Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Segítségeteket kérném, ezért regisztráltam hozzátok.
Mi is BMC-be jártunk, 2006.11.09-én(hamarosan 5 éve!) volt a 3. 3 embriós lombik beültetésem, ami SIKERÜLT és ikerterhességgel engedtek át a helyi terhesgondozóba.Jött az év vége , csak januárban kerültem UH-ra, mikor kiderült, hogy 1 embriónk él! A másik egy összeesett petezsák, ami titokzatos módon felszívódott...
Szomorúság-öröm és aggodalom következett az 1 Kincsünkért!!!
A 16.héten elkezdtem őrölten vérezni...és a vajúdóban fekve senki sem adott volna esélyt annak, hogy én kihordom ezt a terhességet 39 évesen!
...Placenta previam volt(méhszájra tapadt lepény), ez vált le egy darabon hematómát okozva...és azt mondta az orvos, hogy ha nem marad abba a vérzés, akkor nem kérdés, hogy kit kell menteniük...a műtőbe akartak vinni, a férjem kérésére az orvosom azt ígérte, hogy ezt a beavatkozást addig halasztja, amíg az életem nincs veszélyben...., hisz ott feküdtem 1 szobával arrébb...
IMÁDKOZTUNK-nagyon sokan!-és HITTÜK, hogy ISTEN megsegít, hogy ez a pici Kincs megszülethessen!!!!....
A vérzés csökkent, elállt!!! :),de csak befekvéssel engedte a továbbiakat az orvosom...
88napot feküdtem a terhespatológián...és a kiírt időt 1 nappal megelőzve programozottan, császármetszéssel 3850g-mal 55cm-rel megszületett a KINCSÜNK-Kincső!

Ezt azért írtam le, hogy visszaolvasva pár hozzászólást nem problémamentes beavatkozásokat, folyamatokat...babavárásokat...
ERŐT ADJON az én történetem is!!!!:)
Annyira "elvoltunk"ezután magunkkal, hogy a BMC-be vissza se jeleztük a sikerünket....halogattuk, majd elmaradt...
Tudom azóta, hogy W.dr már nincs az intézetben...Mi hozzá jártunk.

3 fagyasztott embriónk maradt és Kincsünk kistestvérre vágyik....:)
KÉRLEK BENNETEKET, aki tud erről írjon nekem, hogy a kistesó projektet HOGYAN kell indítanom? MILYEN VIZSGÁLATOK,
FRISS LELETEK kellenek ahhoz, hogy ŐKET beültethessük?
KIT ajánlotok, KIHEZ menjek...43éves elmúltam!!!!
Köszönöm!
Kati
kincsek
Szolnok

Sziasztok!
Jó hírrel jövök,minden ok. a kombinált teszt eredményével,így nem kell amnió!
Kislányunk lesz! :lol: :lol:
Továbbra is olvaslak benneteket,és szorítok a babákért!

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok!

Elengedtek a BMC-ből!!!! :)
16 mm-es petezsák, 9 mm-es babó életjelekkel. Bár a szívét nem hallottam, de azt mondta Sz., hogy minden ok.
Van egy 7 centis ciszta a bal petefészkemben, de állítólag fel fog szívódni a terhesség előrehaladtával. Remélem így lesz.

Ann!

Nem tudok semmilyen titkot. Azért az első baba előtt mi is megjártuk a hadak útját. (6 gyógyszeres kezelés, 1 inszem, és Doni csak a 2. lombikkal jött össze.) Most már teljesen más volt mint akkor, mert itt volt a fiam, akivel foglalkozni kellett. Nem figyeltünk annyira az egészre. De nyilván ha már egyszer voltál terhes, akkor másodjára könnyebben megy.
A kivizsgálásra pedig tényleg azt mondom, hogy csináltasd meg a következő előtt, mert én is kezdhettem volna májusban, de talált pár dolgot a doki, amit ki kellett kezelni. Ha akkor azt mondtam volna, hogy kezdjünk bele, ne foglalkozzunk apróságokkal, akkor lehet, hogy nem sikerült volna. 3 hónapomba került a dolgok rendezése, és itt az eredmény. Ha van titkom, akkor talán ez az.

Kincsek!

