,zöldbab,és zöldborsó)A sütőtök ízlik neki a legjobban.A répából csak csipeget.

Ildi
tfildiko

Gyöngyi!

Az én orrom is vérzett a terhesség alatt.Úgy utáltam.Nekem is volt pár hetem,amikor nem éreztem semmit.Nagyon rossz volt.

Ildi
tfildiko

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést, átadtam a Nagylánynak.
A mai napon én totál bekrepáltam a gyerekemtől Kép.
Hajnal szopi, kelés reggel 3/4 7-kor. Letettem aludni fél 9 körül. Hiszti, nem akart. Majd ki, szopi, fektetés, hiszti. Aztán hagytam, majd csönd... Elmentem a szobája előtt, benéztem : Eszter ÁLLT a kiságyban és nézett rám, mosolygott. Majdnem elbőgtem magam, annyira tündéri volt!
A múltkori felállásnak nem volt folytatása, ezért örültem nagyon.
Azóta is feláll állandóan, nagyon klassz Kép Kép Kép.

És természetesen kóros insomnia van ma. Elkezdtem öltöztetni séta előtt, amikor beletettem az overálljába, már aludt... Séta alatt kb. fél óra volt a mai alvása eddig. A 3 és fél helyett. Gondolhatjátok, mit művel. Én teljesen kész vagyok már...
De nem baj, hoszen ma egy éves. Olyan elven minden emlékem. Ha ránéztem az órára, eszembe jutott, mi is történt egy éve Kép.

Nina,
nagyon aranyos Vandi ahogy Hozzád bújik Kép. Megkérdeztem Gergőt, látott-e valamelyik boltban girlandot (képviselő). Mondta, igen, nagyon sok helyen. És, mondom, mégis hol. Hát mindenütt fel vannak díszítve a boltok Kép. Ja... De nem dísz, hanem megvenni. Ja, úgy nem látott.

Gabici,
nekünk Bosch porszívónk van, pici, de erős. Mi a Médiában vettük anno.
Párásítás-én is teregetéssel oldom meg.

Enikő,
örülök, h jól érzed magad! Egészségedre a bort Kép. Csak így tovább!

Gyöngyi,
grt a babucidhoz, nem semmi, amiket leírtál a kinti eü-ről. A barátnőm is kinn élt Dublinban, fél éve elköltöztek az USA-ba. Te hol laksz?
A Vasas SZTK Védőnők közvetlen száma: 62/574-419.
Ha gondolod, keresd Benkovics Incikét, nagyon kedves, segítőkész. És sztem egy földreszállt ANGYAL. Én is oda jártam, de mivel nem a körzetemhez jártam, ezért az utsó alkalommal kellett fizetnem 2.000 Ft-ot.

Gabi3,
nagyon klassz, hogy megérkezett az autó, sok sikert hozzá!

Karmen,
fokhagymát főve és sütve 8-9 hónapos kortól, nyersen 1 éves kortól lehet adni.
Én adtam nyersen már 9 hónaposan is (spenótba) egy keveset. A szag azonban nem semmi a gyerek szájában Kép.
Állítólag a babák imádják a fokhagymát (anyatejbe is nagyon átmegy).
Torta majd szombaton, Mama ragszkodott hozzá, hogy ő intézze, én csokitortát kértem, hogy látványos legyen Eszteren. Én macisat szerettem volna, de ráérünk később a figurással.
Nagyon csini Orsin a blúz, amin a Miki-bulin volt. Hol vettétek? Olyat keresek azóta, mióta láttam és nem találok.

Angéla,
hogy vagytok?

Bocsi, ha sok voltam, de asszem ennyi mára, a gyerek teljesen ki van fordulva magából Kép. Tombol, mint az állat és nagyon ROSSZ! Kép

Mégegyszer bocsánat.
Jó éjt!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen,
remélem, hasonló nagyságú lesz Kép

Kép

Szombaton lesz egy kis szülinapi buli, a tesóm majd készít képeket, remélem, tudok majd feltenni.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, boldog szülinapot Eszternek!!!Kép

Holnap majd jövök talán, sajna nincs mostanság időm...

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kriszti!

Sajnálom,hogy ilyen rossz volt a napotok.De már 1 éves a pici lányod,és feláll.A holnapi napod biztos,hogy jobb lesz.
Várjuk a szülinapi képeket.

Ildi
tfildiko

Kriszti:
GergőKépKép

csajok!
Nekem tényleg nagyon kellene az a fenyő izé!!
Szóljatok már ha láttok valahol!!
Nina
nina74

Gabi! melyik kajaszállitó mellett döntöttél? Nekünk Et-Trend nem jelentkezett a jo számlával 3 hétig erre megint hibásat küldtek. A dijbeszedö levont belöle és igy kifizettük.
Milyen kocsi? Nekünk is fura volt a mienk hogy magasabb, ez is olyan teherautó-féle, Berlingo. De nagyon szeretjük mert hatalmas a csomagtér.

