Sziasztok!
Kattkat!
Majd jövőhétn kettesetek lesz aztán hármas végül meg csak össze jön az az ötös a lottón!
Hát nekünk van motorunk, de nem igazán van oda Kincső érte!
A nyáron kiakarta szedni egy kislány alól és hirtelen felindulásból vettünk is egyett neki de időnként ki viszi az udvarra ül rajta egy kicsit megy vele két lépést aztén tolja és végül megunja! Hát erről ennyit!
De nagy dumás! Rengetet beszél sokszor fettrengünk a röhögéstől olyan beszólásai vannak! A gyógyszertárba voltunk és a gyóygszertáros néni megkérdezte, hogy mennyi idős mert, hogy milyen sokat beszél és milyen szépen! Tisztára ledöbbent, hogy csak 20 hónapos! De sajnos mindent utánoz még azt is amit hirtelen felindulásomból ordítok a nagyokkal!
Na hajléktalanos sztorim nekem is van ám!
Az Auchan parkolóban odjaött a bevásárló kocsiért, hogy majd ő visszatolja, én meg mondtam neki, hogy bocs de most nem. erre felháborodott a k...ög, hogy milyen egy dög vagy én, hogy akkor most mi lesz az ő gyíkjaival merthogy már nem bírja őket etetni! Én meg persze megkérdeztem, hogy mi van mit beszél? Éhen halnak a gyíkjai és, hogy én hogy lehetek ilyen szemét. Na persze nekem sem kellett több felkaptam az iszapot és mondtam neki, hogy legkevésbé sem érdekelnek a gyíkja miután én három gyereket nevelekés nekem az a 100 Ft egy kiló kenyér! (mert hát akkor még annyi volt) erre közölte velem, hogy minek csináltam annyi gyereket és neki pont ezért nincsen gyereke, hogy ilyen gondja ne legyen. Mondtam neki, hogy milyen szerencse, hogy nincsen gyereke, hála az istennek!
Szilvi!
Örülök, hogy jól mulatsz a mai tiniken!
Én egyre jobban kezdek kikészülni az én Csenge nevű tinimtől!
Örül, hogy fiad van és nem lányod!
Ma elmentünk vásárolni cipő, nadrág, kabát stb.
Elmentünk 11-kor és fél hatra értünk haza!
De én már brékeltem a fejem tetején!
A kabát vásárlásnál mindenáron valami tavaszi vackot akart velünk megvetetni Csenge. Amikor meg nadrágott vettünk, akkor mire kitalálták, hogy melyikek lesznek jók akkor meg Enikő találta ki a pénztár elött mielött kifizettük volna a gatyákat, hogy a kék farmert inkább nem szeretné. Anya kérdése a következő. Miért kislányom most mi a baj a kékkel? Hiszen eddig jó volt! Válasz: Hát, hát nagyon kék!