Új privát üzeneted érkezett!

Na, Huba már nem csak köhög, folyik az orra is. A dokit persze lekéstük, na majd holnap elviszem dokihoz. Egyre csúnyábban köhög.
Ja, az orrfújásról. Ami nálunk még orrszívó-porszívó oldja meg, te hogy takarítjátok az orrszívó azon részét ami az orrnyíláshoz kerül? Nem tudom normálisan kitakarítani... Ááááá, és ez kikészít.
Tudtok valamilyen ötletet erre? Mert csap alá teszem, meg beteszem kis üvegbe hadd ázzon ki, de így is taknyos marad... Ilyen vékony kefém meg nincs... Légyszi segítsetek!

Lehet megint front van, hogy a babucik megzakkannak? :-S

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

ha nincs keféd hozzá, akkor nehéz ügy
vannak ragaszkodóbb darabok, amiket nem lehet másképp kiűzni, de én úgy szoktam, hogy félig töltöm vízzel és befogom mindkét végét és rázom, mint a barom, aztán jó erős vízsugárral átnyomatom, de mondom, így is marad benne néha
mondjuk nekem van kefécském, csak néha nem tom hova rakom :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkatt!
Hol lehet ilyen kefét venni?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

úgy szooktam mint katt, csak iszonyat meleg vízzel, így minden kijön

Tiva fél2től fél4-4-ig szórakoztatott (nem jellemző) ... volt amikor már nem a szívmelengető anyai érzéseim domináltak

ma gyilkos hangulatban vagyok, bárki jöhet, keresem a feszkót...
szilvi35

Sziasztok

Szonja is beteg lett. Folyik az orra. Ma mentük dokihoz, hogy egészséges és mehet bölcsibe hétfőn. Persze ha nem gyógyul meg , akkor csúszunk.

Fél 2-kor aludt el tgnap éjszaka. Reggelig nyomta, fél nyolcig. Délután egész kicsi kűzdéssel sikerült elaltatni. Neki is az a célja, hogy velünk aludjon, mert mostanság, mikor átázik, akkor mire áthúzom az ágyát már csak köztünk alszik el.

Én is a rázós módszert alkalmazom az orrszívó tisztítására. Nekem is van kefém, a Mini-manóba vettem. Míg nem volt, addig fültisztító pálcikával próbálkoztam

Felkelt és üvölt....

Tlindi

Kép
tlindi

Nekünk az orrtisztitóhoz adtak kefét is. De a makacs takony még azzal se nagyon jön ki.
Ja, a kétórás éjszakai ébrenlét nálunk is jellemző, Hanna főként akkor produkálja amikor jön a foga. Hát engem sem fog el a vágy egy kis éjszakai babusgatásra. Bár a fogzást még megértem, de tényleg, de ha csak úgy minden ok nélkül van, mint pl tegnapelőtt, akkor aztán igen zabos vagyok.
Mostanában pl azzal szórakoztat, hogy a délutáni evésnél minden ok nélkül elkezd üvölteni, mint a sakál, de már mikor látja hogy közeledek felé a tányérral, nekilát, és míg be nem cselezem az első falatot a szájába nem is hagyja abba. Sokszor még utána se, hiába nyeli le a falatot, hiába látom, hogy éhes, akkor is üvölt. Az egyetlen dolog amire abbahagyja, az a tv-ben a reklám. Akkor kuss van, és nem győzöm pakolni a szájába a falatot. Utána már minden rendben, de addig, fúúúú. Reggel meg este nincs ez, nem is értem, pedig aztán tényleg válogatott finomságokat kap, és amúgy meg is eszi, csak a cirkuszt nem értem. Valaki tapasztalt hasonlót. Mondjuk én már annak se örülök, hogy a reklám kell, hogy egyen a gyerek. A másik meg, hogy ha rajtam, vagy esetleg még az apján kívül van valaki körülötte, mikor eszik, akkor se kell neki, amíg ki nem mennek. Régen még az apja se lehetett ott, mostmár kezdi megszokni. Ez mennyire normális, vagy kezdjek aggódni? Na mindegy, Betegeknek jobbulást

