Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gumicukor! Nórinak is ilyen nagy paplanja van már. Kép
Általában kitakarózik, és ráfekszik a paplanra. Na, ilyenkor jön a másik, kisebb takaró, van, hogy ezt is begyűri maga alá, így reggelre általában 3 takaró van az ágyában Kép.
Én csak pizsit adok rá+zokni. Nálunk kb 22 fok van éjszaka, ha melegebbre állítom a termosztátot nagyon rosszul alszik (mi is).Kép

Digitgépet viszünk mi is+kamerát. Apa kiadta utasításba, hogy videózzam le a Nórit, hogy mit szólt a Mikihez. Mondtam neki, hogy inkább jöjjön ő is, erre: "Nem érdekel engem a női csevegés és a gyerekek csivitelése." Hát nekem ilyen férjem van, igazi Hókuszpók.Kép

Ja, Márkot nem viszem, bár teljesen meggyógyult, mégis egyszerűbb, ha nem kell őt is pesztrálni. Meg úgyse nagyon élvezné még a bulit.Kép A nővéremet viszont viszem, ő is teljesen be van sózva, ráadásul őt akarom megkérni, hogy kamerázzon Kép.

Na, akkor délután találkozunk, nagyon örülök neki, hogy személyesen is megismerhetlek Titeket.

Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Beszti!
Tényleg benne vanKép De jó. Örülök neki, bár a lottón lenne ilyen szerencsém. Több 100 születéstörténet érkezhet hozzájuk és pont a Gabiét választották.Kép Nem is mertem remélniKép

Gumicukor!
Köszi a szíves fogadtatást. Bár megvallom őszintén, hogy vannak fiúnevek amik jobban tetszenek, de ugye nem én döntök egyedül. Kiválasztottam vagy 10-15 nevet és osztályoztam 1-5-ig. A páromnak meg ez tetszett az összes többi közül így a Dani név győzött.Kép
Nem baj, így már van egy Csabika, Gabika, DanikaKép

sasha

Kép
sasha

Gumicukor!

Akkor jó, kösziKép

Kataa!
ez szupi,a férjem meg állandóan csak olyanokat hall hogy az új építésükben is csillagászati a fűtésdíj minta panelban. Ja, nálunk panelban 9. emeleten van ilyen kevés fok.

magdi!

Auz én férjem is ilyenKép

Képzeljétek nálunk borulta program, úgy volt anyósom ma fekszik be a kórházba, most telefonálta férjem hogy csak hétfőn kell úgyhogy most jönnek ide 2-is. Hát ez szuper, így Emam tuti nem fekszik le időbenKép nem tudom így hogy fogunk oda érni, lehet késünkKép Ráadásul a férjem így csak msot megy be dolgozni, így lehet hogy holnap is mennie kell dolgozni, úgy utálom az ilyen kavarást. ha előre megkérdezi az orvosokat akkor nem lett volna ez, de ő soha semmit nem kérdezKép ja, főzve sincs, és ő nem ezsi meg a kínai kaját sem a gyorséttermitKép Mindez 1/2 12-kor derült kiKép Lassan indulok Emméárt.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ja, Dani név: nekem tetszik, de nálunk 23 éve foglalt, a nővérem nagyobbik fia DaniKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
Petra2
petike 11kg és vékony viszont ha felveszem akor már nehézKép pedig anyit eszik hogy csak nézem hogy még fér belé Kép bölcsiben uzsonázik de ha hazajön ujbol kér enni +még vacsizik is velünk +1-2 cumisüvegnyi szojatej is lemegy a pocakjába Kép.
Gyerekeid nagyon szépek és aranyosak Kép .

Panda
nincs gyerek béres csepp csak normál csep az jo a gyerekeknek is mert nem kor hanem suly függö a béres csepp 10kg felett lehet adni napi 2x5cseppet valamilyen folyadékban +C vitamint is kell adni hozá én cebion cseppeket adok a béres cseppek melé valamilyen gyümölcslével .

Halacska

nálunk sem alszanak hálozsákban imike 2x aludt bene de tul sokat forgolodik éjszaka és zavarta az alvását petike meg már rég nem alszik hálozsákban van saját pizsije aban alszik +pizsi alat egy hosszu uju polo + zokni betakarni petikét sem érdemes mert kitakarozik .

Lányok
imike tehnap egész este lázas volt elöször panadolt adtam az nem vit le 2 óra mulva se akor jött a lázkup atol elalut 8után aludt éjjel 2 ig akor felkelt hogy éhes +lázas ujabb panadol elaludt és reggel 8ig aludt 9kor öltöztetem megint lázas panadul félora mulva még mindig lázas adtam neki kupot most evett és alszik délután megyek megint a dokinénihez visszem visza néze meg hogy miért lázas egyfolytába a gyerek +petikét is elviszem mert csunyán köhög ,és náthás Kép én ezért nem merek elmeni egyetlen ilyen buliba sem mert soha nem tudthatom milyön közbe +én nem szivesen hozom el öket délben mert imike délben már alszik a bölcsiben általában petike is és a bölcsiben nem ébresztenek fel alvo gyereket alvás idöben ,5fél hat is lenne mire oda érnék ugymeg nem éri meg és este a családomé ha közelebb lene legközelebb a tali akor szivesen menék .Bár multkor kérdeztem hogy nem Lehetne leközelebb itt kispesten szervezni a talit ? .

JO SZORAKOZÁST Kép

Pusz csics
csics

Sziasztok Mamik!

Hallom Pancsi pöröl a babával a kiságyban. Vajon melyikük nem akar elaludni? Kép Kicsit korábban tettem le a buli miatt.
Megszavaztam magamnak egy délelőttöt itthon. Takiztam, gyorsan főztem tojcsinoklit és 3asban befaltuk. Olyan jó volt! Mármint a 3asban, na jó azért a noki is finom volt. Mivel a férjem hétvégén dolgozik, így nálunk ünnep ha együtt vagyunk. Tudom, hogy máshol is de most ezt le kellett írni. Kép

Pancsinak folyik az orra, de nem lázas és nem köhög. Ugye mehetünk?????????

Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok mindenkinek!
Megyünk délután, jó lesz végre újra látni benneteket élőben...

Ma voltam terheléses vércukron, meg UH-n, ahol is megállapították, hogy az "átlagosnál jelentősen több" magzatvizem van Kép. Csak hogy lehessen egy kicsit parázni megint...
Viszont saját szeműleg láttam egy jókora kukit Kép

Zita
parazita

Csics,
Jó neked, én kipróbáltam, hogy Solymesz mennyi ideig nem hajlandó jönni, ha egyszer nem akar, és kb. fél órát ücsörögtünk a Cházár A. utcában egy ház lépcsőjén...
A Ligetben simán elbóklászott 10-15 percig egyedül, miután közöltem, hogy akkor pá, én megyek haza... Hagyott elmenni, aztán én osontam utána a fák mögött. Marhára nem izgatta, hogy vagyok ott.

Zita
parazita

Helló lányok!

Kezdem az elején:
Máté szinte alig aludt éjjel.Ettől persze nyűgös és fáradt.A délelőtti séta ismét "botrányba" fulladt.Először a lépcsőknél játszottunk kb.fél órát(imád lépcsőzni) és persze nem akart tovább menni.Vissza a babakocsiba,mert most vittem azt is és elmagyaráztam neki,hogy ha nem fogad szót,ültetem bele és jövünk haza.Séta tovább,később megint kivettem.A második saroknál már azt kezdte el játszani,hogy a járda és úttest közti árokba akart lemotorzni.Először ment,hogy "nem szabad", de innen nem mozdultunk.Aztán hagytam,hogy menjen bele és ha nem tud kijönni egyedül(nem mély,de neki pont elég...),majd meglátja miről beszélek.Persze süvöltött,hogy szedjem ki."Anya megmondta,butaság,gyere menjünk tovább!"Miután ez sem használt,vissza a babakocsiba.Egész úton mondtam,hogy Anya mérges,így nem sétálunk stb.Itthon aztán elköszöntünk a motortól és bezártam a garázsba.Láttam rajta,hogy tudja miért van az egész!Nem hisztizett,csak sírdogált,úgyhogy mégegyszer elmondtam mit csinált és miért vagyok mérges.
Na ezt csak azért írtam így le,mert ha nem alussza ki magát,akkor azért nem fogok vele másfél órát autózni a délutáni csúcsban,ha meg sokáig alszik,akkor meg 6előtt nem érnénk oda és jöhetünk is vissza szinte.Eredetileg fel akartam előbb kelteni,hogy odaérjünk időben,de így csak vele szúrok ki,úgyhogy én lemondom a mai Télapót Kép

Köszi a válaszokat séta témában,de sajna nem lettem okosabb,hogy milyen módszerrel lehet rászoktatni a szófogadásra.

Jó mulatást mára és csináljatok sok fotót!!!

Csics
Én ajánlottam akkor kispesti randit,de sem Te, se más nem reagált rá!
Kataa,szerinted elférnénk?

Petra
Na látod ezen vagyok kiakadva!!!!Hogy van akinek még a választási lehetőséget sem ajánlják fel,hogy piszkálja,vagy sem.
Két ismerősöm közül (akiknek műteni kellett a fiait szinte egy időben) az egyik szintén nem is hallott róla, a másik meg várt,mert a sebész ezt ajánlotta.
Na kuki téma végképp lezárva részemről.

pusz
Aja
aja

Petra bocsi!Petra=Ági

Aja
aja

Magdi
En ferjem jonne(tavaly is lelkes volt)csak epp nincs otthon KépKulfoldonKépEgyebkent O sem volt az a gyerek erdeklodesu,de szerencsere megvaltozott miota megvan Alex.Elotte mondta is hogy nem tudja mit fog vele kezdeniKépAztan azotam eg azt mnodja,el sem tudna kepzelni nelkuleKép

Mano
Hat Alex mar negyed3-ig aludt a bolcsiben,pedig sosem szokottKépFel 2 ota ott ultem es vartamKépRemelem Emma is kialussza magat es jottokKép

Csics
Iminek jobbulastKép

Halacska
Persze hogy gyertekKépEn nem feltem Alexet,es nem hagyunk ki egy jo bulitKép

Parazita
Nekem meg kevesebb volt,ne aggodj,minden okKépKép

Aja
Tolem lehet nalatok a kovi tali,bar nekem eleg messze van,de kb mint a Recsei,20 perc kocsivalKép
Elfernenk bar akkor csak ha az anyucik jonnenek apuka nelkulKépNem kell varni jovo Mikulasig,lehet tavasszal is egy taliKépMondjuk egy jelmezbuliKép
Kar hogy nem jottokKép Ez mar tuti?Nem ebred azota fel Mate?
A csomidat eljuttatom Alizzal,jo?17-en lesz a ceges kari vacsora,azon talalkoznuk es elkuldom veleKépHozzajuk mar csak januarban megyunk legkozelebbKép

Na mi mindjart indulunk Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Jó estétKép!

Itt vannak a képek:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4112

persze a legtöbb képen Gyurma van, de azért van rólatok isKépKép.

Várom a többi képetKép.

Köszi Kataa a szervezéstKép. Bocsi, hogy nem tudtam senkitől elköszönni, de alig győztem loholni a családom utánKépKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Nagyon köszönjük a szervezést Kataa-nak.
Képeket majd én is töltök fel, csak Tomi baba azóta eszik, hogy hazaértünk KépKép

Szilcsike
szilcsike

SziasztokKép
Teszek fel ide en is par kepetKép
Kép
Kép
Kép
Kép

A tobbi inkabb Alexrol vanKép
Remelem mindenki jol erezte magatKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Én egy picit csalódott vagyok, annyi mindenkivel szerettem volna beszélgetni, de miután 3 idegen anyukát is letámadtamKép elment a kedvem az próbálkozástól. Nekem óriási segítség lett volna a címkézés Kép.
DE! Akikkel beszélgettem az csuda jó volt, élőben is olyan aranyosak, mint itt a neten. Meg néhány nem hozzánk tartozó anyukával is jót beszélgettemKép.

