Új privát üzeneted érkezett!

Ez a laptető a pozitív teszteseké és csípek belőle egy picit apának, hogy ne kelljen műteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi lányok!
Kakti!
Gratula !Ma a 11 .napon vagy?

Nekem csodával határosan 12.napon 144 volt a hcg.Úgyhogy ketten indultak,de egyedül marad a picikénk.4+3 naposan ép nyaraláskor ömlött a vérem,semmiben sem bíztam!
De mire haza értünk volt szívhang.

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok!!!

Te jó ég, milyen faxa hírekre jövök!!! Kakti GRATULÁLOK!!!!! De jó!!! Istenem, annyira örülök. És elsőre... csajszi, nem semmi. Millió puszi kismami és nagyon vigyázz magadra. Ne nagyon emelgess.

Rita, nekem a 12. hétre már abba kellett hagyni az utrót. Én utróztam és az utolsó héten kellett csökkenteni három napig 3X2 és utána pedig 3X1-et és miután betöltöttem a 12. hetet már nem kellett használnom. Gratulálok, majdnem elfelejtettem. Nem semmi hogy rájöttek a problémádra és így sikerült spontán teherbe esned. Én azt hittem hogy a meddőségi centrumok is ezzel foglalkoznak hogy kipuhatolják a problémát majd orvosolják, de miután én is oda kerültem tapasztalnom kellett hogy nem egészen így működik. Ez mind a pénz hiánya miatt van gondolom mert a sok vizsgálat ugye nagyon sokba kerülne.
Természetesen senki sem haragszik rád amiért titkoltad, megértjük.
Én is sokat gondolok Békura, de hát ha nem érdemlünk meg egy fotót sem.... No comment. Persze a többiekre is sokat gondolok hogy hol tarthatnak és hogy sikerült-e már valakinek .... na mindegy.
Ma csupa jó hírekre jöttem és ennek nagyon örülök. Csak így tovább csajok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nem kell Tomit műteni, még várja a vérvétel eredményét de ha minden rendben, akkor még ma haza is jöhet. Jó sűrű napunk volt ma.
vicky79
Budapest III. kerület

Haza is engedték Tomit még éjszaka. Ugyanaz a vírus lehetett, mint Barbusnál. Elég agresszív a dög, azt üzenték vigyázzak én is, mert még fertőzhet. Remélem megúszom.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti, klassz a babakocsi de nekünk már van. Nem a legjobb, gondolhattam volna hogy valami baja lehet hogy ilyen olcsó volt és van is baja (a jobb első kerék néha le esik). Elég idegesítő de most már mit tudjak csinálni?
És ne emelgess. Mondogasd Lilinek hogy ott a kistesó a pocakban és nem emelgetheted. Kicsit furcsa lesz eleinte, de majd megszokjátok.
Vicky, örülök hogy Tomit haza engedték. Szerintem már elkaptad volna de neked valszeg erősebb az immunrendszered. Akkora hülyeség amikor mondják hogy vigyázz. Hogyan lehet vigyázni? Tartsd magad távol a férjedtől és a gyerekedtől, vagy hogyan? Szerintem te megúsztad.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Hát valami sikerült azért benyelnem, mert fáj a torkom. Tomié is és szerintünk Barbusé is, mert egyáltalán nem akar nyelni. Inni is alig ivott még ma, de legalább már nem megy a hasa (az is volt). Szóval alakulunk, de alapjában véve mindenki jobban van. Ti hogy vagytok? Hogy telnek a napok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Vicky: sajnálom ezt a vírusos dolgot. Jól átment a családon. Bízzunk benne, hogy ahogy jött, úgy távozik.

Kakti, Ritai: gratulálok Nektek, így kell ezt csinálni :D

Babakocsira nekem sajnos az elkövetkező hónapokban még biztosan nem lesz szükségem. Megjöttem a bmc-bő a fagyis transzfer eredményhirdetéséről, hcg-m zéró. El sem indult semmi.
Amikor 10 óra körül behívták a 2 csajszit, akikkel együtt jöttem vérvételre, és a biológus szólította őket, engem pedig nem akkor már tudtam hogy nem sikerült. Z doktor meg is erősítette 11 órakor.
Ez már az 5-ik beültetés volt, a múltkori volt ebből egyedül félsiker, egy biokémiai terhesség.
Hát most nem is tudom elmondani, mit érzek, gondolom sejtitek. Visszamentem dolgozni a mhelyemre, ahol senki nem tud a lombikozásról, tettem pár órát a dolgomat, senki nem lát rajtam semmit. Most találkozom a testvéremékkel, akik szintén nem tudnak erről semmit, velük is jókedvű leszek, beszélgetünk, aztán hazamegyek. Élem az életem, mint eddig. A férjem azt fogja mondani, szedjem össze magam, folytatjuk tovább.
Iszonyú kiégettség és üresség van bennem, még magam is megijedek ettől. Mindent megteszek a sikerért és mégsem.
Soha nem gondoltam, hogy progeszteron injekciót adok be magamnak a s.gg.mbe, hát már megy ez is. :D
Bocsánat a negatív dolgokért, amiket leírtam de Rajtatok kívül ezt nincs kinek elmondanom.
Vendég

