Új privát üzeneted érkezett!

Babácska!

Tudom, hogy ez most nagyon nagy para holnapig.... ne aggódj, eddig minden a lehető legjobban alakult, ezután is így lesz!

Majd gyere holnap hírekkel, miután hívtak az intézetből!

Ölelés és továbbra is millió drukk!

Lilypie Trying to Conceive Event tickers
Pregnancy%20ticker
How`s my pregnancy doing?
bodzássüti

Sziasztok!

Babácska, hatalmas drukk egyetlenkéhez! Teljesen igazad van! Elég egyetlen egy sejtecske az élethez! Drukk ma estére a szerelmeseknek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Zafír, ma már depi és egészségügy mentes voltam :lol: Legközelebb 18-án megyünk Paragioz. Babamozi nem tudom mikor lesz,mert most egy csomó minden össze jött és a zuram lázadozik...
Elvileg van még 2-3 hetünk a jó felvételekig. Lehet megvárom Paragi minden OK-és vizsgálatát és utána kérek időpontot, a zuramnak meg csak a végdátumot mondom meg :twisted:
Húúú,ha mentek Erdei dokinőhöz majd mindenképpen írd meg mi volt! Olyan kíváncsi lennék a javulásra, mert tuti lett!!!

Zsóka, szuper hírek!!! Csak így tovább! Pihizz amennyit csak tudsz és sétálj nagyokat! Tuti minden OK lesz! A tünetekkel meg ne foglalkozz. Nem tudom írtam e már, de nekem pl. egyáltalán nem fájt a cicim, nem hánytam (csak 1x a 13. héten) szóval semmit nem jelent a nincs tünet! ++++++++++++++++++++++

Bodzássüti, jobban vagy már?

Agár, olyan jókat nevetek az írásaidon :lol: Stefi a kis örökmozgó, a szeme sem áll jól :lol: Hajrá torna! Neked van még tejcid?

Dóri, merre vagy? Hogy vagytok?

Nathalie, Etus eltűntetek megint :(

Nálunk annyi van,h végre akit Paragi ajánlott doki az jó fej. Ill. elég szigorúnak tűnik, de ahhoz meg Dévisz mellett már hozzá szoktam. 160 grammos CH-ra lettem téve, szigorúan mérni és írni kell mindent (na a méricskélés és számolás ami baromi rossz) Sajna hetente kell mennem majd kontrollra, de talán nem lesz olyan vészes.... Egyenlőre diéta van, aztán majd kiderül,h szükség lesz e inzulinra, de szinte biztos,h igen...

Pussz mindenkinek és mennek a drukkok!

bari6

Babácska, nagyon szorítok Egyetlenkének! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bari, örülök, h szimpi az új doki. Hát nagyon macerás lehet mindent mérni is írni, de egy lombikos kismama tényleg minden akadályt könnyedén legyűr, igaz?

P
oroszagár

Így van Agár!!! Ez már kutyafüle a többi mindenhez képest :lol: Már a szülésre is ezt szoktam mondani :lol: számomra a lelki része nehéz és sajnos kismamaként is felmerül időnként a kérdés ami a lombik idején is,h miért pont én???, na de hiszem,h mindig mindennek oka van, így annak is,h cukrom lett, DE eddig is sikeresen átvészeltünk mindent, ezután is. Amúgy tudjátok mi a vicces...ma sikerült a 160 CH helyett 107,49 CH-t ennem :oops: na ez sem igazán jó :shock:

bari6

Babácska!

Nagyon drukkolok a kis sejtecskének! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zafir!

Na, hát akkor ennyit az Ovant kapszuláról. Pedig szimpatikusnak tűnt.
Köszi kérdésed, még viszonylag elég nyugodt vagyok, pedig már akár napok kérdése és kezdünk.
Addig még avivázom párszor, remélem az is segít majd.

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Egyetlenke+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
oroszagár

Sziasztok!

Hívtak a Cirisből! Egyetlenkével tegnap óta nem történt semmi. Elég picinyke és megpróbálják mesterségesen növeszteni. A fiúkat megváratja elég szépen!
Holnap újra hívnak, hogy történt-e valami, de sajnos sok jóra nem számítok!

Puszi!

Babácska
babácska82

Babácska, minden pozitív energiámat egyetlenkének küldöm!!! Nagyon drukkolok értetek!

