Új privát üzeneted érkezett!

Homeos szakértőink, vagy aki tud segíteni Kép:

Immunerősítő homeo cuccos érdekelne, Lacának kellene.
Lehet, hogy Debrecenben töltünk majd néhány napot, de ott mindig összeszedünk valami vírust Kép
klarissza

Brigi, köszi szépenKép

Most nem tudok irni, talán estefelé. (mármint itteni idö szerintKép)

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Klarisza:
Tudod most tanultam a tanfolyamon (homeós)
Oscillo heti 1/2 ampulla gyerekekenek
Vincetoxinum c12, vagy ch 15-ös napi 1*5 golyó 2 hétig
Echinacea ch5, D4-es napi 1*5 golyó 2 hétig

Ezt mind egyszerre erősítésre
Ha már beteg és vírusos akkor vincetoxinum 2x vagy 3x 5 golyó, ha baktériumos akkkor echinacea 2x vagy 3x golyó naponta.

Ha kellett szedni antibiotikumot akkor utánna kell adni kivezetőszerként Thuját 15ch-ban 4 hétig heti 1x 5 golyót.

Barbi
Boldog névnapot!!!!!
Én is nagyon örülök a nagy hírnek!!!

Eszti
Kép
beszti71

Tényleg Barbara nap van Kép
Puszi minden Barbarának! Kép

Eszti:
Ez az Ákos, nagyon szép fiúcska!!!! Kép

Nagyon köszönöm a sok infót, már el is raktároztam a megfelelő helyre.
klarissza

Klarissza!
Köszi a dícséretet, én csak annyit tennék hozzá, hogy nagggyon huncut is!
Ha kell szívesen segítek máskor is.
Eszti
beszti71

Barbi! 1 nap késéssel, nagyon Boldog Névnapot kívánunk Kép És nagy nagy graulaaaa!!!! Kép

Énis köszönöm szépen a köszöntéseket. Semmi időm, ma is rohanunk, de majd jövök fényképekkel hamarosan!

Pussz Lányok, és kellemetes Mikit mindenkinek!
Dbarbi

SZiasztok!

Boldog névnapot kívánok a Barbiknak!!Kép

Bocs, hogy csak így, de dolog van.

Pussz, jó 7végét Mindenkinek!

Tündér
tündér

Sziasztok!!!
Hú de pangás van!!! nem tudok mit olvasni Kép

Bocsi, de vettünk gépet és most nem tudok betelni a fiam képeivel. Ha gond csak szóljatok!!!!

Sziasztok lányok - jöhettek hozzám! Van új ágyamKép
Kép

Eszti és Ákos
beszti71

Sziasztok

Most járok nálatok először, és erdeklődnék, hogy lehet-e még csatlakozni hozzátok? Sajnos nincs időm mindent visszaolvasni, de látom, hogy Ti már régóta írogattok, és hogy itt már kialakult egy kis baráti társaság.
Én 2001 aug.-ban szültem, a kisfiam pont ma 16 hónapos.

cory
Azt hiszem a Te neveddel már találkoztam a Margitos topikban!?

Mucus

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok!

BArbi,DBarbi:nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek:

Kép

Időközben éppen itt suhant el az ablakunk előtt a Télapó.Üzeni, hogy mivelt itt csupa jó gyermekkel találkozott , így minden topik"babának" gazdag csomagot küld és továbbra is legyenek ilyen tüneményes, okos gyerekek.Azt is látta ám, hogy idén is sok-sok szeretet, odafigyelés vette őket körül.Az anyukáknak pedig azt üzente, hogy örömmel észlelte, hogy itt minden anyuka kitünően látja el anyai teendőit, így leljék örömüket gyermekükbenKép.

Kép

Miután üzenetét felolvasta,tovább suhant, hogy minden gyermek csizmácskáját sikerüljön neki megpakolni reggelre. Remélem mindenkihez odaér.Kép

Kép

Télapó

Jó éjt:Anita
anita77

Ja és az kimaradt, hogy Eszti, csuda csábos fiacskád van.Látom már az új ágyában csalogatja a lányokatKép. Igazi kis huncut mosolya vanKép

Anita
anita77

Sziasztok!

Jól elmaradt a tegnapi irásom, pedig tényleg akartam jönniKépKép

DBarbi, szintén nagyon sok boldog névnapot kivánok,köszi a gratulát,és várjuk a képeket!!Kép

Eszti, itt nem hiszem ,hogy valaki reklamálni fog,ha túl sok képet raksz felKépKép Sööööt, ezért dicséret jár, pláne, egy ilyen helyes kiskrapek fényképért!!!Kép

Anita, köszi a Télapós útbaigazitást, remélem ide is el fog találni, nálunk is lakik egy jó kisfiú, aki csomagot érdemelKépKép

Na,ma véget ért az úszótanfolyamunk, öszitén szólva már nem is bántuk. Korán keltünk mindig vasárnap, és most olyan cudar téli idönk lett, hogy lépésben lehet minden úton közlekedni.
De megkapta az oklevelét ÁDám, hogy kitünöen tud pancsizniKépKép

Bejelentettük anyukáméknak a babát, hát volt nagy öröm,meg csodálkozás, és kiderült, hogy anyukám a növéremmel együtt mostanában gondolkodott pont ezen...A kis boszik, belémbeszélték a gyereketKép

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntést!!!!

Most búcsúzom, megyek egyet csicsiskálok amig Ádám is alszik, addig a párom peszrálja a paprikás csirkétKép

Pá-pá
Barbi

Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Mucus: igen, velem találkozhattál ott Kép Nem 2003-ban szültél? Kép Az én kisebbik fiam 2003. augusztus 31-én született Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szia Mucus Köztünk! Kép

Egy ideje én is számolgatok, hogy lehet a kisfiad 16 hónapos, ha 2001-ben szültél. Még most sem jöttem rá Kép De nem adom fel!! Kép
Ez egy igazán jó belépő Kép

Gyere minél többször, mesélj és képet is kérünk a babádról Kép

Klarissza

Laca beájult és némi mosogatás után folytatom rettentő izgalmas dolgozatom az EU munkaerőpiacáról... Kép

Mi ez a pangás????? Miért ilyen kevesen írunk???? Legalább egy-két sor erejéig....
klarissza

Hahó!