Persze nem én vagyok a lényeg, ami igazán fontos, hogy a Nóri nagyon jól érezte magát. Az első egy órában olyan izgatott volt, ilyennek még nem is láttam. Nem tudta, hogy melyik játékhoz kapjon, meg ez a tömeg!!! Neki mindez óriási újdonság volt, ezek mellett a Télapó fontossága teljesen eltörpült Kép

Képeket mi is csináltunk, de főképp a Nóriról, mivel a fényképezőgép 10 perc után kijelezte, hogy alacsony a töltöttség. Ehhez hozzáteszem, hogy a kamera kb 15 percig bírta. Kép Legszívesebben megfojtottam volna a férjemet 1 kanál vízbe!!! GGGRRR. Nagyon mérges voltam rá, főképp azok után, hogy 3x is megkérdeztem, hogy fel vannak-e töltve. Na, mindegy, fotókat majd felteszem, ha kivarázsolom a gépből.

Képzeljétek Nóri megint nem pisilt a pelusba, megvárta, hogy felmenjünk a tesómhoz, és ott kakilt és pisilt is. Azt hiszem mi végképp elbúcsúzunk a pelustól. Kép

Kataa! Még egyszer köszi a szervezkedést.Kép

Szép hétvégét mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Nagyon jol ereztuk magunkat!Kép
Lanyom persze az elejen hozzankbujost jatszott, meg a Telapoval egyaltalan nem volt hajlando szoba allni, de a vegere annyira belejott, foleg mikor mar kevesebben voltak, hogy nem akart hazamenni. Asszem az utolsok kozt mentunk el.Kép Egesz uton hazafele kiabalt, hogy Menjunk vissza!Kép Az occset ez nem zavarta abban hogy vegigaludja hazafele is az utat.Most orultem neki hogy nemalvosak a gyerekeim, mert a bulit tok jol birtak, most meg mindaketto huzza a lobort! A kicsi szopizott egyet hajnalban es visszaajult. Persze ebbe a tegnap bevett fajdalomcsillapito is belejatszik, mert ugy bedurrant a nyakizmom, biztos eszrevettetek, hogy majdnem nem mentunk. De aztan gondoltam legfeljebb lesz a kicsinek egy alvos napja, beveszek valamit, el kell mennunk.

Kataa

Koszi a szervezest, minden nagyon klassz volt!Kép
Szerintem is legyen surubb a tali, de ezt mat tavaly is megbeszeltuk, aztan megsem lett belole semmi.Kép Na majd az iden!Kép

Gumicukor

Koszi a muffinsutoket, nagyon szuperek!!!
Ird meg a szamlaszamot, utalom a neten a penzecsket!

Magdi

Velem azert beszelgettel!KépKépKép
Meg dumcsiztam volna veled Markrol, de aztan nem nagyon lattalak...igaz, mi sokat voltunk a galerian.

Most megyek, mert ebrednek a skacok, majd meg jovok.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Hát mi nagyon jól éreztük magunkat, tényleg köszi Kataa és Conti a szervezést!

Emma nagyon jót játzsott és én meg tudtam bezsélgetni. Bár közel sem mindnekivelKép, ez szinte képtelenség is, de jelentősen több emberrel mint tavaly. Emma időnként eltűnt, de aztán mindíg meglettKép

Banyóci!

Neked külön köszia sok képet EmmárólKép Állandóan azt kell nézni ahola Télapó adta neki az ajándékot, nagyon tetzsik neki. majd át tudnád küldeni nekem rendes méretben? vagy csak ekkorában van mint a neten?

Ma a férjem dolgozikKép, Emmával elemntünk vásárolni az interspárba és megint volt coccolino maci, csak kissebb minta múltkor. Hát persze vennia kart, mondam neki hoyg miért, hiszen van már neki coccolino macija. "De anya, ő a barátja" volt a válasz, ígfy megvettükKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Szilcsike!
Tomi még mindig szopizikKépKépKép? Várjuk a képeketKép.

Magdi!
Nem vagy egyedül, nekem is jól jött volna a cimkézés. Volt pár emberke, akiket anélkül is felismertem, de nagyon sokakat nem. Főleg igy, hogy nagyon bekavart nekem, hogy ennyien voltak az "idegenek" is. Téged pl. most utólag kép alapján próbáltalak beazonositani, de abban sem vagyok biztos, hogy te vagy azKép.

Nyuszi!
Téged szerintem egyáltalán nem is láttalakKép. Vagy csak én voltam a vak?

Manó!
Nagyon szivesenKép. Mivel mondtad, hogy nem lesz gépetek, igy próbáltam egy pár képet csinálni rólatok. Mellesleg az uram odavolt EmmáértKép, ott áradozott, hogy milyen édes a kis göndör fürtjeivelKép. Persze, átküldöm az eredetit, nekem is az tetszik legjobban. (csak 1 mp-re állitottam a gépet, nem baj?)

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Pancsi orra még folyni is elfelejtett Kép, annyira belefeledkezett a játékokba.
Nick nevek nekem is hiányoztak bár a gyerkőkről és az apukákról (fotókról) sikerült beazonosítani 1-2 anyukát, Kataa és Manó is segítettek.

Sasha
Minden ok? Pocaklakó is jól érezte magát? Gabcsi tényleg egy angyalka a fürtjeivel. Hasonlóan Emmához. Kép

A játszóházban nagyon tetszett, hogy még "nem lelakott". A meleg mondjuk húzós volt, még jó, hogy Gumicukor jelezte előre.
Megnézte vki a Játékvárost a földszinten? Nagyon siettünk, így nem került rá sor. Az is fizetős?

Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Banyoci

Akar hiszed akar nem, pont azon gondolkodtam, hogy ott voltal-e, aztan lattam hogy tettel fel kepeket a netre...
Hat en ott voltam a vegeig.Kép Lent volt egy vilagoskek pled, azon tanyazott neha a fiam, meg en is mellette, de sokat voltunk a galerian, mert Emi oda rejtozott el a tomeg elol. Csak a vegen volt hajlando lent jatszani, amikor mar kevesen voltak.Kép
Egyik kepeden rajta is vagyunk, bent a Telaponal, ugyanis a fiammal vettuk at Emi ajandekat, mert o nem volt hajlando lejonni a galeriarol...

Mano

Az en paromnak is tetszett a furtosod, meg foleg hogy egyedul csatangolt ossze-vissza.

Halacska

Mi majdnem oda mentunk be eloszor.Kép Nekem ugy tunt fizetos.

Ilke

Nagyon edes a pici fiu, kicsit ledobbentem, hogy hozza kepest Danny mar milyen nagy es hogy telik az ido...Kép

tettem fel nehany kepet, de sajna csak a vege fele jutott eszembe fenykepezni...bocsika. Meg azert sokat volt a kezemben a pici fiam is.
De van egy-ket jo kepem Zitanak, Gumicukornak, Ilkenek.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4047&page=1
En is beszelgettem volna meg egy-ket emberrel, de sokan hamar elmentek.Kép Meg sok volt az "idegen".

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

NyusziKép
Nekem nem jön be az oldal, talán hibás a link. De megkerestem, vajon ez lesz a jó ahol a képeid vannak? Csak hogy a többieknek ne kelljen keresnieKép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4047

Most megnézve a képeket, sikerült beazonositanom titeketKépKépKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Banyóci!

Köszi a képet!Kép Ha van másnak is rólunka kkor nagyon megköszönném ha küldenétekKép

és a dícséretet is a férjed részéről, jól esikKép

Nyuszi!

nektek isKép De az önállóan rohangászó gyerkőchöz számítsátok hozzá a dolog hátulütőjét, hogy másban is ilyen, és hisztis és akaratos, szóval néha becseréltem volna egy nyugis kis visszahúzódóraKép
Egyébként iszonyú volt néha egy pillanatr nem figyletem oda, pl pár szót szóltam avalkihez sé már nem is találtam a szememmel hoyg hová tűnt, de mindíg meglett előbb-utóbbKép Kataa bíztatott hogy az ajtón nem tud kimenni mert be van csukvaKép
De a Mikitől ő is be volt tojva rendesenKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Feltettem a képeket, az album címe:
Mikibuli-Récsei-Magdi képei
A tesóm fotózott, csak a jól sikerülteket tettem fel. Most sietek lefektetni a palántákat, de holnap majd kérdezek, hogy ki kicsoda Kép
Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Banyoci

Koszi hogy javitottad a linket, belenezve az lehetett a baj, hogy a sajat album letrehozasa utvonalat masoltam ide.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük a szervezést!, meg az ajándékokat!!!
Bár az Andi nagyon félt a Mikulástól csak messziről szeretiKép, de attól nagyon élvezte a dolgot. Fél szemmel azért mindig megleste a Mikulás hol is jár és mit is csinál....

Mi nem maradtunk csak hatig ma vizsgáztam gaztöriből a főiskolán, meg a Páromnak még tegnap céges karácsonyi partija volt.

Picus
picus

Sziasztok!

Kataa, Conti!
Mi is nagyon szépen köszönjük a szervezést. Nagyon jól éreztük magunkat. Barátnőm is nagyon örült, hogy jöhetett, a fia arca egész este úgy ragyogott, mint még soha, pedig voltak már pár játszóházban ők is, na de az a sok gyerekKép

Manó!
Gabi is rendszeresen eltünt ám, eleinte még aggódtam, hogy hova, meg miként, de aztán inkább hagytam had menjen, úgyse értem utól soha, mert mire felértem a galériára, már lent is volt.Kép Úgyhogy én inkább a bejárati ajtót tartottam szemmel, nincs-e nyitvaKép

Most kezdtem feltölteni a képeket egy albumba. "Récsi mikibuli, 2. osztály" a címe.
Elég lassan töltiKép

sasha

Kép
sasha

Kép
sasha

Magdi linkje:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4121

Sasha linkje:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4124

Magdi nagyon jók a képeid, hogy tudtál ennyi gyerkőcöt elkapni????

Én is tettem fel, de nekünk nem igazán sikrültek.
http://babanet.hu/album/main.php?album=4127

Én is szeretnék köszönetet mondani a szervezésért, és az ajándékokért, bár Manit látványosan nem érdekelte a télapó, itthon jót játszottunk a zebrával. Hanna nagyon élvezte, úgyhogy szerintem ebben a roszidős időszakban együnk még oda.
Sajnos mára jól lebetegedett rettentően köhög, bár ott még nem volt semmi baja, úgyhogy remélem nem fertőzött meg senkit.

Hát a matricák jól jöttek volna, legközelebb önhatalmúlag legyártom őket, már most is gondotam rá, csak nem volt bátorságom.

