Új privát üzeneted érkezett!

[quote="evilany"]Tündi,Zoé jobban van?

[quote]

igen, délelőtt azt hittük, hogy náthás is, de csak a sok sírástól folyt az orra... nagyon érzékeny és fáradékony volt ma, de ezen kívül nem látszott rajta, hogy beteg. jókedvű, mint mindig... :wink: :D
most alszik, remélem jobb éjszakája lesz!

Nononak jobbulást!!!! meg Bercinek is!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Csak bele-bele olvastam, nem olvastam végig.

Barbcsi
Igen, az együttélés során sokat kell nyelni, és elfogadni.
Amit tehetsz az a költözés.
A nyaralásos sztorival dejavum volt, na meg szinte minden másban.

Segítség
Anyum a városba, kb 20 perc buszút, 5 perc kocsiút, és gyalog 10 percre vagyok a munkahelyétől.
Magától nem igen jön, vagyis ritkán.
Anyósom nem dolgozik, mégse jön, kocsival 15 percre lakik.....
Apa ugye 2 hetente egy hétvégét van itthon....
Úgyhogy amit egy gyerek mellett csinálni kell, meg minden mást saját erőből, egyedül csinálom. És még dolgozok is mellette.
Vágynék egy kis "magánéletre, értem ez alatt pl mozogni egy órát, vagy egyedül elmenni a boltba, szóval nem nagy dolgokra kell gondolni.

Altatás
Nálunk szerencsére jól megy.
Ha álmos, dörgöli a szemét, s hozza a plédjét (nálunk az az alvós). Megkérdezem, hogy : álmos vagy? megyünk csicsizni? erre ő mondja: csicsi.... és bemegy a szobájába és megáll az ágya előtt. Én beteszem, az oldalára fordul és alszik.
Este fürdés után felöltöztetem, beteszem az ágyába, magára húzza a takarót, mondom neki, hogy jó éjszakát kicsim, integetek neki, visszainteget. Kijövök, becsukom az ajtót és alszik.
Mikor kicsi volt megvolt ennek az ágyba szoktatásnak a hátulütője is, (a pécsiek tudnának mesélni) nem volt hajlandó sehol máshol elaludni.
Az ágyba szoktatás úgy zajlott, hogy mikor álmos volt, betettem az ágyába, s kimentem. Ő természetesen sírni kezdett. Pár perc után visszamentem, kivettem, megszeretgettem, hozzám bújt, majd mikor már nyugodt volt visszatettem.
Majd kijöttem. Kb 3szor játszottam el, s ha nem aludt el, kivettem. Ezt egy hétig játszottuk, mire ilyen szépen megtanulta, egyedül kell elaludnia.

(Már tegnap elkezdtem írni a hozzászólást, de félbemaradt, így majd visszaolvasok és reagálok még, ha lehetőségen adódik rá. Hazajött apa is, így lehet, hogy csak jövő héten írok )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Amit még így látok, hogy elfelejtettem:
Klári
Nagyon sajnálom, hogy így alakultatok!
Sok erőt kívánok!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Most hallgatom a rádiót,jövőre megszűnik az adójóváírás :arrow: remek hír,így 10e-rel kevesebb lesz a gyed! :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanyost hallgatom a rádiót,jövőre megszűnik az adójóváírás :arrow: remek hír,így 10e-rel kevesebb lesz a gyed! :evil: :evil:

Akkor nekem mindegy h Gyest kapok, vagy Gyedet, szóval akár mehetek melózni is.... Remek....

Clárika
Kép
clárika

sziasztok
Tomi beteg :( meg az apukája is...rettentő éjszakánk volt,éjféltől 4-ig fent,magas láz,39 fok(reggel is)először sírás rívás,majd felpörgött,játszani akart,esett kelt...végül 4-kor aludt el,mellettem. Miki is lázas,torka fáj.Én még jól vagyok,de remélem a magzatnak nem árt ha el is kapom :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Rubeolás voltál??!!! Itt az ismerőseim között az volt most! Nyirok csomóik milyenek?Hátul nyaknál, fejnél? Gyomruk?
Igyekezz nem elkapni, sztem ha egy "sima" kis nyár végi vírus, az nem árt a picinek, de a nagyon magas láz nem tesz jót! Dokihoz tudod hétfőn vinni Tomit?

Nálunk Nonó jobban van, viszont piros kis kiütések jöttek rajta :arrow: 3napos láz vagy rubeola? sztem az előbbi, de majd holnap a drnéni megmondja!

