Sziasztok!
Babácska, nagyon szorítok, h holnap jó hírekkel jelentkezz. Tudom, milyen rossz a protokollmegszakítás, de annyian drukkolunk, h nem kerülhet rá sor! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bari, hajrá jókedv! Nekem is sok magzatvizem volt, de semmi gond nem volt vele, nem ettől lett a koraszülés sem, bár nyilván a nagy súly nem segített a méhszájamon. Persze ki kell vizsgálni, de nem lesz semmi gond! Nálunk is volt fejberugósdi, ráadásul kölcsönösen, most ezt az orrcsavarósdi váltotta fel
Jaj, úgy várom, hogy megéld, milyen az amikor megpuszilgatod a magzatmázas cicusokat. Soha nem felejtem el, hihetetlen érzés, h az én gyerekeim
Dóri, nagyon várom a jövő hetet, lesz ámuldozás, az tuti!
Natalie, szuper hírek, nagyon ügyesek vagytok!
Zsóka, én sem érezetem semmi különöset, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Bodzássüti, alig várom már, h a csodaszép új boltba járhassak!
Agnyes, gondolok rád hétfőn!
Nekem mostanában kevesebb szabadidőt hagynak a majmocskák, nagyon beindultak, folyton forognak, elkezdődött a világ és egymás felfedezése. Mindig résen kell lenni, mert, mint írtam, hamar csavarintanak egyet a másik orrán, vagy ráfordulnak egymásra, mindig van vmi új tudományuk
Stefi macerásabb, mert rettenetesen idegesíti, h nem tud még mászni, és nagyon fel tud háborodni, hiába mondom neki, hogy azzal még a szakirodalom szerint ráér. Azért valamennyit halad, de leginkább körben forog, és rettenetesen cuki, ahogy kitolja a kis popsiját. Közben patakokban folyik a nyála (pedig az ínye alapján még várni kell azért a fogakra, bár nyilván az okozza), mindent harap (mint egy kis vadmacska), ma pedig rendesen kiszívta az alkarját
Miksi igazi férfiember, a dolgok foglalkoztatják (csörgők, kisautók, plüssállatok), borzasztó okos tekintettel forgatja őket, mindent tud róluk
Természetesen azért ő is mindent berak a szájába a biztonság kedvéért, de valamivel kevesebb nyálat csorgat
A legjobb pedig, h rengeteget kacagnak hangosan, és nagyon szeretnek magyarázni. Miksi inkább itthon magyaráz, Stefi meg bárkinek bárhol, igazi mókamester, sikongat is és lesi a reakciókat, aztán mosolyog nagyokat, ha látja, h tetszik a nézőknek, amit csinál:) Nagyon cukik, reggel is arra ébredünk, h értekeznek az ágyukban. A mai téma az eöööö appu hö hőőőő, hű eiii nei gin gin angin volt
P