Puszi
dec8
dec8

Na eljutottam a hétvégi zürzavarban odáig, hogy feltöltöttem a képeket. Bocsi, hogy sokáig tartott.
http://babanet.hu/album/main.php?album=4129

Szilcsike
szilcsike

SziasztokKép

Mikulas eleg mely nyomott hagyott AlexbanKépAzota is emlegeti:Alex sirt a Mikulastol,de hozott ajandekotKépMegjo hogy vittem Marikat,mert Alex is egy eltunedezos gyerekKépIgy legalabb volt akivel nem csak par szot tudtam valtaniKép
Szerintem is jo volt,es koszonom a kedves szavakat,Contie is az erdemKép.
A meleg kicsit durva volt,es nem gondoltunk arra hogy a Mikulas ennyi mas embert is odacsalKép
En azt hiszem szinte mindenkivel beszeltemKépEs remelem meg akkor is lesz ilyen buli ha mar a gyerkocok iskolasok lesznekKépKépKép
MEgneztem a kepeket,es jo nagy nyuzsi voltKépAkinek van Alexrol esetleg lecci kuldje el nekem!!!!!
Ja a picurik meg egyenesen tunderkek voltak.,Ilke,Judy,Szilcsi,NyusziKép

Banyoci
Nagyon kis csini pocakod voltKépKép

Conti
Elfelejtettem mondani(Betti hosszu haja maittKép,hogy a hajad nagyon jo,megerte a valtozasKép

Aja
A csomagodat vegulis Sasha baratnoje vitte el,es O az Adyn lakik,bedobja neked a hetenKép

Magdi
Nagyon ugyi NoriKép
A novered meg szerintem csini ugyhogy nem varat magara a szuperpasi sokatKép

Nyuszi
Emi aztan tenyleg belejott,mikor mentetek haza ?Kép
Egyetertek,es ezennel atveszem a szervezest a surubb talira,ha nem haragszotokKépKépKép
Es ahhoz mit szolnatok hogy esetleg valakinel legyen???Akar nalam is,vagy esetleg tavassza valakinel a kertben???
Recsei is jo vagy Ajanal kispesten is jo lenneKép

Mano
Emman meglatszi ka bolcsi jotekony hatasa,egy nyafit sem lattamKépKépKép

Halacska
Elfelejtettem megdicserni Pancsi uj frizkojatKépKép
Mano mondta hogy a Jatekvaros is 750 ft volt.
Kuldjel nekem egy oneletrajzot,sosem tudniKép

Dec8
matrica onhatalmulag OKKép
Jobbulast MancinakKépLehet hogy kimelegedett a nagy jatekbenKép

Alex tegnap ota ugy hiv:Katika anyaKépKépKépha ker valamit akkor meg:Katika anya leysziveeees KépKépKép
Meg kell zabalniKépKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
egy gyors kérdés tudtuk olyan áruázat ahol jó minöségü szép gyerekágyakat lehet kapni jo áron ?

Beszti
ti hol vetétek fiuknak ágyat? mert petikének keresek ágyat

Légyszi segitsetek .köszi

csics
csics

Csics!

A Brendonban, de több helyen is lehetett ugyanezt a fajtát kapni (Dany vagy Máté fantázianéven). Pl. RS-ben is. Egy nyiregyházi gyártó gyártja, Nátán ágyát közvetlenül tőle vettük (ugye neki kisebb kellett, meg más oldalon kellett a lemászórész).
Ha jól emlékszem 35 e Ft.

Kataa!

Hol vetted végül a bábokat? Mert megkaptukKép (Panda kösziKépKép) és nagyon tetszik a gyerekeknek, talán vennék még párat.
Nagyon sajnálom, hogy végül nem tudtunk elmenni, olyan jók a képek, biztos jól érezték volna magukat a fiúk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Gyakrabb tali: Jó ötlet. Egy tavaszi kerti partyra majd benevezek, most még nagyon nagy nálunk a felfordulás. Meg akkor már a szép új házba fogadhatlak Titeket.Kép

Nórival jövő héten tervezek egy látogatást a Récsei játszóházba (nagyon tetszett neki, és nekem is), csatlakozik valaki? A szerda kivételével nekem mindegyik nap jó.

Dec8! Köszi, a fotókat a tesóm csinálta, főképp a buli elején. Akkor még kevesen voltunk, jobb képeket lehetett csinálni Kép

Kataa! Köszönöm a tesóm nevében, majd megmondom neki, biztos jól fog neki esniKép

Conti! Neked is köszi a szervezéstKép, Bocsánat a figyelmetlenségemértKép

A fotóimmal kapcsolatban kérdeznék:
8, 11, 5 képeken lévő kisfiúk kihez TARTOZNAK?
A 4 képen Conti Bettije van, ugye???
Csak, hogy képben legyekKép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

A szervezésért az igazi érdem Kataaé, én csak 1x megérdeklődtem a dolgokat a helyszínen.

Kataa, köszi a hajam tényleg jó lett, mindenki dicséri bár ez abszolút hidegen hagy most.

Ugyanis elköszönök tőletek egy időre, mert nagyon nagy trauma ért, nevezetesen a férjem tegnap elköltözött, és ezt már a bulin is tudtam, hogy így lesz, oda is külön mentünk. Örüljetek, hogy jó házasságban éltek, és nagyon becsüljétek meg a párotokat és szeressétek őket!

Pusz mindenkinek!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Na, megvolt az itthoni Mikulásozás is, most már tisztára karácsonyi feeling lett úrrá rajtunk apával.
szombaton leutaztunk anyukámékhoz, ott voltak tesómék is. vasárnap reggelre érkezett a Mikulás, lévén hétfőre esik, de gondolom mindenkinél előbb volt 1 nappal.
Én még az ágyba feküdtem, apa kiment Danival és hallottam a nagy kiáltozást, "Itt volt a Mikulás!!! Mikulás! Mikulás! Aztán hallottam a következő beszólását, meleg volt a rohnagálástól és a köntösét levetve mondta: "Lohadt meleg van itt!" Hát dőltünk a röhögéstől. Ezt a rohadt meleg van-t sajnos tőlem tanulta, szerencsére mást nem hall, mert nem beszélünk csúnyán. Persze mi volt az első, hogy mindenki csizmájából kikapkodta a csokimikulásokat, csak azt nem tudom ,honnan tudja mi az, amikor még a boltban is elkerüljük a csokisort, hát még a csokimikulásokat. egyszerűen tudja Kép.
anyuéktól kapott egy mesedvd-t, valami kiskutya kalandjai a címe, meg csörgős mikisipkát, tesóméktól meg 3D hajtogatós mesekönyvet.
tegnap értünk haza délután, akkor már itt voltak a sógornőmék is. már péntek este kitettük a mikizoknit az ablakba. míg vetkőztettem lefelé, addig apa becsempészte az ajándékot a zokniba. dani bement a szobába és kiabálta "Markoló, markoló!!!!" szaladgált köztünk és a markoló között, alig hitt a szemének. nagyon örült neki, ezt kapta tőlünk. a sógornőméktől egy kardot kapott, amolyan vívófélét, műanyagból. hozta dani a bili tetejét, az arca elé tette és mint a tőrvívók elkezdett vívni Kép a kardtokba lehet tölteni szappanos vizet és ha kihúzzuk, szétnyitva óriási buborékot lehet vele csinálni. anyósoméktól gyurmaszettet kapott, este ment a nagy gyurmázás, kiszaggatóformák is vannak hozzá, tök ügyin szaggatja. reggel is az volt az eső, hogy odaült a kis asztalához és gyurmázni kezdett.

