Új privát üzeneted érkezett!

Kakti!

Igen. Nekem ajánlottad, de mivel császáros voltam és így most is az leszek, nem volt rá szükségem.

Dorika!
Gratula!

Kép

Kép
vevikk

Dorika!

Gratulálok :)

Ann!

Szorítok érted :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Dórika, jaj de jóóóó! Gyanús, hogy nem egy bogyókád van.

Akkor most egy páron izgatottan várjuk az uh-kat!!
ann74

Dorika, annyira örülök. Mennyi jó hír van mostanában. Ez fantasztikus, csak így tovább csajok. Ezek szerint valszeg ketten vannak odabent. Nekem 105 volt a hcg-m és majdnem kettő lett. 6 hetesen indult meg a pindurka, szerencsére Z nagyon tudta mit kell csinálni és Ádámka nagyon kapaszkodott, nem bántotta hogy tesókája nem marad velünk. Még egyszer gratulálok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann!
Hányra mész holnap? Én is megyek UH-zni! :)
Végre látom majd a Pötyikémet! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dorika: Gratulálok!

Micsoda hírek csajok, el sem hiszem. Mindenkinek mennek a drukkok továbbra is.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti, én 8-ra megyek, de egy darabig még ott leszek. Te hányra mész? Én vv után lemegyek a lenti büfébe h. teljen az idő, olyan 9-re megyek fel a váróba.
ann74

Hát passz... Nem tudom, mikor érek oda, de sztem 9 körül. :)
És nem viszem a gyereket... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, kérj fotót, látni akarjuk a kis manót :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hú csajok, micsoda hírek. itt aztán van bébi bummmmmmmmmm!!!

dorika!
hát ez óriási!!!!!!!!!!!!! nagyon vigyázz magatokra. helyes, hogy nem mész dolgozni. pihenj sokat és sétálj a szabadban, szép őszi időben jót fog tenni és csak +++++++

ann!
széppppppppppp eredmény! hajrá kölök :D nekem is este volt hányingerem, szerintem jobb, mint a reggeli. én reggel éhes voltam, estére nem, így nem is kívántam a vacsorát. igaz aludni sem tudtam, de legalább nem híztam. egész nap ehettem. de mondjuk a 10. héttől a 21. hétig már napközben is jött a fémes íz a számban. tehát ebéldelni sem nagyon volt kedvem. ez tartott a 30. hétig, amikor állandóan éhes voltam. szerintem az inzulinom akkor már az egekben lehetett, csak akkor a kutya sem nézte. 6 hét alatt 10 kg!! tömény háj. mind a kajától. egyébként fehéreket nem eszem, csak diétás tortát, de azt sem nagyon szabadna. meforal 3x 850 mg, de most lesz kontroll a héten. szerintem emelni fogja a drnő az adagot.

köszönöm mindenkinek a tippeket hajhullás ellen, a priviket is!! azt hiszem nekem most szerencsém van, omega 3-at kezdtem szedni és iszom a bázikus port, tegnap és ma már nem hullott annyira.

tegnap megjött, de csak pecsételve, ma reggelre lett a tuti, akkor ugye a mai az első nap? én így számolom, eszerint csüt vérvétel és ir ellenőrzés :roll: útálom a cukrot meginni. de most nagyon várom az eredményeket! két hét még a rákszűrésig és kb novemberre lesz eredmény mindennek. az pont jó, idén még pihi, januártól meg megy élesben.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Én is úgy tudom, hogyha már délután lesz piros, akkor a mai az elsö nap. Én vittem legutóbb magammal citromos vizet, tök jó limonádé lett ebből a cukros vacakból, csak ott kellett bele varázsolnom a cukrot a vízbe, mert állítólag összeáll. Így is összeállt, alug tudtam szétrázni benne. De azért sokkal jobb volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna, Vicky!