Lovely: Nem is tudjam mit mondjak. Ez szörnyű érzés lehet. Rossz lehet ha még ki sem adhatod magadból a dolgokat. A férjed hogy éli ezt meg? Most hogyan tovább?
vicky79
Budapest III. kerület

Lovely, drága, annyira sajnálom. Tudom mit érzel. Nem is tudom melyik a jobb ha tudja a környezeted vagy ha nem mert nálunk tudtak róla és a sikertelenség után mikor mentem dolgozni mindenki el kezdett sajnálni. Nekem nem lett volna erre szükségem. Meg értettem őket hiszen most én is olyan rosszul érzem magam amiért nem öröm híreket olvastam, és annyira együtt érzek veled hogy nem tudok mást írni csak azt hogy sajnálom. Ezt kaptam én is a sok ismerőstől, családtagtól, munkatárstól de hát fene tudja mi lenne ilyenkor a jobb. Vagyis tudom, az hogy végre öröm hírt közölj mindenkivel és akkor már elfelejtheted a sok rosszat.
Én ezt kívánom neked minél hamarabb.

Vicky, remélem minél hamarabb ez a torok fájás is elmúlik nálatok. Mi jól vagyunk csak el vagyok keseredve mert alig van tejem. Ma délután vettem is tápszert és meg is etettem az én csöppömet, most jóllakottan alszik a drágám. Nagyon remélem ez csak egy kis átmenet. Azt mondja a Vasi hogy nagyon rágörcsöltem arra hogy el fog apadni a tejem és jó lenne ha most szépen megnyugodnék. Megpróbálom mert nincs más választásom.
Egyébként jól telnek a napjaink. Imádom a szitut és tiszta szívből kívánom mindenkinek hogy ezt átélje minél hamarabb mert fárasztó és néha tele van aggodalommal de csodálatos.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nekem sem volt sok tejem és Barbus nem is akart szopizni. Egy ideig még a fejt tejet ette, de a fejéssel nekem hamar apadt a tejem. Ne izgulj, akkor sincs semmi ha tápot fog kapni. Barbus is jól megnőtt. Persze én is bántam, hogy nem ment a szoptatás. Próbáld meg az utrica urens 5 ch-s homeós bogyót, vagy a laktoherbet. A teával viszont vigyázz, mert nekem hasfájása lett tőle a gyereknek. A karamalz sör is nagyon jót tesz a tejnek és én a citromosat kóstoltam, az nagyon finom. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Most a More Milk-re várok. Ezt a tippet kaptam priviben egy drága sorstársunktól. Most azt várom hogy megjöjjön mert megrendeltem a bió boltban. Nagyon de nagyon várom mert állítólag másnap már látni a javulást mert jó sok tejet termel. Természetesen nem fogok össze roppanni ha mégsem sikerül, de mindent megpróbálok.
Köszönöm a tippeket, ha ez nem fog beválni akkor ezeket is kipróbálom. A Lakto herbet már iszom, de nem sok haszna. Sört is ittam az este is és ma délután is de nem érzek javulást. Fene megette, pedig olyan drága. Az is 250-be kerül egy. Hát kinek van arra pénze hogy két sört is megvegyen egy nap?
Na, mindegy, majd csak lesz valahogy. Én bizakodok, oszt ha nem jön össze akkor marad a tápszer. A lényeg hogy most már tudjuk miért sírt szegénykém olyan sokat.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönöm a vigasztaló szavakat. Kicsit jobban érzem magam. Mivel én full ki vagyok vizsgálva, amire csak létezhet, most a férjemnek csinálunk egy genetikai vizsgálatot. Meg csinál nekem Z. doki egy eü kaparást, amit most Etnának is csináltam.
Férjem is szomorú, de nem akar beszélni erről, nem mutatja hanem magába fojtja. De menni kell tovább, amíg nem sikerül.
Vendég

Csináltam=csináltak :)
Vendég

A more milket is hallottam, de én azt nem próbáltam. Állítólag az is jó. Meg sok folyadékot kell inni. Na nekem azért a napi 3-4 liter nem ment.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Lányok, Asszonyok!