hétvégén még csináltam üvegmatricákat életemben először. Jb-ben van egy nagyon jó papírbolt (Pesten még nem találtam ilyen jót), jól bevásároltunk. dani áhítattal nézte, ahogy körberajzoltam és színezem a formákat. a leszedéssel volt egy kis gondom, mert a készletbe teljesen sim a celofánpapírt adtak és nagy kínok árán jött csak le. ami sima nejlonbugyiba tettem, az klasszul lejött. csináltam a férjemnek is a munkahelyi ablakára.

a mikibuli is jó volt, Kataa köszi a szervezést, Conti a teremintézést!!!!. bár alig tudtam vkivel beszélgetni. érdekes inkább a gyerkőcöket ismertem fel, mint titeket. Meg egy csomó mindenkit nem is ismertem fel, gondolom ők xy ismerőse, barátnője lehetett. pl. ült a csúszdás gödör előtt egy pocis anyuka, őt sem ismertem, vagy ő nem is hozzánk tartozott?
jó ez a játszóház, de meg kell mondjam, így már kicsi. ÁgiPetra ajánlotta legközelebbre az állatkerti játszóházat is, azt is megnézhetnénk.
Mikor megérkeztünk, Dani először nem mert bemenni, kitalálta, hogy ő fél. járkált fel-alá a játszó előtt, aztán apa valahogy becsalta, dani meg egyből fel a galériára az elemes kisvasúthoz, onnantól már semmi gond nem volt, jött ment, játszott ezerrel. látom már, mennyire fog örülni a kisvonatnak karikor.
amire még vágyik egy kicsi piros traktor, ami egy gyurmafilmben is a kedvence. majd valamelyik családtagtól kérünk, úgyis nyúznak, mit szeretnénk.
danikámat nem nagyon izgatta a mikulás, ő kint biliárdozott és eljátszogatott. erővel meg nem akartam bevinni, mert nincs értelme nálunk. aztán amikor apa és anya is bement abba a bizonyos szobába, na akkor kíváncsivá lett és bejött, éppen még előtte, mielőtt ő következett.
a chicco házikóban tök jót játszottunk, azt hiszem Panda Noémije volt, aki meghívott vendégségbe (pontosabban meghívattam magam Kép), tök röhögött a kiscsaj Kép. aztán danival sütöttek nekem fagyit Kép meg szellőztettünk, ilyenek.
a pici babák is cukik voltak, remélem azért jól bírták a nyüzsit.

azért idén már jobb volt, nem kellett annyit a gyerekek után kolbászolni, nem?

egy kisfiú volt, nem tudom hozzánk tartozott-e, láttam sok mindenkit elkezdett püfölni és a szülők rá sem szóltak. mi apával csak Chuky-nak hívjuk az ilyen gyerekeket. Dani fejét is kuglival verte tiszta erőből. még jó, hogy műanyag volt a kugli.

jók a buliképek!
én is teszek majd fel képeket, de még nem töltöttem át őket.

sasha
neked megint rossz kedved volt? nekem kicsit olyannak tűnt! remélem nincs semmi baj. Gabidat egyszer fent a galérián megcsikiztem, rötyögött ám nagyon Kép. olyan helyes pocakja van, muszáj volt Kép. tényleg cuki fürtjei vannak.

manó
a te Emmád nagyon nagyot nőtt tavaly óta, és ő is milyen kis fürtös, nagyon helyeske!
na, az az ajtó a kallantyúval meg sem kottyan Daninak, olyan van anyuéknál is. még jó, hogy a récsiben nem fedezte fel. én nem cserélném el egy sarokban ülő gyerekre, Dani is jött ment, sokszor én sem láttam, keresni kellett, de előbb- utóbb mindig meglett Kép, de ezt már megszoktam.

csics
nekünk flexa ágyunk van, igaz az már nagy méret 90x200-as. mi a kikában vettük az ágy kb. 45e ft volt + a matrac bele.

Conti
Hát ez nagyon rossz hír!!! Kívánom, hogy minél előbb rendbejöjjenek a dolgaitok!!!!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Szombat óta köhécselek, de tegnap estére nagyon bedurvult. Orrom folyamatosan be van dugulva, közben meg folyik is. A fülem is be van dugulva és rettentően köhögök, és nagyon fáj olyankor. Persze a sok köhögéstől a pocakom két oldala is fáj, azt nem tudom mitől. Babócának nagyon nem tetszik a folyamatos rázkódásKép

