Nikcsi
A névválasztási eljárás nálunk is így működne - vasárnapig kapott haladékot a férjem. Ha addig nem csinálja meg, én döntök!
Na jó, nem, csak annyira szeretném már, ha döntenénk.
Olyan nevet úgyse lehet választani, ami mindenkinek tetszik - nem is próbálkozunk vele, úgyis a mi gyerekünk.
A névnap-szülinap távot mi is figyelni fogjuk...
(Ja és a Cast úgy kell ejteni, ahogy írjuk, a Casiból született, ami még gimiben a Saciból egy szimpla betűcserével, ami meg a Saroltából.
)
Lujza
Akkor mi lehet, hogy összefutunk odabent?
Jó lenne! Elvileg márc. 25-re vagyunk kiírva, de ma már márc. 15-re jósolta a gép a méretei alapján...
4D UH beszámoló:
Szuper jó volt! Kicsit korán érkeztünk, meg volt egy 5-10 perces csúszás, így volt időnk megnézegetni a kikészített fotóalbumot is - érdemes! Aztán bementünk, Győrfi doki nagyon jó fejnek bizonyult, kicsit ciki volt, mert nem találtam a helyem elsőre az ágyon, úgyhogy megkérdeztem, hogy hogyan szoktak ezen feküdni?!
(Eddig mikor UH-on voltam, sehol nem volt ennyire felemelve a háttámla...)
Először hagyományos módon pásztázta végig, és mi még fel sem ocsúdtunk, hogy elkezdődött a vizsgálat, mire ő is megerősítette, hogy "150%" hogy fiú!
Aztán végigvizsgálta centiről-centire (az elején mondtam neki a magas AFP-t), de mindent rendben talált szerencsére.
Utána következett a mozi, de mivel elől van a lepény (elmászott végre a méhszájtól!), nem sok felület maradt, ahol kukucskálhattunk. Ráadásul már befordult a lurkó, úgyhogy bedugta a fejecskéjét a méhlepény és a méhfal közé egy kellemes kis zugba a pocim alsó részén. Amitől viszont nem nagyon lehetett látni!
Próbáltam rábeszélni, hogy ébredjen fel és kússzon arrébb, sőt, a doki javasolta, hogy forduljak az oldalamra, hátha így jobban előbújik, de nem nagyon javult a helyzet...
Ja, és folyton az arca előtt tartotta a kis kezeit, úgyhogy még kevesebb!
Kis szégyellős!
Aztán búcsúzóul a doki hagyományos UH-on megmutatta a bizonyítékot, hogy tényleg fiú!
Kértünk videót, DVD-t és CD-re képeket is. A DVD jó választás volt, mert szerintem jobb felbontású a felvétel rajta, mint a videón... A CD-n a legjobb pillanatok vannak színesben, bár nem túl nagy felbontásban, de azért jók!
Feltettem pár fotót az albumomba, a profilomból eljuthattok oda, akit érdekel.