Kérlek benneteket adjatok tanácsot, mert nagyon nem tudom mit tegyek. Kaáli-ban volt lombikprogramom. A 14. beültetés utáni napon teszteltem, ami halványon, de pozitív lett. 15. napon reggel újabb tesz, erősebb pozitív eredményt mutatott, (saját kérésemre, nem ők ajánlották) elmentem vérvételre, ahol az eredmény 0 hcg szint lett.

Még sohasem kételkedtem semmiben, elfogadtam, amit mondtak, tanácsoltak, de most valahogy nem tudom..
Ma reggel újból csináltam egy tesztet, ami szintén pozitív lett (erősebb, mint az előző). Ez már az 5. lombik és nagyon elegem van ebből az egészből.

Ha visszamennék a Kaáli-ba újabb vérvételi kontroll-ra szerintem hülyének néznének..
Progeszteron injekciót és utrogesztán gyöngyöket is "szedek", lehet, hogy ezért lett pozitív?? Nem akarok sem hisztisnek, sem "mániásnak" tünni, de nem tudom mit tegyek...
Köszönettel vennék néhány hozzászólást.

Zsóka
zsóka1113

Szia Zsóka,

én a helyedben elmennék a MÁV kórházba a Laboratórium Kft-be, ahol ezer ft környékén csinálnak hcg-s vérvételt. Eredmény másnapra van meg. De ilyenről még nem is hallottam, hogy van egy csomó pozi teszted a hcg-s vérvétel meg 0???
A pozitivitásra utaló csík az a 3 percen belül jött ki? Hamar megjelent a másodík csík?
Szerintem ha igen, akkor terhes vagy. Progeszterontólés utrótól nem lesz pozi teszted, az tuti, nincsen köze hozzá.
Majd írd meg, mire jutottál.
Ja, még a helyedben lehet,m beszereznék egy digitális terhességi tesztet, az tuti eredményt mutat.
Vendég

Kedves Lovely!

Az utolsó két pozitív tesztnél biztos, hogy 3 percen belüli volt a 2. csík megjelenése. Az elsőnél nem figyeltem nagyon az időt, mert izgultam kicsit, de az is hamar látszott. A 3.-nál erre külön is odafigyeltem. Már jól kisírtam magam, így most könnyebb a világ, de tényleg ilyet még én sem hallottam.

A Máv kórházas ötleted külön köszönöm.

Puszi
Zsóka
zsóka1113

Kedves Lovely!

Így néz ki a 3 teszt. A kép nem túl jó minőségű, de talán láthatóak a csíkok. [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.2931.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsóka1113 2011.09.24 14:52-kor.
zsóka1113

Szia Zsóka,

sajnos nem tudom megnyitni a képet, hibát írt ki a rendszer. De ha pozitív a teszt, akkor hcg hormon van a vizeletedben. Szerintem ne hagyd abba a gyógyszeres támogatást, és csináltass egy hcg-s vérvételt. Én drukkolok nagyon Neked, és írj majd mi a fejlemény.
De én akár a Kaáliba is bemennék és megmutatnám a teszteket.
Én 5 beültetésen vagyok túl, ebből 1 biokémiaiig jutottam, szóval gondolom mit érzel. Nekem csak ebben az egy esetben volt pozitív tesztem.
Vendég

Én megnéztem a teszteket (csak a végéről ki kell törölni a [ / img ] részt.
Elég egyértelműnek tűnik. MIndenképp csináltass egy független laborban is egy tesztet!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kedves Kakti!

Már kijavítottam a mellékletet, így látható a teszt. Köszönöm szépen a biztatást, nagy szükségem van rá. A progeszteront és az utrot nem hagyom abba..
Még jelentkezem...

Sziasztok
zsóka1113

zsóka: Pedig ezek teljesen egyértelműen pozitív tesztek. Én sem hagynám annyiban a dolgot.
vicky79
Budapest III. kerület

Lovely Drága! Sajnálom ami történt!!!! Úgy szorítok értetek pedig!!!! Nyugodtan gyere fel, és mondd el ami bánt, már úgysem érti meg igazán.... Remélem hamar megnyugszik a kis-lelked, és lesz erőtök folytatni!!!

