Sziasztok Lányok!
Visszalvasni, lehet, hogy nem megy majd de azért igyexem
Voltunk mikizni a hétvégén a friss babásokkal, nagyon jó volt. A tegnap helyi diósdi mikulás nagy csalódás volt
1 órát vártunk rá, tömeg volt, eljöttünk. Csak ismerösöktöl hallom, hogy nem is baj, mert botrányos volt
Politizált, hittérített, össze-vissza volt felöltözve, szal gázos volt nagyon. Nála már csak a krampusza volt neccesebb, aki azt mondta hogy; "Engem az oszama maci bízott meg, hogy ezzel a bombával (ajándék doboz) felrobbantsam a mikulást!" Na mit szóltok???? Én köpni nyelni nem tudtam! Még jó, hogy nem voltunk már ott!!!
Képek: Botka, Bömbi, Hami, Fanni, Gabi, Zsoma&Balu, Ákos mind-mind tündériek!!!
Olyam jó sok képet nézegetni!
Képek még mindig:
Gabi!
Jó lett a függönyöd, meg az a szépséges valami!
Azt milyen technikával csináltad?
Barbi!
Gratula a Dino-diplomához Ádibádinak!
És akkor a többi:
Edit!
Szegény Botka! Jó, hogy nem lett semmi komoly baja a szájának! Azért ez jó dolog, hogy a szüleid orvosok
Megkostolós sztori nagyon édes
Mucus!
Mi már jól állunk a karácsonnyal, egy-két dolog hiányzik, de az már Apára vár.. Cumival ugyanigy vagyunk, annyi különbséggel, hogy korábban volt cumisüvegünk, de a cicivel egyidöben szokott le róla, egyik napról a másikra. Azóta csörizik, meg szívószálazik, tud de nem szeret pohárból inni, bóhockodik vele.. AMúgy a kenéyr nálunk nyerö
AZ én kislányom Ilang 16 hós lesz 20-án, és nem vagyok terhes
Legalábbis úgy hiszem
Brigi!
Nem kiabálom el, de ilyen és ennél jobb éjszakákat! Na és még mindig maradj 2in1 egy darabig!
Dávid_Gabi!
Tegyél már fel fotót Dávidról, régen láttuk!
Gabi!
Zsoltika esése
Jaj!
Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! Mikulás
Ilangot sem érdekelte különösebben, szerintem még picik ehhez, nem?
Alvás miatt meg ne aggódj úgyis rendezödni fog! Szopi miatt se, ha szüksége van rá, hagyni kell. Ne izgulj 15 évesen már nem fog kelleni neki
Állathangok utánzása
DBarbi!
Mintha a csaját kiscsajomat látnám
Minden lében kanál, látom mindig van valami dolga!
Tessék írni magatokról!!!
Barbi!
Mi sem adunk Ilangnak csokit így is jó kondiban van. Már kezd zavarni, hogy mindenki azzal traktál, hogy milyen jó husban van ez a gyerek, nem mozog eleget???? A dokinö szerint sem kövér 10.65 kg, volt 2 hete, és 80 cm. Majd dobok fel egy képet róla, bár Panu meg Zsizsa már látott minket nem mondták, hogy milyen dagadt ez a gyerek. Jó étvágya van az tény, de nem adok neki semmilyen édességet, üditöt sem kap folyton, sok vizet iszik. Na de amit akartam írni, hogy mi is sutyiban eszünk már ezt-azt, mert különben visitás van, mert nem kap
HOgy vagy? Pocilakó?
Ann!
Köszönöm kérdésedet, Ilang már jól van 3 napot volt beteg. 2 nap höemelkedés, 1 nap láz, aztán huss vége, ahogy jött el is múlt. Kicsit nyügösebb mostanság mivel jön 3 foga, de amúgy már jól vagyunk
Segítséged nem semmi, enyém lány is ilyen aktív
Zsizsa!
Játszóházazás
Mi is járunk havonta 1-2 alkalommal Ilang is nagyon szereti
Magát fürdetö Gabi édes lehet
A telefonálás ismerös mintha a sajátomat látnám
De a kézmozdultat az csúcs!
Oltás
, de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Remélem nem betegszik meg majd Gabó töle
Klarissza!
A mai vizsgád, hogy sikerült??
Panu!
Voltunk úszni a 7végén, de ezt már biztosan tudod
Szerencsére csak pár napos dolog volt és azóta sincs semmi baja Ilangnak. Kopp-kopp!
Éneklös leültetés izgin hangzik, föleg ah siet az ember lánya
Na lányok mostmár lelövöm magam, mert vár a kötelesség és manó most aludt el.
Pussz
Tündér