Új privát üzeneted érkezett!

Witch: Ja, értem. Azt hittem mind a két petefészkedben vannak ciszták. Hát tényleg nehéz dolog ez, pláne hogy még 30 sem vagy. De hátha az orgametril használ. Csak akkor hogy lesz vajon amikor peteérést csinálnak nálad, hogy visszakaphasd a fagyibabákat?
vicky79
Budapest III. kerület

VIcky!

Nem kell peteérést csinálni. Arra kapok gonapeptilt, hogy az a amaradék működés (persze ha van és majd az FSH kimutatja) leálljon, és mindent mesterségesen építenek ki.... :) Kb. ezt vettem le a dokinéni szavaiból :) Amúgy Jamina is így készült :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kakti, én is hétfőn voltam eredményhirdetésen, de mi másfél óráig sétáltunk, és a napon ücsörögtönk, mondjuk így is sokat kellett utána várni, de rengetegen is voltak, söt S elfoglalta Sz rendelőjét, így volt egy kis holt idő. Ki volt a biológusod? Mert akkor lehet téged hívtak be előttem. Te inszemes voltál? Hát nálam is bent volt a biológusnő, azt hittem valami szép szuper eredmény lesz, de csak 8,8 lett. De bíztatott SZ, hogy nem adjuk fel, még folytassam a crinonet. Pénteken megyek kontroll vv-re. Hát eléggé el voltam keseredve, tegnap nagyon sokat sírtam, legutóbb 14,7 volt és nem lett belöle semmi, még akkor sem hogy nőtt a hcg, csak sajnos rossz ütemben. Viszont egy jó példa lebeg a szemem előtt, akivel együtt volt a beültim, az ő 2 éves kisfiukkal anno 10es hcg jük volt.
A 8,8 nagyon mini érték, de jó, hogy azért az esélyt megadjuk neki és adtuk fel azonnal. S 9es hcg-vel hagyatta abba crinonet barinőmmel, lehet nekik is jó lett volna egy esély.
Witch 28% az nagyon sok!!! Az orgametril nagyon jó gyogyó, nekem is segített már egyszer.

Zsóka, durva, hogy ilyen megtörténhet. Ez Kaáliban volt? Hallod még szerencse, hogy csináltál tesztet!!!
ann74

Witch: Én a lombikhoz nem nagyon értek, de úgy emlékeztem, hogy a peteérés és a tüszőrepesztés is kell a megtapadáshoz. De akkor ezek szerint nem feltétlenül. Remélem elmúlnak a ciszták és kezdhetsz.

Ann: Én nagyon drukkolok neked. Nem történhet meg még egyszer ugyanaz.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann:
farmerban és fekete rövidujjú felsőben voltam. Míg vártam, bent ültem a sarokban - Vevikktől nem messze. :D
A biológus nevét nem tudom, rövid vörös haja van. :)
És ugye én hcg értéket nem tudok, mert azt inszemnél nem nézik. Eb.köv.: igen, én inszemes voltam. Kicsi lányom másodikra összejött, Tesóka elsőre.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ann74!

Ne izgulj! Minden rendben lesz! Pénteken mennek a drukkok.
Ja! Viki vagyok, akivel együtt izgultál. És Kaktit előtted hívták be!

Kép

Kép
vevikk

Vevikk!!! Dejóóóóóóóó!! Beszéltük párommal, hogy olyan jó, hogy ott voltatok és együtt izgulhattunk!! Most dolgozgatok itthonról, azzal legalább telik az idő és eltereli a figyelmem. Izgulni nem izgulok, inkább nagyobb az elkeseredettség és csalódás érzése, hogy mindent megtettem és ennyire voltam képes. Persze másrészt bennem van az is, hogy igen, veletek is megtörtént, velem is megtörténhet, ha csak 1 nappal is később ágyazódott be, már később kezdődött a hcg termelés. Mindenképpen bizakodom.

Vicky, én is arra gondoltam, hogy nem történhet újra ugyanaz!!

Kakti, Te voltál az, igen. A biológusunk ugyanaz volt. Akkor innen küldöm Neked a nagy gratulációt!!