Lilypie Third Birthday tickers

Sziasztok

Bejja

Nem tudom mennyira normális. Szonjával is hasonló volt. Mikor elkezdtük a hozzátáplálást, őt sem lehetett mindíg beültetni az etetőszékbe és ha meglátta a kaját üvöltött, mint akit nyúznak. Ha fogára való volt a kaja, akkor abbahagyta, ha nem akkor üvöltött míg el nem pakoltam előle. Nálunk most a tesco-s újság nézegetése a favorit. Úgy igen könnyen meg lehet vele etetni elég sok mindent. Ő is reklám függő, míg szopizott még a cicimet is kiköpte, ha reklám volt. Egyébként meg csak feszítővassal lehetett lecibálni róla.
És ő se evett közönség előtt.
Kép

Tlindi

Kép
tlindi

Hát megzabálom Szonját, édespofa. Megnéztem ám Hubát is menés közben, hát hihetetlen, nagyon édesen közlekedik.
Akkor megnyugodtam a kajálást illetően, majd kinövi gondolom. Épp most mondta anyám, hogy na, vegyünk fel a gyereknek egy másfél órás reklám blokkot, és nézessük meg vele, mert mióta itt vagyunk őt is meg apámat is kicsinálja a gyerek. Nem bírnak egy 9 hónapossal nem is értem. :D :D

hehe, Szonja édes nagyon!

kajával ott tartok, ha nem eszik, akkor éhezzen és kész. lehet tahó vagyok, ez van. már mindent kipróbáltam.

Tivára sem jellemző a több órás éjjeli muri.... és nem is lesz az ezután sem... bízom benne.
szilvi35

A kajálásért én nagyon kiakadtam, hogy jaj, hát jujjjjjjj szegény gyerek mi lesz, ha nem eszik. Aztán elolvastam Jo Frost a Szuperdada könyvét és ebben is az áll, hogyha éhes akkor eszik reklám meg minden más nélkül is. Még nem ártott egy gyereknek sem, ha nem evett 2-3 napig(!!!). Igyon oszt kész. Ha nem eszik hát nem eszik. Előbb utóbb kénytelen lesz. Na, azóta én is Szilvihez hasonlóan "tahó" vagyok, mert ha hiszti van, meg eljátssza h ő álmos akkor oké, nincs kaja. Majd eszik következő étkezéskor. És sosincs két választási lehetősége. Az van, amit elé adok. Kész. Ha kihagyott egy étkezést a következőt tuti nem hagyja ki. Legyen az bármi. :-D :-)
Érdekes, hogy ebben következetes vagyok, az altatásnál már kevésbé... Talán az van bennem, hogy anyukám az mondta mindig, hogy a kaja nem játék, más meg éhezik, ne játszunk vele.

Huba nehezen aludt el, látszik hogy beteg, enni sem akart, ivott egy keveset aztán bömbicsélt... :-S Inkább elaltattam ölben, annyira sajnáltam szegényt.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szilvi, akkor jobb, hogy nem hívtalak ma (arra jártunk, csak Ákos épp bealudt). A végén elagyabugyáltál volna minket :)

Orrszívó-tisztítás: nekünk nincs kefénk, rázogatom forró vizet a belsejében, és előbb vagy utóbb kijön a cucc.

Óóó, betegeknek jobbulást!!! Mielőbbit!!

Ma az állatkerti játszóházban volt randink pár kedves ismerőssel, háttttt, a hely nem rossz, de a pénztáros néni kezéből már csak a nádpálca hiányzott, olyan szigor van ott, hogy még!

Kép
Kép
csipetnyusza

Szonja nagyon édes! Lapozgatni is tud? Huba csak széttépni no, meg megenni tudja az újságokat. :-)

Betegeknek jobbulást!

Köszönöm az orrszívó tisztítási tippeket, eddig én is a forróvizes rázogatásig jutottam, megpróbálok beszerezni kefét hozzá...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba!
én a Mária bababoltban vettem kefét hozzá.