Egy-két sor erejéig...Kép

Gabinak kibújt két-három csücsök a fogából, remélhetőleg hamarosan az egész áttör. Egész szombaton festettük a húgom új lakását, addig Gabira anyum vigyázott, elvitte a Lurdy házban a játszóházba, Gabi imádta, ezért én is el fogom vinni ide a közelbe, itt van egy 400Ft/óráért, szerintem egész jó ár. Azt elfelejtettem leírni, hogy mérték is Gabit a dokinál, 75,5cm és 8,4kg, éljen!Kép Kb. egy hete a fürdetésnél megmossa a saját arcát, hasát, combját, és a mi arcunkat is.Kép A hintában énekel.Kép Nagyon szép dobozt alkottam anyumnak is, tetszett is neki.Kép Gabi még mindig nem alszik túl jól, bár már nem olyan szörnyen. Viszont én még mindig álmos vagyok, mert azért kelünk jópárszor éjjel, ezért megyek is rögtön aludni.

Mucus,
én is meglepődtem kicsit a 2001-en.Kép Persze, gyere csak gyakran, legalább lesz valaki, aki ír is.Kép Mostanában kicsit pang a topik, de hidd el, fel fogunk támadni, csak egy kicsit mindenki el van foglalva a karácsonyi készülődéssel (én legalábbisKép).

Klarissza,
izgi dolgozat.Kép

Barbi,
boszi rokonok.Kép Kitűnően pancsizó Ádám oklevél.Kép

Anita,
ez nagyon aranyos volt, köszi!Kép Robóról kép? Gyógyulgat már?

Eszti,
Ákos roppant laza.Kép Nyugodtan töltsél képet, én nagyon szeretem!Kép

Panu,
az én anyukám sem énekbajnok, a többiek rá is szoktak szólniKép, de Gabinak tetszik.Kép

Orsi,
fogakhoz gratula, főleg, hogy ilyen sutyiban kijöttek!Kép

Na, vége az oldalnak, tényleg megyek!

Zsizsa

Még két kép:
Újabban így hintázik a kiscsaj.Kép
Kép

Egy telefonálós.Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Hello, gazdag Mikulást illetve Télapót Mindenkinek! Vagyis azoknak, akik jók voltak Kép

Zsizsa, olyan jót nevettem Gabin Kép, a hintás képen

Eszti, Ákos csuda helyes fiú lett Kép

Mucus, üdv közöttünk, gyere, és írj sokat...

Anita, köszönjük az esti mesét Kép nagyon kedves ötlet. Robónak már teli a csizmája?

Klarissza, éppen ma hallottam egy rádiós műsorban erről a témáról beszélgetést. Laca segít a munkádban?

Barbi, oklevél is jár? fotózd le, kíváncsi vagyok rá! és nem fog Ádinak hiányozni az úszás? én nagyon szeretem az ilyen programokat, és úgy vettem észre Lizi is szereti. pl., amikor megyünk tücsökzenélni, akkor odaúton mindig játssza a csip-csip csókát és tsait.

Jajjaj, el ne felejtsem... mindkét Barbinak utólag is boldog névnapot kívánok!

panu
panu

Sziasztok!
Anita, annyira aranyos volt, ahogy leirtad a beszélgetésed a Télapóval...olyan jellegzetesen Anitás volt! Imádom Kép

Jelentem nálunk járt a Télapó, de nagy gondban volt, mert sehogyan sem tudott semmit sem beletenni ezekbe a pici cipöcskékbe, pedig kettöt is kikészitettünk...igy kénytelen volt mellé pakolni az ablakpárkányra. De a gyermek el olt büvölve a hajnali banántól Kép Meg keksztöl is Kép (képzeljétek, ugyanolyan kekszet hozott a Miulás, mint amilyen én is Hollandiából. Csudi finom, de vajon honnan tudta, hogy BOtka rajong érte?

No nem huzom itt az idö, megyek dódozni...

Jajj, ezt el kell mesélnem, mert szeintem nem meséltem, pedig annyira édes sztori:
Szóval Botka ül egy szál semmiben a pelenkázón és mutogatjuk, hogy ez a poci, ez a köldök, stb., ez meg a kukus. ELkezdi erre alaposan szemügyre venni. Huzza, vonja, beeldugja az ujját, azán rájön, hogy meg kéne kóstolni a nevezetes alkatrészt. Erre megragadta két kézzel, közben hajolt lefelé és csücsöritett, hogy megkóstolhassa....majd megszakadtam , ugy nevettem! Hihetetlen vicces volt. De sajna kb 1 cmrel rövidebb a kukusa, mint ehhez a müvelethez kellene, igy még mindig nem tudja, hogy milyen ize lehet Kép

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
Megint csak egy gyors helyzetjelentésKép
Köszönöm szépen az egybentartó drukkokat, egyenlőre segített. Úgy néz ki lessz neve is babónak. Tegnap egész nap agyaltunk apával, és mikor megláttunk egy Mikulást, szinte egyszerre mondtuk, hogy akkor legyen MiklósKép. Eddig nem akartuk a vezeték név miatt, de végül is miért ne? Szóval lesz egy Mikink. Remélem eről már senki nem beszéli leKép
Bömbi is jól van. Egész nap huncutkodik, mindent szétpakol, lepakol, szóval hozza a formáját. Éjszakáink elég változóak, van, hogy csak 1-2*ébred, de a hétvége katasztrófa volt. 1/2óránként sírt felKép

Eszti: Ákos hatalmas nagyfiú lett. És ez az ágyon pózolásKép. Nyugodtan tegyél fel képeketKép
Mucus: Persze, hogy jöhetsz, és irjál jó sokat magatokról. a fiad csak 3nappal fiatalabb Bömbikétől.
Anita: köszi a mesét, egészen felvidított. Képet várunk Robórol.
Barbi: boszi szülőkKép De azért nem hiszem, hogy ők beszélték beléd a babátKép Paprikás csirke Bömbi kedvenceKép
Klarissza: Laca már jobban van? Jó tanulást nekedKép Nem sétálunk együtt? Vagy én inkább már csak gurulok.
Zsizsa: Gratula Gabóca fogkibújásához. Hátha most már fog tudni aludni. Nagyon édi a hintábanKép
Azt hiszem a végére jutottam. Ha valakit mégis kihagytam Bocsika nem direkt volt.
Megyek mert Bömbi épp a ruhásszekrény tartalmát cipeli ide nekemKép
Végezetül még 2kép.
Mostanában itt szeretek lenni a legjobban.