Agnyes, már csak pár nap és indultok! Remélem az Aviva segít piriben, de küldöm a pirimeghozó drukkot is!

Dóri merre vagy??? Jól vagytok?

Agár és Dóri, Ti hol szoktatok babaruhát vásárolni? Van valami jó kis helyetek?

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6

Szia Babácska!

De jó, hogy jelentkeztél!
Mostantól növesztő energiákat küldünk Egyetlenkének!

Hajrá Egyetlenke!

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Bari, Süti, édesek vagytok!
De szerintem a pozitív energiáitokat magatokra is fordíthatnátok!!!

Ma nekem van nagyon depis napom. Egyik pillanatban teljesen le vagyok törve és próbálom tudatosítani magamban, hogy ennek itt már vége. Ám néha úgy érzem, hogy talán lehet ebből még valami! Nem tudom, hogy mire számítsak, mert Vass doktor tegnap azt mondta, hogy jó minőségű a sejtecske, erre ma Melinda azt mondta, hogy nem túl jó.
Buta voltam, mert nem kérdeztem meg, hogy tegnapról mára azért van-e valami javulás. Melinda csak annyit mondott, hogy 50-50%.
Minden esetre nem szeretném még most befejezni, de szerintem kicsi az esély, hogy folytathassuk!

Babácska
babácska82

Babácska!

Nekem most éppen nincsen szükségem a pozitív energiára, úgyhogy bőven jut belőle Neked is! Hajrá Egyetlenke!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Babácska!

Nekem most éppen nincsen szükségem a pozitív energiára, úgyhogy bőven jut belőle Neked is! Hajrá Egyetlenke!

Lányok, csak így tudok hozzászólni, megint eltűnt az új üzenet opció :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Babácska nagyon drukkolok, Egyetlenke pedig biztos minden tőle telhetőt megtesz! Én azt nagyon becsülöm a Cirisben, h ha nem ítélik jónak, nincs beültetés. Nekem volt leállított stimum, tudom, h az eset nem uaz, de végeredményben nagyon korrekt volt, h nem vitték tovább, vszínüleg úgysem sikerült volna. A lényeg, h Vass doktor nagyon érti a dolgát, és biztos nem maradtok kisbaba nélkül! Hajrá Egyetleke és fel a fejjel Babácska!

P!
oroszagár

Sziasztok!

Gyors jelentés: ez a stimu most nem sikerült!!!

Puszi!

Babácska
babácska82

Babácska, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: de tudjuk,h lehet szépséges petesejtecskéd, szóval nem szabad feladni!!!
Hétfőn kell mennetek Vass doktorhoz? Amit tudok mondani és persze,ha anyagilag megtehetitek ugyan a szervezetnek megterhelő, de lehet,h ha piri jön kéne indulnotok, hátha még jobban reagálsz a szurikra ;) Na de majd Vass doktor megmondja!

Puszillak!!!

bari6

Sziasztok!

Mi megvagyunk, de vhogy elég sűrű volt a hét és az éjszakák is elég hosszúra sikeredtek kisfiam vhogy nem nagyon szeret aludni...sem éjjel sem nappal. Érdekes..ő mintha háton kúszna:)meg még nem fordul, de már képes ide oda mozogni néha annyira hátra tolja a fejét, hogy azt hiszem kitöri a nyakát, de aztán mégsem..
Szóval a helyzet kezd veszélyessé válni Emmát is nagyon kell figyelni, mert már ő is addig forgolódik míg leküzdi magát a pokrócukról és az azért annyira nem higiénikus.
Babácska: nagyon sajnálom:( de Vass dr tényleg tudja mit csinál legközelebb tutira lesz babó
Bari: Én javarészt turkálóból vásárolok nekik, mert ezeket a pici ruhákat olyan hamar kinövik a babák, hogy mindegyik szinte új állapotban van mikor "használtan"megveszi az ember, viszont lényegesen olcsóbb, mintha márkásat vennél újonnan. Persze van egy-két db amit meglátok és nem bírom otthagyni. Pl a C&A-ban egész jó áron lehet jópofa dolgokat kapni másik nagy kedvencem még a H&M az talán kicsit drágább, de nagyon cuki holmik vannak fiúknak lányoknak egyaránt..most is tervezem, hogy Agárral kicsit körülnézünk az Ünnepekre pár szép darab kellene:))

Puszi mindenkinek majd igyekszem gyakrabban írni remélem kisfiam hamarosan hagy aludni pár órát egyhuzamban és akkor lesz türelmem írni nektek...

