Új privát üzeneted érkezett!

jnnen regisztráljatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2011.09.28 21:33-kor.
szilvi35

Bejja, általában nálunk is nehezebben szokik vissza Ákos, ha előtte valakik elkényeztették :) Pár nap kell, míg tolerálja, hogy a figyelmem bizony megoszlik, hacsak egy kicsikét is :) Bár most már fedezek fel néminemű önállóságra való hajlamot nála. Néha el is küld a francba :)
Mi még együtt alszunk, így nem tudok okosat a különszobára.

Huba mami, Huba tényleg virtuóz lesz hamarost :) Nagyon ügyes kisember!!!

Wf, szuper, hogy megfordult az Úrfi!!!
Ákosomnak is hatalmas lába volt már a pocakban, és hát nagy is lett, magas is lett, de ez nálunk genetika. 8)

Ildóca, nagyon jók a képek!! Annyira szeretem ezeket az alkalmakat!

Kép
Kép
csipetnyusza

Ja, őszi lehetősgek: mi a veresi strandra járunk le tóparti piknikre, ha rossz az idő, itthon terítünk plédet. Játszótérre, játszóházba még nemigen mászkálunk, itthon próbálok kreatívkodni, és létrehozni (minden nap más) szórakoztatóközpontot :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Néztem képeket. Kincső nagyon cukker. Huba egy kis művész.

Szilvi

Köszi, regisztráltam :D

Mi is együtt vagyunk még Szonjával, valószínüleg mi költözünk ki a szobából, így talán könnyebb lesz.

Tegnap megkezdtük a bölcsit. Tegnap csak egy órát voltunk. Az katasztrófa volt. 5x vágta magát földhöz, mert ott nem lehet mindent, amit ő szeretne. El is keseredtem nagyon. Ma már menni se volt kedvem. Ma pedig olyan volt, mint egy kisangyal. Ha valamit nem lehetett, tudomásul vette és csinált mást. Voltak ma udvaron is. Nekem be kellett menni egy szobába, hogy el van e nélkülem. El volt, nem is keresett, pedig vagy 50 percig voltam távol. Holnap már 3 órát vagyunk, Ha bírja,akkor én haza is jöhetek és fél 12-re kell visszamenni. Ott fog ebédelni is. Paradicsomos krumpli lesz a kaja, amit nem eszik meg. Kíváncsi leszek.

Tlindi

Kép
tlindi

Végre megnéztem Hubát is! :) Nagyon édes!

Csipet!
Ákos nagy baba volt, amikor született? Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a fiam...

Tlindi!
Fog menni az a bölcsi, én drukkolok Nektek!

Bejja!
Nektek is! :)

wf

Kép
wf

Húú Lindi! Ez nagyon izgi. Mindenképp írj beszámolót!!!
szilvi35

Sziasztok!
Húú, de fel voltatok megint pörögve :D
Esküszöm, végigolvastalak benneteket, de elvesztettem a fonalat: milyen link ez? Én is regizhetek? Tudom, akár fel is mehetnék és megnézhetném, de rohadtul el vagyok havazva.

Tlindi!
Szonja nagyon jó fej, ahogy az újságot olvassa.
Kíváncsi vagyok, hogy fog-e a bölcsibe enni. Majd írj!

Wf!
Na ugye, na ugye! Tudja az a bébi, hogy mi a dolga :D Irigykedek ám rátok. Jó lenne 3. baba, de asszem ennek esélye 0. Utána meg már bazi öreg leszek.

Huba-baba remélem jobban van! Juj, imádok kötni. Vagyis imádnék. Majd ha nyugger leszek. A farmerem szárát is egy hétig varrtam fel.

Én nem járok a gyerekekkel sehova. Mármint játszótérre. Van az udvaron minden sz@r, az udvar is jó nagy, és hullik a hajam a játszóteres hülyéktől. Tudjátok én már csak ilyen antiszociális vagyok. Balázs most tanult meg bringázni, jó lenne ha az úttesten is biztonságosan tudna menni. Szóval asszem holnap kiviszem itt, hogy menjünk egy kört, mert egyébként nem fogja megtanulni. Meg sétálni szoktunk. Kicsit mozognak, mi meg nézegetjük a házakat, kerteket apával.