Rio animációs filmet filmet mindenkinek ajánlom, aki jókedvet szeretne. Annyira cukiiii!! Még párom is oda volt érte.
ann74

Zsóka, de jó. Erre a hírre számítottam én is. Nagyon örülök veled. Nagyon kíváncsi leszek szerdán mit mond a doktornő az ultrahang láttán mert szerintem is nagyon jó az a hcg szint.
Witch, ez hihetetlen ahogy termeled ezeket a cisztákat. Nagyon bízom benne hogy sikerül megszabadulni tőlük. De ahogy a lányok is mondták az AMH tényleges petefészek működést mutat, az FSH nem megbízható mert az hol lent, hol fent van. Nekem is mutatott már jó értéket, de utána néztek egy AMH-t és az 0,1 lett. Nagyon szorítok neked hogy végre tudjatok kezdeni és természetesen kövesd Kakti példáját, a sitty-sutty mutatványt.
Ann, én erre nem tudok mit mondani. Első sorban nagyon örülök hogy jelentkeztél, én örültem volna egy 8,8-as hcg-nek amikor 0 lett. Szorítok neked csajszi ezerrel, sikerülnie kell. Kapaszkodjon az a kismanó mert nagyon jó helye lesz veletek. És ne szabadkozz mert mindannyiunk átment ezeken a nehéz szituációkon. Kitartást.
Vevikk, Hatalmas Gratuláció!!! Jaj, annyira örülök neked. Ha jól látom ismét kisfiút szeretnél mert a vonalzódon kék cipőcskét választottál vagy ez csak véletlen volt? Mert én sem tudtam milyen nemű a babám és én is kéket választottam. Asszem ez valami megérzés féleség lehetett.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasiika, legutóbb én is örultem a 14,7nek. De tudod semmi nem lett belőle :(
Na majd most!! Bár mértem a hőm, és max 36,3, ez nem túl bíztató :(
ann74

Hahó!

A + tesztekhez mega gratula, Zsóka én ilyent még nem éltem. Egy magánintézmény hogy engedheti ezt meg magának?? Szerintem nálad is + az +!

Ann: én nagyon szorítok, mert már sok mindenkin kivül te is nagyon megérdemelnéd, hogy anyuka lehess! Talán még látogatni is elmehetnék hozzád a kh-ba (persze csak ha nem zavarnék) - bár már ott tartanánk! Vajon Sajti, Eszter, Vbeni és még sokan mások ... velük mi lehet?

Vasikám: annyit gondolok rád, hogy kicsi manód már 1 hónapos lesz. Még mindig alig hiszem, pedig hát a kezemben is volt herceged. Most bármelyik nap mehetek ujra, mert egy barátosném hercegnője akármikor születhet, micsoda örömök!

Witch. ciszták hess!

Wicky: virus hess.

üdv kispatak
meer
Aba

Vasika!!!

Nagy örömmel látom, hogy te is babázhatsz!!!
Nagy gratula a kis trónörököshöz.
A kiscipő véletlen, talán pont azért, mert hozzá vagyok szokva, hogy minden kék. :)
De én kislányt szeretnék. (kettőt, bár még nem tudom, hogy hány baba lakik bent)

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!
Erre jártam, rég voltam...millió drukkom nektek!!
El kell, hogy újságoljam, Balázskám 1 éves lett! :-) :-) :-) :-)
puszi

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska: Már pont akartam írni a blogodba, de ha esetleg még vissza jössz, akkor itt kívánok boldog születésnapot kívánok a kis drágádnak (és persze a kicsi angyalkádnak is, nagyon sajnálom hogy ő már nem lehet veletek). Hoznál majd Balu maciról ide is tortás fotót? Annyira gyönyörű gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Drága Macs!

Pont mostanában gondoltam rátok! Isten éltesse kicsi fiadat. Jó lenne képeket látni Balázskáról.
Nagyon sokat van eszemben Kittike is!

A blogod olvasható valahol?

Vasika: babácska holnap 1 hónapos, kéretik fotó!!!

üdv mindenkinek

kispatak
meer
Aba

Vörösmacska, Isten éltesse a kis drága Balázskát. Én is szeretnék fotót látni róla. :wink:
Vevik, nagyon szépen köszönöm a gratulát. Izgatottan várom majd hogy tényleg hányan vannak a pocakodban. Nem is tudtam hogy többen is lehetnek. Magas lett a hcg?
Kispatak, holnap készítek fotót a kis drágámról és teszek fel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönjük!
Vasi, gratula a csodaszép kisfiadhoz! :-) :-)
a blogom még ugyanott van, illetve majdnem, csak annyi, hogy titkosított, vasi meer gyertek, kérjetek olvasási jogot. Képek dögivel... :-) :-)

Maccs
vörösmacska

Macs, jó hogy jöttél!!! Szívből gratulálok a nagyfiúnak!!! Hogy rohan az idő, hihetetlen.

Vevikk, mikor mentek uh-ra?