ölelés Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Dóri, de jó,h jöttél! Uhh, akkor Bálint mozgósítja az egész családot? Olyan lehet, mint a tesóm volt :roll: Anyukám mesélte,h nem volt elég hozzá egy ember...de drukkolok,h csak a front miatt legyen Bálint most nyugtalan és hamarosan visszaáll egy kicsit nyugodtabb napokra ;)
Köszi a tippet, majd megnézem a C&A és a H&M-et, felnőttben szeretem Őket :lol: Turiban már voltam itt Battán és sikerült egy-két melegebb darabot túrni tuti áron :lol:

Ki merre járt és mit csinált hétvégén?

Pusza mindenkinek! Holnap sztem megint csak este tudok majd jönni!

bari6

Sziasztok,

Babácska, nagyon sajnálom. :(

Nem szabad feladni!
zzafir75

Sziasztok!

Egész hétvégén nem tudtam belépni, csak olvasni.

Babácska, annyira sajnálom....

Nagy-nagy ölelést küldök!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!

Babácska nagyon sajnálom, de adjon az erőt, hogy igenis lehet saját petesejted. Hisz eddig még ez is kérdéses volt. Szóval minden rosszban van vmi jó.

Nálunk semmi extra! Hozattunk termőföldet pénteken az előkertbe és azt lapátoltuk hétvégén. Szombatra azt hittem meghalok a fáradságtól. Olyan izomlázam volt, hogy csak na! Na ennyit az agrár melóról! Milyen jó, hogy nem kell minden áldott nap lapátolni! :lol:

Puszi mindannyiótoknak!!!
etuspocok

Sziasztok!

Visszaolvasni most sem volt még időm, csak gyorsan beszámolok a mai fejleményekről!
Voltunk Vass doktornál. Minimum két hónap pihenést javasolt. Ha a két hónapon túl vagyunk, akkor újra megpróbálhatjuk vagy rövid protokollal, vagy spontán ciklusban, mert úgy néz ki, hogy a stimuláció sem hoz jobb eredményt, mint egy spontán ciklus.
Úgyhogy most "feldolgozunk", pihenünk és amint lehet, újra belevágunk!!!
Holnap jövök és visszaolvasok!

Puszilok mindenkit!

Babácska
babácska82

Halihó!

Na itt sincs valami nagy forgalom :roll:

Babácska, nagyon sajnálom, de tényleg míg van tüszőcskéd biztos sikerülni fog a bébike!!!

Etus, huhh akkor jó dolgos hétvégétek volt. Nekem sokszor eszembe jut az Apai Nagyanyám aki a 4. elemi után ment a földre kapálni...na megnézném magunkat egy termőföldön mondjuk egy nyári 35 fokos hőségben :shock: Szégyen-nem -szégyen, de nekünk ez már nem úgy megy. Talán még a szüleink generációja volt az akik sokat bírtak. Ugyan mi is sokat bírunk, de másban..abban nekik nem volt részük... :shock: Szó mi szó, ügyesek vagytok!

Bodzássüti, a a bolt már teljesen kész? Most,h feljárkálok dokihoz, majd valamikor benézek hozzád ;)

Agnyes, indultatok?

Többiek???

Én hétfőn voltam Paragi által javasolt étkezési segítőnél ill. vérvételen! A hölgy megdicsért,mert javarészt OK volt az étkezési naplóm, csak ki kell ennem a megadott CH-t, mert ha nem, akkor nehogy elkezdjenek fogyni a babák. Most egy hete tartom a súlyom és már éhes sem nagyon szoktam lenni. Szóval megy a dolog! Holnap megyek a dokihoz, szorítsatok,h a vv eredménye jó legyen!

Pusza mindenkinek!

bari6

Sziasztok,

Babácska, remélem, hogy jobban vagy! Csatlakozok a lányokhoz, ha van saját petesejt, annak is nagyon kell örülni :)

Bari, bocsi, de lemaradtam erről, hogy jöttek Neked ezek a CH gondok?
Emiatt kell utaznod annyit? Nem fárasztó? Drukk holnapra, hogy minden rendben legyen!

Agnyesem, várunk majd a jó hírekkel, hajrá-hajrá!!!