Reggeli mérés: Joni mackó: 10,32kg, Nonó egérke: 8,04kg :lol:
És joni egy fél fejjel nagyobb :lol: Ők Micimackó és Malacka :D!
Joni megtanult kapaszkodás nélkül felállni, és nagyon büszke, meg is tapsolja magát. Sajnos nem tudom felvenni, mert amint meglátja a masinát, odateperp :(

Klári!
Nekem segítenek a nagyszülők, de tudo azonosulni, azzal az érzéssel, h már az nagy segítség lenne, ha egy boltba bejutnál gyerek nélkül! Ha már csak a két kicsi van velem, az kész könnyítés, haha!
Képzeld, tegnap volt egy 1 órás programunk a párommal, gyerekek nélkül!!

Jobbulást, és szép vasárnapot!

Ja, egy poén a végére: Nayg fiam osztályfőnöke mondta, h idén kicsit messzebb vinné őket kirándulni, ni, szerintetek hova????

No, igen, aki Pécsre tippelt, az nyert :lol: és mennek Bikalra is.
A poén betetőzése, hogy a kisebbik meg Pákozdra megy az osztállyal, aug végén ott kirándult a két fiú az apjával! Ilyen nincs is, ezek turkálnak a fejünkben!!!

Claire
claire

Én is tippeltem a 3 napost mert magas láz mellett semmi baja de a apjának a torka fáj.
A reggeli Nurofent semmit se hatott,38.6 most is.

evilany

sziasztok!

Évi sajnálom és jobbulást a fiúknak!

Zoé még mindig lázas, érdekes, hogy éjjel megy fel a láza, reggel kap lázcsillapítót, tegnap az egész nap kitartott, még este is csak enyhe hőemelkedése volt... viszont megérkezett a hasmenés, és tápon kívül semmit nem hajlandó enni, abból is csak 3x kb 120ml-ert...
torokfájás és nátha nincs...

Kép
gtunde75

Tündi ez nem hangzik jól,akkor ne csak 1 napos betegségre tervezzek :( Enni Tomi se eszik,kakaót iszik,meg vizet.

evilany

Tündi! Nálunk is így volt, hajnal 2 volt a krízis, no két egymás utáni éjjelen 40 fölöttit produkált akkor, szirup+hűtőfürdő sem vitte le, nap közben ő is elvolt egy reggelo adag lázcsillapítóval. A harmadik ilyen éjjelt nem vártam meg, este adtam neki egy germicid kúpot, az hatott, másnap már lázcsillapító nélkül volt. Persze lehet, h akkorra germicid nélkül is ez lett volna, de már nem volt kedvem kísérletezni.
Most már eszeget!
Évi! nonónak azt mondta a doki néni, h hát, ha nagyon feszegetjük, akkor talán picit piros a torka, de amúgy semmi nem látszott rajta. Kicsit hasmenéses volt, de ennyire bármitől is lehetett volna.
Kíváncsi vagyok holnap mit szól a pici piros kiütésekhez, ami egyébként halványodik már.
Remélem te nem nyalod be!!!

C
claire

Évi reméljük nem ugyanaz van Nektek, és "olcsón" megússzátok...

Claire igen, a 3 napos láznak a foltjai kb egy napig láthatók... lehet, hogy holnap már meg se tudjátok mutatni a dokinéninek...

mi reggel visszamegyünk a helyettesítőhöz, bár pénteken kb 2 perc alatt kipenderített a rendelőből...

Kép
gtunde75

Nonót alaposan megnézte a doki néni, észre is vette, h hátul a nyirokcsomói is duzzadtak, megnézte fülét, tüdejét, bőrét, mindent, de igazán úgy sem látszott különösebb, azt mondta vírusnak gondolja, és vagy entro vírus, vagy 3napos láz, és akkor mondta a kiütéseket is. Remélem tényleg ennyi volt :)

Ti jobban vagytok?

Évi Ti?

Nyugis, gyógyulós éjszakát mindenkinek, felnőttnek gyereknek egyaránt!

Claire
claire

Lányok! vmiért nem hagy belépni a g. elüldenétek újra a nevet, jelszót? Köszi! C
claire

Sziasztok,

Dia! Boldog névnapot!

Beteg babáknak jobbulást!

Kép Kép
kriszti0921

Hát nem lett jobb,már egész napos kúpozás,hűtőfürdő,Nurofen stb..inni se akart,enni se,nagyon pisis pelust se láttam...felhívtuk a gyerekdokit és bementünk az ügyeletre,ott se találtak különösebbet(bár csak ráhallgatott,és torkot nézett)Amidazophen kúpot írt,azt adtam is most. Orra folyik,szívni,cseppenteni kell,de ez borzalom,egy élet halál harc,visít és üvölt,fogni,szívni... :roll: kiskorába se volt kutya,de most..
Holnap Miki még itthon marad,ő sincs teljesen jól.
Félek az éjszakától,ma nappal 2x30 percet tudott aludni az orra miatt,az én általában 3 órát alvó gyerekem.este csak lógott rajtam,le se tehettem,nagyon odavolt.