Ez persze még semmi. Gabim jött közénk éjjel fél 2 körül. Ilyenkor mindig automatikusan nyúlok a pelushoz, mert van, hogy azért kel fel, mert túlságosan pisis és zavarja, aztán meg nézem a fejét... Szabályosan tüzelt a kis feje. Meg nyögött nagyokat, mint aki nem jól van. Na gyorsan elő a lázmérő, 38,5. Adtam neki Panadolt, mert mégiscsak éjszaka van, nehogy jobban felmenjen neki. Reggel 8-kor kelt, a teste még mindig tüzelt, nézem a lázát, 39,8.
Gyors telefon a dokinak, hogy jöjjön ki, persze nem a mi dokinkkal beszéltem, a telefon végén lévő hölgyike meg mondta, hogy ne idegeskedjek... köszi. Mondta, hogy ilyen lázakra a panadol nem jó, kúp kell. A kúpom meg pont 2 hete járt le, így kidobtam, de nem pótoltamKép Na szóval dokit nem küldte ki, páromat elszalajtottam a patikába, addig hűtőfürdő. A fürdő levitte neki 38,8-ra, beadtam neki a kúpot, aztán láthatóan jobban lett, mert játszottunk kicsit. De már fél 11-kor elaludt. Majd ha felébred leviszem a dokinénihez. Remélem semmi komoly, de ha kérdeztem, hogy hol fáj, hol a bibi akkor a pocakját mutatta. Lehet hányingere volt?

Fogalmam sincs hol szedtünk össze ilyesmiket, de remélem -dec8hoz hasonlóan-, hogy nem fertőztünk meg senkit, bár nálam pénteken még nyoma sem volt a náthának, Gabimon meg még tegnap este sem látszott semmi az égvilágon. Itt rosszcsontkodott még 9-kor is.

Na megyek én is pihenek, mert zúg a fejem rendesen.
puszi
sasha

Kép
sasha

Conti
Nagyon sajnálomKép Remélem azért még rendbe jönnek a dolgaitok. Azért írjál, mégha nehéz is ilyenkor, de itt biztos meghallgatásra találsz.

Mi is jól éreztük magunkat, majd teszek fel képeket. gergő is önállósította magát és ránk se bagózottKép Kicsit menekülésszűen távoztunk, mert aznap már a 2. mikibulink volt, előtte vállalati volt a cirkuszban, előadással.
Örültem, hogy tudtam beszélgetni, de sajna páran kimaradtak, majd legközelebb. Tali nálunk is lehetKép

Szombaton babanézőben voltunk, tegnap meg az állatkertben, Gellért végig szunyált, Gergő meg megnézte az állatokat, utána meg az állatkerti játszóházban voltunk, az is szupi.
Gellért már szopizott Cirkuszban, állatkertbenKépKép

na pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor
Remélem nem az én fiam voltKépKép

Sasha
Jobbulást

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor!

Nem volt rossz kedvem, csak olyan furcsa volt, mert csak néhányótok nevét és arcát tudtam párosítaniKép Szegény Szilcsikével is beszéltem és úgy megdöbbent mikor rákérdeztem, hogy akkor őt most hogy is hívják. Az arcára emlékeztem. Na meg keményedett a pocim is rendesen, pedig annyit nem is szaladgáltam mostKép

Conti!
Remélem mielőbb rendeződnek a dolgok, de legalábbis helyreáll a lelki békédKép Nagyon nehéz lehet most, de ha tudsz és van kedved, azért néha látogass el ide.

sasha

Kép
sasha

Akárhol és akármikor lesz legközelebb buli mindenkit bematricázok!!!!!!!! Kép

Sasha
Remélem jobban lesztek!
Mancinak sem volt semmi baja még pénteken, sőt szombaton éjjel kezdett csak köhögni. De vasárnap reggel már fuldoklott, viszont nincs láza. Egyébkétn már sokkal jobban van, annak ellenére, hogy nem kapott gyógyszert.

Magdi
Mi a jövő héten ugyancsak ki akarunk nézni, de max. hétvégén, és csak ha Mnaci felgyógyul. Lehet hogy beadom apjukat meg Mancit és én neikezdek az angyalkának Kép

Hát én nem vállalnék be buli szervezést 50 m2 es panelünk van Kép Bár már most is elég rumlis, úgyhogy a manók élveznék Kép Ha veszek 1-2 plusz seprűt meg porszívót ki is takarítanak, ahogy a récseiben elnézte a lelkesedést Kép

Puszi
dec8
dec8

Gumicukor

Volt egy-ket vadorzo kislegeny, neha alig tudtam felreugrani eloluk a kicsivel a kezemben...Kép Ketto Emikere is raijesztett, mikor lent a hazikoban volt es ok meg egymast kergetve berohantak. Majdnem felloktek Emit, o persze sirva menekult ki, habar neki neha az is eleg, ha valamelyik rakialt.Kép

Conti

Kivanom hogy csak atmeneti legyen ez a nehez idoszak es minel hamarabb ugy alakuljon minden, ahogy Te szeretned. En is sajnalnam azert ha hosszu idore eltunnel. Ha masban nem is tudunk segiteni, esetleg lelkiekben hatha tudnank.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Gumicukor
köszi az infot

Beszti
Köszi akor majd megnézük a páromal ezeket a helyeket.

Conti
nyugi és néha azért gyere ide remélem hogy kibékültök .

Tali
felölem akár a jövöhónapban is lehet egy tali itt kispesten aja játszoházát gyalog is megtudom közeliteni igy a bölcsiböl egyböl oda tudnék menni gyalog babakocsival és 1-2 órát ott is tudnék maradni . Kép

üdv csics
csics

Conti! Kép Sajnálom. Vigyázz magadra!

Lányok! Nem vagyok fütyiőrültKép, de a decemberi Kismamában pont arról írnak, amiről mi is dumcsiztunk nemrég (húzogassunk kontra ne húzogassunk). Nagyon érdekes, mindenkinek ajánlom.

Sasha! Remélem nemsokára a kis Dani születéstörténetén hatódhatok megKép
Jobbulást nektek!!!!