Már a terheléses cukor gondolatától is öklendezek :shock: Nagyon nem bírom. Nekem nem rég volt...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Próbálom összeszedni a gondolataimat, de nem sikerül. Azt gondoltam, ma ha még nem is lesz uh, de mégis tovább szépen növekszik a hcg. De sajnos nem így lett. A tegnapi 600 helyett ma már csak 400 valamennyi lett. Furcsa volt, mert tegnap már nem volt semmi tünetem amit előző napokban éreztem, de reméltem hogy ez még nem feltétlen baj. De sajnos baj lett. Elhalt az embrió vagy valóban mk. Nem lehet tudni, ilyen hcg értéknél sajnos semmi nem látható. Nehezen viseltem a bizonytalanságot eddig, borzasztó volt. De ezt a hírt, most egyszerűen nem udom felfogni, nem tudok vele mit kezdeni, hogy zokogok, hol elfogynak a könnyeim, elhagy minden erőm és csak nézek ki a fejemből. Senki és semmi nem segít, nem tud segíteni. Kaptam és majd biztos kapok bíztató leveleket, szavakat, de mégis csak magam vagyok. Fogalmam sincs hogyan lehet felállni, hogyan lehet újra hinni, hogyan lehet félelem és rettegés nélkül újra indulni a következővel. Annyira de annyira bíztam, olyan boldog voltam a jelektől. És most oda minden, semminek nincsen értelme, minden minden értelmét veszti. Nincs erőm semmihez. Tudom erre azt mondjátok, hogy majd az idő... De miért kell ennyi kínon keresztül menni? Mindent mindent úgy csináltam ahogy az orvosok mondják, úgy érzem mindent megtettem amit tudtam. És még mindig nem tudom mi vár rám, hogy fog ez az egész befejeződni. Szóval tegnap hiába rajzoltam fel a kis kört a két kis "rizsával" a hűtőre. Hiába volt nálam a kis kő a halacskával, amit a főnököm barátnőjétől kaptam, hogy hozzon szerencsét. Hiába képzeltem el hogy kapaszkodnak a pocakomban. MINDEN minden HIÁBA!!! Csak a semmibe kiáltott miértek maradnak.

Kakti remélem minden rendben volt Nálad. Bocs, de leléptem, mert sírógörcsöt kaptam, aztán 1 órát ültem kint a nem működő kis medencénél a padon, és nem bírtam megmozdulni és elindulni haza.
ann74

Ann!

Istenem... Nagyon sajnálom. ISzonyatosan nehéz lehet... Nem is tudom mit mondjak... :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ann!
Nagyon sajnálom! Hirtelen, mikor mondtad, hogy mi van, nem is értettem, mert közben kiszólt nekem az asszisztens. De láttam rajtad, hogy nem jók a hírek. Őszintén sajnálom! Ha láttam volna, hogy ott vagy, biztos odamentem volna hozzád. Bár nem biztos, hogy bármi okosat tudtam volna mondani - azon kívül, hogy meghallgatlak... Tényleg nagyon sajnálom... :(

Nálunk az eredmény:
9 mm-es szabályos petezsák. Jövő csütörtökön UH, és ha van szívhang, akkor mehetek a saját orvosomhoz, a BMC-ből elbocsájtanak.
Íme Ő:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ann, én ezt nem hiszem el. De komolyan hihetetlen. Engem sem vigasztalt semmi sem, sejtem mit érzel. Sok erőt kívánok neked és ölellek puszillak. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann!
Annyira sajnálom!Nekem ha v.ki azt mondta az idő megoldja,ölni tudtam volna.Nagyon sok erőt kívánok a folytatáshoz,meglátod újra milyen erősek lesznek az ösztöneid,hogy te ,ti ezt mennyire akarjátok! :oops: :oops: ezer ölelés!

Kakti!
Neked gratulálok,alig várom a következő fejleményeket! :wink:

Nálunk minden ok.holnap kapom a 2.ellenanyag kezelést,11 hetes vagyok már.
Kérek még sok-sok drukkot mindenkitől! :wink:
Üdv.Rita

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok!

Már régebben írtam, de most végre eljött a kezdés ideje. Tegnap voltam az S doktornő magánrendelésén és ha megjön, a 2 v. a 3 nap mennem kell UH-ra és felírja a gyógyszereket.
Én hülye azt meg elfelejtettem megkérdezni, mi van, ha ez a két nap hétvégére esik?
Van ilyenkor is rendelés?
Tudtok segíteni?
Köszi!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Sziasztok!

