Sziasztok!
Na, végre visszaolvastam! nincs könnyű dolgom, mert napközben mindig van mit csinálni, este meg Tomika olyan sokáig kukorékol...Egyszerűen nem lehet elaltatni sehogy. Elkezdem ringatni, erre röhög, és húzza a hajamat. Hiába álmos előtte, teljesen fölébred a fürdéskor.
Tomika már szerda óta nem lázas, de náthás. Már nem köhög, de szortyog, ill. inkább hörög. Az orrszívást csak végszükség esetén csináljuk, mert péntek este fél óráig üvöltött utána. Nem lehetett megnyugtatni. Még fürödni sem akart. Meg nagyon nagy erő van benne, nem is tudtuk rendesen megcsinálni. Szerencsére, nincs eldugulva az orra, ezért inkább csöppentünk bele este.
A nyákoldót kapja, ez remélem, hamar helyrehozza. Közben mi is csatlakoztunk hozzá, mindenki tiszta nátha itthon. Mi is iszunk Tomika gyógyszeréből. (amúgy is ki vagyok akadva ezekre a köptetőkre, hogy akkora üvegben van, hogy 2 hónap alatt sem fogyna el, de 1-2 hét múlva ki kell dobni
)
A Mikulás buli tetszett neki, főleg a sok gyerek. Csak azt nem értette, miért nem mindenki vele foglalkozik. Meg akit elért, annak megrángatta a ruháját vagy a haját.
A Télapó nem nagyon érdekelte, az ajándéka annál inkább. Főleg a bébitaxi.
Ja a termékismertető a következő:
Termék neve: Bébitaxi
5 (!) éves kor alatt nem ajánlott.
Megnézném azt az 5 éves "bébit", akit ráülne, és a lábával tologatná magát. Olyankor már rég 2 kerekű biciklivel száguldoznak.
Persze Tomika még nem száguldozik, inkább "szereli".
Meg most már mindenhol föláll, nagyon kell rá figyelni.
Pakolná a cd-ket, kazettákat, és "átültetné" a virágokat.
Múltkor az ajtókitámasztó kővel verte a Londonból hazacipelt kinai padlóvázát.
Szóval néhány dolgot mostmár tényleg át kell rendezni.
És mindig beszél. "Á-tyityityi..."
Mondom neki valamire, hogy nem, ő meg válaszol: "dedededede"
Annyira édes!
Enikő!
Remélem, sikerült végleg megszabadulni az undorító csótányoktól.
Nekünk elég kis méretű gyümicentrink van (Hauser).Én is nagyon szeretem.
Kutyaszag szerintem nincs, ha az ember rendesen és tisztán tartja az ebet. A szőr viszont kipusztíthatalan
Tényleg szép a pocakod!
Szegény Bogi! Biztos nagyon megijedtetek!
Karmen!
Milyen az a porszívó? Én is nagyon utálom, hogy mindig mindenütt kutyaszőr van (fekete!). Ráadásul Bellának most is hullik a szőre, pedig télire nem kellene lenyíratni.
Aranyos lehetett Orsi a télapó bulin!
Ildi!
Nagyon ügyes Noémi, hogy fordul!
Tomika későn alszik el (sokszor csak fél 10-10-kor), pedig napközben sem alszik sokat.Aztán ált. fél-1 óra múlva fölsír. Jó esetben ilyenkor gyorsan visszaalszik. Ha nem, akkor lefekszem vele, és együtt alszunk. Ha később ébred föl, akkor viszem át.Nincs erőm és kedvem éjjel virrasztani mellette. Sírni meg nem hagyom. Elfogadtam ilyennek.
Ági!
Remélem, Kristóf már teljesen túl van az oltáson.
Kriszta!
Látom, te sem szabadulsz a fogorvostól
Köszi szépen a dicséretet. Tényleg igyekszem pozitívan hozzáállni Tomika alvási szokásaihoz. Persze jó lenne, ha este kicsit hamarabb elaludna, hogy tudjak babanetezni.
Gratula Ezsternek az 5. fogacskához!
Angi!
Tényleg az anyukád boltja? Igen, munkaügyi kp. Én is meglepődtem, hogy honnan ez a bőkezűség.
Melinda!
Nagyon édes Lotti!
Gabici!
Nagyon ügyi Edi! Tomika is egyszer-kétszer hátraesett már, de szerencsére a szőnyegen.
Na, megyek, mert ki kellene teregetni!
Tünde+Tomika