Zsóka: Hát elég egyértelműen pozitív az a teszt!!!! Járj utána, biztos ami biztos!!!
nyulacs82
Szolnok

Hahó!

Még egyszer gratula nektek a + tesztekhez.

Lovley: remélem a következő meghozza a várt eredményt.

Zsóka: ahogy itt irták járj utána a dolgoknak, van annyi magánlabor. pl a Krama Kft is. Egy kalappal.

És ahogy korábban irtam nem feladni, nézzük Vasikát hogy babázik már! Vasikám: mégis kell ez a tápszer. Nem baj, de remélem tej is lesz még. Akkor mégis ezért sirdogált - éhes volt a kislegényke? Imádom és annyira meseszép volt/van/lesz. Azt pedig soha sem felejtem, amikor megdajkáltam. Hihetetlen élmény/érzés volt nekem is ill. látni titeket együtt ennyi év után.

Vicky: gyógyuljatok.

üdv kispatak
meer
Aba

Sziasztok.
Köszönöm még egyszer a vígasztaló szavakat. Összevakartam magam a padlóról és a hogyan továbbon gondolkodom már.
Remélem én is megérem egyszer, hogy babakocsit és tápszereket kell válogatnom, melyik a legjobb :)

Zsóka, én halkan gratulálok, ezek pozitív tesztek!!!!
Várjuk a fejleményeket.
(Ha tényleg bebizonyosodik, hogy ott a baba, azért lenne a Kaáli laborhoz pár kedves szavam a helyedben.)
Vendég

Zsóka esete:
Én igazából azt nem értem, hogy a teszt a vizeletben lévő hcg szintet mutatja. Akkor hogy lehet, hogy van is hcg a szervezetében, meg nincs is??? A vizeletben van, a vérben nincs? Nekem ez nem tiszta...
Illetőleg: hasonló volt most a jóbanrosszban is. Szóval akár lehetne, de nekem ez gyanús...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zsóka!
remélem a probléma azóta már nem probléma, de azért lehet tévedés is a labor részéről. abba ne hagyd a bogyókat és a progit. a versys klinikán már pár óra alatt megvan a bhcg eredmény. az árát nem tudom, de ott tuti nem tévednek. szerintem elcserélték a véreredményed. lehet, hogy valakinek olyannak mondták, hogy +, aki szegény meg nem terhes :?

nekem is biokémiai terhességem volt és nálam tök egyértelműen nega lett a teszt. tehát ez a 3 + teszt azért elég bizonyságnak tűnik. szegény valaki, aki meg azt hiszi, hogy kismama :oops: biztos azok között kevertek be valamit, akikkel együtt voltál vérvételen aznap. nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a fejlemény!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nekem is az jutott eszembe, hogy összekeverhették a leleteket. Kíváncsi leszek én is, hogy mi lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Na, azt hiszem, egyértelmű, melyik a szerdai, melyik a mai. :)
(Remélem, nem probléma, hogy megosztom veletek az örömöm!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Gratula. Nagyon szép tesztek.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsóka, rendesen ledöbbentett a történeted. Én is megnéztem a képet, hát egyértelmű hogy pozitív a teszt és napról napra erősebb, tehát tutira a labor tévedett. Már alig várom hogy gyere a jó hírrel. Remélem megírod nekünk hogy mi lett, mert megcsináltatod egy magán laborban is azt a vérvételt.
Kakti, csodaszép a teszted. Annyira de annyira örülök a jó hírednek hogy ahhoz szavak nincsenek.
Lovely, nagyon irigylem a hozzá állásod. Szerintem sokan irigyelnek nem csak én. Én pl rettenetesen gyenge vagyok nincs erőm a fájdalmakhoz. Ölellek és továbbra is kitartást kívánok neked, meglásd hamarosan neked örülünk és tanácskozunk a babakocsi és a tápszer vásárlással kapcsolatban.
Kispatak, nem valószínű hogy kell az a tápszer mert ma adtam neki szopizás után. Azt hittem hogy nem lakott jól azért sír olyan sokat és megivott 50 ml-t. Na, egész délután hányt szegénykém. Este fürdetés előtt pedig orrán száján jött a hányás, majdnem megfulladt. Még jó hogy ott voltam mellette és azonnal tudtam reagálni. Szegénykém nagyon sokáig kapkodta a levegőt mert nagyon megijedt. A fürdetés és utána a szopizás megnyugtatta, most már nagyon nyugodtan alszik a drága. De nagyon megijedtem úgyhogy azon leszek hogy legyen tejem és szoptathassam. Úgy látszik ő nem nagyon bírja, vagy az már túl sok volt neki.
Vicky, az a furcsa hogy én megiszom azt a napi 3-4 litert naponta mert kell is. Állandóan szomjas vagyok, csak enni nem nagyon tudok. Nincs étvágyam sem és nem is kívánok semmit sem. Most csirke paprikást csináltam és az jól esett, remélem most már megjön az étvágyam és az meghozza a tejcit is.
Remélem ti már jobban vagytok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok-sok biztatást. A tegnapi napon pocsék volt, mert ez a bizonytalanság a legnehezebb. Persze a küzdelmet nem adom fel. Tegnap este újból vettem egy tesztet (3. fajtát) és reggel megcsináltam immár a 4.-ket. A tesztcsík azonnal, majd kb. fél perc után halványan jött a második is. Kb. 3-4 perc után már ott volt az a bizonyos második. Tényleg fel nem fogom, ami velem történik...mindenesetre holnap reggel irány egy labor..
Amint van eredmény mindenképpen jelentkezem.

