Hát megnéztem Hubát, szerintem 1-2 év és zongoravirtuóz lesz
Tényleg úgy játszik mintha értene hozzá, biztos megvan a tehetsége hozzá, érdemes már kicsi korától tanítgatni. Nekem is sikerült megnyitni a képeket, Ildóca, a gyerekek nagyon szépek voltak, Kincső meg igazi kis tünemény, már csak a legifjabbfi hiányzott a képről
Na majd jövőre, gondolom.
Hannát vasárnap óta külön szobában altatjuk. Úgy néz ki kicsit nehezen szokja meg, szokásosnál többször ébred, reggel 5-6 között már nem akar tovább aludni, így aztán mi se alszunk már tovább, mert követeli magának a foglalkozást. Valakinek valami ötlete, akinek volt már hasonló tapasztalata a különköltöztetéssel? Jó lenne ha 2-3 alkalomnál többször nem ébredne, jó lenne megint azt elérni.
Vasárnap jöttünk haza anyáméktól. A hazafele 2 órás utat végighisztizte, meg itthon is, meg hétfőn se lehetett vele bírni. Anyámék nagyon elkapaták. Ha valami baja volt már kapták fel, nem mintha kézben akart volna lenni, hanem a földön akart kavirnyolni de akkor is, egész héten az volt amit ő akart, így aztán csodálkozott, hogy ha nekem takarítani vagy főzni kellett tegnap, beraktam a székébe, és vonyított, dehát nem értem rá vele foglalkozni. Aztán úgy tűnik mára rájött, hogy itt kicsit lassabb a kiszolgálás, mert egyedül vagyok rá, ami azt jelenti hogy megpróbálunk visszaállni a régi kerékvágásba. Nem is virnyogott ma annyit, tulajdonképpen semmit, hanem tudomásul vette, ha kicsit ülni kell a székében amíg csinálom a dolgom. Persze arra is rájött, hogy kell a szék övéből kihúzni a lábait, úgyhogy mostmár abból is ki tud mászni, így olyankor le kell tennem, hogy nyugi legyen, de tegnap is pl mire egyet fordultam, persze mindezt takarítás után, akkor már kitépett egy virágot a földből, ami meg szanaszét volt szóródva körülötte, úgyhogy porszívhattam mégegyszer. Na mindegy jönnek még zsiványabb idők, úgyhogy én már szokatom magam.