Puszmák és pocaksimik!
zzafir75

Lányok! Köszi a drukkokat! Mégsem kezdhetünk,mert van egy 3 centis cisztám. Kaptam fogigátlót,november 7-én kell mennem. Majd este még jövök,mert a telefonról elég körülményes írni.

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Sziasztok!
Továbbra is nagyon nehéz belépni, nem tudom, mi lehet a gond az oldallal :evil: :evil: :evil: :evil:

Babácska, nagyon sajnálom, de valóban a pozitív oldalát kell nézni, és pihenés után hajrá megint!

Agnyes sajnálom, h nem indulhatook. Küldöm a cisztaűző drukkokat!

Bari, mikor jössz Bodzássütihez? Nagyon ügyes vagy a diétával!

Mennem kell, Stefi már napközben csak 1 órácskát alszik :)

P
oroszagár

Sziasztok!
Először is AGÁR: Nagyon nagyon sok boldogságot ,egészséget, örömet kívánok Miksának élete első neve napján!!!!!!!Sokszor puszilom(persze Stefit is)add át, mert ha megyek megkérdezem tőle!!Nagy buli lesz?:)
Én mostanában annyira elvagyok havazódva, hogy azt sem tudom hol áll a fejem. Kb 1 hete készülök hajat mosni, de egyszerűen nem jutok el a hajfestésről nem is beszélek. Lassan úgy nézek ki mint a saját öreganyám:(még rendesen felöltözni sincs időm...alig alszanak már vmit és már Bálint is hasra fordul fél perc alatt egymást rugdossák. Most kivételesen alszik mindkettő szóval be is fejezem, mert szaladok eszem pár falatot és megkisérlem a hajmosást is...puszi mindenkinekDóri

ndora77

Sziasztok!

Agár, nagyon boldog első névnapot kívánok Fiacskádnak!

Bari, gratulálok a kitartásodhoz! Én egy ilyen diétával borzasztóan megszenvednék. Nagyon ügyi vagy! Megvan már a vv eredménye?

Agnyes, én is sajnálom, hogy nem kezdhettek, de ha novemberre eltűnik a ciszta, úgy sokkal biztonságosabb a dolog!

Dóri, Te szegény! A nagy Lánykák nem tudnak segíteni Neked egy picit?

Mi már túl vagyunk a kezdeti elkeseredettségen és próbáljuk most mellőzni a lombik témát, nehogy belehülyüljünk. Majd újra téma lesz, amikor itt lesz az ideje.
Nektek a leszívás után volt hasi fájdalmatok? Nekem eddig semmi és tegnap nagyon durván elkezdett fájni a bal oldalam. Ma is érzem még, de már nem annyira erősen. Volt valakinek ilyesmi tapasztalata?

Puszi!

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Kicsit el voltam havazva..., csak bekukkantottam

Barikám, mikor jössz Pestre?

Babácska, nekem fájt az oldalam utána, nem nagyon, de éreztem. Szerintem ez teljesen normális, de ha nem múlik, hívd fel Vass doktort, meg fog nyugtatni.

Agnyes, sajnálom a cisztát, de jövő hónapban már egészen biztosan kezdhettek! Nagyon szép a vonalzód:)

Ölelés mindenkinek!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Helósztok!

Itt vagyok én is :lol:

Bodzássüti, Agár, ha minden igaz, akkor 2 hét múlva megyek ;) majd lentebb írom (Zafír) ;)

Babácska, Nekem mind a 3x volt hasi fájdalmam leszívás után. Sajnos a szurkálásnak szokták betudni. Mi több elvileg a lombikok alkalmával egyre kellemetlenebb. Én pl. most pecsélgettem is 1-2 napig punció után.... Most hányadik napon vagy a ciklusban?

Agár, csatlakozom Dórihoz! Utólag is boldog Miksi napot!!!

Dóri, olvasva általában a soraidat, még csoda,h élsz... Azért durva lehet a nagy családot ellátni és gondolom nem csak fizikailag, de lelkileg is ott kell lenned...megint csak azt tudom mondani,h kitartást és remélem hamarosan lesz egy kis időd pihenni!