Szonja nagyon cuki!:D

én pedig leteszem most a nagy esküt, hogy nem hagyom még egyszer nem aludni délután a gyerekemet.
tiszta dilinyós és kezelhetetlen olyankor
nem akart ebéd előtt alvadni, mert későn keltünk (fél9), így adtam ebédet neki inkább, aztán elbandukoltunk a patikába, aztán valahogy elmaradt az alvás és ilyenkor ellenkezik meg akaratos és minden nem nem nem, közben meg csak az a baj, hogy a hülye anyja nem volt erőszakosabb és nem nyomta le ebéd után :roll: :twisted:

beteg manóknak gyógyulást!

mi is voltunk ott a az állatkerti játsziban Szilvivel, de nem tapasztaltam, hogy obersturmbannführer lett volna a pénztáros néni :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

A kajálással én is úgy voltam régen, hogy teljesen ráparáztam arra, hogyha kihagyott egy étkezést mert épp nem kellett neki, vagy nem füllött a foga hozzá. De én se adok neki 100 félét, ha nem kell neki nem evett/eszik és kész. Én is nagyon háklis vagyok erre. Nálam is ez, meg az alvás az, amiből nem engedek. Aztán anyám meg a doki felhítta a figyelmem, hogy a gyerek nem fog belehalni ha nem eszik 2-3 napig se, inni meg iszik rendesen, úgyhogy nem lesz gond, azóta nem nagyon hat meg, ha kimarad a kaja. Volt már olyan éhes, hogy 1-2 óra múlva simán elpusztította azt ami előtte nem kellett. Ha már Jo Frost is ezt így gondolja, akkor én se parázok. Múltkor mondjuk pont erről néztem egy műsort a Life Networkon, az volt a címe, hogy nem eszik a gyerekem. Ott a fantasztikus szakértő-állítom nem volt gyereke-azt hirdette, hogy ha nem eszik a gyerek, azt kell neki adni amit szeret lásd, csoki, csipsz, sült krumpli, hamburger, édesség stb, aztán egyszer majd csak megéhezik. Hát azt hittem, lefordulok a székről, biztos a gyors éttermek finanszírozták a műsor elkészültét, mert én ebben egyáltalán nem hiszek. Mitől éhezne meg a gyerek, ha csupa kalóriadús kaját kap-és ezt még külön ki is hangsúlyozta hogy ilyeneket kapjon a gyerek-egyfolytában tele lesz a hasa mindenféle szarral. Szóval eléggé meglepődtem, nem is néztem tovább ezt a hülyeséget. Jo Frost műsorát viszont szeretem, a büntisarok, büntiszékes megoldások, meg a jutalomtáblák kifejezetten jók, szerintem ha oda kerülünk én is fogom alkalmazni.

Sziasztok!

Na voltunk dokinál, csak megfázás, hála az égnek. Láza még nincs szóval ennek örülök. Viszont még jócskán köhög meg folyik az orra.

Bajja! Jo Frostnak megjelent két könyve. Nekem mindkettő megvan. Szerintem nagyon jók, és használható ötleteket ad. :-) A polc.hu-n most akciós azt hiszem. Én is a műsorát néztem régen (amikor még a szüleimnél volt tévém) és akkor döntöttem el, hogy a tanácsait elfogadom. Bár az alvás sztori még nem jött be, pontosabban még nem sikerült betartani. :) :-)

Ildóca! Azt akartam kérdezni, hogy ti hogy oldottátok meg a babucik alvását? Mármint ágy ügyileg? Vettetek még egy kiságyat? Vagy Csenge került át nagyobb ágyba és Csanád átvette a helyét? Mert én még nem tudom hogy legyen... Két rácsos ágyat nem szeretnék... (Remélem nem kevertem össze a neveket. :-) )