Agnyes

A vérvétel általában 3 +- 1 nap, tehát mehetsz a 2. a 3. és a 4. nap is, mert ha csütörtökön jön meg akkor mehetsz pénteken. Ha pénteken jön meg mehetsz hétfőn!
Hétvégén nem rendelnek csak a 3 ill. 4 napos ünnepeken szoktak bemenni, hogy 2 napnál több ne essen ki!
Drukkolok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Köszi Mia a választ és a drukkot is. Néztem a vonalzód,két baba van a pocakodban? Gratulálok.:)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Ann!

Nagyon sajnálom. Én tudom talán a leginkább, hogy mit érezhetsz. Nekem már volt alacsony HCG-ből kudarcom is és sikerem is.
És pont azért bíztam a Te sikeredben, mert velem akkor megtörtént a csoda.
Sajnos azt kell mondanom, bármennyire fáj, hogy Neked kell megtalálni a talpraállás módját. Mielőtt Doni született, már a családom sem hitt abban, hogy valaha terhes lehetek. Csak egymásba kapaszkodhadtunk a férjemmel.
Hidd el, ketten megoldotok mindent, és ha egymás mellett álltok, akkor menni a fog a következő!!!
Mikor mehettek? A fagyikkal csak 1 hónapot kell várni, és az a ciklus nem olyan kemény, mert nincs leszívás. NE ADJÁTOK FEL!!!!!!!!

Kakti!

Gartula a pötyihez. Remélem csütörtökön én is hozhatok hasonló képet.

Kép

Kép
vevikk

Vevikk, köszönöm a kedves szavakat. Próbálok hinni továbbra is, igazából nincs más választásom. De az tuti, hogy még a szüleimet, húgomékat sem fogom mostmár beavatni. Jövő héten csináltatok egy terheléses ir-t, most pénteken megyek a diabetológus barátomhoz. Már rég készült ilyen vizsgálat, legutóbb ami készült az rendes étkezés mellett volt, így nem lehetett összehasonlítani előző eredményekkel a terheléses cukrossal.
Amúgy csütörtökön akkor találkozunk, addigra megpróbálom összekaparni magamat. Hányra mentek? Én sztem elég korán fogok, lehet már 1/2 8-ra utána megyek dolgozni. Már holnap is bemegyek dolgozni, nem bírnám ki itthon magányomban.
ann74

Ann: Nagyon sajnálom, annyira bíztam a picurkádban. Tényleg nem tudom hogy lehet innen felállni és hinni. Továbbra is veled vagyok és drukkolok a kakis pelusokhoz.

Kakti: Gratulálok a tesó pöttyhöz.
vicky79
Budapest III. kerület

Rita, nagyon drukkolok. Meglátod nem lesz semmi gond.
Agnyes, Mia megválaszolta a kérdésed. Ne izgulj, jól ki van ez találva hogy ne legyen kiesés. Nagyon szorítok, majd gyere a fejleményekkel.
Mia, hatalmas gratula az ikrekhez és a 14. héthez. Istenem, mennyi jó hír van mostanában. Baba dömping van a BMC-ben úgy látom.
Vevikk, én is jártam ilyen cipőben. Nagyon sokan nem hittek már a sikerünkben és nem értették hogy miért nem adom fel. Én tudtam hogy nem szabad feladni és lásd most milyen boldogok vagyunk. Csütörtökön nagyon várom a te sztárfotódat is.
Kakti, már alig várom a következő fotót mert akkor a pindurka is rajta lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann!

Én kb. 9 körül érek oda csütörtökön, mert most nem akarok 4-kor kelni. Most nem sürgős korán odaérnem (elvileg). Úgyis csak 9:30 körül szokták mostanában behívni az emberkéket.
Majd megcsörgetlek, ha nem látlak.
Egyébként mit mondott Szűcs? Priviben is írhatod.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Agnyes

Nem 2 baba 3 van a pocakban, csak nem volt 3 babás vonalzó :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mindenkinek szép napot és sok erőt!

