Új privát üzeneted érkezett!

Eszteranyu:
Mi az ami mellett nem kell ott állni???

Angi:
10 kg Vandi vaságyastól már elég hosszú idejeKép
Nina
nina74

Lányok,
ajánlom figyelmetekbe az illóolajat.
Gyógyszertárban (Vasas Patika, Makkosházi Patika) sokkal olcsóbb az illóolaj, mint máshol.
Most vettem egy kis üveg narancs- és citromolajat, darabját 130 (!) azaz százharminc forintért.
Sokkal intenzívebb az illata, mint az eddigieknek. (nekem a fogorvosom ajánlotta évekkel ezelőtt, azóta is patikai olajat párologtatok)
Megkérdezik, mennyit kérek, én csak a szokásos mennyiséget kértem.
Ja, és visszaváltható.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Nina,
pl. ami a sütőben sül.
Nagyon fini, a sültcsirke. Én mellet és combokat szoktam így sütni. Nagyon sok fokhagyma, vöröshagyma, ezekkel megspékelem a husikat, alá, fölé, melléteszek, vegeta, só, kis őrölt kömény rá, zsiradék, víz, majd fóliával befedem és kis lángon sütöm, amíg megpuhul. Ekkor leveszem a fóliát, megfordítom a húsokat, pirosra sütöm, visszafordítom és a tetejét is pirosra sütöm.
Közben krumplit főzök, meghámozom, ujjnyi karikára vágom. A sültzsiradékból teszek egy serpenyőbe, rá a krumpli, megszórom sóval, kakukkfűvel, fedő alatt 10 perc alatt összerottyantom. Kész.
Gyorsan kész. Almakompóttal, meggybefőttel is finom, savanyúuborkával is.

Ez mellett nem kell egész nap ott állni és izzadni a konyhában Kép.

Remélem, nem volt a téma uncsi.
Próbáld ki, nagyon finom!
Nem hátrány:
a gyerekek már 8 hós kortól ehetnek kaukkfüves kaját is, a hús belseje nagyon omlós, babáknak is szenzációs.

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, nem volt uncsi, jo otelet. Kép A Chamomillat mi is adjuk Kristofnak, kicsit mintha higgadtabb lenne. (Kiveve a ma delutant.)

Angi, jo bulizast! Kép

Ildi, nagyon ugyes vagy, hogy tornazol, engem semmi es senki sem tudna ravenni.

Ha valaki tudja irja mar meg, hogy mit jelent a homeos cuccoknal a higitas.

Voltunk a buliban, szuper volt, Kristof kis elelmes, 3x is odament a Mikulashoz ajandekert.

Agi
agi77

A homeos cuccok azok mind ilyen golyók? Mert én a férjemnek mondtam, hogy hozzon a Sasból ilyet, azt hittem ez is az, vagy mégsem? Ott mondták, hogy van szirup is, férjem meg azt hitte ,Benedek nem tudja elszopogatni a golyókat és inkább azt kért.

Kriszti, a vas szirupot igencsak változó áron árulják, a Kígyóban 2500 volt, a Boldogasszony sgt-n meg csak ezerhétszáz valamennyi. Érdemes kisebb helyre menni ezek szerint.

Holnap lesz a nagyok sulijában Fabatka vásár, már nagyon várják.

Jó éjt!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hmmm a hígítás nem az amikor a bogyót beleteszed pici vízbe? vagy hülye vagyok?

Tomikának további teljes gyógyulást kívánok! Gondolom azért rosszabbak az éjszakáitok, mert beteg volt. Pipi is 8-9 hósan esett át az első takonymanón és attól kezdve ébredezett fel sokszor(volt, hogy óránként). Biztos azért, mert be volt dugulva az orra és nem kapott rendesen levegőt. Az orrszívózás nálunk is katasztrófa, szerencsére ritkán kerül rá sor.

Kristóf nagyon okos, elképzelem, ahogy ártatlan arccal odamegy a télapóhoz harmadszor is:-))

Ildi jól emlékszem, hogy te írtad, hogy 40 valamennyi kiló vagy? Ezt tornával érted el, vagy alapban ez a "versenysúlyod"?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Szép napot Mindenkinek!

Nagyon csúnya volt a reggel, ködös, de szerencsére mostmár gyönyörűen süt a nap! Asszem meg is van a mai program, bemegyünk sétálni a városba Kép.

Vettünk Chamomillát, az este adtunk Eszternek belőle (de jó, hogy találkoztunk Angéla!!!), nagyon klasszul elszopogatta.
Képzeljétek, nem kelt fel az éjjel szopizni. Hallottam, hogy felsírt, de mire átmentem Hozzá, már visszaaludt.