Agnyes, sajnálom,h nem indultatok! A ciszta monnyon le!!! Szép nagyon a vonalzód! ;)

Zafír, a cukros kezdet...nekem mindig van és volt cukor a vizeletemben (genetikai rendellenesség) de a véremben OK volt. Na ezt a védőnő nem hitte el és a 21 hétre előre hozta a cukorterhelést, ahol sajnos kiderült,h a terhelt cukrom 9,1 lett :( utána jártam 3 dokinál és végül a 3. doki maradt a dokim aki 160 grammos CH-ra fogott. Most ott tartok,h a hétfői vérvételem szuperjó lett és így nem kell mennem csak 2 hét múlva,persze tartanom kell a diétát, mi több fel lett hívva a figyelmem arra,h ki kell ennem a 160-at (sajnos eddig nem nagyon ment) most úgy néz ki,h jó úton haladok,mert 3 napja napi 100 grammal többet mér reggel a mérleg :lol:

Pusza és szép hétvégét mindenkinek! Nem ígérem,h fogok tudni jönni,mert pakolásznunk kell... (hétfőtől festés...)

Bari

bari6

Sziasztok Csajok!

Nálunk nincs semmi különös csak sok munka ami ugye jó saját vállalkozásnál! :lol:

Csak hogy jó legyen a hétvégétek!!!!
A youtube keresőjébe írjátok be ezt: Contrex - Ma Contrexpérience - 97s
Nézzétek meg nagyon jót fogtok szórakozni!!!

Puszillak benneteket!!
etuspocok

Sziasztok!

Látom hétvégén sem volt túl nagy aktivitás :)

Etus, hát ez haláli :lol:

Nálunk holnaptól festés...már most várom,h vége legyen....

Pusza mindenkinek!

bari6

Írt Babácska,h nem tud sem olvasni sem írni :( Hülye kérdés, de nektek is van ilyen bajotok?, ha igen akkor fészen írjatok léccccci vagy itt privit és jelzem akkor a babanetnek!

Pusza és este majd jövök doki után!

Bari

bari6

Sziasztok!

Nem vagyunk vmi jó passzban. Eléggé beteg vagyok köhögök..minden bajom van. a kicsik is köhögcsélnek meg taknyosak is picit, de szerencsére nem vészes. Egy csomó plusz kiadásunk lett Gábort megbüntették a hülye könyvelőnk miatt...szóval eléggé elegem van mindenből olvasgatlak ám(azt a keveset amit írtok:)csak vhogy nem tudok írni annyira nyomi hangulatom van:(
Bari mesélj mi volt a dokinál?
Agár remélem ti nem vagytok betegek!!

puszi mindenkinek és jobb napokat mint ami nekem van mostanában!Dóri

ndora77

Dóóóri, jaj nagyon sajnálom a rossz szériát...remélem hamarosan majd egy jobb időszakotok fog jönni. Jók a képek a fészen ;)
Nálunk is most van minden...a lakásban felfordulás, bedöglött az autónk, tesómmal egy kis nézeteltérés...bennem valami lappang...DEEE Paraginál minden OK volt :lol:

Úgy vettem észre,h kezdenek felgyorsulni az események :roll: jövő hétre kellett időpontot kérnem a SOTE-ra aneszteziológiai konzíliumra, h legyen meg a császárhoz. Több dolog miatt is esélyes a császár, de még mindig azt mondta,h ha befordul mindkét baba akkor jobb lenne a hüvelyi szülés. A babák jól vannak, a koruknak megfelelnek. Sajnos képet nem tudott adni róluk :( Most a magzatvíz is megfelelő mennyiségű volt, szóval úgy néz ki,h jó a diéta :) A méhszájam zárt továbbra is, úgyhogy megy minden tovább mint eddig. Kaptam még 9 és fél hét kimenőt utána elvileg kórház. Meg is jegyezte,h ugye tudom,h Dévisz 28 hetesen már kórházazik? :)
Szóval szerencsére minden OK továbbra is!

Többiek merre vagytok?

Puszi mindenkinek!

bari6

Kedves Mindenki!

Bocsánat, hogy így eltüntem, de az ok az volt, hogy a rendszer megtréfált és én is figyelmetlen voltam, így a hétfői, 17-i UH-ról szóló infókat másik topic-ba küldtem. Persze csodálkoztam, hogy ott senki nem vette a lapot.

