Új privát üzeneted érkezett!

Tomika a Milulással:
Kép

Jó éjszakát, Tünde
ptünde

Sziasztok!

Melinda, Karmen, Nina, Tunde, nagyon aranyosak a gyerekek!Kép

Gabici, ugyes Edi, hogy mar egyedul all. Mikiszotorim meg lenne... Nem tudom kire utott ez a gyerek, de nagyon elelmes. Bar aki volt mar nalunk az tudja...Amikor az egyik gyereknek nuyjtottak a csomagot o nyult erte, ugy kellett kozbeavatkoznunk. Aztan kapott egy szaloncukrot, de amikor latta, hogy kap meg csomagot is szepen elhajitotta, hogy mind a 2 keze szabad legyen.
Jo lehet az a fakapu, bar mi sem tudnank hasznalni.

Nina, a tejed hogy apadt el? Teljesen magatol, vagy szedtel valamit? En is abban bizok, hogy az elvalasztas utan rendezodnek az ejszakaink.

Erika, a Te tejed is siman elapadt? Jo lehetett a vasar.

Nyulanyo, lehet, hogy a vizzel valo higitast is ertik alatta, de Tonitol azt kerdeztek a patikaban, hogy milyen higitasban keri a bogyot. Szerintem ez inkabb a dozisra vonatkozott.

Valaki segitsen!Kép Mi a kulonbseg az 5C, es a 30C kozott?

Gabi, tenyleg jo volt a jatszohaz, talan a bolcsit is ki kellene probalnotok. Biztos elveznek a gyerekek.

Eniko, megertelek a geppel kapcsolatban, en is merges vagyok. A mienken mar nincs garancia, Szegeden nem is tudjak javitni, csak Pesten. Visszavittuk oda, ahol vettuk, hatha ok meg tujdak csinaltatni, de csak ulnek rajta. Komolyan, mar nem is a penz erdekel, hanem hogy karacsonyig legyen kesz.

Kristof ujra a regi, szerencsere eszik rendesen, es a delutani alvaskor sem ebredt fel. Honapok ota eloszor csinalta meg, hogy miutan felkelt kisetalt hozzam.

Tudtok valamit az ikeas cuccokrol? Nekunk van olyan zold agymennyezetunk. Talaltam egy cikket, amiben azt irtak, hogy rakkelto, es idegmereg hatasa van. Azota a sarokban all. Talan ki kellene hajitani.

Agi
agi77

Karmen: Honnan tudod, hogy ez nem a gép hanem a memóriakártya hibája???? És a memóriakártya garanciás?? Azt a Médiában vettem, szeptemberben vagy mikor, nem olyan régen. És tényleg nem sokat használtam. Nem fényképezek túl sokat!Szerited hova vigyem vissza??? Hol reklamáljak?

Ági: A Ti gépeteknek mi baja van, hogy csak Pesten tudják megcsinálni?? Hol vettétek? Én a tecsóban az elektro.-ban.
Mi az az ágymennyezet???

Tünde: Nagyon édes Tomika a Mikulással Kép

Nina: Hol csináltattátok ezt a tuti jó kis tubis tortát??? Nagyon szép Kép Milyen ízü volt????

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Agi,

mi ez az ikeas dolog? Hol olvastad?

ha erdekel en is abbahagytam a szopit Simcivel 1 honapja. En fokozatosan hagytam abba. Igaz nekem konnyu dolgom volt, mert Simont sosem erdekelte a szopi, azert szopizott, mert en akartam Kép Mindig elhagytam 1 szopit szep fokozatosan. Osszel mar csak delben es este szopizott, utana mar csak este, es 1x csak abbahagytam es kesz.

Az 5c es a 30c kozott a higitas a kulonbseg, de valszeg teljesen masra valo, mindketto.

g.
gabomamo

Ági:
Én nagyon sokat szenvedtem a tejapasztással.
A legjobb ami bejött, az a jegelés volt.
Egy hétig marhára fájt. Pedig mindent kipróbáltam, a gyógyszeren kívül. Ha fokozatosan történik az elválasztás, akkor bizti nincs ilyen probléma.