Uhh,Dia,névnapod van,bocsánat,isten éltessen,boldog névnapot.

evilany

Huhh, jobbulást kívánok Zoénak, Nonónak és a kicsi Tomikának. Szegénykék. :cry: 39-40 fokos láz... az nagyon sok, én tuti bepánikolnék. Évi, én úgy aludtam Botival, mikor nagyon taki volt, hogy a karom a feje alatt volt és úgy jobban kapott levegőt.

Nálunk a helyzet egyelőre változatlan, kicsit még húzom az időt, melót keresek, lakást nézek és spórolgatok.

Dia, nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Évi! Köszi a címet, vmi még mindig nem OK, mert neem a szept1-i levél a legújabb :shock:
Szegény Tomi. Nálunk taki nem volt, aludni tudott. Miki hogy van?

Klári! :(

Dia:BOLDOG NÉVNAPOT!

Claire
claire

sziasztok!

Dia boldog névnapot!!!!

Évi nem hangzik jól! orrszívás :arrow: nálunk is harc volt másfél hónapja, de most szerencsére legalább ez nincs... :roll:

Claire most mi is kúppal mentünk aludni, és éjjel volt hatalmas sírás, alig tudtam megnyugtatni, és tök hideg volt a gyerek, nem tudom, hogy ezért-e...

tegnap csúcsra ért a hasmenés, nem számoltam már, hogy hányszor cseréltem pelust...
csak tápszert fogad el, azt is csak keveset...
megyünk vissza a dokihoz, ha felébredt...

Kép
gtunde75

Dia
Boldog névnapot!

Betegeknek jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Jelentem a kúptól aludt a fiam este 9-reggel 8-ig,pár nyöszi volt este aztán semmi,már reggel bementem megnézni mi van mert ennyit sose aludt!ázmentesen jókedvűen ébredt. Hála istennek.Borzalmas mikor beteg,és lóg mint egy rongybaba..

Zoé,Nono?

evilany

Sziasztok!

Megtérve jövök ha lehet :oops:

Évi, Tündi: szegényeim! remélem Zoé hasmenése jön és megy gyorsan és Tomika is jobban lesz .

Évi : hogy vagy? gondolom ki teljesen, főleg h fáradtabb is vagy...

Claire: gondolat olvasó tanárnők :)

Clárika: hát én mondom te szuper-anyu vagy... mert nem sok nő csinálná ezt, hogy egyedül mindent és hát Rékus egy angyalka! ... szóval megértelek a "jó lenne egy kis szabadidő dologgal"... én most itt Keszthelyen szoktam bajba lenni, mert Gergő velem reggeltől estig, apja csak fürdetni ér haza és előbb elalszik, mint Gergő.... sebaj, múltkor ott mislenyben voltam luxus dolgot csináltatni, masszíroztattam.... hát, 2009 májusa óta nem voltam kozmetikában... azt most jól beosztottam ezt egy időre!

pill... olvasok vissza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám, nagyon kedvesek vagytok.

Claire Nonónak jobbulást. Szegényke. MIcimackó és Malacka: :lol:
Nagyon ügyes és büszke is magára :D

Évi pasiknak jobbulást. Úgy látszik mindenki elkap valamit.
Adójóváírás: Orbánt legsuívesebben elküldeném oda ahova gondolom. Meg az összes politikust. :twisted:

Tünde Zoénak is jobbulást! Nem baj ha nem eszik csak igyon.

Nklari sajnálom:(

Áron is taknyos, de más baja szerencsére nincs és lázat sem tapasztaltam nála. Remélem így is marad. Az orrszívás az maga a terror. Ketten is alig bírjuk lefogni. Ma egyedül vagyok, szegény meg lesz kínozva rendesen.

Napok pörgősek, úszás, suli és foci váltják egymást. Hétvégén keresztelő, program van bőven. Gábor dolgozik folyamatosan, na meg a héten tanfolyamra is jár a cégtől, szóval igazán nem számíthatok rá. Viszont a nygszülők segítenek. Itt lakik mind a kettő a városban, ha kell kéznél vannak. Ritkán jönnek hozzánk, inkább mi megyünk, majd' mindennap beszélünk telefonon, gyerekeket szívesen látják, vigyáznak rájuk. Másképp nem is tudnék suliba járni.

HA nem jönnék akkor szép napot! :)

királylány

sziasztok!

Évi de jó! reméljük így is marad!