Érdekesség az IR-el kapcsolatban. Nálam tavaly decemberben mondták, hogy Ir-es vagyok, ezerrel ment a diéta és a 750 xr retard Merckformin. Nagyon odafigyeltem, de 2 lombik nem sikerült, majd nem azt néztem mit eszek, hanem hogy napi 5 x egyek rendszeresen és ennyi, mind a 3 baba megtapadt! Ráadásul nekem a vércukrom mindig rendben volt, így a diéta alatt folyton szédelegtem az alacsony vércukrom miatt,azóta nem néztek terheléses vércukrot, majd kíváncsi leszek, milyen lesz. Sajnos hajlamosak vagyunk a 2 végletre, a középutat kell megtalálni, mert túlzásokba esve nehezebb a teherbeesés.
Ne haragudjatok az "észosztásért", de ez saját tapasztalat.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Ann: veled vagyunk itt jóban és rosszban, bizzál és soha se add fel, voltak/lesznek itt még csodák - lásd csak Vasikát!

Mia. nagyon vártam már hogy bejelentkezz. Mi van veletek, végül is kihez jársz orvoshoz. Valaki pár hete érdeklődött, hogy ki járatos hármasikrek ügyben - remélem megtaláltad a neked megfelelő helyet, nagyon vigyázz magatokra. Pocakfotó kéretik!

Vasika: fotó??

Kakti: nagyon szép a pöttyöske, szorítok mindenkinek

üdv kispatak
meer
Aba

Sziasztok!

Meer
Molnár dr-hoz járok a János Kórházba, bevállalt!

Pocakfotó helyett ha nem baj küldök most egy babafotót!

Kép

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia! Köszi az "észosztást" :) De nem az, igazad van. Nagyon át lehet esni a ló túloldalára. Amúgy én sem számolgatok, csak próbálom én is az 5szöri evést, és hogy ne cukker, csoki, fehérliszt, krumpli, rizs legyen. Lehet az is baj, volt hogy sokat voltam egyedül, sokat agyaltam...de most könnyű bármit is kitalálni, úgysem találjuk az indokot.
Egész este agyaltam...mit másképp, hogyan tovább, stb. miről lehet hogy volt vmi megtapadás aztán mégse semmi, de az a röhely, hogy hiába itt agyalok, ha doki sem tudja megmondani.
Mia, babafotó szuper!! Vigyázz nagyon magatokra!!
ann74

Vevik, majd holnap szóban. De igazából semmi extrát, A miértről fogalma sincs.
Ja igen, tegnap elkezdtem vérezgetni, de ez még csak getés, konkrétan crinone távozott undorító színben. Pici vérzés meg csak pisi után, amúgy semmi. De uaígy kezdődött múltkor is. A nagyobb vérzés majd később lesz, még nem vette sztem a szervezetem, hogy mostmár távoznia kell az oda nem illő dolgoknak, mert nincs kit táplálni :(
ann74

Kedves Ann!

Én 18 éve küzdök, hogy végre pozitív tesztet lássak. Engem is annyiszor megpróbált az élet, most vagyok 45 éves, még a doktornő is le akart beszélni az 5. lombikról, mert eddig még minden eredménytelen volt.
Biztosan olvastad a 0 hcg-s történetemet is korábban...szóval egyszer csak megtörik a jég ez így lesz, így kell lennie!!!!!

Kedves Mindenki!

Ma voltam ultrahangom és nagyon szépen látszott a petezsák és a szikhólyag, ... a doktornő mindent rendben talált. Szívhang sajnos még nem volt ( 09.08-án volt a beültetés -3. napos embriók)

Két hét múlva újra megyek, akkor már többet tudok.

Köszönöm mindenkinek, hogy biztattatok, amikor annyira el voltam keseredve.

Kakti! Neked is gratulálok!
zsóka1113

Sziasztok :)

Dorika:
gratulálok, a HCG alapján itt 2 babó lehet :D 3 vagy 5 naposokat kaptál vissza? Ez hányadik beültid volt? Na haragudj, ha már írtad.

Ann: annyira sajnálom. Nem is tudom, mit lehet ilyenkor írni. Nem adjuk fel, sikerülni fog.