Kriszta! Kiváncsi vagyok mit szol majd Eszti a tortához!!! gratula a felálláshoz most már folyton állni akar majd, Orsi pl. a mikulást müsort is állva nézte végig. Hiába ültettem leKép
Bluzt a Mérei u-ban vettem a Bergon boltban. Másutt is, de amit látták azt ott. Én nagyon szeretem. A család szokta mondani itthonra miért adok rá ilyet, mondom mert máshova nem tudná elhasználni és meg szeretem látni benne, olyan kis csinos.Kép

Gyöngyi! Gratula a babához!!

Angi! szerintem csak a tietek ilyen, amugy nem hiszem hogy nem jut kiskönyv annak aki késöbb jelentkezik, biztos van a rendelönek elég, hiszen nem lehet tudni a köv. héten hány uj kismama esik be.

Mi az a girland???? ez a koszoru?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
köszi az infót, teljesen egyetértek Veled öltözködésileg.
A girland: írj le egymés után sok U betűt. Az így kapott minta a girland Kép.
Akkor kezdődik a "keljfeljancsi"-korszak Kép.

Ildi,
szeretnék feltenni képet, de sajnos túl "nagyok", a mi programunk pedig elavult a kicsinyítésre.
Most is akartam fotót tenni a mi kis családunkról a profilomba, de az is "nagy" Kép.
Apa ült a gép előtt az előbb, akartam írni, h. hamarabb fürdettünk fél órával, mert a Lány k.o. volt. Ja, mászott és orra esett szegénykém. Asszem, ez volt a fáradtságának a katarzisa. Ezért mondtam Gergőnek, h mostmár fürdés legyen.
Szopi közben aludt el 5 perc alatt.
Nem is tudom, mikor aludt utoljára 3/4 8-kor Kép.
Most még gyorsan kivasaltam.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Sajnálom,hogy orra esett.Biztos,hogy nagyon fáradt,és sokáig fog aludni.A Noémi most eszik,apuci eteti.Rohanok rendet rakni.Ha fiam született volna,akkor Gergőnek hívnák.
Jó éjszakát!

Ildi
tfildiko

Gyongyi, gratula a babahoz! Megertelek, hogy itthon akarsz szulni. Hogy fogod megoldani, mindig hazajossz a vizsgalatokra? Kiskonyvet szerintem is adnak, en is csak a 12.heten mentem. 1x eltevedtem a Vasasba vagy 8 hetesen, de kirohogtek, hogy mit akarok en ott egy petezsakkal. Hat marha rosszul esett. (Nem a vedonom volt, hanem a terhesdiagnosztikan valaki.) A ujszegedieknek nem biztos, hogy orakat kell varni.

Kriszta, azt hiszem osze lehetne kotni a gyerekeinket, Krsitof sem aludt. Vagyis aludt 2 percet a babakocsiban. Amit letettem az agyra felebredt. O is 8 elott a aludt el, hipergyorsasaggal.

Angi, jo volt a bolcsi, volt Mikibacsi. Mar nem volt annyira erdekes, mint a jatszohazban. Kristofot hivtak elsonek, kicsit meg volt illetodve.

Agi
agi77

Sziasztok!

Ma éjjel 9-szer keltem fel a Noémihez.Lehet,hogy már a foga jön neki,vagy az még korai?Tegnap este olyan sokat evett,hogy azt hittem,hogy kibírja reggelig.(320ml-t bevágott a tápiból és a tejpépből.Ennyit még soha nem evett egy evésre.)És az éjjel megint evett.Ma vagyunk 5 hónaposak.

Ági!

Örülök,hogy jó volt a bölcsiben.Meddig voltatok ott?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildi,
a férjem Gergely, bár van még a közvetlen kollégák között is, akik Gergő napján köszöntik fel (5 éve kollégák Kép)

Ági,
nem irigyellek Kép.
A hajnalunk, a reggelünk mind-mind borzalmas volt. Most alszik.
Annyira ki van cserélődve Eszter, hogy nem ismerek rá. Nyűgös, hisztis, rajtam akar lógni egész nap. Ez a fogzás miatt lehet?
Remélem, az éjszakátok azért jobb volt.

Szeretném a segítségeteket kérni.
Írjátok már meg léci, mit adtatok enni a gyerekeknek?!
Paraméterek:
- anyatejes (reggel, este, délutáni alvás előtt és mostanában sajnos hajnalban is)
- 1 éves
- pépes ne legyen, mert azt utálja
- kész bébiételt sem eszi meg
Gondolok: tízórai, uzsonna, ebéd.

Nagyon köszönöm!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi,
akkor én csöndben vagyok...
Szerintem ez nagyon durva! A dokinéniek mondtad már?
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?