Erika,
nem semmi az árkülönbség! Mi mindig a Vasas Patikába járunk (immár 1 éve), odatelefonálok, mit szeretnék és ha nincs, megrendelik nekem. Nem kell félórákat várni, mint a Sasban pl. Az a pár ajándékcucc nem éri meg nekem, hogy fél órát álljak sorba.
Vettél vas-szirupot? Beninek bejön? Én belecsöpögtetem a Cebiont és Eszter mindig kinyalogatja utána a mérőpoharat, annyira szereti Kép.
Mi az a Fabatka vásár? Hol lesz? Bárki bemehet?

Ági,
Kristóf nagyon ügyes, jól csinálja Kép. Soha nem lehet hamar elkezdeni Kép.

Ágci,
szerettel köszöntjük a Nagyfiadat harmadik szülinapján!

Hajni,
merre vagy elveszve?

Nina,
szoptatsz még?

Megyek, beteszem a kacsát a sütőbe sülni, mert soha nem lesz ebéd Kép!

Sziasztok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nagyon csendben vagytok!?

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Nemrég jöttünk fel a játszótérröl. Isteni idö van. Lent voltunk vagy 2 órát, Bogi jól kinyiffant. Ebédre 2 nagy tényér ragulevest nyomott be és 3 fánkot Kép Most nézi a tévét, pihen, ilyenkor nem lehet szólni hozzáKép de nem szeretném ha elaludna, mert megyünk a bábelöadásra a waldorf suliba. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fogadja majd. Még sose látott bábelöadást csak a tévében (Futrinka ucca) de azt imádja.

Tegnap dokihoz kellett mennem receptért és a szomszédom vigyázott Bogira (akinek a kisfia 4 hónappal fiatalabb az én BogimnálKép) és gyurmáztak. Nagyon élvezte a Bogim, úgyhogy karácsonyra egy klassz gyurma szettet fog tölem kapni,tegnap eldöntöttem Kép

Na megyek készülök, nemsokára indulunk Béketelepre.

Kriszta: Milyen lett a kacsa?? Kép Küldhetnél egy kis kóstolót fénypostán Kép

Sziasztok!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kriszta, ált. csak az iskolások és családtagjaik szoktak menni, a suliban szokott lenni, minden osztály kitalál valamit meg árusít is. Volt mini állatkert, kalóztanya, cukrászda stb, de sütiket szinte mindenhol árultak. Vettünk is egy csomót. Kép Elég olcsón jön ki, egy süti 10-20 fabatka. 1 Ft = 1 fabatka. Az a pénz a diákönkormányzaté lesz. Amit árulnak, azt a gyerekek és szüleik viszik be, tul. képp, ajándékkép. Mások meg megveszik. Használt játékok is voltak, vettünk 20! Ft-ért egy nagyon aranyos játékot, Benedeknek nagyon tetszik. Ja, és az osztályok egymás között vetélkednek, ki gyűjt több fabatkát.
A vas szirupot ma fogom adni először .

Enikő, jó szórakozást!

Tényleg csodaszép idő van, megyünk is ki ma Zsombóra.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

gerika

Enikő,
sajna nincs digit gépünk, pedig dobtam volna fel képet Kép!
Anyukám vett a csarnokban kacsahúst (4 comb, 2 mell) és a felét megsütöttük. Szóval képet nem tudok, de ha elhiszed, akkor mondom: nagyon finom volt, nem sok maradt belőle. Jó sós volt, sajnos a mellén nem volt csont. Nagyon szeretem a jó sós csontot leszopogatni Kép! Finom vajas krumplipüré volt és borsóleves. A levest összeturmixoltam Eszternek, de nem kellett Neki, csak egész borsót hajlandó megenni. Így megettem azt is Kép.
Most kizavartam Kép Apát mosogatni, mondtam, van 2 választása: mosogat, vagy mosogat Kép.
Hogy tetszett Boginak az bábelőadás?

Erika,
Nektek is jó hétvégét!

Jaaa, Eszteremnek kinn az 5. foga! Bal metsző egyes Kép. Nem lesz vámpír, Ági!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti:Állati jól hangzik ez a kacsa ebéd Kép Imádom a kacsahusit!

Végül is nem sikerült elmennünk, ugyanis pont mielött indulni akartunk öltözni a Bogi elesett és beverte a fejét a szekrény sarkába. Felrepedt picit a szeménél a böre. Áthívtam a szomszédomat aki szakápoló és mondta, hogy vigyem be az ügyeletre.
Aztán vérzett a seb törölgettem, meg vigasztaltam és a karjaimban elaludt! Úgyhogy most alszik Bogi, de sasolom, de nem hiszem, hogy komoly baja lett, mert csak egy 5 percig ordított utána csak szipogott, nagy volt az ijedtség, mert nem egy elesös gyerek. Nem szokott hozzá, hogy bibis legyen. Szóval a többi gyerekhez képest, a Bogi keveset esik és kevés sérülés látható rajta. Szerintem ha baja lenne, vagy fájna neki akkor sírt volna tovább nem??