Nekem holnap lesz a kontroll vv-m, húgom eljön velem. Csináltam tegnap és ma szért tesztet, van csík, de nagyon halovány. Mondjuk a márciusi alapján majdnem mindegy a teszt, mert ott ott volt a csík, mégsem volt babóca. De ugye most csakis másképpen lehet.
Amúgy meg ha hétfőn 9es volt, pénteken is még csak kb. 36-40 lene gondolom, bár én a hűtőre kitettem több példányban a 47es számot!!
ann74

Sziasztok!

Hoztam egy fotót az egy hónapos kincsemről, remélem nem bánjátok. :wink:

Kép

Vörösmacska, hogyan kérjek olvasási jogot? Bocsi, nem tudom hol találom a blogodat. :oops:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann drága, a 47-es szám valami misztikus szerencse szám? Én is nagyon szorítok neked. A pozitív teszt nagyon jó jel. Szívből kívánom hogy most minden rendben legyen. Ne gondolj semmi negatívra csak pozitívan gondolkodj segíteni fog.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsám!
Ez a fiatalúr egy tündér!
Nagyon boldog első hónapos szülinapot Neki! És nektek is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasika!

Meseszép a herceged továbbra is! Nagyon elszaladt ez az 1 hónap. Tej ügyben hogy állsz, és van már valami napirend féle? Gondolatban dajkálom - és még mindig hihetetlen pedig hát kézzel fogható a csoda - hm azért nagyon apuci!?

Ann: nagyon várjuk a + tesztet!

Macsek. jeletkezem.

üdv kispatak
meer
Aba

Zsuzsa!

Nagyon szép a kistünemény, sok boldogságot kívánok hozzá...
Zsóka
zsóka1113

Köszönöm csajok. Annyira tündériek vagytok. Napirend nincs, és nem is lesz mostanában mert ahhoz hogy maradjon a tejci sokszor kell adnom neki. Éjjel azért sikerül aludni kétszer 3-4 órát. Ha fáradt vagyok akkor nappal is meg próbálok szundizni vele legalább egyszer. Tejci egyenlőre annyi van hogy neki épp hogy elég. Ma megjött a more milk kapszula, el is kezdtem szedni, remélem holnap-holnapután már jelentkezik a sok-sok tej és minden rendeződik.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!

Nagyon szép a kis trónörökös!
Doni 10,3- ból majnem iker lett. Most a 43-ra nem tuom mit gondoljak.
Ja, és szerintem csajszi(k) lesz(nek), mert már most borzasztó hányinger gyötör szinte egész nap. Donival semmi bajom nem volt.

Ann!

Látod, hogy van remény!
(Én már tudom a mai eredményed, de a Te jogod megírni, ezért csak így gratula és pozitívan továbbra is!!!)

Kép

Kép
vevikk

Ann, jó lenne ha jönnél kicsit mert Vevik most felborzolta a kíváncsiságom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Gratulálok a pozitívat tesztelőknek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nem bánjátok, én is hozok képett a Balumacikámról.

Kép

Kép

Kép

Maccs
vörösmacska

Macs: Baluka csoda szép. Imádom az állán azt a kis mélyedést.

Ann: Remélem olyan híreket kaptál, hogy még drukkolhatok tovább a picuridnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,
hétfőn újabb kontroll vv, továbbra is szorítsatok 1000-rel!!!

Macs, Balu gyönyörű szép!!!!!!!!
ann74

Ann!
Kicsit bővebben!
Vevikk elhúzta a mézesmadzagot! :)

Vevikk:
te szülni is a Jánosban fogsz?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, 100 lett a hcg, azt mondta Sz az nagyon szép, itt már van remény. Azt még nem lehet tudni, hogy méhen belül vagy kívül van-e. Így elmondta mk tüneteit és hogy mikor kell azonnal kh-ba menni. De nagyon bíztatott. Kicsit meg is ijedtem, hogy hirtelen ilyen magas lett, de azt mondta ez nem gond. Hétfőn újabb kontroll. Így most a 300as számot irányoztam elő.
Úgyhogy igen Vicky, mehet továbbra is a drukk.
ann74

Úúúúúú!
Csuriban a kezem-lábam! Nagyon drukkolok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ann: Megy is a drukk.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, természetesen megy a drukk ezerrel. Istenem, csak meghallja most már imáinkat. Hétfőn aztán gyors jelentkezést várunk.
Vörösmacska, csodaszép Balázs. Nekem nem csak a gödröcske jön be az álláról hanem azok a gyönyörű szemei és a mosolya is lenyűgözött.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann!

Nagyon szorítok neked :)

Vasi!

Csodaszép a kicsi fiad :)

Macs!