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

mikor és hol van jo frost?
szilvi35

Szilvi, anno a Life Network és a Viasat 3 adta Szuperdada címmel. Én kb azóta akarom letölteni a műsort, mióta tudom, hogy létezik, de csak angolul találtam meg, egyébként youtube-on is van fenn adás, de szintén angolul. Több évadja is van, Amerikában és a Briteknél is tevékenykedett.
Ez volt az egyetlen műsor, amit tavaly anyósoméknál még a férjem is megnézett és nem fikázta...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Köszönjük a dicsiket :D

Igen Hubamami, Szonja lapozni is tud már. Tépni is, de azt már nem túl gyakran alkalmazza. Eleinte mindent nagyon apróra olvasott, de szerencsére vége.

Én is szeretem Jo Frost műsorát. Az uramat is érdekli, mi is lessük az ötleteket belőle.

Szilvi

Holnap reggel Viasat3 6.55 Segítség, szülő vagyok.

Szonjának a foga is jön. Eddig tök jól megúsztuk, de azt hiszem ezek húzósabbak lesznek :(

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvi: life networkon minden nap 11-12 között megy, ez a brit kiadás, nemtom a viasaton van e még, de ja, ott meg megy az a másik fajta. Végülis mindgyik kb 1 kaptafára megy, dadák, dadák, én is birom ezeket a műsorokat, mikor még nem volt meg Hanna, már akkor is néztem, mit érdemes ellesni.
Hát mi egy borzasztó nap vége felé közeledünk. Hanna már 5. napja nem látta az apját, mert ő dolgozik, mi meg anyáméknál vagyunk. Hét elején még csakcsak nem volt semmi baj, de szerda óta minden nap kicsit rosszabb, azt hiszem ma volt a vég. kb egy órát aludt délelőtt, és azota nem lehetett lerakni, próbálkozhattunk mindennel, ringattuk is énekeltünk, melléfeküdtem, semmi, ordított, semmi se volt jó, csak azt viselte el ha a földön kavirnyolhat, illetve ha kinn voltunk a kertbe az állatokkal, imádja a kutyákat. Egész nap a tv asztalnál állt, és el se lehetett húzni onnan, ki kellett kapcsolni a tv-t, mert nagyon közel volt. Mióta az álldígálást, és a kapaszkodva lépegetést a tökélyre fejlesztette (na jó még mindig inkább olyan mint egy szumó birkózó, de nagyon aranyos), azóta nem marad meg se kézben, se székben sehol, kapaszkodik ajtóba, székbe asztalba hűtőbe, nem győzünk utána rohangálni.

Bejja! Ez ilyen lesz. Mármint rohangálni, folyton. Mikor Huba kezdte az álldogálást olyan kis esetlen volt vagy egy hétig, hogy nem leült a végén, hanem eldőlt, mint egy darab fa. Párnával rohangáltam utána de volt, hogy a lábfejemmel kaptam el a fejét, hogy ne csattanjon akkorát. :lol:
De előbb utóbb megtanulja. Nyugi.
Huba már remek ágyból lemászó. De ennek ellenére ma akkorát esett, mert az apja nem vette észre, hogy beakadt az egyik lába. Én meg a konyhába csináltam a reggeli tápiját... Voltam olyan mérges, hogy jajjjjjjjjjj.

KITARTÁS BEJJA! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Jajj Hubamami ez szörnyen hangzik, szegény Huba.

láttam én már dadusos műsort, a segítség.....-t, csak rég. ahha, szóval hajnalban van... na ezért nem tudtam, hogy hol, mikor.
szilvi35

Szilvi!
Mi most ezt még kihagyjuk. Majd, ha Huba nagyobbacska lesz. :-)
De én amúgy szívesen mennék később. :-)

Huba még randalírozik, kíváncsi vagyok meddig bírja. :-) Ilyenkor kétségbe vonom, hogy nem szimulál-e beteget... :-D

Szép estét!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Katt, lehet nem éppen nem ő volt szolgálatban :)))) Perszóóóna :)

Szilvi, mi sajna nem tudunk menni kalózkodni :)

Jo Frost nem rossz ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Ringatóra jön vki holnap a Millenárisra?