Itt egy kép a bibiröl: Kép

Kép

EniköKép

ceniko
Szeged

Bocs a modemesektöl, de szerintetek vigyem el az ügyeletre??? Sztem nem olyan vészes!! Szerintetek? Ilyenkor úgy kétségbe tudok esniKép Bocsika

Kép

ceniko
Szeged

Enikö! én nem értek hozzá, Orsinak a homlokán volt végig egy sérülés, az asztal élére esett rá. Mi nem vittük el, én a védönöt hivtam fel, azt mondta ha rögtön felsirt, nem lett nagyon aluszékony akkor nincs gond. Remélem gyorsan meggyógyul a sebe!

Kriszta! Liberot ilyen összecsomagoltak igen gyakran lehet ennyiért kapni, én 1 hete láttam a Corában is 7-14kg biztos volt. Nektek is az kell, nem? De lehet kapni Tesco, néha DM, Rossmann is.
Ma megyünk Metroba hány kg-s kellene nektek és hány csomag?

Nóri! Vártam a képek a cipöröl, nem kaptad meg a levelemet??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági!

Nekem nagy az akaratom.Csak tanulni nincs kedvem.
Örülök,hogy jó volt a buli.

Nyúlanyó!

Igen,43kg vagyok.3éve fogytam le 50 kg-ról,mert elég szépen dagadtam.A 152 cm-hez ez egy kicsit sok volt.Elkezdtem fogyózni,és tornázni.Aztán terhes lettem.A terhesség felében is tornáztam,de nem másfél órát.Odafigyeltem az étkezésekre.Azt bevittem fehérjéből,szénhidrátból és zsírból,amire egy kismamának szüksége van.Igyekeztem nem sokat hízni,mert tudom,hogy milyen nehéz leadni.8kg-ot szedtem magamra.A szülés után egy héttel már 42kg voltam,azóta 1kg-ot felszedtem.Nagyon figyelek arra,hogy 1800Kcal-nál többet ne nagyon egyek.De azért vannak bűnös napok,amikor sokat eszem.Főleg,amikor hazamegyünk.És persze tornázom.Néha elegem van az egészből,nem tudom,meddig leszek ilyen vékony.

Kriszti!

Gratulálok az 5.foghoz!

Enikő!

Remélem ,nem lesz semmi baj a Bogival.Ha nem lesz aluszékony,akkor szerintem nem kell elvinned.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő!
Szegény Bogi!Kép Szerintem nem kell vele ügyeletre menni, szépen meg fog gyógyulni!
Mi voltunk a Waldorf suliban, de 1-re már itthon voltunk, mert a gyerekek mentek aludni, du. vendégek jöttek hozzánk.

Jó éjt!
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Jó reggelt!
Boginak semmi baja. Tegnap délután felébredt és lementünk kicsit sétálni. Nem lett aluszékony, söt, hozta az éjszakai "aja hol vagy?" formáját, alig aludtam valamitKép De a lényeg, hogy Ö jól van, csak úgy megijedtem, nem szoktam hozzá, hogy összetöri magát.....

Ma megyünk fel Pestre tesómhoz. 2.-án volt a szülinapja és megyünk köszönteni Kép remélem Bogi megmarad a gyerekülésben. Már 2 hete készítem fel, hogy csak akkor mehetünk Csillához, ha beköti magát.... Megigérte, hogy szófogadó lesz Kép Hát kíváncsi vagyokKép Viszünk játékot az útra, hogy ne legyen neki unalmas Kép

Szép napot mindenkinek!
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Örülök,hogy minden rendben van a Bogival.
Jó utat,vigyázzatok magatokra!

Ildi
tfildiko

Karmen,
ezeket a programokat akartam ajánlani. A Széchenyi téren a színpadon is vannak programok. Mostmár csak az aktuálist másoltam át.
Elnézést a késésért.

2004. december 05. ( bronz-vasárnap)

15.00-16.00 : Pinceszínház: Rózsapiroska (mesejátél)
16.00-17.00 : Balázs Péter és Lengyel Tibor karácsonyi koncertje
17.00-17.30 : X-TREME Hip-Hop Tánciskola bemutatója
17.30-18.30 : Tóth Bagi Band koncertje

2004. december 06. (hétfő) …….. Jön a Mikulás……….