Kép
Így alszom délután.
Kép

Pusz mindenkinek
Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Nekünk is vannak új képeink Kép

Kép
Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Gondolom mindenki télapózik Kép

Cory, hogy mekkorák már a fiúk!!! NAgyon édesek! Kép

Brigi örülök, hogy találtatok nevet, így már nem kell izgulnod emiatt! Ez a Bömbi nagyon angy fiú már!!!

Edit, kukus storyn jót röhögtem Kép Fincs holland kex, érdekes ide nem hozott, pedig biztosan én is nagoyns szeretném KépKépKép

Zsizsa, ez a Gabi egy tündérke! Nekünk is van ám telefonos fotónk, mindjárt megkeresem. A sláger most a telefonálás és a takarítás.

Klarissza, sajnálom ezt a kruppos dolgot Kép Remélem, többet tényleg nem fog jelentkezni, bár sajna valószínű, hogy egy ideig még oda kell figyelnetek. Unokatesóim sajna mindhárman krupposak voltak, főleg a legkisebb, de már jó ideje nem volt komoly tünete - most 11 éves. Gyakorlatilag óvodás kora végére kinőtte. Nekik amúgy volt egy gőzölő gépük is, amiből egy maszkon keresztül közvetlen hidegpárát kapott a gyerek. De lehet, h rosszul mondom a funkcióját, a lényeg az volt, hogy ezzel mindig megúszták a nagyobb bajt, a kórházat (pedig sajna a kicsinek elég súlyos volt - inkább nem részletezem Kép).

Barbi, igenis kérjük az oklevelet!!!! és ezúton gratulálunk! Kép

Anita, betegség ügyben mi újság???

Mucus, szia! Kép Írj magatokról többet!!!!

Eszti, ez az Ákos, macsó pózban KépKépKépKép

Tündér, ugye már nincs gáz az oltás után! Bár ennek még leehtnek klésőbbi mellékhatásai is. Nagyon nem várom, h megkapjuk, de szeretnék már túl lenni rajta!!!

Gabi, Vera merre vagyok???

Hozzánk már tegnap jött a télapó, biztosan nagyon jók voltunk, hogy nálunk kezdett KépKépKép Egész nap Miku sapkában + rénszarvasagancsban rohangáltunk Kép
Na megyek, mert ezt is 3 részletben sikerült beírni, pedig még tuti akartam írni Hamiról..... Inkább keresek képeket
Cupp
Ann
annann

NA akkor figyelem: felmos, ablakot pucol:

KépKép

Valamint telefonál, de olyan arcokat vág közben KépKépKép és olyanokat dumáááál!

KépKép
annann

Sziasztok!

Paprikás csirke szupi lettKépKép

A fényképek még annál is szupibbakKépKép (Gabi, Bömbi, Zsoma és Balu valamint Hami mind egytöl egyig fotómodell palántaKépKép)

Végre élet lendült a topicbaKépKép

Na, jó, abbafejezem a rövid mondataimat, de lényegretörö akartam lenni.

Gabi telefonálós képén szerintem a kéztartás a legjobb," Hát nem érted,hogy mit mondok???" Úgylátszik a telefonálás is korosztályos tudomány (meg a felmosás AnnKép), nálunk is ezek a slágerek.
Mi tegnap óriásit szánkóztunk hármasban, persze én csak kamerával próbáltam utánuk loholniKép Nagyon élvezi ÁDám, csak azt nem szereti, ha megáll a szánkó, azonnal rugdosni kezd a lábával, hogy gyerünk mááááár!!!
UTána ide is megérkezett a Mikulás, már vártuk nagyon. Nem kapott még csokit Ádám, de valahogy apa csomagjából kihalászott egyet, és leharapott egy falatnyit, szépen szétmajszolta, majd a papirt kiköpteKép Most már sutyiban kell csokit ennünk, ha azt akarjuk,hogy ö ne lássa és kérje...

Az oklevél nem komoly dolog, csak adják,hogy legyen valami nyoma,hogy végigjártuk a tanfolyást.
Szép lila szine van, ime:
Kép

Panu, nem hiszem,hogy nagyon hiányozni fog neki az úszás, igaz szeret járni, de olyan strapás volt minden vasárnap reggel korán kelni (sokszor ébresztenünk kellett Ádámot),átautózni a fél városon, most meg ebben a hideg idöben a csudának van kedve kidugni az orrát. Azért lejárunk még pancsizni, csak nem ilyen nagy rendszerességgel...

Most a változatosság kedvéért mosok,hogy utána legyen mit vasalniKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok

köszönöm a kedves fogadtatást, amikor az időm -ill.kisfiam engedi, jövök. Bár ha nem alszik éppen, akkor nem nagyon engedi ám, hogy itt ücsörögjek a gép előtt.

Cory, Klarissza, Zsizsa
Jobb ha feladjátok! Ne számolgassatok tovább, 2003-ban szültem.

Próbáltam képet feltenni, de túl nagy a pixel méret. Nem vagyok egy száítógép guru, nem tudja valaki hogyan lehet kicsinyíteni?
A Ti képeitek irtó aranyosak. A takarítós kiscsajszi........
Bebi is imád telefonálni, bár ehhez neki nem feltétlen kell telefon, megteszi akár a zoknija is.
A szekrényre mászkálás is menne neki, ha lehetne.
Mindíg felállt rajta, és háttal a szélének flangált, vagy éppen a rajta levő tévé hátulját babrálta. Ezért nehezen, de leszoktattam róla. Ilyenkor mindíg betettem a járókába (utálja) és közöltem vele, hogy ez a bünti. Később amikor már a lábát emelte, hogy felmásszon a tv-szekrényre és mondtam neki, hogy megy a büntibe, oda ment a járókához és kéretzkedett be.

Cory
mennyi idő van a fiaid között?

Brigi
gurulsz??? a másodikkal?????

Nálunk ajándék ügyileg tegnap járt a Miku, ma pedig mi voltunk nála az Árkádban. Kisfiamat nem nagyon hatotta meg a látványa, pedig még kis csomagot is kapott tőle. AZt is nekem kellett elvennem, mert még a kezét sem volt hajlandó kinyújtani érte.
Bezzeg ha kenyeret osztogatott volna!!! AZt ugynis imádja. Na majd jövőre azt kérünk.
Csokit én sem nagyon adok neki, sőt egyáltalán nem. Így mi is suttyomban esszük, de már olyan kis szemfüles, hogy meglátja ha valami van a számban és próbálja kinyitni.