Enikő:
Az Olajbányász téren. Popeye tud ilyen tuti tabis cuccot csinálniKép Gesztenyés volt.
Először paráztunk, hogy nem engedi majd felvágniKép Majdnem így is lett. Követelte dipszikét. aztán mikor bekattant neki, hogy ez torta, ott helyben lerágta dipszi kezétKép
Nagyon aranyos voltKép
Nina
nina74

Sziasztok!

Olyan vagyok mint a mosogatórongy,borzasztó éjszakánk volt.Éjjel 1h-tól 20-30 percenként felsírt a Noémi.Felvettem,és 2 másodperc múlva a vállamon aludt.Letettem,egy kicsit aludt,és az egész kezdődött előről.Fél 7h-kor betettem az ágyamba,és egy órát még aludt rendesen.Ilyet még soha nem csinált.Szerintetek mi lehetett vele?Nem hinném,hogy beteg.

Tünde!

Már jól van a férjem,nincs semmi baja.Valószínű,hogy a fáradságtól volt.Estére már jobban érezte magát.
Olyan nagyon édes ez a Tomika.
Jobbulást kívánok neked!

Ági!

Örülök,hogy a Kristóf újra a régi.

Ildi
tfildiko

Sziasztok Lányok!
Hogy van itt Szegeden ez a cukroslöttyös vizsgálat? Először leveszik a vért és azzal az eredménnyel kell menni az SZTK-ba és ott mondják meg, hogy kell-e vagy sem az a bizonyos löttyös cukorterheléses vizsgálat? Akkor mindenkinek nem is kell?
Köszi...
kerekfej

Kerekfej!

Nekem meg kellett innom a cukrosvizet.Nem kérdezték meg,hogy akarom-e.Pedig az összes vérvételnél,ami előtte volt,jó volt a cukrom.A mi körzetünkben mindenkivel megitatják.De jó,ha megcsinálják.Ha magas lesz az érték,akkor azon lehet segíteni.

Ildi
tfildiko

Kerekfej, szerintem mindenkinek kell. Leveszik a vert, rogton meg kell inni a cukroslottyot, es vissza kell menni x ido mulva, akkor ujra vesznek vert.

Ildi, sajnalom az ejszakatokat, ma mi is rosszul keltunk. Most mar jobb a helyzet, Kristof eppen ramol.

Eniko, az agymennyezet tk. baldachin hevero fele. Egy level alaku valami. a fuji boltban mondtak, hogy zarhibas a gepunk, es hogy Szegeden nem lehezt javitani. Majd meglatjuk.

Nina, Gabomamo, majd megprobalom en is fokozatosan elvalasztani, bar nem tudom melyik szoptatast hagyhatnam el. A delutanit es estit semmikepp, az ejszakait sem nagyon. Na majd az ido megoldja. (Kristof is cicifuggo.) A gyogyszerrol mit tudtok? Az egyik uncsitesomnak sikerult 2 nap alatt elvalasztnai ezzel a gyereket, pedig o kb oranent jart cicre korabban.

Agi
agi77

Enikö! amnit leirtál hibákat abbol lehet tudni a kártya rossz. ÁNem tudom hova vidd, mi an a gép garancialevelében? szerintem ezt is oda kell vinni.

Ági! jot nevettem Kristóf Mikulás szoriján

Ildi! pont akartam kérdezni már hogy megy az alvás. Szegény. Most nekünk sem jol. Evett fél 1kor, 3kor, 5kor.

Tündi! Jobbulást még mindig!!

Gabi,Angi! Tehetnétek fel képeket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, akartunk kiváltani Vigantolt, több patikában sincs, azt mondják 4 honapja nem lehet kapni. Végül sikerült venni, de ott is mondták nagy szerencsénk van. Csak jelzem, akinek fogyoban van probáljon idöben beszerezni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, hol sikerult vennetek? Mi is keressuk. Koszi.

Agi
agi77

Én is így tudtam, de ma voltam a vérvételen, vittem a löttyöt és nem kellett megigyam, csak annyit mondtak, hogy du. mehetek az eredményért. Na végképp elbizonytalanodtam.
kerekfej

Ági! arany oroszlán gyogyszertar. Becsi krt, Petofi sarka de ott se nagyon volt már pénteken.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági! A homeopátiában több típusú hígítás használatos: hahnemanni százas hígítás - CH - a leggyakrabban használt hígítás. Úgy készül, hogy az alap-szer egy részéhez 99 rész oldószer kerül a keverék vibrátor által történõ erõteljes rázása mellett, amit "dinamizálásnak" vagy potencírozásnak neveznek. Így kapjuk az elsõ hahnemanni hígítást - 1 CH: Ha ebbõl az elsõ hahnemanni hígításból egy részhez 99 rész oldószert keverünk, akkor kapjuk a 2 CH-t és így tovább.

