hú csajok, micsoda hírek. itt aztán van bébi bummmmmmmmmm!!!
dorika!
hát ez óriási!!!!!!!!!!!!! nagyon vigyázz magatokra. helyes, hogy nem mész dolgozni. pihenj sokat és sétálj a szabadban, szép őszi időben jót fog tenni és csak +++++++
ann!
széppppppppppp eredmény! hajrá kölök
nekem is este volt hányingerem, szerintem jobb, mint a reggeli. én reggel éhes voltam, estére nem, így nem is kívántam a vacsorát. igaz aludni sem tudtam, de legalább nem híztam. egész nap ehettem. de mondjuk a 10. héttől a 21. hétig már napközben is jött a fémes íz a számban. tehát ebéldelni sem nagyon volt kedvem. ez tartott a 30. hétig, amikor állandóan éhes voltam. szerintem az inzulinom akkor már az egekben lehetett, csak akkor a kutya sem nézte. 6 hét alatt 10 kg!! tömény háj. mind a kajától. egyébként fehéreket nem eszem, csak diétás tortát, de azt sem nagyon szabadna. meforal 3x 850 mg, de most lesz kontroll a héten. szerintem emelni fogja a drnő az adagot.
köszönöm mindenkinek a tippeket hajhullás ellen, a priviket is!! azt hiszem nekem most szerencsém van, omega 3-at kezdtem szedni és iszom a bázikus port, tegnap és ma már nem hullott annyira.
tegnap megjött, de csak pecsételve, ma reggelre lett a tuti, akkor ugye a mai az első nap? én így számolom, eszerint csüt vérvétel és ir ellenőrzés
útálom a cukrot meginni. de most nagyon várom az eredményeket! két hét még a rákszűrésig és kb novemberre lesz eredmény mindennek. az pont jó, idén még pihi, januártól meg megy élesben.