Most megyek, még reggel benézek.
Sajnos egy időre elkell köszönnöm, mert holnap elviszik a gépet szervízbe.

sziasztok
mucus

mucus
Tm

Sziasztok Csajok!

Csudaklasszak a képek, hamár olvasni nincs időm, legalább a képeket megnézegetem Kép.
Énis felteszek párat, túl fáradt vagyok az íráshoz.

Imádok kezetmosni/pancsolni...
Kép

Egyedül eszem...több-kevesebb sikerrel...
Kép

Ez az új módszer a kosár kipakolására..
Kép

Ide nagyon föl kellene mászni, csak ebben a cuccban nagyon nehéz...
Kép

Imádok rajzolni...
Kép

Mucus: sziaüdvatopicban Kép

Jóéjt mindenkinek! Kép
Dbarbi

<font color="0000ff">Sziasztok!

Megvagyunk, köszi a hiányolást Ann Kép Csak ugye az időhiány... Pedig ma alvásidőben már írtam volna, csak Zsoltika elalvás után nagyon sírva ébredt, szopi után pedig már a nagyágyunkon maradt, ott őriztem, hogy még aludjon egy picit, így nem tudtam a géphez jönni.

Képzeljétek, szombaton Zsoltika úgy elesett a kövön, hogy felszakadt az alsó ajka Kép Pedig még csak nem is szalad, valahogy mégis elesett álltában Kép Szívbajt kaptam, mert vérzett a szája rendesen, és először nem tudtam, hogy vajon a foga tört-e ki, vagy mi van... De aztán láttuk, hogy "csak" a szája, valószínűleg a fogával sérthette meg. Aznap elég sírós volt szegénykém, többször újra felszakadt a seb, nehezen is evett, de vasárnap már alig látszott az egész, mára meg el is felejtette, berreg a szájával ahogy szokott Kép

Vasárnap mi is láttunk Mikulást, kettőt is Kép De nem nagyon volt oda értük Zsoltika, viszont rólam leszedte a mikulás-sapkát, nem tetszett neki, amikor otthon felvettem Kép

Amit még nem írtam, pedig már szerettem volna: Zsoltika is elkezdett állathangokat mondani KépKépKép Mondja már a kutyát (vu-vu-vu), macskát (nyávog), bocit (búúúú), libát (gá-gá), kígyót (ssssszzzzzz), és azt hogy fa, de úgy mondja, hogy "ba" Kép Annyira aranyos, megzabálom olyankor! Kép </font>

Barbi, DBarbi,
megkésve bár, de nagyon boldog névnapot nektek!!!
Barbi, gratula az úszáshoz és az oklevél is nagyon jópofa! Szánkózás Kép Hú de várom már én is!

Mucus,
én is üdvözöllek itt Kép Képet a képnézegető programmal tudsz kicsinyíteni, ott kell hogy legyen Resize menü, én 640 x 480-ra szoktam átméretezni a képet, így már elég kicsi a mérete ahhoz, hogy felengedje a Babanet Kép
Nem rossz módszer a járókába tevés, erről már én is olvastam, az meg különösen tetszik, hogy Bebi magától bemászik, ha tudja hogy rosszat csinált Kép Nem semmi, ugyes nagyon!

Ann,
telefonálós Hami csúcs! Nem semmi, hogy beszél bele, Zsoltika csak figyel, amikor adom neki apukáját vagy a mamikat, viszont nem szól bele a telefonba Kép

Cory,
édesek a fiúk Kép

Brigi,
nekem tetszik a Miklós Kép Először nem tudtam, hogy mi a gond a vezetéknévvel, aztán rájöttem Kép Sok-sok jó éjszakát kívánok, hogy tudj pihenni minél többet!!!

Edit,
nagyon jó a kukus sztori! Én is jót nevettem Kép Zsoltika is mindig gyömöszöli, meg is mossa, de kóstolni még nem próbálta Kép

Zsizsa,
Gabi alig fér el a hintában a maciktól Kép Nagyon jók a képek, remélem nem okoz többé gondot a fogacska sem!

Klarissza,
kitartást!!!

Anita,
nagyon aranyos a történet, jó volt olvasni! Hogy vagytok? Múlik már a náthád? És Robóka mandulája? Remélem már mindketten teljesen meggyógyultatok!

Eszti,
nagyon nagyfiú már Ákos! Már tényleg ezen az ágyon alszik? Kép

Panu,
eszik-e már Lizi? Biztos nála is a fogacskák kavarnak...

<font color="0000ff">No most értem a tetejére, már be is fejezem, ugyanis Zsoltika még mindig nem alszik, apukája kűzd vele. Nagyon fel van borulva még mindig az alvásunk, pedig már keltettem is Zsoltikát valamelyik nap, akkor ugyan hamarabb aludt napközben és este is, de másnap megint felborul az egész... És folyton szopizik, nem is tudom, hogyan fog majd egyszer leszokni erről. Persze ez nem gond, örülök hogy ennyire szereti Kép És gondolom tejcsi is van neki, mert amúgy alig iszik napközben.

Jó éjt mindenkinek,
Gabi</font>

pgaboka

Még két kép: egy az új függönyről, és egy a mandaláról Kép Úgy nézzétek, hogy életemben először készítettem ilyet Kép

Kép

Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Mucus: 12 nap híján 2 év van köztük.

cory

cory
Budapest

ESzti!
Akos nagyot nott ,olyan nagy fius .Helyes srac!Kép

Zsizsa!
GAbi nagyone edes ,nekem a telefonalos kep tetszik nagyon .

Cory!
De jo neked mar 2 fiad is van,nagyon de nagyon edesek egyutt!

Barbi!
Nem semmi ADam mar diplomas uszo Kép,a telert meg nem irigyellek valtozatlanul.

Brigi!
KItartast mar nagyon kozel vagy a celhoz,Bombi nagyon cuki latom meg o is cumizik alvasnal.DAvid nagy cumis de o csak alvasnal kapja meg vagy ha nagyon de nagyon nyugos akkor kicsit nappal is de apaja olyankor haragszik ram.