Hát a különszobás alvás nálunk sem megy. Balázs mindjárt 5 lesz, és ha szóba kerül, akkor ő fél. Most is itt alszik mellettem, majd viszem föl, ha én is megyek aludni. Ha felviszem, nem alszik el, mert tudja, hogy még dolgom van és lejövök. És képes 3 órahosszát is csipkézni az agyamat a nyüglődésével. Szóval nem tudom, hogy jó-e, ha erőltetem ezt a különalvást.
Egyébként mindenki ki van akadva, ha szóba kerül, hogy velünk alszanak a gyerekek. Nekem többet ér, hogy nem kell kelnem éjjel, és mivel nagy a lakás, semmiben nem zavarnak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a normális, meg azt sem, hogy nem törekednék a külön alvásra. Csak azt, hogy momentán nem tudom még a megoldást, meg erőm sincs a cirkuszra és az átjáró házra. De ha van valami ötletetek, szívesen veszem én is.

Bejja!
Üdvözöllek a klubba :D asszem a te leánykád se lesz piskóta. Egek, hogy az enyémek milyen rosszak. És komolyan: ha valaki azt mondja, hogy csak elevenek, akkor minimum egy hétre odaadom őket. Mint két duracell nyuszi. Ma azért ültek a sarokba mert ugráltak az ágyon és hintáztatták a falon a képeket és én szerettem volna kinn a konyhába megcsinálni a vacsorát anélkül, hogy a szobát romokba találjam. A fürdést nem ecsetelném...anyósom szokta kérdezni, hogy nekem minek ennyi fürdőszoba szőnyeg :D ilyenkor vigyorogni szoktam: majd megtudod, ha nálad alszanak. Majd amíg fürödtem, Ádi felállt a ruháskosaramra és bekapcsolta a zeneovit. Teljes hangerőn. Komolyan majdnem bepisiltem a kádba. Valamelyik nap meg Ádi Balász röhögésétől kísérve szétcincálta a ruhákat, amiket 2 órán át hajtogattam, csak nem volt időm elrakni. Nem tudjátok elképzelni, hogy mennyi ruha volt, ágynemű minden. Azt hittem eret vágok magamon.

Na megyek, hátha meg tudom nézni Hubát, meg Ildócáékat.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Tlindi!
Én is nagyon kivi vagyok a bölcsis beszokásotokra!
Ne keseredj el! Kitartás! Kép

Megpróbálom megnézni a képeket, videót...

Szil!
Megjött a kupon! Nem kell vérengzést rendeznem.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildóca!
Kedvenc képeim, amin több generáció feszít népviseletben élükön a meztéllábas Kincsővel :lol: :lol: :lol:
A 100 és 101-es kép után a 102-103-as is vicces:)

Huba kortárs műve is szuper! :)
De jó lenne egy pianínó!

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja!

Kincsőben is tuti elveszett vagy 10 fiú! 8)
Időnként nem egyszerű a kiscsaj! Olyan dolgai vannak, hogy a hajam hullik tőle!
Pl: Valamelyik nap éppen, hogy csak hátat fordítottam neki az udvaron már ki is vette a cumit a szájából bedugta a kutya szájába és utána vissz a saját szájába! :twisted:
Meg iszonyat rafinált ám, haza jönnek a nyagyok tökre örülnekik sikítozik meg ilyenek és hagyja, hogy megpuszilják és miután ő kapott puszi utána akkora pofont ad a nagyoknak, hogy levegőt sem kapnak akkora salert ad nekik! :?
Ja és a lagújabb lemegy a lépcsőn amit eddig nem csinál még sosem!
Ja és ruhákkal nekem is ezt csinálja Kincső de leginkább Enikőt tiszteli meg ezzel, hogy mire végez a ruha hajtogatással szétdobálja neki! Enikő meg nem a türelem minta képe!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Na, sikerült megnézni a képeket! :-)