Boldog szülinapot Balunak :) Komoly férfi lett :)

Vasi, Vicky!

Én már ott tartok, hogy meg sem jön, enyhe hőhullámok gyötörnek, hullik a hajam, és 2 naponta tiszta zsír... Megőrülök...

Én lekeztem szedni az orgametrilt... ha jól emlékszem 3 hétig kell szedni. Lehet hogy szégyen, de annyira kiakadtam a cisztáimtól, hogy nem biztos hogy jól emlékszek... Bár anyum is erre emlékszik... Aztán várjuk a mensit...

Lányok!

akik szedtetek orgametirlt, volt valami tüntetetek? Számítsak valamire?

KÖszi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, én szedtem orgametrilt 3 hétig, de nem éreztem semmilyen mellékhatást, a cisztám viszont eltűnt. Kitartás!!!
ann74

Ann!

Köszi! Remélem nekem is eltűnnek, mert az utolsó orgametr. után 20 nappal szúrhatom a gonát és utána méhnyh kiépítés és jöhet(nek) a tesó(k) :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, így lesz majd, ahogy mondod. :-)
ann74

Witch: Én is ilyen vagyok, gyógyszer nélkül nekem max. 2 havonta van mensim és a hajam nekem is hullik és zsíros. Az orgametrilt én is valahogy így szedtem, de már nem emlékszem pontosan. De a cisztáimat nekem is eltüntette mindig. Drukk a tesó projekthez.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

megint bekukkantottam és mit látok?
ann, jön a kiscsaj :D ne aggódj a második már nagyon szép bhcg. azt mondják, hogy a lányoknál van alacsonyabb bhcg- igaz erre rögtön rácáfolt boti, akivel 4x kellett mennem vérvételre, mire 1000 lett, mert nem duplázódott nagyon az eredményem. már tiszta ideg voltam. tehát vannak vicces babák, akik később ágyazódnak be gondolom. 14. napon 150 volt az értékem és 2 hét múlva érte csak el az 1000-et. akkor mehettem uh-ra. nagyon kemény volt. én már akkor elkezdhettem az aggódást és ez tart a mai napig is és még nagyon sokáig fog is :? megy a drukk, hogy a te kis manód szófogadóbb legyen és szépen duplázza csak meg magát

kakti!
nagyon ügyesek voltatok, hiába aki tud az tud :D a harmadik gyerkőc is ilyen gyorsan jöjjön össze :)

witch drágám!
a kua életbe, már megint hasonló cipőben szívunk. nekem már gyakorlatilag több hajam van a lakásban, mint a fejemen. már ajánlottak homeos orvost, akinél 18 ezer a magánrendelés, na ő az, akit kihagyok :D ajánlottak ampullát, ami az ázsia centerben 6 ezer a két heti adag, gyógyszertárban meg 12 ugyanez. nem is tudtam, hogy már ezt is hamisítják :wink: szerintem azt is mellőzöm, mert 12 ezrem nincs, 6-ért meg nem merek vizet venni. a haj vitaminoktól meg nagyon nagy étvágyam van.

vicky!
pco-tól hullhat a hajam? vagy neked mint mondanak mitől van? tegnap nem voltam rest megszámolni, hajmosás után a szűz fésűben 132 szál hajam volt, egy fél marék. állítólag napi 100 a normális. nekem egy fésülködés alatt több jött ki és akkor még az ide-oda hullottakról nem is beszéltem. :D

elkezdtem a vizsgálatokat, nagyon lassan haladnak. holnap kell megjöjjön és akkor kb pénteken megyek 3. napi vérvételre, ami egyben ir terhelés is lesz. már megint ihatom a kua cukros vizet. ezen a héten már muszáj vagyok komolyan venni az ir diétát, mert nagyon elku...tam. tegnap nyomattam egy jó nagy szelet tortát is. simán eszem kenyeret, édességet, tiszta gyogyis vagyok, hogy a szépen elért fogyásomat kockáztatom. de olyan jó enni :wink:
az immunológiára szerdán kell mennem, meglesznek az eredményeim. kíváncsi leszek rá.
aztán norbinak kell a potom 23 ezres sperma vizsgálat és jöhet a konzi, hogy mikor kezdhetünk.

lovely!
mi újság? mi a terv folytatás ügyben?

dokabab!
nálad fejlemény? jöhet priviben is.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

nézzétek meg, hátha valami újat mond az öreg, én még nem láttam, nekem is ajánlották.

http://tv2.hu/videok?c=-1&d1=&d2=&ss=9+h%C3%B3nap

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Kakti!
Nem a Jánosban szülök, hanem Szolnokon, ha minden jól megy.