Ha felhívod a BMC-t, akkor elmondják, hogy milyen vizgálati papírokat kell vinned. Egyébként időpontot kell kérned a választott orvoshoz telefonon. Ott ő is elmondja, hogy mik kellenek. Csak mondd el az időpont kérésnél, hogy már jártál oda, kell a kórlapszámod.
Én Szűcs Zoltánhoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem az a nyájas, vigyorgós fajta, de nagyon rendes, alapos. És elég eredményes is. A többi orvosról nem tudok véleményt mondani, mert nem jártam máshoz. Reméle mtudtam segíteni.
A szükséges papírok közül tuti kell: 1 évnél nem régebbi rákszűrés, clamydia, hüvely váladék vizsgálati papír.

Kép

Kép
vevikk

Vevikk- örülök, hogy minden rendben van, sok boldogságot kívánok... :D

Zsóka
zsóka1113

Kincsek: Gratulálunk Kincsőhöz. Szerintem is hívd fel őket.

Ann: Én nem is értem azokat, akik egyáltalán nem akarnak gyereket. De talán bele lehet kicsit gondolni, hogy gyerek nélkül is lehet élni. Vagy mondjuk örökbebabával. Nagyon nehezen ugyan, de szerintem mi örökbe fogadtunk volna. A lényeg, hogy legyen az embernek alternatívája a jövőre nézve. Én megmondom őszintén a titokban sosem hittem. Nekem inkább az ment, hogy elterelem a figyelmemet. Az inzulinod tényleg nem igazán jó. Lehetett ez az oka a legutóbbi sikertelenségnek.

Vevikk Nekem is volt terhesen cisztám, tényleg felszívódott. Csak így tovább.
vicky79
Budapest III. kerület

Rita: Gratula Majához. Jó, hogy nem kell amnió.
vicky79
Budapest III. kerület

Kincsek-Kati:
csak azt tudom mondani, amit a lányok.
Az én kislányom 2010. februárban született (második inszeminációval jött össze). Idén nyáron mentünk vissza a BMC-be (mi is Szűcs dokihoz járunk) és újra kellett csináltatnunk minden vizsgálatot - erre kaptunk papírt, de a saját dokidnál kell megcsináltatni őket a hormon VV és apa vizsgálatán kívül). Mi elég gyorsan lezavartunk mindent és most első (harmadik) inszemre sikerült a tesó.
Sok sikert kívánok a Tesóprojekthez!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Az átjárhatóságit nem kellett újra megcsináltatni, ugye? Azt azért annyira nem élveztem, hogy repetázzak.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Vevik: nagy gratula, neked is Rita Maja babához.

Vajon Breki Maja babájával mi lehet?

Ann: Kéretik nem feladni. 37 év nem olyan nagy idő! Higgy a csodákban, most leírta Kincsek is. És ott van Vasika is, számomra ő a csoda a javából, de Kincsek te is!

Ann: én elmennék a fagyibabáért. És ha végképp nem - lehet örögbefogadni, persze ha apa is akarja. Nálunk rokon már nagyon készül, vásárolja a ruhákat.
És gyerek nélkül élni: gondolom csak nehezen lehet. (Hogy milyen ez egy felnőtt gyerek -nélkül azt meg én tudom, hát elég borzasztó) De várom a csodát, mert jönni fog.

Oh jó lenne tudni valamit Vbeniről, Sajtiról - hiányoznak.

Zsóka: én nagyon szorítok, meritsd te is a csodákból, mert vannak

üdv kispatak
meer
Aba

Vicky:
azt nem kellett... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rita!!! Jaj de szuper! Kiscsajszi lesz!! És az is mennyire jó, hogy nem kell amnió, gondolom nagy kő esett le...

Vevikk, tudtam, tudtam!!! Gondtalan babavárást kívánok!!

Kincsek, hajrá tesóka!! A chlamidiát, rákszűrést mindenképp intézd saját dokival, és mammográfiát is fognak kérni. A történetedet megkönnyeztem, és köszönöm, hogy megosztottad velünk.

Zsóka, hogy vagy??? Olyan sokat segített a legutóbbi hozzászólásod!

Dórica, örülök a csodádnak, írj hogy vagy, mi van veletek. Ne haragudj, de nem olvastam vissza és nem emlékszem, lombikkal sikerült?

