Ma, ha nem is olyan jó de majdnem olyan jó volt az éjszaka, plusz megint volt reggeli fetrengés, de azért inkább még mindig lekopogom. Wf, én téged irigyellek, bár gondolom, legalábbis nekem ebben az időben amiben te vagy, már jócskán 2-3 alkalommal ébrednem kellett éjszaka hogy pisiljek, de az kevésbé volt fárasztóm, mert lefekvés után nem kellett azon agyalnom, hogy mikor kel fel legközelebb a poronty, és hogy mennyit tudok addog aludni, úgyhogy én téged irigyllek, most még
Bár a szomszéd fia, még nincs 3 hónapos, de már átalussza az éccakát. Asszem ez nem igazság
Na úgy látom ma is álomkóros napja lesz Hannának, mert megint dörzsölgeti a szemét, pedig alig egy órája keltünk fel.
Hubamami, te hogy állsz Huba kajáltatásával? Te is mersz már neki adni mindenfélét, amit ilyen korban szabad? Én gyakorlatilag, tejen, tojáson, és gombán kívűl gyakorlatilag mindent adok neki, amit szabad, ebbe értendő a natur joghurt (activia), virsli, felvágott, sajt, tejfl, túró, tegnap pl töltött paprikát evett, meg csináltam neki mára paprikás csirkét, mert mi is azt eszünk, és kivettem neki egy kis adagot. De más véleményére is kíváncsi vagyok, mert a múltkor a szomszéd lánya úgy kiosztott bakker, csak lestem, hogy ne adjak neki mindenfélét, meg főleg tejtermékeket, hát nem vagyok normális, később mindenféle baja lesz a gyereknek, stb stb, mindezt úgy hogy a védőnő mondta ezeket neki, akinek nincs gyereke, és könyvből olvassa mit kell mondani az anyáknak. Majdnem leesett az állam, a mi védőnőnk, meg dokink, meg homlokegyenest az ellenkezőjét mondja, de én mindig meg is kérdeztem hogy szabad ezt, szabad azt, azért merek, és mert a gyerek szívesen eszi ezeket, plusz olyan mint a kutya, ha mi eszünk, és ő nem kap, akkor addig szuggerálja amíg adunk neki belőle. Ez a másik, erről kezdjük el leszoktatni, vagy nem baj ez még? Valaki küzd hasonlóval? Csak mert a példa kedvéért, tegnap sütit ettünk, és addig nyúlkált meg nézett hogy adtam neki a tésztájából, amiből lehetett, aztán az lett a vége, hogy kb egy egész süti tészta talpat befalt.