Dia Áronnak is jobbulást! náthára nekünk nagyon bevállt az oscillococcinum

Dokinál :arrow: itassam, ha lázas csillapítsam, normaflore, smecta menjen... diéta (khm...)... ennyi... örültem volna, ha leoltják a kaksit, de kérni nem mertem (mondjuk nem is volt produktum akkor még)...

láz ma már nem volt eddig, a hasmenés még mindig tart... és az étvágytalanság... bár ma már benyomott úgy 3cm kiflidarabot... :)

Kép
gtunde75

Tündi: én erre csak azt tudom mondani-reagálni, mármint hasmenésre, hogy mikor Gergő a 9. kakinál ( fosinál) tartott, már 5. napja , és az ügyeletet hívtam, akkor is csak annyit mondtak, hogy diéta és igyon... azt csók!..... de lehet ha beviszem a kórházba és nem otthon hívom őket, akkor talán foglalkoztak volna vele... mikor meg a házi doki a leoltást megcsinálta, akkor utána 2 nappal kezdett javulni, de annyit jártunk kaki ügyben a dokihoz, hogy ott meg elkapott ő is és én is valamit aztán taknyunk nyálunk egybefolyt... szóval néha a dokikat nem értem!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: mit tanulsz? ( régen voltam, és nem vagyok képben)... hát nekem GErgővel nem egyszerű tanulni... de azért alszik napközben, akkor tudok kicsit ezzel is foglalkozni a H-T-B mellett :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mert régen voltam, és hát megnőtt, megmutatom, hogy miből-milett:

Kép

Suver: köszike a hiányolást :) Olivér már megy? vagy hol tart? mászott? ( mert ugye Gergő is úgy kommandóba kúszik, mint ahogy én Olivért láttam még Clárikáéknál, meg most már feláll....)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szegény babák, mindenkinek jobbulást!
Gyors gyógyulást, kívánok!

Évi, Mikinek is jobbulást! Remélem te nem kapod el!!! Nehéz lehet most neked az tuti...

Dia Nagyon Boldog névnapot!

Klári, sajnálom hogy még mindig változatlan a dolog. :(

Ahogy írjátok, hogy nincs segítség az borzalmas. Nagyon sajnálom!
Nekem szerencsém van az tuti. Ma is Lili a nagyszülőknél volt, én meg orvosnál (ha ez nem lenne, akkor sajnos magánbölcsi lenne addig, dokihoz nem vihetem 2 óra várakozás....)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody: dokinál miért voltál?na közben a 689. oldalon olvasom h inszem..

Gergő ma nyügi-bújik-vegyemfel-szemdörzsi-no kaja... foga lehet?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!
Akik lázasak, ugye tudják, és nem adnak 38,5 alatt lázcsillapítót!
A szervezetnek az a jó, ha maga öli ki a bacit, így erősödik az immunrendszere! - még a kórházba javasolták (2 naposan)

Csajok, nálunk semmi problematika nincs, makk egészséges a gyerek.... szerintem nem egymástól kapták el, mert akkor mi is betegek lennénk....

DIA!
BOLDOG NEVEDNAPJÁT ! :) (remélem boldog volt :) )

Clárika
Kép
clárika

Clari,azért gyanús,és pl én se kaptam el pedig 2 beteg van mellettem..nem üt ki mindenkit minden vírus.

evilany

Láz: 38 alatt nem szoktam, aztán húzom egy kicsit, persze 40 fölött, ami most volt Nonónak, nincs mese.

Nonó OK, 3naposláz volt valszeg. Még kicsit dagadt a nyakán a nyirokcsomója, nincs vele teendő.
Doki néni azon csodálkozott, h Joni nem volt lázas, remélem nem is lesz!!!

Egy info a rendelőből:Homeopátiás orvosi tanácsadás:
0670/3760606 H-P: 9-17, normál telefonos díjszabással hívható.

Üdv Mares!!! :D

Évi! Tomi???

nálunk a hasmenés nem volt ilyen durva. A kiütések meg elmúltak.
claire

sziasztok!

szerencsére Zoé már jól van, se láz nincs, és a széklete is normális volt...

Évi azért Tomi és Zoé más betegségben szenvedett, más tünetekkel, így valószínű, hogy köze nincs egymáshoz a két dolognak...

Clarika örülök, hogy Rékusnak semmi baja, pedig aztán egymás nyálát ették-itták... :shock: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok,

Dia,
remélem még nem későn, Isten éltessen, boldog névnapot neked! Hsz miatt nincs gond, előfordul. :wink: Na hogy tetszik a suli? Nem fáradsz el nagyon? Vagy jó ez a másfajta agymunka? Csak csendben jegyzem meg, kicsit irigykedem a tanulás miatt. :wink:

Évi,
jobban van Tomi és Miki? Jobbulást nektek! Tényleg nem érzel még semmi rosszullétet?

Tünde,
Zoé baba hogy van? Azért ez a hasmenés nagyon durva, amit a doki mondott azért az se semmi... bírom azt a dumát, hogy diéta a gyereknek. Szegények ilyenkor örülnek, hogy élnek, a kaja abszolút nem érdekli őket.