A homeopátiás gyógyszer tehát olyan szer, ami nagyon alacsony dózisban hat és amelynek ahhoz, hogy ezt a tulajdonságát megszerezze, át kell esnie egy sor hígításon és egymást követõ dinamizáláson.
A gyógyszertárban kapható tubusok címkéjén mindig feltüntetik az alapanyag latin nevét és egy számot, amely a hígítások és dinamizálások mennyiségét jelzi, végül is azt jelzik, hogy tízes vagy százas hígításról van szó. Pl. Aconitum 9 CH, azt jelenti, hogy a szert 9-szer hígították 1/100-ra, 9 dinamizálással

K.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági,
kérj ismertető füzetet a patikában, nekünk is adtak.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kármen!

Nekünk sem sok olajunk van már.Mondták valamelyik gyógyszertárban,hogy mikorra várható?Nekünk még kb.3 hétig elég.
Akkor nem nekünk volt csak ilyen rossz éjszakánk.

Kerekfej!

Lehet,hogy nem volt a beutalódra írva,hogy 120 perces terhelést is kérnek.Vagy nem vették észre.

Ági!

Mit rámol a Kristóf?Úgy megnézném.

Lányok!

Nem tudjátok,hogy a Hippnek és a Kecskeméti bébiételnek van-e hűségakciója?Gyűjtsem a címkéket?

Ildi
tfildiko

Ildi! Nem, pont azt mondták hogy nincs jo régóta és nem tudni lesz-e.

Nekem anno a terheléses cukor volt csak az eredményemen, az éhgyomri lemaradt pedig elötte is vettek vért. De a 16. héten nézték pont igy elfogadta a belgyogyász, nem kellett megismételni.

Kriszta! melyikben volt ilyen füzet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi.A Vasas Szent Péter Gyógyszertárban kaptam én is ilyen homeopátiás füzetet,amikor tejszaporítót vettem.

Ildi
tfildiko

TFIldikó: Nem csak nektek volt pocsék éjszakátokKép. Bogi is sokszor felkelt és én is. Aztán reggel 6kor kelt a párom azóta fent vagyok, nem tudom miért de nem bírok visszaaludni,pedig hulla fáradt vagyok mindig. Éjjel sem tudok visszaaludni, egy egy ébredés után vagy 1 órát is forgolódok az ágybanKép Így összvissz alszom vagy 2-3 órát éjjelente.De már a végkimerültség határán állok Kép

Karmen: Ha kártyahiba akkor oda viszem vissza ahol a kártyát vettem -a Médiába. Majd megnézem a garancialevelet mit ír rajta. Köszi, hogy szóltál!!!

Ági: És a Ti ágyatok fölött van olyan levél, ágymennyezet vagy hol?? Kép

Na megyek fözni!
Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Én sem bírok visszaaludni.És az este még éjfélkor is ébren voltam.
Mit főzöl?
Tiszta ideg vagyok.Anyunak vettem egy aranykarkötőt,azt mondták,hogy átlag csuklóra való.De én kicsinek találom.Én fel tudom rakni a kezemre úgy,hogy nem kapcsolom ki,de anyu 65kg.Vastagabb a karja,mint az enyém.Nem tudom,hogy jó lesz-e a kezére.Neked hány cm a csuklód?

Ildi
tfildiko

Enikő! Hogy van a seb?

Kriszta! Én "csirkét" ütöttem tegnap este vagy 4óra hosszat, majd 11kor végleg feladtam. Anyukám ma délelőtt megnézte, és közölte, hogy "kislányom, ez a csirke, ez tyúk". Betettem jénaiba, vízet öntöttem alá, és még 2óra altt szép, omlós sült lettKép. Karfiolt és répát pároltam mellé, isteni lett.