Kedves Kakti! Gratulálok a kétcsíkos teszthez.

Kedves Lovely79! Vigyázz magadra és csak előre nézz, mert a megoldás arra van.

Mindenkinek köszönöm mégegyszer a támogatást.

Zsóka
zsóka1113

Vasi: Én is csirkepörköltet főztem és én tejfölösen szeretem. És enni kell, remélem beindul az étvágyad is lassan.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsám:
Igyál sok folyadékot is! És valóban: enni sem árt, hogy legyen sok tejcsi. De hidd el, most még nem kell neki 150-eket szopizni alkalmanként! :) A tápit tedd el ínségesebb időkre - de reméljük, nem lesz rá szükség. Alkoholmentes sör mehet, és a More Milk is jó nagyon!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Sajnos a laborból nem küldték át az eredményt, annak ellenére, hogy 4 órakor ezt megigérték. Szóval holnap reggelig izgulhatok tovább..

Köszönöm az észrevételeiteket.

Zsóka
zsóka1113

Zsóka: Várjuk mit mondanak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Előkerültem én is :)
Köszönet és ezer hála a dokinéni telcsijéért. Ma este 8-ra megyek hozzá :)

Vicky!

Nem semmi sztoritok van :) Barbus hogy álla bölcsivel? MI ma kezdtük :)

Kakti!

Gratulálok :)

Zsóka!

Szorítok érted :)

Vasi!

Én homeos és More Milket is szedtem, de nekem ha földig húztam a melleim, és a jövőhetet megettem sem lett több... De a lányom mégis hatalmas. Ma a bölcsibe azon röhögtem, hogy magasságra az egyém a legnagyobb, korban viszont nem :) Ja, és ugye Jami 8 hónapra született :)

Lovely!

Nagyon sajnálom a veled történteket... Nem is tudom mit mondjak...

Most rohanok Jamihoz :) Fagyit eszik a lelkem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Most sehogy sem állunk a bölcsivel. Talán szerdán mehetünk újra, mert még taknyos egy kicsit. Jami hogy bírta a bölcsit?
vicky79
Budapest III. kerület

Zsóka, tiszta izgalomban voltam egész nap. Sokat gondoltam rád és annyira reméltem ha végre bekapcsolom a gépet olvashatom a jó hírt. Nem baj, izgulok veled holnapig és meg próbálok hamarabb jelentkezni, ámbár nekem most nehéz.
Witch, tök elkeserítettél. Nagyon remélem hogy több lesz a tejem. Nem akarom hogy csöpögjek vagy szétfojjak de legalább biztosan lenne elég. Tök izgi hogy mindkettőtök lánya bölcsisek már. Én is iratom a fiamat csak még nincs meg a munkáltatói igazolás és a lakcím kártyát is meg kell csináltatni mert amit a kórház csináltatott az az állandó lakcímre szól és nem az albérletihez. Az állandó Enyingen van és mi meg Fehérváron lakunk. Hívnom kell a tulajt hogy jöjjön velünk és hozza a tulajdoni lapot.
Na, izgulhatok holnapig Zsóka csíkjain. Nagyon szorítok neki. Alig várom a holnapot. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi!

Nem szeretnélek elkeseríteni. Sajna az én családom nem igazán jól tejelő. Maminak nem volt egyáltalán. Anyunak 6 hétig. Én 3-4 hónapig húztam evés előtti nasinak, a 4. hónapban már csak este volt....