Mares,
de jó, hogy jöttél! Édes Gergő manó, mekkorát nőtt! :roll: :roll: Olivér a kúszást követően szépen szabályosan elkezdett mászni, a mai napig élvezettel mászik, csak egyre gyorsabban és profibban, és feláll már régóta, lépeget, vmit maga előtt tolva jár is egy ideje. Már többször megállt egyedül, úgy hogy elfelejtett kapaszkodni, szóval ha lassabban is mint a többiek, de szép sorjában csinál mindent. Nincs már messze a járás se sztem, de már nem aggódom, mióta szépen elkezdett mászni is :D . Így semmilyen fázis nem maradt ki, sőt Ilanghoz képest Ő a kúszást is csinálta, azt Ilang nem.

Clárika,
szerencse, hogy Rékus nem kapta el a kórságot. Hogy tudsz napközben dolgozni? Akkor amikor Réka alszik?

Csillaggal mi van? Ő is régen írt...

Tina,
hogy vagytok Tamarával? Ügyesedik a pici lány?

Ircsi,
jók a képek, Chloén látszik, hogy apájával milyen nagy szerelemben vannak :wink: Sajnos manapság egyre több a megromlott kapcsolat, jó, hogy hosszú idő után ti is harmóniában, szeretetben éltek. Szerencsére a mi kapcsolatunk is nagyon jó apával, persze vannak viták, de egy nagyon erős szövetség van köztünk, tűzön-vízen jóban-rosszban. Szeretjük egymást, bízunk a másikban és a tisztelet is megvan. Azt gondolom ezek alappillérek.

Woody,
hogy álltok a vizsgálatokkal? Jól viseled őket?

Claire,
örülök, hogy Nonó jobban van. Nyáron Olivér is átesett a 3 napos lázon, a nyaralás alatt és a kiütések nálunk is csak 1 napig voltak meg. Kerüljön el benneteket minden kórság!

Mi jól vagyunk, csak jöttek a 7végén Anyósék, meg voltunk kirándulni a skanzenben, szép idő volt, kevesen is voltak, bár Olivér most meglehetősen nyűgös volt. Nem akart aludni, csak nyűglődött. Most éppen alszik, még mindig 2x egy nap, úgy látszik, nekem még mindig csecsemőm van
:roll: :roll: Évi, neked is 2x alszik még Tomi?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok
Nyári vírus diagnózist kaptuk,abba aztán bármi belefér.Csak hát ha 2 gyerek akik 1 kanállal esznek 1 pohárból isznak :) egyszerre lesz beteg(jobban mondva,az egyik másnapra-lappangási idő,a másik 2 nap múlva)azért esélyes...de persze h nem vádaskodni akarok...(már bánom h bármit irtam :) )nekem aztán mindegy ki hol szedte össze.Előfordul bárhol,bolt,játszótér,busz...és a talikon is lesz,arra készülni kell.Sajna Tominak,Mikinek gyenge az immunrendszere :( nincsenek megedzve :)
És elég vszinű hogy egész Pécsett ua.a vírus kering,rengeteg a beteg pl barátnőmék is azok voltak de pl ugye Berci is.

Sucer az esetek többségében 1xalszik Tomi,de estére teljesen ki is van,balhézik,fáradt,esik kel.ég rá kell állnia erre.
Köszi a kérdést rosszullét nincs nincs is rá időm :roll: most :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.09.20 09:56-kor.

evilany

Tünde,
látom írtál közben, örülök, hogy meggyógyult Zoé! :) :)

Tegnapra bejelentkezett egy régi ismerős, hogy jönnek délelőtt látogatóba. Mondom ok, vásároltam, takarítottam, készülődtünk, várjuk őket, Olivért se tettem le aludni, hogy tudjanak a 22 hós kislánnyal játszani. Gondoltam míg várunk rápillázok az emailekre. Akkor látom, hogy a facebookon írt egy üzenetet vasárnap este, hogy nem jönnek másnap. Pöttyet mérges voltam :evil: . Miért nem lehet egy sms-t megereszteni? Vasárnap este már nem ülök a gép előtt, így én készültem mint egy hülye és vártam. :evil:

Másik:
az osztályban az egyik kislány tetves lett. Ezzel eddig nincs mit tenni, van ilyen. Na de hogy sunyítanak és 1 hét után tudjuk meg, suttyomban, hátulról, úgy, hogy már többeket megfertőzött, na az már igenis gond! Ilang egyik barátnője is kapott a bogarakból, ami miatt a tanítónéni nem engedte suliba, csak orvosi igazolással jöhet újra. Ezalatt a vírusgazda vígan jár suliba, neki sem igazolás nem kell, sem kötelező távolmaradás. Tudjátok, az ilyen eljárástól nagyon kiabál az igazságérzetem, pedig mi szerencsére megúsztuk. Most. De mi lesz legközelebb? :evil: :evil:

Na ez volt Sucer mai napi mérgelődése :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,érthető...
Én is sokat mérgelődöm,sokszor olyan feleslegesen,túl kéne lépni sok dolgon.

evilany

Sziasztok!