Melinda! Lotti nagyon édesKép). Jó a szövege is.

gabici! Edi jól belehúzott, grat a produkciókhozKép

Karmen! Orsid még mindig gyönyörűségesKép. Az utolsó merengős kép Nálam díjnyertesKép

Tünde! Örülök, h jobban vagytok, mi most betegedtünk leKép(.
5éves kortól:DDD. Azért vannak ilyen termékismertetők, mert a forgalmazók sokszor nem fizetik ki a drága bevizsgálást, hanem lefedik magukagt wegy ilyen értelmetlen cimkével. Elég szomorúKép. Arról nem beszélve, amikor a boltost büntetik meg, ha nincs rajta a termékismertető, ezéert van néhány szabvány matrica, és amelyiken árun nincs, arra bizony Anyuék ragasszák, mert sok-sok pénzre bünteti Őket a fogyvédelemKép. Hülye rendszer.

Erika! Viráég is most másodjára evett csokit, a szászroszépben a Mukilástól ksptak Sport szeletet. (ezelőtt egyszer elcsent az asztalről egy tábla étbevonót, és azt dézsmálta megKép )

Enikő! Basszus, sajnálom a képeket nagyonKép(

Gabi3! Esőcsepp irtó édes voltKép)). És sztem profi volt a Mikulás!!! Mi jó ajándékokat kaptunk, és csak kevés édességet, csokit. Ezeket most sajna meg kell ennemKép.

Nina! Vandi nagyon drágaKép)) Hú, de szuper a tortőájaKép. Jó rövid lett a haja.

TÜnde, Karmen! Pár hónapja Én is csak pakolgattam a játékokat, és mondtam mindenkinek, h ne hozzanak. Most meg alig tudom beosztani a rendelést, ha elkezdenek rajzolni, formaberakózni, építeni, akkor érdemes kevés, de jó játékot venni!!! Én megmondom mi kell, és beosszák a nagyszülők egymás közöttKép.

Nina! Szegény Dipsy :DDD

Ági! Van egy plusz vigantolunk, szívesen odaadom!!!

Virág tegnap lázasan ébredt, elvittem orvoshoz, és kaptunk haladéot, ha még1szer lázas lesz, mcsak akkor kell elkezdeni a z antibiotikumot. BOgi csak taknyos, Neki szívjuk az orrát. Virág éjjel köhög, de sinecodra azért tud aludni páár órát. Remélem hamar kiheverjük. Sajnáélom ŐketKép. Mondjuk asszem mindenképp eredmény, h közösségbe is járunk, ennek ellenére most először betegek mióta beköszöntött az őszKép. Ugye Virág elvileg krónikus tüdőbeteg, ahhoz képest pláne eredményKép.

Itt van 2 kép a szenzációs Mikulásbulinkról. Sógorom remekelt, jó fej Mikulás volt.

Kép

Kép

Ja, a szülinapom tök jól sikerült, készítettem előételnek sült fokhagymát (jénaiba, soksok hatalmas gerezd megpucolt fokhagyma olivával leöntve, rozmaringgal meghintve, megsütve) vajas pirítóssal, készítettem lecsós csirkemellet sütőben sütve krumplival, sajtos-paradicsomos fasírtot (darált húst, soksok zúzott fokhagymával, hámozott, összetört paradicsommal, tojással, kevás zsemlemorzsával, és soksok vmi kemény, nagylukú, reszelt sajttal, és friss bazsalikommal összekutyul, majd megsüt) krumplipürével, és girost sok zöldséggel tzatzikivel (így kell írni?) . Illetve sütöttem egy almás fahéjas, és egy kókuszos muffint.
Alig maradt kajaKép). Finom lett minden!

Szép napot, bocs a hosszért!!!

.:Angi:.
angiszeged

Karmen, koszi, nagyon rendes vagy! Megirnad, meg azt is, hog hol vettel vigantolt?

Kriszta, Neked is koszi, majd kerunk fuzetet.

Ildi, nyugodtan eljohettek egyszer megnezni Kristof ramolasat. Kép Ma sikeresen kiboritotta a paragyujtobol a vizet, tiszta ragacs a padlo a sos lottytol. De nem lehet ra haragudni annyira aranyos. A multkor kivett egy zacskot a fiokbol, azzal kezdte el torolni a tevet, vegul adtam neki egy pronto torlokendot. Szepen letorolte a tevet, a szekeket (a huzatot isKép, es a konyhaszekreny egy reszet is. Es most mar siman meg lehet kerni dolgokra: dobd ki a szemetbe, vidd ki az eloszobaba, rakd ra az agyadra. Nagyon keszseges.