Etna, az én meddőségi endokrin doki,k azt mondja, hogy a 3szoros érték a jó. De ugye sokmindent néznek, cukor, IR arányt, ir görbét stb. De azt semmiképpen ne csináld, hogy eszel édességet, aztán utána másnap meg koplalsz!! Ha eszel sütit, nekem azt mondta a dokim, utána vmi rostosat nyomjon le az ember, ami lassítja a felszívódást.

Ma konzultáltam mindkét dokival. Mindegyikük azt mondta még ne menjek a fagyis beültire, kicsit szedjem össze magam, megemeltük a meforált, elkezdek újra sportolni, és figyelek jobban most a diétára. És még csinálunk egy étkezéses terhelésest is, hogy lássuk, hogy normál esetben hogyan reagál az inzulin. Most estére ezt elfogadtam, igaz egész nap gyötrődtem emiatt, jó erős migrénem is lett. Az a helyzet mindennel, ha az ember már dönt, ha elfogadja végre amit kell, akkor utána már sokkal könnyebb. Csak a hadakozás, az ellenállás, a bizonytalanság ami gyötrelmes.
ann74

Ann: Nekem is volt egy ilyen ünnepek miatti kihagyás és a következő ívben lettem terhes Barbussal. Hajrá fagyibabák!

Kakti: Ennek nagyon örülök.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Ann- várakozóban vagyok, minden nap közelebb visz a hétfőhöz, amit várok is, meg tartok is tőle....

Tavaly már volt egy 6 hét utáni missed ab-m, de ott még a petezsák sem látszott igazán, most a szívpulzálás mindenképpen azt mutatja, hogy előbbre jutottam, mint valaha, persze a vég még nagyon messze. Alternatívának ott van még a 7 fagyibaba, de egy esetleges műtét még legalább 3 hónap pihi... szóval szeretném már lezártnak tekinteni ezt a szakaszt, hogy tovább tudjunk lépni. Eddig 2 örökbefogadást utasítottunk vissza a várakozás miatt, félő, hogy ezért mire "szabad lesz a pálya" már nem fognak jó szemmel nézni ránk. Engem tényleg nagyon szorít az idő - 45 éves leszek novemberben-, de jó lenne már a várakozási fázisból az eredmény irányába mozdulni...

Én 40 évesen a 0-ról építettem fel az életem, de egy percig sem bánom, hogy ennyit kellett érte várnom és szenvednem...

Minden jót kívánok.

Zsóka
zsóka1113

:oops: Ezeregy éve nem voltam, de olvasok ám néha! :wink: Csak már időm nincs írni, teljesen lefoglal a kis szarosom. Már alig alszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök a sok pocaklakónak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tervezősöknek kitartás!

Puszillak benneteket egytől egyig! Cupp

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Zsóka, mik a hírek? Gondoltam rád ma...
ann74

Kedves Ann és Kedves Mindenki!

Sajnos a kicsike nem nőtt tovább és már a szívecskéje sem dobog. :(
Nem tehetek mást, mint az mondom, hogy majd legközelebb :cry:
A műszeres befejezést annyival sikerült eltolnom, hogy a Doktornő szerint várjunk egy hetet, ha erős menzesz lesz és utána egy kontroll UH, talán megúszhatom a "vágóhidat", de ha nem jön meg, vagy az UH nem OK, akkor irány a kórház. Jó lett volna a csodák velem történnek kategóriába tartozni, de ez most nem jött össze. Nagyon szépen köszönöm a támogatást... nem tűnök el, igyekszem majd követni az eseményeket.

Minden jót Nektek, a sikereseknek boldog babavárást, a többieknek pedig erőt a küzdelemhez és a legközelebbhez!!!

Zsóka
zsóka1113

Zsóka: Sajnálom. Legközelebb biztos sikerülni fog végig kihordani egy egészséges babát. Tudom, hogy ez nem boldogít, de sajnos a természet már csak ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsóka: nagyon sajnálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.11.14 22:35-kor.
Vendég

Kedves Lovely!

A donor petesejt lehet, hogy a korom miatt jöhetne számításba, de mivel minden lombik programban 10-nél több megtermékenyült embriót produkáltam - most is még az 5 visszaültetés után 7 fagyasztott embrió maradt - nem gondoltam rá, hogy ez az út lenne a jómegoldás. Mivel az 5 lombikot már kimerítettük, 45 éves leszek novemberben, ezért már egy újabb lombikot, még ha nem lenne fizetős, akkor sem vállalnék. 18 év küzdelem után tudni kell megálljt parancsolni, mert azért mindannyian tudjuk, hogy ezek a beavatkozások nem veszélytelenek.