Mares de jó, hogy jöttél. gergő jó nagyot nőtt. :D
Suli:csecsemő és gyermekgondozó képzés. :)

Sucer, Woody, clárika: köszönöm. Boldog volt, már amennyire egy beteg apuka mellett boldog lehetett (elrontotta a gyomrát, egész nap hányt)

Sucer a suliról még nem tudok érdemben nyilatkozni, tekintve, hogy csütörtökön volt az első "tanítási nap". Épp most kaptam Egészségmegőrzésből az óravázlatot, azt olvasgatom. Nehéz lesz, ez tuti, de majd csak lesz valahogy. Azért jó kikapcsolódni a gyerek-háztartás körből.

Woody hogyan haladnak a vizsgálatok?

Évi srácok jobban vannak? Az oviban sorra dőlnek ki a gyerekek, ugyanezzel. Bence ma reggel köhögött, remélem nem lesz komolyabb baja. Áron is jobban van már.

Nincs időd rosszul lenni :lol: Én is mindig így voltam mikor megkérdezték, hogy bírom-e, hát tehettem mást két pasi mellett???

Tünde örülök, hogy Zoé jobban van. :)

Na megyek a dolgomra, hajmosás, még a városba is be kell mennem, mert nem jó a nyomtatónk és ki kell nyomtatnom a vázlatot délutánra.

Szép napot nektek:

királylány

Sucer huhh most olvastam, hát nem is csodálom, hogy kiakadtál. Én nem értem egyes embereket, szoktam mondani az ismerőseimnek, ha azt akarják, olvassam az üzenetet akkor sms-t írjanak, mert a neten vagy olvasom vagy nem. Bár a fészbúkra előbb rápillantok, mint a mail-ekre.

Tetű: :twisted: erre már nem is tudok mit mondani. Azért a tisztelt tanárnőnek lehetne annyi esze, hogy a vírusgazdát is kényszerpihenőre küldi.

Uff

királylány

Évi nem éreztem vádaskodásnak, amit írtál... csak megjegyeztem, hogy az egyik taknyos, a másik hasmenéses, akkor az nem biztos, hogy egy és ugyanaz a betegség...

ahol sok gyerek van együtt, ott jönnek-mennek a vírusok, ez normális...

egyébként én arra gyanakszom, hogy miután Zoé kedden és szerdán is megkóstolta a homokot a játszón, ahova a macskák ürítenek, lehet, hogy az miatt volt...
szerintetek ilyen lehet?

Kép
gtunde75

Sucer
Nem, nem csak akkor melózok, ha alszik.
Nagyon nagy szerencsém van, mert szépen eljátszik egyedül. Jön, megy pakolászik a lakásban (amit elér, abból baj nem lehet)
A fürdő meg ugye el van kerítve ajtóráccsal, így lát, de mégse jön be. Néha jön, elmond egy monológot, s megy tovább játszani :D
Édes

Tali
Akár lehet nálunk is, ha Éviék még nem akarnak közösségbe menni, aztán azt követő héten megyünk oda. Nos?

Clárika
Kép
clárika

Ja, és érdekes, mert ha dolgozok, nem problémázik.
Viszont ha nem dolgozok, akkor nincs mese, követeli, hogy vele foglalkozzak :)

(6 hetes kora óta dolgozok, gondolom hozzászokott)

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárikaTali
Akár lehet nálunk is, ha Éviék még nem akarnak közösségbe menni, aztán azt követő héten megyünk oda. Nos?

nekünk ok!!! :D

Kép
gtunde75

Hát,gondoltam mivel még a vírusok ürülnek,ne erőltessük,de ahogy gondoljátok.(Tomit,Zoét se kéne felülfertőzni,más vírussal főként,Rékát kísérteni,Bercit,meg terhesen se jó..muszáj vigyázni)

Homokozó:gááááz :( :( komolyan nincs egy hely ahova az ember már tehetné a gyereket nyugodt szívvel.
De szuper h jól van remélem vége is a betegségnek

evilany

Ti ilyen időben (13-15 fok) már adtok sapit a gyerekre?

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]T írta:gtunde75i ilyen időben (13-15 fok) már adtok sapit a gyerekre?

fogok,főleg szélben,tegnap is adtam.

evilany

Sziasztok!