13.15-14.00 : Léghajó Színház műsora: A farkas és a kecskegida (mesejáték)
14.00-15.00 : „Csendűl a fürge száncsengő” – Tücsök Peti és Hangya Levi
zenés gyerekműsora
15.00-15.45 : Kalamajka Társulat vidám zenés ünnepi műsora
15.45-16.30 : Pinceszínház: „Érkezik a Mikulás” (interaktív mesejáték)

Köszönöm, hogy felajánlottad, de csak ma reggel olvastam el Kép.
Megoldjuk valahogy.

Enikő,
sajnálom, hogy Bogi ilyen rosszul esett, gyógyulást kívánunk és puszit küldünk neki! Jó utat, írdd meg, hogy viselte.

Ildi,
mikor indultok?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Szombaton megyünk haza,és este 6h-kor lesz a Noémi keresztelője.Tegnap nem kaptam neki semmi szép ruhát a nagy eseményre.Pedig a Micimackóban és a Brendonban is voltam.Holnap elmegyek a Faktumba.Még szombatig a karácsonyi ajándékokat is meg kell vennünk,még fele sincs meg.Most jöttünk meg a Tescóból,és én megkaptam a telefont,amire vágytam.Ez a karácsonyi ajándékom,majd a fa alá teszem.(De addig,azért használom.)
Mit veszel a családtagoknak karácsonyra?Nem tudom,hogy anyunak mit vegyek.

Ildi
tfildiko

Kroszta! köszi a programokat nem tudtam a városban van ilyesmi. Metroban nem volt összecsomagolt Libero, de volt müa. ládás Pampers, 3-4 nagy zacsko volt benne. Gondolom kedvezö ára lehet a nagy kiszerelés miatt. 9e valamennyi volt.

Enikö! Hogy van Bogi?

Én meg felhivtam a Gyerekházat, holnap, azaz hétfö 10-kor Mikulás müsor, 500Ft/gyerek.
Mi ott leszünkKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
milyen gyerekház? A Százszorszép?Eszternek pont az alvásideje. Gyertek el utána hozzánk!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta! Igen, ott lesz, de ma mondta tesom hogy még 2 késöbbi idöpont is van, amit nekem a telefonban nem emlitett a hölgy, lehet akkor mi is késöbb visszük, az utolsóra. Holnap reggel hiv tesom hogy mikor van pontosan.
Orsi 2-3 órát bir fentlenni aztán alvás, igy ha vége haza kell jönni aludni. De majd valamikor összehozunk egy talit, jo?
Városba nem jutottunk el, most értünk igy is haza, már álmos Orsi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Így várta Lotti a télapót
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen,
okés. Majd írdd már le léci, mikor vannak időpontok, mert a későbbi az nekünk is jobb lenne. Dél körül szoktunk elindulni sétálni.
Vagy a telefonszámuk is jó, ha tudod, add már meg léci.
Tali oké Kép.

Melinda,
Lotti tündéri Kép. Tetszett Neki?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda!

Nagyon édes a Lotti.Örült a Mikulásnak?

Ildi
tfildiko

Kriszta! Százszorszép Gyermekház Szeged, Kálvin tér 6. Tel.: 62/425-647; 420-278 neten találtam remélem még ez a számuk, a gyerekház oldala nem üzemel.

Melinda! nagyon aranyos Lotti!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tetszett a lánynak a Miki, azóta is róla beszél. Nem mert egyedül odamenni hozzá, csak "anyucival".A csomagját meg úgy fogta, mint ha kincs lenne.Kép
Nagyon édi dumája van a lánynak pl.:
- "nekem is volt szakállam anya, de akkor még nagyon pici voltam"
- "köszönöm, hogy főztél nekem ebédet"
- "imádlak anyucikám" (ezen mindig meghatódom..)

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszta! Csak 10kor van ma, a többi idöpont elmaradt, nem jött össze azt mondták.
Orsi most ébredt igy késöbb fog aludni, pont mire
vége lesz, mi megyünk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
jó Mikizéet! Kíváncsi vagyok, Orsinak hogy fog tetszeni Kép. Biztos leveszi a Mikit a szép szemeivel ;).
Eszter még alszik, sajna nem megyünk, de köszönöm, h leírtad az elérhetőséget.

Melinda,
olyan megható, amikor ilyeneket mondanak! Azt sem tudják, hogy mondják, mennyire szeretnek! Lottka is nagyon aranyos lehet, amikor ezeket mondja. És még ilyenkor a hangjuk is nagyon édes.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Már megint pocsék az idő.Sétálni sem tudunk menni.

Melinda!