Nagyon jók! Én kifejezetten szeretem a népviseletet. Gyermekkoromban nekem Székely ruhám volt. :-) Székely származásom lévén. :-)

Kincső nagyon cukker!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Annyira jókat nevetek, mikor írjátok, hogy miket művelnek a kölkök. Tudom, nektek nem olyan vicces. Szonja dolgain én se szoktam felhőtlenül kacagni :oops: Ruhát hajtogatni ő is imád, én kevésbé. Egyébként egészen meg van szelídülve. Néha olyan mintha kicserélték volna. Van, hogy fél órát is elmolyol valami mütyűrrel :roll:. Ez csak a lakásban igaz, játszótéren, parkban ugyanolyan sajtkukac, mint eddig volt. Tegnap főzni is tudtam tőle, ma pedig feketeerdőt tortát csináltam és azt is hagyta. Addig főzött puzzlelevest :D

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!

Kérünk mi is feketeerdő tortát! :D
Szeretem!

Szilvi!

Köszi nagyon jó volt ma! :D
Remélem elfáradtatok!
Mert én nagyon! :wink:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Ildóca, Szilvi

Merre jártatok ma, amitől úgy elfáradtatok? Nekünk már a bölcsi miatt ki van lőve a találkozás :( Csak hétvége jöhet számításba.
Majd ha még azért összejön, csinálok feketeerőd a talira :lol:

A bölcsi ma is jó volt. Kb 5 percig voltam a játszószobában vele, aztán ki küldtek a kispadra. 15 perc múlva pedig jöhettem haza. 11-re kellett visszamenni, de úgy hogy ne vegyen észre. Bessurrantam, és kukkeroltam az ablakból, hogy mit csinál az udvaron. Jól volt. Azt hittem, hogy ebédre be mehetek, hogy lássam mit kezd a főzekkel. De nem mehettem be. Már csak kaja után hozták, hogy mehetünk haza. Nem engedte, hogy segítsenek neki enni, egyedül akarta. Evett is 6 kanál krumplit. Amivel én nagyon meg voltam elégedve. Tőle már ez is teljesítmény. Az almát nem kérte, de mindent nem lehet. Kérdeztem, hogy keresett e. Nem keresett. Nem is sírt csak 1x, mert elesett és lehorzsolódott egy mákszemnyit a térde. Itthon meg is mutatta. Ez volt a 3. napunk. Remélem a többi is hasonló lesz :D

Tlindi

Kép
tlindi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tlindi 2011.09.29 17:16-kor.

Tlindi

Kép
tlindi

Ha 2x megy el az üzi , hogy kell törölni :?: :?: :?:

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!

Tök ügyes Szonja!
Csak így tovább Szonja! :D

Fantasy játszóházba voltunk ma! Nagyon szupi volt! :D

Szilvi!

Ti aztán jól elfáradtatok! Hol vagy!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Lindi!
A HOZZÁSZÓLÁSAID JOBB FELSŐ SARKÁBAN VAN EGY "SZERKESZT" GOMB (a picsba véletlen a caps lock...), szal rákatt a szerkesztre oszt törlöd vagy írsz helyette mást.

Kattkat

Kép
kattkat

Jajj Ildócabildóca, szuper volt veletek a délelőtt!!! :D :D :D
Jövőhéten ism. köv.

Fél3 körül értünk haza, Titi negyed 4-től másfél órát aludt és csak vacsorázott.

Hajrá Szonja bölcsi :!:
szilvi35

Ildóca!
Nagyon szépek voltatok!

Huba baba meg nagyon nyomta. Tiszta profi :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

képek gén
szilvi35

Én is feltőtikéztem a g-re a képeket!