Ann!
Nem semmi ez a Hami de jo hogy lanyod van ugye?Nagyon szep kislany,es mar ilyeneket tud?Kép

Anita !
Nekem is tetszett a telapos torteneted szupi volt.
Hogy van Robo mostanaban?Fogakkal hogy alltok?Mi meg mindig 8-nal tartunk Kép

Mucus!
En is orulok hogy itt vagy kozottunk.Irjal gyarkan amikor a kicsi fiad engedi .Ha lesz idod lerihatnad miket csinal es mond a fiad ,de persze a kepekre is mindig nagyon kivancsiak vagyunk Kép

Dbarbi1
FAnni nagyon edes csajszi lett latom van eleg jateka mintha magunkat latnam Kép

Most huzok mert david ebren majd meg benezek
gabi75david

Sziasztok!
Szuper éjszakánk volt!!!! Bömbike csak hajnali 5-kor ébredt, és miután megitta a tápiját aludt tovább 8-igKép Igaz én már 7-ko keltem mert Danit suliba kell készíteni, de akkor is jó volt, hogy nem kellett óránként kimászni az ágyból. Csak el ne kiabáljam.
Cory: nagyon szépek a fiúk. És hatalmasat nőttek. Remélem majd az enyémek is ilyen jól ellesznek együtt.
Ann: nem adnád kölcsön Hamit, hogy segítsen nekem is a takarításban? Bömbi sajnos nem akarKép
Tényleg, nincs véletlenül valakinek megbízható ismerőse aki takarítást válal? Kezdek besokalni. Takarítás, vasalás, főzés, gyereknevelés és terhesség vége. Hát kicsit sok egyedülKép
Barbi: diplomás ÁdiKép
Mucus: a kenyér nálunk is mindig bejön. Bömbi is kenyérimádóKép Babóca a 3. a sorban, és ő is fiúKép Van egy 11 éves nagyfiam. A profilomban találsz róla is képet.
DBarbi: azért néha irhatnál pár sort magatokról. Bár a képek magukért beszélnekKép Fanni csudaszép.
Gabi: elesésKép Jó, hogy nem történt komoly baja Zsoltikának. Állathangokhot gratulaKép
Gabi75: Hát igen. Bömbi eléggé cumifüggőKép Néha nappal sem igazán lehet elvenni tőle. De úgy vagyok vele, hogy ha neki jó miért ne. Az öcsém 11éves koráig szopta az ujját, és mégis felnőttKép
Az meg, hogy ettől rosszabbak lesznek a fogai nem igazán hiszem, mivel Dani nem cumizott, és mégis szörnyüek a fogaiKép Az öcsémé viszont elég szépekKép

Na rohanok ebédet főzni. Apa mindjárt jön és biztos megint éhen akar majd halni.

Pusz Brigi
bombomanyu

Jajj még elfelejtettem
Edit: tegnap egyszerre írtunk, és nem reagáltamKép
Nagyon tetszett a sztoriKép Édes lehetett Boti amint próbálja megkóstolniKép

Most már tényleg rohanok

Brigi
bombomanyu

Sziasztok

Még tudtam jönni.
Most éppen alszik Bebi, remélem nem kiabáltam el.

Megtennétek, hogy a végére a nevetek mellé oda írjátok a gyerkőc korát és a nevét. Legalább egy alkalommal, így nekem is könnyebb lenne, hogy kit hova tegyek és kinek mekkora és ki kicsodáé!
Húúú!

Cumi: nálunk elalváshoz van rá szüksége, ez gondolom onnan ered, hogy amíg szopizott azon aludt el.De amikor elalszik rögtön kicsempészem a szájából.
Egyébként egy éves koráig szoptattam, igaz ekkor már csak este, és nem csak kizárólag azt kapta, mert már nem volt annyi, hogy belakjon vele.
Bennem is felmerült, hogy "Úristen, már csak pszichés alapon kell neki", és tartottam tőle, hogy nem fogom tudni leszoktatni, mert olyan egy kis pióca volt mindig is. Aztán egyszercsak az esti fürdést végig sírta, az utánna követekző tejpépet is, és amikor akartam adni a szopit, felült és lemászott az ölemből. Másnap ugyanezt megismételte. Olyan érzésem volt, mintha saját magát siratta volna meg előre.
Azóta nem is kérte!
Azt gondolom minden gyerek megérik egyszer arra, hogy magától elhagyja ezeket, és a rossz szokásait. Nem szabad erőltetni.
Cumisüvegünk nincs és soha nem is volt, így ezzel nem kell majd megbírkózni.

Hogy álltok a karácsonyi előkészületekkel? Mivel készültök a gyerekeknek?
Én már nagyjából mindent beszereztem, egy-két apróság van még.

Brigi
Mikorra várod a babát?
Nem lehet egyszerű a dolgod.

Van még valaki aki esetleg terhes?

Mi is szeretnénk majd egy kistesót, két-három év korkülönbséggel.

majd még benézek
Mucus

mucus
Tm

Csak egy kép ereéig jöttem, de ezt muszájKép
Most ébredtem fel
Kép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!
Mucus, majd otthonról dobok fel egy táblát, hogy képben légy. Bár a régebbi anyagokban (augusztus- szeptember körül, amikor a sok szülinap volt) biztos találnál egypárat. Hogy ki terhes, ki mit csinál és mi a mániája az majd kiderül neked is szép lassan, hiszen a topic már vagy két éve indult (mármint az eredeti) és igy elhangzott már ez-az.
Brigi, Bömbi naggggyon édesen zilált ezen a képen! Jól sikerült Kép
Ann, micsoda csini segitséged van! Igy már rögtön könnnyebb a házimunka is, nem? Bár Botka is segit teregetni, épp ahogy Zsizsa is mesélte Gabiról, még ki is rázza a ruhákat. Kép

Képzeljétek, ma Botka ugy elesett, hogy nagyon felrepedt a szája, ömlött belöle a vér...Nem igazán tudtam, hogy mi történt pontosan, mert kinn voltunk a kertben, ö a garázsban tett - vett, mint szokott, egyszercsak elkezdett sirni és szaladni felém. Ekkor nem láttam még rajta semmit, de amikor elindutam én is, akkor hasraesett a murván, és amikor felemeltem, akkor már nagyon vérzett a szája. Tudom, hogy a száj nagyon tud vérezni kis sebböl is, de megijedtem...föleg mert nem tudtam, hogy az eséstöl vérzik, vagy korábban vágta meg magát valamivel. Aztán elállt, de nem hagyta, hogy megnézzem, igy be a kocsiba, át a szüleimhez (dokik) és ök megnyugtattak, hogy semmi baj, csak felületi sérülés, mehet bölcsibe stb...hát igy indult a reggelünk. Bár még mindig sokkal jobb, mint egy krupp, de azért "izgi" volt. Persze jól bedagadt.