Rita: gratula, hogy elment az idő, és már itt tartasz. Drukkok mennek.

Kakti: UH fotó gyönyörű. Remélem én is nemsokára feltehetek ilyet.

Etna: érdeklődést köszönöm. Felkerestem a Bányai drnőt a MÁV kórházban immunológiára. Levettek egy csomó vért, egy hónap múlva megtudom az eredményt. Férjemnek csináltatunk egy genetikai vizsgálatot. Ha megvannak az eredmények akkor meglátjuk merre tovább. Bízom benne, hogy nem lesz immunológia gond, nincs sem kedvem sem időm a Fülöp dokihoz menni.
Ja és csináltatok egy kaparást, amitől f.sok nagyon nehogy nagyobb kárt csináljuk mint hasznot.
Vendég

Drága Zsóka, köszönöm szépen a bíztatást. Jaj annyira szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek!!!!

Kicsit nehezen viselem most ezt az egészet, valószínű azért is mert anyósom szombaton meghalt, és párom az utolsó napjaiban szinte csak nála volt, utána meg rögtön kezdte vidéken az ügyintézést, és baromira magamra maradtam. Persze ő nem érti meg az én érzéseimet, hogy nekem ez mennyire rossz, én meg nehezen értem meg őt, mert hála Istennek az én szüleim még élnek. Szóval szeretnék már túl lenni ezen az időszakon, mert rettenetes. Bocsánat a nyavajgásért!!!!

Lovely, Neked is nagyon köszönöm a bíztatást. Ne félj a műtéttől, nem tesznek semmi kárt. Méhtkrözés lesz? Vagy a kaparás az más??
ann74

Ann,

a kaparás során kikapirgálják küretkanállal a méhet és eltávolítják a méhnyálkahártyát.
ÁÁÁÁÁ olyan durván hangzik, ráz a hideg tőle.
De állítólag utána könnyebb teherbe esni.
Vendég

ann!

ez borzalmas, szinte lemerevedtem, hogy mi történik most! nem értem, meg értem is egyben. általában, ahogy írtad is még anno, 8-as bhcg-nél leállítják az egész programot (nálam is ezt tették, de én már akkor véreztem) és nálad ment tovább, gyönyörű eredményed lett, tehát nem biokémiai terhesség volt, hanem kicsi manó nem tudott elég erősen kapaszkodni talán. hogy feldolgozni hogy fogod tudni, arra nincs orvosság. de MAGADBAN NE KERESS HIBÁT!!!!!!!!!!te nem vagy felelős ezért, te megteszel mindent és mindent jól is csinálsz. és tudom, hogy ez most gáz mondat, de hidd el, hogy nem szabad feladni! nehéz kérdés jön, esetleg nem gondolkodtál intézmény váltáson? a több szem, többet lát alapon. hátha egy másik meddőségis orvos esetleg észrevesz valamit vagy más módszereket használnak.
pl én ma voltam immunológián, ahol megcsinálták a vizsgálatokat, amit győrben kértek. (bmc-ben ezeket tőlem nem kérték) hát minden szép és jó lett ,de a drnő javasolta az asprin protekt adását lombiknál. kiderült, hogy győrben ezt a módszert már rég alkalmazzák, immunológus dnőtől függetlenül kap mindenki, állítólag elősegíti a tapadást.
én aztán elmondhatom, hogy a 6 évem alatt, amióta küzdök kölökért engem már annyi szem látott, hogy az már egész orvosi kamarát kitett. erre ennyi idő után benyögnek egy asprint, hát azt is ki fogom próbálni, veszteni nem vesztek alapon.
ezért kérdeztem az intézmény váltást, mert mindenhol másra fektetik a hangsúlyt. a bmcben a sok beteg miatti kapkodás, ami nem az ő hibájuk!!!! is okot adhat arra, hogy esetleg csak valami pici dolog felett elsiklanak, ami lehet, h fontos.