Kép
Kép
csipetnyusza

Én egyszer úgy elmennék egy ilyen ringatóra, de annyira szar a hangom, hogy én soha nem énekeltem Hubának. Ha énekelnék neki, soha nem lenne fogalma a zenéről, a ritmusról. Durván mély és szar a hangom.
Lálázni szoktam neki, de ez a max, nehogy rossz képet fessen a zenéről. :)

De azért egyszer ráveszem magam a Millenáris ringatóra, mert ez közel van hozzánk. :)

Jó éjt mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Hű de aktív volt a csapat! :D

Huba mami!

De sikerült összekeverned a neveket! :) Csenge már kicsit nagy 13 éves! :D
Szóval nekünk sem volt/van két rácsos ágyunk! Kincső kapott egy heverőt olyan kisebb fajtát ami körbe támlás és van egy része ahol le tud jönni! Mielött Csanád baba megszületett kb. 3 héttel elötte már szoktattuk őt a másik ágyba. Illetve a rácsos ágyról levettük a rácsot még az új ágy megérkezése elött! Tetszett neki nagon és hamar meg is szokta az új ágyacskáját! szívesebben alszik ott mint a mi ágyunkba. Mert a napközbeni alvánál fel szoktam neki ajánlani a nagy ágyat de ő nagyon ritkán választja a mi ágyunkat inkább a sajátjába fekszik! :D

Szilvi!

Vettem Kupont! :lol:
Mehetünk ha gondolod!
Majd megbeszéljük! :)
De azt jövőhéten meg is kellene ejteni!

Mindenkinek szép hétvégét!
Mi szombaton Szarvasra megyünk minősítőre! Még Kincsőt is beöltöztetik viseletbe! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Huba mami!

Nem az számít, hogy neked milyen hangod van! Nekem konkrétan hallásom sincsen a zenéhez és mégis mindegyik gyerekem tanul zenét és játszik hangszeren!
Jó persze a nagyoktól de inkább Csengétől zoktam meg kapni, hogy jobb lenne ha nem énekelnék sem Kincsőnek sem Csanádnak mert borzalmas ami kijön belőlem! Apa is csak annyit mond, hogy inkább írjam le és majd ha ráér elolvassa! :oops:
És ennek ellenére járunk babamuzsikára! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

regisztrálni is jó, mert csomó babás kuponjuk van
a linkről lehet is, az meg nekem jó és köszi, aki megteszi
milli kilőve
szilvi35

Jó reggelt!

Huba estétől egész ma reggel kereken 10-ig aludt az apjával. Én már hétkor felébredtem. Hihetetlen. Azt hiszem ez a módszer vált be nálunk. Mindenki kipihent. Aludni jó!!! Szóval most örülök.

Szilvi!
Regisztrálok a linkről. :P Kíváncsi vagyok a kuponokra. Igaz, hogy életemben soha nem gyűjtöttem csak dm pontokat, de mióta Huba megszületett az összes gyermekcuccos "szarra" gyűjtök, regisztrálok. :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

szintén zenész ... mint egy nyugdíjas
szilvi35

Csipet! Milyen volt a ringapó?
szilvi35

Jó reggelt, jó reggelt!

Megtöröm a csendet és kérdezek: Nem tudtok jó fonalboltot? Elakarok kezdeni újra kötni, és nem ismerek fonalboltokat. Vadásztam párat a neten, de némelyiknek olyan ár van, hogy jaaaajjj.

Köszi a segítséget! Szép napot nektek!

:-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sző, fon, de nem takács. Ki az?
szilvi35

Sziasztok!

Na a tegnapi nap jól zárult ARANY minősítést kapott a csoport! :D

Szilvi!

Hát a pók! :D

Huba mami!

Sajna én nem tudok ilyet helyet! Pedig jó dolog kötni, csak én ehez nagyon türelmetlen vagyok és nem is tudok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Huba!

