Enikő! Hogy van a seb?
Kriszta! Én "csirkét" ütöttem tegnap este vagy 4óra hosszat, majd 11kor végleg feladtam. Anyukám ma délelőtt megnézte, és közölte, hogy "kislányom, ez a csirke, ez tyúk". Betettem jénaiba, vízet öntöttem alá, és még 2óra altt szép, omlós sült lett
. Karfiolt és répát pároltam mellé, isteni lett.
Melinda! Lotti nagyon édes
). Jó a szövege is.
gabici! Edi jól belehúzott, grat a produkciókhoz
Karmen! Orsid még mindig gyönyörűséges
. Az utolsó merengős kép Nálam díjnyertes
Tünde! Örülök, h jobban vagytok, mi most betegedtünk le
(.
5éves kortól:DDD. Azért vannak ilyen termékismertetők, mert a forgalmazók sokszor nem fizetik ki a drága bevizsgálást, hanem lefedik magukagt wegy ilyen értelmetlen cimkével. Elég szomorú
. Arról nem beszélve, amikor a boltost büntetik meg, ha nincs rajta a termékismertető, ezéert van néhány szabvány matrica, és amelyiken árun nincs, arra bizony Anyuék ragasszák, mert sok-sok pénzre bünteti Őket a fogyvédelem
. Hülye rendszer.
Erika! Viráég is most másodjára evett csokit, a szászroszépben a Mukilástól ksptak Sport szeletet. (ezelőtt egyszer elcsent az asztalről egy tábla étbevonót, és azt dézsmálta meg
)
Enikő! Basszus, sajnálom a képeket nagyon
(
Gabi3! Esőcsepp irtó édes volt
)). És sztem profi volt a Mikulás!!! Mi jó ajándékokat kaptunk, és csak kevés édességet, csokit. Ezeket most sajna meg kell ennem
.
Nina! Vandi nagyon drága
)) Hú, de szuper a tortőája
. Jó rövid lett a haja.
TÜnde, Karmen! Pár hónapja Én is csak pakolgattam a játékokat, és mondtam mindenkinek, h ne hozzanak. Most meg alig tudom beosztani a rendelést, ha elkezdenek rajzolni, formaberakózni, építeni, akkor érdemes kevés, de jó játékot venni!!! Én megmondom mi kell, és beosszák a nagyszülők egymás között
.
Nina! Szegény Dipsy
DD
Ági! Van egy plusz vigantolunk, szívesen odaadom!!!
Virág tegnap lázasan ébredt, elvittem orvoshoz, és kaptunk haladéot, ha még1szer lázas lesz, mcsak akkor kell elkezdeni a z antibiotikumot. BOgi csak taknyos, Neki szívjuk az orrát. Virág éjjel köhög, de sinecodra azért tud aludni páár órát. Remélem hamar kiheverjük. Sajnáélom Őket
. Mondjuk asszem mindenképp eredmény, h közösségbe is járunk, ennek ellenére most először betegek mióta beköszöntött az ősz
. Ugye Virág elvileg krónikus tüdőbeteg, ahhoz képest pláne eredmény
.
Itt van 2 kép a szenzációs Mikulásbulinkról. Sógorom remekelt, jó fej Mikulás volt.
Ja, a szülinapom tök jól sikerült, készítettem előételnek sült fokhagymát (jénaiba, soksok hatalmas gerezd megpucolt fokhagyma olivával leöntve, rozmaringgal meghintve, megsütve) vajas pirítóssal, készítettem lecsós csirkemellet sütőben sütve krumplival, sajtos-paradicsomos fasírtot (darált húst, soksok zúzott fokhagymával, hámozott, összetört paradicsommal, tojással, kevás zsemlemorzsával, és soksok vmi kemény, nagylukú, reszelt sajttal, és friss bazsalikommal összekutyul, majd megsüt) krumplipürével, és girost sok zöldséggel tzatzikivel (így kell írni?) . Illetve sütöttem egy almás fahéjas, és egy kókuszos muffint.
Alig maradt kaja
). Finom lett minden!
Szép napot, bocs a hosszért!!!
.:Angi:.