A fagyasztott embriókat még visszaültetik, utána én már nem kínzom magam.

Most arra várok, hogy kell -e a műszeres befejezés, vagy sem. Arra is gondoltam, hogy, ha minden rendben lezajlana, akár már a következő ciklusban is lehetne a viiszaültetéssel kacérkodni.

Nagyon megvisel ez az időhúzás, szeretnék már nyugvópontra jutni, mert hosszú út van mögöttem.

Bocsánat a hosszú levélért, talán még vitatható is, hogy már elegem van a "tortúrából", de aki ezt végigjárta remélem, megérti.

Minden jót nektek.

Zsóka
zsóka1113

Zsóka!

Nagyon sajnálom. Szörnyű ilyet hallani, annyira szorítottam neked. Azért az megfordult a fejelmben, hgoy sose nézték, hogy egyáltalán életképesek e az embriók? Nem bántani szeretnélek, de van amikor pl. apa és anya együtt nem tud életképes utódot "létrehozni", vagy pl. Csak a lányok, vagy csak a fiúk maradnak meg. Genetikai vizsgálat volt?
Nem okoskodni szeretnék, de ha már maradt 7 baba, abból legalább sikerüljön egy egészséges gyönyörű gyermeket kihordanod. Én szívből kívánom...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Zsóka: Igaza lehet Witchnek, mert a mostani babó is elindult csak mégsem sikerült neki veletek maradni. Lehet hogy a genetikával van a gond. Én teljesen megértelek, bár nekem már 3 év után elegem kezdett lenni az egészből. Mi van most az örökbe fogadással, azt a két picit megkapta más?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Honap megyek BMC-be FSH vérvételre meg prolakinra. Ha láttok vkit egy iszonyú eleven kiscsajjal (szinte már-már neveletlen), és a nagyival, azok mi leszünk :) Örömmel veszem ha megismerhetlek benneteket személyesn is, már ha vki jön holnap :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Drukk a jó eredményhez. Hogy érzed magad egyébként?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Embrió vizsgálat nem volt, de mi a férjemmel egy nagyon komoly mélységű genetikai vizsgálaton vettünk részt. Ott nem találtak semmit. Úgy gondolom, hogy pl. fiú/lány életképesebb esetén is a viiszaültetett 5 embrióból lehetett volna egy, amelyik a jó szériához tartozik. Nem tudom mi lehet az ok, az orvosok is tanácstalanok.

Köszönöm, hogy segíteni próbáltok. Most egyenlőre azt várom, hogy megjöjjön, mert nagyon nem akarok kórházba menni.

Szép napot mindenkinek.

Zsóka
zsóka1113

Sziasztok!

Ma voltam BMC-be, hát, csak az nem vett észre minket, aki vak :) A lányom az egész intézményt belakta. Irénkéékkel meg a pult mögött lévő szobában lévő (na ezt megmontam) lányokkal rajzolt, bement oda, és ki se akart jönni. Rohangált, ugrált, nevetett :) Nem volt semmi. Nekem az FSH-m 28-as lett. A prolaktinom jó. November 14 től szúrom a gonapeptylt, utána 28.án megyek vissza, és estrofemet meg progi szurit, meg utrot fogok kapni. Lenne egy kérdésem a mostaniaktól. A progi szurinál árban mire számítsak? kb. Mert vettem már eurót, de azért jó lenne tudni mivel számoljak. Nem titok, hgoy nem vagyon nagyon eleresztve anyagilag, és tunom kellene... írhattok privibe is :)

Zsóka!

Én csak gondolkodtam, járt az agyam, nagyon rossz lehet így... Nem is tudom én kibírnám e...

Vicky!

Megvagyok Jaminával van baj, de majd megoldom. Holnap viszem Veszprémbe urológushoz,m ert mindkét veséje osztott vese..