Jó lehetett hallani,amikor azt mondta,hogy imádlak.Biztos,nagyon jó érzés lesz,ha majd a Noémi is kimondja ezt a szót.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Látom, lányok ti is mikulásoztok. Mi ma délután megyünk a férjem cégébe, ott lesz Miki-ünnepség. Edi még kicsi rá szerintem (8,5 hó), de talán a gyerektársaságot élvezni fogja. A csomagját meg szerintem mi a férjemmel.:-)

Edi pár napja egymaga fel tud ülni, már nagyon megy neki. Tegnaptól meg magától feláll, ha van mibe megkapaszkodnia. Az ágytakaró pont jó erre. Én meg frászt kapok, ha meglátom, mert mindig azt hiszem most esik hátra és koppan majd a feje. Ezt szerencsére még megúsztuk.

Apósom készített egy kiskaput fából, amit fel is szereltünk a nappali szoba ajtóra. A lényege az, hogy Edi így nem tud kimásznia konyhába-folyosóra. Ott csempe van, hideg, nem való mászásra. Ha eljön a kiskapuig onnan lát engem a konyhában. Én praktikusnak tartom ezt a megoldást.

Melinda, cuki a leányod!
Várom a többi Miki-beszámolót is.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Gabici!

Mi még nagyon picik vagyunk a Mikuláshoz.Jövőre biztos a Noémi is élvezni fogja.
Nagyon ügyes az Edi.Már felül egyedül,és fel is áll,ez már nagyon nagy dolog.

Ildi
tfildiko

Hazaértünk. Zenés müsor volt, Orsi a mellettem levö széken szinte végig állt és kapaszkodott, eleinte tátott szájjal bámulta a szinpadot, késöbb már ö is táncizott, meg tapsolt. Néha sikongatott is. A télapó csak a legvégén jött be, de szerintem kb. 5 perc volt csak addig amig kiosztotta az iskoláknak, ovodáknak (2 gyerek ment fel érte minden csoportbol) az ajándékot. Orsi pont ekkor kezdett nagyon álmos lenni, igy megérte elmenni akkor is ha sajna a télapóhoz men mehettünk oda. MOndták a játszoházba is lemegy a télapo, lenéztünk, nem volt ott, mi meg amugy is menni akartunk aludni. A kocsiban elnyomta az álom, azóta is alszik. Fizetni nem tudom hol és kinek kellett volna mert a végén senki sem kérte.

Képeket csináltam, lehet Orsi homályos majd ha ébred feltöltöm. SAjnos 1dül mentem igy nem tudtam jol fotozni, mellette ültem és öt is fogtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Örülök neki,hogy az Orsika jól érezte magát.Noéminek délután adjuk oda a plüssmikulást.Kiváncsi leszek,hogy tetszik-e neki.

Ildi
tfildiko

Itt van a müsor elött, majd ahogy nézi merevenKép

Karmen
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Na, végre visszaolvastam! nincs könnyű dolgom, mert napközben mindig van mit csinálni, este meg Tomika olyan sokáig kukorékol...Egyszerűen nem lehet elaltatni sehogy. Elkezdem ringatni, erre röhög, és húzza a hajamat. Hiába álmos előtte, teljesen fölébred a fürdéskor.
Tomika már szerda óta nem lázas, de náthás. Már nem köhög, de szortyog, ill. inkább hörög. Az orrszívást csak végszükség esetén csináljuk, mert péntek este fél óráig üvöltött utána. Nem lehetett megnyugtatni. Még fürödni sem akart. Meg nagyon nagy erő van benne, nem is tudtuk rendesen megcsinálni. Szerencsére, nincs eldugulva az orra, ezért inkább csöppentünk bele este.
A nyákoldót kapja, ez remélem, hamar helyrehozza. Közben mi is csatlakoztunk hozzá, mindenki tiszta nátha itthon. Mi is iszunk Tomika gyógyszeréből. (amúgy is ki vagyok akadva ezekre a köptetőkre, hogy akkora üvegben van, hogy 2 hónap alatt sem fogyna el, de 1-2 hét múlva ki kell dobni Kép )
A Mikulás buli tetszett neki, főleg a sok gyerek. Csak azt nem értette, miért nem mindenki vele foglalkozik. Meg akit elért, annak megrángatta a ruháját vagy a haját. Kép
A Télapó nem nagyon érdekelte, az ajándéka annál inkább. Főleg a bébitaxi.
Ja a termékismertető a következő:
Termék neve: Bébitaxi
5 (!) éves kor alatt nem ajánlott. Kép
Megnézném azt az 5 éves "bébit", akit ráülne, és a lábával tologatná magát. Olyankor már rég 2 kerekű biciklivel száguldoznak.
Persze Tomika még nem száguldozik, inkább "szereli".
Meg most már mindenhol föláll, nagyon kell rá figyelni.
Pakolná a cd-ket, kazettákat, és "átültetné" a virágokat.
Múltkor az ajtókitámasztó kővel verte a Londonból hazacipelt kinai padlóvázát.
Szóval néhány dolgot mostmár tényleg át kell rendezni.
És mindig beszél. "Á-tyityityi..."
Mondom neki valamire, hogy nem, ő meg válaszol: "dedededede"
Annyira édes! Kép