Először is, Zoénak, Tominak, Mikinek, Áronnak, Bercinek jobbulást!!! Bence is tegnap óta náthás, de nálunk a rosszul szigetelő ablak az oka, ami alatt alszunk. :? :evil: Este fél 10-éjfélig 2 perceket aludtunk. :( (pedig bekentem a hátát is, megemeltem a feje alatti részt) Utána szerencsére csak 5kor, fél7kor, végül 8kor ébredtünk. Orrcsepp, orrszívás (nálunk is közelharc, bekapcsolja a porszívót, játszik vele, csak az orrához nem engedi :?), láza nincs, étvágya jó, iszik is, kedve is, mint mindig rohangál fel-alá, csak hallom, hogy tele az orra, és vízszintes helyzetben nem jó neki.
Erre felénk most rengeteg megfázásos betegség van, ismerősök is, védőnő is mondta.

Dia! Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked! Tanulás: én még nem döntöttem el, melyikre is szeretnék menni (amit te is végzel, vagy gyógyszertári asszisztens, ezek jöhetnek szóba), de csak jövőre megyek.

Bocsánat, hogy csak most érek ide, de elég sűrű volt a hétvégénk, végre Tomival voltunk sokat. :) Voltunk játszóterezni, sétálni, volt szüreti felvonulás, Bence egyedül mászik fel a csúszdához és csúszik és imád homokozni, hintázni, van kisvonat is. :) Olyanok voltak, mint 2 gyerek. :lol: Olyan jó volt kikapcsolódni! :roll:

Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat! :wink: Jólesett, a kedvem is megjavult! :)

Ez a tv dolog érdekes, mert például Bence bekapcsolja, váltogatja egy kicsit a csatornákat, de nem ül le azt bámulni, nem is érdekli, mi megy benne. (hál' Istennek)

Együttélés: anyáékkal sem élnék együtt, akkor inkább itt. (ezzel azt hiszem mindent elmondtam.) Évi, egyébként anyum is ilyen. Oké, hogy 80 km-re laknak, de ő már nyugdíjas és akkor jöhetne, amikor csak akar. De mindig csak ígéri, most is már 3 hete mondja, hogy jön, de megint lehet, hogy csak a jövő hét lesz belőle. (vagy ki tudja mikor, bár az előzmények alapján nem csodálkozom, csak bánt. :( De mi menjünk, mikor nekünk nehezebb, ráadásul Tomi is szombattól nyelvtanfolyamra jár, a nyelvvizsga-diploma miatt :) )
Tegnap is szóltam finoman, hogy olyat nem mondunk evésnél, hogy ezért vagy azért egyen, szépen elmagyaráztam, miért nem, és megint egy kisebb sértődés lett belőle. :?
Csak a költözés a megoldás, olyankor minden nyugodtabb, anyósommal is nagyon jól megvagyunk, Bence is jobban szót fogad, ha hárman vagyunk. Szükségünk van az önállóságra, magánéletre. Csak hát a lakásárak :cry:, na de gyűjtünk, nem szomorkodok, csak jó lenne 1 éven belül menni... (mert különben megőrülök és mert a szobánkat már most kinőttük így hárman)

Alvás: Clárika Rád irigykedem is, hogy Rékus milyen ügyes kislány, hogy így el tud aludni. És Woody, Lili is nagyon ügyes! Bence, ha álmos, akkor jön hozzám, mutat a szobánkra, ott bent a redőnyökre (hogy húzzam le), és aztán szopizik és alszik. Vagy éneklek és elringatom. Próbáltam már letenni, de felült, felállt, sírt, ki akart jönni, én pedig feladtam. (szerintem érzi is rajtam, hogy kapható vagyok a könnyebb módszerre :oops: ) Egyszer talán sikerül. :wink: És Évi! Igen, nekem is tabu és az is marad, nem tudom hallgatni, hogy sír, és segíthetnék, de nem teszem. Ez számomra elképzelhetetlen!

Sucer! Köszönöm a "lelki fröccsöt"! Igyekszem arra gondolni, amit írtál! :) Már mondtam a Tominak, az a nagy baj velünk, hogy mindig a szüleink kedvében akarunk járni, sosem gondolunk magunkra, annyi kerülnénk a konfliktusokat. Szüleink vitája: megmondtam anyunak, anyósomnak hagyjanak ki minket belőle, üljenek le, beszéljék meg, de egyikük sem lépett, innentől kezdve nem érdekel minket, csak rossz, hogy mi szívunk érte. :(

Klári! Gondokat én is sajnálom! Amit leírtál g-n, az nagyon szomorú! :( DE egyértelmű, hogy Botinak Nálad van a legjobb helye! Nem tudtok hazajönni, itthon nem lenne segítséged?