Ezt volt a hétfői üzenetem:

Most jövök az Uh-ról. A petezsák 20mm-es, de a kicsi csak 5 mm-es. Szépen dobogott a kicsi szíve, de a Doktornő nem biztatott sok jóval, mert ilyenkor már nagyobbnak kellene lennie. A 7 hét+4 napon volt az UH, így már tényleg nagyobbnak kellene lennie. A jövő héten hétfőn kell visszamennem, de lélekben már felkészített a műszeres befejezés valószínűségére. Persze még reménykedhetek, de ez a folyamatos bizonytalansági hinta nagyon megvisel.
Egészséges kisbabát szeretnénk, így józan ésszel belátom, hogy mikor mi a teendő, de nagyon nehéz ezt megélni.

Azóta persze ülök a bizonytalánsági hintában, parázok és reménykedek felváltva. :(
Ha van valakinek ilyen témájú pozitív végkifejletű története, örülnék neki- negatívat eleget olvasok és hallok.... :(

Mindenjót Nektek.

Zsóka
Minden jót Nektek.
zsóka1113

Sziasztok,

én sem tudtam írni napok óta, most is tesztelem.

Zsóka, pont gondoltam Rád, és kérdeztem is, mi van Veled.
Szerintem örüljünk a szívhangnak, az a legfontosabb, a méretet még biztosan be lehet hozni, drukkolok nagyon!

Bari, örülök, hogy jól vagytok és már így eltelt az idő! Mindjárt szülünk?
Babaszoba hogy áll?

Szép estét mindenkinek!
zzafir75

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, nagyon el voltam havazva az elmúlt napokban:(

Barikám, gratulálok a szép eredményekhez és ahhoz is, hogy kaptál még egy kis haladékot a kórházhoz.... ez szuper, nem? Hogy megy a festés?

Dóri! Fel a fejjel, egyszer minden rossz szériának vége szakad. A hétvégén láttam a babákat:) A nagyszülők sétáltatták őket, ugye? Beazonosítottam őket: itt nálunk, egy utcányira, ikrek, ugyanolyan babakocsival, mint Agárék... ezek csak ti lehettetek.... nem mentem oda, mert kutyával voltam meg különben is olyan hülyén éreztem volna magam....

Zsóka! Sajnos ilyen helyzetben még soha nem voltam, de a szívhang jól hangzik, nem? Szerintem örülj annak, hogy kismama vagy és na foglalkozz a károgókkal. Egyébként is, nem ez a doktornő volt, aki azt mondta, nem vagy terhes? Nagyon negatív....

Zafír! Hogy vagy? lesz kezdés?

Nálunk semmi újdonság, hacsak nem az, hogy kezdem érezni a hormonrendszerem működését: a hétvégén olyan peteérésem volt, hogy még..... úgyhogy reménykedem, hogy a januári lombik tényleg sikeres lesz, mert jó minőségű petesejtek lesznek.

Ölelés!

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!

De jó,h jöttetek!!!

Bodzássüti, ezek szerint összeköltöztetek a pároddal? Szuper,h érzed magad tessék most spontánkodni ;)
Igen, szuper,h addig kaptam haladékot :) A festés ma kész is lesz hála a magasságos égnek. Már kezdtem besokallni...szag, por, kupi...grrr de még előttünk egy pakolós hétvége...

Zafír, A babaszoba színe meg van, már csak a dekor festős sráccal kell egyeztetni,mert először számomra magas összeget mondott, de úgy döntöttem (a férjemnek már kezd tele lenni a hócipője az ötleteimmel) h meg lesz csináltatva vele. :) A bútorok egy része rendelés alatt az ágyakért csak el kell majd mennünk (ikresektől vesszük). Sztem 2-3 hét és teljesen kész lesz :)

Zsóka, én meg már írtam Neked a Dévais topikban ;)

Többiek?

Ha nem haragszotok, hoztam Nektek is egy képet a pocimról ;)

25hetes5napos pocaklak :)
Kép

Pusza mindenkinek és szép napot!

bari6

Kedves Bari6 - valószínűnek tartom, hogy írhattál már nekem a Dévais topic-ban, mert eltévedtem egy kicsit a topic-ok között....

Csodaszép pocakod van, igyekszem átvenni a mintát.... :D

Köszönöm szépen a biztatást....
Szép napot mindenkinek.

Zsóka
zsóka1113

Barikám!

Gyönyörű és hatalmas pocakod van:)
Gratulálok hozzá!

Ölelés

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!

Bari, gyönyörű a pocakod! Ugye ha elkészül a szoba, raksz fel képeket?

Zsóka, nagyon drukkolok a kis csöppségnek!

