Sziasztok!
Woody,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a stimuláció! Kívánok sok erőt, hogy minél előbb rendbe jöjjön a lelked! Gondolok rád! Lili jobban van? Szegény pici lány
, puszi a sebesüléseire.
Évi,
amit írtál a doki táplálkozási javaslatáról Tominak, nem is igazán értem. Térjetek vissza a 6-9-hós táplálkozási korszakhoz? Vagy félreértettem vmit? A tejpépeket, sinlacot, nem 1 éves korig adják? Eszik már azóta amúgy Tomi? Tetszik neki az új étrend? Hogy vagy? Gondolom várod már az újabb UH-t, kiváncsi vagyok én is, milyen nemű a pocibaba
Kuki: 2 hete kérdeztem a gyerekorvost, aki azt mondta ne piszkáljam a gyerek kukacát, nem véletlenül találta ki a természet, hogy ilyenkor még nehezen mozog a bőr. Ahogy Claire is írta, az élet idővel megoldja ezt, ezt mondta a dokink is. Természetesen, ha duzzanat, gyulladás van meg kell nézni, nézetni, de sokszor az okozza a gondot, hogy ok nélkül rángatják. Remélem Tominál ez csak átmeneti és szépen helyrejön, minden sebészeti beavatkozás nélkül is!
Ircsi,
nemsokára az USA-ban lesztek, akkor már értem Chloé szerelését!
Ott is katonai bázison fogtok dologzni? Onnan már gondolom nem költöztök tovább, vagy igen?
Bettinyó,
azta milyen ügyes Korinna, édes lehet ahogy simogat, na és tényleg manöken alkat
. Olivér 77-78 vm és 10,5 kiló
.
Claire,
édesek lehetnek az ikrek együtt, ahogy játszanak, szeretik egymást! Te ebből az érzésből, örömből repetázol már
Tündi,
de jó, hogy írtál! Hogy vagytok? Évit szoktam kérdezni felőletek.
Nklari,
de jó, hogy megvan a nagyobb lakás! Ügyesek vagytok! Édes Boti a joghurttal
, én is hagyom Olivért "disznólkodni" él is a lehetőséggel...
Mi jól vagyunk, Ilangom csak gyarapítja az 5-seit!
Olivér jön megy, ezerrel fogzik, nem aprózza el, 4 rágót növeszt egyszerre. A menjugate oltás ismétlőjét nem tudom beadatni neki, mert hiánycikk az oltóanyag, Tényleg Évi, te mit adattál be Tominak végül?
Képzeljétek, hogy autócserébe fogtunk ismerős révén. Na nem csodákra kell gondolni, az én autóm már 15+ volt. Gondoltam kedden, meghírdetem a neten, elleszünk az eladással egy darabig, kinek kell egy ilyen öreg matuzsálem. Erre ma este megvették, elvitték, első látásra szerelem volt a vevő szerint. Ne egy oldtimer-re gondoljatok
. Szóval ami nekem már öregecske, ütött-kopott volt, az másnak a vágyálma. Meg is könnyeztem az egészet, egyfelől mert hirtelen jött, másfelől meg mégiscsak 8 évet használtam ezt az autót. No nem kesergek, a lényeg itt azon volt, hogy mindig meg kell becsülni amink van, mert sok embernek, lehet, hogy az csak vágyálom.
Szép 7végét, jó éjt!