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Witch,
örülök a kezdésednek, de azt nagyon sajnálom nem láthattalak Titeket, mi holnap megyünk.
Az Agolutin ára(15 db,Sz 3 dobozzal szokott egyszerre felírni)a 1600,- ft plusz költséggel együtt kb.5000,- ft lesz. Én forintban szoktam fizetni mindig, így ezt az árát tudom és mindig az aktuális árfolyammal számolnak.
Nagyon szorítok!
Puszi,Orsi
orsiborsi

SZiaOrsi :)!

Az agolutin lesz nekem is.. :) Komolyan kb. 5.000 Ft. Régen sokkal drágább volt... :) Napi egy szurit kell adnom, tehát valószínűleg kezdésnek nekem is ennyi lesz... Egy doboz annyi? vagy a három? Csak hogy számoljak, ha egy dobozban van 15 db. akkor az sokáig elég... BOcsi, de matekolok, hiába a könyvelő vér :)

Sajnálom én is hogy nem talizhattunk, de nem kizárt, hogy a jövőben fogunk :). MOst hol tartotok? ha nem vagyok indiszkrét...

Puszi

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
egy dobozban 5 db van csak. A 3 doboz ára az 5000,- Ft.(így összesen 15 db)
Most indul a long protokoll stimu nélkül:gonapeptyl+estrofem+clexan+metypred+agolutin...
Sajnos sok minden kell.
Első lombikunk nem járt sikerrel és vár ránk a fagyibabánk!
Biztos fogunk találkozni a következő hetek alatt.
Puszi
orsiborsi

Orsi!

Sajnálom az elsőt. Remélem a fagyi sikerült. Estrofem nálam is menni fog. Metypredet és clexant miért kapsz? a többi stimmel nálam is. Szintén fagyis, Jamika tesókái :) Már régóta fáznak, most bekerülhetnek a meleg pociba, és remlélem ott is maradnak :)
Szorítok nektek, remélem sikerül. Nekem ugye novemberben indul, és még neccesen beférek dec 20 előtt a beültibe. Legalább lesz okom Karácsonykor miért pihenni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Witch,

írtam privit.
Vendég

Drukk nektek.

Witch: Amikor én szültem akkor a mellettem fekvő csajnak mondták, hogy osztott a veséje a gyereknek és azt mondta a dokinő, hogyha a vese másik feléből nem ürül a vizelet, akkor ki kell venni. Neki most hogy vannak a veséi? Az unokatesónak nálunk vesemedence tágulata van, állandóan antibiotikumot kell kapnia és állandó kontroll alatt van.
vicky79
Budapest III. kerület

VIcky!

Na ez az amit nem tudun... Senki nem mond semmit csak a vállukat huzogatják... Holnap már talán okosabb leszek... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lovley!

Nem kaptam meg :(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Witch,

most ment át elvileg.
Vendég

lányok!
kis helyzetjelentés magamról:
tegnap voltunk győrben, a megbeszélés gyorsan lezajlott. nagyon kedves volt ma is a doki, volt türelme két értetlen emberhez, akik mi voltunk :) szerencsére a neten olvasott hülyeségeim nem tükrözték a valóságot. én nagyon rendben vagyok, ami nem volt rendben azt a műtéttel helyretették. ismerte a doki azt a dokit, aki műtött.
viszont, aki csodák csodájára nagyon de nagyon nincs rendben , az a norbi:( borzalmas lett a sperma eredménye, nem a mennyiségi része, hanem a hba teszt :( 2% tudott csak valamit kezdeni a lemezzel (vagy mivel, mert elájultunk a nagyon kevés eredménytől és csak félig hallottuk) és utána annyit hallottam, hogy ez nagyon nagyon kevés. 2 hónap fer 14 szedése + 1000 mg c és e vitamin után meg kell csináltatni a halosperm assay-t és még egyszer a hba tesztet (27 ezer+33 ezer a fer 14)január elején újra teszt és utána ha nem javul, akkor sajnos ilyen eredménnyel kell nekikezdenünk a lombiknak. sejtek mindenképp szúrják, bár botikám is így lett. csak azt nem értem lányok, hogy hogy a bánatban van az, hogy ez pl csak most derült ki nála, 6 év meddőségi klinikákhoz járkálás után. nem létezik, hogy egy hét alatt jutott el idáig. csak a mennyiségét nézték eddig, a minőségét nem. szóval elmehetnek a csudába azok, akik nyakra- főre szuratják az ember lányával a rákkelőt hormonokat, miközben alig van jó minőségű spermája a férjének. persze, hogy akkor az embrió nem valami erős. nagyon örülök megint, hogy győrbe vezetett az utunk, mert ez, hogy ennyire le van gyengülve a szervezete hosszú távon más gondot is okozott volna. ugyanis boga dr azt mondta, hogy ez egyértelműen vitamin és ásványi anyag hiány miatt van és fel vannak halmozódva a méreganyagok a szervezetében. pedig nem iszik, csak ritkán cigizik, csak éppen rosszul táplálkozik. és még azt mondták nekünk, hogy természetes úton is lehet gyerekünk. köszönjük a biztatást kedves cz dr!!!! szóval most januárig rendbe kell szedni az embert, én nem fogom engedni össze-vissza minden nyavalyát enni. kap sok zöldséget, gyümit, csirkét, pulykát és nem eheti kétpofával az édességet a sertés és marha húst. eddig azt hitte, azért mert nem hízékony bármit ehet, hát most itt az élő pl arra, hogy ez nem így van.
ma kiváltottam a vitaminokat, havi 20 ezer ft lesz januárig. gyerekek, alig van az emberben élet az eredmények szerint. megcsináltak így 2 lombikot a habokra.