Huba tényleg egy profi. Van érzéke! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hogy nekem mennyire nem esett le, mi az a "gén".... :oops:
De megnéztem a képeket, nagyon aranyosak voltak a gyerkőcök!
Tiva haja naggggyon cool! :)

wf

Kép
wf

Csajok! Csak nekem tűnik úgy, hogy Kincső és Tiva egy aranyos ki szerelmes pár? Olyan tünemények együtt. :) Nagyon tetszenek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Wf! Anno én sem tudtam miről beszélnek a csajok. Aztán egyszer rákérdeztem, hogy mi az a gé... :-) Aztán jó viccesnek találtam magam. :-D
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen ... :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!
Az a vicc, hogy én tudtam, mi az.... :oops:
Csak nem esett le.

wf

Kép
wf

Wf: Tudtad, csak nem sejtetted :D

Én is megnéztem ám a képeket, nagyon cukkerek ezek a kölkök. Tiva haja tényleg olyan mint egy kis angyalkáé :) Menőőőő

Lilypie Third Birthday tickers

Bejja! :D

wf

Kép
wf

Kincső otthon is ilyen lelkesen porszipkázik? Hagyni kell kibontakozni :D

Bejja!

Itthon elrohan ha meglátja a pórszívót! Nem is tudom miért?!
Tudod nem hülye csak gyerek! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hát Kincső okos lány, tudja jól, hogy fog ő még porszívózni eleget életében. :-)
Ildóca, Szilvi! Merre van az a játszóház? A képek alapján nekem tetszik.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami, ha jól tudom Budakalászon van ez a játszóház. Nagyon-nagyon szuper hely lehet, nagyon jók a képek, Kincső és Tiva tényleg összeszokott páros :) Egész kedvet kaptam én is :) Szerintem Szilvinek volt a legjobb a labdák között, én is én is :) - csak az a gigszer, hogy nekünk ez kb a világ végén van...hogy lehet normálisan megközelíteni?

Tlindi, drukkolok nektek, hogy bejöjjön Szonjának a bölcsi!! Szomszéd gyerkőc most 1 évesen került be, anyukája azt mondta a tapasztalatok szerint éppen abban az életkorban a legnehezebb, amelyikben Szonja van, viszont ez az életkor a legevidensebb is :( Nehéz nagyon :(

Wf, a fiam 3710g és 57 centi volt, a 39. hét elején született, szóval ez még átlagos, ma már viszont 87 centi :wink: valami táblázat szerint a védőnő azt mondta az ő 12 kilója és 84 centije egy évesen minden szempontból a felső határ. Egyébként annyira nem kirívó szerintem, de az tény, hogy az összes családtagja 180 centi felett van kifejlődve :)

Kép
Kép
csipetnyusza

wf! no para! Tivát 3 kg körülire saccolták és 4200lett. Keskeny a feje és ezért.... szerintem. Az UH is csak ember és tévedhet.. szóval aszondom no para, éppen akkorka lesz, hogy neked Ő legyen a legeslegtökéletesebb.

Olyan édi sztoriba csöppentem:
a játszón egy olyan 4-5 éves kisfiú hosszan ecsetelte nekem Ő magasságosságát... mindennél Ő volt a legmagasabb. Amikor már nem tudta, hogyan fokozhatná tovább azt mondta " ...Még az az az anyukámnál is nagyobb vagyok!!!!"

:) :) :) :D :D :D :D

Hát ezek a "mindennél és mindenkinél nagyobb és erősebb" anyucik vagyunk Mi!
szilvi35

Csipet!

Hűha! Ákos jó magas baba lett egy éves korára! A súlya tényleg nem volt sok, de szerintem az 57 cm-s baba jóóóóó hosszú! :) Összességében nagyon vékony lehetett! :)
Mondjuk a férjem is hasonló baba volt az elmondások alapján. :)

Szilvi!

Köszi! Nem aggódom nagyon, csak ne az legyen, hogy mégis rosszalkodik a cukrom, csak nem tudok róla. Úgyis akkorára nő ez a babuci, amekkorára tud/akar.
Azt tudtam, hogy az UH simán téved, de hogy ennyit?! :shock:

Szerintem egyébként úgy döntött a fiam, hogy a jobb oldalamat szétrúgja és kijön ott... :shock: :D

wf

Kép
wf

Wf: Ha érdekel, Hanna 60 cm, és 4020 gr. volt. Most kb 11,5 kg, és a 9 hónapos mérésen 76 cm volt, és így is olyan kis sukárnak tűnik :) És mi is nagyok vagyunk, férjem konkrétan 2 méter, és "csak" 178 cm :) Szóval asszem 1 éves korára Hanna is súrolni fogja azt a felső határt, ha éppen túl nem lépi :) Hogy fogom így férjhez adni :S

Sziasztok!

