Kia, nagyon szepek a gyerekek, es nagyon csinik voltak a keresztelon! Levi pedig tenyleg nagyon ugyes!
Humadene, merre vagy? Remelem, minden rendben veletek! Pihizel? Ferjed tud segiteni?
Napsugar, Meskete orulok, hogy mar jobban vagytok! Egy ilyen FH virus az egesz csaladot le tudja teriteni. Persze mire en kerulok oda, addigra a gyerekek erore kapnak, es felholtan probalok utanuk "rohanni".
Meskete, en total megertem, amiket irtal korabban. Nekem sem voltak egyszeru gyerekeim, volt hasfajas, kicsi reflux, aztan mire elmult jott a fogzas. Sokat nem aludtam... Jatszottam veluk, plusz a napi teendok. Egyik fiam pl ha rosszul ebredt, az egesz delutan nyugos volt, es semmi sehogyan nem volt jo
Most kezdtem el elvezni, hogy van ujra eletem, egy kicist kimozdulok. Fogytam is, ami a terhesseg, szoptatasok alatt ramjott. Ez az enem meg varna egy evet, ugyanakkor meg napi szinten jonnek az impulzusok a fiuktol, hogy legyen mar kishugi. Neha sajat magamat orjitem meg ezzel az allando kettoseggel. Szoval en teljesen at/megerzem, amiket gondolsz, irsz.
A tvs musorrol csak annyit (nem lattam), hogy sajnos, kevesen vagyunk, akik igy ereznek, mint mi. Tudod jonnek a szokasos szovegekkel... Pedig nekem nem egy baratnom mondta, akiknek 2 vagy 3 fiu utan osszejott a kislany, hogy egy teljesen mas csoda, mint egy fiu. Azt hiszem errol mar irt itt valaki korabban, hogy akar fiu, akar lany, maga a csoda, csak maskepp eljuk meg.
Bocsanat, nem emlekszek a nevekre pontosan, de vannak kismamaink, mi ujsag veletek?! Gyertek ti is meselni, ha tudtok.
Vigyazzatok nagyon magatokra! Jo pihenest, kellemes hetveget!