Sziasztok!
Babácska, hatalmas drukk egyetlenkéhez! Teljesen igazad van! Elég egyetlen egy sejtecske az élethez! Drukk ma estére a szerelmeseknek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Zafír, ma már depi és egészségügy mentes voltam
Legközelebb 18-án megyünk Paragioz. Babamozi nem tudom mikor lesz,mert most egy csomó minden össze jött és a zuram lázadozik...
Elvileg van még 2-3 hetünk a jó felvételekig. Lehet megvárom Paragi minden OK-és vizsgálatát és utána kérek időpontot, a zuramnak meg csak a végdátumot mondom meg
Húúú,ha mentek Erdei dokinőhöz majd mindenképpen írd meg mi volt! Olyan kíváncsi lennék a javulásra, mert tuti lett!!!
Zsóka, szuper hírek!!! Csak így tovább! Pihizz amennyit csak tudsz és sétálj nagyokat! Tuti minden OK lesz! A tünetekkel meg ne foglalkozz. Nem tudom írtam e már, de nekem pl. egyáltalán nem fájt a cicim, nem hánytam (csak 1x a 13. héten) szóval semmit nem jelent a nincs tünet! ++++++++++++++++++++++
Bodzássüti, jobban vagy már?
Agár, olyan jókat nevetek az írásaidon
Stefi a kis örökmozgó, a szeme sem áll jól
Hajrá torna! Neked van még tejcid?
Dóri, merre vagy? Hogy vagytok?
Nathalie, Etus eltűntetek megint
Nálunk annyi van,h végre akit Paragi ajánlott doki az jó fej. Ill. elég szigorúnak tűnik, de ahhoz meg Dévisz mellett már hozzá szoktam. 160 grammos CH-ra lettem téve, szigorúan mérni és írni kell mindent (na a méricskélés és számolás ami baromi rossz) Sajna hetente kell mennem majd kontrollra, de talán nem lesz olyan vészes.... Egyenlőre diéta van, aztán majd kiderül,h szükség lesz e inzulinra, de szinte biztos,h igen...
Pussz mindenkinek és mennek a drukkok!