Enikő!
Remélem, sikerült végleg megszabadulni az undorító csótányoktól.
Nekünk elég kis méretű gyümicentrink van (Hauser).Én is nagyon szeretem.
Kutyaszag szerintem nincs, ha az ember rendesen és tisztán tartja az ebet. A szőr viszont kipusztíthatalan Kép
Tényleg szép a pocakod! Kép
Szegény Bogi! Biztos nagyon megijedtetek!

Karmen!
Milyen az a porszívó? Én is nagyon utálom, hogy mindig mindenütt kutyaszőr van (fekete!). Ráadásul Bellának most is hullik a szőre, pedig télire nem kellene lenyíratni.
Aranyos lehetett Orsi a télapó bulin!

Ildi!
Nagyon ügyes Noémi, hogy fordul!
Tomika későn alszik el (sokszor csak fél 10-10-kor), pedig napközben sem alszik sokat.Aztán ált. fél-1 óra múlva fölsír. Jó esetben ilyenkor gyorsan visszaalszik. Ha nem, akkor lefekszem vele, és együtt alszunk. Ha később ébred föl, akkor viszem át.Nincs erőm és kedvem éjjel virrasztani mellette. Sírni meg nem hagyom. Elfogadtam ilyennek.

Ági!
Remélem, Kristóf már teljesen túl van az oltáson.

Kriszta!
Látom, te sem szabadulsz a fogorvostól Kép
Köszi szépen a dicséretet. Tényleg igyekszem pozitívan hozzáállni Tomika alvási szokásaihoz. Persze jó lenne, ha este kicsit hamarabb elaludna, hogy tudjak babanetezni. Kép
Gratula Ezsternek az 5. fogacskához!

Angi!
Tényleg az anyukád boltja? Igen, munkaügyi kp. Én is meglepődtem, hogy honnan ez a bőkezűség. Kép

Melinda!
Nagyon édes Lotti!

Gabici!
Nagyon ügyi Edi! Tomika is egyszer-kétszer hátraesett már, de szerencsére a szőnyegen.

Na, megyek, mert ki kellene teregetni!
Tünde+Tomika
ptünde

Tünde! Örülök, hogy Tomika jobban van! Orsi meg pont fürdéskor álmosodik el, ill. ott nagyon aktiv, 20 perc pancsi, de utána ahogy kiveszem rögtön aludna.
Porszivo lényege, hogy turbókefés legyen. Több gyártó is készit ilyet, a mienk Siemens. Van még Bosch, AEG is. Ami fontos nem a teljesitmény hanem a szivóhatás, nem minden készüléknél adják meg. Én merem ajánlani, 30e ft, van ennél sokkal drágább porszivó is, de ha azt nézem nem kell 1-2 naponta végigkefélnem a szönyeget, megérte.
Vettünk mi is olyan hintát, Orsi is élvezi. Ez is 1600Ft volt, Metroban.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nahát süt a nap, persze amikor már Pipi alszik..... Látom mindenki volt Télapó bulin, hozzánk most reggel jött, meg este fog jönni vendégségbe:-))) Pipi annyira örült, hogy reggel tele voltak a csizmái mindenféle ajándékkal, azt se tudta melyiket vegye ki először. Már ki is "nyírt" 3 mikulást:-)

Orsi hihetetlenül aranyos:-))) Ahogy tágra nyílt szemekkel néz.....nagyon gyönyörű:-)

Eszternek én is gratulálok az 5. foghoz. A homibogyót ilyen ügyesen elszopizza? Én csak vízben oldva adtam neki, nekünk a gyógyszertárba és az orvosnál is így mondták...

Enikő remélem jobban van Bogi és a pesti út is jól sikerült.
Nálunk hétvégén cégbuli volt, a lány 2 órán keresztül táncolt, ami nála az ugrálást jelenti. Volt egy nagy kör, ahol a felnőttek táncoltak, ő beállt a közepére és ott ugrált. Fél 11-kor értünk haza (éjjel), néhány pillanat alatt el is aludt:-))

Tomika mindig ilyen rossz alvó volt, vagy csak mostanság?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Karmen, Orsi nagyon édes!Kép

Gabici, gratu a felálláshoz!

Enikő, hogy van Bogi sebe? Jól sikerült a pesti út?

Tünde, jobbulást nektek!

Melinda, nagyon aranyos Lottika!