Ircsi! Chloe annyira édes, ahogy bújik apájához! :wink: És a telefonálás :lol: Na de az asztalon állás, hát szívrohamot kapnék! :shock: (szerencsére eddig Bence erre még nem jött rá :D)
Mi is nagyon szeretjük egymást Tomival, decemberben lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk. :wink: Talán a legfőbb bizonyíték, hogy sokan mondták, a szülőkkel való együttélés sok válás oka, hát mi rácáfoltunk, hogy annál erősebb szerelem, szövetség a miénk! Ahogy szokták mondani: ami nem öl meg, az erősít! :) Tomi pedig azt szokta mondani: 10 év szenvedés, 100 év boldogság. Utóbbit már nagyon várjuk! :wink: :D :D

Babatalis képek szuperek! Hát igen, már egyre jobban eljátszanak egymással! Mi is voltunk csütörtökön itt Vámoson, nagyon jó volt, beszélgetni, kimozdulni, Bence is jót játszott, és a társaságot is szokja, hogy nem minden játék az övé, ez jó dolog. :) Utána egy anyukával (akit még kismamatornáról ismerek, és itt lakik), akinek 2 hónappal idősebb a kisfia Bencénél, jót sétáltunk, igazi felüdülés volt aznap a lelkemnek. :)

Évi! Hű micsoda játékot kapott Tomi! Honnan van? Tetszik nagyon, még nekem is! :oops: :lol:
Mikor Bence a pocimban volt, akkor egyszer voltam megfázva, de homeopátiás szert szedtem, 3 nap alatt meggyógyultam, szerencsére lázam nem volt, úgy tudom, csak a láz okozhat gondot várandósság alatt, a megfázás nem. Remélem nem kapod el! Kitartást!
Politikáról meg ne is beszéljünk, csak mérges leszek! :evil:

Clárika! Csodállak érte, milyen ügyes vagy egyedül! Azt pedig teljesen megértem, hogy néha jól jönne egy kis magánélet. Én erre vágyom, kicsit saját talpra állni, olyan jó látni, mikor családok jönnek a játszótérre, és aztán mennek együtt haza, és mondtam is Tominak, milyen jó lenne most a saját otthonunkba hazatérni, megkérdezni, mit készítsek vacsorára, ha Bence alszik, kettesben eldőlni a kanapén, nyugodtan beszélgetni akármiről, nekem ez hiányzik. :( Nálunk már a segítés tényleg a ló túloldala és az sem jó.
Láz: én sem szoktam 38,5 alatt adni kúpot, doktornéni mondta, meg annyira gyógyszerezni sem szeretném.

Claire! Micimackó és Malacka :lol: :lol: :lol: ez jó! Örülök, hogy Nonó jobban van!

Mares! Jó újra Rólatok olvasni!!! (mondom én :oops: ) Milyen nagy lett Gergő is! :) És mennyit változott! :shock: Felálláshoz gratulálok!

Még visszaolvasok, csak közben Bence 3x is felsírt. :([/b]

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,én remélem mielőbb jó helyre,helyzetbe kerültök!Olyan szívhez szóló olvasni amit írsz.
De nekem mondjuk mi nem az,bakker,bontakozik ám a terhesség,ma sírva fakadtam a Gastroking étlapon,mert ott volt hogy Soproni töltött borda,és eszembe jutott h egyszer voltunk Sopronban :roll: :roll:

evilany

Sucer! Ismerős: azért írhatott volna sms-t. :? Iskola: :evil: :evil: A tanárnőt, és a szülőket, akik eltitkolták, jól fenékbe kellene billenteni! :x

Évi! Mondják, hogy többedik babánál tényleg nincs ideje az embernek rosszul lenni, kívánom kerüljön el! :wink:
egy közösségben tényleg nehéz kikerülni a vírusokat, gondoljatok csak az ovira! Gondoljatok arra, mire odakerülnek, megedződnek ilyen szempontból, és sokkal ellenállóbbak lesznek a bacikkal szemben! :wink:

Tündi! Homokozó: ettől szerintem simán lehet a hasmenés, sajnos. :(
Igen, én adok sapit, könnyen megfázhat a buksija!

Ma voltunk ringatón (hát ezért is könnyebb lenen, ha Veszprémben élnénk, egy csomó helyre eljuthatnánk könnyebben), Bence csajozott :lol: (bemászott az asztal alá egy kislányhoz) :D, a gitár teljesen lenyűgözte, táncolt is emgint. :wink: Hazafelé beugrottunk a védőnőhöz. Bence 10,55 kg és 82 cm. Ahhoz képest, hogy nem ér rá mostanság enni, majdnem fél kilót hízott. :roll: Védőnő szerint is ez teljesen normális, ilyen korszak, mikor minden érdekesebb, erőltetni nem kell, és már nem fog akkora adagokat megenni, mint kisebb korában. Tojásnak a sárgája mehet, ettől eddig féltem. :oops: Ti hogyan adjátok, és mennyi ideig, milyenre főzitek? Megmutatta, hogyan sétál és hogyan pakol(na ha engedném).

Bence tegnapelőtt óta mondja, hogy alma és inni. :) :lol: Egyre jobban megértjük egymást. :wink: :D

Kép

Kép
barbcsi

Én nem adtam még főtt tojást :oops:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?