sziasztok lányok!
megint bekukkantottam és mit látok?
ann, jön a kiscsaj
ne aggódj a második már nagyon szép bhcg. azt mondják, hogy a lányoknál van alacsonyabb bhcg- igaz erre rögtön rácáfolt boti, akivel 4x kellett mennem vérvételre, mire 1000 lett, mert nem duplázódott nagyon az eredményem. már tiszta ideg voltam. tehát vannak vicces babák, akik később ágyazódnak be gondolom. 14. napon 150 volt az értékem és 2 hét múlva érte csak el az 1000-et. akkor mehettem uh-ra. nagyon kemény volt. én már akkor elkezdhettem az aggódást és ez tart a mai napig is és még nagyon sokáig fog is
megy a drukk, hogy a te kis manód szófogadóbb legyen és szépen duplázza csak meg magát
kakti!
nagyon ügyesek voltatok, hiába aki tud az tud
a harmadik gyerkőc is ilyen gyorsan jöjjön össze
witch drágám!
a kua életbe, már megint hasonló cipőben szívunk. nekem már gyakorlatilag több hajam van a lakásban, mint a fejemen. már ajánlottak homeos orvost, akinél 18 ezer a magánrendelés, na ő az, akit kihagyok
ajánlottak ampullát, ami az ázsia centerben 6 ezer a két heti adag, gyógyszertárban meg 12 ugyanez. nem is tudtam, hogy már ezt is hamisítják
szerintem azt is mellőzöm, mert 12 ezrem nincs, 6-ért meg nem merek vizet venni. a haj vitaminoktól meg nagyon nagy étvágyam van.
vicky!
pco-tól hullhat a hajam? vagy neked mint mondanak mitől van? tegnap nem voltam rest megszámolni, hajmosás után a szűz fésűben 132 szál hajam volt, egy fél marék. állítólag napi 100 a normális. nekem egy fésülködés alatt több jött ki és akkor még az ide-oda hullottakról nem is beszéltem.
elkezdtem a vizsgálatokat, nagyon lassan haladnak. holnap kell megjöjjön és akkor kb pénteken megyek 3. napi vérvételre, ami egyben ir terhelés is lesz. már megint ihatom a kua cukros vizet. ezen a héten már muszáj vagyok komolyan venni az ir diétát, mert nagyon elku...tam. tegnap nyomattam egy jó nagy szelet tortát is. simán eszem kenyeret, édességet, tiszta gyogyis vagyok, hogy a szépen elért fogyásomat kockáztatom. de olyan jó enni
az immunológiára szerdán kell mennem, meglesznek az eredményeim. kíváncsi leszek rá.
aztán norbinak kell a potom 23 ezres sperma vizsgálat és jöhet a konzi, hogy mikor kezdhetünk.
lovely!
mi újság? mi a terv folytatás ügyben?
dokabab!
nálad fejlemény? jöhet priviben is.