Sziasztok Csajok!
Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést, átadtam a Nagylánynak.
A mai napon én totál bekrepáltam a gyerekemtől
.
Hajnal szopi, kelés reggel 3/4 7-kor. Letettem aludni fél 9 körül. Hiszti, nem akart. Majd ki, szopi, fektetés, hiszti. Aztán hagytam, majd csönd... Elmentem a szobája előtt, benéztem : Eszter ÁLLT a kiságyban és nézett rám, mosolygott. Majdnem elbőgtem magam, annyira tündéri volt!
A múltkori felállásnak nem volt folytatása, ezért örültem nagyon.
Azóta is feláll állandóan, nagyon klassz
.
És természetesen kóros insomnia van ma. Elkezdtem öltöztetni séta előtt, amikor beletettem az overálljába, már aludt... Séta alatt kb. fél óra volt a mai alvása eddig. A 3 és fél helyett. Gondolhatjátok, mit művel. Én teljesen kész vagyok már...
De nem baj, hoszen ma egy éves. Olyan elven minden emlékem. Ha ránéztem az órára, eszembe jutott, mi is történt egy éve
.
Nina,
nagyon aranyos Vandi ahogy Hozzád bújik
. Megkérdeztem Gergőt, látott-e valamelyik boltban girlandot (képviselő). Mondta, igen, nagyon sok helyen. És, mondom, mégis hol. Hát mindenütt fel vannak díszítve a boltok
. Ja... De nem dísz, hanem megvenni. Ja, úgy nem látott.
Gabici,
nekünk Bosch porszívónk van, pici, de erős. Mi a Médiában vettük anno.
Párásítás-én is teregetéssel oldom meg.
Enikő,
örülök, h jól érzed magad! Egészségedre a bort
. Csak így tovább!
Gyöngyi,
grt a babucidhoz, nem semmi, amiket leírtál a kinti eü-ről. A barátnőm is kinn élt Dublinban, fél éve elköltöztek az USA-ba. Te hol laksz?
A Vasas SZTK Védőnők közvetlen száma: 62/574-419.
Ha gondolod, keresd Benkovics Incikét, nagyon kedves, segítőkész. És sztem egy földreszállt ANGYAL. Én is oda jártam, de mivel nem a körzetemhez jártam, ezért az utsó alkalommal kellett fizetnem 2.000 Ft-ot.
Gabi3,
nagyon klassz, hogy megérkezett az autó, sok sikert hozzá!
Karmen,
fokhagymát főve és sütve 8-9 hónapos kortól, nyersen 1 éves kortól lehet adni.
Én adtam nyersen már 9 hónaposan is (spenótba) egy keveset. A szag azonban nem semmi a gyerek szájában
.
Állítólag a babák imádják a fokhagymát (anyatejbe is nagyon átmegy).
Torta majd szombaton, Mama ragszkodott hozzá, hogy ő intézze, én csokitortát kértem, hogy látványos legyen Eszteren. Én macisat szerettem volna, de ráérünk később a figurással.
Nagyon csini Orsin a blúz, amin a Miki-bulin volt. Hol vettétek? Olyat keresek azóta, mióta láttam és nem találok.
Angéla,
hogy vagytok?
Bocsi, ha sok voltam, de asszem ennyi mára, a gyerek teljesen ki van fordulva magából
. Tombol, mint az állat és nagyon ROSSZ!
Mégegyszer bocsánat.
Jó éjt!
K.