én az ikerfiaim halála után azt hittem itt a világ vége, ott is volt, nem is tudom, hogy hogy éltem túl, elfelejteni soha nem fogom, csak enyhül a fájdalom és tényleg az idő segíti ezt elő és persze az én életem értelme, akit kaptam kárpótlásul. hidd el, hogy neked is lesz életed értelme, akit kárpótlásul a sok szenvedésért fogsz kapni.
ja és a félelem az nem baj, hogy van benned. engem egész terhesség alatt elkísért, meg kell tanulni vele élni. első félelem, hogy érik e elég sejt, utána megtermékenyül-e, terhes leszel-e, ki bíród-e hordani, egészséges lesz -e a gyerek, milyen lesz a szülés,stb és mikor megvan a gyerek, akkor kezdődik csak igazán félelem!!!!

kívánom, hogy találd meg azt az utat, ami neked a legjobb és minél előbb kezdhesd "mikor fogok már tudni aludni egy jót két szoptatás közötti " fő kérdést.

sok erőt, türelmet kívánok neked az utadhoz!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

lovely!
én ma voltam bányai drnőnél, minden ok. jó sokat vártam rá. megjött a raklap eredményem. kürettel semmi gáz nincs, ne félj tőle!!! én lapar után 1 nappal már a játszón voltam botival. pik-pak túl leszel rajta. nézd a jó oldalát, közelítesz a gyerkőchöz vezető úton! :wink: kitartás!!!!

képzeljétek néztek cukrot is az immunológián, csak éppen nem közölték hogy éhgyomorra menjek (délben volt a vérvétel) és kajálás után volt 4 az értékem. hát lehet, hogy nekem is nagyon leviszi a meforal.
holnap megyek terheléses cukorra, kíváncsi leszek az eredményemre. meg a 3. napi hormonra is. + még holnapra kérek külön egy kis drukkot, mert botival megyek kontrollra a kardiológiára a szívzöreje miatt. remélem minden rendben lesz. én úgy izgulok, ha a gyereket kell vinnem orvoshoz. bár soha nem kéne!!!

na megyek is összeszedem az eddigi eredményeit, remélem nem vesznek tőle vért!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Sikerült beszkennelnem az ultrahang képet, amit kaptam. Most a kétségek újabb fázisa jön... vajon minden rendben lesz, lesz-e szívhang 2 hét múlva.., de azt hiszem mindenki így van ezzel.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.2443.jpg

Zsóka
zsóka1113

Sziasztok!

Nem látta ma SZ. a petezsákot, elküldött vv-re. 658 a HCG.
Holnap megint megyek, vv lesz. Ha emelkedik, akkor valószínűleg csak lassú a hormontermelésem. Nagyon para vagyok.

Bár összehasonlítottuk a fiamnál mikor láttak petezsákot, és ahhoz képest 5 nappal előbb vagyunk.

ANN!
Jó, hogy ott voltál velem, egyedül biztos megőrültem volna. Köszi.

Drukkoljatok holnap!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
vevikk

Vevikk: Nyugi, még biztosan korán nézte a doki. 1000 felett már lesz esély rá, hogy lássátok. Holnapra minden rendben lesz. Mennek a drukkok.

El vagyok keseredve. Annyi pozitív tesztnek örülhettem itt és másik fórumon és sajnos több embernél is rossz lett a vége. Miért történnek jó emberekkel ilyen rossz dolgok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsóka, mennek a drukkok :) A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem stresszeled magad és nyugodt maradsz. Tudom, könnyű ezt mondani

Vevikk: drukk a hcg emelkedéshez, reméljük rendben lesz minden

Vicky: miért történnek rossz dolgok jó emberekkel, és jó dolgok rosszakkal, ki tudja. Hajlok arra, hogy véletlenül történnek a dolgok. Miért van annyi abortusz, és miért annyi hiábavaló vágyakozás babára?
A régiek szerintem ismerik Eszter82-t, én is olvasom a blogját. Sikerült neki az utolsó lombik, de lassan nőtt a petezsák, hiába volt szép hcg, missed ab lett a vége. Annyira nem értem, miért történnek ilyen dolgok.
Vendég