Wf! Az uh simán mellényúl, mert Hubát is bőven 4 kg fölé saccolták a szülés napján, aztán 3430 gramm lett. De én örültem. :-)

Hanna adatain meglepődtem, amíg el nem jutottam addig, h a szülők mekkorák. :)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Hannán először én is meglepődtem, de aztán világossá vált a miért. :)
Tényleg jó sokat téved az UH... Na, majd észben tartom. :)

wf

Kép
wf

Mondom én, hogy ott van az északi vérvonal. Ekkorka kisasszonyt! :) :) :)
szilvi35

Az újdonság kedvéért két dolog iránt is érdeklődnék:
Huba pár napja elkezdte tenyérrel ütögetni a fejecskéjét. Akkor szokta, vagyis én ahhoz kötöm, amikor az álmosság jeleit produkálja. Csinálta ezt bármelyikőtök babucija? Normális ez?

A másik: Hubának szeretnék építő kockákat. A Lego lesz ám a kedvenc, van abból már pár, meg Duplo is, de ehhez szerintem még kicsi. Valami másfélét szeretnék, de van akkora választék, hogy fogalmam sincs milyet vegyünk. Tudtok küldeni linket vagy képet vagy bármi infót, hogy nálatok mi vált be? Nagyon kösz, kösz. :-)

Ja! És gratulálok az újdonsült sikeres bölcsis Szonjának!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Csipetnyusza!
A szentendrei hévvel lehet megközelíteni a játszóházat.
Hűűű milyen magas Ákos :shock:
De nem csoda, Te is lombrágó vagy :lol: meg ahogy írod apa is.
Domó most 88 cm 19 hónaposan, pedig 63 centivel kezdte a pályafutását, de én alacsony vagyok, az apja 180valamennyi.

Ildóca!
Volt még valaki rajtatok kívül a játszóházban? :)
Nem látni senki mást rajtatok kívül a képeken.
Nagyon jónak tűnik a hely.
Nekem is van egy kuponom, úgyhogy kövi alkalommal csatlakozom hozzátok!
Csak ne lenne 1.5 óra az út odáig :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

majd veletek tartunk zsékávéval.... meg viszünk ebédet .. is :)
szilvi35

jóóóóó :)

Kattkat

Kép
kattkat

Uhh, igen kicsit sok idő, míg odakerül az ember, de úgy látom megéri, nagyon bejött a képek alapján, na majd egyszer talán.. :)

Bejja, ha Hannád nem talál pasit, majd bemutatjuk Ákosnak 8) ne tudd meg mit szenvedtem én is..,.az összes magas izmos férfinak a pöttöm csajszik jöttek be - én meg le voltam ejtve.. a férjem pár centivel alacsonyabb nálam, 181, én 183 voltam, de 185 lettem pocakos koromban, amikor Ákos megkapta a tüdőérlelő sszurikat, megnőttem (mintha nem lett volna elég...)

Huba mami: Ákos csak akkor ütögeti a fejét, amikor megkérdezem hol a feje, vagy hol van Ákos :) Építőzni mi duplóval szoktunk, párat felrak, aztán a többit lerombolja, eddig ennyire érdekli.

Kép
Kép
csipetnyusza

Ja rendeltem én is Jo-t, meg a Vekerdy új könyvét, mert kíváncsi vagyok rá :) és az új Ringató könyvet is, ha már a bemutatóra nem jutottam el...

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet, tök jó könyveket rendeltél! :-)

Húúúúúúúúúúú, csajok jó sok idő a játszóház. Ezek szerint elég messze van. Pedig nagyon tetszik.