Üdv, Edit

Ja ezt láttátok már?
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Lányok!

Visszalvasni, lehet, hogy nem megy majd de azért igyexemKép

Voltunk mikizni a hétvégén a friss babásokkal, nagyon jó volt. A tegnap helyi diósdi mikulás nagy csalódás voltKép 1 órát vártunk rá, tömeg volt, eljöttünk. Csak ismerösöktöl hallom, hogy nem is baj, mert botrányos voltKép Politizált, hittérített, össze-vissza volt felöltözve, szal gázos volt nagyon. Nála már csak a krampusza volt neccesebb, aki azt mondta hogy; "Engem az oszama maci bízott meg, hogy ezzel a bombával (ajándék doboz) felrobbantsam a mikulást!" Na mit szóltok???? Én köpni nyelni nem tudtam! Még jó, hogy nem voltunk már ott!!!Kép

Képek: Botka, Bömbi, Hami, Fanni, Gabi, Zsoma&Balu, Ákos mind-mind tündériek!!!Kép Olyam jó sok képet nézegetni!Kép

Képek még mindig:
Gabi!
Jó lett a függönyöd, meg az a szépséges valami!Kép Azt milyen technikával csináltad?

Barbi!
Gratula a Dino-diplomához Ádibádinak!Kép

És akkor a többi:

Edit!
Szegény Botka! Jó, hogy nem lett semmi komoly baja a szájának! Azért ez jó dolog, hogy a szüleid orvosokKép
Megkostolós sztori nagyon édesKépKép

Mucus!
Mi már jól állunk a karácsonnyal, egy-két dolog hiányzik, de az már Apára vár.. Cumival ugyanigy vagyunk, annyi különbséggel, hogy korábban volt cumisüvegünk, de a cicivel egyidöben szokott le róla, egyik napról a másikra. Azóta csörizik, meg szívószálazik, tud de nem szeret pohárból inni, bóhockodik vele.. AMúgy a kenéyr nálunk nyeröKép
AZ én kislányom Ilang 16 hós lesz 20-án, és nem vagyok terhesKép Legalábbis úgy hiszemKép

Brigi!
Nem kiabálom el, de ilyen és ennél jobb éjszakákat! Na és még mindig maradj 2in1 egy darabig!Kép

Dávid_Gabi!
Tegyél már fel fotót Dávidról, régen láttuk!Kép

Gabi!
Zsoltika eséseKép Jaj!Kép Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! MikulásKép Ilangot sem érdekelte különösebben, szerintem még picik ehhez, nem?
Alvás miatt meg ne aggódj úgyis rendezödni fog! Szopi miatt se, ha szüksége van rá, hagyni kell. Ne izgulj 15 évesen már nem fog kelleni nekiKép
Állathangok utánzásaKép

DBarbi!
Mintha a csaját kiscsajomat látnámKép Minden lében kanál, látom mindig van valami dolga!Kép Tessék írni magatokról!!!

Barbi!
Mi sem adunk Ilangnak csokit így is jó kondiban van. Már kezd zavarni, hogy mindenki azzal traktál, hogy milyen jó husban van ez a gyerek, nem mozog eleget???? A dokinö szerint sem kövér 10.65 kg, volt 2 hete, és 80 cm. Majd dobok fel egy képet róla, bár Panu meg Zsizsa már látott minket nem mondták, hogy milyen dagadt ez a gyerek. Jó étvágya van az tény, de nem adok neki semmilyen édességet, üditöt sem kap folyton, sok vizet iszik. Na de amit akartam írni, hogy mi is sutyiban eszünk már ezt-azt, mert különben visitás van, mert nem kapKépHOgy vagy? Pocilakó?

Ann!
Köszönöm kérdésedet, Ilang már jól van 3 napot volt beteg. 2 nap höemelkedés, 1 nap láz, aztán huss vége, ahogy jött el is múlt. Kicsit nyügösebb mostanság mivel jön 3 foga, de amúgy már jól vagyunkKép
Segítséged nem semmi, enyém lány is ilyen aktívKép

Zsizsa!
JátszóházazásKép Mi is járunk havonta 1-2 alkalommal Ilang is nagyon szeretiKép Magát fürdetö Gabi édes lehetKép A telefonálás ismerös mintha a sajátomat látnámKép De a kézmozdultat az csúcs!Kép OltásKép, de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Remélem nem betegszik meg majd Gabó töleKép

Klarissza!
A mai vizsgád, hogy sikerült??

Panu!
Voltunk úszni a 7végén, de ezt már biztosan tudodKép Szerencsére csak pár napos dolog volt és azóta sincs semmi baja Ilangnak. Kopp-kopp!
Éneklös leültetés izgin hangzik, föleg ah siet az ember lányaKép

Na lányok mostmár lelövöm magam, mert vár a kötelesség és manó most aludt el.

Pussz
Tündér
tündér

Az elírásokért bocsi!Kép
tündér

Képekben:

Vigyázz aranyom mit mondasz öreganyádnakKép
Kép
TáncolokKép
Kép
Alszom egy jótKép
Kép
Íg kacagok énKép Bocs ez kicsit homályosKép
Kép

Na eldugultam....

Tündér&Ilang aki mér felébredt fél óra utánKép
tündér

Hahó!

Csak villámgyorsan...

Gabi tegnap dél óta lázasKép, de 38-nál adok neki kúpot (hónaljban mérem), így általában csak hőemelkedése van (az viszont folyamatosan, a kúp mellett is). Nyűgöske szegény, de meg is értem. Remélem, ez az éjjel jobb lesz, mint az előző, be volt dugulva az orra, és egész éjjel meleg volt. Nem tudom, hogy az oltás-e, mivel sajnos beteg gyerekekkel is találkoztunk (nem értem, egyesek miért hozzák a beteg, szörcsögő, köhögő gyereküket az egészséges rendelésreKép, ráadásul Gabi valami különös érzékkel kiválasztja az ilyeneket, és csak velük akar játszaniKép). Na mindegy, majd csak túlleszünk rajta valamikor. Remélem, hogy csak az oltás mellékhatása, és hamar elmúlik.