Benedek ma kapott először csokit, megevett majdnem egy fél Bountyt. A többit szerintem mi esszük meg Kép, nem szeretném, ha nagyon hozzászokna a csokihoz.

Erika

gerika

Kármen!

Nagyon gyönyörű a lányod.Látszik,hogy élvezte a műsort.

Tünde!

Örülök,hogy már jobban van a Tomika.Remélem,hogy a nátha is hamar elmúlik.
Nálunk az egyik éjszaka jó,a másik pedig nem.A mai jó volt,este 9h-tól reggel 6h-ig aludt.Napközben 3-szor alszik,összesen kb.4 órát.De ha fennt van,akkor végig foglalkozni kell vele.Igyekszem kifárasztani,és így hamar elalszik.Már nem sok sírás van.Ha jobban sír,akkor felveszem,és megnyugtatom.
Mikortól lehet majd hintába rakni?Ha már egyedül ül?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Nagyon mérges vagyok és szomorú. Képzeljétek voltunk ma a bölcsibe és mikulás ünnepség (vagy mi) volt. Csináltunk csomó képet vagy 40-et. Hazajöttünk és át akartam tölteni a számítógépre a képeket erre kiírta, hogy a memóriakártyán nincs egy darab kép sem Kép Az tuti, hogy le nem töröltem, mert ahhoz csomó gombot kell egymás után megnyomni ha le akarok valamit törölni! És kiírja vagy 5x, hogy megerösiti a törlés szándékát...stb.....??????
Szóval besz*rt a fényképezögépem, vagy nem tudom megbolondult. Viszem vissza az üzletbe ahol vettem, mert még garanciás! Megkérdezem mi van ilyenkor. Lehet, hogy szoftverfrissíteni kell! Már csinált furcsa dolgokat. Pl nem tudtam áttölteni a számítógépre, mert a fénykép helyett csak egy piros háttér volt error felirattal, vagy elkezdett "ugrálni" a kijelzön a kép (kikapcsoltam a gépet és újra bekapcsoltam és akkor jó volt utána) Ezt egyébként ma a bölcsiben 2x is eljátszotta, hogy elkezdett ugrálni a kép....
Na nagyon szomorú vagyok, mert tök jó képeket csináltam és ott volt a Bogi apukája is és vele is meg a mikulással is fényképezkedett a Bogi, meg másik gyerekeket is fényképeztem és annyira bánt a dolog, hogy elvesztek a képek...KépKép
Technika vívmánya! Bakker inkább hagyományos fényképezögépet kellett volna vegyek!Kép Az legalább nem romlik el, pár hónap használat után. Rendeltetésszerüen használtam a fényképezögépet és vigyáztam rá, erre....Kép

A pesti út jól sikerült, bár tejföl ködben mentünk-jöttünk. A Bogi nagyon jól viselkedett, nem volt semmi hiszti semmi gond. Beszélgettünk játszottunk a hátsó ülésen. Visszafele már kicsit türelmetlen volt, de megbeszéltük, hogy a fenekén marad, bekötve! Nagyon rendes kislány volt és jól érezte magát tesómnál Kép Nem kellett altatni Kép

Na megyek mert magam alatt vagyok a képek miattKép

Gabómamó: Bocsika, de Simcis képek is törlödtek a kártyáról Kép Ne haragudj!

Sziasztok
Enikö

ceniko
Szeged

Angi, Ági: Örülök, hoghy jöttetek a Mikkába. Én is küszködtem a könnyeimmel, annyira édesek tudnak lenni. Angi, nem agy béna! És csudi szép a kocsitok, a miénk talán karira meglesz.

Kriszti: Pedig vártunk! Nem mert megkínozni, magándoki. Pedig felkészültem.
A homeós cuccokat nem szabad illóolajokkak használni, se mentolos izékkel.

Gabó: Fló és Jázi kb. egy súlycsopi.

Ildi: Bátornak Fisher Price Mókakockát vettem. Lánykoromban én is voltam 40 kg is!

Karmen: Ott voltak a gyerekek is.

Melinda: Nagyon aranyos Lotti!

Flóra azt mondta a Mikunak, hogy őt esőcseppnek híjvák, azt a tanácsot kapta, hogy jól ötlözzön fel, mert könnyen megfagyhat az esőcsepp ilyen hidegben. Kép Bátor majd letépte a a Télapó ruháját, annyira tetszett neki. Flóra még ma is emlegeti. A hétvégén nálunk is nagyi látogatás volt, annyi használhatatlan ajándékot kaptunk...zenélős tevét pl. Ki is beleztük.

Gabi3
inecsg

KépKépKép

Sziasztok!

Itt vannak a szülinapi képek.