Na, már itt sem vagyok, a nővérem kiidegelt, remélem hamarosan búcsút int a kisszobánknak... :-S

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Csajok, kis hétvégi szemezgető, mit szóltok?
Azért van benne valóság és igazság rendesen:

http://mapszie.hu/velemenyunk-szerint/11-siettetett-gyerekek

Kép
Kép
csipetnyusza

Huba mami, drukk, hogy tiszta legyen a terep a kiszobában ;) És akkor ki hol alszik? Mi lesz, ha megérkezik a tesó?

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Csipet reggel elolvasom a linkelt cuccot, érdekesnek tűnik, most nincs türelmem. :-S

Hát úgy oldottuk meg, hogy a kisszoba volt a mi hálónk, és mi kiköltöztünk Hubához a nagyszobába. És azért volt Hubáé a nagyszoba, mert napközben úgyis ott játszik, ahol én vagyok és nem akartam cipelni a játékait minden este a helyére, így elfeleztük a nagyszobát közös háló illetve nappali résznek. Ha végre elköltözik a nővérem, akkor egy nagyobb franciaágy (180X200 vagy 200X200) fog kerülni a kisszobába és mindannyian ott alszunk. A közös hálónkba. :-) Arra jöttünk rá, hogy minket nem zavar, ha velünk alszik, legalább mi is alszunk. Jobb, mint 200X felkelni éjjelenként. Fontos az alvás nekem is, mert különben idegbeteg vagyok, a férjemnek meg a munkája miatt. Oké, nem idegsebész, emberi élet nem múlik a munkájától, de fontos projekteken dolgozik és a csúszások sok-sok pénzbe kerülnek a cégnek, ahol dolgozik. Szóval mi megmaradunk a közös hálónál kb 3 éves koráig. Aztán majd meglátjuk. :-) Azért a kiságyat nem szereltük szét. :-)

Ja, még tegnap tettem fel pár képet g-re. :-)
Jó éjt mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sehol senki?

Hogy telik a hétvége?

Olvasom a cikket Csipetnyusza, amit küldtél, már mindjárt befejezem és nagyon tetszik. Egyébként én egyetértek azzal, hogy a gyerek legyen minél tovább gyerek és ne tűnjön el a gyerekkor. Nekem sok emlékem van arról, hogy anya (a négy helyen eltört lábával) leül mellénk a földre és barbie babázik, és ha még ülve is de röplabdázni tanít minket a nappaliba vagy bunkert épít a bátyánkkal a szobájában. Anya szeretett velünk játszani, igaz ideje volt bőven, mert nem dolgozott és mamánk mivel velünk élt papa halála óta, szinte minden mást megcsinált a lakás körül. De pl a férjemnek semennyi emlékes sincs arról, hogy az anyjával játszott volna. Inkább az apuja volt az aki leült vele sakkozni vagy társasozni. Anyósom egy igazi munkamániás a mai napig...
Jó a cikk olvassátok! :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami, engem is ez a rész fogott meg, felsejlettek bennem a közös játék élményei, szerencsére Anya és Apa is sokat foglalkoztak velünk, és ezért örökké hálás leszek nekik, amennyire lehet én is szeretném ezt a "mintát" - hagyományt követni. Olyan érdekes egyébként, de szinte ismétlődik a történetünk, egyre több közös vonás van a múlttal, azonos az élethelyzetünk is, mint Anyuéknak volt, csak éppen nekünk kisfiút küldött az Úr elsőre, és nem kislányt :)

Hát mi már rég összecsuktuk a kiságyat...nekem ugyanolyan fontos volt, hogy kialudjam magam. És mivel Te még kismama is vagy, naná, hogy kell is a pihenés! Az álmom egy 200*200-as ágy :) jelenleg 2 db 160*200-as ágyunk van, a hálóban és a gyerekszobában. Apa csak akkor alszik velünk, ha épp nem ügyeletes, mert akkor éjszaka hívják. De eddig jól működik így, és nyugodtabbak is az éjszakák. Nem azt mondom, hogy ez mindenkinek bejön, mert ez nem igaz, de nekünk hála égnek most így jó. És olyan jó mosolygó gyurkászásra ébredni :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?