Doninál nem tudtam, milyen az a terhességi tünet, de most ezerrel tudom.
Péntek este megjelent Vuk, aztán ment a hasam. Szombaton jobb volt, de vasárnapra lett igazán ok a gyomrom. Ma reggel megint hányingerem van.
Remélem este nem jön Vuk megint.
Minden szagtól kivagyok, szóval borzasztó.

De most legalább biztos vagyok benne, hogy van(nak) valaki(k) a pocakban.
Csütörtökön kierül, remélem.

Macs!

Nagyon édes a kisfiad!!! :)

Hajhullás: amikor nekem szülés után hullott, egy pár 100 forintos szer tette rendbe. A DM-ben vettem, valami Herba Vita volt asszem a neve. Zöld színű folyadék kis fehér üvegben. Nem tudom, hogy nektek jó lenne-e, de szerintem érdemes kipróbálni.

Kép

Kép
vevikk

Kép

Megtaláltam a képét. Remélem tudtam segíteni.

Kép

Kép
vevikk

witch: A Pcos-től alapból nem hullik az ember haja, de az eltolódott és megnövekedett tesztoszteron szinttől előjöhet a férfias típusú kopaszodás. Amikor nem mindenhonnan hullik, csak a fejed tetejéről, mint a pasiknak. Erre csak az jó, ha a hormonokat rendbe teszi a gyógyszer (meg persze a diéta, amit mostanában én sem tartok ám, vissza is jött 2,5 kiló rögtön). Én csak ezt a Varga hajszeszt használtam még régen, most igazából semmit. De lehet hogy ezt a Vevikkes cuccot megnézem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicki!

Na ez a baj, hogy a fejem tetején hullik mint a pasiknak :shock: :oops:
KÉsz vagyok...

Remélem az orgametril nem tesz rá, és a terhesség majd segít a dolgon. Gyönyörű hajam volt, és sok... Most mint a csepü. Na a diétával én is hadi lábon állok, de ma újra betartom...meglátom... Most 67-69 kg között mozgok...
Ami az előző terhesség kezdetén 86 volt :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vevik!

Köszi, megnézem úgy is kell mennem DM-be :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vevikk: akkor neked ajánlgattam már korábban a szülésznő barátnémat Szolnokon? :)

Ann:
mik a hírek???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok, hcg 596.
DE semmi gratulát nem fogadok!! Még mindig benne van a pakliban az mk., bár gondolom ezzel az erővel ez minden normális terhességnél, nem?
Holnap ujra vv kontroll, kiderül, hogy meg tud-e uhuzni, lesz- e akkora a hcg érték. Ha nem tud uhuzni akkor szerdán újra kell mennem.

Vevik, szombat óta én sem vagyok fényesen. de nekem a reggeli rosszullét úgy tűnik estére tolódik, tegnap éjjel konkrétan olyan hányingerem volt, hogy nem is tudtam aludni, 3-tól 5ig fent voltam.
Már csak 3-at kell aludnod az uhu-ig!!!!

Etna, próbáld tartani a diétát, nagyon fontos!! Cukker, fehér kenyér nagyon megdobja a cukrot és durván termelődik akkor az inzulin. Szedsz meforalt?
ann74

Ann, csak annyit hadd kívánjak hogy további 4 hónapig érezd ezt a hányingert. Majd ha megmozdul akkor úgyis abba marad. Továbbra is imádkozom és nagyon nagyon vigyázz magadra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zuszsa, köszönöm!

Azon gondolkodom, ma mit írjak ki a hűtőre. Rajzoljam le a méhem és bele két kis bogyókát?? :-))
ann74

Ann kérésedre mennek a drukkok!!!!!

Lányok, régen nem voltam. :oops: :oops: Kutyaharapás szőrivel. :D A spontán kisbabánk elveszítését követő pihis időszak után K doktorom mégis csak azt javasolta menjen a lombik program, mert a leletek alapján így is volt. ....................... és sikerűlt!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő csütörtökön mehetek ultrahangra. :wink: Én olyan boldog vagyok! :lol: :lol: Küldött az angyalkánk nekünk kisbabát!!!!!!!! Kettő bogyót ültettek be a méhembe, 196 lett a HCH szintem a vérvétel alapján. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenkinek mennek a drukkok, most nem dolgozom a beültetés óta, meglátom mik a fejlemények, de azt hizyem nem is megyek vissza szülésig. Párocskám nem is nagyon enged-.

Kép
dorika80
Budapest IV. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?