Eniko, csak volt! Kép Remelem a gepeteket hamar megcsinaljak.

Kép

Agi
agi77

Angi, gyonyoruek a gyerekek! Kép A tobbit majd szemelyesen.

Agi
agi77

Sziasztok!

Enikő, majd elolvastatom a párommal a hibaleírásodat, mert ők is árulnak gépeket, meg hát számítástechnikus a szentem:-).
Nekünk jó volt az éjszakánk, Viki inkább a kajálásba érzi meg a frontot, ha van valami, rosszabb az étvágya.
Miért akarjátok leszoktatni a gyerkőcöket a ciciről? Csak érdekelne....
A cukroslét nekem a vérvétel közben kellett meginnom a vérvevő szeme láttára, úgy látszik nem bíztak bennem....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó! bennem semKép. Nekem is ott kellett meginnom.

Ági! Hol lehet páragyűjtőt kapni?? Egy ismerősömnek kellene. Nekünk párásítani kellKép

angiszeged

Angi vagy háromszor elolvastam az első mondatod: én csirkét Ütöttem tegnap este....jó soká leesett, hogy Sütötted:-)))). Este hozzánk is jött apa télapó. Belépett az ajtón, a lány bizonytalanul nézte és megkérdezte: apa? Kész. De tovább játszottunk és totál elbizonytalanodott, hogy most ez ki? Pedig teljesen el volt maszkírouzva a párom, de hát a gyerek se hülye......

nyúlanyó

Angi!

Nagyon édesek a gyerekeid.

Ági!

Ügyes a fiad,hogy már takarít is.Hozzánk is eljöhetnétek.

Nyúlanyó!

Nekem is a vérvétel közben kellett meginnom.

Ildi
tfildiko

Angi, azt hiszem a tescoban vettuk, de mostanaban mar nem lattam. En is furcsalltam, hogy 4 ora veres utan sem adja meg magat a csirke, de utana megertettem. Kép Bocsi. Kép

Nyulanyo, en majd a kisteso miatt akarom elvalasztani Kristofot. Tudom, hogy sokan szoptatnak terhesen, de en nem szeretnem. Annyira nem surgos, tavasz-nyarra gondoltam az elvalasztast, de mar most is erdekel a tema.

Agi
agi77

Kérdés: Pipi bele van esve az rtl klubbos Nanába, mindig alig várja, hogy hétvégén kezdődjön a Naná mese. Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet e kapni plüss állatba Nanát?

nyúlanyó

Nyúlanyó. LEbukott? Ez jóKép))
Nekem az 5éves keresztlányomtól még meg is kérdezte, hogy "és Apukátok hol van?"
Erre Hanna csípőből:
"...Hát, Apa... Apa el van dolgozva" Nagy nevetés tört ki, Ő meg elszégyelte magátKép. És a nővére előtt is csak tavaly bukott le Apjuk, akkor volt !!8évesKép

NO, itt van az össze csirke:
Kép

(és befejeztem a képfelpakolást, bocs mindenkitől)

angiszeged

Aki balról bújik, Hanna, Ő a keresztlányom. A nagy, aki fogja Virgát, Ő Milla, Hanna nővére, van egy öccsük, aki hiányzik a képről, Antika 8hós.
Laura pedig a férjem nővérének kislánya, 4éves, tünemény Ő is, és félt a MikulástólKép

angiszeged

Ági! Irtam fentebb, bemásolom. Ági! arany oroszlán gyogyszertar. Becsi krt, Petofi sarka de ott se nagyon volt már pénteken.

Angi! Nagyon aranyosak a képeken, kicsit irigy vagyok milyen szuper mikulásuk volt.

nekem kerámia párologtatóm van, amit radiátorra akasztottunk fel. Obi, Praktiker ilyesmi helyeken lehet kapni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Az ismerősömnek páraMENTESÍTŐ kellKép. Párásítónk van, kösziKép

angiszeged

Nina: Nagyon édi Vandi! Mi is valami figurás tortát szeretnénk Flónak a 3. szülinapjára. Valami micimackósat. De lehet hogy farkas lesz rajta. Kép A báb előadás óta az a kedvence télapóra kapott is egyet. Azért a Popey egy kicsit húzós. Valami 7 ezreért csinálják. A MOL menzáján van egy cuki ott is készítenek hasonlót, de töredéke ennek.