Vevik, lehet hogy már alszol a mai stresszes nap után, de nagyon nagyon szorítok értetek!! Jaaaj eszembe sem jutott, hogy nem uh képpel jössz ki. Látod legalább ezért mégiscsak jó volt hogy 3 órát várakoztam veled, legalább nem voltál egyedül. Én tuti biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és holnap szépen növekszik a hcg. Tudom milyen érzés kétségek közt lenni, egy agyrém. Szóval a lombikban a legnagyobb művészet szerintem hogy épp ésszel kibírja az ember a megpróbáltatást, a bizonytalanságok sorozatát.
Jaj úgy sajnáltalak, hogy ennyit kellett ma utazgatnod, gondolom kidőltél ma hamar. Szóval millió drukk!!

Az én hcg-m mára 200-ra csökkent. Úgyhogy ezek szerint elindult rendesen lefelé, bízom benne mostmár könnyen 2 alá megy és a természet rendezi a dolgokat. Rendes vérzés még mindig nincs, pedig mostmár jó lenne, annyira várom hogy megszabaduljak mostmár attól ami bennem van, talán utána már még könnyebb lesz, kitisztulok és könnyebben fogok tudni újra tovább menni, úgy érzem.

Etna, mi volt Botival a dokinál? Kellett vért venni?
ann74

Lovely: Eszter blogját én is szoktam olvasni, többek között rá is gondoltam. És tényleg igaz, hogy nem befolyásolja az ember természete azt hogy milyen dolgok történnek velünk.

Vevikk: Drukkok mennek mára ezerrel.

Ann: Remélem a hétvége után megkezdhetitek a regenerálódást. Az egész család.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, le emelem a kalapom előtted. Tudom milyen nehéz most neked és te mégis vigasztalsz mást. Ezért is szeretem ezt a kis csapatot mert akármilyen rossz is nekünk, tudunk mást vigasztalni.
Én is remélem hogy hamar túl leszel ezen és mihamarabb tudtok majd kezdeni ismét. A megérzésedre hallgass mert tényleg van benne valami. Én is tutira meg tudtam volna mondani hogy most sikerül. Puszi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk: Mi újság?
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi, tegnap nem tudtam jönni. A fiam nem engedett. Elege volta a két napból, hogy nem voltam vele.

HCG 1013, szóval emelkedik. De Sz. szerinte még lehet mk.
Remélem nem az. Megbeszéltük, hogy a fiamnál is ilyen lassú volt a dolog, és Sz. szerint is lehet, hogy nálam ilyen lassan mennek a dolgok, de ez nem baj.
Hétfőn uh. Ha akkor sem lát petezsákot, akkor viszont tényleg baj van.

Kép

Kép
vevikk

Vevikk: Hát már hogyne látna petezsákot. Ez nem is lehet kérdés. Mennek a drukkok továbbra is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vevikk:
csuriban a kezem hétfőig! Mindenképp jelentkezz, hogy mit látott a jóember!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vevikk!

Szorítok értetek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

SZiasztok!

Talán van itt még aki emlékszik rám, nekünk is lombikbabánk van :)
Ezer éve nem neteztem, de ma valamiért úgy éreztem, hogy be kell néznem ide.

Ann, szomorúan olvastam, kitartás! Meg is könnyeztem, ahogy írod. Nagyon nehéz, de fel kell állni. Az idő is segít, meg az újabb hit!
Én azt gondolom, hogy nekem a fórum összetartása, a hasonlócipőben járó csajok nélkül, a biztatásuk nélkül nem sikerült volna! Sokan szorítanak neked! Nagy ölelést küldök mindenkinek, aki most úgy érzi, hogy kicsúszott a talaj. De muszáj tovább hinni, mert több poztiív példa is van mindenhol! Én is az vagyok, pedig ha valaki visszaolvas, látja, hogy nem kis út van mögöttünk!

Hajrá csajok! Ha nincs is időm netezni, szorítok nektek! (Aztán lehet, hogy jövőre én is megint hasonló cipőbe taposok majd :)

Kép
mieza

Mieza: Örülök, hogy volt egy pici időd jönni. Nagyon örültem legutóbb a találkozásnak. Berci nagyon édes.

Nekem ma már meló. A vezetéstől most jobban félek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?