Gyerkők nagyon édesek!Kép

Brigi,
még neked annyit, hogy én gondolkodtam ám neveken, és a Leventét és a Dávidot ötlöttem ki. De örülök, hogy végre ti találtatok egyet, a Miklós nagyon jó, nekünk is tetszik, csak nálunk már van a családban, és az nálunk kizáró ok.Kép

Jó éjt, ha meggyógyul Gabi, jövök hosszabban is!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa Kép sajnalom es aterzem.Mi is betegek vagyunk ill davidnak ma 39.6 volt vegbelben.Nem tudjatok mennyit kell levonni belole?VAgyis az mennyi lenne honaljba?Eddig ugy tudtam hogy 0.5-t de itt azt mondtak 1-t vagyis 38.6 lenne?

Tunder !
Ilang gyonyoru Kép.Nem kover egyaltalan szerintem ez egy idealis suly egy ilyen idos babanak.
DAvid kozel 14 kg volt es 84 cm 15 honaposan pedig en sem adok neki semmi csoki felet igaz nem is eszi,meg a kenyeret sem eszi,sem sutit semmi ilyesmit.Viszont sok gyumi,zoldseg,husi es tejtermek ez a menu minden nap es meg nem unja.Kenyeret bele sem lehet konyorogni.
Es egy kep DAvidrol,az egyik a jatszohazban keszult nagyon elvezte olyan felfujhatos csuszdak voltak meg maszokak,(meg anya es apa is elvezte Kép

Mucus!
Orulok hogy irtal Kép AZ en fiam augusztus 14-en szuletett 2003-ban.A neve DAvid Andras Bori es jelenleg az Usa-ban elunk.Ennyi kb rolunk.
Kepeket varunk valtozatlanul Kép

EDit!
Boti nagyon edes azok a gyonyoru szemek!Nagyon szep srac lesz belole az tuti Kép,sajnalom az esest mi is jartunk mar igy sajnos en is megijedtem nagyon mert davidnak szinte csopogott a szajabol a ver,de semmi komoly nem lett szerencsere.

Brigi!
Bombi nagyon edi az almos arcocskajaval,OLyan cukik ilyenkor Kép

GAbi!
Nagyon tuti amti keszitettel ugy vagy !

Barbi!
Utolag en is Boldog Nevnapot kivanok neked es Dbarbinak is!

Akkor most egy kep az en picikemrol.
Kép
Kép

GAbi es DAvid (2003 aug 14 Mucusnak)
gabi75david

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket Bömbike zilált fejéreKép Olyan édes volt, hogy egyszerüen nem hagyhattam ki.
Edit: sajnálom Botit az esés miattKép Még jó, hogy nem lett komoly baj. És jó, hogy neked van kihez fordulni ilyen esetben. Olyan szép ez a fiúcska, és olyan önnáló. Látszik rajta a bölcsi.
Tündér: hát én is jól meglepődtem a télapós sztoridon. Vannak még nemnormális emberek.
Ilang viszont csodaszép.
Zsizsa: köszi, hogy gondoltál rám névügyben. Levente nálunk van a családban a Dávid meg apának nem tetszik annyira, de végül is már nem annyira fontos, mert 99%, hogy Miki leszKép Remélem Gabóca hamar meggyógyul és tényleg csak az oltás mellékhatása. Gyógypuszik azért mennek.
Gabi75: Gyógypuszik nektek is mennek. Én is úgy tudom, hogy 0.5öt kell levonni. Gyógyuljatok meg minél hamarabb. Dávid hatalmas fiúcska lettKép.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Tudom, hogy rég nem jelentkeztünk, de eélg zűrős volt az életünk...

Velünk szerencsére minden rendben, Nóri jön, megy, dumál, rosszalkodik sokat Kép és természetesen várta nagyon a Mikulást, aki jött is, igaz Nórit az ajándék jobban izgatta, mint a Télapó Kép!!!

Visszaolvasni esélyem sincs, de azért megpróbálom legalább a képeket megnézni, ja és teszek fel egy pár képet Nóriról is!

Mindenkinek pussz

Meme
Virágkiállításon
Kép
Kép

Balcsin
Kép

Apával
Kép

Nagyiéknál disznóvágás után segített mosogatni
Kép

Bocsi, hogy elhalmoztalak képekkel...
meme

Az előbb kicsit eltoltam és nagyon lekicsinyítettem, megpróbálom mégegyszer

Kép
Kép
Kép
Kép
meme

na mindegy ez sem lett túl jó, de majd holnap jön a párom és megügyeskedi Kép))
meme

Sziasztok

Újra gépelhetem be, mert Bebi nyomott nekem egy Reset-et.
Most van 20 perc nyugi, mert fürdik az apjával.

Gabi
Nagyon szép a kisfiad, jó kis hapsi. És látom Ő is jó húsban van.

Tündér
Szerintem Ilang egyáltalán nem kövér, ahogy a súlyát nézem, kb. egyformák a fiammal.
Ő sem kövér, bár olyan súlya van, hogy estére nem kicsit fáj a derekam. Főleg most arra állt rá, hogy felülröl akarja szemlélni a világot, így állandóan fel kéretzkedik.

Különben én sem adok neki édességet, kivéve a danonínót és a túrórudit (csoki nélkül). Próbálom ezeket is minél ritkábban, mert azt vettem észre, ha gyakran (minden nap) kap, akkor nem akarja megenni csak az édes ételeket. Ma is volt egy kis csatánk a kelkápival. Kivételesen Ő győzött, de általában fél óra hiszti után rá fanyalodik. Kénytelen, mert helyette nem kap mást.
Túl kemény vagyok?
Kép

A betegség minket sem került el, pár héten belül kétszer. Az egyikből kigyógyultunk és pár nap múlva jött a következő, szerencsére ez nem járt lázzal. Már csak egy kis orr folyás és köhögés maradt.
Néha bele gondolok, hogy mi lesz még itt, hiszen csak most kezdődik igazán a bacik, vírusok ideje.

Gabi
a lázból fél fokot kell levonni ha a végbélben méred, vagyis 39,1 volt Dávidnak.
Azt olvastam valahol, hogy 0,2-0,5 fok között ingadozik, egyéntől függ.