Múlt héten és ezen a héten is itthon van a férjem, de ahelyett, h könnyebb lenne, valahogy sokkal nehezebb a majmokkal. Szerintem az "zavarja" őket, h némileg változott a napirend, és érzik azt is, h többet rosszalkodhatnak, mert ketten vagyunk rájuk:D Most csodák csodájára pont mindkettő szundikál:)
Bari, van nekem mindenféle tejserkentő bigyóm, teák, more milk kapszula, már nincs rájuk szükségem, ha jössz Bodzássütihez szívesen odaadom:) Ha lesz időd és kedved, ihatunk egy teát is, egy sarokra lakunk a bolthoz.
Dóri, nem tudom, hogy sikerült, de Stefi lenyúlta a zsiráfos csörgőtöket, a takarója alatt szorongatta, sajnos csak itthon vettem észre. Remélem hamarosan találkozunk megint, és akkor visszaadjuk, meg kárpótolunk majd a hiányért:) Nagyon jó volt nálatok!

Na, megyek hajat mosok, ha már ennyi nyugodt perc szakadt rám így váratlanul ki kell használni!

Ölelés mindenkinek! P!
oroszagár

Sziasztok!

Csajok, nem lehet,h Explorerben vagytok a neten és ezért nem tudtok jönni?

Köszi csajok! ;)

Zsóka, várunk,h mi volt ma!!! Drukk!

Bodzássüti,a most szerdát nem ígérem,h bemegyek, de jövő héten vagy utána tuti sort kerítek rá!!!

Agár, ha ott leszek mindenképpen szólok!!! Köszi előre is a bogyókat!!! Azt szeretném kérdezni és Dóritól is,h Ti mikor vettetek szoptatós melltartót? Ugyebár nem lehet tudni,h mikor kell befeküdni...
A szobáról hozok majd képet amint tudok, de sajnos módosult egy csomó minden :shock: Ami matricát szerettünk volna nem lehetett kapni, így kicseréltük falfestésre. Egy sráccal már beszéltünk, de ő horror ajánlatot mondott (vagyis nem is olyan rossz, de kevesebbet szánnánk rá) így most majd hétfőn jön egy másik csaj aki majd ad árajánlatot, de Ő meg szegény veszélyeztetett terhes...szóval még nem tudjuk mikor lesz kész a szoba. Elvileg a bútorok az ünnepek után meglesznek :)

Zafír, Etus, Nathalie, Dóri, Babácska merre vagytok?

Pussz

bari6

Sziasztok!

Sajnos a kicsike nem nőtt tovább és már a szívecskéje sem dobog. :(
Nem tehetek mást, mint az mondom, hogy majd legközelebb :cry:
A műszeres befejezést annyival sikerült eltolnom, hogy a Doktornő szerint várjunk egy hetet, ha erős menzesz lesz és utána egy kontroll UH, talán megúszhatom a "vágóhidat", de ha nem jön meg, vagy az UH nem OK, akkor irány a kórház. Jó lett volna a csodák velem történnek kategóriába tartozni, de ez most nem jött össze. Nagyon szépen köszönöm a támogatást... nem tűnök el, igyekszem majd követni az eseményeket.

Minden jót Nektek, a sikereseknek boldog babavárást, a többieknek pedig erőt a küzdelemhez és a legközelebbhez!!!

Zsóka
zsóka1113

Zsóka, nehéz ilyenkor bármit is mondani :cry: nagyon sajnálom és drukkolok,h ha már így alakult, akkor a műtétre ne kerüljön sor.... :!:

bari6

Sziasztok!

Zsóka, annyira sajnálom..... együttérzek Veled....

Agár! Annyira édesen írsz a majmocskákról:)))

Barikám! Én minden nap bent vagyok, úgyhogy gyere, amikor tudsz:)
Falfestés ügyben van egy volt kollégám, aki ilyesmivel foglalkozik - tudtommal - elküldöm priviben az emiljét, egy próbát talán megér:) (mondjuk Tőletek elég messze lakik, nem tudom, hogy vállalja-e egyáltalán)

Puszi

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok,

csomószor próbáltam írni, de nem sikerült :(:(
Most talán...!

Zsóka, Neked is írtam, de nincs itt, nagyon sajnálom. Együttérzek Veled, ez borzasztó rossz, drukkolok, hogy ne legyen műszeres befejezés!!!

Agnyes, mi újság Nálatok? Lehet már szorítani?

