Szaisztok,
újra végigolvastam, megpróbálok emlékezni ki mit írt.
Szilvus, Bencéről elmúltak a piripöttyök, nem tudom mitől voltak, szerintem neki is jön a felső két foga mert immár 3. napja anyámtyúkja, hogy Pumuklit idézzem.
Ő is előszeretettel kóstolgatja a kajáinkat, ma a tökfőzimet kunyizta el.
Gratulálok minden új fogtulajdonosnak, fogatlanok hajrá !!!!!!!!!!
Nuska, én is remélem, mi nem leszünk ilyen anyós Szörnyek, bár neked lányod van, úgy láttam ez a probléma főleg a fiús anyák jellegzetessége.
Barátnőm egyébként pszichológus, életében először találkozott Szörnnyel, félóra után megkérdezte: "mindig ilyen idegesítő, folyton a nyomodban jár ?" Hja, ha még csak ennyi lenne.
Erika, macskasztori nem semmi, tudok felajánlani kiscicákat, ha esetleg valami baj érné házikedvencedet.
Móki, gratulálok szülinapod alkalmából, tényleg klassz, hogy ilyen figyelmes férjed van !
Én is megijedtem volna a cékla sztoritól, én nem adok Bencének céklát, nem tudom rávenni magam, valszeg azért mert én nem szeretem.
Humi, gratula nektek is, sok boldogságot a további évekre is, nagyon szép csokrot kaptál !
Krizsó is ment veletek ebédelni, vagy Lacus volt a bébicsősz ?
Sly, a te anyósod se semmi, részvétem !
Mely, szerintem lassíts a tempón, és ha nyugodtabb leszel te is, talán szebbnek látod a dolgokat nem olyan sötéten mint most, és tényleg próbáljatok meg leülni beszélgetni, vagy menjetek el együtt 3asban sétálni, talán úgy könnyebben alakul a beszélgetés. Na jó, én osztok tanácsot, aki maga sem tudja kezelni a problémáit. azért próbáld meg.
Tünde, édes lehet Tomika ahogy kommunikál a vázával, elképzeltem, és jót nevettem rajta.
Mariann, remélem jól érzitek magatokat.
Edina, Árkádban én mindig a mozgássérült klót használom, általad említett okok miatt, és soha senki nem szólt rám érte. ?
Szilvus, a chamomillát mi már lassan másfél hónapja folyamatosan esszük, remélem nem ártok vele ?
Velem meg nem tudom mi van, szerintem valami nem OK, kezdődött azzal, hogy megjött 1xcsak, valamikor 2 hónapja. Eleinte kb 3 hetente volt, aztán kb 10 nap kihagyással újra, aztán már csak 4-5 nap kihagyással, mostanra szinte folyamatosan menstruálok, most például már lassan két hete. Tutibiztos, ez nem normális, pénteken (ha esetleg addigra elmúlik) megyünk dokihoz.
Lehet a cerazette miatt ?
Hozzátápi: májkrémet én házit adok, amit én készítek, májból, vajból, hagymával, majorannával, pici sóval.No bóti.
Palacsintát akarok enni, apát elhajtottam tejért, asszem megjött, úgyhogy megyek palacsintát sütni.
Ha valakit kihagytam, bocsánat.
Puszi mindenkinek,
Timi