witch!
mi van jamikával, nem hívtál, minden ok?

rohanok játszóra, remélem mindenkivel minden ok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Egy régebbi fórumtag ajánlotta ezt a fórumot, amikor megtudta a helyzetünket!
Mi a férjemmel már lassan két éve szeretnénk babát, de eddig nem estem teherbe. Nálam kiderült, hogy a bal petevezetékem nem átjárható. Majd kb. 4 hónappal ezelőtt a párom elment egy urulógushoz, ahol kiderült, hogy kevesen vannak az aktív kiskatonái. Szedett több féle bogyót is, aminek az eredménye a kontrollvizságlaton az lett, hogy javult az összkép, de még így is kb fele az össz spermaszáma a minimumhoz képest. Ekkor jött a döntés, hogy nem várunk tovább, hanem bejelentkezünk a Budai Meddőségi Centrumba. November 28-ra kaptunk időpontot. Telefonon jelentkeztünk, így tudjuk, hogy mindenféle személyes iratot, házassági anyakönyvi kivonatot, beutalót meg eddigi vizsgálatok eredményeit kell vinnünk. Szerintetek mi vár még az első alkalommal ránk? Az előírt vizsgálatokat bárhol el lehet végeztetni, vagy csak a János kórházban?
Visszaolvasom a korábbi hozzászólásokat, hátha néhány kérdésünkre megtaláljuk a választ, de ha valaki, aki már előttünk jár, ír néhány szót, azt nagyon megköszönöm!

Kitartást mindenkinek!
szaszagabi
Budapest

Szaszagabi: Szia! Sok kitartást kívánok az előttetek álló dolgokhoz. Amikor még én jártam simán elfogadtak máshonnan hozott vizsgálatokat is. Sőt még örültek is neki. Azt hiszem ez nem változott. Nálatok akkor rögtön lombik lesz? Vagy bepróbálkoznak az inszemmel? Én nem hiszem. Viszont így lehet hogy már elsőre sikerül és akkor jövőre már babás lehetsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Szaszagabi:
Első alkalommal semmi más nem fog történni, mint hogy felveszik az adataitokat, az előzményeket, a korábbi vizsgálatok eredményeit. Meg sztem az új vizsgálatok beutalóját. Sok van, amit ott csinálnak, de kell saját orvosnál is csináltatni.
Sok sikert!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor csak hosszas várakozásra és elbeszélgetésre készülünk fel. Ja, és már holnap bejelentkezem a nőgyógyászomhoz 28 utánra, hogy ezzel is időt nyerhessünk. Gondolom a decemberünk el fog telni a vizsgálatok elvégeztetésével, és majd csak januárban ejtjük meg a következő Centrumos látogatásunkat!

Vicky79: Mi úgy számítunk, hogy rögtön lombikkal kezdjük, de 28-án minden kiderül! Úgy látom, Te már egy lassan 2 éves poronttyal büszkélkedhetsz! Gratulálok és jó egészséget kívánok hozzá!