Bari, nagyon szép a pocid, már biztosan nehéz lehet!

Pusz mindenkinek, most rohanok!
zzafir75

Sziasztok!

Bodzássüti, köszi itt is ;) Jövő pénteken kell mennem dokihoz legközelebb, de még nem tudom,h h megyek,mert a férjemnek a péntek az vizsganap. Ha nem tud felvinni, akkor Anyukámmal kell mennem vonattal....de össze fogjuk hozni azt a randit!!!

Zafír, már hiányoztál!!! Vicces, de csak a hüvely irányába érzem a súlyt, különösen éjszaka és reggel mikor felkelek. Tolják lefele...amúgy meg számomra is érdekes, de úgy nem érzek súlyt, bár a derekam egyre jobban hajlik hátra :) Te hogy vagy?

Babácska, Etus, Dóri, Agár, Nathalie????

Nálunk minden OK volt ma a dokinál, annyi,h a 7es cukrom miatt mennem kell jövő héten is :( na sebaj...holnap majd jövök még, de gyertek Ti is ;) !

Pusszantok mindenkit!

bari6

Sziasztok,

Barikám - ez tényleg tök furi, írtad, hogy Neked majd jóval előbb be kell feküdni a kórházba? Jól értettem.. izgulsz már? Voltál mostanság "babamoziban"? Annyira várom már a képeket!!!

Köszönöm, mi jól vagyunk, sok a munka nagyon, de ez most jóóóóó.

Bodzássüti, januárig nem téma nálunk a folytatás, és bízunk abban, hogy addig még bármi is lehet. Két dokinál is jártam, mindketten azt mondták, hogy a vírus lehetett az oka, hogy babónk megállt a fejlődésben.... :( Ne kombináljak, és semmi köze az előző baba elvesztéséhez.

Többiek, hogy vagytok? Babócások?

Szép napsütéses napot!
zzafir75

Sziasztok!

Barikám... csatlakozom Zafírhoz, én is várom a képeket.
Tök szupi lenne találkozni, de emiatt ne izgasd magad, mert én mindig ott vagyok:) Lassan ott is fogok aludni:)
Jutottatok valamire a festő sráccal?

Zafír! Ez szuper hír, akkor tényleg meg lehet nyugodni... Akkor hajrá januári kezdés vagy még inkább addig is spontán baba!

Ölelés mindenkinek

Pregnancy%20ticker
bodzássüti

Sziasztok!

Zsóka, nagyon sajnálom. Remélem, nem lesz szükség műszeres befejezésre. A lényeg, h lehet babátok, és lesz is, és bármilyen nehéz is, előre kell nézni. Sok erőt neked!

Bari, én is mindig otthon vagyok, ha majd jössz, biztos le tudunk ugrani Bodzássütihez! Jó hamar be akarnak fektetni, de fő a biztonság! Egyébként messze nem olyan rossz a hosszú kórházi vendégeskedés, amennyire hangzik, legalábbis én nagyon jól bírtam. Nem azt mondom, otthon sokkal jobb lett volna, de a cél érdekében ez igazán nem egy nagy áldozat. Sokat olvasgattam, mindenkivel összebarátkoztam az osztályon, fontos kapcsolatokat építettem, amire később a Stefivel történtek után nagy szükségem is volt (h vissza feküdhessek az osztályra Miksivel egy külön szobába, mindenki közbenjárására szükség volt, mert a kórházi rend ezt amúgy nem teszi lehetővé, lévén én már el lettem bocsátva az osztályról). Veletek nem történik majd még hasonló sem, de a kapcsolatok akkor is aranyat érnek :wink: Amire figyelj, az a kórházi higiénia, érdemes mindenféle fertőtlenítő kütyüvel készülni,mert mindenütt kitűnő bacicsaládok éldegélnek vígan. Szerintem szerezz be annyi fertőtlenítőt, amennyit csak tudsz! :wink:

Zafír, nagyon drukkolok spontán babának!

Hétvégén nagyszülőzünk egy kiadósat, mindenkinek jó hosszú hétvégét, vigyázzatok az utakon, P!
oroszagár

Bari, kérdeztél a ruhákról ,mindig kimegy a fejemből, de úgyis hosszú lenne a válaszom, így majd szóban, ha találkozunk elmondom a tapasztalatokat :) Jó kis zsarolásnak hangzik nem? :D :D :D
Na, P!
oroszagár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?