Dec8! Elötte való nap úgyis megírom, hogy mikor megyünk, és aki éppen ráér és nem beteg az csatlakozik.:

Érdekes volt, én nagyon tartottam attól, hogy mit fog szólni Nóri a sok gyerekhez. Egy nagyobb (3-4 éves) kisfiúval Nóri is ellentmondásba keveredett. Direkt nem szóltam bele, csak figyeltem. Nóri "hősiessen" küzdött a golyókért, majd mikor rájött, hogy bizony a túloldalon erőfölény van szépen odébállt. Nem sírt, nem bújt hozzám, nagyon ügyin megoldotta a feladatot.
Azt néztem, hogy lazán odamegy bárkihez, nagyon vagány csajszi Kép
Én se nagyon hiányoztam nekiKép Kép

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Szilcsike
Írtam privitKép

Magdi
Ezek a mai lányok már csak ilyenek! Kép Pancsi, annak ellenére, hogy tudtam a kijárati ajtót zárják, min. 3X hozta rám a frászt, amikor nem találtam. Az egyik ilyen alkalommal is kerestem, hogy betessékeljem az ajándékosztásra. Na, hol leletem meg a lányom? A Miki mellett ült már a kisszéken, várva, hogy mi történik. KépKépKép

Kataa
Köszi. Nem lett annyira szupi, mintha fodrász nyírta volna, de legalább nem lett iszonyú egyenes a frufruja.Kép
A CV-t megmegírom, mert már elavult. Köszi előre is. Egyébként még tartozol egy történettel!!! Segítségül csak annyit, hogy OV.

Gumicukor
Várom a képeket naggggyon, de inkább az eredetiket! Kép Köc.

Conti
Sajnálom. Betti felfog vmit az egészből? Azért gyere közénk, mert már - sztem - sokszor az is segít ha kiírja magából az ember...

Mikulás: hozzánk ma este jön egy barátunk beöltözve. Pancsi, már nagyon várja. Tegnap tartottunk egy előmikit anyukáméknál. Az édességet sikerült még Pancsi kutató tekintete előtt kihalászni a csomagokból. KépKépKép

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Átfutottam néhány albumot:szerintem a Récseiben még soha nem voltak ennyien Kép
Biztos szupi lehetett!

Ma én is kárpótoltam Mátét!Nálunk a Játszóházba ma jött a Mikulás,meg jön még délután is.Volt egy-két bömbi,a többség nem mert közelíteni,csak Anyával,Máté viszont annyira elemében volt,hogy még!Ült az ölemben (tapsolt a télapós énekhez),aztán várta,hogy a Télapó őt is szólítsa.Kipattant az ölemből,odarohant,elkapta a télapócsomagot és lelkesen jött vissza megmutatni nekem, hogy mit kapott.Alig hittem el Kép
Később Mikulás még ismerkedett kicsit a gyerekekkel,de senki nem mert oda menni hozzá,Mátét viszont nem tudta levakarni Kép Még puszit is kapott!!
Biztos annak is köszönhető,hogy egész héten Télapós könyvet nézegettünk, hogy majd megismerje ha jön.
Ezek után kiváncsi leszek a délutáni csoportra és Máté újabb akciójára :

Kataa
Köszi a bábot,sajnálom,hogy lemaradtunk Kép

Nálunk kb. tízen férünk el+szülők,ezt azért vegyük figyelembe a talinál!Bár én még egyiken sem voltam,nem tudom mennyi létszámmal szoktatok összegyűlni általában.

Na rápihenek a délutánra Kép

pusz
Aja
aja

Magdi
A 8-as az én GergőmKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Mi is nagyon köszönjük a szervezést nagyon jól éreztük magunkat! A kolléganőm is teljesen el volt ájulva és az unokája is ódákat zengett otthon a családnak! Kép

Viszont nem tudom hogy ott szedtünk-e össze valamit, de Levi szombaton már szörcsögött rendesen, vasárnap már szívni kellett az orrát, ma pedig úgy adták ki a bölcsiből, hogy vigyem orvoshoz, mert iszonyatosan köhög és taknyos. Holnap itthon kell vele lennem, mert délelőttre visszarendelt az orvos hogy meglássuk szerdán mehet-e bölcsibe vagy betegácsiban leszünk! Kép

Még egy dolog a bulival kapcsolatban:
Megkérdezhetem, hogy ki mennyit fizetett? Csak azért mert mi asszem 2700,- Ft-ot, és a szervező csaj mondta hogy azért ennyi, mert volt állítólag üdítő (amiről nem is tudtam)! A kolléganőmmel egy időben mentünk el, ő pedig csak 990,- Ft-ot fizetett! Nem értem a különbséget! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Köszi lányok a bíztatást, csak nem akarom a magánéletemmel szét off-olni a topicot. Most küzdök még érte, szeretném ha visszajönne, mert szeretem. Betti csak azt fogja észre venni, hogy kevesebbet lesz itthon, meg hogy elmegy este. Ma is könyörgött, hogy nem menjen el.
Azért majd jelentkezem, nem tudok nem benézni az osztályombaKép
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti!

Hű, szerintem valami tévedés lesz, mi is 994 Ft-ot fizettünk, és 1/2 5-kb 1/4 7-ig voltunkKép Még csoportkedvezmény is volt. Amikor bementünk kérdezték hogy a csoporthoz tartozunk e. Az üdítő én úgy tudom az volt amit mi vittünk.

Conti!

nagyon sajnálom, nagyon nehéz lehet most nektek lelkileg. és sajnos Betti is olyna korban van már hogy igenis észreveszia különbséget. nem tudom mi a konkrét elköltözés oka, de talán annyit hogy néha jobb kis időt hagyni a másiknak, hogy átgondolja, hogy kicsit szabad legyen. Persze jobb ha ez az állapot nem ennyi idő után és főleg nem két gyerek után következik be.
Kívánom hogy rendeződjenek a dolgaitok.

manó

KépKép
manó

Forti!

Azt kiderteni hogy ki hol mikor és kitől kapott el avlamit szerintem meddő próbálkozásKép De ha szombaton jött kia akkor azért valószínűbb hogy nem ott hanm a bölcsiben, mert 1 napnál mindennek több a lappangási ideje.

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?