Sziasztok!
Segítségeteket kérném, ezért regisztráltam hozzátok.
Mi is BMC-be jártunk, 2006.11.09-én(hamarosan 5 éve!) volt a 3. 3 embriós lombik beültetésem, ami SIKERÜLT és ikerterhességgel engedtek át a helyi terhesgondozóba.Jött az év vége , csak januárban kerültem UH-ra, mikor kiderült, hogy 1 embriónk él! A másik egy összeesett petezsák, ami titokzatos módon felszívódott...
Szomorúság-öröm és aggodalom következett az 1 Kincsünkért!!!
A 16.héten elkezdtem őrölten vérezni...és a vajúdóban fekve senki sem adott volna esélyt annak, hogy én kihordom ezt a terhességet 39 évesen!
...Placenta previam volt(méhszájra tapadt lepény), ez vált le egy darabon hematómát okozva...és azt mondta az orvos, hogy ha nem marad abba a vérzés, akkor nem kérdés, hogy kit kell menteniük...a műtőbe akartak vinni, a férjem kérésére az orvosom azt ígérte, hogy ezt a beavatkozást addig halasztja, amíg az életem nincs veszélyben...., hisz ott feküdtem 1 szobával arrébb...
IMÁDKOZTUNK-nagyon sokan!-és HITTÜK, hogy ISTEN megsegít, hogy ez a pici Kincs megszülethessen!!!!....
A vérzés csökkent, elállt!!!
,de csak befekvéssel engedte a továbbiakat az orvosom...
88napot feküdtem a terhespatológián...és a kiírt időt 1 nappal megelőzve programozottan, császármetszéssel 3850g-mal 55cm-rel megszületett a KINCSÜNK-Kincső!
Ezt azért írtam le, hogy visszaolvasva pár hozzászólást nem problémamentes beavatkozásokat, folyamatokat...babavárásokat...
ERŐT ADJON az én történetem is!!!!:)
Annyira "elvoltunk"ezután magunkkal, hogy a BMC-be vissza se jeleztük a sikerünket....halogattuk, majd elmaradt...
Tudom azóta, hogy W.dr már nincs az intézetben...Mi hozzá jártunk.
3 fagyasztott embriónk maradt és Kincsünk kistestvérre vágyik....
KÉRLEK BENNETEKET, aki tud erről írjon nekem, hogy a kistesó projektet HOGYAN kell indítanom? MILYEN VIZSGÁLATOK,
FRISS LELETEK kellenek ahhoz, hogy ŐKET beültethessük?
KIT ajánlotok, KIHEZ menjek...43éves elmúltam!!!!
Köszönöm!
Kati