Sziasztok!
Kibújva depis csigaházamból itt is vagyok
Egy kicsit összejött a fejemben egy-két dolog, de már kezdek kimászni belőle!
Babácska!!! Nagyon-nagyon drukkolok,h holnap ne kelljen leállnotok!!! Várunk majd nagyon!
Bodzássüti, csudaszép lesz az új üzletetek!!!
Agnyes, drukk hétfőre
Zafír, csodállak az erőd miatt! Örülök,h indultok amint tudtok!
Etuska, nem jöttél még bővebben
Dóri, ohh, tényleg! Nem baj, ráér a borító mikor megyünk vagy megy a férjem a gyerekülésért
Hihetetlen mit csinálsz az 5 gyermekeddel. Nem csoda,h olyan vékony vagy...további sok-sok erőt és remélem hamarosan tudsz majd egy kicsit pihenni. Amúgy tudod olyan jó volt látni,h benneteket a gyerekek éltetnek. Egy csomó szülőn lehet látni,h a micsodájuk tele van már akár már egy gyerekkel is, de rajtatok semmi ilyennek nem volt látható jele!!!
Agár, majmocskák
cuki név
én kiscicáknak szoktam Őket hívni
Hepehupa, Te már egyáltalán nem jársz erre??? Mi lehet Tofuval? Már elmúlt egy éves is
Nálunk annyi van,h csak a cukromat húzta alá kedden a doki. Megyek már vele holnap diabetológushoz! Gondoljatok majd rám
Amúgy van valami a hüvelyváladékomban, ami miatt majd antibiotikumot kell kapnom ha szülök, nehogy a babák is megfertőződjenek (streptococcus valami) ja és sajna Zalánnál több a magzatvíz, de most lesz egy csomó vérvizsgálat amiben lesz olyan ami miatt lehet, de valszeg a cukor okozza.
Amúgy vasárnap reggel óta nem ment a cukkerem 7 fölé
de persze fogytam is már...na majd holnap megtudom a frankót
Képzeljétek, megkérdeztem a dokit,h milyen testrészük van a köldökömnél,mert ott aztán szokott buli lenni. Na kiderült,h az én szentnek hitt Benedekem ott rugdossa Zalán fejecskéjét
majd még a végén mellé fogok és Benedek lesz a dominánsabb
Most megyek,mert megjött a zuram!
Puszika mindenkinek!
Bari