Ildi: A fisherprice.com-on megnézheted, a széchenyi téri Minimax-ban vettük szeptemberben. Sokféle van. Mennyiidős babának kell.
Velem is eljátszotta ezt mindkettő, már nem veszem be a ha leteszel sírok dumát. Sosem veszem fel Bátort sem első nyikkanásra. Van hgoy visszaalszik.

Ági: Januártól kipróbálnánk a bölit. Hol is van pontosan? Még szerzek idén papírt és elnézünk oda. Hogy vannak a csoportok? Mert lehet Flónak már nem lesz elég a másfél évesek csopija. Legalább kimozdulunk. És kicsit felkészíti az ovira.

Angi: Mikor főzted ezt a csomó inycsiklandó kaját. Én örülök, ha egyfélét megcsinálok és a sót sem felejtem ki belőle. Igaz szombaton egyedül voltam velük és még bevásárolni is kellett meg takarítani. Csak kicsit akadtam ki. De ez nálam szokásos mostanában.

Lehet hogy hülyének tartotok de én lemostam az ablakokat. A szomszédok is nézhettek, nagykabátban suvickoltam. Fló meg belement a legnagyobb sárba. Alig bírta vonszolni magát. Kép

Gabi3
inecsg

Ja, akartam kérdezni, hogy milyen hideg párásítót érdemes venni? Az ionos vagy mikrós jó? Nemnagyon akarunk 100 ezreket költeni rá a Médiás párologtatók jók?

Gabi3
inecsg

Nina,
én kérdeztem, köszi a választ! Te hogy élted meg lelkileg, hogy már nem szoptatsz?
Nagyon tetszik Vandi szövege Kép.

Tünde,
sok puszi a beteg Fiúnak, gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Nem találkoztunk már az utcán?

Ildi,
nekünk is borzalmas volt az éjszakánk, de látom, majdnem mindenkinek. Azt mondják, nincs front...
Mindig ilyen rossz alvó volt Noémi?

Karmen,
a Vasas Szent Péter Patikában kaptuk a füzetet.

Angéla,
én is csak néztem, hogy csirkét ütöttél... Úúú, mondom, az új autóval?! Kép
Nagyon klassz menüt állítottál össze, ügyes vagy, büszke lehetsz magadra Kép.
A Lányoknak gyógyulást és sok puszit küldünk Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi! Hát, már előkészítettünk sokmindent, meg a férjem sokat segített.

Párásító: mindenképp hideget, de azt nem tudom, melyik a jobb. De biztosan kell? Mert a házakban általában normális a páratartalom. Sőt, új házban, lakásban inkább magas. (mint Ágiéknál)
Be lehet mérni műszerrel, h optimális e.

angiszeged

Kriszti!

Az első pár hétben alig aludt.Majd volt pár jó hetünk.(Éjszaka aludt,nappal alig.)Szeptember közepétől újra pocsékul alszik.De azért vannak jó napjaink is.Egyre több.Ettől az éjszakától készültem egy kicsit ki.Ennyiszer nem szokott felsírni.Most aludt először az ágyunkban egy kicsit.Fogtam a kicsi kezét,és ő alukált.Meg tudtam volna zabálni.

Ildi
tfildiko

Enikő! Megkérdeztem a páromat illetve elolvastattam a hibaleírásodat és azt mondta, hogy a gép a rossz. Jó ötletnek tartja a gép frissítést, de csak a garanciális helyen. De azt mondja, hogy próbáld ki úgy is, hogy kiveszed a kártyát és a saját memóriáját használja a gép. Ha így nem tűnnek el a képek, akkor a kártya rossz, de a piros háttér, meg az error a gép hibájára utalhat. De lehet, hogy mindkettő rossz:-(((. Az a legegyszerűbb, ha visszaviszed oda ahonnan vetted! Fúhhh lehet, hogy semmit se segítettem?:-()

nyúlanyó

Angi:
Nem kritizálni a lány haját!!!!
Ennyi van össze-visszaKép Nem vágtuk leKép
Csajok nagyon aranyosakKép

Megtaláltam a képet, ahol Vandi leharapta dipszi kezét, majd este felrakom.( persze egy másik kártyán van)

Ma Vandi sem aludt egy percet sem. Kibalhézta magát, aztán fogtuk magunkat bementünk a városba. Összefutottunk egy Mikivel, és képzeljétek megköszönte neki a cumkós babátKép
Csak füleltemKép
Most fürdenek és kiabál," hogy szeretlek édesapa"
ZabálnivalóKép
Nina
nina74

Nyúlanyó,
magam is meglepődtem, milyen szépen elcsombolygatta a golyócskákat Eszter. Nem volt mellényelés sem.