Pl itt http://www.1001fonal.hu/
a Mamami boltban megnézheted személyesen is
vagy
Röltexek http://www.roltex.hu/kiskereskedesek
vagy ez
http://www.barkafonal.hu/shop/
árfekvéseket nem tok
pár éve én is újra rákattantam a kötésre és akkor bezzeg egy fonalbolt sem akart szembe jönni, de most rajtad felbuzdulva lehet, hogy újra kötök egy sálat magamnak valami csecse fonalból :lol:
mert ezekből a boltokból 2 elég közel van hozzánk

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Kattkatt!
Köszi a segítséget, ezeket én is nézegettem valóban jók. Ma vettem hobby boltban szép kék és fehér fonalat, Hubának szeretnék pulcsit meg zoknit. Esetleg sapkát. Majd magamnak zoknit meg pulcsit. Bár ezt lehet inkább anyumra bízom, mert ő baromi gyorsan köt úgy, hogy közben TV-t néz. Durván nyomja.
A bárka fonalbolt nagyon jónak ígérkezik. :-)
Ha megkötötte a sálad, képet kérek. :-P Biztos szép lesz!

Szép éjt nektek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Ildóca, ez igen, gratula :)

Szilvi, tesóm bejelentkezett, így nem voltunk :(

Huba mami: én is csak a mamamis boltot ismerem, ha fonalról van szó, illetve van egy bajai ismerősöm, akinek van rokkája, és nagyon szép fonalai :) Szeretek én is kézimunkázni, éppen Frakkot varrom ki (gobelin - long stitch öltéssel) :)

Ma voltunk a várban kiállításon, hulla vagyok, megyek heveredni.

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet!

A mammami bolttal nincs jó tapasztalatom. Pontosabban amikor megvettük az Adamo hintát, az Adamo honlapján néztem ki, ahol jelezték, hogy átvehető különböző Budapesti boltokban, pl a Mammamiben is. Csak a honlapon meghirdetett 14e hinta a Mammamiben 16e. Mindegy, a nővérem ment érte, ő kifizette, de itthon én telefonáltam, h most akkor mi??? Aztán mentem vissza és kaptam 2000Ft-s utalványt, amit levásárolhatok. Az utalvány azóta is megvan, majd most beváltom fonalra. :-P

Szép reggelt mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Ildóca! Gratula!

Kötni sajnos nem tudok... :(

wf

Kép
wf

Sziasztok

Ildóca

Gratula. Mit csináltak a gyerekek. Énekeltek, táncoltak?

Nekem nincs türelmem kötni, hímezni. Nem is nagyon ment régen se, amikor még próbálkoztam vale.

Szilvi

Én akartam regizni arra linkre hétvégén, de nem volt időm, most meg eltűnt. Hova tetted :?: :?: :?:

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Csajok! Eltűntetek!

Ildóca? Szilvi? Tindli? WF? Szonja? Kattkatt? Csipetnyusza? Bejja? Többiek?
Gondolom mindenkinek sok a teendő, bölcsi, suli, ovi... Hogy megy az illeszkedés?
Most, hogy kezd ilyen őszies idő lenni, megkérdem, hogy ti hová mentek a gyerekekkel játszótérre... Mármint gondolom nem csak otthon játszotok, ha esik az eső. Játszóház? Ringató? Mi van még?

Képzeljétek, Huba egyre ügyesebben járkál, most már elsétáltunk nagyiékhoz is valamelyik délután, na jó, csak egy utcányi. De olyan ügyi. :-D És egyre ügyesebben is zongorázik. Már nem csak csapkodja. :-D Küldök videót g-re! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Én megvagyok!
Ma voltunk ultrahangon a kórházban, most éppen megfordult a baba. :) Már 6 cm-es talpa van! :)

wf

Kép
wf

Lindi! Szerintem modorálták... :-) majd kűdök mégegyet

Wf! De jóóóó!

Hubamuti! A mi lakásunk éppen akkora, mint egy zongora.
szilvi35

Sziasztok!