Kakti: Te pedig már a második csöpséget hordod a szíved alatt! Jaj, de jó! Mindkettő a Meddőségi Centrumnak köszönhető? 9 hetes! Vigyázz rá nagyon! :)
szaszagabi
Budapest

szaszagabi: Igen, nekem is és Kaktinak is 2 évesek lesznek a lányok majdnem egyszerre. Csak nálunk nem jön még a tesó, de most még mi nem is akarunk. Szerintem az nem gond, ha a december kimarad, mert elég sokan szoktak lenni ilyenkor viszont kevesebb a doki. Kérj inkább rákszűrést, 3. és 20. napi hormonokat, meg a párod is csináltathat esetleg spermavizsgálatot újra, de lehet hogy ebből a sajátjukat fogadják ilyenkor már el. Drukkolok a lombikhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Szaszagabi:
igen, a tesóbabát várjuk június elsejére. A kislányom is a BMC-ben "készült". Mindkettő inszeminációs baba. Lili másodszorra sikerült, Tesóka elsőre. Én igaziból kakukktojás is vagyok ebben a társaságban, mert nekem minden nagyon flottul és gyorsan ment.
Azért gyorsan leírom, nekem miket kellett megcsináltatnom a saját dokimmal:
rákszűrés, chlamydia szűrés, hüvelyváladék vizsgálat és mammográfia. A hormon vérvételeket ott, a Jánosban fogják csináltatni - szerintem ennek az az oka, mert ott a rendszerbe rögtön bekerül minden vizsgálati adat és nem kell majd külön felvinni őket, aztán mikor mész majd konzultációra, már látják, hogy mi az ábra.
Melyik dokihoz mész majd?
Ja! A felvételnél (első alkalommal) még nem kell hosszas várakozásra készülni. Elviekben ott nem kell majd sokat várni. Újvári doktorbácsi (tényleg bácsi) veszi majd fel az adataitokat. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szaszagabi: üdv itt! A legjobb helyre kerültél! Vicky és Kakti mindent elmondott, ami az elején fog történni. Esetleg annyit tennék hozzá, hogy az előző vizsgálatok leleteit fénymásolatban vidd el, mert azt el fogják kérni. Egyébként nem fognak veletek laca-facázni. Megcsinálják a vizsgálatokat, és amint lehet kezdenek is! Persze lehet, hogy ez attól is függ melyik orvoshoz kerülsz. Szerencsére sokan köszönhetjük a BMC-s orvosoknak a Kicsikéinket. :) Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!

Velünk repül az idő! Még most kezdtünk járni a BMC-be, és már 30 hetesek vagyunk... Szerencsére jól vagyunk,bár már nem dolgozom. Azt már nem bírnám! A Kicsi Fiam rengeteget ficánkol a pocakomban! Olyan jó érzés! :)

Remélem mindenki jól van!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Már én is régi "motorosnak" számítok sajnos :-(. A bmc-be másfél éve járunk. Szeretnék bekapcsolódni közétek. Igyekszem felvenni a fonalat :-)

Üdv.:
Luca
luca4

Sziasztok lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik kedden tart előadást legközelebb Z doki?

Köszi!
abigel1975
Isaszeg

Luca: Üdv itt köztünk. Mesélj egy kicsit magatokról. Sajnálom, hogy ilyen régóta nem sikerül a baba. Mi kicsivel több, mint 1 évig jártunk a bmc-be, de volt előtte 3 clostys ciklusunk is. Meg már elég sok vizsgálatunk meg volt előtte.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tudom,hogy nem ide tartozik, de Jamina kórházban van, én haza ugrottam zuhizni, meg egy fél órára egy kicsit. Kérlek szorítsatok, a veséje... Majd még jövök.
Nem tudom így hogyan indul majd a tesó projekt...

Szorítok mindenkinek...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: drukkolok Jaminának! Mielőbbi jobbulást!!!! Ha van valami infó írj! Kitartás Neked!!!!
nyulacs82
Szolnok

Witch: Persze hogy szorítunk. Majd gyere a hírekkel, vagy ha esetleg Etnával beszélnél írja meg nekünk. Megköszönjük, ha hallunk rólatok infót. Remélem minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Witch, nagyon szorítunk. Ez természetes. És persze hogy ide tartozik hiszen veled történik és te ide tartozol. Várjuk a jó híreket. Bízom benne hogy semmi komoly.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Witch:
csuriban a kezem Jamiért! Mihamarabbi gyógyulást!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?