Nálunk pont ma volt itt a doki néni, minden ok volt, kivéve a kukust. Nincs neki letapadva, elég szépen hátra lehet húzni, de a bőr alatt nagyon sok a faggyú ami begyulladhat, ennek kéne minél előbb kiürülni.
Fiús anyusok! hogy álltok fütyi témában?

Megyek, kihozom a vízből.
JÓ ÉJT mindenkinek

mucusKép

mucus
Tm

Bocsi, már megint csak egy mondat: Gabi borzasztó nyűgös volt egész nap, ennek ellenére anyósra bíztuk egy kis időre, szerencsére jól megvoltak, és elmentünk, és vettünk matracot, éljen! Mennem kell, mert továbbra is nyűgös.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Lanyok koszi a dicseretet,de ma is teszek fel kepet Kép.Ma kaptam kolcson mikulas ruhat davidnak csinaltam egy par kepet mivel akarok karacsonyi kepeslapt kesziteni belole es haza kuldeni a csaladnak.Na nem ez lesz elkuldve mert nem jo a hatter de david azert ari rajta.
REmelem engem vartok karacsonykor Kép!

Kép
Kép
gabi75david

Sziasztok!

Mucus: a mi dokinénink szerint az ekkora gyerekeknek békén kell hagyni még a kukijukat. Szóval passz. Azaz azt tudom, hgoy Zsomáét nem lehet hátrahúzni, de ennyi. Baluét meg hátra lehetett húzni ennyi idősen, de ezen kivül más nem volt.

cory

cory
Budapest

FÜtyi: rosszul. Bár már egy ici picit látszik a "piros" (ez a makk?) ha hátrahuzod, igy javult egy kicsit a dolog, de nagyon szük. Nekem azt mondták, hogy amig nem szobatiszta addig jobb nem bántani ha tud vele rendesen pisilni. Addig meg még meg is oldódhat magától.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Hát ma nincs nehéz dolgom, nem kell sokat visszaolvasnomKépKép

Gabi-Dávid!
Nagyon tündéri lett Dávid! Olyan kispasis, hogy csak na!Kép Ezek a mikulásos fotók szerintem nagyon bájosak, a háttérrel szerintem nem kell törödniKép

Meme!
Nagyon aranyos Nórid vanKép Csak nem a Debreceni virágkiállításon voltatok?
Egyébként a képeknek a felbontásával van a baj, azt sztem Te is be tudod állítani.

Zsizsa!
SzolidálokKép Ilang is extra hiszti, nyügi de ö megspékelte még a nemevéssel isKép Az én jóétvágyú kislányomKép Tiszta depis vagyok miattaKép

Mucus!
Sztem nem vagy kemény kajailag én is úgyanígy járok el. Nem fogok azért 3 félét fözni, hogy valamit tuti egyen. Éhenhalni nem fog az biztos. Egyébként Ilang eddig mindenevö volt, 2-3 napja viszont csak iszik és a kenyeret rágcsálja és abból is alig-alig. Nme tudom mi van vele, de elég kiakasztóKép

Brigi!
Örülök, hogy sikerült a névválasztásKép A Miki nagyon aranyos név és felnöttkorban is tök jó lesz!Kép

Na most megyek mert egyfolytában nyávog, nyüszizik ez a csaj, kissé kivagyok már töle...Kép A Ti manótok is csinálja ezt??

Többiek??? Anita, Barbi, Klarissza, Panu, Gabi, Vera, Hagnosz merre vagytok? (bocs, ha kihagytam valakit az nem volt szándékosKép)

Pussz
Tündér
tündér

Sziaszotok!

Én is vagyok, de egyrészt az idöjárás nem a legjobb, ettöl is vacak kedvem van (hétfön minusz 25 fok volt), másrészt Ádám is elromlott...
Idági mindig az elalvás volt az egyetlen biztos pont az életünkben, leraktam és csendben aludt. Na ehelyett harmadik napja orditás van, torkaszakadtából, mindegy melyik napszakban altatnám...Már mindent próbáltam, remélem kinövi,mert idegszálaim végesek....
Tegnap a másfél órás alvás helyett másfél órát üvöltött, persze mentem be hozzá idönként, ringattam, kapott még tejcsit, tisztába tettem, de semmi nem nyugtatta meg. Aztán kivettem,mondom, ebböl már úgy sem lesz alvás. Pár órát elvolt, aztán elaludt mellettem a fotelben tvnézés közben...Szóval álmosnak álmos, csak a kiságyat nem komálja valamiért.
Most enni eszik, idáig pont forditva volt, lehet egyszer ezt csinál rendesen, egyszer azt. M
Már megnéztem a száját is, nincs benne semmi újdonság,nem a foga, és beteg sem lehet, hiszen ennyi idö alatt már lenne valami nyoma.
Szóval kicsit nyomott a hangulatom,mert nem vol ilyen, és nem nagyon birom tolerálni az egész napos hisztit, ezért nem is irtam nagyon.
Remélem kinövi,csak kóbor bolondság.

Zsizsa, ha tudod küldd már vissza az álommanót, lehet ez a bajKép HAjrá a gyógyulásért, teljesen átérzem a helyzetedet!!!

Gabi75, Dávid tényelg aranyos kisfickó, jó kis húsban van, minden képen látniKép Aranyos kis Mikulásotok lett!!!!

Tündér, szerintem abszolút nem duci a nyanyád, Ádám még egy kilóval nehezebb, igaz 2 cm-vel magasabb, de még igy is néha kis pálcikának látom...

Meme is nagyon aranyos a képeken, látom házias kislány lesz belöleKépKép

Edit, én is igy tudom,hogy amig nem szobatiszták, nagyon nem kell bántani a kukkert, mi egyszer megnéztük, hátramegy a bör, és azóta hagyom magára..Apa szerint is igy jó, hát ö már csak ért hozzáKépKép

NA, megyek is,mielött újabb hisztitúra indul nálunkKép

Sziasztok
BArbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!
ezek szerint ezek a manók egy rugóra járnakKép Ilang dettó ilyen. Bár nála az alvás-evés is gázosabb, szerencsére csak napközben, az evését inkább nem is részletezemKép

Pocakbaba hogy van?

Küldök neked energyt+++++++!Kép

Pussz
Tündér
tündér

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?