Vagyok! :D
Csak kicsit sokminden összejön mostanában!
Nagyok, kicsi, pici mindenkinek mindíg van valami nyűgje amit orvosolni kell!
De vagyok és jól vagyunk!
Ma doki néni is jön és oltásokat hoz!

Tlindi!

Ha simán beírod, hogy www.babakassza.hu akkor megtalálod és még mindíg regisztrálhatsz ott.
Igen énekeltek táncoltak!

Küldtem a g-re e-mailban képeket!
Ha van kedvetek nézzétek meg! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!

Azért attól kicsit nagyobb! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Ildóca, nem tudom megnézni a képeket... :-S Azt dobja ki, hogy sajnos az oldal nem található. :-S

Wf! Tök jó, hogy megfordult! :-) Jaj, én úgy élvezem a babamozit. Szeretem látni mi folyik odabenn. Tök izgi lehet, akinél ikrek vannak. :-D Ja és a nagy talp állítólag magas gyereket jelent. Legalábbis az ortopéd doki szerint. :)

Szilvi! Mi másfél szobában vagyunk, amiből a kis szobát a nővérem birtokolja átmenetileg (decemberig). Ja és, hogy pontos legyek az csak pianino, és az is csak anyósoméknak van. :) Bár én örülnék egy versenyzongorának. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!
Én meg tudtam nézni a képeket, szerintem próbáld meg újra, hátha csak átmeneti hiba volt...
Egyébként kíváncsi vagyok, mennyire lesz majd magas, mert mi nem vagyunk különösebben magasak. Meg senki a családban...

wf

Kép
wf

Hát megnéztem Hubát, szerintem 1-2 év és zongoravirtuóz lesz :) Tényleg úgy játszik mintha értene hozzá, biztos megvan a tehetsége hozzá, érdemes már kicsi korától tanítgatni. Nekem is sikerült megnyitni a képeket, Ildóca, a gyerekek nagyon szépek voltak, Kincső meg igazi kis tünemény, már csak a legifjabbfi hiányzott a képről :) Na majd jövőre, gondolom.
Hannát vasárnap óta külön szobában altatjuk. Úgy néz ki kicsit nehezen szokja meg, szokásosnál többször ébred, reggel 5-6 között már nem akar tovább aludni, így aztán mi se alszunk már tovább, mert követeli magának a foglalkozást. Valakinek valami ötlete, akinek volt már hasonló tapasztalata a különköltöztetéssel? Jó lenne ha 2-3 alkalomnál többször nem ébredne, jó lenne megint azt elérni.
Vasárnap jöttünk haza anyáméktól. A hazafele 2 órás utat végighisztizte, meg itthon is, meg hétfőn se lehetett vele bírni. Anyámék nagyon elkapaták. Ha valami baja volt már kapták fel, nem mintha kézben akart volna lenni, hanem a földön akart kavirnyolni de akkor is, egész héten az volt amit ő akart, így aztán csodálkozott, hogy ha nekem takarítani vagy főzni kellett tegnap, beraktam a székébe, és vonyított, dehát nem értem rá vele foglalkozni. Aztán úgy tűnik mára rájött, hogy itt kicsit lassabb a kiszolgálás, mert egyedül vagyok rá, ami azt jelenti hogy megpróbálunk visszaállni a régi kerékvágásba. Nem is virnyogott ma annyit, tulajdonképpen semmit, hanem tudomásul vette, ha kicsit ülni kell a székében amíg csinálom a dolgom. Persze arra is rájött, hogy kell a szék övéből kihúzni a lábait, úgyhogy mostmár abból is ki tud mászni, így olyankor le kell tennem, hogy nyugi legyen, de tegnap is pl mire egyet fordultam, persze mindezt takarítás után, akkor már kitépett egy virágot a földből, ami meg szanaszét volt szóródva körülötte, úgyhogy porszívhattam mégegyszer. Na mindegy jönnek még zsiványabb idők, úgyhogy én már szokatom magam.

lindi! ne regisztrálj ott!!! majd én kűdök linket (így nekem jó)
szilvi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?