Gabi3,
elfelejtettem az előbb írni, hogy az illóolajokat a párologtatóba ajánlom. Mécseses párologtatóba.

Tegnap teletűzdeltem egy almát szegfűszeggel, de sajnos semmi illata nincs.

Ildi,
már ajánlottam a babamasszázst, nem akarod kipróbálni?

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Most csak egy picit jöttem, majd később visszaolvasok. Ma voltunk orvosnál. Csak adott antibiotikumot, mert több, mint egy hét alatt sem gyógyult meg Tomika. Meg kapott még egy hörgőtágító gyógyszert. Remélem, most már meggyógyul. Majd még jövök!
Sziasztok!
Tünde+Tomika
ptünde

Enikö! Akkor nem tudom az én férjem meg esküdik a kártya a rossz. Kép

Tesoméknak van párásitojuk, engem lebeszéltek. Venni akartam Orsi miatt. Egy hogy mindig mennie kell, azt mondják nem lehet hogy csak néha kapcsolom be. Nekik meg elkezdett a sarok penészedni igy nem vált be. Én ezek után nem mertem venni. De én is várom ha valakinek van jo tapasztalata.

Tündi! szegény, remélem végre meggyógyul!!

Angi!én nem jöttem rá miért ütötted a csirkét, aztán valaki megfejtetteKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Ki fogom próbálni.Kiment a fejemből,hogy javasoltad.Amikor fájt a hasa,akkor a hasát masszíroztam már,de azóta nem is jutott az eszembe.Köszi.

Tünde!

Remélem,hogy ez a gyönyörű fiúcska meggyógyul már.

Ildi
tfildiko

Lányok,
Eszter ma megevett másfél mandarint (olyan aprót). Lecsupaszítottam a hártyát is róla. Nagyon imádta, szerintetek már ehet?
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Tényleg vigyázni kell a párásítókkal a penészedés miatt.

Kriszti:
Nem volt lelkileg semmi gondKép
KomolyanKép Azóta sokkal, sokkal bújósabb!! Úgy alszik el, hogy odafexünk mellé, bújik, és utána alszik. De közben százszor elmondja, hogy " szeretlek anyucikám, meg apát is szeretem...."
Éjszaka is ha szól, hogy menjek át, akkor is odabújik, és már alszik is tovább. De újabban ő jön át. Befúródik közénk és horpaszt.

Ildi:
Sajnálom az éjszakáitokat. Én tudom milyen örökké kialvatlannak lenni. Egyszer majd csak végig alussza az éjszakát a kiscsaj. Én 23 hónapig vártam ráKép

No itt van még a dipsziharapós kép:
Kép
Kép

Tomikának gyors gyógyulást!
Nina
nina74

Nekunk volt parasitonk ill. van is, de most sajna nem hasznaljuk, mert nagyon paras a laksunk. Boneco a neve, nagyon jo, 3 eve volt kb. 30 ezer, hidg parasito. Olyan, ami magatol kapcsol be, ha mar lecsokken a beallitott paratartalom.

Most sajnos paragyujtot hasznalunk az uj lakasban, Humino a neve es az Obiban, Baumaxban lehet kapni.

Angi,

en meg asszittem, hogy kkloffolast ertettel azon, hogy 4 orat utotted a csirket.

olyan jot nevettem, azon amit agi irt, hogy 4 ora veres utan sem adta meg magat a csirek.

Angi,

irtamneked, meg icq is.

g.
gabomamo

Nina,

de azt meg nem tudod, milyen 37 honapja nem aludni at az ejszakat? En tudom sajna. Kép

g.
gabomamo

Gabomamo és Nina!

Akkor én egy szót sem szólok,én még csak 5 hónapnál tartok.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?