Vicky!

Imádja a gondozónéniket, és aranyosan játszik a gyerekekkel,. de az első napból még nem vonnék le következtetéseket... meglátjuk :) Majd jelentkezek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Felhúzott a mai nap kicsit.
2 órát ültem a rendelőben, jött a biológus, aztán behívott a doki (nem volt Hilda és ez pozitívum), és közölte: hallom, pozitív lett a teszt, gratulálok! Menjen tovább az utrogestan és jövő kedden jöjjön vissza ultrahangra!
EZÉRT!!! Ezért ültem ott két órát! Ezért szenvedett a lányom (és vele a nővérem) két órát??? Kicsit csalódott voltam.
De jövő kedden megyek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasi: Nekem a munkáltatóit majd csak akkor kell bevinni, ha már dolgozni megyek. Én most szabin meg tp-n vagyok, de nem gond hogy még nem vittem.

Witch: Remélem minden rendben lesz a bölcsivel, kíváncsi leszek én is szerdán a bölcsire.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Voltam a dokinéniél. Nagyon kedves, aranyos, őszinte és együttérző. Ő a nekem való doki. Csak elkeserített. Kimerült a petefészkem, amit tudtam, viszont 3 hete műtöttek és megint van 2 db 3,5 cm-es cisztám... Orgametrilt kell vennem, felírta... Szedem 3 hétig, megjön, és utána FSH, aztán meglátjuk... 28% esélyem van, ami szerintem egész jó :) :cry: Most megvan a lecke megint... Bocsi hogy itt kesergek, de nekem ez most nagyon rossz...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Az orgametril nekem kihajtotta a cisztáimat. Nem akarlak megbántani, de nem akarták még emiatt a sok ciszta miatt a dokik kivenni a petefészkeidet? Vagy úgy vannak vele, hogy még túl fiatal vagy és szeretnél még babát? Csak mert ez már rengeteg, ahányszor téged a rohadt ciszták miatt felvágtak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megkaptam az eredményt 790 lett a hcg-m. Szeptember 08-án volt a beültetés, így akár egy későbbi beágyazódással még jó is lehet..... :lol:

Persze tavaly volt egy hasonló esetem, akkor nem nőtt eléggé a hcg és missed ab lett belőle. A sors nem teheti ezt velem mégegyszer....

Most még azt sem tudom hogy mit csináljak... :roll:
zsóka1113

Sziasztok!

Most beszéltem a doktornővel, aki nagyon ledöbbent, hogy fordulhatott ez elő. Mondta, hogy utánanéz a leletemnek, de számára is érthetetlen volt. Egyébként egy teljesen jó értéknek mondta ezt a szintet.

Jövő héten szerdán megyek ultrahangra. Tudom, hogy egy kontroll vérvétel sok mindent elárulna, de most hajlok a struccpolitikára - egyrészt, mert abszolút jól érzem magam (tegnap az utcán hangosan énekelgettem a vérvétel után, pedig nekem az a legnagyobb megpróbáltatás) mástrészt már annyi stresszes napon volt, jó lenne egy kis nyugi..

Ha az élet élni akar, akkor még a 0-s hcg-t is túléli :D

Mindenesetre köszönöm a sok biztatást.

Zsóka
zsóka1113

Zsóka: Szerintem majd az uh lesz a tuti. Addig meg éled a gondtalan kismamák életét.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Witch:
:jó, hogy megtaláltad a Neked való orvost. Az hihetetlen, mennyire ragaszkodnak hozzád ezek a ciszták.A 28% hogyan jött ki? AMH-t nem nézettek a drnővel? Állítólag megbízhatóbb, mint az FSH mérése. Drukkolok nagyon.

Zsóka: nem csoda, hogy ledöbbent a doktornőd, ez hogyan fordulhatott elő? mikor lesz az UH?

Kakti: várakozást sajnálom, ezt totál nem lehet kiszámítani.
Vendég

Vicky!

A bal petefészkem már nincs meg... a másik még megvan de minek???
Amúgy valószínüleg ez lesz a vége... De igen, gondolom mert szeretnék babát, és még nem vagyok 30 éves...

Zsóka!

Halkan gratulálok :) Megjegyzem nem te vagy az első akiről ezt hallom Kaáli terén. Volt aki azért vetélt, mert aztmondták nem terhes, abba hagyta a bogyókat, és később szépen elvetélt...

Lovely!

28%? nem tudom. ezt mondta a dokinéni :) ő tudja :) én hiszek neki :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?