Enikő:
Sajnálom a képeket nagyon!
Én meg azért vagyok pipa, mert Robi soha nem vakuzik, így marha sötétek a képek.
Nina
nina74

Gabi!

Hol lehet olyan kockát venni?És az milyen?

Enikő!

Sajnálom a képeket.Nekünk a sima fényképezőnkkel volt gond,amikor a Noémi megszületett.Egy csomó képet csinált a férjem róla a klinikán,de egy sem lett jó.Az első kép ami jó lett,azon 12 napos.Én is olyan mérges voltam,még jó,hogy le is videózta a születése után fél órával.De így is bosszankodtam,mert képeket is szerettem volna.
Örülök,hogy jó volt a buli.

Jaj,lányok,a férjem rosszul van.Nem lázas,de hányingere van,és fáj a feje.A számítógéphez sem ül ide,tényleg beteg.

Ildi
tfildiko

Melinda:

Nagyon cuki Lotti!
De nálam még mindíg az "őgyé liba" a nyerőKép

Kriszti:
Te kérdezted a szopit?
Okt. vége óta nincs cici. Hirtelen hagytuk a abba a szopit. Szerintem nem is viselte meg annyira, mint amennyire cicifüggő volt. Inkább rossz volt az időzítés, mert szinte egybeesett a bölcsibe szoktatással.
Ja!! a lényeg! azóta végigalussza az éjszakát.
Hihetetlen.

Karmen!
Orsi még mindíg gyönyörűKép

Nálunk reggelre ért ide a Mikulás.
Este 11-kor még csizmapucolás volt.
Vandinak határozott kérése volt mit hozzon neki a MIki. Hónapok óta ha meglátott egy mikifigurát akkor elmondta neki. Volt, hogy egy nap 20X.

"mikulás! Nekem zőőőőőd ajándékot hozzál( no ezt a mai napig nem tudom mi), meg cumkós babát, meg még kettő babát!"
Úgyhogy hozott neki a télapó babát, zöldbe csomagolvaKép

Gabici.
Nekünk is van olyan kiskapunk a gyerekszobán, de nem használtuk soha! Egyszerűen nem bírja Vandi a bezártságot. A rácsos kiságyat sem használtuk egy percig sem. Pedig milyen szép voltKép
Nina
nina74

Nina!

Nagyon szép a kislányod.

Odaadtuk a Noéminek a mikulást.Nagyra nyitotta a szemeit,és beszélt hozzá.De 5 perc után megunta.

Ildi
tfildiko

Enikö! Ez memoriakártya hiba, a gépednek nem biztos van hibája. Szegény, elhiszem hogy nagyon mérges vagy, én is az lennék.

Nina! Vanda milyen nagylány már, nagyon aranyos a képeken. Tetszik a tortája.

Ildi! Mi nem vettünk Orsinak mikulásra semmit, a sapit fizette ki anyu, anyosom meg a hintát. Orsi is ugy van a játékokkal hogy 10 perc aztán megunja. Ezért sem veszek már ujakat, hely igy is szükös.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Mi is csak egy plüssmikit vettünk.Anyukám is a sapkát fogja kifizetni,amit vetetett a Noéminek.És mondta,hogy valami könyvet vett neki ruhából.De majd szombaton megyünk haza,akkor kapja meg.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Látom, nálatok is járt a Mikulás.
Mi holnap csak visszamegyünk a doktornénihez, mert Tomika nagyon hörög. Más baja nincs, de nem akarok várni szerdáig. meg tanácsadásra úgysem szeretik, ha beteg gyereket visz az ember.
Más baja nincs, jó a kedve, láza nincs, de ez a hörgés... Fölhívtam a doktornőt, és azt mondta, inkább vigyük holnap vissza. Majd írok, hogy mit mondott.

Enikő!
Elhiszem, hogy mérges voltál a gép miatt. Remélem, sikerül megjavíttatni.

Karmen!
Nagyon jó lehet a porszívó. És nem is nagyon vészes az ára. Mondtam a férjemnek, hogy majd mi is vegyünk (most nincs kedvünk Kép)

Ildi!
Akkor lehet hintába ültetni, ha már rendesen tud ülni. Ebből nem tud kiesni, de azért kell, hogy tudja magát tartani. Nálunk továbbra is nagy kedvenc.
Jobbulást a férjednek! Nálunk ma én vagyok nagyon benne, Gábor már javul.

Külön Mikulásajándékot mi sem vettünk Tomikának, a munkahelyibe kellett egy kicsit bekefizetni, ez a mi ajándékunk. Nálunk is rengeteg játék van. Még eljátszogat a csörgőkkel, de a kézségfejlesztőt is még annak használja.

Tomika, a kis számítástechnikus (a következő pillanatban az egeret odavágta az asztalhoz.
Kép
ptünde

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?