Zsófi
A karácsonyi vásárlást ne is emlegesd, még sehogy sem állok vele! Hétköznap délelőttönként tervezem (rettenetesen kezd irritálni a tömeg, egyfolytában a pocimat fogom, nehogy vmi barom nekimenjen), de még kitalálás szintre se jutottunk el a férjemmel.
(Sajnos együtt nem is fogunk tudni elmenni sehová, annyit dolgozik...
)
Ráadásul ebben a hidegben kimozdulni sincs kedvem... Ebből a szempontból én is megörültem, hogy március végén, mikor Zsebi jön, már nem lesznek ilyen hidegek. MOst márc. közepére jósolta az UH (pont akkor megy el a dokim 1 hétre...
), de remélem akkor is jó idő lesz. (Bár láttunk már havat márc. 15-én...)
Babaúszás: egy barátomék is vitték a lányukat, otthon úgy készültek rá, hogy kicsit langyosabb (nem pedig meleg) vízben fürdették. Nagyon élvezte a kiscsaj, aztán nemtom miért hagyták abba (asszem mikor jött a kistesó). Viszont igaza van Zsuzsának, én is úgy tudom, hogy tőlük nem kérnek papírokat, így a mamák bármilyen nyavalyát behurcolhatnak a finom meleg vízbe...
Felnevelés: ó, hogyne! Iszonyú profi szülők vagyunk már most határozott elvekkel és elképzelésekkel! Aztán mekkora pofáraesés lesz belőle, amikor semmi nem úgy fog működni, ahogy elterveztük!
Bár én már többször kilátásba helyeztem, hogy szépek az elveim, de ha a karomban tartom majd úgyse fogom tudni soha megállni, és úgy el lesz kényeztetve, hogy csak na! Mondtam is az embörnek, hogy neki kell lennie majd a szigornak a családban, mert én nem leszek rá képes!
Ja, és mi volt a Praxisban?
Zsuzsa
Azért vigyázz magatokra! Elhiszem, hogy szeretnéd, ha végre történne vmi, de akkor már inkább szerelmeskedjetek az uraddal!
(Hát nem sokkal kellemesebb?!
)
Nikcsi
Vannak emberek, akik miatt nem érdemes felhúzni magadat. Nem érdemli meg, ha ilyen kicsinyes barom. Ki kell védeni a hülyeségeit, és tenni a fejére magasról!
Parkettázás?! AZért ugye csak kicsit segítesz?! És a lakkozás idejére mindeképpen menjetek máshová aludni!!!
Hmmc
Én voltam a moziban pár hete, ráadásul csak egy riportfilmet néztünk meg, amiben sem zene sem hangeffektek nem voltak, de a beszéd annyira hangos volt, hogy az első felét végigficánkolta a kölyök, egy idő után tényleg én is belefáradtam.
Rendes mozira ezek után nem nagyon merek már elmenni (nekem biztosan a gyomromat készítené ki a püföléssel, mert már megfordult).
Na megyek dolgozni...